koukdespoina2004 Νεοφερμένο μέλος Η koukdespoina2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2022 στις 00:24 Η koukdespoina2004: #1 13-08-22 00:24 Ενδιαφέρομαι για τις στρατιωτικές σχολές του πεδίου υγείας (δηλαδή φαρμακευτική , ιατρική , νοσηλευτική και ιδιαίτερα οδοντιατρική).Οποίος έχει φοιτήσει ή φοιτεί σε κάποια από αυτές τις σχολές θα με ενδιέφερε να ακούσω την εμπειρία του. Με ενδιαφέρει κυρίως το πώς συνδυάζονται οι σπουδές με την στρατιωτική εκπαίδευση. Ευχαριστώ ! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2022 στις 03:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 13-08-22 03:21 Αρχική Δημοσίευση από koukdespoina2004: Ενδιαφέρομαι για τις στρατιωτικές σχολές του πεδίου υγείας (δηλαδή φαρμακευτική , ιατρική , νοσηλευτική και ιδιαίτερα οδοντιατρική).Οποίος έχει φοιτήσει ή φοιτεί σε κάποια από αυτές τις σχολές θα με ενδιέφερε να ακούσω την εμπειρία του. Με ενδιαφέρει κυρίως το πώς συνδυάζονται οι σπουδές με την στρατιωτική εκπαίδευση. Ευχαριστώ ! Click για ανάπτυξη... Ως προς την επιστημη ειναι οι σχολες του απθ και για την νοσηλευτικη η αντιστοιχη του εκπα. Η αντιμετωπιση των φοιτητων απο το απθ ειναι πιο λαιτ διοτι ελεγχονται απο τον στρατο και πιθανων τα παιδια να τιμωρουνται αν δεν περνανε μαθηματα και η ζωη ειναι στρατιωτικη ρομποτικη αλλα πιο λαιτ. Το κοινοβιο ειναι θαλαμμος 4 ατομων και οχι 40 και υπαρχει αυστηρο προγραμμα για ολλα , χρονοτουαλετα , χρονουπνος χρονοφαι χρονοδιαβασμα. εδω παραπανω επισημες πληροφοριες https://geetha.mil.gr/wp-content/uploads/2021/01/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%A3%CE%A3%CE%91%CE%A3.pdf koukdespoina2004 Νεοφερμένο μέλος Η koukdespoina2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2022 στις 12:13 Η koukdespoina2004: #3 13-08-22 12:13 Ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες. Μου είναι χρήσιμες. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2022 στις 15:26 Η Mammy Nun: #4 13-08-22 15:26 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ως προς την επιστημη ειναι οι σχολες του απθ και για την νοσηλευτικη η αντιστοιχη του εκπα. Η αντιμετωπιση των φοιτητων απο το απθ ειναι πιο λαιτ διοτι ελεγχονται απο τον στρατο και πιθανων τα παιδια να τιμωρουνται αν δεν περνανε μαθηματα και η ζωη ειναι στρατιωτικη ρομποτικη αλλα πιο λαιτ. Το κοινοβιο ειναι θαλαμμος 4 ατομων και οχι 40 και υπαρχει αυστηρο προγραμμα για ολλα , χρονοτουαλετα , χρονουπνος χρονοφαι χρονοδιαβασμα. εδω παραπανω επισημες πληροφοριες https://geetha.mil.gr/wp-content/uploads/2021/01/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%A3%CE%A3%CE%91%CE%A3.pdf Click για ανάπτυξη... Παναγία βόηθα!!!!! Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν θα ήθελα τέτοια φοιτητική ζωή Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2022 στις 15:46 Ο Ryuzaki έγραψε: #5 13-08-22 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Παναγία βόηθα!!!!! Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν θα ήθελα τέτοια φοιτητική ζωή Click για ανάπτυξη... Το καλο ειναι οτι το μεγαλο ζορισμα διαρκει μονο τον 1ο χρονο, μετα εισαι αρκετα πιο ελευθερος, ειδικα οσο περνουν και τα χρονια και παλιωνεις, μενεις εξω, κυκλοφορειςμε κανονικα ρουχα, παυεις σχεδον να εισαι δοκιμος. Για τα αγορια ειναι αρκετα συμφερον, καθως ουτως ή αλλως θα χασουν 1 χρονο στη θητεια καποια στιγμη, γιατι αυτη να μην συμπτυχθει με το 1ο ετος της σχολης? *Αναφερομαι αποκλειστικα στο προγραμμα, οχι για το εαν αξιζει ή οχι σαν επαγγελματικη επιλογη! @γιαννης_00 ουτε εγω, εαν χρειαζονται στελεχη αυτα θα μπορουσαν να αντληθουν απο το πολιτικο δυναμικο. Αλλα και αλλες χωρες εχουν πχ βελγιο, οποτε θεωρω οτι ειναι και καποιου ειδους πρεστιζ ή παραδοση των ενοπλων δυναμεων να εκπαιδευουν και επιστημονικο προσωπικο.. Επισης η σχολη αυτη σε δεσμευει να παραμεινεις, καθως εαν αποφασισεις να αλλαξεις απο το 2ερο ετος και μετα βρισκεσαι αντιμετωπος με ενα υπερογκο χρεος Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2022 στις 15:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 13-08-22 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Παναγία βόηθα!!!!! Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν θα ήθελα τέτοια φοιτητική ζωή Click για ανάπτυξη... ελα ντε ... τα παιδια ομως δεν ξερουν που πανε και τους ερχεται πιο λαιτ. βασικα το ζορι ειναι ο πολεμος με το χρονομετρο .. ο υπνος και το εξω. ειναι ομως μια καλη λυση αν δεν εχεις τα χρηματα να σπουδασεις....και παιρνεις και καλο χατζηλικι βασικα εγω δεν βλεπω το νοημα να υπαρχει αυτη η σχολη Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2022 στις 16:39 Η Mammy Nun: #7 13-08-22 16:39 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ελα ντε ... τα παιδια ομως δεν ξερουν που πανε και τους ερχεται πιο λαιτ. βασικα το ζορι ειναι ο πολεμος με το χρονομετρο .. ο υπνος και το εξω. ειναι ομως μια καλη λυση αν δεν εχεις τα χρηματα να σπουδασεις....και παιρνεις και καλο χατζηλικι βασικα εγω δεν βλεπω το νοημα να υπαρχει αυτη η σχολη Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ μαζί σου. Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 14:05 Η Littlechemist: #8 14-08-22 14:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ελα ντε ... τα παιδια ομως δεν ξερουν που πανε και τους ερχεται πιο λαιτ. βασικα το ζορι ειναι ο πολεμος με το χρονομετρο .. ο υπνος και το εξω. ειναι ομως μια καλη λυση αν δεν εχεις τα χρηματα να σπουδασεις....και παιρνεις και καλο χατζηλικι βασικα εγω δεν βλεπω το νοημα να υπαρχει αυτη η σχολη Click για ανάπτυξη... Δεν βλέπεις το νόημα να υπάρχει αυτή η σχολή;;; koukdespoina2004 Νεοφερμένο μέλος Η koukdespoina2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 15:09 Η koukdespoina2004: #9 14-08-22 15:09 Ποια είναι η εμπειρία σου στην ΣΑΝ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Littlechemist: Δεν βλέπεις το νόημα να υπάρχει αυτή η σχολή;;; Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η εμπειρία σου στη ΣΑΝ?Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 15:13 Η Littlechemist: #10 14-08-22 15:13 Αρχική Δημοσίευση από koukdespoina2004: Ποια είναι η εμπειρία σου στην ΣΑΝ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Αυγούστου 2022 Ποια είναι η εμπειρία σου στη ΣΑΝ?Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Εγώ Σεπτεμβρη μπαίνω,θα είμαι πρωτοετής στην Σχολή.Τα Χριστούγεννα όμως θα έχω μια εικόνα και θα μπορώ να πω την εμπειρία μου koukdespoina2004 Νεοφερμένο μέλος Η koukdespoina2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 23:25 Η koukdespoina2004: #11 14-08-22 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Littlechemist: Εγώ Σεπτεμβρη μπαίνω,θα είμαι πρωτοετής στην Σχολή.Τα Χριστούγεννα όμως θα έχω μια εικόνα και θα μπορώ να πω την εμπειρία μου Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή στη σχολή ! Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 23:28 Η Littlechemist: #12 14-08-22 23:28 Αρχική Δημοσίευση από koukdespoina2004: Καλή αρχή στη σχολή ! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Alex2025 Martheos thewitcher Highlander Vagelis30 strof Kanastasia_5883 tomftw julia_idk giannis062006 Albert.123 Dim_99 Marianna.diamanti kostasst Μήτσος10 Dafney Panttelis Ness elevag Γιώργος μεγ Peter Pan13 iiTzArismaltor_ kyriakos2005 pannnos1992 giorgos78 Ntinaaa Than003 Katia kt 113 Scandal koukdespoina2004 Pierre Bezukhov Markiz SlimShady JasonPap ag97 angies alpha.kappa Mammy Nun ΘανάσοςG4 Pharmacist01 tsiobieman Giii Ryuzaki angel27_ antonis97 Marple Sherlockina parrot/παπαγάλος margik nicole1982 Billys 13 george777 constansn BillyTheKid spiroskrokidis5@gmai Miranda32 Maynard sophiaa KingPoul Fara Παναγιώτης L Kemi oups Αναστασία197 Nala Hermione granger georgemoura Magigi GeorgePap2003 emilyfan85 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενδιαφέρομαι για τις στρατιωτικές σχολές του πεδίου υγείας (δηλαδή φαρμακευτική , ιατρική , νοσηλευτική και ιδιαίτερα οδοντιατρική).Οποίος έχει φοιτήσει ή φοιτεί σε κάποια από αυτές τις σχολές θα με ενδιέφερε να ακούσω την εμπειρία του. Με ενδιαφέρει κυρίως το πώς συνδυάζονται οι σπουδές με την στρατιωτική εκπαίδευση. Ευχαριστώ !
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2022 στις 03:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 13-08-22 03:21 Αρχική Δημοσίευση από koukdespoina2004: Ενδιαφέρομαι για τις στρατιωτικές σχολές του πεδίου υγείας (δηλαδή φαρμακευτική , ιατρική , νοσηλευτική και ιδιαίτερα οδοντιατρική).Οποίος έχει φοιτήσει ή φοιτεί σε κάποια από αυτές τις σχολές θα με ενδιέφερε να ακούσω την εμπειρία του. Με ενδιαφέρει κυρίως το πώς συνδυάζονται οι σπουδές με την στρατιωτική εκπαίδευση. Ευχαριστώ ! Click για ανάπτυξη... Ως προς την επιστημη ειναι οι σχολες του απθ και για την νοσηλευτικη η αντιστοιχη του εκπα. Η αντιμετωπιση των φοιτητων απο το απθ ειναι πιο λαιτ διοτι ελεγχονται απο τον στρατο και πιθανων τα παιδια να τιμωρουνται αν δεν περνανε μαθηματα και η ζωη ειναι στρατιωτικη ρομποτικη αλλα πιο λαιτ. Το κοινοβιο ειναι θαλαμμος 4 ατομων και οχι 40 και υπαρχει αυστηρο προγραμμα για ολλα , χρονοτουαλετα , χρονουπνος χρονοφαι χρονοδιαβασμα. εδω παραπανω επισημες πληροφοριες https://geetha.mil.gr/wp-content/uploads/2021/01/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%A3%CE%A3%CE%91%CE%A3.pdf koukdespoina2004 Νεοφερμένο μέλος Η koukdespoina2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2022 στις 12:13 Η koukdespoina2004: #3 13-08-22 12:13 Ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες. Μου είναι χρήσιμες. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2022 στις 15:26 Η Mammy Nun: #4 13-08-22 15:26 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ως προς την επιστημη ειναι οι σχολες του απθ και για την νοσηλευτικη η αντιστοιχη του εκπα. Η αντιμετωπιση των φοιτητων απο το απθ ειναι πιο λαιτ διοτι ελεγχονται απο τον στρατο και πιθανων τα παιδια να τιμωρουνται αν δεν περνανε μαθηματα και η ζωη ειναι στρατιωτικη ρομποτικη αλλα πιο λαιτ. Το κοινοβιο ειναι θαλαμμος 4 ατομων και οχι 40 και υπαρχει αυστηρο προγραμμα για ολλα , χρονοτουαλετα , χρονουπνος χρονοφαι χρονοδιαβασμα. εδω παραπανω επισημες πληροφοριες https://geetha.mil.gr/wp-content/uploads/2021/01/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%A3%CE%A3%CE%91%CE%A3.pdf Click για ανάπτυξη... Παναγία βόηθα!!!!! Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν θα ήθελα τέτοια φοιτητική ζωή Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2022 στις 15:46 Ο Ryuzaki έγραψε: #5 13-08-22 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Παναγία βόηθα!!!!! Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν θα ήθελα τέτοια φοιτητική ζωή Click για ανάπτυξη... Το καλο ειναι οτι το μεγαλο ζορισμα διαρκει μονο τον 1ο χρονο, μετα εισαι αρκετα πιο ελευθερος, ειδικα οσο περνουν και τα χρονια και παλιωνεις, μενεις εξω, κυκλοφορειςμε κανονικα ρουχα, παυεις σχεδον να εισαι δοκιμος. Για τα αγορια ειναι αρκετα συμφερον, καθως ουτως ή αλλως θα χασουν 1 χρονο στη θητεια καποια στιγμη, γιατι αυτη να μην συμπτυχθει με το 1ο ετος της σχολης? *Αναφερομαι αποκλειστικα στο προγραμμα, οχι για το εαν αξιζει ή οχι σαν επαγγελματικη επιλογη! @γιαννης_00 ουτε εγω, εαν χρειαζονται στελεχη αυτα θα μπορουσαν να αντληθουν απο το πολιτικο δυναμικο. Αλλα και αλλες χωρες εχουν πχ βελγιο, οποτε θεωρω οτι ειναι και καποιου ειδους πρεστιζ ή παραδοση των ενοπλων δυναμεων να εκπαιδευουν και επιστημονικο προσωπικο.. Επισης η σχολη αυτη σε δεσμευει να παραμεινεις, καθως εαν αποφασισεις να αλλαξεις απο το 2ερο ετος και μετα βρισκεσαι αντιμετωπος με ενα υπερογκο χρεος Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2022 στις 15:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 13-08-22 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Παναγία βόηθα!!!!! Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν θα ήθελα τέτοια φοιτητική ζωή Click για ανάπτυξη... ελα ντε ... τα παιδια ομως δεν ξερουν που πανε και τους ερχεται πιο λαιτ. βασικα το ζορι ειναι ο πολεμος με το χρονομετρο .. ο υπνος και το εξω. ειναι ομως μια καλη λυση αν δεν εχεις τα χρηματα να σπουδασεις....και παιρνεις και καλο χατζηλικι βασικα εγω δεν βλεπω το νοημα να υπαρχει αυτη η σχολη Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2022 στις 16:39 Η Mammy Nun: #7 13-08-22 16:39 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ελα ντε ... τα παιδια ομως δεν ξερουν που πανε και τους ερχεται πιο λαιτ. βασικα το ζορι ειναι ο πολεμος με το χρονομετρο .. ο υπνος και το εξω. ειναι ομως μια καλη λυση αν δεν εχεις τα χρηματα να σπουδασεις....και παιρνεις και καλο χατζηλικι βασικα εγω δεν βλεπω το νοημα να υπαρχει αυτη η σχολη Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ μαζί σου. Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 14:05 Η Littlechemist: #8 14-08-22 14:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ελα ντε ... τα παιδια ομως δεν ξερουν που πανε και τους ερχεται πιο λαιτ. βασικα το ζορι ειναι ο πολεμος με το χρονομετρο .. ο υπνος και το εξω. ειναι ομως μια καλη λυση αν δεν εχεις τα χρηματα να σπουδασεις....και παιρνεις και καλο χατζηλικι βασικα εγω δεν βλεπω το νοημα να υπαρχει αυτη η σχολη Click για ανάπτυξη... Δεν βλέπεις το νόημα να υπάρχει αυτή η σχολή;;; koukdespoina2004 Νεοφερμένο μέλος Η koukdespoina2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 15:09 Η koukdespoina2004: #9 14-08-22 15:09 Ποια είναι η εμπειρία σου στην ΣΑΝ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Littlechemist: Δεν βλέπεις το νόημα να υπάρχει αυτή η σχολή;;; Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η εμπειρία σου στη ΣΑΝ?Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 15:13 Η Littlechemist: #10 14-08-22 15:13 Αρχική Δημοσίευση από koukdespoina2004: Ποια είναι η εμπειρία σου στην ΣΑΝ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Αυγούστου 2022 Ποια είναι η εμπειρία σου στη ΣΑΝ?Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Εγώ Σεπτεμβρη μπαίνω,θα είμαι πρωτοετής στην Σχολή.Τα Χριστούγεννα όμως θα έχω μια εικόνα και θα μπορώ να πω την εμπειρία μου koukdespoina2004 Νεοφερμένο μέλος Η koukdespoina2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 23:25 Η koukdespoina2004: #11 14-08-22 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Littlechemist: Εγώ Σεπτεμβρη μπαίνω,θα είμαι πρωτοετής στην Σχολή.Τα Χριστούγεννα όμως θα έχω μια εικόνα και θα μπορώ να πω την εμπειρία μου Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή στη σχολή ! Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 23:28 Η Littlechemist: #12 14-08-22 23:28 Αρχική Δημοσίευση από koukdespoina2004: Καλή αρχή στη σχολή ! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Alex2025 Martheos thewitcher Highlander Vagelis30 strof Kanastasia_5883 tomftw julia_idk giannis062006 Albert.123 Dim_99 Marianna.diamanti kostasst Μήτσος10 Dafney Panttelis Ness elevag Γιώργος μεγ Peter Pan13 iiTzArismaltor_ kyriakos2005 pannnos1992 giorgos78 Ntinaaa Than003 Katia kt 113 Scandal koukdespoina2004 Pierre Bezukhov Markiz SlimShady JasonPap ag97 angies alpha.kappa Mammy Nun ΘανάσοςG4 Pharmacist01 tsiobieman Giii Ryuzaki angel27_ antonis97 Marple Sherlockina parrot/παπαγάλος margik nicole1982 Billys 13 george777 constansn BillyTheKid spiroskrokidis5@gmai Miranda32 Maynard sophiaa KingPoul Fara Παναγιώτης L Kemi oups Αναστασία197 Nala Hermione granger georgemoura Magigi GeorgePap2003 emilyfan85 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από koukdespoina2004: Ενδιαφέρομαι για τις στρατιωτικές σχολές του πεδίου υγείας (δηλαδή φαρμακευτική , ιατρική , νοσηλευτική και ιδιαίτερα οδοντιατρική).Οποίος έχει φοιτήσει ή φοιτεί σε κάποια από αυτές τις σχολές θα με ενδιέφερε να ακούσω την εμπειρία του. Με ενδιαφέρει κυρίως το πώς συνδυάζονται οι σπουδές με την στρατιωτική εκπαίδευση. Ευχαριστώ ! Click για ανάπτυξη... Ως προς την επιστημη ειναι οι σχολες του απθ και για την νοσηλευτικη η αντιστοιχη του εκπα. Η αντιμετωπιση των φοιτητων απο το απθ ειναι πιο λαιτ διοτι ελεγχονται απο τον στρατο και πιθανων τα παιδια να τιμωρουνται αν δεν περνανε μαθηματα και η ζωη ειναι στρατιωτικη ρομποτικη αλλα πιο λαιτ. Το κοινοβιο ειναι θαλαμμος 4 ατομων και οχι 40 και υπαρχει αυστηρο προγραμμα για ολλα , χρονοτουαλετα , χρονουπνος χρονοφαι χρονοδιαβασμα. εδω παραπανω επισημες πληροφοριες https://geetha.mil.gr/wp-content/uploads/2021/01/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%A3%CE%A3%CE%91%CE%A3.pdf
koukdespoina2004 Νεοφερμένο μέλος Η koukdespoina2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2022 στις 12:13 Η koukdespoina2004: #3 13-08-22 12:13 Ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες. Μου είναι χρήσιμες. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2022 στις 15:26 Η Mammy Nun: #4 13-08-22 15:26 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ως προς την επιστημη ειναι οι σχολες του απθ και για την νοσηλευτικη η αντιστοιχη του εκπα. Η αντιμετωπιση των φοιτητων απο το απθ ειναι πιο λαιτ διοτι ελεγχονται απο τον στρατο και πιθανων τα παιδια να τιμωρουνται αν δεν περνανε μαθηματα και η ζωη ειναι στρατιωτικη ρομποτικη αλλα πιο λαιτ. Το κοινοβιο ειναι θαλαμμος 4 ατομων και οχι 40 και υπαρχει αυστηρο προγραμμα για ολλα , χρονοτουαλετα , χρονουπνος χρονοφαι χρονοδιαβασμα. εδω παραπανω επισημες πληροφοριες https://geetha.mil.gr/wp-content/uploads/2021/01/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%A3%CE%A3%CE%91%CE%A3.pdf Click για ανάπτυξη... Παναγία βόηθα!!!!! Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν θα ήθελα τέτοια φοιτητική ζωή Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2022 στις 15:46 Ο Ryuzaki έγραψε: #5 13-08-22 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Παναγία βόηθα!!!!! Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν θα ήθελα τέτοια φοιτητική ζωή Click για ανάπτυξη... Το καλο ειναι οτι το μεγαλο ζορισμα διαρκει μονο τον 1ο χρονο, μετα εισαι αρκετα πιο ελευθερος, ειδικα οσο περνουν και τα χρονια και παλιωνεις, μενεις εξω, κυκλοφορειςμε κανονικα ρουχα, παυεις σχεδον να εισαι δοκιμος. Για τα αγορια ειναι αρκετα συμφερον, καθως ουτως ή αλλως θα χασουν 1 χρονο στη θητεια καποια στιγμη, γιατι αυτη να μην συμπτυχθει με το 1ο ετος της σχολης? *Αναφερομαι αποκλειστικα στο προγραμμα, οχι για το εαν αξιζει ή οχι σαν επαγγελματικη επιλογη! @γιαννης_00 ουτε εγω, εαν χρειαζονται στελεχη αυτα θα μπορουσαν να αντληθουν απο το πολιτικο δυναμικο. Αλλα και αλλες χωρες εχουν πχ βελγιο, οποτε θεωρω οτι ειναι και καποιου ειδους πρεστιζ ή παραδοση των ενοπλων δυναμεων να εκπαιδευουν και επιστημονικο προσωπικο.. Επισης η σχολη αυτη σε δεσμευει να παραμεινεις, καθως εαν αποφασισεις να αλλαξεις απο το 2ερο ετος και μετα βρισκεσαι αντιμετωπος με ενα υπερογκο χρεος Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2022 στις 15:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 13-08-22 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Παναγία βόηθα!!!!! Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν θα ήθελα τέτοια φοιτητική ζωή Click για ανάπτυξη... ελα ντε ... τα παιδια ομως δεν ξερουν που πανε και τους ερχεται πιο λαιτ. βασικα το ζορι ειναι ο πολεμος με το χρονομετρο .. ο υπνος και το εξω. ειναι ομως μια καλη λυση αν δεν εχεις τα χρηματα να σπουδασεις....και παιρνεις και καλο χατζηλικι βασικα εγω δεν βλεπω το νοημα να υπαρχει αυτη η σχολη Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2022 στις 16:39 Η Mammy Nun: #7 13-08-22 16:39 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ελα ντε ... τα παιδια ομως δεν ξερουν που πανε και τους ερχεται πιο λαιτ. βασικα το ζορι ειναι ο πολεμος με το χρονομετρο .. ο υπνος και το εξω. ειναι ομως μια καλη λυση αν δεν εχεις τα χρηματα να σπουδασεις....και παιρνεις και καλο χατζηλικι βασικα εγω δεν βλεπω το νοημα να υπαρχει αυτη η σχολη Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ μαζί σου. Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 14:05 Η Littlechemist: #8 14-08-22 14:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ελα ντε ... τα παιδια ομως δεν ξερουν που πανε και τους ερχεται πιο λαιτ. βασικα το ζορι ειναι ο πολεμος με το χρονομετρο .. ο υπνος και το εξω. ειναι ομως μια καλη λυση αν δεν εχεις τα χρηματα να σπουδασεις....και παιρνεις και καλο χατζηλικι βασικα εγω δεν βλεπω το νοημα να υπαρχει αυτη η σχολη Click για ανάπτυξη... Δεν βλέπεις το νόημα να υπάρχει αυτή η σχολή;;; koukdespoina2004 Νεοφερμένο μέλος Η koukdespoina2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 15:09 Η koukdespoina2004: #9 14-08-22 15:09 Ποια είναι η εμπειρία σου στην ΣΑΝ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Littlechemist: Δεν βλέπεις το νόημα να υπάρχει αυτή η σχολή;;; Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η εμπειρία σου στη ΣΑΝ?Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 15:13 Η Littlechemist: #10 14-08-22 15:13 Αρχική Δημοσίευση από koukdespoina2004: Ποια είναι η εμπειρία σου στην ΣΑΝ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Αυγούστου 2022 Ποια είναι η εμπειρία σου στη ΣΑΝ?Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Εγώ Σεπτεμβρη μπαίνω,θα είμαι πρωτοετής στην Σχολή.Τα Χριστούγεννα όμως θα έχω μια εικόνα και θα μπορώ να πω την εμπειρία μου koukdespoina2004 Νεοφερμένο μέλος Η koukdespoina2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 23:25 Η koukdespoina2004: #11 14-08-22 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Littlechemist: Εγώ Σεπτεμβρη μπαίνω,θα είμαι πρωτοετής στην Σχολή.Τα Χριστούγεννα όμως θα έχω μια εικόνα και θα μπορώ να πω την εμπειρία μου Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή στη σχολή ! Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 23:28 Η Littlechemist: #12 14-08-22 23:28 Αρχική Δημοσίευση από koukdespoina2004: Καλή αρχή στη σχολή ! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Alex2025 Martheos thewitcher Highlander Vagelis30 strof Kanastasia_5883 tomftw julia_idk giannis062006 Albert.123 Dim_99 Marianna.diamanti kostasst Μήτσος10 Dafney Panttelis Ness elevag Γιώργος μεγ Peter Pan13 iiTzArismaltor_ kyriakos2005 pannnos1992 giorgos78 Ntinaaa Than003 Katia kt 113 Scandal koukdespoina2004 Pierre Bezukhov Markiz SlimShady JasonPap ag97 angies alpha.kappa Mammy Nun ΘανάσοςG4 Pharmacist01 tsiobieman Giii Ryuzaki angel27_ antonis97 Marple Sherlockina parrot/παπαγάλος margik nicole1982 Billys 13 george777 constansn BillyTheKid spiroskrokidis5@gmai Miranda32 Maynard sophiaa KingPoul Fara Παναγιώτης L Kemi oups Αναστασία197 Nala Hermione granger georgemoura Magigi GeorgePap2003 emilyfan85 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2022 στις 15:26 Η Mammy Nun: #4 13-08-22 15:26 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ως προς την επιστημη ειναι οι σχολες του απθ και για την νοσηλευτικη η αντιστοιχη του εκπα. Η αντιμετωπιση των φοιτητων απο το απθ ειναι πιο λαιτ διοτι ελεγχονται απο τον στρατο και πιθανων τα παιδια να τιμωρουνται αν δεν περνανε μαθηματα και η ζωη ειναι στρατιωτικη ρομποτικη αλλα πιο λαιτ. Το κοινοβιο ειναι θαλαμμος 4 ατομων και οχι 40 και υπαρχει αυστηρο προγραμμα για ολλα , χρονοτουαλετα , χρονουπνος χρονοφαι χρονοδιαβασμα. εδω παραπανω επισημες πληροφοριες https://geetha.mil.gr/wp-content/uploads/2021/01/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%A3%CE%A3%CE%91%CE%A3.pdf Click για ανάπτυξη... Παναγία βόηθα!!!!! Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν θα ήθελα τέτοια φοιτητική ζωή Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2022 στις 15:46 Ο Ryuzaki έγραψε: #5 13-08-22 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Παναγία βόηθα!!!!! Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν θα ήθελα τέτοια φοιτητική ζωή Click για ανάπτυξη... Το καλο ειναι οτι το μεγαλο ζορισμα διαρκει μονο τον 1ο χρονο, μετα εισαι αρκετα πιο ελευθερος, ειδικα οσο περνουν και τα χρονια και παλιωνεις, μενεις εξω, κυκλοφορειςμε κανονικα ρουχα, παυεις σχεδον να εισαι δοκιμος. Για τα αγορια ειναι αρκετα συμφερον, καθως ουτως ή αλλως θα χασουν 1 χρονο στη θητεια καποια στιγμη, γιατι αυτη να μην συμπτυχθει με το 1ο ετος της σχολης? *Αναφερομαι αποκλειστικα στο προγραμμα, οχι για το εαν αξιζει ή οχι σαν επαγγελματικη επιλογη! @γιαννης_00 ουτε εγω, εαν χρειαζονται στελεχη αυτα θα μπορουσαν να αντληθουν απο το πολιτικο δυναμικο. Αλλα και αλλες χωρες εχουν πχ βελγιο, οποτε θεωρω οτι ειναι και καποιου ειδους πρεστιζ ή παραδοση των ενοπλων δυναμεων να εκπαιδευουν και επιστημονικο προσωπικο.. Επισης η σχολη αυτη σε δεσμευει να παραμεινεις, καθως εαν αποφασισεις να αλλαξεις απο το 2ερο ετος και μετα βρισκεσαι αντιμετωπος με ενα υπερογκο χρεος Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2022 στις 15:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 13-08-22 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Παναγία βόηθα!!!!! Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν θα ήθελα τέτοια φοιτητική ζωή Click για ανάπτυξη... ελα ντε ... τα παιδια ομως δεν ξερουν που πανε και τους ερχεται πιο λαιτ. βασικα το ζορι ειναι ο πολεμος με το χρονομετρο .. ο υπνος και το εξω. ειναι ομως μια καλη λυση αν δεν εχεις τα χρηματα να σπουδασεις....και παιρνεις και καλο χατζηλικι βασικα εγω δεν βλεπω το νοημα να υπαρχει αυτη η σχολη Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2022 στις 16:39 Η Mammy Nun: #7 13-08-22 16:39 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ελα ντε ... τα παιδια ομως δεν ξερουν που πανε και τους ερχεται πιο λαιτ. βασικα το ζορι ειναι ο πολεμος με το χρονομετρο .. ο υπνος και το εξω. ειναι ομως μια καλη λυση αν δεν εχεις τα χρηματα να σπουδασεις....και παιρνεις και καλο χατζηλικι βασικα εγω δεν βλεπω το νοημα να υπαρχει αυτη η σχολη Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ μαζί σου. Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 14:05 Η Littlechemist: #8 14-08-22 14:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ελα ντε ... τα παιδια ομως δεν ξερουν που πανε και τους ερχεται πιο λαιτ. βασικα το ζορι ειναι ο πολεμος με το χρονομετρο .. ο υπνος και το εξω. ειναι ομως μια καλη λυση αν δεν εχεις τα χρηματα να σπουδασεις....και παιρνεις και καλο χατζηλικι βασικα εγω δεν βλεπω το νοημα να υπαρχει αυτη η σχολη Click για ανάπτυξη... Δεν βλέπεις το νόημα να υπάρχει αυτή η σχολή;;; koukdespoina2004 Νεοφερμένο μέλος Η koukdespoina2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 15:09 Η koukdespoina2004: #9 14-08-22 15:09 Ποια είναι η εμπειρία σου στην ΣΑΝ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Littlechemist: Δεν βλέπεις το νόημα να υπάρχει αυτή η σχολή;;; Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η εμπειρία σου στη ΣΑΝ?Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 15:13 Η Littlechemist: #10 14-08-22 15:13 Αρχική Δημοσίευση από koukdespoina2004: Ποια είναι η εμπειρία σου στην ΣΑΝ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Αυγούστου 2022 Ποια είναι η εμπειρία σου στη ΣΑΝ?Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Εγώ Σεπτεμβρη μπαίνω,θα είμαι πρωτοετής στην Σχολή.Τα Χριστούγεννα όμως θα έχω μια εικόνα και θα μπορώ να πω την εμπειρία μου koukdespoina2004 Νεοφερμένο μέλος Η koukdespoina2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 23:25 Η koukdespoina2004: #11 14-08-22 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Littlechemist: Εγώ Σεπτεμβρη μπαίνω,θα είμαι πρωτοετής στην Σχολή.Τα Χριστούγεννα όμως θα έχω μια εικόνα και θα μπορώ να πω την εμπειρία μου Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή στη σχολή ! Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 23:28 Η Littlechemist: #12 14-08-22 23:28 Αρχική Δημοσίευση από koukdespoina2004: Καλή αρχή στη σχολή ! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Alex2025 Martheos thewitcher Highlander Vagelis30 strof Kanastasia_5883 tomftw julia_idk giannis062006 Albert.123 Dim_99 Marianna.diamanti kostasst Μήτσος10 Dafney Panttelis Ness elevag Γιώργος μεγ Peter Pan13 iiTzArismaltor_ kyriakos2005 pannnos1992 giorgos78 Ntinaaa Than003 Katia kt 113 Scandal koukdespoina2004 Pierre Bezukhov Markiz SlimShady JasonPap ag97 angies alpha.kappa Mammy Nun ΘανάσοςG4 Pharmacist01 tsiobieman Giii Ryuzaki angel27_ antonis97 Marple Sherlockina parrot/παπαγάλος margik nicole1982 Billys 13 george777 constansn BillyTheKid spiroskrokidis5@gmai Miranda32 Maynard sophiaa KingPoul Fara Παναγιώτης L Kemi oups Αναστασία197 Nala Hermione granger georgemoura Magigi GeorgePap2003 emilyfan85 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ως προς την επιστημη ειναι οι σχολες του απθ και για την νοσηλευτικη η αντιστοιχη του εκπα. Η αντιμετωπιση των φοιτητων απο το απθ ειναι πιο λαιτ διοτι ελεγχονται απο τον στρατο και πιθανων τα παιδια να τιμωρουνται αν δεν περνανε μαθηματα και η ζωη ειναι στρατιωτικη ρομποτικη αλλα πιο λαιτ. Το κοινοβιο ειναι θαλαμμος 4 ατομων και οχι 40 και υπαρχει αυστηρο προγραμμα για ολλα , χρονοτουαλετα , χρονουπνος χρονοφαι χρονοδιαβασμα. εδω παραπανω επισημες πληροφοριες https://geetha.mil.gr/wp-content/uploads/2021/01/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%A3%CE%A3%CE%91%CE%A3.pdf Click για ανάπτυξη... Παναγία βόηθα!!!!! Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν θα ήθελα τέτοια φοιτητική ζωή
Ryuzaki Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.986 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2022 στις 15:46 Ο Ryuzaki έγραψε: #5 13-08-22 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Παναγία βόηθα!!!!! Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν θα ήθελα τέτοια φοιτητική ζωή Click για ανάπτυξη... Το καλο ειναι οτι το μεγαλο ζορισμα διαρκει μονο τον 1ο χρονο, μετα εισαι αρκετα πιο ελευθερος, ειδικα οσο περνουν και τα χρονια και παλιωνεις, μενεις εξω, κυκλοφορειςμε κανονικα ρουχα, παυεις σχεδον να εισαι δοκιμος. Για τα αγορια ειναι αρκετα συμφερον, καθως ουτως ή αλλως θα χασουν 1 χρονο στη θητεια καποια στιγμη, γιατι αυτη να μην συμπτυχθει με το 1ο ετος της σχολης? *Αναφερομαι αποκλειστικα στο προγραμμα, οχι για το εαν αξιζει ή οχι σαν επαγγελματικη επιλογη! @γιαννης_00 ουτε εγω, εαν χρειαζονται στελεχη αυτα θα μπορουσαν να αντληθουν απο το πολιτικο δυναμικο. Αλλα και αλλες χωρες εχουν πχ βελγιο, οποτε θεωρω οτι ειναι και καποιου ειδους πρεστιζ ή παραδοση των ενοπλων δυναμεων να εκπαιδευουν και επιστημονικο προσωπικο.. Επισης η σχολη αυτη σε δεσμευει να παραμεινεις, καθως εαν αποφασισεις να αλλαξεις απο το 2ερο ετος και μετα βρισκεσαι αντιμετωπος με ενα υπερογκο χρεος Τελευταία επεξεργασία: 13 Αυγούστου 2022 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2022 στις 15:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 13-08-22 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Παναγία βόηθα!!!!! Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν θα ήθελα τέτοια φοιτητική ζωή Click για ανάπτυξη... ελα ντε ... τα παιδια ομως δεν ξερουν που πανε και τους ερχεται πιο λαιτ. βασικα το ζορι ειναι ο πολεμος με το χρονομετρο .. ο υπνος και το εξω. ειναι ομως μια καλη λυση αν δεν εχεις τα χρηματα να σπουδασεις....και παιρνεις και καλο χατζηλικι βασικα εγω δεν βλεπω το νοημα να υπαρχει αυτη η σχολη Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2022 στις 16:39 Η Mammy Nun: #7 13-08-22 16:39 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ελα ντε ... τα παιδια ομως δεν ξερουν που πανε και τους ερχεται πιο λαιτ. βασικα το ζορι ειναι ο πολεμος με το χρονομετρο .. ο υπνος και το εξω. ειναι ομως μια καλη λυση αν δεν εχεις τα χρηματα να σπουδασεις....και παιρνεις και καλο χατζηλικι βασικα εγω δεν βλεπω το νοημα να υπαρχει αυτη η σχολη Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ μαζί σου. Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 14:05 Η Littlechemist: #8 14-08-22 14:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ελα ντε ... τα παιδια ομως δεν ξερουν που πανε και τους ερχεται πιο λαιτ. βασικα το ζορι ειναι ο πολεμος με το χρονομετρο .. ο υπνος και το εξω. ειναι ομως μια καλη λυση αν δεν εχεις τα χρηματα να σπουδασεις....και παιρνεις και καλο χατζηλικι βασικα εγω δεν βλεπω το νοημα να υπαρχει αυτη η σχολη Click για ανάπτυξη... Δεν βλέπεις το νόημα να υπάρχει αυτή η σχολή;;; koukdespoina2004 Νεοφερμένο μέλος Η koukdespoina2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 15:09 Η koukdespoina2004: #9 14-08-22 15:09 Ποια είναι η εμπειρία σου στην ΣΑΝ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Littlechemist: Δεν βλέπεις το νόημα να υπάρχει αυτή η σχολή;;; Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η εμπειρία σου στη ΣΑΝ?Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 15:13 Η Littlechemist: #10 14-08-22 15:13 Αρχική Δημοσίευση από koukdespoina2004: Ποια είναι η εμπειρία σου στην ΣΑΝ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Αυγούστου 2022 Ποια είναι η εμπειρία σου στη ΣΑΝ?Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Εγώ Σεπτεμβρη μπαίνω,θα είμαι πρωτοετής στην Σχολή.Τα Χριστούγεννα όμως θα έχω μια εικόνα και θα μπορώ να πω την εμπειρία μου koukdespoina2004 Νεοφερμένο μέλος Η koukdespoina2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 23:25 Η koukdespoina2004: #11 14-08-22 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Littlechemist: Εγώ Σεπτεμβρη μπαίνω,θα είμαι πρωτοετής στην Σχολή.Τα Χριστούγεννα όμως θα έχω μια εικόνα και θα μπορώ να πω την εμπειρία μου Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή στη σχολή ! Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 23:28 Η Littlechemist: #12 14-08-22 23:28 Αρχική Δημοσίευση από koukdespoina2004: Καλή αρχή στη σχολή ! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Alex2025 Martheos thewitcher Highlander Vagelis30 strof Kanastasia_5883 tomftw julia_idk giannis062006 Albert.123 Dim_99 Marianna.diamanti kostasst Μήτσος10 Dafney Panttelis Ness elevag Γιώργος μεγ Peter Pan13 iiTzArismaltor_ kyriakos2005 pannnos1992 giorgos78 Ntinaaa Than003 Katia kt 113 Scandal koukdespoina2004 Pierre Bezukhov Markiz SlimShady JasonPap ag97 angies alpha.kappa Mammy Nun ΘανάσοςG4 Pharmacist01 tsiobieman Giii Ryuzaki angel27_ antonis97 Marple Sherlockina parrot/παπαγάλος margik nicole1982 Billys 13 george777 constansn BillyTheKid spiroskrokidis5@gmai Miranda32 Maynard sophiaa KingPoul Fara Παναγιώτης L Kemi oups Αναστασία197 Nala Hermione granger georgemoura Magigi GeorgePap2003 emilyfan85 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Παναγία βόηθα!!!!! Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν θα ήθελα τέτοια φοιτητική ζωή Click για ανάπτυξη... Το καλο ειναι οτι το μεγαλο ζορισμα διαρκει μονο τον 1ο χρονο, μετα εισαι αρκετα πιο ελευθερος, ειδικα οσο περνουν και τα χρονια και παλιωνεις, μενεις εξω, κυκλοφορειςμε κανονικα ρουχα, παυεις σχεδον να εισαι δοκιμος. Για τα αγορια ειναι αρκετα συμφερον, καθως ουτως ή αλλως θα χασουν 1 χρονο στη θητεια καποια στιγμη, γιατι αυτη να μην συμπτυχθει με το 1ο ετος της σχολης? *Αναφερομαι αποκλειστικα στο προγραμμα, οχι για το εαν αξιζει ή οχι σαν επαγγελματικη επιλογη! @γιαννης_00 ουτε εγω, εαν χρειαζονται στελεχη αυτα θα μπορουσαν να αντληθουν απο το πολιτικο δυναμικο. Αλλα και αλλες χωρες εχουν πχ βελγιο, οποτε θεωρω οτι ειναι και καποιου ειδους πρεστιζ ή παραδοση των ενοπλων δυναμεων να εκπαιδευουν και επιστημονικο προσωπικο.. Επισης η σχολη αυτη σε δεσμευει να παραμεινεις, καθως εαν αποφασισεις να αλλαξεις απο το 2ερο ετος και μετα βρισκεσαι αντιμετωπος με ενα υπερογκο χρεος
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.490 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2022 στις 15:47 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 13-08-22 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Παναγία βόηθα!!!!! Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν θα ήθελα τέτοια φοιτητική ζωή Click για ανάπτυξη... ελα ντε ... τα παιδια ομως δεν ξερουν που πανε και τους ερχεται πιο λαιτ. βασικα το ζορι ειναι ο πολεμος με το χρονομετρο .. ο υπνος και το εξω. ειναι ομως μια καλη λυση αν δεν εχεις τα χρηματα να σπουδασεις....και παιρνεις και καλο χατζηλικι βασικα εγω δεν βλεπω το νοημα να υπαρχει αυτη η σχολη Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2022 στις 16:39 Η Mammy Nun: #7 13-08-22 16:39 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ελα ντε ... τα παιδια ομως δεν ξερουν που πανε και τους ερχεται πιο λαιτ. βασικα το ζορι ειναι ο πολεμος με το χρονομετρο .. ο υπνος και το εξω. ειναι ομως μια καλη λυση αν δεν εχεις τα χρηματα να σπουδασεις....και παιρνεις και καλο χατζηλικι βασικα εγω δεν βλεπω το νοημα να υπαρχει αυτη η σχολη Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ μαζί σου. Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 14:05 Η Littlechemist: #8 14-08-22 14:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ελα ντε ... τα παιδια ομως δεν ξερουν που πανε και τους ερχεται πιο λαιτ. βασικα το ζορι ειναι ο πολεμος με το χρονομετρο .. ο υπνος και το εξω. ειναι ομως μια καλη λυση αν δεν εχεις τα χρηματα να σπουδασεις....και παιρνεις και καλο χατζηλικι βασικα εγω δεν βλεπω το νοημα να υπαρχει αυτη η σχολη Click για ανάπτυξη... Δεν βλέπεις το νόημα να υπάρχει αυτή η σχολή;;; koukdespoina2004 Νεοφερμένο μέλος Η koukdespoina2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 15:09 Η koukdespoina2004: #9 14-08-22 15:09 Ποια είναι η εμπειρία σου στην ΣΑΝ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Littlechemist: Δεν βλέπεις το νόημα να υπάρχει αυτή η σχολή;;; Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η εμπειρία σου στη ΣΑΝ?Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 15:13 Η Littlechemist: #10 14-08-22 15:13 Αρχική Δημοσίευση από koukdespoina2004: Ποια είναι η εμπειρία σου στην ΣΑΝ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Αυγούστου 2022 Ποια είναι η εμπειρία σου στη ΣΑΝ?Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Εγώ Σεπτεμβρη μπαίνω,θα είμαι πρωτοετής στην Σχολή.Τα Χριστούγεννα όμως θα έχω μια εικόνα και θα μπορώ να πω την εμπειρία μου koukdespoina2004 Νεοφερμένο μέλος Η koukdespoina2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 23:25 Η koukdespoina2004: #11 14-08-22 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Littlechemist: Εγώ Σεπτεμβρη μπαίνω,θα είμαι πρωτοετής στην Σχολή.Τα Χριστούγεννα όμως θα έχω μια εικόνα και θα μπορώ να πω την εμπειρία μου Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή στη σχολή ! Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 23:28 Η Littlechemist: #12 14-08-22 23:28 Αρχική Δημοσίευση από koukdespoina2004: Καλή αρχή στη σχολή ! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Alex2025 Martheos thewitcher Highlander Vagelis30 strof Kanastasia_5883 tomftw julia_idk giannis062006 Albert.123 Dim_99 Marianna.diamanti kostasst Μήτσος10 Dafney Panttelis Ness elevag Γιώργος μεγ Peter Pan13 iiTzArismaltor_ kyriakos2005 pannnos1992 giorgos78 Ntinaaa Than003 Katia kt 113 Scandal koukdespoina2004 Pierre Bezukhov Markiz SlimShady JasonPap ag97 angies alpha.kappa Mammy Nun ΘανάσοςG4 Pharmacist01 tsiobieman Giii Ryuzaki angel27_ antonis97 Marple Sherlockina parrot/παπαγάλος margik nicole1982 Billys 13 george777 constansn BillyTheKid spiroskrokidis5@gmai Miranda32 Maynard sophiaa KingPoul Fara Παναγιώτης L Kemi oups Αναστασία197 Nala Hermione granger georgemoura Magigi GeorgePap2003 emilyfan85 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Παναγία βόηθα!!!!! Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν θα ήθελα τέτοια φοιτητική ζωή Click για ανάπτυξη... ελα ντε ... τα παιδια ομως δεν ξερουν που πανε και τους ερχεται πιο λαιτ. βασικα το ζορι ειναι ο πολεμος με το χρονομετρο .. ο υπνος και το εξω. ειναι ομως μια καλη λυση αν δεν εχεις τα χρηματα να σπουδασεις....και παιρνεις και καλο χατζηλικι βασικα εγω δεν βλεπω το νοημα να υπαρχει αυτη η σχολη
Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 898 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2022 στις 16:39 Η Mammy Nun: #7 13-08-22 16:39 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ελα ντε ... τα παιδια ομως δεν ξερουν που πανε και τους ερχεται πιο λαιτ. βασικα το ζορι ειναι ο πολεμος με το χρονομετρο .. ο υπνος και το εξω. ειναι ομως μια καλη λυση αν δεν εχεις τα χρηματα να σπουδασεις....και παιρνεις και καλο χατζηλικι βασικα εγω δεν βλεπω το νοημα να υπαρχει αυτη η σχολη Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ μαζί σου. Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 14:05 Η Littlechemist: #8 14-08-22 14:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ελα ντε ... τα παιδια ομως δεν ξερουν που πανε και τους ερχεται πιο λαιτ. βασικα το ζορι ειναι ο πολεμος με το χρονομετρο .. ο υπνος και το εξω. ειναι ομως μια καλη λυση αν δεν εχεις τα χρηματα να σπουδασεις....και παιρνεις και καλο χατζηλικι βασικα εγω δεν βλεπω το νοημα να υπαρχει αυτη η σχολη Click για ανάπτυξη... Δεν βλέπεις το νόημα να υπάρχει αυτή η σχολή;;; koukdespoina2004 Νεοφερμένο μέλος Η koukdespoina2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 15:09 Η koukdespoina2004: #9 14-08-22 15:09 Ποια είναι η εμπειρία σου στην ΣΑΝ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Littlechemist: Δεν βλέπεις το νόημα να υπάρχει αυτή η σχολή;;; Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η εμπειρία σου στη ΣΑΝ?Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 15:13 Η Littlechemist: #10 14-08-22 15:13 Αρχική Δημοσίευση από koukdespoina2004: Ποια είναι η εμπειρία σου στην ΣΑΝ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Αυγούστου 2022 Ποια είναι η εμπειρία σου στη ΣΑΝ?Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Εγώ Σεπτεμβρη μπαίνω,θα είμαι πρωτοετής στην Σχολή.Τα Χριστούγεννα όμως θα έχω μια εικόνα και θα μπορώ να πω την εμπειρία μου koukdespoina2004 Νεοφερμένο μέλος Η koukdespoina2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 23:25 Η koukdespoina2004: #11 14-08-22 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Littlechemist: Εγώ Σεπτεμβρη μπαίνω,θα είμαι πρωτοετής στην Σχολή.Τα Χριστούγεννα όμως θα έχω μια εικόνα και θα μπορώ να πω την εμπειρία μου Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή στη σχολή ! Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 23:28 Η Littlechemist: #12 14-08-22 23:28 Αρχική Δημοσίευση από koukdespoina2004: Καλή αρχή στη σχολή ! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Alex2025 Martheos thewitcher Highlander Vagelis30 strof Kanastasia_5883 tomftw julia_idk giannis062006 Albert.123 Dim_99 Marianna.diamanti kostasst Μήτσος10 Dafney Panttelis Ness elevag Γιώργος μεγ Peter Pan13 iiTzArismaltor_ kyriakos2005 pannnos1992 giorgos78 Ntinaaa Than003 Katia kt 113 Scandal koukdespoina2004 Pierre Bezukhov Markiz SlimShady JasonPap ag97 angies alpha.kappa Mammy Nun ΘανάσοςG4 Pharmacist01 tsiobieman Giii Ryuzaki angel27_ antonis97 Marple Sherlockina parrot/παπαγάλος margik nicole1982 Billys 13 george777 constansn BillyTheKid spiroskrokidis5@gmai Miranda32 Maynard sophiaa KingPoul Fara Παναγιώτης L Kemi oups Αναστασία197 Nala Hermione granger georgemoura Magigi GeorgePap2003 emilyfan85 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ελα ντε ... τα παιδια ομως δεν ξερουν που πανε και τους ερχεται πιο λαιτ. βασικα το ζορι ειναι ο πολεμος με το χρονομετρο .. ο υπνος και το εξω. ειναι ομως μια καλη λυση αν δεν εχεις τα χρηματα να σπουδασεις....και παιρνεις και καλο χατζηλικι βασικα εγω δεν βλεπω το νοημα να υπαρχει αυτη η σχολη Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ μαζί σου.
Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 14:05 Η Littlechemist: #8 14-08-22 14:05 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ελα ντε ... τα παιδια ομως δεν ξερουν που πανε και τους ερχεται πιο λαιτ. βασικα το ζορι ειναι ο πολεμος με το χρονομετρο .. ο υπνος και το εξω. ειναι ομως μια καλη λυση αν δεν εχεις τα χρηματα να σπουδασεις....και παιρνεις και καλο χατζηλικι βασικα εγω δεν βλεπω το νοημα να υπαρχει αυτη η σχολη Click για ανάπτυξη... Δεν βλέπεις το νόημα να υπάρχει αυτή η σχολή;;; koukdespoina2004 Νεοφερμένο μέλος Η koukdespoina2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 15:09 Η koukdespoina2004: #9 14-08-22 15:09 Ποια είναι η εμπειρία σου στην ΣΑΝ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Littlechemist: Δεν βλέπεις το νόημα να υπάρχει αυτή η σχολή;;; Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η εμπειρία σου στη ΣΑΝ?Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 15:13 Η Littlechemist: #10 14-08-22 15:13 Αρχική Δημοσίευση από koukdespoina2004: Ποια είναι η εμπειρία σου στην ΣΑΝ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Αυγούστου 2022 Ποια είναι η εμπειρία σου στη ΣΑΝ?Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Εγώ Σεπτεμβρη μπαίνω,θα είμαι πρωτοετής στην Σχολή.Τα Χριστούγεννα όμως θα έχω μια εικόνα και θα μπορώ να πω την εμπειρία μου koukdespoina2004 Νεοφερμένο μέλος Η koukdespoina2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 23:25 Η koukdespoina2004: #11 14-08-22 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Littlechemist: Εγώ Σεπτεμβρη μπαίνω,θα είμαι πρωτοετής στην Σχολή.Τα Χριστούγεννα όμως θα έχω μια εικόνα και θα μπορώ να πω την εμπειρία μου Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή στη σχολή ! Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 23:28 Η Littlechemist: #12 14-08-22 23:28 Αρχική Δημοσίευση από koukdespoina2004: Καλή αρχή στη σχολή ! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Alex2025 Martheos thewitcher Highlander Vagelis30 strof Kanastasia_5883 tomftw julia_idk giannis062006 Albert.123 Dim_99 Marianna.diamanti kostasst Μήτσος10 Dafney Panttelis Ness elevag Γιώργος μεγ Peter Pan13 iiTzArismaltor_ kyriakos2005 pannnos1992 giorgos78 Ntinaaa Than003 Katia kt 113 Scandal koukdespoina2004 Pierre Bezukhov Markiz SlimShady JasonPap ag97 angies alpha.kappa Mammy Nun ΘανάσοςG4 Pharmacist01 tsiobieman Giii Ryuzaki angel27_ antonis97 Marple Sherlockina parrot/παπαγάλος margik nicole1982 Billys 13 george777 constansn BillyTheKid spiroskrokidis5@gmai Miranda32 Maynard sophiaa KingPoul Fara Παναγιώτης L Kemi oups Αναστασία197 Nala Hermione granger georgemoura Magigi GeorgePap2003 emilyfan85 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ελα ντε ... τα παιδια ομως δεν ξερουν που πανε και τους ερχεται πιο λαιτ. βασικα το ζορι ειναι ο πολεμος με το χρονομετρο .. ο υπνος και το εξω. ειναι ομως μια καλη λυση αν δεν εχεις τα χρηματα να σπουδασεις....και παιρνεις και καλο χατζηλικι βασικα εγω δεν βλεπω το νοημα να υπαρχει αυτη η σχολη Click για ανάπτυξη... Δεν βλέπεις το νόημα να υπάρχει αυτή η σχολή;;;
koukdespoina2004 Νεοφερμένο μέλος Η koukdespoina2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 15:09 Η koukdespoina2004: #9 14-08-22 15:09 Ποια είναι η εμπειρία σου στην ΣΑΝ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Littlechemist: Δεν βλέπεις το νόημα να υπάρχει αυτή η σχολή;;; Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η εμπειρία σου στη ΣΑΝ?Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 15:13 Η Littlechemist: #10 14-08-22 15:13 Αρχική Δημοσίευση από koukdespoina2004: Ποια είναι η εμπειρία σου στην ΣΑΝ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Αυγούστου 2022 Ποια είναι η εμπειρία σου στη ΣΑΝ?Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Εγώ Σεπτεμβρη μπαίνω,θα είμαι πρωτοετής στην Σχολή.Τα Χριστούγεννα όμως θα έχω μια εικόνα και θα μπορώ να πω την εμπειρία μου koukdespoina2004 Νεοφερμένο μέλος Η koukdespoina2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 23:25 Η koukdespoina2004: #11 14-08-22 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Littlechemist: Εγώ Σεπτεμβρη μπαίνω,θα είμαι πρωτοετής στην Σχολή.Τα Χριστούγεννα όμως θα έχω μια εικόνα και θα μπορώ να πω την εμπειρία μου Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή στη σχολή ! Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 23:28 Η Littlechemist: #12 14-08-22 23:28 Αρχική Δημοσίευση από koukdespoina2004: Καλή αρχή στη σχολή ! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Alex2025 Martheos thewitcher Highlander Vagelis30 strof Kanastasia_5883 tomftw julia_idk giannis062006 Albert.123 Dim_99 Marianna.diamanti kostasst Μήτσος10 Dafney Panttelis Ness elevag Γιώργος μεγ Peter Pan13 iiTzArismaltor_ kyriakos2005 pannnos1992 giorgos78 Ntinaaa Than003 Katia kt 113 Scandal koukdespoina2004 Pierre Bezukhov Markiz SlimShady JasonPap ag97 angies alpha.kappa Mammy Nun ΘανάσοςG4 Pharmacist01 tsiobieman Giii Ryuzaki angel27_ antonis97 Marple Sherlockina parrot/παπαγάλος margik nicole1982 Billys 13 george777 constansn BillyTheKid spiroskrokidis5@gmai Miranda32 Maynard sophiaa KingPoul Fara Παναγιώτης L Kemi oups Αναστασία197 Nala Hermione granger georgemoura Magigi GeorgePap2003 emilyfan85 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποια είναι η εμπειρία σου στην ΣΑΝ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Αυγούστου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Littlechemist: Δεν βλέπεις το νόημα να υπάρχει αυτή η σχολή;;; Click για ανάπτυξη... Ποια είναι η εμπειρία σου στη ΣΑΝ?Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ
Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 15:13 Η Littlechemist: #10 14-08-22 15:13 Αρχική Δημοσίευση από koukdespoina2004: Ποια είναι η εμπειρία σου στην ΣΑΝ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Αυγούστου 2022 Ποια είναι η εμπειρία σου στη ΣΑΝ?Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Εγώ Σεπτεμβρη μπαίνω,θα είμαι πρωτοετής στην Σχολή.Τα Χριστούγεννα όμως θα έχω μια εικόνα και θα μπορώ να πω την εμπειρία μου koukdespoina2004 Νεοφερμένο μέλος Η koukdespoina2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 23:25 Η koukdespoina2004: #11 14-08-22 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Littlechemist: Εγώ Σεπτεμβρη μπαίνω,θα είμαι πρωτοετής στην Σχολή.Τα Χριστούγεννα όμως θα έχω μια εικόνα και θα μπορώ να πω την εμπειρία μου Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή στη σχολή ! Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 23:28 Η Littlechemist: #12 14-08-22 23:28 Αρχική Δημοσίευση από koukdespoina2004: Καλή αρχή στη σχολή ! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Alex2025 Martheos thewitcher Highlander Vagelis30 strof Kanastasia_5883 tomftw julia_idk giannis062006 Albert.123 Dim_99 Marianna.diamanti kostasst Μήτσος10 Dafney Panttelis Ness elevag Γιώργος μεγ Peter Pan13 iiTzArismaltor_ kyriakos2005 pannnos1992 giorgos78 Ntinaaa Than003 Katia kt 113 Scandal koukdespoina2004 Pierre Bezukhov Markiz SlimShady JasonPap ag97 angies alpha.kappa Mammy Nun ΘανάσοςG4 Pharmacist01 tsiobieman Giii Ryuzaki angel27_ antonis97 Marple Sherlockina parrot/παπαγάλος margik nicole1982 Billys 13 george777 constansn BillyTheKid spiroskrokidis5@gmai Miranda32 Maynard sophiaa KingPoul Fara Παναγιώτης L Kemi oups Αναστασία197 Nala Hermione granger georgemoura Magigi GeorgePap2003 emilyfan85 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από koukdespoina2004: Ποια είναι η εμπειρία σου στην ΣΑΝ? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Αυγούστου 2022 Ποια είναι η εμπειρία σου στη ΣΑΝ?Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Εγώ Σεπτεμβρη μπαίνω,θα είμαι πρωτοετής στην Σχολή.Τα Χριστούγεννα όμως θα έχω μια εικόνα και θα μπορώ να πω την εμπειρία μου
koukdespoina2004 Νεοφερμένο μέλος Η koukdespoina2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 23:25 Η koukdespoina2004: #11 14-08-22 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Littlechemist: Εγώ Σεπτεμβρη μπαίνω,θα είμαι πρωτοετής στην Σχολή.Τα Χριστούγεννα όμως θα έχω μια εικόνα και θα μπορώ να πω την εμπειρία μου Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή στη σχολή ! Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 23:28 Η Littlechemist: #12 14-08-22 23:28 Αρχική Δημοσίευση από koukdespoina2004: Καλή αρχή στη σχολή ! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Littlechemist: Εγώ Σεπτεμβρη μπαίνω,θα είμαι πρωτοετής στην Σχολή.Τα Χριστούγεννα όμως θα έχω μια εικόνα και θα μπορώ να πω την εμπειρία μου Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή στη σχολή !
Littlechemist Νεοφερμένο μέλος Η Littlechemist δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ). Έχει γράψει 108 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2022 στις 23:28 Η Littlechemist: #12 14-08-22 23:28 Αρχική Δημοσίευση από koukdespoina2004: Καλή αρχή στη σχολή ! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ
Αρχική Δημοσίευση από koukdespoina2004: Καλή αρχή στη σχολή ! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ