Στρατιωτικές σχολές και υποχρεωτική θητεία

teokyriaki

Νεοφερμένο μέλος

Η teokyriaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 16 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα, είμαι μαθήτρια της Τρίτης λυκείου και θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις για τις στρατιωτικές σχολές ΣΣΑΣ. συγκεκριμένα, ενδιαφέρομαι για ΣΣΑΣ κτηνιατρική...
Η κυρία ερώτηση έχει να κάνει με την υποχρεωτική θητεία. Για τους κτηνιάτρους ξέρω πως είναι 10 χρόνια. Μήπως γνωρίζετε αν μετά από αυτά τα 10 χρόνια για να φύγω χρειάζεται να πληρώσω κάποιο αντίτιμο;
Μετά μου είπανε πως δεν μένω μόνη αλλά με άλλη 4 ή 9 άτομα αναλόγως την κατάσταση και πως το απόγευμα έχω στρατιωτικά μαθήματα ...
Θα ήθελα να ξέρω τι μαθήματα είναι αυτά, τι περιλαμβάνουν και πόσες φορές την εβδομάδα, μήπως γνωρίζετε?

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.771 μηνύματα.
Καλησπέρα, είμαι μαθήτρια της Τρίτης λυκείου και θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις για τις στρατιωτικές σχολές ΣΣΑΣ. συγκεκριμένα, ενδιαφέρομαι για ΣΣΑΣ κτηνιατρική...
Η κυρία ερώτηση έχει να κάνει με την υποχρεωτική θητεία. Για τους κτηνιάτρους ξέρω πως είναι 10 χρόνια. Μήπως γνωρίζετε αν μετά από αυτά τα 10 χρόνια για να φύγω χρειάζεται να πληρώσω κάποιο αντίτιμο;
Μετά μου είπανε πως δεν μένω μόνη αλλά με άλλη 4 ή 9 άτομα αναλόγως την κατάσταση και πως το απόγευμα έχω στρατιωτικά μαθήματα ...
Θα ήθελα να ξέρω τι μαθήματα είναι αυτά, τι περιλαμβάνουν και πόσες φορές την εβδομάδα, μήπως γνωρίζετε?
Καλησπερα
1) Μετα την υποχρεωτικη παραμονη στο στρατο απο την αποφοιτηση ( ετη σχολης χ2) μπορεις να παρατηθεις χωρις να πληρωσεις χρηματα.
Αν θες να φυγεις νωριτερα θα πληρωσεις τους εναπομενοντες μηνες επι τον μικτο μισθο του βαθμου σου.
2) Η σσας δεν εχει βαρια στρατιωτικη εκπαιδευση γιατι υπαρχει αρκετη απασχοληση στο ΑΠΘ και διαβασμα , αλλα εχει κατι λιγα τα απογευματα και τις διαβιωσεις στις διακοπες του απθ κατα χειμωνα και καλοκαιρι

3) Ναι η διαμονη ειναι κυριως σε δωματια τα 4 ατομων πολιτισμενα και νοικοκυρεμενα απο σενα

Τελευταία επεξεργασία:

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.771 μηνύματα.
εδω και ενα φορουμ σχετικο με σσας

Χρήστες Βρείτε παρόμοια