Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 69.069 εγγεγραμμένα μέλη και 3.615.006 μηνύματα σε 107.525 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 793 άτομα.
ΚαλησπεραΚαλησπέρα, είμαι μαθήτρια της Τρίτης λυκείου και θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις για τις στρατιωτικές σχολές ΣΣΑΣ. συγκεκριμένα, ενδιαφέρομαι για ΣΣΑΣ κτηνιατρική...
Η κυρία ερώτηση έχει να κάνει με την υποχρεωτική θητεία. Για τους κτηνιάτρους ξέρω πως είναι 10 χρόνια. Μήπως γνωρίζετε αν μετά από αυτά τα 10 χρόνια για να φύγω χρειάζεται να πληρώσω κάποιο αντίτιμο;
Μετά μου είπανε πως δεν μένω μόνη αλλά με άλλη 4 ή 9 άτομα αναλόγως την κατάσταση και πως το απόγευμα έχω στρατιωτικά μαθήματα ...
Θα ήθελα να ξέρω τι μαθήματα είναι αυτά, τι περιλαμβάνουν και πόσες φορές την εβδομάδα, μήπως γνωρίζετε?
εδω και ενα φορουμ σχετικο με σσαςΚαλησπέρα, είμαι μαθήτρια της Τρίτης λυκείου και θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις για τις στρατιωτικές σχολές ΣΣΑΣ. συγκεκριμένα, ενδιαφέρομαι για ΣΣΑΣ κτηνιατρική...
Η κυρία ερώτηση έχει να κάνει με την υποχρεωτική θητεία. Για τους κτηνιάτρους ξέρω πως είναι 10 χρόνια. Μήπως γνωρίζετε αν μετά από αυτά τα 10 χρόνια για να φύγω χρειάζεται να πληρώσω κάποιο αντίτιμο;
Μετά μου είπανε πως δεν μένω μόνη αλλά με άλλη 4 ή 9 άτομα αναλόγως την κατάσταση και πως το απόγευμα έχω στρατιωτικά μαθήματα ...
Θα ήθελα να ξέρω τι μαθήματα είναι αυτά, τι περιλαμβάνουν και πόσες φορές την εβδομάδα, μήπως γνωρίζετε?