Λοιπόν παιδιά θα πω την άποψη μου.
Το περιστατικό είναι αρκετά τραγικό, το παιδάκι είναι ήδη νεκρό από κάποιον ανεγκέφαλο και όχι από τον ''αστυνομικό''. Μην τα συγχεετε. Άλλο το τι είναι κάποιος άνθρωπος και άλλο το επαγγελμα του. Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχει καμία σχέση το γεγονός πως ο εν λόγω είναι αστυνομικός. Εάν ήταν στην υπηρεσία του και έκανε κάτι κακό σε καποιο πολιτη τοτε ναι θα μπορούσατε να τον κατηγορήσετε το οτι ηταν αστυνομικός ΤΩΡΑ όμως όχι.
Σίγουρα μπορεί πολλοί να μην συμπαθούν τους ατυνομικούς αλλά δεν έχει κανείς δικαιωμα να χρησιμοποιεί αυτό το γεγονός για να πει τα δικά του.
Καλό θα ηταν να προσεχουμε τι λεμε και όταν επιλέγουμε να εκφράσουμε την αποψη μας να προσεχουμε αυτα που ισχυριζομαστε να έχουν ισχύ.
Δεν είναι το θέμα μας εάν αυτός ο ανθρωπος ηταν αστυνομικός ή όχι αλλά για ποιο λόγο όλο και περισσότερο ακούμε τέτοια περιστατικά.
Ας μας προβληματίσει αυτό.