amy001
Πολύ δραστήριο μέλος

Εννοείται. Αν και εγώ είμαι για της Θεσσαλονίκης το τμήμα αλλά δεν έχει καμιά σχέση.
Keep up the faith. Από αύριο Faculty of Philosophy - School of English Language and Literature.![]()
εεεετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
amy001
Πολύ δραστήριο μέλος

Θέλω θεσσαλονίκη αλλά θα δούμε σε λίγο που θα πάω τελικά..!!! εσύ που λες??![]()
εγω αθηνα αφου εδω μενω...

Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος

εεεετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!νομιζω πως θεσσαλονικη δν εχει ελληνικα μαθηματα?
αν και παρεπιμπτοντως ειμαστε off topic...
![]()
Ναι όντως δεν έχει. Μικρό το κακό.

Ε μωρέ τι θα πειράξουν μερικά off topic; Κάπως πρέπει να γεμίσουμε τις ώρες της αναμονής.

amy001
Πολύ δραστήριο μέλος

mr.thewritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε λίγο θα ξέρουμε!!!! Αντε να περάσει η ώραααα!εγω αθηνα αφου εδω μενω...εχω ακουσει τα καλυτερα για το τμημα στν θεσσαλονικη
![]()
amy001
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι όντως δεν έχει. Μικρό το κακό.
Ε μωρέ τι θα πειράξουν μερικά off topic; Κάπως πρέπει να γεμίσουμε τις ώρες της αναμονής.![]()
χαχαχαχα!!!!δικιο εχεις...θεσσαλονικη ειν καλυτερο το τμημα απ αθηνα..ετσι εχω ακουσει δλδ

amy001
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε λίγο θα ξέρουμε!!!! Αντε να περάσει η ώραααα!
θα περασει...απλα ηρεμησε...

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος

χαχαχαχα!!!!δικιο εχεις...θεσσαλονικη ειν καλυτερο το τμημα απ αθηνα..ετσι εχω ακουσει δλδσυν του οτι ειν τελεια πολη...
![]()
Έχει περισσότερους τομείς που μπορείς να ειδικευτείς από την Αθήνα, ναι αλλά ντάξει. Το μεγαλύτερο δέλεαρ είναι η πόλη.

amy001
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχει περισσότερους τομείς που μπορείς να ειδικευτείς από την Αθήνα, ναι αλλά ντάξει. Το μεγαλύτερο δέλεαρ είναι η πόλη.![]()
αχου μια χαρα!!!εβλεπα κατι εκτιμησεις σημερα και τν αγγλικη στ θεσσαλονικη τν ειχν στα 20.134...δλδ στν αθηνα π θα παει?

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος

αχου μια χαρα!!!εβλεπα κατι εκτιμησεις σημερα και τν αγγλικη στ θεσσαλονικη τν ειχν στα 20.134...δλδ στν αθηνα π θα παει?![]()
Υπολόγιζε 300-400 μόρια πιο κάτω. 19700 με 19800 δηλαδή. Θα σπάσει το φράγμα των 20.000 αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

amy001
Πολύ δραστήριο μέλος

Υπολόγιζε 300-400 μόρια πιο κάτω. 19700 με 19800 δηλαδή. Θα σπάσει το φράγμα των 20.000 αυτό είναι το μόνο σίγουρο.![]()
αν ειναι ετσι παιζει να μπω απ τς πρωτους τοτε...

Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Πω φανταζομαι οταν θα πληκτρολογω τον κωδικο..
Ω ναι,και 'γω φαντάζομαι τη στιγμή που ενώ θα ελπίζω να δω "Ο.Ε. Οικ. Πανεπιστημίου Αθήνας",θα δω "Ο.Ε. ΠΑ.ΠΕΙ."

Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος

αν ειναι ετσι παιζει να μπω απ τς πρωτους τοτε...ουφ!!!!!!!!!εσυ τι ωρα θα μπεις στ site τ υπουργειου?
![]()
Θα δοκιμάσω κατα τις 8παρά και μετά κατα τις 8και τέταρτο. Αν δεν έχουν ανέβει θα περιμένω κάνα μισάωρο

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

amy001
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα δοκιμάσω κατα τις 8παρά και μετά κατα τις 8και τέταρτο. Αν δεν έχουν ανέβει θα περιμένω κάνα μισάωρο![]()
μωρε λες να κανουν καμια χαζομαρα και να τα βγαλουν καταλαθος νωριτερα?

Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος

μωρε λες να κανουν καμια χαζομαρα και να τα βγαλουν καταλαθος νωριτερα?η ελπιζω πολλα?
![]()
Μάλλον ελπίζεις πολλά.

Θα ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη και δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.