ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2024 στις 19:21 Ο ιωαννηs έγραψε: #61 05-07-24 19:21 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Μια ερώτηση: είχα 10 μαθήματα πέρυσι εκ των οποίων πέρασα τα 5, που θεωρείται το μισό. Παρόλα αυτά όταν παω στην αίτηση στο τέλος εκεί που πρασινίζουν τα κριτήρια, δεν βγάζει το κριτήριο αυτό. Το βάζει η γραμμάτια μετά; Έχω αγχωθεί εντελώς Click για ανάπτυξη... Το κριτήριο του περασματος 50% των περσινων μαθηματων θα το αποφασισει η γραμματεια.. Εσυ κανεις την αιτηση και σε κανενα 20ημερο θα την ελεγξουν και θα πρασινίσει ολη Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.299 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2024 στις 19:21 Η Grand Duchess: #62 05-07-24 19:21 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Μια ερώτηση: είχα 10 μαθήματα πέρυσι εκ των οποίων πέρασα τα 5, που θεωρείται το μισό. Παρόλα αυτά όταν παω στην αίτηση στο τέλος εκεί που πρασινίζουν τα κριτήρια, δεν βγάζει το κριτήριο αυτό. Το βάζει η γραμμάτια μετά; Έχω αγχωθεί εντελώς Click για ανάπτυξη... Το βγάζει η γραμματεία μετά. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουλίου 2024 στις 19:22 Ο Guest 765889: #63 05-07-24 19:22 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Μια ερώτηση: είχα 10 μαθήματα πέρυσι εκ των οποίων πέρασα τα 5, που θεωρείται το μισό. Παρόλα αυτά όταν παω στην αίτηση στο τέλος εκεί που πρασινίζουν τα κριτήρια, δεν βγάζει το κριτήριο αυτό. Το βάζει η γραμμάτια μετά; Έχω αγχωθεί εντελώς Click για ανάπτυξη... Το νομοσχέδιο λέει ότι πρέπει να έχεις περάσει τουλάχιστον τα μισά ή παραπάνω από τα μισά; xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2024 στις 17:53 Η xakounaamatata: #64 06-07-24 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Το νομοσχέδιο λέει ότι πρέπει να έχεις περάσει τουλάχιστον τα μισά ή παραπάνω από τα μισά; Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον τα μισά. Και βλέπω και από άλλους δεν είχαν θέμα με τα μισά ακριβώς, απλά ανησύχησα επειδή δεν είδα πουθενά το κριτήριο στην αίτηση μου όποτε θεώρησα θα έχει γινει κάποιο λάθος από την γραμμάτια Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: agg41 redpointer Unboxholics Katerinakii.03 psar2006 Nikoleta_Giann Sofos Gerontas ANDR Paladin Alessandra Eliza bibliofagos MrDragonboy xakounaamatata BiteTheDust panosT436 Corfu kitty V@Per Than003 Helen06 Scandal Arvacon georgios03 anastasia papa estrela ένας τυχαίος NikoBellic Kate1914 Maynard EFAKIT liana phoni Nia Skg Georgia.d eirinipap DeWiN BillyTheKid giannhs2001 sophiaa Έμμα tsiobieman ggl oups Αννα1 Dr. Gl. Luminous Giota_pel snowy ismember alpha.kappa Antonius mermaid89 Miranda32 George.S tfghp Billys 13 SoyN Meow Mammy Nun Viedo George_dr calliope louminis Nala Paragontas7000 Billas Sherlockina michaelsfak Citylights kost28 Χάρις Nick254 diamag katerinavld jj! Thanos_alertttt Μαραθ22 phph2923 KingOfPop Christos1971 constansn Jose13 TheUnknown ladybookworm ΘανάσοςG4 F1L1PAS spring day Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Μια ερώτηση: είχα 10 μαθήματα πέρυσι εκ των οποίων πέρασα τα 5, που θεωρείται το μισό. Παρόλα αυτά όταν παω στην αίτηση στο τέλος εκεί που πρασινίζουν τα κριτήρια, δεν βγάζει το κριτήριο αυτό. Το βάζει η γραμμάτια μετά; Έχω αγχωθεί εντελώς Click για ανάπτυξη... Το κριτήριο του περασματος 50% των περσινων μαθηματων θα το αποφασισει η γραμματεια.. Εσυ κανεις την αιτηση και σε κανενα 20ημερο θα την ελεγξουν και θα πρασινίσει ολη
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.299 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2024 στις 19:21 Η Grand Duchess: #62 05-07-24 19:21 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Μια ερώτηση: είχα 10 μαθήματα πέρυσι εκ των οποίων πέρασα τα 5, που θεωρείται το μισό. Παρόλα αυτά όταν παω στην αίτηση στο τέλος εκεί που πρασινίζουν τα κριτήρια, δεν βγάζει το κριτήριο αυτό. Το βάζει η γραμμάτια μετά; Έχω αγχωθεί εντελώς Click για ανάπτυξη... Το βγάζει η γραμματεία μετά. Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουλίου 2024 στις 19:22 Ο Guest 765889: #63 05-07-24 19:22 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Μια ερώτηση: είχα 10 μαθήματα πέρυσι εκ των οποίων πέρασα τα 5, που θεωρείται το μισό. Παρόλα αυτά όταν παω στην αίτηση στο τέλος εκεί που πρασινίζουν τα κριτήρια, δεν βγάζει το κριτήριο αυτό. Το βάζει η γραμμάτια μετά; Έχω αγχωθεί εντελώς Click για ανάπτυξη... Το νομοσχέδιο λέει ότι πρέπει να έχεις περάσει τουλάχιστον τα μισά ή παραπάνω από τα μισά; xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2024 στις 17:53 Η xakounaamatata: #64 06-07-24 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Το νομοσχέδιο λέει ότι πρέπει να έχεις περάσει τουλάχιστον τα μισά ή παραπάνω από τα μισά; Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον τα μισά. Και βλέπω και από άλλους δεν είχαν θέμα με τα μισά ακριβώς, απλά ανησύχησα επειδή δεν είδα πουθενά το κριτήριο στην αίτηση μου όποτε θεώρησα θα έχει γινει κάποιο λάθος από την γραμμάτια Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: agg41 redpointer Unboxholics Katerinakii.03 psar2006 Nikoleta_Giann Sofos Gerontas ANDR Paladin Alessandra Eliza bibliofagos MrDragonboy xakounaamatata BiteTheDust panosT436 Corfu kitty V@Per Than003 Helen06 Scandal Arvacon georgios03 anastasia papa estrela ένας τυχαίος NikoBellic Kate1914 Maynard EFAKIT liana phoni Nia Skg Georgia.d eirinipap DeWiN BillyTheKid giannhs2001 sophiaa Έμμα tsiobieman ggl oups Αννα1 Dr. Gl. Luminous Giota_pel snowy ismember alpha.kappa Antonius mermaid89 Miranda32 George.S tfghp Billys 13 SoyN Meow Mammy Nun Viedo George_dr calliope louminis Nala Paragontas7000 Billas Sherlockina michaelsfak Citylights kost28 Χάρις Nick254 diamag katerinavld jj! Thanos_alertttt Μαραθ22 phph2923 KingOfPop Christos1971 constansn Jose13 TheUnknown ladybookworm ΘανάσοςG4 F1L1PAS spring day Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Μια ερώτηση: είχα 10 μαθήματα πέρυσι εκ των οποίων πέρασα τα 5, που θεωρείται το μισό. Παρόλα αυτά όταν παω στην αίτηση στο τέλος εκεί που πρασινίζουν τα κριτήρια, δεν βγάζει το κριτήριο αυτό. Το βάζει η γραμμάτια μετά; Έχω αγχωθεί εντελώς Click για ανάπτυξη... Το βγάζει η γραμματεία μετά.
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιουλίου 2024 στις 19:22 Ο Guest 765889: #63 05-07-24 19:22 Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Μια ερώτηση: είχα 10 μαθήματα πέρυσι εκ των οποίων πέρασα τα 5, που θεωρείται το μισό. Παρόλα αυτά όταν παω στην αίτηση στο τέλος εκεί που πρασινίζουν τα κριτήρια, δεν βγάζει το κριτήριο αυτό. Το βάζει η γραμμάτια μετά; Έχω αγχωθεί εντελώς Click για ανάπτυξη... Το νομοσχέδιο λέει ότι πρέπει να έχεις περάσει τουλάχιστον τα μισά ή παραπάνω από τα μισά; xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2024 στις 17:53 Η xakounaamatata: #64 06-07-24 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Το νομοσχέδιο λέει ότι πρέπει να έχεις περάσει τουλάχιστον τα μισά ή παραπάνω από τα μισά; Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον τα μισά. Και βλέπω και από άλλους δεν είχαν θέμα με τα μισά ακριβώς, απλά ανησύχησα επειδή δεν είδα πουθενά το κριτήριο στην αίτηση μου όποτε θεώρησα θα έχει γινει κάποιο λάθος από την γραμμάτια Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από xakounaamatata: Μια ερώτηση: είχα 10 μαθήματα πέρυσι εκ των οποίων πέρασα τα 5, που θεωρείται το μισό. Παρόλα αυτά όταν παω στην αίτηση στο τέλος εκεί που πρασινίζουν τα κριτήρια, δεν βγάζει το κριτήριο αυτό. Το βάζει η γραμμάτια μετά; Έχω αγχωθεί εντελώς Click για ανάπτυξη... Το νομοσχέδιο λέει ότι πρέπει να έχεις περάσει τουλάχιστον τα μισά ή παραπάνω από τα μισά;
xakounaamatata Εκκολαπτόμενο μέλος Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2024 στις 17:53 Η xakounaamatata: #64 06-07-24 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Το νομοσχέδιο λέει ότι πρέπει να έχεις περάσει τουλάχιστον τα μισά ή παραπάνω από τα μισά; Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον τα μισά. Και βλέπω και από άλλους δεν είχαν θέμα με τα μισά ακριβώς, απλά ανησύχησα επειδή δεν είδα πουθενά το κριτήριο στην αίτηση μου όποτε θεώρησα θα έχει γινει κάποιο λάθος από την γραμμάτια
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Το νομοσχέδιο λέει ότι πρέπει να έχεις περάσει τουλάχιστον τα μισά ή παραπάνω από τα μισά; Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον τα μισά. Και βλέπω και από άλλους δεν είχαν θέμα με τα μισά ακριβώς, απλά ανησύχησα επειδή δεν είδα πουθενά το κριτήριο στην αίτηση μου όποτε θεώρησα θα έχει γινει κάποιο λάθος από την γραμμάτια