Στέφανος-Ιάσωνας
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viedo
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Steffie88
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στέφανος-Ιάσωνας
Νεοφερμένο μέλος

Γενικά τα master θέλουν και καλή βαθμολογία και δραστηριότητες εκτός σχολής για να επιλέγει κανείς.. Από τη μια καλά κάνουν από την άλλη δεν ξέρω αν είναι ότι πιο σωστό..23, προσπάθεια για μάστερ αλλά δεν πέτυχε (δεν επιλέχθηκα) και μετά δουλειά...
Viedo
Διάσημο μέλος

Δεν είπες για σένα όμωςΓενικά τα master θέλουν και καλή βαθμολογία και δραστηριότητες εκτός σχολής για να επιλέγει κανείς.. Από τη μια καλά κάνουν από την άλλη δεν ξέρω αν είναι ότι πιο σωστό..

Steffie88
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γενικά ναι...κάτι που είχα...αλλά στο τμήμα που πήγα να δώσω 9 στους 10 (για να μην πω και οι 10) μπήκαν με μέσο...βλέπεις ήταν δωρεάν...ξέρω αρκετές περιπτώσεις και για αυτό μπορώ να το πω...Γενικά τα master θέλουν και καλή βαθμολογία και δραστηριότητες εκτός σχολής για να επιλέγει κανείς.. Από τη μια καλά κάνουν από την άλλη δεν ξέρω αν είναι ότι πιο σωστό..
Στέφανος-Ιάσωνας
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ δεν τελείωσα ακόμη. Θεωρητικά είμαι στο 4ο έτος σπουδών αλλά πρακτικά επειδή άλλαξα σχολή είμαι στο 1ο έτος ακόμη, ευελπιστώ να τελειωσω την σχολή χωρίς καθυστέρηση με καλό βαθμό ώστε να πάρω τελικά την θέση για μεταπτυχιακό στην Ολλανδία. Άρα με το που τελειώσω την σχολή σκέφτομαι Μάστερ.Δεν είπες για σένα όμωςαπλώς παρέθεσες το θέμα
Γιατί δεν το ψάχνεις λίγο παραπάνω; (αν φυσικά σε ενδιαφέρει)Γενικά ναι...κάτι που είχα...αλλά στο τμήμα που πήγα να δώσω 9 στους 10 (για να μην πω και οι 10) μπήκαν με μέσο...βλέπεις ήταν δωρεάν...ξέρω αρκετές περιπτώσεις και για αυτό μπορώ να το πω...
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος

δεν ειχες πει οτι οταν τελειωνοντας το δευτερο ετος ιατρικης εδωσες πανελληνιες για ημμυ??αρα δευτερο ετος εισαι οχι πρωτο συμφωνα με τα αρχικα σου λεγομεναΕγώ δεν τελείωσα ακόμη. Θεωρητικά είμαι στο 4ο έτος σπουδών αλλά πρακτικά επειδή άλλαξα σχολή είμαι στο 1ο έτος ακόμη, ευελπιστώ να τελειωσω την σχολή χωρίς καθυστέρηση με καλό βαθμό ώστε να πάρω τελικά την θέση για μεταπτυχιακό στην Ολλανδία. Άρα με το που τελειώσω την σχολή σκέφτομαι Μάστερ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Γιατί δεν το ψάχνεις λίγο παραπάνω; (αν φυσικά σε ενδιαφέρει)

Viedo
Διάσημο μέλος

Θα σε μαλώσω και εσέναδεν ειχες πει οτι οταν τελειωνοντας το δευτερο ετος ιατρικης εδωσες πανελληνιες για ημμυ??αρα δευτερο ετος εισαι οχι πρωτο συμφωνα με τα αρχικα σου λεγομενα![]()

Steffie88 να προσπαθήσεις πάλι ή σε κάποιο άλλο τμήμα/μεταπτυχιακό που σε ενδιαφέρει

eukleidhs1821
Διάσημο μέλος

εγω ειμαι δωδεκατο ετος στην ιατρικη φιλε μουΘα σε μαλώσω και εσένα, σχολίασες για να του πετάξεις μπιχτή, αλλά στον κόπο να μας πεις τι κάνεις εσύ με τις σπουδές σου δεν μπήκες
Steffie88 να προσπαθήσεις πάλι ή σε κάποιο άλλο τμήμα/μεταπτυχιακό που σε ενδιαφέρειμην το αφήσεις όμως αν θέλεις να κάνεις μεταπτυχιακό λόγω του συμβάντος αυτού.
Steffie88
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν το έχω αφήσει τελείως αλλά το έχω αφήσει λίγο πίσω. Θα ξαναπροσπαθήσω για αλλούΕγώ δεν τελείωσα ακόμη. Θεωρητικά είμαι στο 4ο έτος σπουδών αλλά πρακτικά επειδή άλλαξα σχολή είμαι στο 1ο έτος ακόμη, ευελπιστώ να τελειωσω την σχολή χωρίς καθυστέρηση με καλό βαθμό ώστε να πάρω τελικά την θέση για μεταπτυχιακό στην Ολλανδία. Άρα με το που τελειώσω την σχολή σκέφτομαι Μάστερ.
Γιατί δεν το ψάχνεις λίγο παραπάνω; (αν φυσικά σε ενδιαφέρει)
Δεν το έχω αφήσει για αυτό το λόγο και θα ξαναπροσπαθήσω για άλλο τμήμα.απλά έβαλα ως προτεραιότητα τη δουλειά και έτσι έτσι το άφησα λίγο πίσωΘα σε μαλώσω και εσένα, σχολίασες για να του πετάξεις μπιχτή, αλλά στον κόπο να μας πεις τι κάνεις εσύ με τις σπουδές σου δεν μπήκες
Steffie88 να προσπαθήσεις πάλι ή σε κάποιο άλλο τμήμα/μεταπτυχιακό που σε ενδιαφέρειμην το αφήσεις όμως αν θέλεις να κάνεις μεταπτυχιακό λόγω του συμβάντος αυτού.
Στέφανος-Ιάσωνας
Νεοφερμένο μέλος

Υπολόγισα 1ο έτος που μπήκα ιατρικήδεν ειχες πει οτι οταν τελειωνοντας το δευτερο ετος ιατρικης εδωσες πανελληνιες για ημμυ??αρα δευτερο ετος εισαι οχι πρωτο συμφωνα με τα αρχικα σου λεγομενα![]()
2ο έτος ιατρική
3 έτος που ξαναδωσα
Και τώρα 4ο έτος που σπουδάζω
Δεν θα ξαναρχίσω αυτήν την συζήτηση

Πάντως γνώμη μου είναι να προσπαθήσεις να την τελειώσεις, πόσα μαθήματα χρωστάς; Πώς και έφτασες σε τέτοιο σημείο; Θέλω να πω αν δεν σου άρεσε και είδες ότι δεν διάβαζες γιατί συνεχίσες; Θα μπορούσες να σταματήσεις και να μπείς σε άλλη σχολή με 10% αφού είπες πως έγραψες και καλά.εγω ειμαι δωδεκατο ετος στην ιατρικη φιλε μου
Φιλικά πάντα.
Ναι οι σπουδές είναι επένδυση στον εαυτό μας πάνω απολα. Ένας καθηγητής μου έλεγε The more you learn,the more you earnΔεν το έχω αφήσει τελείως αλλά το έχω αφήσει λίγο πίσω. Θα ξαναπροσπαθήσω για αλλού
Δεν το έχω αφήσει για αυτό το λόγο και θα ξαναπροσπαθήσω για άλλο τμήμα.απλά έβαλα ως προτεραιότητα τη δουλειά και έτσι έτσι το άφησα λίγο πίσω

jimis2001
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υπολόγισα 1ο έτος που μπήκα ιατρική
2ο έτος ιατρική
3 έτος που ξαναδωσα
Δεν θα ξαναρχίσω αυτήν την συζήτηση![]()
Οι περισσότεροι όταν ρωτάνε σε ποιο έτος βρίσκεσαι εννοούν σε ποιο έτος της σχολής που σπουδάζεις, άρα είσαι πρωτοετής, όπως λες, στο ΗΜΜΥ. Το γεγονός ότι ήσουν στην Ιατρική 2-3 χρόνια δεν λέει κάτι αφού διαγράφτηκες από αυτήν. Άμα ξαναεισαγώσουν δεν θα σου έλεγαν ότι είσαι 4ο έτος άλλα πρώτο.
Steffie88
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υπολόγισα 1ο έτος που μπήκα ιατρική
2ο έτος ιατρική
3 έτος που ξαναδωσα
Δεν θα ξαναρχίσω αυτήν την συζήτηση
Πάντως γνώμη μου είναι να προσπαθήσεις να την τελειώσεις, πόσα μαθήματα χρωστάς; Πώς και έφτασες σε τέτοιο σημείο; Θέλω να πω αν δεν σου άρεσε και είδες ότι δεν διάβαζες γιατί συνεχίσες; Θα μπορούσες να σταματήσεις και να μπείς σε άλλη σχολή με 10% αφού είπες πως έγραψες και καλά.
Φιλικά πάντα.
Ναι οι σπουδές είναι επένδυση στον εαυτό μας πάνω απολα. Ένας καθηγητής μου έλεγε The more you learn,the more you earnΔεν έχει και άδικο... Μετά από μια ηλικία μόνο θα δουλεύουμε, τώρα είναι η ώρα για να σπουδάσει κάνεις μετά αρχίζουν οι υποχρεώσεις κλπ
Συμφωνώ εν μέρει μαζί σου αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις κάτι όσον αφορά την εκπαίδευση. Σαφώς με δουλειά και άλλες υποχρεώσεις είναι πιο δύσκολο να σπουδάσεις αλλά αν το θες θα το κάνεις. Θα προσπαθήσεις να βρεις το χρόνο που χρειάζεται για να τα καταφέρεις.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Ναι οι σπουδές είναι επένδυση στον εαυτό μας πάνω απολα. Ένας καθηγητής μου έλεγε The more you learn,the more you earnΔεν έχει και άδικο... Μετά από μια ηλικία μόνο θα δουλεύουμε, τώρα είναι η ώρα για να σπουδάσει κάνεις μετά αρχίζουν οι υποχρεώσεις κλπ
Εξαρτάται τι εννοεί ότι κερδίζεις. Γιατί για χρήματα δεν νομίζω ότι ισχύει.
Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος

-Τι σπουδάζεις;
Ε: Ιατρική
-Ααα ωραία και τι έτος είσαι;
Ε: Ή 1ο ή 9ο, ανάλογα πώς θα το δεις....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 109 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- kathleenn
- Giannis_19
- user2727
- Ryuzaki
- Maria_Xagorari
- Twittn
- Kitana
- BoredPanda
- eukleidhs1821
- Schlimazel
- clevercat
- Criplim
- Backpacker97
- J.Cameron
- Marinamani
- Alekos7savv
- Κλημεντίνη
- the purge
- cel123
- jim2015
- D.a.i.s.y
- jj!
- Viedo
- MarcoReus
- ΘανάσοςG4
- jimis2001
- Revekka
- Athens2002
- Steffie88
- American Economist
- Arianara S3
- uni77
- KateRdJ
- Memetchi
- hirasawayui
- tymvorixos
- TonyMontanaEse
- barkos
- MIkeTr123
- tsiobieman
- EiriniS20
- ioannaion
- Alma Libre
- tslef8
- Unseen skygge
- χημεια4λαιφ
- Konstantinos_m
- louminis
- panagiotis econ
- lnesb
- Vold
- Panagiotis849
- Jocaste
- fmarulezkd
- don_vito
- Kostis-Palamas
- tasost
- Pharmacist01
- Vasilis25
- Νομικάριος13
- Κασανδρα
- CoolCowboy
- New member
- Eua5
- Dimitris9
- tasoss
- JohnGreek
- Ststst02
- suaimhneas
- Μάρκος Βασίλης
- NikosGer
- chris2799
- Αλκης Κ.
- Meow
- george777
- Elama On Peli
- Earendil
- jul25
- CELTICS FAN
- Libertus
- Giorno
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.