Στα Τμήματα Φυσικής χωρίς Μαθηματικά !!!!

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.937 μηνύματα.

Στα Τμήματα Φυσικής χωρίς Μαθηματικά


Από το 2027 θα εισάγονται στα τμήματα Φυσικής και από το 3ο πεδίο.

Έλεος!!!!!

1777100931716.png
 

Στα Τμήματα Φυσικής χωρίς Μαθηματικά


Από το 2027 θα εισάγονται στα τμήματα Φυσικής και από το 3ο πεδίο.

Έλεος!!!!!

1777100931716.png
Προσωπικά δεν θεωρώ τόσο λάθος την επιλογή υπό την έννοια πως μπορεί κάποιος να μάθει τα βασικά στα πρώτα εξάμηνα. Δηλαδή σαν δυνατότητα οκει να υπάρχει γενικά εφόσον δεν καλύπτονται θέσεις. Είναι λάθος όμως να μπαίνει κάποιος που δίνει βιολογία σε ένα τέτοιο τμήμα με την ίδια προτεραιότητα με κάποιον που δίνει μαθηματικά. Τα μόρια δηλαδή και ποσοτικά αλλά και ποιοτικά δεν μπορούν να συγκριθούν γιατί πρόκειται για δύο διαφορετικά αντικείμενα.

Το επόμενο στάδιο όπως το κόβω είναι να μπαίνεις στο μαθηματικό με βιολογία :hehe:.
 
Εντωμεταξυ ποτε κανεις φυσικος δεν ανταμειφθηκε για το διαβασμα που εκανε. Ολοι το πηγαν ακαδημαικα η εκαναν πολλα μεταπτυχιακα κλπ για να αλλαξουν τομεα. Το αστειο ειναι οτι σε αυτη την σχολη διαβαζεις απειρα και βγαινεις ενα τιποτα. Τωρα το βαλαν και στο το 3ο πεδιο γελαω. Και για να μην παρεξηθει καμια θεση στην βιομηχανια δεν ζηταει τοσο βαριες γνωσεις φυσικης ακομα και quant η machine learning, αλλα η σχολη σου επιβαλει να διαβασεις απειρα και στο τελος αποφοιτοι του φυσικου θαυμαζουν αποφοιτους τει γιατι βρηκαν δουλεια στον τομεα τους. Αν δε πας ακαδημαικα μιλαμε για phd και μεταπτυχιακο 7+ χρονια με ουτε βασικο μισθο και μετα πας για καθηγητης στο δημοσιο και rip.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Για αυτο και για μενα θα επρεπε να ηταν ιδιωτικα ΟΛΑ τα πανεπιστημια στην ελλαδα για να υπαρχει ελεγχος. Κανεις δεν θα πληρωνε 20 χιλιαδες να παρει πτυχιο φυσικης αν δεν ειχε καλη αποκατασταση μετα αλλα επειδη ειναι δημοσια κανουν παρτυ ολοι.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back
Top