Σήμερα στις 13:12
Το σημαντικότερο είναι ότι οι περισσότεροι απόφοιτοι δεν το έχουν με πολλές επιστήμες που σπούδασαν, απλά ήταν καλοί μόνο να διαβάζουν και να γράφουν καλά σε εξετάσεις!
Συνδέθηκα απλά για να συμφωνήσω και επαυξήσω σε αυτό. Το οποίο δεν ισχύει μόνο σε προπτυχιακό επίπεδο, αλλά και μέχρι πριν το διδακτορικό. Δηλαδή μέχρι να φτάσει η στιγμή να εφαρμόσεις τις γνώσεις που υποτίθεται έχεις είτε επαγγελματικά είτε ακόμη και ακαδημαϊκά.
Είμαι σε παγκοσμίως ανταγωνιστικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα χημείας, όπου φυσικά για να μπεις μετράει ο βαθμός αλλά και όχι μόνο (ευτυχώς εγώ ξέρω ότι δεν μπήκα λόγω βαθμού γιατί μετά βίας είχα 7). Άτομα που μπήκαν κυρίως λόγω εκπληκτικά υψηλού βαθμού πτυχίου (+ εξωσχολικές δραστηριότητες που πάντα μετράνε ανέκαθεν) πραγματικά δεν ξέρουν την τύφλα τους. Όχι μόνο από άποψη 1ου εξαμήνου χημείας ("ποια κυρία ειναι η ανιλίνη;" (πραγματική ερώτηση που άκουσα από τέτοιο άτομο πριν μία εβδομάδα)) αλλά ακόμη και όσον αφορά απλά να χρησιμοποιήσεις το Microsoft Office με ακαδημαϊκό email για να μπορείς να κάνεις τις εργασίες σαν φυσιολογικός άνθρωπος και να επιβιώσεις στο πανεπιστήμιο. Και μην είναι κανένας έκπληκτος για το πως αυτά τα άτομα καταφέρνουν να αποφοιτούν, ακόμη και με καλούς βαθμούς, στην εποχή του ΑΙ...
"ChatGPT please generate me a 8 page report on this topic in a .docx file and do not forget to add some citations"
Τελευταία επεξεργασία: 59 λεπτά πριν