Σπουδές ως φοιτητής με παράλληλη προετοιμασία για πανελλήνιες ξανά προς κάτι "καλύτερο"

Help :)

Νεοφερμένο μέλος

Η Help :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
Πόσο δύσκολο πιστεύετε ότι είναι να σπουδάζει κάποιος κάπου και παράλληλα να προετοιμάζεται για να ξαναδώσει πανελλήνιες; Με έχει πιάσει λίγο το άγχος και σκέφτομαι τι να κάνω αν δεν περάσω στην πρώτη μου επιλογή. 🤠

Dr. Gl. Luminous

Δραστήριο μέλος

Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 578 μηνύματα.
Εγώ είχα δώσει δύο φορές, απλά παρακολουθούσα τα εργαστήρια και δεν πήγαινα ποτέ στις διαλέξεις. Ούτε μαθήματα έδωσα.

Σε πιο εύκολες σχολές ίσως να βγαίνει και να περνάς μαθήματα γενικά είναι σχετικό.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.125 μηνύματα.
Πόσο δύσκολο πιστεύετε ότι είναι να σπουδάζει κάποιος κάπου και παράλληλα να προετοιμάζεται για να ξαναδώσει πανελλήνιες; Με έχει πιάσει λίγο το άγχος και σκέφτομαι τι να κάνω αν δεν περάσω στην πρώτη μου επιλογή. 🤠
Oi πανελληνιες υψηλων επιδωσεων οπως τις εχουμε εχουμε εδω ειναι αυστηρα αποστηρομενος χωρος
ουτε σχολη και πανελλελε παιζει
ουτε εργασια και πανελλελε παιζει
ουτε ερωτες και πανελλελε παζει
εκκλησια και πανελλελε παιζει
τεννις για χομπυ και πανελλελε παιζει
μπασκετ και πανελλελε δεν παιζει.
ζωοφιλια και πανελλελε παιζει.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.496 μηνύματα.
Δεν σκεφτόμαστε ποτέ υποθετικά σενάρια λόγω άγχους μέχρι να έχουμε actual δεδομένα στα χέρια μας :kill:.

Arvacon

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 958 μηνύματα.
Γιατι αγχωνεστε ηθελα να ξερα... Το εχετε σε κακο να ζητησετε μια αναστολη φοιτησης μεχρι να δειτε τι θα γινει στο μελλον? Και τι εγινε αν δεν πας μια χρονια και πας την επομενη δηλαδη, θα σε παρουν τα χρονια και δε θα μπορεις να σπουδασεις μετα? Τα πραγματα ειναι τελειως απλα, αν δεις οτι δεν περασες εκει που ηθελες και θες να ξαναπροσπαθησεις, απλα θα γραφτεις στη σχολη για να μη τη χασεις, θα ζητησεις αναστολη πριν καν ξεκινησουν τα μαθηματα και θα κατσεις μετα με την ησυχια σου, χωρις να εχεις το σχολειο πλεον στο κεφαλι σου και θα προετοιμαστεις για τις επομενες. Αν δεν κατσει στις επομενες αυτο που ηθελες ξανα, επιστρεφεις στη σχολη που εισαι ηδη, διαφορετικα πας στην επομενη. Γιατι δηλαδη να μπλεξεις με 2 πραγματα ταυτοχρονα? Δε βλεπω το λογο...