demitra Νεοφερμένο μέλος Η demitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2025 στις 21:31 Η demitra έγραψε: #1 23-01-25 21:31 Καλησπερα! Σπουδαζω στην Σαμο στατιστικη και τελευταια σκεφτομαι σοβαρα να παω να μεινω στην αθηνα ,οπου εμενα εξ αρχης και να φοιτω απο εκει (δηλ. να ερχομαι σαμο μονο για τις εξεταστικες). Απ’ ο,τι γνωριζω δεν εχουμε υποχρεωτικες παρουσιες (τουλαχιστον στο πρωτο εξαμηνο δεν ειχαμε) ,οποτε μου φαινεται καλη ιδεα. Θα ηθελα την γνωμη σας για το αν αξιζει. Ειναι εφικτο ή θα κανω βλακεια; Mapz Νεοφερμένο μέλος Ο Mapz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Δυτικής Μακεδονίας. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 02:18 Ο Mapz έγραψε: #2 24-01-25 02:18 Αρχική Δημοσίευση από demitra: Καλησπερα! Σπουδαζω στην Σαμο στατιστικη και τελευταια σκεφτομαι σοβαρα να παω να μεινω στην αθηνα ,οπου εμενα εξ αρχης και να φοιτω απο εκει (δηλ. να ερχομαι σαμο μονο για τις εξεταστικες). Απ’ ο,τι γνωριζω δεν εχουμε υποχρεωτικες παρουσιες (τουλαχιστον στο πρωτο εξαμηνο δεν ειχαμε) ,οποτε μου φαινεται καλη ιδεα. Θα ηθελα την γνωμη σας για το αν αξιζει. Ειναι εφικτο ή θα κανω βλακεια; Click για ανάπτυξη... Αρκετοί φοιτητές που σπουδάζουν σε νησιά κάνουν αυτό που σκέφτεσαι εσύ.Κυριως για οικονομικούς λόγους αλλά και επειδή οι χειμώνες στα νησιά είναι λίγο περίεργοι.Εαν θεωρείς ότι μπορείς να διαβάζεις μόνη σου, χωρίς να πας σε διαλέξεις και σε βολεύει τοτε καντο. demitra Νεοφερμένο μέλος Η demitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 10:31 Η demitra έγραψε: #3 24-01-25 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Mapz: Αρκετοί φοιτητές που σπουδάζουν σε νησιά κάνουν αυτό που σκέφτεσαι εσύ.Κυριως για οικονομικούς λόγους αλλά και επειδή οι χειμώνες στα νησιά είναι λίγο περίεργοι.Εαν θεωρείς ότι μπορείς να διαβάζεις μόνη σου, χωρίς να πας σε διαλέξεις και σε βολεύει τοτε καντο. Click για ανάπτυξη... κυριως για τους χειμωνες κι εγω χαχα. Ο,τι προοδους εχω περασει μεχρι τωρα με πολυ τιμιο βαθμο τους εχω περασει με δικο μου διαβασμα οποτε πιστευω οτι μπορω. Πιο πολυ σας ρωτησα για να δω αν οντως το κανουν κι αλλοι φοιτητες και δεν θα ειμαι η μονη… ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 24-01-25 14:29 Αρχική Δημοσίευση από demitra: Καλησπερα! Σπουδαζω στην Σαμο στατιστικη και τελευταια σκεφτομαι σοβαρα να παω να μεινω στην αθηνα ,οπου εμενα εξ αρχης και να φοιτω απο εκει (δηλ. να ερχομαι σαμο μονο για τις εξεταστικες). Απ’ ο,τι γνωριζω δεν εχουμε υποχρεωτικες παρουσιες (τουλαχιστον στο πρωτο εξαμηνο δεν ειχαμε) ,οποτε μου φαινεται καλη ιδεα. Θα ηθελα την γνωμη σας για το αν αξιζει. Ειναι εφικτο ή θα κανω βλακεια; Click για ανάπτυξη... Καλη μου demitra Τα μαθημαματικα ,οπως και πιο δυσκολα μαθηματικα που ειχεις μαθαινονται μονο στις αιθουσες με τον πρασινο πινακα με την κιμωλια να σέρνεται .....και φυσικα τον καλο δασκαλο να εξηγει τα παντα με απλοτητα. Αυτο που θες να κανεις λεγεται αγορα κενου πτυχιου..ουτε εξ αποστασεων μπορεις να το πεις γιατι το ανοιχτο εχει αλλους κανονες και εργαλεια.(mooc's-massive online open courses) Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:30 Ο Guest 765889: #5 24-01-25 14:30 Το έκανα εγώ φιλενάδα, μια χαρά βγαίνει αν έχεις πρόγραμμα. demitra Νεοφερμένο μέλος Η demitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:35 Η demitra έγραψε: #6 24-01-25 14:35 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Καλη μου demitra Τα μαθημαματικα ,οπως και πιο δυσκολα μαθηματικα που ειχεις μαθαινονται μονο στις αιθουσες με τον πρασινο πινακα με την κιμωλια να σέρνεται .....και φυσικα τον καλο δασκαλο να εξηγει τα παντα με απλοτητα. Αυτο που θες να κανεις λεγεται αγορα κενου πτυχιου..ουτε εξ αποστασεων μπορεις να το πεις γιατι το ανοιχτο εχει αλλους κανονες και εργαλεια.(mooc's-massive online open courses Click για ανάπτυξη... τι εννοειτε οταν λετε αγορα κενου πτυχιου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Το έκανα εγώ φιλενάδα, μια χαρά βγαίνει αν έχεις πρόγραμμα. Click για ανάπτυξη... Αχ μακαρι , αν και δεν εχω αποφασισει κατι ακομα. Κι εσυ σε νησι ειχες περασει; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:36 Ο Guest 765889: #7 24-01-25 14:36 Αρχική Δημοσίευση από demitra: τι εννοειτε οταν λετε αγορα κενου πτυχιου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιανουαρίου 2025 Αχ μακαρι , αν και δεν εχω αποφασισει κατι ακομα. Κι εσυ σε νησι ειχες περασει; Click για ανάπτυξη... Γιάννενα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 24-01-25 14:46 Αρχική Δημοσίευση από demitra: τι εννοειτε οταν λετε αγορα κενου πτυχιου; Click για ανάπτυξη... Κενο πτυχιο ειναι αυτο που δινουν καποια πανεπιστημια ( ιδωτικα) οπου γράφεσαι σου δινουν τα θεματα και πας και τα γραφεις... επαφη με το αντικειμενο μηδεν. Και φυσικα τωρα μιλαμε για μαθηματικα, την δυσκολη επιστημη της αληθειας. Βεβαια το πανεπιστημιο της σαμου δεν εχει καμια σχεση με αυτα. Ε και μετα θα πας να πεις... να εχω πτυχιο μαθηματικων παρτε με... και η απαντηση..εξαιρετικα πηγαινε κανε κοπιες και φερτες να τυλιξουμε τα σουβλακια. demitra Νεοφερμένο μέλος Η demitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:50 Η demitra έγραψε: #9 24-01-25 14:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κενο πτυχιο ειναι αυτο που δινουν καποια πανεπιστημια ( ιδωτικα) οπου γράφεσαι σου δινουν τα θεματα και πας και τα γραφεις... επαφη με το αντικειμενο μηδεν. Και φυσικα τωρα μιλαμε για μαθηματικα, την δυσκολη επιστημη της αληθειας. Βεβαια το πανεπιστημιο της σαμου δεν εχει καμια σχεση με αυτα. Ε και μετα θα πας να πεις... να εχω πτυχιο μαθηματικων παρτε με... και η απαντηση..εξαιρετικα πηγαινε κανε κοπιες και φερτες να τυλιξουμε τα σουβλακια. Click για ανάπτυξη... Και πώς αυτο εχει σχεση με το αν θα το παρω εξ αποστασεως ή μενοντας στην σαμο; Το ιδιο πτυχιο παιρνουν ολοι. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 24-01-25 14:55 Αρχική Δημοσίευση από demitra: Και πώς αυτο εχει σχεση με το αν θα το παρω εξ αποστασεως ή μενοντας στην σαμο; Το ιδιο πτυχιο παιρνουν ολοι. Click για ανάπτυξη... Ναι το ιδιο πτυχιο ειναι... Η διαφορα με το πτυχιο των μαθηματικων ειναι οτι πρεπει να αποδεικνυεις τις γνωσεις σου καθε στιγμη ...ειτε στον ιδιωτικο ειτε στο δημοσιο τομεα. Και η εργασιακη αποκαστασταση των μαθηματικων ειναι πολυ ανταγωνιστικη..εκει μετρα η γνωση και οχι το χαρτι. demitra Νεοφερμένο μέλος Η demitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 15:04 Η demitra έγραψε: #11 24-01-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι το ιδιο πτυχιο ειναι... Η διαφορα με το πτυχιο των μαθηματικων ειναι οτι πρεπει να αποδεικνυεις τις γνωσεις σου καθε στιγμη ...ειτε στον ιδιωτικο ειτε στο δημοσιο τομεα. Και η εργασιακη αποκαστασταση των μαθηματικων ειναι πολυ ανταγωνιστικη..εκει μετρα η γνωση και οχι το χαρτι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα, αλλα δεν πιστευω οτι εχει σχεση με την περιπτωση μου. Δεν ειχα σκοπο να παω στην αθηνα και να μην ξανασχοληθω με την σχολη μεχρι την εξεταστικη. Ουσιαστικα τις ιδιες γνωσεις θα εχω με οποιονδηποτε βγαλει αυτο το τμημα. Θεωρω οτι εχει να κανει με τον ανθρωπο, δηλαδη ξερω ατομα που πανε στις διαλεξεις κλπ και δεν τα πανε τοσο καλα οσο αλλοι που απλα διαβαζουν μονοι τους. Ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο αφομοιωσης και ληψης γνωσεων ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 17:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 24-01-25 17:35 Αρχική Δημοσίευση από demitra: Συμφωνω απολυτα, αλλα δεν πιστευω οτι εχει σχεση με την περιπτωση μου. Δεν ειχα σκοπο να παω στην αθηνα και να μην ξανασχοληθω με την σχολη μεχρι την εξεταστικη. Ουσιαστικα τις ιδιες γνωσεις θα εχω με οποιονδηποτε βγαλει αυτο το τμημα. Θεωρω οτι εχει να κανει με τον ανθρωπο, δηλαδη ξερω ατομα που πανε στις διαλεξεις κλπ και δεν τα πανε τοσο καλα οσο αλλοι που απλα διαβαζουν μονοι τους. Ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο αφομοιωσης και ληψης γνωσεων Click για ανάπτυξη... Οκ ...ολα καλα ...εσυ ξερεις τι σου ταιριαζει καλυτερα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: demitra m.b. jkhkh ggl Mapz apo370 rseven GeorgePap2003 marpa Nick_nt Scandal iminspain Corfu kitty Φινεύς tsiobieman shuuu jellojina ioanna2007 Praxis fgk Maynard Unboxholics wingXer0 Than003 Dr. Gl. Luminous constansn charmander ismember Kzaro Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα! Σπουδαζω στην Σαμο στατιστικη και τελευταια σκεφτομαι σοβαρα να παω να μεινω στην αθηνα ,οπου εμενα εξ αρχης και να φοιτω απο εκει (δηλ. να ερχομαι σαμο μονο για τις εξεταστικες). Απ’ ο,τι γνωριζω δεν εχουμε υποχρεωτικες παρουσιες (τουλαχιστον στο πρωτο εξαμηνο δεν ειχαμε) ,οποτε μου φαινεται καλη ιδεα. Θα ηθελα την γνωμη σας για το αν αξιζει. Ειναι εφικτο ή θα κανω βλακεια;
Mapz Νεοφερμένο μέλος Ο Mapz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Δυτικής Μακεδονίας. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 02:18 Ο Mapz έγραψε: #2 24-01-25 02:18 Αρχική Δημοσίευση από demitra: Καλησπερα! Σπουδαζω στην Σαμο στατιστικη και τελευταια σκεφτομαι σοβαρα να παω να μεινω στην αθηνα ,οπου εμενα εξ αρχης και να φοιτω απο εκει (δηλ. να ερχομαι σαμο μονο για τις εξεταστικες). Απ’ ο,τι γνωριζω δεν εχουμε υποχρεωτικες παρουσιες (τουλαχιστον στο πρωτο εξαμηνο δεν ειχαμε) ,οποτε μου φαινεται καλη ιδεα. Θα ηθελα την γνωμη σας για το αν αξιζει. Ειναι εφικτο ή θα κανω βλακεια; Click για ανάπτυξη... Αρκετοί φοιτητές που σπουδάζουν σε νησιά κάνουν αυτό που σκέφτεσαι εσύ.Κυριως για οικονομικούς λόγους αλλά και επειδή οι χειμώνες στα νησιά είναι λίγο περίεργοι.Εαν θεωρείς ότι μπορείς να διαβάζεις μόνη σου, χωρίς να πας σε διαλέξεις και σε βολεύει τοτε καντο. demitra Νεοφερμένο μέλος Η demitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 10:31 Η demitra έγραψε: #3 24-01-25 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Mapz: Αρκετοί φοιτητές που σπουδάζουν σε νησιά κάνουν αυτό που σκέφτεσαι εσύ.Κυριως για οικονομικούς λόγους αλλά και επειδή οι χειμώνες στα νησιά είναι λίγο περίεργοι.Εαν θεωρείς ότι μπορείς να διαβάζεις μόνη σου, χωρίς να πας σε διαλέξεις και σε βολεύει τοτε καντο. Click για ανάπτυξη... κυριως για τους χειμωνες κι εγω χαχα. Ο,τι προοδους εχω περασει μεχρι τωρα με πολυ τιμιο βαθμο τους εχω περασει με δικο μου διαβασμα οποτε πιστευω οτι μπορω. Πιο πολυ σας ρωτησα για να δω αν οντως το κανουν κι αλλοι φοιτητες και δεν θα ειμαι η μονη… ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 24-01-25 14:29 Αρχική Δημοσίευση από demitra: Καλησπερα! Σπουδαζω στην Σαμο στατιστικη και τελευταια σκεφτομαι σοβαρα να παω να μεινω στην αθηνα ,οπου εμενα εξ αρχης και να φοιτω απο εκει (δηλ. να ερχομαι σαμο μονο για τις εξεταστικες). Απ’ ο,τι γνωριζω δεν εχουμε υποχρεωτικες παρουσιες (τουλαχιστον στο πρωτο εξαμηνο δεν ειχαμε) ,οποτε μου φαινεται καλη ιδεα. Θα ηθελα την γνωμη σας για το αν αξιζει. Ειναι εφικτο ή θα κανω βλακεια; Click για ανάπτυξη... Καλη μου demitra Τα μαθημαματικα ,οπως και πιο δυσκολα μαθηματικα που ειχεις μαθαινονται μονο στις αιθουσες με τον πρασινο πινακα με την κιμωλια να σέρνεται .....και φυσικα τον καλο δασκαλο να εξηγει τα παντα με απλοτητα. Αυτο που θες να κανεις λεγεται αγορα κενου πτυχιου..ουτε εξ αποστασεων μπορεις να το πεις γιατι το ανοιχτο εχει αλλους κανονες και εργαλεια.(mooc's-massive online open courses) Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:30 Ο Guest 765889: #5 24-01-25 14:30 Το έκανα εγώ φιλενάδα, μια χαρά βγαίνει αν έχεις πρόγραμμα. demitra Νεοφερμένο μέλος Η demitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:35 Η demitra έγραψε: #6 24-01-25 14:35 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Καλη μου demitra Τα μαθημαματικα ,οπως και πιο δυσκολα μαθηματικα που ειχεις μαθαινονται μονο στις αιθουσες με τον πρασινο πινακα με την κιμωλια να σέρνεται .....και φυσικα τον καλο δασκαλο να εξηγει τα παντα με απλοτητα. Αυτο που θες να κανεις λεγεται αγορα κενου πτυχιου..ουτε εξ αποστασεων μπορεις να το πεις γιατι το ανοιχτο εχει αλλους κανονες και εργαλεια.(mooc's-massive online open courses Click για ανάπτυξη... τι εννοειτε οταν λετε αγορα κενου πτυχιου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Το έκανα εγώ φιλενάδα, μια χαρά βγαίνει αν έχεις πρόγραμμα. Click για ανάπτυξη... Αχ μακαρι , αν και δεν εχω αποφασισει κατι ακομα. Κι εσυ σε νησι ειχες περασει; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:36 Ο Guest 765889: #7 24-01-25 14:36 Αρχική Δημοσίευση από demitra: τι εννοειτε οταν λετε αγορα κενου πτυχιου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιανουαρίου 2025 Αχ μακαρι , αν και δεν εχω αποφασισει κατι ακομα. Κι εσυ σε νησι ειχες περασει; Click για ανάπτυξη... Γιάννενα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 24-01-25 14:46 Αρχική Δημοσίευση από demitra: τι εννοειτε οταν λετε αγορα κενου πτυχιου; Click για ανάπτυξη... Κενο πτυχιο ειναι αυτο που δινουν καποια πανεπιστημια ( ιδωτικα) οπου γράφεσαι σου δινουν τα θεματα και πας και τα γραφεις... επαφη με το αντικειμενο μηδεν. Και φυσικα τωρα μιλαμε για μαθηματικα, την δυσκολη επιστημη της αληθειας. Βεβαια το πανεπιστημιο της σαμου δεν εχει καμια σχεση με αυτα. Ε και μετα θα πας να πεις... να εχω πτυχιο μαθηματικων παρτε με... και η απαντηση..εξαιρετικα πηγαινε κανε κοπιες και φερτες να τυλιξουμε τα σουβλακια. demitra Νεοφερμένο μέλος Η demitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:50 Η demitra έγραψε: #9 24-01-25 14:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κενο πτυχιο ειναι αυτο που δινουν καποια πανεπιστημια ( ιδωτικα) οπου γράφεσαι σου δινουν τα θεματα και πας και τα γραφεις... επαφη με το αντικειμενο μηδεν. Και φυσικα τωρα μιλαμε για μαθηματικα, την δυσκολη επιστημη της αληθειας. Βεβαια το πανεπιστημιο της σαμου δεν εχει καμια σχεση με αυτα. Ε και μετα θα πας να πεις... να εχω πτυχιο μαθηματικων παρτε με... και η απαντηση..εξαιρετικα πηγαινε κανε κοπιες και φερτες να τυλιξουμε τα σουβλακια. Click για ανάπτυξη... Και πώς αυτο εχει σχεση με το αν θα το παρω εξ αποστασεως ή μενοντας στην σαμο; Το ιδιο πτυχιο παιρνουν ολοι. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 24-01-25 14:55 Αρχική Δημοσίευση από demitra: Και πώς αυτο εχει σχεση με το αν θα το παρω εξ αποστασεως ή μενοντας στην σαμο; Το ιδιο πτυχιο παιρνουν ολοι. Click για ανάπτυξη... Ναι το ιδιο πτυχιο ειναι... Η διαφορα με το πτυχιο των μαθηματικων ειναι οτι πρεπει να αποδεικνυεις τις γνωσεις σου καθε στιγμη ...ειτε στον ιδιωτικο ειτε στο δημοσιο τομεα. Και η εργασιακη αποκαστασταση των μαθηματικων ειναι πολυ ανταγωνιστικη..εκει μετρα η γνωση και οχι το χαρτι. demitra Νεοφερμένο μέλος Η demitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 15:04 Η demitra έγραψε: #11 24-01-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι το ιδιο πτυχιο ειναι... Η διαφορα με το πτυχιο των μαθηματικων ειναι οτι πρεπει να αποδεικνυεις τις γνωσεις σου καθε στιγμη ...ειτε στον ιδιωτικο ειτε στο δημοσιο τομεα. Και η εργασιακη αποκαστασταση των μαθηματικων ειναι πολυ ανταγωνιστικη..εκει μετρα η γνωση και οχι το χαρτι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα, αλλα δεν πιστευω οτι εχει σχεση με την περιπτωση μου. Δεν ειχα σκοπο να παω στην αθηνα και να μην ξανασχοληθω με την σχολη μεχρι την εξεταστικη. Ουσιαστικα τις ιδιες γνωσεις θα εχω με οποιονδηποτε βγαλει αυτο το τμημα. Θεωρω οτι εχει να κανει με τον ανθρωπο, δηλαδη ξερω ατομα που πανε στις διαλεξεις κλπ και δεν τα πανε τοσο καλα οσο αλλοι που απλα διαβαζουν μονοι τους. Ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο αφομοιωσης και ληψης γνωσεων ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 17:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 24-01-25 17:35 Αρχική Δημοσίευση από demitra: Συμφωνω απολυτα, αλλα δεν πιστευω οτι εχει σχεση με την περιπτωση μου. Δεν ειχα σκοπο να παω στην αθηνα και να μην ξανασχοληθω με την σχολη μεχρι την εξεταστικη. Ουσιαστικα τις ιδιες γνωσεις θα εχω με οποιονδηποτε βγαλει αυτο το τμημα. Θεωρω οτι εχει να κανει με τον ανθρωπο, δηλαδη ξερω ατομα που πανε στις διαλεξεις κλπ και δεν τα πανε τοσο καλα οσο αλλοι που απλα διαβαζουν μονοι τους. Ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο αφομοιωσης και ληψης γνωσεων Click για ανάπτυξη... Οκ ...ολα καλα ...εσυ ξερεις τι σου ταιριαζει καλυτερα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: demitra m.b. jkhkh ggl Mapz apo370 rseven GeorgePap2003 marpa Nick_nt Scandal iminspain Corfu kitty Φινεύς tsiobieman shuuu jellojina ioanna2007 Praxis fgk Maynard Unboxholics wingXer0 Than003 Dr. Gl. Luminous constansn charmander ismember Kzaro Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από demitra: Καλησπερα! Σπουδαζω στην Σαμο στατιστικη και τελευταια σκεφτομαι σοβαρα να παω να μεινω στην αθηνα ,οπου εμενα εξ αρχης και να φοιτω απο εκει (δηλ. να ερχομαι σαμο μονο για τις εξεταστικες). Απ’ ο,τι γνωριζω δεν εχουμε υποχρεωτικες παρουσιες (τουλαχιστον στο πρωτο εξαμηνο δεν ειχαμε) ,οποτε μου φαινεται καλη ιδεα. Θα ηθελα την γνωμη σας για το αν αξιζει. Ειναι εφικτο ή θα κανω βλακεια; Click για ανάπτυξη... Αρκετοί φοιτητές που σπουδάζουν σε νησιά κάνουν αυτό που σκέφτεσαι εσύ.Κυριως για οικονομικούς λόγους αλλά και επειδή οι χειμώνες στα νησιά είναι λίγο περίεργοι.Εαν θεωρείς ότι μπορείς να διαβάζεις μόνη σου, χωρίς να πας σε διαλέξεις και σε βολεύει τοτε καντο.
demitra Νεοφερμένο μέλος Η demitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 10:31 Η demitra έγραψε: #3 24-01-25 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Mapz: Αρκετοί φοιτητές που σπουδάζουν σε νησιά κάνουν αυτό που σκέφτεσαι εσύ.Κυριως για οικονομικούς λόγους αλλά και επειδή οι χειμώνες στα νησιά είναι λίγο περίεργοι.Εαν θεωρείς ότι μπορείς να διαβάζεις μόνη σου, χωρίς να πας σε διαλέξεις και σε βολεύει τοτε καντο. Click για ανάπτυξη... κυριως για τους χειμωνες κι εγω χαχα. Ο,τι προοδους εχω περασει μεχρι τωρα με πολυ τιμιο βαθμο τους εχω περασει με δικο μου διαβασμα οποτε πιστευω οτι μπορω. Πιο πολυ σας ρωτησα για να δω αν οντως το κανουν κι αλλοι φοιτητες και δεν θα ειμαι η μονη… ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 24-01-25 14:29 Αρχική Δημοσίευση από demitra: Καλησπερα! Σπουδαζω στην Σαμο στατιστικη και τελευταια σκεφτομαι σοβαρα να παω να μεινω στην αθηνα ,οπου εμενα εξ αρχης και να φοιτω απο εκει (δηλ. να ερχομαι σαμο μονο για τις εξεταστικες). Απ’ ο,τι γνωριζω δεν εχουμε υποχρεωτικες παρουσιες (τουλαχιστον στο πρωτο εξαμηνο δεν ειχαμε) ,οποτε μου φαινεται καλη ιδεα. Θα ηθελα την γνωμη σας για το αν αξιζει. Ειναι εφικτο ή θα κανω βλακεια; Click για ανάπτυξη... Καλη μου demitra Τα μαθημαματικα ,οπως και πιο δυσκολα μαθηματικα που ειχεις μαθαινονται μονο στις αιθουσες με τον πρασινο πινακα με την κιμωλια να σέρνεται .....και φυσικα τον καλο δασκαλο να εξηγει τα παντα με απλοτητα. Αυτο που θες να κανεις λεγεται αγορα κενου πτυχιου..ουτε εξ αποστασεων μπορεις να το πεις γιατι το ανοιχτο εχει αλλους κανονες και εργαλεια.(mooc's-massive online open courses) Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:30 Ο Guest 765889: #5 24-01-25 14:30 Το έκανα εγώ φιλενάδα, μια χαρά βγαίνει αν έχεις πρόγραμμα. demitra Νεοφερμένο μέλος Η demitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:35 Η demitra έγραψε: #6 24-01-25 14:35 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Καλη μου demitra Τα μαθημαματικα ,οπως και πιο δυσκολα μαθηματικα που ειχεις μαθαινονται μονο στις αιθουσες με τον πρασινο πινακα με την κιμωλια να σέρνεται .....και φυσικα τον καλο δασκαλο να εξηγει τα παντα με απλοτητα. Αυτο που θες να κανεις λεγεται αγορα κενου πτυχιου..ουτε εξ αποστασεων μπορεις να το πεις γιατι το ανοιχτο εχει αλλους κανονες και εργαλεια.(mooc's-massive online open courses Click για ανάπτυξη... τι εννοειτε οταν λετε αγορα κενου πτυχιου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Το έκανα εγώ φιλενάδα, μια χαρά βγαίνει αν έχεις πρόγραμμα. Click για ανάπτυξη... Αχ μακαρι , αν και δεν εχω αποφασισει κατι ακομα. Κι εσυ σε νησι ειχες περασει; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:36 Ο Guest 765889: #7 24-01-25 14:36 Αρχική Δημοσίευση από demitra: τι εννοειτε οταν λετε αγορα κενου πτυχιου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιανουαρίου 2025 Αχ μακαρι , αν και δεν εχω αποφασισει κατι ακομα. Κι εσυ σε νησι ειχες περασει; Click για ανάπτυξη... Γιάννενα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 24-01-25 14:46 Αρχική Δημοσίευση από demitra: τι εννοειτε οταν λετε αγορα κενου πτυχιου; Click για ανάπτυξη... Κενο πτυχιο ειναι αυτο που δινουν καποια πανεπιστημια ( ιδωτικα) οπου γράφεσαι σου δινουν τα θεματα και πας και τα γραφεις... επαφη με το αντικειμενο μηδεν. Και φυσικα τωρα μιλαμε για μαθηματικα, την δυσκολη επιστημη της αληθειας. Βεβαια το πανεπιστημιο της σαμου δεν εχει καμια σχεση με αυτα. Ε και μετα θα πας να πεις... να εχω πτυχιο μαθηματικων παρτε με... και η απαντηση..εξαιρετικα πηγαινε κανε κοπιες και φερτες να τυλιξουμε τα σουβλακια. demitra Νεοφερμένο μέλος Η demitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:50 Η demitra έγραψε: #9 24-01-25 14:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κενο πτυχιο ειναι αυτο που δινουν καποια πανεπιστημια ( ιδωτικα) οπου γράφεσαι σου δινουν τα θεματα και πας και τα γραφεις... επαφη με το αντικειμενο μηδεν. Και φυσικα τωρα μιλαμε για μαθηματικα, την δυσκολη επιστημη της αληθειας. Βεβαια το πανεπιστημιο της σαμου δεν εχει καμια σχεση με αυτα. Ε και μετα θα πας να πεις... να εχω πτυχιο μαθηματικων παρτε με... και η απαντηση..εξαιρετικα πηγαινε κανε κοπιες και φερτες να τυλιξουμε τα σουβλακια. Click για ανάπτυξη... Και πώς αυτο εχει σχεση με το αν θα το παρω εξ αποστασεως ή μενοντας στην σαμο; Το ιδιο πτυχιο παιρνουν ολοι. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 24-01-25 14:55 Αρχική Δημοσίευση από demitra: Και πώς αυτο εχει σχεση με το αν θα το παρω εξ αποστασεως ή μενοντας στην σαμο; Το ιδιο πτυχιο παιρνουν ολοι. Click για ανάπτυξη... Ναι το ιδιο πτυχιο ειναι... Η διαφορα με το πτυχιο των μαθηματικων ειναι οτι πρεπει να αποδεικνυεις τις γνωσεις σου καθε στιγμη ...ειτε στον ιδιωτικο ειτε στο δημοσιο τομεα. Και η εργασιακη αποκαστασταση των μαθηματικων ειναι πολυ ανταγωνιστικη..εκει μετρα η γνωση και οχι το χαρτι. demitra Νεοφερμένο μέλος Η demitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 15:04 Η demitra έγραψε: #11 24-01-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι το ιδιο πτυχιο ειναι... Η διαφορα με το πτυχιο των μαθηματικων ειναι οτι πρεπει να αποδεικνυεις τις γνωσεις σου καθε στιγμη ...ειτε στον ιδιωτικο ειτε στο δημοσιο τομεα. Και η εργασιακη αποκαστασταση των μαθηματικων ειναι πολυ ανταγωνιστικη..εκει μετρα η γνωση και οχι το χαρτι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα, αλλα δεν πιστευω οτι εχει σχεση με την περιπτωση μου. Δεν ειχα σκοπο να παω στην αθηνα και να μην ξανασχοληθω με την σχολη μεχρι την εξεταστικη. Ουσιαστικα τις ιδιες γνωσεις θα εχω με οποιονδηποτε βγαλει αυτο το τμημα. Θεωρω οτι εχει να κανει με τον ανθρωπο, δηλαδη ξερω ατομα που πανε στις διαλεξεις κλπ και δεν τα πανε τοσο καλα οσο αλλοι που απλα διαβαζουν μονοι τους. Ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο αφομοιωσης και ληψης γνωσεων ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 17:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 24-01-25 17:35 Αρχική Δημοσίευση από demitra: Συμφωνω απολυτα, αλλα δεν πιστευω οτι εχει σχεση με την περιπτωση μου. Δεν ειχα σκοπο να παω στην αθηνα και να μην ξανασχοληθω με την σχολη μεχρι την εξεταστικη. Ουσιαστικα τις ιδιες γνωσεις θα εχω με οποιονδηποτε βγαλει αυτο το τμημα. Θεωρω οτι εχει να κανει με τον ανθρωπο, δηλαδη ξερω ατομα που πανε στις διαλεξεις κλπ και δεν τα πανε τοσο καλα οσο αλλοι που απλα διαβαζουν μονοι τους. Ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο αφομοιωσης και ληψης γνωσεων Click για ανάπτυξη... Οκ ...ολα καλα ...εσυ ξερεις τι σου ταιριαζει καλυτερα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: demitra m.b. jkhkh ggl Mapz apo370 rseven GeorgePap2003 marpa Nick_nt Scandal iminspain Corfu kitty Φινεύς tsiobieman shuuu jellojina ioanna2007 Praxis fgk Maynard Unboxholics wingXer0 Than003 Dr. Gl. Luminous constansn charmander ismember Kzaro Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mapz: Αρκετοί φοιτητές που σπουδάζουν σε νησιά κάνουν αυτό που σκέφτεσαι εσύ.Κυριως για οικονομικούς λόγους αλλά και επειδή οι χειμώνες στα νησιά είναι λίγο περίεργοι.Εαν θεωρείς ότι μπορείς να διαβάζεις μόνη σου, χωρίς να πας σε διαλέξεις και σε βολεύει τοτε καντο. Click για ανάπτυξη... κυριως για τους χειμωνες κι εγω χαχα. Ο,τι προοδους εχω περασει μεχρι τωρα με πολυ τιμιο βαθμο τους εχω περασει με δικο μου διαβασμα οποτε πιστευω οτι μπορω. Πιο πολυ σας ρωτησα για να δω αν οντως το κανουν κι αλλοι φοιτητες και δεν θα ειμαι η μονη…
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 24-01-25 14:29 Αρχική Δημοσίευση από demitra: Καλησπερα! Σπουδαζω στην Σαμο στατιστικη και τελευταια σκεφτομαι σοβαρα να παω να μεινω στην αθηνα ,οπου εμενα εξ αρχης και να φοιτω απο εκει (δηλ. να ερχομαι σαμο μονο για τις εξεταστικες). Απ’ ο,τι γνωριζω δεν εχουμε υποχρεωτικες παρουσιες (τουλαχιστον στο πρωτο εξαμηνο δεν ειχαμε) ,οποτε μου φαινεται καλη ιδεα. Θα ηθελα την γνωμη σας για το αν αξιζει. Ειναι εφικτο ή θα κανω βλακεια; Click για ανάπτυξη... Καλη μου demitra Τα μαθημαματικα ,οπως και πιο δυσκολα μαθηματικα που ειχεις μαθαινονται μονο στις αιθουσες με τον πρασινο πινακα με την κιμωλια να σέρνεται .....και φυσικα τον καλο δασκαλο να εξηγει τα παντα με απλοτητα. Αυτο που θες να κανεις λεγεται αγορα κενου πτυχιου..ουτε εξ αποστασεων μπορεις να το πεις γιατι το ανοιχτο εχει αλλους κανονες και εργαλεια.(mooc's-massive online open courses) Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:30 Ο Guest 765889: #5 24-01-25 14:30 Το έκανα εγώ φιλενάδα, μια χαρά βγαίνει αν έχεις πρόγραμμα. demitra Νεοφερμένο μέλος Η demitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:35 Η demitra έγραψε: #6 24-01-25 14:35 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Καλη μου demitra Τα μαθημαματικα ,οπως και πιο δυσκολα μαθηματικα που ειχεις μαθαινονται μονο στις αιθουσες με τον πρασινο πινακα με την κιμωλια να σέρνεται .....και φυσικα τον καλο δασκαλο να εξηγει τα παντα με απλοτητα. Αυτο που θες να κανεις λεγεται αγορα κενου πτυχιου..ουτε εξ αποστασεων μπορεις να το πεις γιατι το ανοιχτο εχει αλλους κανονες και εργαλεια.(mooc's-massive online open courses Click για ανάπτυξη... τι εννοειτε οταν λετε αγορα κενου πτυχιου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Το έκανα εγώ φιλενάδα, μια χαρά βγαίνει αν έχεις πρόγραμμα. Click για ανάπτυξη... Αχ μακαρι , αν και δεν εχω αποφασισει κατι ακομα. Κι εσυ σε νησι ειχες περασει; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:36 Ο Guest 765889: #7 24-01-25 14:36 Αρχική Δημοσίευση από demitra: τι εννοειτε οταν λετε αγορα κενου πτυχιου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιανουαρίου 2025 Αχ μακαρι , αν και δεν εχω αποφασισει κατι ακομα. Κι εσυ σε νησι ειχες περασει; Click για ανάπτυξη... Γιάννενα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 24-01-25 14:46 Αρχική Δημοσίευση από demitra: τι εννοειτε οταν λετε αγορα κενου πτυχιου; Click για ανάπτυξη... Κενο πτυχιο ειναι αυτο που δινουν καποια πανεπιστημια ( ιδωτικα) οπου γράφεσαι σου δινουν τα θεματα και πας και τα γραφεις... επαφη με το αντικειμενο μηδεν. Και φυσικα τωρα μιλαμε για μαθηματικα, την δυσκολη επιστημη της αληθειας. Βεβαια το πανεπιστημιο της σαμου δεν εχει καμια σχεση με αυτα. Ε και μετα θα πας να πεις... να εχω πτυχιο μαθηματικων παρτε με... και η απαντηση..εξαιρετικα πηγαινε κανε κοπιες και φερτες να τυλιξουμε τα σουβλακια. demitra Νεοφερμένο μέλος Η demitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:50 Η demitra έγραψε: #9 24-01-25 14:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κενο πτυχιο ειναι αυτο που δινουν καποια πανεπιστημια ( ιδωτικα) οπου γράφεσαι σου δινουν τα θεματα και πας και τα γραφεις... επαφη με το αντικειμενο μηδεν. Και φυσικα τωρα μιλαμε για μαθηματικα, την δυσκολη επιστημη της αληθειας. Βεβαια το πανεπιστημιο της σαμου δεν εχει καμια σχεση με αυτα. Ε και μετα θα πας να πεις... να εχω πτυχιο μαθηματικων παρτε με... και η απαντηση..εξαιρετικα πηγαινε κανε κοπιες και φερτες να τυλιξουμε τα σουβλακια. Click για ανάπτυξη... Και πώς αυτο εχει σχεση με το αν θα το παρω εξ αποστασεως ή μενοντας στην σαμο; Το ιδιο πτυχιο παιρνουν ολοι. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 24-01-25 14:55 Αρχική Δημοσίευση από demitra: Και πώς αυτο εχει σχεση με το αν θα το παρω εξ αποστασεως ή μενοντας στην σαμο; Το ιδιο πτυχιο παιρνουν ολοι. Click για ανάπτυξη... Ναι το ιδιο πτυχιο ειναι... Η διαφορα με το πτυχιο των μαθηματικων ειναι οτι πρεπει να αποδεικνυεις τις γνωσεις σου καθε στιγμη ...ειτε στον ιδιωτικο ειτε στο δημοσιο τομεα. Και η εργασιακη αποκαστασταση των μαθηματικων ειναι πολυ ανταγωνιστικη..εκει μετρα η γνωση και οχι το χαρτι. demitra Νεοφερμένο μέλος Η demitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 15:04 Η demitra έγραψε: #11 24-01-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι το ιδιο πτυχιο ειναι... Η διαφορα με το πτυχιο των μαθηματικων ειναι οτι πρεπει να αποδεικνυεις τις γνωσεις σου καθε στιγμη ...ειτε στον ιδιωτικο ειτε στο δημοσιο τομεα. Και η εργασιακη αποκαστασταση των μαθηματικων ειναι πολυ ανταγωνιστικη..εκει μετρα η γνωση και οχι το χαρτι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα, αλλα δεν πιστευω οτι εχει σχεση με την περιπτωση μου. Δεν ειχα σκοπο να παω στην αθηνα και να μην ξανασχοληθω με την σχολη μεχρι την εξεταστικη. Ουσιαστικα τις ιδιες γνωσεις θα εχω με οποιονδηποτε βγαλει αυτο το τμημα. Θεωρω οτι εχει να κανει με τον ανθρωπο, δηλαδη ξερω ατομα που πανε στις διαλεξεις κλπ και δεν τα πανε τοσο καλα οσο αλλοι που απλα διαβαζουν μονοι τους. Ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο αφομοιωσης και ληψης γνωσεων ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 17:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 24-01-25 17:35 Αρχική Δημοσίευση από demitra: Συμφωνω απολυτα, αλλα δεν πιστευω οτι εχει σχεση με την περιπτωση μου. Δεν ειχα σκοπο να παω στην αθηνα και να μην ξανασχοληθω με την σχολη μεχρι την εξεταστικη. Ουσιαστικα τις ιδιες γνωσεις θα εχω με οποιονδηποτε βγαλει αυτο το τμημα. Θεωρω οτι εχει να κανει με τον ανθρωπο, δηλαδη ξερω ατομα που πανε στις διαλεξεις κλπ και δεν τα πανε τοσο καλα οσο αλλοι που απλα διαβαζουν μονοι τους. Ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο αφομοιωσης και ληψης γνωσεων Click για ανάπτυξη... Οκ ...ολα καλα ...εσυ ξερεις τι σου ταιριαζει καλυτερα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: demitra m.b. jkhkh ggl Mapz apo370 rseven GeorgePap2003 marpa Nick_nt Scandal iminspain Corfu kitty Φινεύς tsiobieman shuuu jellojina ioanna2007 Praxis fgk Maynard Unboxholics wingXer0 Than003 Dr. Gl. Luminous constansn charmander ismember Kzaro Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από demitra: Καλησπερα! Σπουδαζω στην Σαμο στατιστικη και τελευταια σκεφτομαι σοβαρα να παω να μεινω στην αθηνα ,οπου εμενα εξ αρχης και να φοιτω απο εκει (δηλ. να ερχομαι σαμο μονο για τις εξεταστικες). Απ’ ο,τι γνωριζω δεν εχουμε υποχρεωτικες παρουσιες (τουλαχιστον στο πρωτο εξαμηνο δεν ειχαμε) ,οποτε μου φαινεται καλη ιδεα. Θα ηθελα την γνωμη σας για το αν αξιζει. Ειναι εφικτο ή θα κανω βλακεια; Click για ανάπτυξη... Καλη μου demitra Τα μαθημαματικα ,οπως και πιο δυσκολα μαθηματικα που ειχεις μαθαινονται μονο στις αιθουσες με τον πρασινο πινακα με την κιμωλια να σέρνεται .....και φυσικα τον καλο δασκαλο να εξηγει τα παντα με απλοτητα. Αυτο που θες να κανεις λεγεται αγορα κενου πτυχιου..ουτε εξ αποστασεων μπορεις να το πεις γιατι το ανοιχτο εχει αλλους κανονες και εργαλεια.(mooc's-massive online open courses)
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:30 Ο Guest 765889: #5 24-01-25 14:30 Το έκανα εγώ φιλενάδα, μια χαρά βγαίνει αν έχεις πρόγραμμα. demitra Νεοφερμένο μέλος Η demitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:35 Η demitra έγραψε: #6 24-01-25 14:35 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Καλη μου demitra Τα μαθημαματικα ,οπως και πιο δυσκολα μαθηματικα που ειχεις μαθαινονται μονο στις αιθουσες με τον πρασινο πινακα με την κιμωλια να σέρνεται .....και φυσικα τον καλο δασκαλο να εξηγει τα παντα με απλοτητα. Αυτο που θες να κανεις λεγεται αγορα κενου πτυχιου..ουτε εξ αποστασεων μπορεις να το πεις γιατι το ανοιχτο εχει αλλους κανονες και εργαλεια.(mooc's-massive online open courses Click για ανάπτυξη... τι εννοειτε οταν λετε αγορα κενου πτυχιου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Το έκανα εγώ φιλενάδα, μια χαρά βγαίνει αν έχεις πρόγραμμα. Click για ανάπτυξη... Αχ μακαρι , αν και δεν εχω αποφασισει κατι ακομα. Κι εσυ σε νησι ειχες περασει; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:36 Ο Guest 765889: #7 24-01-25 14:36 Αρχική Δημοσίευση από demitra: τι εννοειτε οταν λετε αγορα κενου πτυχιου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιανουαρίου 2025 Αχ μακαρι , αν και δεν εχω αποφασισει κατι ακομα. Κι εσυ σε νησι ειχες περασει; Click για ανάπτυξη... Γιάννενα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 24-01-25 14:46 Αρχική Δημοσίευση από demitra: τι εννοειτε οταν λετε αγορα κενου πτυχιου; Click για ανάπτυξη... Κενο πτυχιο ειναι αυτο που δινουν καποια πανεπιστημια ( ιδωτικα) οπου γράφεσαι σου δινουν τα θεματα και πας και τα γραφεις... επαφη με το αντικειμενο μηδεν. Και φυσικα τωρα μιλαμε για μαθηματικα, την δυσκολη επιστημη της αληθειας. Βεβαια το πανεπιστημιο της σαμου δεν εχει καμια σχεση με αυτα. Ε και μετα θα πας να πεις... να εχω πτυχιο μαθηματικων παρτε με... και η απαντηση..εξαιρετικα πηγαινε κανε κοπιες και φερτες να τυλιξουμε τα σουβλακια. demitra Νεοφερμένο μέλος Η demitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:50 Η demitra έγραψε: #9 24-01-25 14:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κενο πτυχιο ειναι αυτο που δινουν καποια πανεπιστημια ( ιδωτικα) οπου γράφεσαι σου δινουν τα θεματα και πας και τα γραφεις... επαφη με το αντικειμενο μηδεν. Και φυσικα τωρα μιλαμε για μαθηματικα, την δυσκολη επιστημη της αληθειας. Βεβαια το πανεπιστημιο της σαμου δεν εχει καμια σχεση με αυτα. Ε και μετα θα πας να πεις... να εχω πτυχιο μαθηματικων παρτε με... και η απαντηση..εξαιρετικα πηγαινε κανε κοπιες και φερτες να τυλιξουμε τα σουβλακια. Click για ανάπτυξη... Και πώς αυτο εχει σχεση με το αν θα το παρω εξ αποστασεως ή μενοντας στην σαμο; Το ιδιο πτυχιο παιρνουν ολοι. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 24-01-25 14:55 Αρχική Δημοσίευση από demitra: Και πώς αυτο εχει σχεση με το αν θα το παρω εξ αποστασεως ή μενοντας στην σαμο; Το ιδιο πτυχιο παιρνουν ολοι. Click για ανάπτυξη... Ναι το ιδιο πτυχιο ειναι... Η διαφορα με το πτυχιο των μαθηματικων ειναι οτι πρεπει να αποδεικνυεις τις γνωσεις σου καθε στιγμη ...ειτε στον ιδιωτικο ειτε στο δημοσιο τομεα. Και η εργασιακη αποκαστασταση των μαθηματικων ειναι πολυ ανταγωνιστικη..εκει μετρα η γνωση και οχι το χαρτι. demitra Νεοφερμένο μέλος Η demitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 15:04 Η demitra έγραψε: #11 24-01-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι το ιδιο πτυχιο ειναι... Η διαφορα με το πτυχιο των μαθηματικων ειναι οτι πρεπει να αποδεικνυεις τις γνωσεις σου καθε στιγμη ...ειτε στον ιδιωτικο ειτε στο δημοσιο τομεα. Και η εργασιακη αποκαστασταση των μαθηματικων ειναι πολυ ανταγωνιστικη..εκει μετρα η γνωση και οχι το χαρτι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα, αλλα δεν πιστευω οτι εχει σχεση με την περιπτωση μου. Δεν ειχα σκοπο να παω στην αθηνα και να μην ξανασχοληθω με την σχολη μεχρι την εξεταστικη. Ουσιαστικα τις ιδιες γνωσεις θα εχω με οποιονδηποτε βγαλει αυτο το τμημα. Θεωρω οτι εχει να κανει με τον ανθρωπο, δηλαδη ξερω ατομα που πανε στις διαλεξεις κλπ και δεν τα πανε τοσο καλα οσο αλλοι που απλα διαβαζουν μονοι τους. Ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο αφομοιωσης και ληψης γνωσεων ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 17:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 24-01-25 17:35 Αρχική Δημοσίευση από demitra: Συμφωνω απολυτα, αλλα δεν πιστευω οτι εχει σχεση με την περιπτωση μου. Δεν ειχα σκοπο να παω στην αθηνα και να μην ξανασχοληθω με την σχολη μεχρι την εξεταστικη. Ουσιαστικα τις ιδιες γνωσεις θα εχω με οποιονδηποτε βγαλει αυτο το τμημα. Θεωρω οτι εχει να κανει με τον ανθρωπο, δηλαδη ξερω ατομα που πανε στις διαλεξεις κλπ και δεν τα πανε τοσο καλα οσο αλλοι που απλα διαβαζουν μονοι τους. Ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο αφομοιωσης και ληψης γνωσεων Click για ανάπτυξη... Οκ ...ολα καλα ...εσυ ξερεις τι σου ταιριαζει καλυτερα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: demitra m.b. jkhkh ggl Mapz apo370 rseven GeorgePap2003 marpa Nick_nt Scandal iminspain Corfu kitty Φινεύς tsiobieman shuuu jellojina ioanna2007 Praxis fgk Maynard Unboxholics wingXer0 Than003 Dr. Gl. Luminous constansn charmander ismember Kzaro Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
demitra Νεοφερμένο μέλος Η demitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:35 Η demitra έγραψε: #6 24-01-25 14:35 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Καλη μου demitra Τα μαθημαματικα ,οπως και πιο δυσκολα μαθηματικα που ειχεις μαθαινονται μονο στις αιθουσες με τον πρασινο πινακα με την κιμωλια να σέρνεται .....και φυσικα τον καλο δασκαλο να εξηγει τα παντα με απλοτητα. Αυτο που θες να κανεις λεγεται αγορα κενου πτυχιου..ουτε εξ αποστασεων μπορεις να το πεις γιατι το ανοιχτο εχει αλλους κανονες και εργαλεια.(mooc's-massive online open courses Click για ανάπτυξη... τι εννοειτε οταν λετε αγορα κενου πτυχιου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Το έκανα εγώ φιλενάδα, μια χαρά βγαίνει αν έχεις πρόγραμμα. Click για ανάπτυξη... Αχ μακαρι , αν και δεν εχω αποφασισει κατι ακομα. Κι εσυ σε νησι ειχες περασει; Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:36 Ο Guest 765889: #7 24-01-25 14:36 Αρχική Δημοσίευση από demitra: τι εννοειτε οταν λετε αγορα κενου πτυχιου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιανουαρίου 2025 Αχ μακαρι , αν και δεν εχω αποφασισει κατι ακομα. Κι εσυ σε νησι ειχες περασει; Click για ανάπτυξη... Γιάννενα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 24-01-25 14:46 Αρχική Δημοσίευση από demitra: τι εννοειτε οταν λετε αγορα κενου πτυχιου; Click για ανάπτυξη... Κενο πτυχιο ειναι αυτο που δινουν καποια πανεπιστημια ( ιδωτικα) οπου γράφεσαι σου δινουν τα θεματα και πας και τα γραφεις... επαφη με το αντικειμενο μηδεν. Και φυσικα τωρα μιλαμε για μαθηματικα, την δυσκολη επιστημη της αληθειας. Βεβαια το πανεπιστημιο της σαμου δεν εχει καμια σχεση με αυτα. Ε και μετα θα πας να πεις... να εχω πτυχιο μαθηματικων παρτε με... και η απαντηση..εξαιρετικα πηγαινε κανε κοπιες και φερτες να τυλιξουμε τα σουβλακια. demitra Νεοφερμένο μέλος Η demitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:50 Η demitra έγραψε: #9 24-01-25 14:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κενο πτυχιο ειναι αυτο που δινουν καποια πανεπιστημια ( ιδωτικα) οπου γράφεσαι σου δινουν τα θεματα και πας και τα γραφεις... επαφη με το αντικειμενο μηδεν. Και φυσικα τωρα μιλαμε για μαθηματικα, την δυσκολη επιστημη της αληθειας. Βεβαια το πανεπιστημιο της σαμου δεν εχει καμια σχεση με αυτα. Ε και μετα θα πας να πεις... να εχω πτυχιο μαθηματικων παρτε με... και η απαντηση..εξαιρετικα πηγαινε κανε κοπιες και φερτες να τυλιξουμε τα σουβλακια. Click για ανάπτυξη... Και πώς αυτο εχει σχεση με το αν θα το παρω εξ αποστασεως ή μενοντας στην σαμο; Το ιδιο πτυχιο παιρνουν ολοι. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 24-01-25 14:55 Αρχική Δημοσίευση από demitra: Και πώς αυτο εχει σχεση με το αν θα το παρω εξ αποστασεως ή μενοντας στην σαμο; Το ιδιο πτυχιο παιρνουν ολοι. Click για ανάπτυξη... Ναι το ιδιο πτυχιο ειναι... Η διαφορα με το πτυχιο των μαθηματικων ειναι οτι πρεπει να αποδεικνυεις τις γνωσεις σου καθε στιγμη ...ειτε στον ιδιωτικο ειτε στο δημοσιο τομεα. Και η εργασιακη αποκαστασταση των μαθηματικων ειναι πολυ ανταγωνιστικη..εκει μετρα η γνωση και οχι το χαρτι. demitra Νεοφερμένο μέλος Η demitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 15:04 Η demitra έγραψε: #11 24-01-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι το ιδιο πτυχιο ειναι... Η διαφορα με το πτυχιο των μαθηματικων ειναι οτι πρεπει να αποδεικνυεις τις γνωσεις σου καθε στιγμη ...ειτε στον ιδιωτικο ειτε στο δημοσιο τομεα. Και η εργασιακη αποκαστασταση των μαθηματικων ειναι πολυ ανταγωνιστικη..εκει μετρα η γνωση και οχι το χαρτι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα, αλλα δεν πιστευω οτι εχει σχεση με την περιπτωση μου. Δεν ειχα σκοπο να παω στην αθηνα και να μην ξανασχοληθω με την σχολη μεχρι την εξεταστικη. Ουσιαστικα τις ιδιες γνωσεις θα εχω με οποιονδηποτε βγαλει αυτο το τμημα. Θεωρω οτι εχει να κανει με τον ανθρωπο, δηλαδη ξερω ατομα που πανε στις διαλεξεις κλπ και δεν τα πανε τοσο καλα οσο αλλοι που απλα διαβαζουν μονοι τους. Ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο αφομοιωσης και ληψης γνωσεων ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 17:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 24-01-25 17:35 Αρχική Δημοσίευση από demitra: Συμφωνω απολυτα, αλλα δεν πιστευω οτι εχει σχεση με την περιπτωση μου. Δεν ειχα σκοπο να παω στην αθηνα και να μην ξανασχοληθω με την σχολη μεχρι την εξεταστικη. Ουσιαστικα τις ιδιες γνωσεις θα εχω με οποιονδηποτε βγαλει αυτο το τμημα. Θεωρω οτι εχει να κανει με τον ανθρωπο, δηλαδη ξερω ατομα που πανε στις διαλεξεις κλπ και δεν τα πανε τοσο καλα οσο αλλοι που απλα διαβαζουν μονοι τους. Ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο αφομοιωσης και ληψης γνωσεων Click για ανάπτυξη... Οκ ...ολα καλα ...εσυ ξερεις τι σου ταιριαζει καλυτερα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: demitra m.b. jkhkh ggl Mapz apo370 rseven GeorgePap2003 marpa Nick_nt Scandal iminspain Corfu kitty Φινεύς tsiobieman shuuu jellojina ioanna2007 Praxis fgk Maynard Unboxholics wingXer0 Than003 Dr. Gl. Luminous constansn charmander ismember Kzaro Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Καλη μου demitra Τα μαθημαματικα ,οπως και πιο δυσκολα μαθηματικα που ειχεις μαθαινονται μονο στις αιθουσες με τον πρασινο πινακα με την κιμωλια να σέρνεται .....και φυσικα τον καλο δασκαλο να εξηγει τα παντα με απλοτητα. Αυτο που θες να κανεις λεγεται αγορα κενου πτυχιου..ουτε εξ αποστασεων μπορεις να το πεις γιατι το ανοιχτο εχει αλλους κανονες και εργαλεια.(mooc's-massive online open courses Click για ανάπτυξη... τι εννοειτε οταν λετε αγορα κενου πτυχιου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιανουαρίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Το έκανα εγώ φιλενάδα, μια χαρά βγαίνει αν έχεις πρόγραμμα. Click για ανάπτυξη... Αχ μακαρι , αν και δεν εχω αποφασισει κατι ακομα. Κι εσυ σε νησι ειχες περασει;
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:36 Ο Guest 765889: #7 24-01-25 14:36 Αρχική Δημοσίευση από demitra: τι εννοειτε οταν λετε αγορα κενου πτυχιου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιανουαρίου 2025 Αχ μακαρι , αν και δεν εχω αποφασισει κατι ακομα. Κι εσυ σε νησι ειχες περασει; Click για ανάπτυξη... Γιάννενα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 24-01-25 14:46 Αρχική Δημοσίευση από demitra: τι εννοειτε οταν λετε αγορα κενου πτυχιου; Click για ανάπτυξη... Κενο πτυχιο ειναι αυτο που δινουν καποια πανεπιστημια ( ιδωτικα) οπου γράφεσαι σου δινουν τα θεματα και πας και τα γραφεις... επαφη με το αντικειμενο μηδεν. Και φυσικα τωρα μιλαμε για μαθηματικα, την δυσκολη επιστημη της αληθειας. Βεβαια το πανεπιστημιο της σαμου δεν εχει καμια σχεση με αυτα. Ε και μετα θα πας να πεις... να εχω πτυχιο μαθηματικων παρτε με... και η απαντηση..εξαιρετικα πηγαινε κανε κοπιες και φερτες να τυλιξουμε τα σουβλακια. demitra Νεοφερμένο μέλος Η demitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:50 Η demitra έγραψε: #9 24-01-25 14:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κενο πτυχιο ειναι αυτο που δινουν καποια πανεπιστημια ( ιδωτικα) οπου γράφεσαι σου δινουν τα θεματα και πας και τα γραφεις... επαφη με το αντικειμενο μηδεν. Και φυσικα τωρα μιλαμε για μαθηματικα, την δυσκολη επιστημη της αληθειας. Βεβαια το πανεπιστημιο της σαμου δεν εχει καμια σχεση με αυτα. Ε και μετα θα πας να πεις... να εχω πτυχιο μαθηματικων παρτε με... και η απαντηση..εξαιρετικα πηγαινε κανε κοπιες και φερτες να τυλιξουμε τα σουβλακια. Click για ανάπτυξη... Και πώς αυτο εχει σχεση με το αν θα το παρω εξ αποστασεως ή μενοντας στην σαμο; Το ιδιο πτυχιο παιρνουν ολοι. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 24-01-25 14:55 Αρχική Δημοσίευση από demitra: Και πώς αυτο εχει σχεση με το αν θα το παρω εξ αποστασεως ή μενοντας στην σαμο; Το ιδιο πτυχιο παιρνουν ολοι. Click για ανάπτυξη... Ναι το ιδιο πτυχιο ειναι... Η διαφορα με το πτυχιο των μαθηματικων ειναι οτι πρεπει να αποδεικνυεις τις γνωσεις σου καθε στιγμη ...ειτε στον ιδιωτικο ειτε στο δημοσιο τομεα. Και η εργασιακη αποκαστασταση των μαθηματικων ειναι πολυ ανταγωνιστικη..εκει μετρα η γνωση και οχι το χαρτι. demitra Νεοφερμένο μέλος Η demitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 15:04 Η demitra έγραψε: #11 24-01-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι το ιδιο πτυχιο ειναι... Η διαφορα με το πτυχιο των μαθηματικων ειναι οτι πρεπει να αποδεικνυεις τις γνωσεις σου καθε στιγμη ...ειτε στον ιδιωτικο ειτε στο δημοσιο τομεα. Και η εργασιακη αποκαστασταση των μαθηματικων ειναι πολυ ανταγωνιστικη..εκει μετρα η γνωση και οχι το χαρτι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα, αλλα δεν πιστευω οτι εχει σχεση με την περιπτωση μου. Δεν ειχα σκοπο να παω στην αθηνα και να μην ξανασχοληθω με την σχολη μεχρι την εξεταστικη. Ουσιαστικα τις ιδιες γνωσεις θα εχω με οποιονδηποτε βγαλει αυτο το τμημα. Θεωρω οτι εχει να κανει με τον ανθρωπο, δηλαδη ξερω ατομα που πανε στις διαλεξεις κλπ και δεν τα πανε τοσο καλα οσο αλλοι που απλα διαβαζουν μονοι τους. Ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο αφομοιωσης και ληψης γνωσεων ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 17:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 24-01-25 17:35 Αρχική Δημοσίευση από demitra: Συμφωνω απολυτα, αλλα δεν πιστευω οτι εχει σχεση με την περιπτωση μου. Δεν ειχα σκοπο να παω στην αθηνα και να μην ξανασχοληθω με την σχολη μεχρι την εξεταστικη. Ουσιαστικα τις ιδιες γνωσεις θα εχω με οποιονδηποτε βγαλει αυτο το τμημα. Θεωρω οτι εχει να κανει με τον ανθρωπο, δηλαδη ξερω ατομα που πανε στις διαλεξεις κλπ και δεν τα πανε τοσο καλα οσο αλλοι που απλα διαβαζουν μονοι τους. Ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο αφομοιωσης και ληψης γνωσεων Click για ανάπτυξη... Οκ ...ολα καλα ...εσυ ξερεις τι σου ταιριαζει καλυτερα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: demitra m.b. jkhkh ggl Mapz apo370 rseven GeorgePap2003 marpa Nick_nt Scandal iminspain Corfu kitty Φινεύς tsiobieman shuuu jellojina ioanna2007 Praxis fgk Maynard Unboxholics wingXer0 Than003 Dr. Gl. Luminous constansn charmander ismember Kzaro Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από demitra: τι εννοειτε οταν λετε αγορα κενου πτυχιου; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Ιανουαρίου 2025 Αχ μακαρι , αν και δεν εχω αποφασισει κατι ακομα. Κι εσυ σε νησι ειχες περασει; Click για ανάπτυξη... Γιάννενα.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 24-01-25 14:46 Αρχική Δημοσίευση από demitra: τι εννοειτε οταν λετε αγορα κενου πτυχιου; Click για ανάπτυξη... Κενο πτυχιο ειναι αυτο που δινουν καποια πανεπιστημια ( ιδωτικα) οπου γράφεσαι σου δινουν τα θεματα και πας και τα γραφεις... επαφη με το αντικειμενο μηδεν. Και φυσικα τωρα μιλαμε για μαθηματικα, την δυσκολη επιστημη της αληθειας. Βεβαια το πανεπιστημιο της σαμου δεν εχει καμια σχεση με αυτα. Ε και μετα θα πας να πεις... να εχω πτυχιο μαθηματικων παρτε με... και η απαντηση..εξαιρετικα πηγαινε κανε κοπιες και φερτες να τυλιξουμε τα σουβλακια. demitra Νεοφερμένο μέλος Η demitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:50 Η demitra έγραψε: #9 24-01-25 14:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κενο πτυχιο ειναι αυτο που δινουν καποια πανεπιστημια ( ιδωτικα) οπου γράφεσαι σου δινουν τα θεματα και πας και τα γραφεις... επαφη με το αντικειμενο μηδεν. Και φυσικα τωρα μιλαμε για μαθηματικα, την δυσκολη επιστημη της αληθειας. Βεβαια το πανεπιστημιο της σαμου δεν εχει καμια σχεση με αυτα. Ε και μετα θα πας να πεις... να εχω πτυχιο μαθηματικων παρτε με... και η απαντηση..εξαιρετικα πηγαινε κανε κοπιες και φερτες να τυλιξουμε τα σουβλακια. Click για ανάπτυξη... Και πώς αυτο εχει σχεση με το αν θα το παρω εξ αποστασεως ή μενοντας στην σαμο; Το ιδιο πτυχιο παιρνουν ολοι. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 24-01-25 14:55 Αρχική Δημοσίευση από demitra: Και πώς αυτο εχει σχεση με το αν θα το παρω εξ αποστασεως ή μενοντας στην σαμο; Το ιδιο πτυχιο παιρνουν ολοι. Click για ανάπτυξη... Ναι το ιδιο πτυχιο ειναι... Η διαφορα με το πτυχιο των μαθηματικων ειναι οτι πρεπει να αποδεικνυεις τις γνωσεις σου καθε στιγμη ...ειτε στον ιδιωτικο ειτε στο δημοσιο τομεα. Και η εργασιακη αποκαστασταση των μαθηματικων ειναι πολυ ανταγωνιστικη..εκει μετρα η γνωση και οχι το χαρτι. demitra Νεοφερμένο μέλος Η demitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 15:04 Η demitra έγραψε: #11 24-01-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι το ιδιο πτυχιο ειναι... Η διαφορα με το πτυχιο των μαθηματικων ειναι οτι πρεπει να αποδεικνυεις τις γνωσεις σου καθε στιγμη ...ειτε στον ιδιωτικο ειτε στο δημοσιο τομεα. Και η εργασιακη αποκαστασταση των μαθηματικων ειναι πολυ ανταγωνιστικη..εκει μετρα η γνωση και οχι το χαρτι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα, αλλα δεν πιστευω οτι εχει σχεση με την περιπτωση μου. Δεν ειχα σκοπο να παω στην αθηνα και να μην ξανασχοληθω με την σχολη μεχρι την εξεταστικη. Ουσιαστικα τις ιδιες γνωσεις θα εχω με οποιονδηποτε βγαλει αυτο το τμημα. Θεωρω οτι εχει να κανει με τον ανθρωπο, δηλαδη ξερω ατομα που πανε στις διαλεξεις κλπ και δεν τα πανε τοσο καλα οσο αλλοι που απλα διαβαζουν μονοι τους. Ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο αφομοιωσης και ληψης γνωσεων ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 17:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 24-01-25 17:35 Αρχική Δημοσίευση από demitra: Συμφωνω απολυτα, αλλα δεν πιστευω οτι εχει σχεση με την περιπτωση μου. Δεν ειχα σκοπο να παω στην αθηνα και να μην ξανασχοληθω με την σχολη μεχρι την εξεταστικη. Ουσιαστικα τις ιδιες γνωσεις θα εχω με οποιονδηποτε βγαλει αυτο το τμημα. Θεωρω οτι εχει να κανει με τον ανθρωπο, δηλαδη ξερω ατομα που πανε στις διαλεξεις κλπ και δεν τα πανε τοσο καλα οσο αλλοι που απλα διαβαζουν μονοι τους. Ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο αφομοιωσης και ληψης γνωσεων Click για ανάπτυξη... Οκ ...ολα καλα ...εσυ ξερεις τι σου ταιριαζει καλυτερα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: demitra m.b. jkhkh ggl Mapz apo370 rseven GeorgePap2003 marpa Nick_nt Scandal iminspain Corfu kitty Φινεύς tsiobieman shuuu jellojina ioanna2007 Praxis fgk Maynard Unboxholics wingXer0 Than003 Dr. Gl. Luminous constansn charmander ismember Kzaro Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από demitra: τι εννοειτε οταν λετε αγορα κενου πτυχιου; Click για ανάπτυξη... Κενο πτυχιο ειναι αυτο που δινουν καποια πανεπιστημια ( ιδωτικα) οπου γράφεσαι σου δινουν τα θεματα και πας και τα γραφεις... επαφη με το αντικειμενο μηδεν. Και φυσικα τωρα μιλαμε για μαθηματικα, την δυσκολη επιστημη της αληθειας. Βεβαια το πανεπιστημιο της σαμου δεν εχει καμια σχεση με αυτα. Ε και μετα θα πας να πεις... να εχω πτυχιο μαθηματικων παρτε με... και η απαντηση..εξαιρετικα πηγαινε κανε κοπιες και φερτες να τυλιξουμε τα σουβλακια.
demitra Νεοφερμένο μέλος Η demitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:50 Η demitra έγραψε: #9 24-01-25 14:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κενο πτυχιο ειναι αυτο που δινουν καποια πανεπιστημια ( ιδωτικα) οπου γράφεσαι σου δινουν τα θεματα και πας και τα γραφεις... επαφη με το αντικειμενο μηδεν. Και φυσικα τωρα μιλαμε για μαθηματικα, την δυσκολη επιστημη της αληθειας. Βεβαια το πανεπιστημιο της σαμου δεν εχει καμια σχεση με αυτα. Ε και μετα θα πας να πεις... να εχω πτυχιο μαθηματικων παρτε με... και η απαντηση..εξαιρετικα πηγαινε κανε κοπιες και φερτες να τυλιξουμε τα σουβλακια. Click για ανάπτυξη... Και πώς αυτο εχει σχεση με το αν θα το παρω εξ αποστασεως ή μενοντας στην σαμο; Το ιδιο πτυχιο παιρνουν ολοι. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 24-01-25 14:55 Αρχική Δημοσίευση από demitra: Και πώς αυτο εχει σχεση με το αν θα το παρω εξ αποστασεως ή μενοντας στην σαμο; Το ιδιο πτυχιο παιρνουν ολοι. Click για ανάπτυξη... Ναι το ιδιο πτυχιο ειναι... Η διαφορα με το πτυχιο των μαθηματικων ειναι οτι πρεπει να αποδεικνυεις τις γνωσεις σου καθε στιγμη ...ειτε στον ιδιωτικο ειτε στο δημοσιο τομεα. Και η εργασιακη αποκαστασταση των μαθηματικων ειναι πολυ ανταγωνιστικη..εκει μετρα η γνωση και οχι το χαρτι. demitra Νεοφερμένο μέλος Η demitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 15:04 Η demitra έγραψε: #11 24-01-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι το ιδιο πτυχιο ειναι... Η διαφορα με το πτυχιο των μαθηματικων ειναι οτι πρεπει να αποδεικνυεις τις γνωσεις σου καθε στιγμη ...ειτε στον ιδιωτικο ειτε στο δημοσιο τομεα. Και η εργασιακη αποκαστασταση των μαθηματικων ειναι πολυ ανταγωνιστικη..εκει μετρα η γνωση και οχι το χαρτι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα, αλλα δεν πιστευω οτι εχει σχεση με την περιπτωση μου. Δεν ειχα σκοπο να παω στην αθηνα και να μην ξανασχοληθω με την σχολη μεχρι την εξεταστικη. Ουσιαστικα τις ιδιες γνωσεις θα εχω με οποιονδηποτε βγαλει αυτο το τμημα. Θεωρω οτι εχει να κανει με τον ανθρωπο, δηλαδη ξερω ατομα που πανε στις διαλεξεις κλπ και δεν τα πανε τοσο καλα οσο αλλοι που απλα διαβαζουν μονοι τους. Ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο αφομοιωσης και ληψης γνωσεων ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 17:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 24-01-25 17:35 Αρχική Δημοσίευση από demitra: Συμφωνω απολυτα, αλλα δεν πιστευω οτι εχει σχεση με την περιπτωση μου. Δεν ειχα σκοπο να παω στην αθηνα και να μην ξανασχοληθω με την σχολη μεχρι την εξεταστικη. Ουσιαστικα τις ιδιες γνωσεις θα εχω με οποιονδηποτε βγαλει αυτο το τμημα. Θεωρω οτι εχει να κανει με τον ανθρωπο, δηλαδη ξερω ατομα που πανε στις διαλεξεις κλπ και δεν τα πανε τοσο καλα οσο αλλοι που απλα διαβαζουν μονοι τους. Ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο αφομοιωσης και ληψης γνωσεων Click για ανάπτυξη... Οκ ...ολα καλα ...εσυ ξερεις τι σου ταιριαζει καλυτερα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: demitra m.b. jkhkh ggl Mapz apo370 rseven GeorgePap2003 marpa Nick_nt Scandal iminspain Corfu kitty Φινεύς tsiobieman shuuu jellojina ioanna2007 Praxis fgk Maynard Unboxholics wingXer0 Than003 Dr. Gl. Luminous constansn charmander ismember Kzaro Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κενο πτυχιο ειναι αυτο που δινουν καποια πανεπιστημια ( ιδωτικα) οπου γράφεσαι σου δινουν τα θεματα και πας και τα γραφεις... επαφη με το αντικειμενο μηδεν. Και φυσικα τωρα μιλαμε για μαθηματικα, την δυσκολη επιστημη της αληθειας. Βεβαια το πανεπιστημιο της σαμου δεν εχει καμια σχεση με αυτα. Ε και μετα θα πας να πεις... να εχω πτυχιο μαθηματικων παρτε με... και η απαντηση..εξαιρετικα πηγαινε κανε κοπιες και φερτες να τυλιξουμε τα σουβλακια. Click για ανάπτυξη... Και πώς αυτο εχει σχεση με το αν θα το παρω εξ αποστασεως ή μενοντας στην σαμο; Το ιδιο πτυχιο παιρνουν ολοι.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 14:55 Ο ιωαννηs έγραψε: #10 24-01-25 14:55 Αρχική Δημοσίευση από demitra: Και πώς αυτο εχει σχεση με το αν θα το παρω εξ αποστασεως ή μενοντας στην σαμο; Το ιδιο πτυχιο παιρνουν ολοι. Click για ανάπτυξη... Ναι το ιδιο πτυχιο ειναι... Η διαφορα με το πτυχιο των μαθηματικων ειναι οτι πρεπει να αποδεικνυεις τις γνωσεις σου καθε στιγμη ...ειτε στον ιδιωτικο ειτε στο δημοσιο τομεα. Και η εργασιακη αποκαστασταση των μαθηματικων ειναι πολυ ανταγωνιστικη..εκει μετρα η γνωση και οχι το χαρτι. demitra Νεοφερμένο μέλος Η demitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 15:04 Η demitra έγραψε: #11 24-01-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι το ιδιο πτυχιο ειναι... Η διαφορα με το πτυχιο των μαθηματικων ειναι οτι πρεπει να αποδεικνυεις τις γνωσεις σου καθε στιγμη ...ειτε στον ιδιωτικο ειτε στο δημοσιο τομεα. Και η εργασιακη αποκαστασταση των μαθηματικων ειναι πολυ ανταγωνιστικη..εκει μετρα η γνωση και οχι το χαρτι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα, αλλα δεν πιστευω οτι εχει σχεση με την περιπτωση μου. Δεν ειχα σκοπο να παω στην αθηνα και να μην ξανασχοληθω με την σχολη μεχρι την εξεταστικη. Ουσιαστικα τις ιδιες γνωσεις θα εχω με οποιονδηποτε βγαλει αυτο το τμημα. Θεωρω οτι εχει να κανει με τον ανθρωπο, δηλαδη ξερω ατομα που πανε στις διαλεξεις κλπ και δεν τα πανε τοσο καλα οσο αλλοι που απλα διαβαζουν μονοι τους. Ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο αφομοιωσης και ληψης γνωσεων ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 17:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 24-01-25 17:35 Αρχική Δημοσίευση από demitra: Συμφωνω απολυτα, αλλα δεν πιστευω οτι εχει σχεση με την περιπτωση μου. Δεν ειχα σκοπο να παω στην αθηνα και να μην ξανασχοληθω με την σχολη μεχρι την εξεταστικη. Ουσιαστικα τις ιδιες γνωσεις θα εχω με οποιονδηποτε βγαλει αυτο το τμημα. Θεωρω οτι εχει να κανει με τον ανθρωπο, δηλαδη ξερω ατομα που πανε στις διαλεξεις κλπ και δεν τα πανε τοσο καλα οσο αλλοι που απλα διαβαζουν μονοι τους. Ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο αφομοιωσης και ληψης γνωσεων Click για ανάπτυξη... Οκ ...ολα καλα ...εσυ ξερεις τι σου ταιριαζει καλυτερα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: demitra m.b. jkhkh ggl Mapz apo370 rseven GeorgePap2003 marpa Nick_nt Scandal iminspain Corfu kitty Φινεύς tsiobieman shuuu jellojina ioanna2007 Praxis fgk Maynard Unboxholics wingXer0 Than003 Dr. Gl. Luminous constansn charmander ismember Kzaro Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από demitra: Και πώς αυτο εχει σχεση με το αν θα το παρω εξ αποστασεως ή μενοντας στην σαμο; Το ιδιο πτυχιο παιρνουν ολοι. Click για ανάπτυξη... Ναι το ιδιο πτυχιο ειναι... Η διαφορα με το πτυχιο των μαθηματικων ειναι οτι πρεπει να αποδεικνυεις τις γνωσεις σου καθε στιγμη ...ειτε στον ιδιωτικο ειτε στο δημοσιο τομεα. Και η εργασιακη αποκαστασταση των μαθηματικων ειναι πολυ ανταγωνιστικη..εκει μετρα η γνωση και οχι το χαρτι.
demitra Νεοφερμένο μέλος Η demitra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 15:04 Η demitra έγραψε: #11 24-01-25 15:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι το ιδιο πτυχιο ειναι... Η διαφορα με το πτυχιο των μαθηματικων ειναι οτι πρεπει να αποδεικνυεις τις γνωσεις σου καθε στιγμη ...ειτε στον ιδιωτικο ειτε στο δημοσιο τομεα. Και η εργασιακη αποκαστασταση των μαθηματικων ειναι πολυ ανταγωνιστικη..εκει μετρα η γνωση και οχι το χαρτι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα, αλλα δεν πιστευω οτι εχει σχεση με την περιπτωση μου. Δεν ειχα σκοπο να παω στην αθηνα και να μην ξανασχοληθω με την σχολη μεχρι την εξεταστικη. Ουσιαστικα τις ιδιες γνωσεις θα εχω με οποιονδηποτε βγαλει αυτο το τμημα. Θεωρω οτι εχει να κανει με τον ανθρωπο, δηλαδη ξερω ατομα που πανε στις διαλεξεις κλπ και δεν τα πανε τοσο καλα οσο αλλοι που απλα διαβαζουν μονοι τους. Ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο αφομοιωσης και ληψης γνωσεων ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 17:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 24-01-25 17:35 Αρχική Δημοσίευση από demitra: Συμφωνω απολυτα, αλλα δεν πιστευω οτι εχει σχεση με την περιπτωση μου. Δεν ειχα σκοπο να παω στην αθηνα και να μην ξανασχοληθω με την σχολη μεχρι την εξεταστικη. Ουσιαστικα τις ιδιες γνωσεις θα εχω με οποιονδηποτε βγαλει αυτο το τμημα. Θεωρω οτι εχει να κανει με τον ανθρωπο, δηλαδη ξερω ατομα που πανε στις διαλεξεις κλπ και δεν τα πανε τοσο καλα οσο αλλοι που απλα διαβαζουν μονοι τους. Ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο αφομοιωσης και ληψης γνωσεων Click για ανάπτυξη... Οκ ...ολα καλα ...εσυ ξερεις τι σου ταιριαζει καλυτερα Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι το ιδιο πτυχιο ειναι... Η διαφορα με το πτυχιο των μαθηματικων ειναι οτι πρεπει να αποδεικνυεις τις γνωσεις σου καθε στιγμη ...ειτε στον ιδιωτικο ειτε στο δημοσιο τομεα. Και η εργασιακη αποκαστασταση των μαθηματικων ειναι πολυ ανταγωνιστικη..εκει μετρα η γνωση και οχι το χαρτι. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω απολυτα, αλλα δεν πιστευω οτι εχει σχεση με την περιπτωση μου. Δεν ειχα σκοπο να παω στην αθηνα και να μην ξανασχοληθω με την σχολη μεχρι την εξεταστικη. Ουσιαστικα τις ιδιες γνωσεις θα εχω με οποιονδηποτε βγαλει αυτο το τμημα. Θεωρω οτι εχει να κανει με τον ανθρωπο, δηλαδη ξερω ατομα που πανε στις διαλεξεις κλπ και δεν τα πανε τοσο καλα οσο αλλοι που απλα διαβαζουν μονοι τους. Ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο αφομοιωσης και ληψης γνωσεων
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2025 στις 17:35 Ο ιωαννηs έγραψε: #12 24-01-25 17:35 Αρχική Δημοσίευση από demitra: Συμφωνω απολυτα, αλλα δεν πιστευω οτι εχει σχεση με την περιπτωση μου. Δεν ειχα σκοπο να παω στην αθηνα και να μην ξανασχοληθω με την σχολη μεχρι την εξεταστικη. Ουσιαστικα τις ιδιες γνωσεις θα εχω με οποιονδηποτε βγαλει αυτο το τμημα. Θεωρω οτι εχει να κανει με τον ανθρωπο, δηλαδη ξερω ατομα που πανε στις διαλεξεις κλπ και δεν τα πανε τοσο καλα οσο αλλοι που απλα διαβαζουν μονοι τους. Ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο αφομοιωσης και ληψης γνωσεων Click για ανάπτυξη... Οκ ...ολα καλα ...εσυ ξερεις τι σου ταιριαζει καλυτερα
Αρχική Δημοσίευση από demitra: Συμφωνω απολυτα, αλλα δεν πιστευω οτι εχει σχεση με την περιπτωση μου. Δεν ειχα σκοπο να παω στην αθηνα και να μην ξανασχοληθω με την σχολη μεχρι την εξεταστικη. Ουσιαστικα τις ιδιες γνωσεις θα εχω με οποιονδηποτε βγαλει αυτο το τμημα. Θεωρω οτι εχει να κανει με τον ανθρωπο, δηλαδη ξερω ατομα που πανε στις διαλεξεις κλπ και δεν τα πανε τοσο καλα οσο αλλοι που απλα διαβαζουν μονοι τους. Ο καθενας εχει διαφορετικο τροπο αφομοιωσης και ληψης γνωσεων Click για ανάπτυξη... Οκ ...ολα καλα ...εσυ ξερεις τι σου ταιριαζει καλυτερα