Argyrisar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Argyrisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 247 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2024 στις 16:58 Ο Argyrisar: #21 10-09-24 16:58 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ειναι επικίνδυνη και κουραστική δουλειά και οπως ανεφερες απαιτεί πολλές θυσίες, αλλα "μερικά ευρώ" δε το λες σίγουρα. Οι ναύτες που γίνονται πλοίαρχοι χέζονται στο τάληρο, και λίγα λέω. Ε τώρα, αναφέρθηκαν οι εναλλακτικές και τα μονοπάτια πουέχεις μεσω των οικονομικών. Δεν υπαρχει εύκολος τρόπος για δουλειά και λεφτά Click για ανάπτυξη... Επικυνδινη από ποια έννοια ?Οπως είπες εύκολος τρόπος για δουλειά και λεφτά δεν υπάρχει και σύμφωνο μαζί σου Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:00 Ο Guest 691153: #22 10-09-24 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Argyrisar: Επικυνδινη από ποια έννοια ?Οπως είπες εύκολος τρόπος για δουλειά και λεφτά δεν υπάρχει και σύμφωνο μαζί σου Click για ανάπτυξη... Πειρατεία μαγκα μου Argyrisar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Argyrisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 247 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:01 Ο Argyrisar: #23 10-09-24 17:01 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πειρατεία μαγκα μου Click για ανάπτυξη... Άρα φούμαρα τα 10 και τα 15χιλιάρα αν είναι τόσο μεγάλο το ρίσκο δεν αξίζει.Επίσης τι γνώμη εχεις για σπουδές στα ναυτιλιακά από ΙΕΚ ? Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 55 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Jesse_ jYanniss physicscrazy sophiaa AggelikiGr BatGuin redpointer Argyrisar constansn charmander Joji χημεια4λαιφ Vasilis125 Praxis UnderGroundGr iew Ness korlef panaman Φινεύς Εριφύλη Hecticism tsiobieman Obi-Wan Kenobi sakplat jellojina sotirislk07 A350 Libertus GeorgePap2003 theodle sofia07 math2arch iminspain Corfu kitty Steliosalm Kate1914 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ειναι επικίνδυνη και κουραστική δουλειά και οπως ανεφερες απαιτεί πολλές θυσίες, αλλα "μερικά ευρώ" δε το λες σίγουρα. Οι ναύτες που γίνονται πλοίαρχοι χέζονται στο τάληρο, και λίγα λέω. Ε τώρα, αναφέρθηκαν οι εναλλακτικές και τα μονοπάτια πουέχεις μεσω των οικονομικών. Δεν υπαρχει εύκολος τρόπος για δουλειά και λεφτά Click για ανάπτυξη... Επικυνδινη από ποια έννοια ?Οπως είπες εύκολος τρόπος για δουλειά και λεφτά δεν υπάρχει και σύμφωνο μαζί σου
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:00 Ο Guest 691153: #22 10-09-24 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Argyrisar: Επικυνδινη από ποια έννοια ?Οπως είπες εύκολος τρόπος για δουλειά και λεφτά δεν υπάρχει και σύμφωνο μαζί σου Click για ανάπτυξη... Πειρατεία μαγκα μου Argyrisar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Argyrisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 247 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:01 Ο Argyrisar: #23 10-09-24 17:01 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πειρατεία μαγκα μου Click για ανάπτυξη... Άρα φούμαρα τα 10 και τα 15χιλιάρα αν είναι τόσο μεγάλο το ρίσκο δεν αξίζει.Επίσης τι γνώμη εχεις για σπουδές στα ναυτιλιακά από ΙΕΚ ? Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Argyrisar: Επικυνδινη από ποια έννοια ?Οπως είπες εύκολος τρόπος για δουλειά και λεφτά δεν υπάρχει και σύμφωνο μαζί σου Click για ανάπτυξη... Πειρατεία μαγκα μου
Argyrisar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Argyrisar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 247 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:01 Ο Argyrisar: #23 10-09-24 17:01 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πειρατεία μαγκα μου Click για ανάπτυξη... Άρα φούμαρα τα 10 και τα 15χιλιάρα αν είναι τόσο μεγάλο το ρίσκο δεν αξίζει.Επίσης τι γνώμη εχεις για σπουδές στα ναυτιλιακά από ΙΕΚ ?
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πειρατεία μαγκα μου Click για ανάπτυξη... Άρα φούμαρα τα 10 και τα 15χιλιάρα αν είναι τόσο μεγάλο το ρίσκο δεν αξίζει.Επίσης τι γνώμη εχεις για σπουδές στα ναυτιλιακά από ΙΕΚ ?