Να δώσεις προς τη μέση της Γ' Λυκείου. Να έχεις αποφασίσει τι θέλεις, να δεις τι ζητάνε (ποιο πτυχίο) και τι βαθμό θέλουν.
Σαν διάβασμα, δεν θα θέλεις τρελά πράγματα, αλλά διάβασε τις οδηγίες, πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή 5 βδομάδες πριν την ημερομηνία γιατί έχει περιορισμένες θέσεις. Τα αποτελέσματα βγαίνουν στον μήνα πάνω αν δεν κάνω λάθος, αλλά αν δεν πιάσεις το βαθμό, να έχεις περιθώριο να ξαναδώσεις. Οπότε μετά τα Χριστούγεννα του χρόνου, δώσε. Αυτά για προπτυχιακό.
ΑΝ το θες για μεταπτυχιακό, μην δώσεις τώρα!
Αυτά τα πτυχία έχουν διάρκεια 2 χρόνια και μετά πρέπει να τα ξαναδώσεις. Άρα, για μεταπτυχιακό θα το δώσεις όταν τελειώνεις το πτυχίο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.