Ειδικά αυτό το πανεπιστήμιο στο συστήνω ανεπιφύλακτα! Είναι πολύ διάσημο, έρχονται από πάρα πολλές χώρες αποκλειστικά για αυτό το πανεπιστήμιο! Έχω έναν φίλο Αρχιτέκτονα που κάνει μεταπτυχιακό εκεί και δυστυχώς γενικά δδεν το καλύπτει το SAAS! Αλλά είναι μόνο ένας χρόνος και πιστεύω κουτσά-στραβά βγαίνει
Κοίτα , αν έχεις την οικονομική άνεση, εννοείται πη΄γαινε σε εστία! Θα σε βοηθήσει πολύ και στο να κάνεις παρέες κτλ. (εγώ είχα ένα θέμα με αυτό γιατί δεν μένω σε εστία) ! Όσο για το κλίμα, επειδή είμαι και από Κέρκυρα, ο καιρός εδώ μου κακοφάνηκε πάρα πολύ

Αλλά τι σου είναιη δύναμη της συνήθειας!!!! Ο ξάδελφος μου πάντως πέρασε πολύ ωραία φοιτητική ζωή στο Aberdeen! Γιατί έχει και σαν πόλη τις δραστηριότητες της και προσωπικά πλέον προτιμώ Σκωτία και γενικά από πλευράς αντιλήψεων! Εδώ πάνω έχουν τις παραδόσεις τους, τα έθιμα τους..βγαίνεις με μεγάλες εμπειρίες! Στην Αγγλία υπάρχει το άλλο γνωστό πρότυπο ζωής που δεν μου αρέσει! Θα γίνει και το δημοψήφισμα για να γίνει ανεξάρτητο κράτος οπότε θα είμαστε όλοι πιο ευτυχισμένοι!! Πάντως πιστεύω ότι και ένα βρετανικό πανεπιστήμιο μπορεί να σου αρέσει γιατί κάνεις λίγο παρόμοια φοιτητική ζωή με την Ελλάδα, απ'ότι μου λένε φίλοι μου και είσαι πιο κοντά στην ''πρωτεύουσα'' !