Όσον αφορά τα δίδακτρα πιστεύω μπορώ να ανταποκριθώ, τα οποία μέχρι φέτος ήταν γύρω στις 4.000 euro ενώ τώρα ανεβήκανε στα 10,300

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Firebolt
Νεοφερμένο μέλος

Υπάρχει κάποιος που σπουδάζει/θα σπουδάζει στην Ουαλία, και συγκεκριμένα στο Cardiff University, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosmopolitan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γεια σας!
Υπάρχει κάποιος που σπουδάζει/θα σπουδάζει στην Ουαλία, και συγκεκριμένα στο Cardiff University, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο;
![]()
oxi , αλλά τι θές να μάθεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosmopolitan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λοιπόν, πηγαίνω δευτέρα Λυκείου και έχω επιλέξει θεωρητική κατεύθυνση. Αυτές τις μέρες κάθομαι και ψάχνομαι σχετικά με το θέμα σπουδές και βρήκα έναν κλάδο που θα με ενδιέφερε πολύ να σπουδάσω, το "Αmerican Studies and English Literature" στο Πανεπιστήμιο Swansea της Ουαλίας. Με τα αγγλικά γενικά τα πάω πάρα πολύ καλά ( έχω το Proficiency του Michigan με εξαιρετικό βαθμό) . Στο σχολείο επίσης είμαι καλός μαθητής αλλά θέλω λίγο προσοχή στα Αρχαία.
Όσον αφορά τα δίδακτρα πιστεύω μπορώ να ανταποκριθώ, τα οποία μέχρι φέτος ήταν γύρω στις 4.000 euro ενώ τώρα ανεβήκανε στα 10,300. Πάντως είδα ότι χορηγείται χαμηλότοκο δάνειο για μαθητές της ΕΕ που αποπληρώνεις μετά την αποφοίτηση. Αυτά που θέλω να μάθω είναι : Αξίζει να φύγω U.K; Τι γίνεται με τις Πανελλήνιες και το βαθμό που πρέπει να βγάλω; Το foundation και τα Α-Levels, ενημερώστε με για αυτά. Για την ζωή στην Ουαλία ξέρει κανένας τίποτα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!![]()
Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το course που σε εννδιαφέρει. Με ένα 17 στο απολυτήριο και με ένα καλό βαθμό στο ielts , φαντάζομαι ότι θα μπορεις να κάνεις direct entry. Τα foundation και τα a levels ασ' τα.
SelfControl
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος

Επειδή έψαχνα για πανεπιστήμια, πιστεύω πως το Cardiff είναι ένα καλό πανεπιστήμιο. Φυσικά δεν συγκρίνεται με Oxbridge, LSE, UCL, Warwick κλπ, αλλά είναι ένα καλό πανεπιστήμιο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

manos4
Πολύ δραστήριο μέλος

Kurosaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για να πας έξω θέλει φράγκα, αν μπορείς να αντέξεις οικονομικά, όπου και να πας εντός του Ηνωμένου Βασιλείου σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις και (ακόμα πιο) σίγουρα θα απολαύσεις ένα επίπεδο σπουδών και κλίμα πολύ ανώτερο από αυτό που επικρατεί στα ελληνικά πανεπιστήμια. Εντάξει, για όποιον δε ενδιαφέρεται για ξενόγλωσσες φιλολογίες κτλ, η συζήτηση είναι ανούσια..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.