Σπουδές πληροφορικής σε Koλλέγιο

DrHouse

Διάσημο μέλος

Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3,560 μηνύματα.
Αυτο που λεω εγω ειναι,και δεν τον διαβαζω :bleh: :bleh: :bleh:
:rofl:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Winterdash

Νεοφερμένος

Ο Winterdash αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Πήρα στο ΕΑΠ και μου είπαν πως δε συνηθίζεται να έχουν μαθητές Γ' Λυκείου, η πλειοψηφία είναι από 23 χρονών και πάνω, οι αιτήσεις είναι Νοέμβριο-Δεκέμβριο και ότι μπορώ να δηλώνω συμμετοχή για την κλήρωση όσες φορές θέλω :confused: Με άλλα λόγια, μέσω του ΕΑΠ χάνω τουλάχιστον μια χρονιά (μπορεί και παραπάνω), οπότε μπορώ να δώσω ξανά για να περάσω στο Α.Ε.Ι. Άρα μέχρι στιγμής κρατάω 2 επιλογές, πανελλήνιες και κολλέγιο. Δεν έχει τελειώσει κάποιος κανένα καλό κολλέγιο, να μου πει τίποτα? Έστω να έχετε κάποιον γνωστό εκεί ή που το τελείωσε. Μέχρι στιγμής κλίνω ελαφρά προς το CITY, που το έψαξα λίγο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

CounterStrike95

Νεοφερμένος

Ο CounterStrike95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 50 μηνύματα.
Καλησπέρα.Ως προς αυτό με το ανοιχτό πανεπιστήμιο συμφωνώ κάνε μια αίτηση και αν κληρωθείς βλέπεις τι να κάνεις μην έχεις και πολλές ελπίδες!Εκεί παίζει και μέσον!Τώρα αν σε ενδιαφέρει η πληροφορική σε επαγγελματικό στάδιο γιατί δεν απευθύνεσαι στο ιεκ κορέλκο κατά την άποψη μου είναι ένα αξιέπαινο ιεκ και ασχολείται αποκλειστικά με τα επαγγέλματα πληροφορικής και τα συναφή!Αν δεν μείνεις ευχαριστημένη από κανένα τότε σκέψου αν έχεις δυνάμεις να ξαναδώσεις πανελλήνιες(που για μένα είναι χάσιμο χρόνο).Αφού λοιπόν θες να βγεις έξω πήγαινε σε ένα πανεπιστήμιο εκεί με πλήρη επαγγελματικά δικαιώματα και εκεί και στην Ελλάδα!Καλή τύχη ότι,και να αποφασήσεις!:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top