Σπουδές μακριά από το σπίτι

marilenaaa

Νεοφερμένος

Η marilenaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Πως είναι η διαδικασία της προσαρμογής μακριά από το σπίτι αφού έχεις περάσει εκεί που θέλεις; Νιώθω ότι θα είναι πάρα πολύ ψυχοφθόρο για εμένα και με φοβίζει.
 

HelloWorld

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ψηφιακών Τεχνών & Κινηματογράφου ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 210 μηνύματα.
Ο καθένας θα σου δώσει πιστεύω μία διαφορετική απάντηση, καθώς είμαστε όλοι διαφορετικοί χαρακτήρες. Εγώ προσαρμόστηκα σχετικά εύκολα γιατί είχα συνηθίσει να μένω μόνος μου και να κάνω δουλειές στο σπίτι. Από την άλλη γνωστός μου, παράτησε την σχολή του στο πρώτο εξάμηνο επειδή δεν μπορούσε να συνηθίσει να ζει μόνος του και πήγε πίσω στο σπίτι των γονιών του.

Σε γενικές γραμμές, μπορεί από μακρία να φαίνεται βουνό, αλλά μην σε αγχώνεσαι δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται. Ένα βήμ την φορά, και με τον καιρό θα συνηθίσεις. Και μην ξεχνάς πως θα έχεις και συμφοιτητές στην πόλη που θα περάσεις, οπότε δεν θα αισθάνεσαι όσο μόνη νομίζεις σε αυτό το θέμα.
 

marilenaaa

Νεοφερμένος

Η marilenaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Σε ευχαριστώ πολύ💗
 

Κάμπια

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει απο Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1,491 μηνύματα.
Πρέπει να μάθεις να προσαρμόζεσαι. Σίγουρα στην αρχή μπορεί να φαίνεται τρομακτικό γιατί έχεις συνηθίσει να ζεις με τους δικούς σου ανθρώπους. Είναι θέμα συνήθειας
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Υ.Γ. Πρέπει επίσης να βλέπεις τις αλλαγές σαν κάτι θετικό στη ζωή σου και αυτό μπορεί να σε κάνει πιο αισιόδοξη
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top