wonderfullife!
Νεοφερμένο μέλος
Η wonderfullife! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα.

19-05-25

21:30
Χαίρετε!
Μανούλα με δύο μικρά παιδάκια εδώ που λόγω δυσκολιών δεν σπούδασε πότε και τώρα νιώθει πως ήρθε πλέον η ώρα!
Θα ήθελα να σπουδάσω εξ αποστάσεως είτε σε ιδιωτική είτε σε δημόσια σχολή (αν υπάρχει).
Με ενδιαφέρουν τα αντικείμενα της διατροφολογιας και της ψυχολογίας (ναι ξέρω πρέπει να επιλέξω ένα
)
Έχετε να προτείνετε κάποια σχολή για αρχή; Από ότι έχω ψάξει βλέπω να καταλήγω σε ιδιωτικό, αλλά βλέπω πολλά αρνητικά σχόλια στα εκάστοτε ΙΕΚ και έχω τρομάξει λιγάκι, οπότε θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος με εμπειρία δική του ή κοντινού του.
Ευχαριστώ πολύ
Μανούλα με δύο μικρά παιδάκια εδώ που λόγω δυσκολιών δεν σπούδασε πότε και τώρα νιώθει πως ήρθε πλέον η ώρα!
Θα ήθελα να σπουδάσω εξ αποστάσεως είτε σε ιδιωτική είτε σε δημόσια σχολή (αν υπάρχει).
Με ενδιαφέρουν τα αντικείμενα της διατροφολογιας και της ψυχολογίας (ναι ξέρω πρέπει να επιλέξω ένα

Έχετε να προτείνετε κάποια σχολή για αρχή; Από ότι έχω ψάξει βλέπω να καταλήγω σε ιδιωτικό, αλλά βλέπω πολλά αρνητικά σχόλια στα εκάστοτε ΙΕΚ και έχω τρομάξει λιγάκι, οπότε θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος με εμπειρία δική του ή κοντινού του.
Ευχαριστώ πολύ

Mapz
Νεοφερμένο μέλος
Ο Mapz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Πελοποννήσου. Έχει γράψει 11 μηνύματα.

19-05-25

23:34
Εξ αποστάσεως προγράμματα προσφέρει το εαπ αλλά δεν νομίζω να έχει τέτοια προπτυχιακά.Η άλλη επιλογή είναι τα κολλεγια αλλά δεν γνωρίζω εάν γίνεται εξ αποστάσεως.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα.

19-05-25

23:41
Έχουν απαντηθεί πολλάκις, το ουσιώδες είναι το εξής:
- Αν σε ενδιαφέρει να έχεις απλά έναν μη ουσιώδη και περιορισμένα αναγνωρισμένο τίτλο -> Ιδιωτικές σχολές.
- Αν σε ενδιαφέρει να γίνεις επαγγελματίας με συγκεκριμένα δικαιώματα δυνάμει τίτλου -> πανελλήνιες/ΕΑΠ.
wonderfullife!
Νεοφερμένο μέλος
Η wonderfullife! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 6 μηνύματα.

20-05-25

03:20
Ευχαριστώ για την απάντηση.Εξ αποστάσεως προγράμματα προσφέρει το εαπ αλλά δεν νομίζω να έχει τέτοια προπτυχιακά.Η άλλη επιλογή είναι τα κολλεγια αλλά δεν γνωρίζω εάν γίνεται εξ αποστάσεως.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Για αυτό το λόγο έθεσα το ερώτημά μου σε αυτή τη σελίδα, μήπως και βρω κάποιον που να έχει σπουδάσει ή έστω να έχει ψαχτει για κάτι παρόμοιο.Έχουν απαντηθεί πολλάκις, το ουσιώδες είναι το εξής:
Ο δεύτερος δρόμος είναι πιο δύσκολος, αλλά πιο πλήρης.
- Αν σε ενδιαφέρει να έχεις απλά έναν μη ουσιώδη και περιορισμένα αναγνωρισμένο τίτλο -> Ιδιωτικές σχολές.
- Αν σε ενδιαφέρει να γίνεις επαγγελματίας με συγκεκριμένα δικαιώματα δυνάμει τίτλου -> πανελλήνιες/ΕΑΠ.
Οι πανελλήνιες έχουν απορροφηθεί, σαν σχέδιο, δυστυχώς, για το λόγο ότι δεν υπάρχει στην πόλη μου σχολή που να έχει μια από τις δύο ειδικότητες που με αφορούν (ούτε καν σε δημόσιο ΙΕΚ) και είναι σχεδόν ακατόρθωτο (να μην είμαι και 100% απόλυτη) να σπουδάσω σε άλλη πόλη με δύο μικρά παιδάκια που με έχουν πρακτικά ακόμα ανάγκη.
Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.125 μηνύματα.

20-05-25

09:48
ΚαλημεραΧαίρετε!
Με ενδιαφέρουν τα αντικείμενα της διατροφολογιας και της ψυχολογίας (ναι ξέρω πρέπει να επιλέξω ένα)
Ευχαριστώ πολύ![]()
Πολλα συγχαρητήρια για την ορεξη σου για σπουδες και μαλιστα δυσκολες.
Κατ αρχη να πουμε οτι η διατροφολογια ειναι επιστημη που θελει εργαστηρια οποτε βγανει βασικα απο το καδρο διοτι τα ανοικτα πανεπιστημια εκτος του ελληνικου δεν προσφερουν εργαστηρια.
Το ελληνικο ανοικτο ΕΑΠ προσφερει τα παρακατω προπτυχιακα ΠΕ 240 etcs...4 χρονια κατ'ελαχιστο.
Κλασσικες σπουδες στον ελληνικο πολιτισμο
Κλασσικες σπουδες στον ευρωπαικο πολιτισμο
Διοικηση επιχειρησεων
Διοικηση τουρισμου
Δημοσια διοικηση
Πληροφορικη
Ισπανκη φιλολογια
Φυσικες επιστημες (φυσικος ΠΕ4.1)
Ειναι χωρισμενα σε 12 μεγαλα μαθηματα ( θεματικες ενοτητες ) και μπορεις να παιρνεις κατα μεγιστο 3 τον χρονο ή 1 κατ' ελαχιστο.
3 τον χρονο θελει τρελη δουλεια ... 4-6 ωρες διαβασμα την ημερα και 2-3 εργασιες τον μηνα ....χρονο που δεν εχεις και το μεγιστο για σενα μαλλον ειναι το ενα μαθημα.
Καθε μαθημα κοστιζει 500€ ..το συνολο 6000€ και σε σενα αν εισαι και καλη μαθητρια μπορει να σε κανουν και δωρα.
Καθε μηνα θα πηγαινεις ενα ΣΚ στο εκπα ή απθ για μαθημα στα θρανια..αν εισαι μακρια θα το κανεις μεσω υπολογιστη.
Αν εχει εργαστηρια θα πηγαινεις 1ή2 εβδομαδες στην πατρα να τα κανεις τον αυγουστο.
Το δημοσιο ακοικτο πανεπιστημιο κυπρου ΑΠΚΥ προσφερει σπουδες στην νομικη 240 etcs ..4 χρονια ..με 600€ ανα μαθημα και συνολικο κοστος 14400€
Το πανεπιστημιο Λευκωσιας (ιδιωτικο) προσφερει προπτυχιακο στην ψυχολογια 240ects..4 χρονια με 9240€ το χρονο χ 4 = 36.960€ και κατι αλλα
ψιλα.
Εχει λεει και μειωμενα διδακτρα 6468€ το χρονο χ 4 = 25 872 €
και κατι αλλα ψιλα...αλλα σε για ποιους ειναι δεν ξερω και αν πραγματι ισχυει.
Σε αυτα η διδασκαλια ειναι μονο μεσω υπολογιστη αλλα νομιζω στις εξετασεις ερχονται στην αθηνα.
Απο θεμα αναγωρισης δε ξερω... υπήρχε το θεσφατο που ελεγε οτι οτι προγραμμα δεν το εχει το εαπ δε αναγνωριζεται..τωρα θα πρεπει να ρωτησεις το δοαταπ.
Τα ιεκ δεν εχουν δικαιωμα εξ αποστασεως και δεν κανουν ,ουτε τα κολλεγια.
Καλη δυναμη.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα.

20-05-25

14:30
Κοιτάς αποκλειστικά ΕΑΠ τότε.Ευχαριστώ για την απάντηση.
Για αυτό το λόγο έθεσα το ερώτημά μου σε αυτή τη σελίδα, μήπως και βρω κάποιον που να έχει σπουδάσει ή έστω να έχει ψαχτει για κάτι παρόμοιο.
Οι πανελλήνιες έχουν απορροφηθεί, σαν σχέδιο, δυστυχώς, για το λόγο ότι δεν υπάρχει στην πόλη μου σχολή που να έχει μια από τις δύο ειδικότητες που με αφορούν (ούτε καν σε δημόσιο ΙΕΚ) και είναι σχεδόν ακατόρθωτο (να μην είμαι και 100% απόλυτη) να σπουδάσω σε άλλη πόλη με δύο μικρά παιδάκια που με έχουν πρακτικά ακόμα ανάγκη.
Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως.
wonderfullife!
Νεοφερμένο μέλος

20-05-25

16:24
Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες τις πληροφορίες και το χρόνο σου!Καλημερα
Πολλα συγχαρητήρια για την ορεξη σου για σπουδες και μαλιστα δυσκολες.
Κατ αρχη να πουμε οτι η διατροφολογια ειναι επιστημη που θελει εργαστηρια οποτε βγανει βασικα απο το καδρο διοτι τα ανοικτα πανεπιστημια εκτος του ελληνικου δεν προσφερουν εργαστηρια.
Το ελληνικο ανοικτο ΕΑΠ προσφερει τα παρακατω προπτυχιακα ΠΕ 240 etcs...4 χρονια κατ'ελαχιστο.
Κλασσικες σπουδες στον ελληνικο πολιτισμο
Κλασσικες σπουδες στον ευρωπαικο πολιτισμο
Διοικηση επιχειρησεων
Διοικηση τουρισμου
Δημοσια διοικηση
Πληροφορικη
Ισπανκη φιλολογια
Φυσικες επιστημες (φυσικος ΠΕ4.1)
Ειναι χωρισμενα σε 12 μεγαλα μαθηματα ( θεματικες ενοτητες ) και μπορεις να παιρνεις κατα μεγιστο 3 τον χρονο ή 1 κατ' ελαχιστο.
3 τον χρονο θελει τρελη δουλεια ... 4-6 ωρες διαβασμα την ημερα και 2-3 εργασιες τον μηνα ....χρονο που δεν εχεις και το μεγιστο για σενα μαλλον ειναι το ενα μαθημα.
Καθε μαθημα κοστιζει 500€ ..το συνολο 6000€ και σε σενα αν εισαι και καλη μαθητρια μπορει να σε κανουν και δωρα.
Καθε μηνα θα πηγαινεις ενα ΣΚ στο εκπα ή απθ για μαθημα στα θρανια..αν εισαι μακρια θα το κανεις μεσω υπολογιστη.
Αν εχει εργαστηρια θα πηγαινεις 1ή2 εβδομαδες στην πατρα να τα κανεις τον αυγουστο.
Το δημοσιο ακοικτο πανεπιστημιο κυπρου ΑΠΚΥ προσφερει σπουδες στην νομικη 240 etcs ..4 χρονια ..με 600€ ανα μαθημα και συνολικο κοστος 14400€
Το πανεπιστημιο Λευκωσιας (ιδιωτικο) προσφερει προπτυχιακο στην ψυχολογια 240ects..4 χρονια με 9240€ το χρονο χ 4 = 36.960€ και κατι αλλα
ψιλα.
Εχει λεει και μειωμενα διδακτρα 6468€ το χρονο χ 4 = 25 872 €
και κατι αλλα ψιλα...αλλα σε για ποιους ειναι δεν ξερω και αν πραγματι ισχυει.
Σε αυτα η διδασκαλια ειναι μονο μεσω υπολογιστη αλλα νομιζω στις εξετασεις ερχονται στην αθηνα.
Απο θεμα αναγωρισης δε ξερω... υπήρχε το θεσφατο που ελεγε οτι οτι προγραμμα δεν το εχει το εαπ δε αναγνωριζεται..τωρα θα πρεπει να ρωτησεις το δοαταπ.
Τα ιεκ δεν εχουν δικαιωμα εξ αποστασεως και δεν κανουν ,ουτε τα κολλεγια.
Καλη δυναμη.
Από ΕΑΠ θα μου άρεσε η διοίκηση επιχειρήσεων η αλήθεια είχα περάσει στα Γρεβενά κιόλας τότε που έδινα πανελλήνιες, αλλά δεν πήγα ποτέ δυστυχώς...
Να είσαι καλά!
Η αλήθεια και εγώ για εκεί το βλέπω όσο περισσότερο ψάχνω...Κοιτάς αποκλειστικά ΕΑΠ τότε.
Ευχαριστώ πολύ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- wonderfullife!
- rseven
- Pars3c
- lain
- despoina13
- madness83828
- antonis97
- mikrosamiamidi
- akis_95
- thecrazycretan
- jellojina
- Corfu kitty