DimX Εκκολαπτόμενο μέλος Ο DimX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 126 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:26 Ο DimX έγραψε: #381 14-12-13 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Η περίεργη στιγμή που αντιλαμβάνεσαι ότι όλοι αυτοί που δεν ήξεραν στη διάρκεια του εξαμήνου την τύφλα από ανατομία, ξαφνικά γίνονται μέγα ανατόμοι στην παρουσίαση κλινικού προβλήματος... Click για ανάπτυξη... ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:07 Ο Guest 892943: #382 30-12-13 10:07 Αν και δεν είναι αποκλειστικό στους φοιτητές ιατρικής: ξέρει κανείς πώς μπορώ, μι βιοπληροφορικές μεθόδους, αν έχω την αμινοξική αλληλουχία μιας πρωτείνης, να βρω το όνομά της ή το όνομα της πιο ομόλογης προς αυτήν; Πολλά ζητάω, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2013 στις 15:23 Ο Guest 278211: #383 30-12-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Αν και δεν είναι αποκλειστικό στους φοιτητές ιατρικής: ξέρει κανείς πώς μπορώ, μι βιοπληροφορικές μεθόδους, αν έχω την αμινοξική αλληλουχία μιας πρωτείνης, να βρω το όνομά της ή το όνομα της πιο ομόλογης προς αυτήν; Πολλά ζητάω, ε; Click για ανάπτυξη... Είχαμε κάνει πέρσι μια παρόμοια εργασία στη βιολογία, δοκίμασε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2013 στις 16:39 Ο Guest 892943: #384 30-12-13 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Είχαμε κάνει πέρσι μια παρόμοια εργασία στη βιολογία, δοκίμασε εδώ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!! Οντως, απ΄αυτό το link γίνεται σίγουρα. Αλλά τελικά το έκανα από εδώ [FONT="]https://www.uniprot.org/blast/ . Όπως και να 'χει, βγάζουν το ίδιο αποτέλεσμα γιατί και τα δύο μου λένε ότι η αμινοξική αλληλουχία μου προέρχεται από τον παράγοντα που ενεργοποιείται από την υποξία. Ευχαριστώ και πάλι [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2013 στις 18:21 Ο Guest 278211: #385 30-12-13 18:21 Τίποτα! Χαίρομαι που βοήθησα! Το ίδιο εργαλείο, το BLAST χρησιμοποιούν και στις δύο περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FayBeliebe Νεοφερμένο μέλος Η FayBeliebe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2014 στις 14:30 Η FayBeliebe: #386 22-01-14 14:30 Συγγνώμη που επεμβαίνω, δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά θέλω να γίνω! Πηγαίνω δευτέρα λυκείου και ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε για την φετινή και την επόμενη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2014 στις 15:03 Η georgia...!: #387 22-01-14 15:03 Αρχική Δημοσίευση από FayBeliebe: Συγγνώμη που επεμβαίνω, δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά θέλω να γίνω! Πηγαίνω δευτέρα λυκείου και ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε για την φετινή και την επόμενη χρονιά Click για ανάπτυξη... ηρεμία, θετική σκέψη και διάβασμα..! οι πανελλήνιες είναι ίδιες για όλους... δική μ συμβουλή, διάβασε για να βγάλεις ένα πολύ καλό βαθμό και έχε απλά στο πίσω μέρος του μυαλού σου την ιδέα της ιατρικής σαν στόχο... μην προσκολλάσαι σε αυτή γιατί μπορεί να σου βγεί σε κακό ( παραπάνω άγχος κλπ)... και όταν θα έρθει η στιγμή του μηχ/φικου τοτε άρχισε να σκέφτεσαι την σχολή..!:-) ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Victoria Hislop Νεοφερμένο μέλος Η Victoria Hislop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2014 στις 22:43 Η Victoria Hislop: #388 22-01-14 22:43 μια ερώτηση έχω για τα παιδιά που σπουδάζουν ιατρική. Τα νοσοκομεία τα ιατρεία και τα φαρμακεία μυρίζουν σχεδόν το ίδιο. είναι κάποιο απορρυπαντικό που χρησιμοποιούν συγκεκριμένα η κάποιο άρωμα που βάζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιανουαρίου 2014 Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2014 στις 22:47 Ο Effort έγραψε: #389 22-01-14 22:47 Αν και οχι φοιτητης ιατρικης,νομιζω(δεν ειμαι απολυτα σιγουρος),οτι η μυρωδια αυτη εχει να κανει με τα αντισηπτικα που χρησιμοποιουνται πριν τα χειρουργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2014 στις 00:04 Η Ερινύς έγραψε: #390 23-01-14 00:04 Κυρίως αντισηπτικό είναι, τώρα αν βρεθείς κοντά στο νεκροτομείο σου μυρίζει και η φορμόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2014 στις 21:55 Ο fmarulezkd: #391 25-01-14 21:55 Ξερω οτι δεν ειναι το ιδανικο μερος, αλλα εχω και εγω μια απορια. Αυτα τα βαμβακια χρησιμοποιουνται για οποιοδηποτε λογο σε νοσοκομεια/ιατρεια; Φαση για καθαρισμο πληγων η κατι τετοιο; Επισης, τι αλλες καλλυντικες εφαρμογες εχουν περα απο την απομακρυνση του μεικ απ (ερωτηση προς τις φοιτητριες!); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:58 Η Νάγια Τ. έγραψε: #392 10-02-14 18:58 Ας εκφρασω εναν προβληματισμο μου και οποιος εχει καποια γνωμη ,θα με βοηθουσε πολυ! Νευροανατομια : Snell ή FitzGerald? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:28 Ο Guest 278211: #393 10-02-14 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ας εκφρασω εναν προβληματισμο μου και οποιος εχει καποια γνωμη ,θα με βοηθουσε πολυ! Νευροανατομια : Snell ή FitzGerald? Click για ανάπτυξη... Νάγια, αγόρασα Snell γιατί ουσιαστικά την ύλη μας τη δίνουν από εκεί, και έχει καλύτερη δομή και ανάλυση στην περιγραφική ανατομική (πχ έλικες και αύλακες τελικού εγκεφάλου, εγκεφαλικό στέλεχος), κάτι στο οποίο ο Fitzgerald υστερεί κατά πολύ και δυστυχώς οι άτλαντες που έχουμε δεν επαρκούν πάντα. Όμως, σε ότι αφορά τα λειτουργικά, ο Fitzgerald είναι πιο κατανοητός, συν ότι κάποιος καθηγητής εντελώς διακριτικά μας τον προτείνει. Τελικά, Fitzgerald παίζει να πάρουμε ή ούτε καν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:38 Η Νάγια Τ. έγραψε: #394 10-02-14 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Νάγια, αγόρασα Snell γιατί ουσιαστικά την ύλη μας τη δίνουν από εκεί, και έχει καλύτερη δομή και ανάλυση στην περιγραφική ανατομική (πχ έλικες και αύλακες τελικού εγκεφάλου, εγκεφαλικό στέλεχος), κάτι στο οποίο ο Fitzgerald υστερεί κατά πολύ και δυστυχώς οι άτλαντες που έχουμε δεν επαρκούν πάντα. Όμως, σε ότι αφορά τα λειτουργικά, ο Fitzgerald είναι πιο κατανοητός, συν ότι κάποιος καθηγητής εντελώς διακριτικά μας τον προτείνει. Τελικά, Fitzgerald παίζει να πάρουμε ή ούτε καν; Click για ανάπτυξη... Εντελως διακριτικα ομως! μονο αναθεμα δεν του εχει ριξει του "you know who"! Ρε συ ,ειλικρινα,δεν ξερω...Δεν βλεπω να εχουν διαθεση να μας δωσουν! Μαλλον,snell θα παρω κι εγω. Τι να κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:46 Ο Guest 278211: #395 10-02-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εντελως διακριτικα ομως! μονο αναθεμα δεν του εχει ριξει του "you know who"! Ρε συ ,ειλικρινα,δεν ξερω...Δεν βλεπω να εχουν διαθεση να μας δωσουν! Μαλλον,snell θα παρω κι εγω. Τι να κανω! Click για ανάπτυξη... Οι διαλέξεις πραγματικά μόνο και μόνο για αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε 2 λεπτά, αξίζουν Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις... Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες... By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές... Στην Πάτρα σχεδόν ό,τι βιβλίο έχω, από εκεί είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:53 Η Νάγια Τ. έγραψε: #396 10-02-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Οι διαλέξεις πραγματικά μόνο και μόνο για αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε 2 λεπτά, αξίζουν Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις... Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες... By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές... Στην Πάτρα σχεδόν ό,τι βιβλίο έχω, από εκεί είναι. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:07 Ο Guest 278211: #397 10-02-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Click για ανάπτυξη... Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:09 Η Νάγια Τ. έγραψε: #398 10-02-14 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Click για ανάπτυξη... Φαινεται τα εχουν μοιρασει μωρε... Να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Scalpel Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.Scalpel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:35 Ο Mr.Scalpel: #399 24-02-14 01:35 Εγώ snell είχα διαβάσει και με βοήθησε πάρα πολύ!!! ΑΛΛΑ επειδή και εγώ πέρασα από τα έδρανα των εξετάσεων του ΚΝΣ και ξέρω για ποιον καθηγητή μιλάτε και είμαι πέρα για πέρα που λέμε σίγουρος ότι πάλι στις εξετάσεις θα βάλει όλα τα λάθη του snell τα οποία θα πρέπει εσείς να εντοπίσετε και να βρείτε το σωστό (θα μου πεις αν διαβάζω πρώτη φορά ΚΝΣ, που να ξέρω που χιάζεται το σφηνοειδές για να βρω το λάθος), πρέπει να διαβάσετε και Fitzgerald ή τις διαφάνειες του eclass με το ατέρμονο, απύθμενο, ακαταμάχητο humor... γιατί όπως όλοι ( !! ) ξέρουμε....white matter matters... Να πω και εγώ ένα παράπονο; Όλοι οι φοιτητές ιατρικής είναι χαρούμενοι που πέρασαν στη σχολή αυτή.. Μέχρι να φτάσουν στα λεμφώματα και στις λευχαιμίες. Μετά ακόμη και το καλαμάκι μπορεί να γίνει μέσο αυτοκτονίας. Ζήστε τη ζωή σας όσο μπορείτε. Όταν φτάσετε στο κεφάλαιο αυτό θα εύχεστε να' σασταν μπετατζής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Φεβρουαρίου 2014 Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 02:31 Ο Guest 892943: #400 24-02-14 02:31 κλάψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry thewitcher flytern bboys Andante Than003 MarcoReus Peter Pan13 Nasia2433266 Mammy Nun estrela Appolon thodoris_eng eukleidhs1821 _Aggelos123 vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Η περίεργη στιγμή που αντιλαμβάνεσαι ότι όλοι αυτοί που δεν ήξεραν στη διάρκεια του εξαμήνου την τύφλα από ανατομία, ξαφνικά γίνονται μέγα ανατόμοι στην παρουσίαση κλινικού προβλήματος... Click για ανάπτυξη... ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:07 Ο Guest 892943: #382 30-12-13 10:07 Αν και δεν είναι αποκλειστικό στους φοιτητές ιατρικής: ξέρει κανείς πώς μπορώ, μι βιοπληροφορικές μεθόδους, αν έχω την αμινοξική αλληλουχία μιας πρωτείνης, να βρω το όνομά της ή το όνομα της πιο ομόλογης προς αυτήν; Πολλά ζητάω, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2013 στις 15:23 Ο Guest 278211: #383 30-12-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Αν και δεν είναι αποκλειστικό στους φοιτητές ιατρικής: ξέρει κανείς πώς μπορώ, μι βιοπληροφορικές μεθόδους, αν έχω την αμινοξική αλληλουχία μιας πρωτείνης, να βρω το όνομά της ή το όνομα της πιο ομόλογης προς αυτήν; Πολλά ζητάω, ε; Click για ανάπτυξη... Είχαμε κάνει πέρσι μια παρόμοια εργασία στη βιολογία, δοκίμασε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2013 στις 16:39 Ο Guest 892943: #384 30-12-13 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Είχαμε κάνει πέρσι μια παρόμοια εργασία στη βιολογία, δοκίμασε εδώ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!! Οντως, απ΄αυτό το link γίνεται σίγουρα. Αλλά τελικά το έκανα από εδώ [FONT="]https://www.uniprot.org/blast/ . Όπως και να 'χει, βγάζουν το ίδιο αποτέλεσμα γιατί και τα δύο μου λένε ότι η αμινοξική αλληλουχία μου προέρχεται από τον παράγοντα που ενεργοποιείται από την υποξία. Ευχαριστώ και πάλι [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2013 στις 18:21 Ο Guest 278211: #385 30-12-13 18:21 Τίποτα! Χαίρομαι που βοήθησα! Το ίδιο εργαλείο, το BLAST χρησιμοποιούν και στις δύο περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FayBeliebe Νεοφερμένο μέλος Η FayBeliebe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2014 στις 14:30 Η FayBeliebe: #386 22-01-14 14:30 Συγγνώμη που επεμβαίνω, δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά θέλω να γίνω! Πηγαίνω δευτέρα λυκείου και ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε για την φετινή και την επόμενη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2014 στις 15:03 Η georgia...!: #387 22-01-14 15:03 Αρχική Δημοσίευση από FayBeliebe: Συγγνώμη που επεμβαίνω, δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά θέλω να γίνω! Πηγαίνω δευτέρα λυκείου και ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε για την φετινή και την επόμενη χρονιά Click για ανάπτυξη... ηρεμία, θετική σκέψη και διάβασμα..! οι πανελλήνιες είναι ίδιες για όλους... δική μ συμβουλή, διάβασε για να βγάλεις ένα πολύ καλό βαθμό και έχε απλά στο πίσω μέρος του μυαλού σου την ιδέα της ιατρικής σαν στόχο... μην προσκολλάσαι σε αυτή γιατί μπορεί να σου βγεί σε κακό ( παραπάνω άγχος κλπ)... και όταν θα έρθει η στιγμή του μηχ/φικου τοτε άρχισε να σκέφτεσαι την σχολή..!:-) ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Victoria Hislop Νεοφερμένο μέλος Η Victoria Hislop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2014 στις 22:43 Η Victoria Hislop: #388 22-01-14 22:43 μια ερώτηση έχω για τα παιδιά που σπουδάζουν ιατρική. Τα νοσοκομεία τα ιατρεία και τα φαρμακεία μυρίζουν σχεδόν το ίδιο. είναι κάποιο απορρυπαντικό που χρησιμοποιούν συγκεκριμένα η κάποιο άρωμα που βάζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιανουαρίου 2014 Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2014 στις 22:47 Ο Effort έγραψε: #389 22-01-14 22:47 Αν και οχι φοιτητης ιατρικης,νομιζω(δεν ειμαι απολυτα σιγουρος),οτι η μυρωδια αυτη εχει να κανει με τα αντισηπτικα που χρησιμοποιουνται πριν τα χειρουργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2014 στις 00:04 Η Ερινύς έγραψε: #390 23-01-14 00:04 Κυρίως αντισηπτικό είναι, τώρα αν βρεθείς κοντά στο νεκροτομείο σου μυρίζει και η φορμόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2014 στις 21:55 Ο fmarulezkd: #391 25-01-14 21:55 Ξερω οτι δεν ειναι το ιδανικο μερος, αλλα εχω και εγω μια απορια. Αυτα τα βαμβακια χρησιμοποιουνται για οποιοδηποτε λογο σε νοσοκομεια/ιατρεια; Φαση για καθαρισμο πληγων η κατι τετοιο; Επισης, τι αλλες καλλυντικες εφαρμογες εχουν περα απο την απομακρυνση του μεικ απ (ερωτηση προς τις φοιτητριες!); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:58 Η Νάγια Τ. έγραψε: #392 10-02-14 18:58 Ας εκφρασω εναν προβληματισμο μου και οποιος εχει καποια γνωμη ,θα με βοηθουσε πολυ! Νευροανατομια : Snell ή FitzGerald? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:28 Ο Guest 278211: #393 10-02-14 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ας εκφρασω εναν προβληματισμο μου και οποιος εχει καποια γνωμη ,θα με βοηθουσε πολυ! Νευροανατομια : Snell ή FitzGerald? Click για ανάπτυξη... Νάγια, αγόρασα Snell γιατί ουσιαστικά την ύλη μας τη δίνουν από εκεί, και έχει καλύτερη δομή και ανάλυση στην περιγραφική ανατομική (πχ έλικες και αύλακες τελικού εγκεφάλου, εγκεφαλικό στέλεχος), κάτι στο οποίο ο Fitzgerald υστερεί κατά πολύ και δυστυχώς οι άτλαντες που έχουμε δεν επαρκούν πάντα. Όμως, σε ότι αφορά τα λειτουργικά, ο Fitzgerald είναι πιο κατανοητός, συν ότι κάποιος καθηγητής εντελώς διακριτικά μας τον προτείνει. Τελικά, Fitzgerald παίζει να πάρουμε ή ούτε καν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:38 Η Νάγια Τ. έγραψε: #394 10-02-14 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Νάγια, αγόρασα Snell γιατί ουσιαστικά την ύλη μας τη δίνουν από εκεί, και έχει καλύτερη δομή και ανάλυση στην περιγραφική ανατομική (πχ έλικες και αύλακες τελικού εγκεφάλου, εγκεφαλικό στέλεχος), κάτι στο οποίο ο Fitzgerald υστερεί κατά πολύ και δυστυχώς οι άτλαντες που έχουμε δεν επαρκούν πάντα. Όμως, σε ότι αφορά τα λειτουργικά, ο Fitzgerald είναι πιο κατανοητός, συν ότι κάποιος καθηγητής εντελώς διακριτικά μας τον προτείνει. Τελικά, Fitzgerald παίζει να πάρουμε ή ούτε καν; Click για ανάπτυξη... Εντελως διακριτικα ομως! μονο αναθεμα δεν του εχει ριξει του "you know who"! Ρε συ ,ειλικρινα,δεν ξερω...Δεν βλεπω να εχουν διαθεση να μας δωσουν! Μαλλον,snell θα παρω κι εγω. Τι να κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:46 Ο Guest 278211: #395 10-02-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εντελως διακριτικα ομως! μονο αναθεμα δεν του εχει ριξει του "you know who"! Ρε συ ,ειλικρινα,δεν ξερω...Δεν βλεπω να εχουν διαθεση να μας δωσουν! Μαλλον,snell θα παρω κι εγω. Τι να κανω! Click για ανάπτυξη... Οι διαλέξεις πραγματικά μόνο και μόνο για αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε 2 λεπτά, αξίζουν Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις... Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες... By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές... Στην Πάτρα σχεδόν ό,τι βιβλίο έχω, από εκεί είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:53 Η Νάγια Τ. έγραψε: #396 10-02-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Οι διαλέξεις πραγματικά μόνο και μόνο για αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε 2 λεπτά, αξίζουν Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις... Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες... By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές... Στην Πάτρα σχεδόν ό,τι βιβλίο έχω, από εκεί είναι. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:07 Ο Guest 278211: #397 10-02-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Click για ανάπτυξη... Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:09 Η Νάγια Τ. έγραψε: #398 10-02-14 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Click για ανάπτυξη... Φαινεται τα εχουν μοιρασει μωρε... Να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Scalpel Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.Scalpel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:35 Ο Mr.Scalpel: #399 24-02-14 01:35 Εγώ snell είχα διαβάσει και με βοήθησε πάρα πολύ!!! ΑΛΛΑ επειδή και εγώ πέρασα από τα έδρανα των εξετάσεων του ΚΝΣ και ξέρω για ποιον καθηγητή μιλάτε και είμαι πέρα για πέρα που λέμε σίγουρος ότι πάλι στις εξετάσεις θα βάλει όλα τα λάθη του snell τα οποία θα πρέπει εσείς να εντοπίσετε και να βρείτε το σωστό (θα μου πεις αν διαβάζω πρώτη φορά ΚΝΣ, που να ξέρω που χιάζεται το σφηνοειδές για να βρω το λάθος), πρέπει να διαβάσετε και Fitzgerald ή τις διαφάνειες του eclass με το ατέρμονο, απύθμενο, ακαταμάχητο humor... γιατί όπως όλοι ( !! ) ξέρουμε....white matter matters... Να πω και εγώ ένα παράπονο; Όλοι οι φοιτητές ιατρικής είναι χαρούμενοι που πέρασαν στη σχολή αυτή.. Μέχρι να φτάσουν στα λεμφώματα και στις λευχαιμίες. Μετά ακόμη και το καλαμάκι μπορεί να γίνει μέσο αυτοκτονίας. Ζήστε τη ζωή σας όσο μπορείτε. Όταν φτάσετε στο κεφάλαιο αυτό θα εύχεστε να' σασταν μπετατζής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Φεβρουαρίου 2014 Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 02:31 Ο Guest 892943: #400 24-02-14 02:31 κλάψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry thewitcher flytern bboys Andante Than003 MarcoReus Peter Pan13 Nasia2433266 Mammy Nun estrela Appolon thodoris_eng eukleidhs1821 _Aggelos123 vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν και δεν είναι αποκλειστικό στους φοιτητές ιατρικής: ξέρει κανείς πώς μπορώ, μι βιοπληροφορικές μεθόδους, αν έχω την αμινοξική αλληλουχία μιας πρωτείνης, να βρω το όνομά της ή το όνομα της πιο ομόλογης προς αυτήν; Πολλά ζητάω, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2013 στις 15:23 Ο Guest 278211: #383 30-12-13 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Αν και δεν είναι αποκλειστικό στους φοιτητές ιατρικής: ξέρει κανείς πώς μπορώ, μι βιοπληροφορικές μεθόδους, αν έχω την αμινοξική αλληλουχία μιας πρωτείνης, να βρω το όνομά της ή το όνομα της πιο ομόλογης προς αυτήν; Πολλά ζητάω, ε; Click για ανάπτυξη... Είχαμε κάνει πέρσι μια παρόμοια εργασία στη βιολογία, δοκίμασε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2013 στις 16:39 Ο Guest 892943: #384 30-12-13 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Είχαμε κάνει πέρσι μια παρόμοια εργασία στη βιολογία, δοκίμασε εδώ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!! Οντως, απ΄αυτό το link γίνεται σίγουρα. Αλλά τελικά το έκανα από εδώ [FONT="]https://www.uniprot.org/blast/ . Όπως και να 'χει, βγάζουν το ίδιο αποτέλεσμα γιατί και τα δύο μου λένε ότι η αμινοξική αλληλουχία μου προέρχεται από τον παράγοντα που ενεργοποιείται από την υποξία. Ευχαριστώ και πάλι [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2013 στις 18:21 Ο Guest 278211: #385 30-12-13 18:21 Τίποτα! Χαίρομαι που βοήθησα! Το ίδιο εργαλείο, το BLAST χρησιμοποιούν και στις δύο περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FayBeliebe Νεοφερμένο μέλος Η FayBeliebe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2014 στις 14:30 Η FayBeliebe: #386 22-01-14 14:30 Συγγνώμη που επεμβαίνω, δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά θέλω να γίνω! Πηγαίνω δευτέρα λυκείου και ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε για την φετινή και την επόμενη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2014 στις 15:03 Η georgia...!: #387 22-01-14 15:03 Αρχική Δημοσίευση από FayBeliebe: Συγγνώμη που επεμβαίνω, δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά θέλω να γίνω! Πηγαίνω δευτέρα λυκείου και ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε για την φετινή και την επόμενη χρονιά Click για ανάπτυξη... ηρεμία, θετική σκέψη και διάβασμα..! οι πανελλήνιες είναι ίδιες για όλους... δική μ συμβουλή, διάβασε για να βγάλεις ένα πολύ καλό βαθμό και έχε απλά στο πίσω μέρος του μυαλού σου την ιδέα της ιατρικής σαν στόχο... μην προσκολλάσαι σε αυτή γιατί μπορεί να σου βγεί σε κακό ( παραπάνω άγχος κλπ)... και όταν θα έρθει η στιγμή του μηχ/φικου τοτε άρχισε να σκέφτεσαι την σχολή..!:-) ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Victoria Hislop Νεοφερμένο μέλος Η Victoria Hislop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2014 στις 22:43 Η Victoria Hislop: #388 22-01-14 22:43 μια ερώτηση έχω για τα παιδιά που σπουδάζουν ιατρική. Τα νοσοκομεία τα ιατρεία και τα φαρμακεία μυρίζουν σχεδόν το ίδιο. είναι κάποιο απορρυπαντικό που χρησιμοποιούν συγκεκριμένα η κάποιο άρωμα που βάζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιανουαρίου 2014 Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2014 στις 22:47 Ο Effort έγραψε: #389 22-01-14 22:47 Αν και οχι φοιτητης ιατρικης,νομιζω(δεν ειμαι απολυτα σιγουρος),οτι η μυρωδια αυτη εχει να κανει με τα αντισηπτικα που χρησιμοποιουνται πριν τα χειρουργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2014 στις 00:04 Η Ερινύς έγραψε: #390 23-01-14 00:04 Κυρίως αντισηπτικό είναι, τώρα αν βρεθείς κοντά στο νεκροτομείο σου μυρίζει και η φορμόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2014 στις 21:55 Ο fmarulezkd: #391 25-01-14 21:55 Ξερω οτι δεν ειναι το ιδανικο μερος, αλλα εχω και εγω μια απορια. Αυτα τα βαμβακια χρησιμοποιουνται για οποιοδηποτε λογο σε νοσοκομεια/ιατρεια; Φαση για καθαρισμο πληγων η κατι τετοιο; Επισης, τι αλλες καλλυντικες εφαρμογες εχουν περα απο την απομακρυνση του μεικ απ (ερωτηση προς τις φοιτητριες!); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:58 Η Νάγια Τ. έγραψε: #392 10-02-14 18:58 Ας εκφρασω εναν προβληματισμο μου και οποιος εχει καποια γνωμη ,θα με βοηθουσε πολυ! Νευροανατομια : Snell ή FitzGerald? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:28 Ο Guest 278211: #393 10-02-14 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ας εκφρασω εναν προβληματισμο μου και οποιος εχει καποια γνωμη ,θα με βοηθουσε πολυ! Νευροανατομια : Snell ή FitzGerald? Click για ανάπτυξη... Νάγια, αγόρασα Snell γιατί ουσιαστικά την ύλη μας τη δίνουν από εκεί, και έχει καλύτερη δομή και ανάλυση στην περιγραφική ανατομική (πχ έλικες και αύλακες τελικού εγκεφάλου, εγκεφαλικό στέλεχος), κάτι στο οποίο ο Fitzgerald υστερεί κατά πολύ και δυστυχώς οι άτλαντες που έχουμε δεν επαρκούν πάντα. Όμως, σε ότι αφορά τα λειτουργικά, ο Fitzgerald είναι πιο κατανοητός, συν ότι κάποιος καθηγητής εντελώς διακριτικά μας τον προτείνει. Τελικά, Fitzgerald παίζει να πάρουμε ή ούτε καν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:38 Η Νάγια Τ. έγραψε: #394 10-02-14 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Νάγια, αγόρασα Snell γιατί ουσιαστικά την ύλη μας τη δίνουν από εκεί, και έχει καλύτερη δομή και ανάλυση στην περιγραφική ανατομική (πχ έλικες και αύλακες τελικού εγκεφάλου, εγκεφαλικό στέλεχος), κάτι στο οποίο ο Fitzgerald υστερεί κατά πολύ και δυστυχώς οι άτλαντες που έχουμε δεν επαρκούν πάντα. Όμως, σε ότι αφορά τα λειτουργικά, ο Fitzgerald είναι πιο κατανοητός, συν ότι κάποιος καθηγητής εντελώς διακριτικά μας τον προτείνει. Τελικά, Fitzgerald παίζει να πάρουμε ή ούτε καν; Click για ανάπτυξη... Εντελως διακριτικα ομως! μονο αναθεμα δεν του εχει ριξει του "you know who"! Ρε συ ,ειλικρινα,δεν ξερω...Δεν βλεπω να εχουν διαθεση να μας δωσουν! Μαλλον,snell θα παρω κι εγω. Τι να κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:46 Ο Guest 278211: #395 10-02-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εντελως διακριτικα ομως! μονο αναθεμα δεν του εχει ριξει του "you know who"! Ρε συ ,ειλικρινα,δεν ξερω...Δεν βλεπω να εχουν διαθεση να μας δωσουν! Μαλλον,snell θα παρω κι εγω. Τι να κανω! Click για ανάπτυξη... Οι διαλέξεις πραγματικά μόνο και μόνο για αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε 2 λεπτά, αξίζουν Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις... Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες... By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές... Στην Πάτρα σχεδόν ό,τι βιβλίο έχω, από εκεί είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:53 Η Νάγια Τ. έγραψε: #396 10-02-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Οι διαλέξεις πραγματικά μόνο και μόνο για αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε 2 λεπτά, αξίζουν Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις... Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες... By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές... Στην Πάτρα σχεδόν ό,τι βιβλίο έχω, από εκεί είναι. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:07 Ο Guest 278211: #397 10-02-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Click για ανάπτυξη... Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:09 Η Νάγια Τ. έγραψε: #398 10-02-14 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Click για ανάπτυξη... Φαινεται τα εχουν μοιρασει μωρε... Να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Scalpel Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.Scalpel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:35 Ο Mr.Scalpel: #399 24-02-14 01:35 Εγώ snell είχα διαβάσει και με βοήθησε πάρα πολύ!!! ΑΛΛΑ επειδή και εγώ πέρασα από τα έδρανα των εξετάσεων του ΚΝΣ και ξέρω για ποιον καθηγητή μιλάτε και είμαι πέρα για πέρα που λέμε σίγουρος ότι πάλι στις εξετάσεις θα βάλει όλα τα λάθη του snell τα οποία θα πρέπει εσείς να εντοπίσετε και να βρείτε το σωστό (θα μου πεις αν διαβάζω πρώτη φορά ΚΝΣ, που να ξέρω που χιάζεται το σφηνοειδές για να βρω το λάθος), πρέπει να διαβάσετε και Fitzgerald ή τις διαφάνειες του eclass με το ατέρμονο, απύθμενο, ακαταμάχητο humor... γιατί όπως όλοι ( !! ) ξέρουμε....white matter matters... Να πω και εγώ ένα παράπονο; Όλοι οι φοιτητές ιατρικής είναι χαρούμενοι που πέρασαν στη σχολή αυτή.. Μέχρι να φτάσουν στα λεμφώματα και στις λευχαιμίες. Μετά ακόμη και το καλαμάκι μπορεί να γίνει μέσο αυτοκτονίας. Ζήστε τη ζωή σας όσο μπορείτε. Όταν φτάσετε στο κεφάλαιο αυτό θα εύχεστε να' σασταν μπετατζής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Φεβρουαρίου 2014 Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 02:31 Ο Guest 892943: #400 24-02-14 02:31 κλάψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry thewitcher flytern bboys Andante Than003 MarcoReus Peter Pan13 Nasia2433266 Mammy Nun estrela Appolon thodoris_eng eukleidhs1821 _Aggelos123 vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Αν και δεν είναι αποκλειστικό στους φοιτητές ιατρικής: ξέρει κανείς πώς μπορώ, μι βιοπληροφορικές μεθόδους, αν έχω την αμινοξική αλληλουχία μιας πρωτείνης, να βρω το όνομά της ή το όνομα της πιο ομόλογης προς αυτήν; Πολλά ζητάω, ε; Click για ανάπτυξη... Είχαμε κάνει πέρσι μια παρόμοια εργασία στη βιολογία, δοκίμασε εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2013 στις 16:39 Ο Guest 892943: #384 30-12-13 16:39 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Είχαμε κάνει πέρσι μια παρόμοια εργασία στη βιολογία, δοκίμασε εδώ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!! Οντως, απ΄αυτό το link γίνεται σίγουρα. Αλλά τελικά το έκανα από εδώ [FONT="]https://www.uniprot.org/blast/ . Όπως και να 'χει, βγάζουν το ίδιο αποτέλεσμα γιατί και τα δύο μου λένε ότι η αμινοξική αλληλουχία μου προέρχεται από τον παράγοντα που ενεργοποιείται από την υποξία. Ευχαριστώ και πάλι [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2013 στις 18:21 Ο Guest 278211: #385 30-12-13 18:21 Τίποτα! Χαίρομαι που βοήθησα! Το ίδιο εργαλείο, το BLAST χρησιμοποιούν και στις δύο περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FayBeliebe Νεοφερμένο μέλος Η FayBeliebe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2014 στις 14:30 Η FayBeliebe: #386 22-01-14 14:30 Συγγνώμη που επεμβαίνω, δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά θέλω να γίνω! Πηγαίνω δευτέρα λυκείου και ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε για την φετινή και την επόμενη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2014 στις 15:03 Η georgia...!: #387 22-01-14 15:03 Αρχική Δημοσίευση από FayBeliebe: Συγγνώμη που επεμβαίνω, δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά θέλω να γίνω! Πηγαίνω δευτέρα λυκείου και ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε για την φετινή και την επόμενη χρονιά Click για ανάπτυξη... ηρεμία, θετική σκέψη και διάβασμα..! οι πανελλήνιες είναι ίδιες για όλους... δική μ συμβουλή, διάβασε για να βγάλεις ένα πολύ καλό βαθμό και έχε απλά στο πίσω μέρος του μυαλού σου την ιδέα της ιατρικής σαν στόχο... μην προσκολλάσαι σε αυτή γιατί μπορεί να σου βγεί σε κακό ( παραπάνω άγχος κλπ)... και όταν θα έρθει η στιγμή του μηχ/φικου τοτε άρχισε να σκέφτεσαι την σχολή..!:-) ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Victoria Hislop Νεοφερμένο μέλος Η Victoria Hislop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2014 στις 22:43 Η Victoria Hislop: #388 22-01-14 22:43 μια ερώτηση έχω για τα παιδιά που σπουδάζουν ιατρική. Τα νοσοκομεία τα ιατρεία και τα φαρμακεία μυρίζουν σχεδόν το ίδιο. είναι κάποιο απορρυπαντικό που χρησιμοποιούν συγκεκριμένα η κάποιο άρωμα που βάζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιανουαρίου 2014 Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2014 στις 22:47 Ο Effort έγραψε: #389 22-01-14 22:47 Αν και οχι φοιτητης ιατρικης,νομιζω(δεν ειμαι απολυτα σιγουρος),οτι η μυρωδια αυτη εχει να κανει με τα αντισηπτικα που χρησιμοποιουνται πριν τα χειρουργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2014 στις 00:04 Η Ερινύς έγραψε: #390 23-01-14 00:04 Κυρίως αντισηπτικό είναι, τώρα αν βρεθείς κοντά στο νεκροτομείο σου μυρίζει και η φορμόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2014 στις 21:55 Ο fmarulezkd: #391 25-01-14 21:55 Ξερω οτι δεν ειναι το ιδανικο μερος, αλλα εχω και εγω μια απορια. Αυτα τα βαμβακια χρησιμοποιουνται για οποιοδηποτε λογο σε νοσοκομεια/ιατρεια; Φαση για καθαρισμο πληγων η κατι τετοιο; Επισης, τι αλλες καλλυντικες εφαρμογες εχουν περα απο την απομακρυνση του μεικ απ (ερωτηση προς τις φοιτητριες!); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:58 Η Νάγια Τ. έγραψε: #392 10-02-14 18:58 Ας εκφρασω εναν προβληματισμο μου και οποιος εχει καποια γνωμη ,θα με βοηθουσε πολυ! Νευροανατομια : Snell ή FitzGerald? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:28 Ο Guest 278211: #393 10-02-14 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ας εκφρασω εναν προβληματισμο μου και οποιος εχει καποια γνωμη ,θα με βοηθουσε πολυ! Νευροανατομια : Snell ή FitzGerald? Click για ανάπτυξη... Νάγια, αγόρασα Snell γιατί ουσιαστικά την ύλη μας τη δίνουν από εκεί, και έχει καλύτερη δομή και ανάλυση στην περιγραφική ανατομική (πχ έλικες και αύλακες τελικού εγκεφάλου, εγκεφαλικό στέλεχος), κάτι στο οποίο ο Fitzgerald υστερεί κατά πολύ και δυστυχώς οι άτλαντες που έχουμε δεν επαρκούν πάντα. Όμως, σε ότι αφορά τα λειτουργικά, ο Fitzgerald είναι πιο κατανοητός, συν ότι κάποιος καθηγητής εντελώς διακριτικά μας τον προτείνει. Τελικά, Fitzgerald παίζει να πάρουμε ή ούτε καν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:38 Η Νάγια Τ. έγραψε: #394 10-02-14 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Νάγια, αγόρασα Snell γιατί ουσιαστικά την ύλη μας τη δίνουν από εκεί, και έχει καλύτερη δομή και ανάλυση στην περιγραφική ανατομική (πχ έλικες και αύλακες τελικού εγκεφάλου, εγκεφαλικό στέλεχος), κάτι στο οποίο ο Fitzgerald υστερεί κατά πολύ και δυστυχώς οι άτλαντες που έχουμε δεν επαρκούν πάντα. Όμως, σε ότι αφορά τα λειτουργικά, ο Fitzgerald είναι πιο κατανοητός, συν ότι κάποιος καθηγητής εντελώς διακριτικά μας τον προτείνει. Τελικά, Fitzgerald παίζει να πάρουμε ή ούτε καν; Click για ανάπτυξη... Εντελως διακριτικα ομως! μονο αναθεμα δεν του εχει ριξει του "you know who"! Ρε συ ,ειλικρινα,δεν ξερω...Δεν βλεπω να εχουν διαθεση να μας δωσουν! Μαλλον,snell θα παρω κι εγω. Τι να κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:46 Ο Guest 278211: #395 10-02-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εντελως διακριτικα ομως! μονο αναθεμα δεν του εχει ριξει του "you know who"! Ρε συ ,ειλικρινα,δεν ξερω...Δεν βλεπω να εχουν διαθεση να μας δωσουν! Μαλλον,snell θα παρω κι εγω. Τι να κανω! Click για ανάπτυξη... Οι διαλέξεις πραγματικά μόνο και μόνο για αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε 2 λεπτά, αξίζουν Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις... Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες... By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές... Στην Πάτρα σχεδόν ό,τι βιβλίο έχω, από εκεί είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:53 Η Νάγια Τ. έγραψε: #396 10-02-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Οι διαλέξεις πραγματικά μόνο και μόνο για αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε 2 λεπτά, αξίζουν Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις... Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες... By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές... Στην Πάτρα σχεδόν ό,τι βιβλίο έχω, από εκεί είναι. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:07 Ο Guest 278211: #397 10-02-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Click για ανάπτυξη... Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:09 Η Νάγια Τ. έγραψε: #398 10-02-14 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Click για ανάπτυξη... Φαινεται τα εχουν μοιρασει μωρε... Να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Scalpel Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.Scalpel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:35 Ο Mr.Scalpel: #399 24-02-14 01:35 Εγώ snell είχα διαβάσει και με βοήθησε πάρα πολύ!!! ΑΛΛΑ επειδή και εγώ πέρασα από τα έδρανα των εξετάσεων του ΚΝΣ και ξέρω για ποιον καθηγητή μιλάτε και είμαι πέρα για πέρα που λέμε σίγουρος ότι πάλι στις εξετάσεις θα βάλει όλα τα λάθη του snell τα οποία θα πρέπει εσείς να εντοπίσετε και να βρείτε το σωστό (θα μου πεις αν διαβάζω πρώτη φορά ΚΝΣ, που να ξέρω που χιάζεται το σφηνοειδές για να βρω το λάθος), πρέπει να διαβάσετε και Fitzgerald ή τις διαφάνειες του eclass με το ατέρμονο, απύθμενο, ακαταμάχητο humor... γιατί όπως όλοι ( !! ) ξέρουμε....white matter matters... Να πω και εγώ ένα παράπονο; Όλοι οι φοιτητές ιατρικής είναι χαρούμενοι που πέρασαν στη σχολή αυτή.. Μέχρι να φτάσουν στα λεμφώματα και στις λευχαιμίες. Μετά ακόμη και το καλαμάκι μπορεί να γίνει μέσο αυτοκτονίας. Ζήστε τη ζωή σας όσο μπορείτε. Όταν φτάσετε στο κεφάλαιο αυτό θα εύχεστε να' σασταν μπετατζής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Φεβρουαρίου 2014 Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 02:31 Ο Guest 892943: #400 24-02-14 02:31 κλάψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry thewitcher flytern bboys Andante Than003 MarcoReus Peter Pan13 Nasia2433266 Mammy Nun estrela Appolon thodoris_eng eukleidhs1821 _Aggelos123 vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Είχαμε κάνει πέρσι μια παρόμοια εργασία στη βιολογία, δοκίμασε εδώ Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ!! Οντως, απ΄αυτό το link γίνεται σίγουρα. Αλλά τελικά το έκανα από εδώ [FONT="]https://www.uniprot.org/blast/ . Όπως και να 'χει, βγάζουν το ίδιο αποτέλεσμα γιατί και τα δύο μου λένε ότι η αμινοξική αλληλουχία μου προέρχεται από τον παράγοντα που ενεργοποιείται από την υποξία. Ευχαριστώ και πάλι [/FONT] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2013 στις 18:21 Ο Guest 278211: #385 30-12-13 18:21 Τίποτα! Χαίρομαι που βοήθησα! Το ίδιο εργαλείο, το BLAST χρησιμοποιούν και στις δύο περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FayBeliebe Νεοφερμένο μέλος Η FayBeliebe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2014 στις 14:30 Η FayBeliebe: #386 22-01-14 14:30 Συγγνώμη που επεμβαίνω, δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά θέλω να γίνω! Πηγαίνω δευτέρα λυκείου και ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε για την φετινή και την επόμενη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2014 στις 15:03 Η georgia...!: #387 22-01-14 15:03 Αρχική Δημοσίευση από FayBeliebe: Συγγνώμη που επεμβαίνω, δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά θέλω να γίνω! Πηγαίνω δευτέρα λυκείου και ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε για την φετινή και την επόμενη χρονιά Click για ανάπτυξη... ηρεμία, θετική σκέψη και διάβασμα..! οι πανελλήνιες είναι ίδιες για όλους... δική μ συμβουλή, διάβασε για να βγάλεις ένα πολύ καλό βαθμό και έχε απλά στο πίσω μέρος του μυαλού σου την ιδέα της ιατρικής σαν στόχο... μην προσκολλάσαι σε αυτή γιατί μπορεί να σου βγεί σε κακό ( παραπάνω άγχος κλπ)... και όταν θα έρθει η στιγμή του μηχ/φικου τοτε άρχισε να σκέφτεσαι την σχολή..!:-) ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Victoria Hislop Νεοφερμένο μέλος Η Victoria Hislop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2014 στις 22:43 Η Victoria Hislop: #388 22-01-14 22:43 μια ερώτηση έχω για τα παιδιά που σπουδάζουν ιατρική. Τα νοσοκομεία τα ιατρεία και τα φαρμακεία μυρίζουν σχεδόν το ίδιο. είναι κάποιο απορρυπαντικό που χρησιμοποιούν συγκεκριμένα η κάποιο άρωμα που βάζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιανουαρίου 2014 Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2014 στις 22:47 Ο Effort έγραψε: #389 22-01-14 22:47 Αν και οχι φοιτητης ιατρικης,νομιζω(δεν ειμαι απολυτα σιγουρος),οτι η μυρωδια αυτη εχει να κανει με τα αντισηπτικα που χρησιμοποιουνται πριν τα χειρουργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2014 στις 00:04 Η Ερινύς έγραψε: #390 23-01-14 00:04 Κυρίως αντισηπτικό είναι, τώρα αν βρεθείς κοντά στο νεκροτομείο σου μυρίζει και η φορμόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2014 στις 21:55 Ο fmarulezkd: #391 25-01-14 21:55 Ξερω οτι δεν ειναι το ιδανικο μερος, αλλα εχω και εγω μια απορια. Αυτα τα βαμβακια χρησιμοποιουνται για οποιοδηποτε λογο σε νοσοκομεια/ιατρεια; Φαση για καθαρισμο πληγων η κατι τετοιο; Επισης, τι αλλες καλλυντικες εφαρμογες εχουν περα απο την απομακρυνση του μεικ απ (ερωτηση προς τις φοιτητριες!); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:58 Η Νάγια Τ. έγραψε: #392 10-02-14 18:58 Ας εκφρασω εναν προβληματισμο μου και οποιος εχει καποια γνωμη ,θα με βοηθουσε πολυ! Νευροανατομια : Snell ή FitzGerald? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:28 Ο Guest 278211: #393 10-02-14 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ας εκφρασω εναν προβληματισμο μου και οποιος εχει καποια γνωμη ,θα με βοηθουσε πολυ! Νευροανατομια : Snell ή FitzGerald? Click για ανάπτυξη... Νάγια, αγόρασα Snell γιατί ουσιαστικά την ύλη μας τη δίνουν από εκεί, και έχει καλύτερη δομή και ανάλυση στην περιγραφική ανατομική (πχ έλικες και αύλακες τελικού εγκεφάλου, εγκεφαλικό στέλεχος), κάτι στο οποίο ο Fitzgerald υστερεί κατά πολύ και δυστυχώς οι άτλαντες που έχουμε δεν επαρκούν πάντα. Όμως, σε ότι αφορά τα λειτουργικά, ο Fitzgerald είναι πιο κατανοητός, συν ότι κάποιος καθηγητής εντελώς διακριτικά μας τον προτείνει. Τελικά, Fitzgerald παίζει να πάρουμε ή ούτε καν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:38 Η Νάγια Τ. έγραψε: #394 10-02-14 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Νάγια, αγόρασα Snell γιατί ουσιαστικά την ύλη μας τη δίνουν από εκεί, και έχει καλύτερη δομή και ανάλυση στην περιγραφική ανατομική (πχ έλικες και αύλακες τελικού εγκεφάλου, εγκεφαλικό στέλεχος), κάτι στο οποίο ο Fitzgerald υστερεί κατά πολύ και δυστυχώς οι άτλαντες που έχουμε δεν επαρκούν πάντα. Όμως, σε ότι αφορά τα λειτουργικά, ο Fitzgerald είναι πιο κατανοητός, συν ότι κάποιος καθηγητής εντελώς διακριτικά μας τον προτείνει. Τελικά, Fitzgerald παίζει να πάρουμε ή ούτε καν; Click για ανάπτυξη... Εντελως διακριτικα ομως! μονο αναθεμα δεν του εχει ριξει του "you know who"! Ρε συ ,ειλικρινα,δεν ξερω...Δεν βλεπω να εχουν διαθεση να μας δωσουν! Μαλλον,snell θα παρω κι εγω. Τι να κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:46 Ο Guest 278211: #395 10-02-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εντελως διακριτικα ομως! μονο αναθεμα δεν του εχει ριξει του "you know who"! Ρε συ ,ειλικρινα,δεν ξερω...Δεν βλεπω να εχουν διαθεση να μας δωσουν! Μαλλον,snell θα παρω κι εγω. Τι να κανω! Click για ανάπτυξη... Οι διαλέξεις πραγματικά μόνο και μόνο για αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε 2 λεπτά, αξίζουν Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις... Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες... By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές... Στην Πάτρα σχεδόν ό,τι βιβλίο έχω, από εκεί είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:53 Η Νάγια Τ. έγραψε: #396 10-02-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Οι διαλέξεις πραγματικά μόνο και μόνο για αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε 2 λεπτά, αξίζουν Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις... Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες... By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές... Στην Πάτρα σχεδόν ό,τι βιβλίο έχω, από εκεί είναι. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:07 Ο Guest 278211: #397 10-02-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Click για ανάπτυξη... Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:09 Η Νάγια Τ. έγραψε: #398 10-02-14 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Click για ανάπτυξη... Φαινεται τα εχουν μοιρασει μωρε... Να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Scalpel Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.Scalpel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:35 Ο Mr.Scalpel: #399 24-02-14 01:35 Εγώ snell είχα διαβάσει και με βοήθησε πάρα πολύ!!! ΑΛΛΑ επειδή και εγώ πέρασα από τα έδρανα των εξετάσεων του ΚΝΣ και ξέρω για ποιον καθηγητή μιλάτε και είμαι πέρα για πέρα που λέμε σίγουρος ότι πάλι στις εξετάσεις θα βάλει όλα τα λάθη του snell τα οποία θα πρέπει εσείς να εντοπίσετε και να βρείτε το σωστό (θα μου πεις αν διαβάζω πρώτη φορά ΚΝΣ, που να ξέρω που χιάζεται το σφηνοειδές για να βρω το λάθος), πρέπει να διαβάσετε και Fitzgerald ή τις διαφάνειες του eclass με το ατέρμονο, απύθμενο, ακαταμάχητο humor... γιατί όπως όλοι ( !! ) ξέρουμε....white matter matters... Να πω και εγώ ένα παράπονο; Όλοι οι φοιτητές ιατρικής είναι χαρούμενοι που πέρασαν στη σχολή αυτή.. Μέχρι να φτάσουν στα λεμφώματα και στις λευχαιμίες. Μετά ακόμη και το καλαμάκι μπορεί να γίνει μέσο αυτοκτονίας. Ζήστε τη ζωή σας όσο μπορείτε. Όταν φτάσετε στο κεφάλαιο αυτό θα εύχεστε να' σασταν μπετατζής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Φεβρουαρίου 2014 Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 02:31 Ο Guest 892943: #400 24-02-14 02:31 κλάψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry thewitcher flytern bboys Andante Than003 MarcoReus Peter Pan13 Nasia2433266 Mammy Nun estrela Appolon thodoris_eng eukleidhs1821 _Aggelos123 vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τίποτα! Χαίρομαι που βοήθησα! Το ίδιο εργαλείο, το BLAST χρησιμοποιούν και στις δύο περιπτώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
FayBeliebe Νεοφερμένο μέλος Η FayBeliebe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2014 στις 14:30 Η FayBeliebe: #386 22-01-14 14:30 Συγγνώμη που επεμβαίνω, δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά θέλω να γίνω! Πηγαίνω δευτέρα λυκείου και ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε για την φετινή και την επόμενη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2014 στις 15:03 Η georgia...!: #387 22-01-14 15:03 Αρχική Δημοσίευση από FayBeliebe: Συγγνώμη που επεμβαίνω, δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά θέλω να γίνω! Πηγαίνω δευτέρα λυκείου και ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε για την φετινή και την επόμενη χρονιά Click για ανάπτυξη... ηρεμία, θετική σκέψη και διάβασμα..! οι πανελλήνιες είναι ίδιες για όλους... δική μ συμβουλή, διάβασε για να βγάλεις ένα πολύ καλό βαθμό και έχε απλά στο πίσω μέρος του μυαλού σου την ιδέα της ιατρικής σαν στόχο... μην προσκολλάσαι σε αυτή γιατί μπορεί να σου βγεί σε κακό ( παραπάνω άγχος κλπ)... και όταν θα έρθει η στιγμή του μηχ/φικου τοτε άρχισε να σκέφτεσαι την σχολή..!:-) ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Victoria Hislop Νεοφερμένο μέλος Η Victoria Hislop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2014 στις 22:43 Η Victoria Hislop: #388 22-01-14 22:43 μια ερώτηση έχω για τα παιδιά που σπουδάζουν ιατρική. Τα νοσοκομεία τα ιατρεία και τα φαρμακεία μυρίζουν σχεδόν το ίδιο. είναι κάποιο απορρυπαντικό που χρησιμοποιούν συγκεκριμένα η κάποιο άρωμα που βάζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιανουαρίου 2014 Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2014 στις 22:47 Ο Effort έγραψε: #389 22-01-14 22:47 Αν και οχι φοιτητης ιατρικης,νομιζω(δεν ειμαι απολυτα σιγουρος),οτι η μυρωδια αυτη εχει να κανει με τα αντισηπτικα που χρησιμοποιουνται πριν τα χειρουργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2014 στις 00:04 Η Ερινύς έγραψε: #390 23-01-14 00:04 Κυρίως αντισηπτικό είναι, τώρα αν βρεθείς κοντά στο νεκροτομείο σου μυρίζει και η φορμόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2014 στις 21:55 Ο fmarulezkd: #391 25-01-14 21:55 Ξερω οτι δεν ειναι το ιδανικο μερος, αλλα εχω και εγω μια απορια. Αυτα τα βαμβακια χρησιμοποιουνται για οποιοδηποτε λογο σε νοσοκομεια/ιατρεια; Φαση για καθαρισμο πληγων η κατι τετοιο; Επισης, τι αλλες καλλυντικες εφαρμογες εχουν περα απο την απομακρυνση του μεικ απ (ερωτηση προς τις φοιτητριες!); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:58 Η Νάγια Τ. έγραψε: #392 10-02-14 18:58 Ας εκφρασω εναν προβληματισμο μου και οποιος εχει καποια γνωμη ,θα με βοηθουσε πολυ! Νευροανατομια : Snell ή FitzGerald? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:28 Ο Guest 278211: #393 10-02-14 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ας εκφρασω εναν προβληματισμο μου και οποιος εχει καποια γνωμη ,θα με βοηθουσε πολυ! Νευροανατομια : Snell ή FitzGerald? Click για ανάπτυξη... Νάγια, αγόρασα Snell γιατί ουσιαστικά την ύλη μας τη δίνουν από εκεί, και έχει καλύτερη δομή και ανάλυση στην περιγραφική ανατομική (πχ έλικες και αύλακες τελικού εγκεφάλου, εγκεφαλικό στέλεχος), κάτι στο οποίο ο Fitzgerald υστερεί κατά πολύ και δυστυχώς οι άτλαντες που έχουμε δεν επαρκούν πάντα. Όμως, σε ότι αφορά τα λειτουργικά, ο Fitzgerald είναι πιο κατανοητός, συν ότι κάποιος καθηγητής εντελώς διακριτικά μας τον προτείνει. Τελικά, Fitzgerald παίζει να πάρουμε ή ούτε καν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:38 Η Νάγια Τ. έγραψε: #394 10-02-14 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Νάγια, αγόρασα Snell γιατί ουσιαστικά την ύλη μας τη δίνουν από εκεί, και έχει καλύτερη δομή και ανάλυση στην περιγραφική ανατομική (πχ έλικες και αύλακες τελικού εγκεφάλου, εγκεφαλικό στέλεχος), κάτι στο οποίο ο Fitzgerald υστερεί κατά πολύ και δυστυχώς οι άτλαντες που έχουμε δεν επαρκούν πάντα. Όμως, σε ότι αφορά τα λειτουργικά, ο Fitzgerald είναι πιο κατανοητός, συν ότι κάποιος καθηγητής εντελώς διακριτικά μας τον προτείνει. Τελικά, Fitzgerald παίζει να πάρουμε ή ούτε καν; Click για ανάπτυξη... Εντελως διακριτικα ομως! μονο αναθεμα δεν του εχει ριξει του "you know who"! Ρε συ ,ειλικρινα,δεν ξερω...Δεν βλεπω να εχουν διαθεση να μας δωσουν! Μαλλον,snell θα παρω κι εγω. Τι να κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:46 Ο Guest 278211: #395 10-02-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εντελως διακριτικα ομως! μονο αναθεμα δεν του εχει ριξει του "you know who"! Ρε συ ,ειλικρινα,δεν ξερω...Δεν βλεπω να εχουν διαθεση να μας δωσουν! Μαλλον,snell θα παρω κι εγω. Τι να κανω! Click για ανάπτυξη... Οι διαλέξεις πραγματικά μόνο και μόνο για αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε 2 λεπτά, αξίζουν Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις... Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες... By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές... Στην Πάτρα σχεδόν ό,τι βιβλίο έχω, από εκεί είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:53 Η Νάγια Τ. έγραψε: #396 10-02-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Οι διαλέξεις πραγματικά μόνο και μόνο για αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε 2 λεπτά, αξίζουν Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις... Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες... By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές... Στην Πάτρα σχεδόν ό,τι βιβλίο έχω, από εκεί είναι. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:07 Ο Guest 278211: #397 10-02-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Click για ανάπτυξη... Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:09 Η Νάγια Τ. έγραψε: #398 10-02-14 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Click για ανάπτυξη... Φαινεται τα εχουν μοιρασει μωρε... Να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Scalpel Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.Scalpel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:35 Ο Mr.Scalpel: #399 24-02-14 01:35 Εγώ snell είχα διαβάσει και με βοήθησε πάρα πολύ!!! ΑΛΛΑ επειδή και εγώ πέρασα από τα έδρανα των εξετάσεων του ΚΝΣ και ξέρω για ποιον καθηγητή μιλάτε και είμαι πέρα για πέρα που λέμε σίγουρος ότι πάλι στις εξετάσεις θα βάλει όλα τα λάθη του snell τα οποία θα πρέπει εσείς να εντοπίσετε και να βρείτε το σωστό (θα μου πεις αν διαβάζω πρώτη φορά ΚΝΣ, που να ξέρω που χιάζεται το σφηνοειδές για να βρω το λάθος), πρέπει να διαβάσετε και Fitzgerald ή τις διαφάνειες του eclass με το ατέρμονο, απύθμενο, ακαταμάχητο humor... γιατί όπως όλοι ( !! ) ξέρουμε....white matter matters... Να πω και εγώ ένα παράπονο; Όλοι οι φοιτητές ιατρικής είναι χαρούμενοι που πέρασαν στη σχολή αυτή.. Μέχρι να φτάσουν στα λεμφώματα και στις λευχαιμίες. Μετά ακόμη και το καλαμάκι μπορεί να γίνει μέσο αυτοκτονίας. Ζήστε τη ζωή σας όσο μπορείτε. Όταν φτάσετε στο κεφάλαιο αυτό θα εύχεστε να' σασταν μπετατζής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Φεβρουαρίου 2014 Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 02:31 Ο Guest 892943: #400 24-02-14 02:31 κλάψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry thewitcher flytern bboys Andante Than003 MarcoReus Peter Pan13 Nasia2433266 Mammy Nun estrela Appolon thodoris_eng eukleidhs1821 _Aggelos123 vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγγνώμη που επεμβαίνω, δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά θέλω να γίνω! Πηγαίνω δευτέρα λυκείου και ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε για την φετινή και την επόμενη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia...! Εκκολαπτόμενο μέλος Η π = 3,14159 26535... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 379 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2014 στις 15:03 Η georgia...!: #387 22-01-14 15:03 Αρχική Δημοσίευση από FayBeliebe: Συγγνώμη που επεμβαίνω, δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά θέλω να γίνω! Πηγαίνω δευτέρα λυκείου και ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε για την φετινή και την επόμενη χρονιά Click για ανάπτυξη... ηρεμία, θετική σκέψη και διάβασμα..! οι πανελλήνιες είναι ίδιες για όλους... δική μ συμβουλή, διάβασε για να βγάλεις ένα πολύ καλό βαθμό και έχε απλά στο πίσω μέρος του μυαλού σου την ιδέα της ιατρικής σαν στόχο... μην προσκολλάσαι σε αυτή γιατί μπορεί να σου βγεί σε κακό ( παραπάνω άγχος κλπ)... και όταν θα έρθει η στιγμή του μηχ/φικου τοτε άρχισε να σκέφτεσαι την σχολή..!:-) ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Victoria Hislop Νεοφερμένο μέλος Η Victoria Hislop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2014 στις 22:43 Η Victoria Hislop: #388 22-01-14 22:43 μια ερώτηση έχω για τα παιδιά που σπουδάζουν ιατρική. Τα νοσοκομεία τα ιατρεία και τα φαρμακεία μυρίζουν σχεδόν το ίδιο. είναι κάποιο απορρυπαντικό που χρησιμοποιούν συγκεκριμένα η κάποιο άρωμα που βάζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιανουαρίου 2014 Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2014 στις 22:47 Ο Effort έγραψε: #389 22-01-14 22:47 Αν και οχι φοιτητης ιατρικης,νομιζω(δεν ειμαι απολυτα σιγουρος),οτι η μυρωδια αυτη εχει να κανει με τα αντισηπτικα που χρησιμοποιουνται πριν τα χειρουργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2014 στις 00:04 Η Ερινύς έγραψε: #390 23-01-14 00:04 Κυρίως αντισηπτικό είναι, τώρα αν βρεθείς κοντά στο νεκροτομείο σου μυρίζει και η φορμόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2014 στις 21:55 Ο fmarulezkd: #391 25-01-14 21:55 Ξερω οτι δεν ειναι το ιδανικο μερος, αλλα εχω και εγω μια απορια. Αυτα τα βαμβακια χρησιμοποιουνται για οποιοδηποτε λογο σε νοσοκομεια/ιατρεια; Φαση για καθαρισμο πληγων η κατι τετοιο; Επισης, τι αλλες καλλυντικες εφαρμογες εχουν περα απο την απομακρυνση του μεικ απ (ερωτηση προς τις φοιτητριες!); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:58 Η Νάγια Τ. έγραψε: #392 10-02-14 18:58 Ας εκφρασω εναν προβληματισμο μου και οποιος εχει καποια γνωμη ,θα με βοηθουσε πολυ! Νευροανατομια : Snell ή FitzGerald? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:28 Ο Guest 278211: #393 10-02-14 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ας εκφρασω εναν προβληματισμο μου και οποιος εχει καποια γνωμη ,θα με βοηθουσε πολυ! Νευροανατομια : Snell ή FitzGerald? Click για ανάπτυξη... Νάγια, αγόρασα Snell γιατί ουσιαστικά την ύλη μας τη δίνουν από εκεί, και έχει καλύτερη δομή και ανάλυση στην περιγραφική ανατομική (πχ έλικες και αύλακες τελικού εγκεφάλου, εγκεφαλικό στέλεχος), κάτι στο οποίο ο Fitzgerald υστερεί κατά πολύ και δυστυχώς οι άτλαντες που έχουμε δεν επαρκούν πάντα. Όμως, σε ότι αφορά τα λειτουργικά, ο Fitzgerald είναι πιο κατανοητός, συν ότι κάποιος καθηγητής εντελώς διακριτικά μας τον προτείνει. Τελικά, Fitzgerald παίζει να πάρουμε ή ούτε καν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:38 Η Νάγια Τ. έγραψε: #394 10-02-14 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Νάγια, αγόρασα Snell γιατί ουσιαστικά την ύλη μας τη δίνουν από εκεί, και έχει καλύτερη δομή και ανάλυση στην περιγραφική ανατομική (πχ έλικες και αύλακες τελικού εγκεφάλου, εγκεφαλικό στέλεχος), κάτι στο οποίο ο Fitzgerald υστερεί κατά πολύ και δυστυχώς οι άτλαντες που έχουμε δεν επαρκούν πάντα. Όμως, σε ότι αφορά τα λειτουργικά, ο Fitzgerald είναι πιο κατανοητός, συν ότι κάποιος καθηγητής εντελώς διακριτικά μας τον προτείνει. Τελικά, Fitzgerald παίζει να πάρουμε ή ούτε καν; Click για ανάπτυξη... Εντελως διακριτικα ομως! μονο αναθεμα δεν του εχει ριξει του "you know who"! Ρε συ ,ειλικρινα,δεν ξερω...Δεν βλεπω να εχουν διαθεση να μας δωσουν! Μαλλον,snell θα παρω κι εγω. Τι να κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:46 Ο Guest 278211: #395 10-02-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εντελως διακριτικα ομως! μονο αναθεμα δεν του εχει ριξει του "you know who"! Ρε συ ,ειλικρινα,δεν ξερω...Δεν βλεπω να εχουν διαθεση να μας δωσουν! Μαλλον,snell θα παρω κι εγω. Τι να κανω! Click για ανάπτυξη... Οι διαλέξεις πραγματικά μόνο και μόνο για αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε 2 λεπτά, αξίζουν Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις... Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες... By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές... Στην Πάτρα σχεδόν ό,τι βιβλίο έχω, από εκεί είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:53 Η Νάγια Τ. έγραψε: #396 10-02-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Οι διαλέξεις πραγματικά μόνο και μόνο για αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε 2 λεπτά, αξίζουν Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις... Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες... By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές... Στην Πάτρα σχεδόν ό,τι βιβλίο έχω, από εκεί είναι. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:07 Ο Guest 278211: #397 10-02-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Click για ανάπτυξη... Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:09 Η Νάγια Τ. έγραψε: #398 10-02-14 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Click για ανάπτυξη... Φαινεται τα εχουν μοιρασει μωρε... Να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Scalpel Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.Scalpel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:35 Ο Mr.Scalpel: #399 24-02-14 01:35 Εγώ snell είχα διαβάσει και με βοήθησε πάρα πολύ!!! ΑΛΛΑ επειδή και εγώ πέρασα από τα έδρανα των εξετάσεων του ΚΝΣ και ξέρω για ποιον καθηγητή μιλάτε και είμαι πέρα για πέρα που λέμε σίγουρος ότι πάλι στις εξετάσεις θα βάλει όλα τα λάθη του snell τα οποία θα πρέπει εσείς να εντοπίσετε και να βρείτε το σωστό (θα μου πεις αν διαβάζω πρώτη φορά ΚΝΣ, που να ξέρω που χιάζεται το σφηνοειδές για να βρω το λάθος), πρέπει να διαβάσετε και Fitzgerald ή τις διαφάνειες του eclass με το ατέρμονο, απύθμενο, ακαταμάχητο humor... γιατί όπως όλοι ( !! ) ξέρουμε....white matter matters... Να πω και εγώ ένα παράπονο; Όλοι οι φοιτητές ιατρικής είναι χαρούμενοι που πέρασαν στη σχολή αυτή.. Μέχρι να φτάσουν στα λεμφώματα και στις λευχαιμίες. Μετά ακόμη και το καλαμάκι μπορεί να γίνει μέσο αυτοκτονίας. Ζήστε τη ζωή σας όσο μπορείτε. Όταν φτάσετε στο κεφάλαιο αυτό θα εύχεστε να' σασταν μπετατζής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Φεβρουαρίου 2014 Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 02:31 Ο Guest 892943: #400 24-02-14 02:31 κλάψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry thewitcher flytern bboys Andante Than003 MarcoReus Peter Pan13 Nasia2433266 Mammy Nun estrela Appolon thodoris_eng eukleidhs1821 _Aggelos123 vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από FayBeliebe: Συγγνώμη που επεμβαίνω, δεν είμαι φοιτήτρια Ιατρικής αλλά θέλω να γίνω! Πηγαίνω δευτέρα λυκείου και ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε για την φετινή και την επόμενη χρονιά Click για ανάπτυξη... ηρεμία, θετική σκέψη και διάβασμα..! οι πανελλήνιες είναι ίδιες για όλους... δική μ συμβουλή, διάβασε για να βγάλεις ένα πολύ καλό βαθμό και έχε απλά στο πίσω μέρος του μυαλού σου την ιδέα της ιατρικής σαν στόχο... μην προσκολλάσαι σε αυτή γιατί μπορεί να σου βγεί σε κακό ( παραπάνω άγχος κλπ)... και όταν θα έρθει η στιγμή του μηχ/φικου τοτε άρχισε να σκέφτεσαι την σχολή..!:-) ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Victoria Hislop Νεοφερμένο μέλος Η Victoria Hislop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2014 στις 22:43 Η Victoria Hislop: #388 22-01-14 22:43 μια ερώτηση έχω για τα παιδιά που σπουδάζουν ιατρική. Τα νοσοκομεία τα ιατρεία και τα φαρμακεία μυρίζουν σχεδόν το ίδιο. είναι κάποιο απορρυπαντικό που χρησιμοποιούν συγκεκριμένα η κάποιο άρωμα που βάζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 23 Ιανουαρίου 2014 Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2014 στις 22:47 Ο Effort έγραψε: #389 22-01-14 22:47 Αν και οχι φοιτητης ιατρικης,νομιζω(δεν ειμαι απολυτα σιγουρος),οτι η μυρωδια αυτη εχει να κανει με τα αντισηπτικα που χρησιμοποιουνται πριν τα χειρουργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2014 στις 00:04 Η Ερινύς έγραψε: #390 23-01-14 00:04 Κυρίως αντισηπτικό είναι, τώρα αν βρεθείς κοντά στο νεκροτομείο σου μυρίζει και η φορμόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2014 στις 21:55 Ο fmarulezkd: #391 25-01-14 21:55 Ξερω οτι δεν ειναι το ιδανικο μερος, αλλα εχω και εγω μια απορια. Αυτα τα βαμβακια χρησιμοποιουνται για οποιοδηποτε λογο σε νοσοκομεια/ιατρεια; Φαση για καθαρισμο πληγων η κατι τετοιο; Επισης, τι αλλες καλλυντικες εφαρμογες εχουν περα απο την απομακρυνση του μεικ απ (ερωτηση προς τις φοιτητριες!); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:58 Η Νάγια Τ. έγραψε: #392 10-02-14 18:58 Ας εκφρασω εναν προβληματισμο μου και οποιος εχει καποια γνωμη ,θα με βοηθουσε πολυ! Νευροανατομια : Snell ή FitzGerald? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:28 Ο Guest 278211: #393 10-02-14 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ας εκφρασω εναν προβληματισμο μου και οποιος εχει καποια γνωμη ,θα με βοηθουσε πολυ! Νευροανατομια : Snell ή FitzGerald? Click για ανάπτυξη... Νάγια, αγόρασα Snell γιατί ουσιαστικά την ύλη μας τη δίνουν από εκεί, και έχει καλύτερη δομή και ανάλυση στην περιγραφική ανατομική (πχ έλικες και αύλακες τελικού εγκεφάλου, εγκεφαλικό στέλεχος), κάτι στο οποίο ο Fitzgerald υστερεί κατά πολύ και δυστυχώς οι άτλαντες που έχουμε δεν επαρκούν πάντα. Όμως, σε ότι αφορά τα λειτουργικά, ο Fitzgerald είναι πιο κατανοητός, συν ότι κάποιος καθηγητής εντελώς διακριτικά μας τον προτείνει. Τελικά, Fitzgerald παίζει να πάρουμε ή ούτε καν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:38 Η Νάγια Τ. έγραψε: #394 10-02-14 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Νάγια, αγόρασα Snell γιατί ουσιαστικά την ύλη μας τη δίνουν από εκεί, και έχει καλύτερη δομή και ανάλυση στην περιγραφική ανατομική (πχ έλικες και αύλακες τελικού εγκεφάλου, εγκεφαλικό στέλεχος), κάτι στο οποίο ο Fitzgerald υστερεί κατά πολύ και δυστυχώς οι άτλαντες που έχουμε δεν επαρκούν πάντα. Όμως, σε ότι αφορά τα λειτουργικά, ο Fitzgerald είναι πιο κατανοητός, συν ότι κάποιος καθηγητής εντελώς διακριτικά μας τον προτείνει. Τελικά, Fitzgerald παίζει να πάρουμε ή ούτε καν; Click για ανάπτυξη... Εντελως διακριτικα ομως! μονο αναθεμα δεν του εχει ριξει του "you know who"! Ρε συ ,ειλικρινα,δεν ξερω...Δεν βλεπω να εχουν διαθεση να μας δωσουν! Μαλλον,snell θα παρω κι εγω. Τι να κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:46 Ο Guest 278211: #395 10-02-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εντελως διακριτικα ομως! μονο αναθεμα δεν του εχει ριξει του "you know who"! Ρε συ ,ειλικρινα,δεν ξερω...Δεν βλεπω να εχουν διαθεση να μας δωσουν! Μαλλον,snell θα παρω κι εγω. Τι να κανω! Click για ανάπτυξη... Οι διαλέξεις πραγματικά μόνο και μόνο για αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε 2 λεπτά, αξίζουν Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις... Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες... By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές... Στην Πάτρα σχεδόν ό,τι βιβλίο έχω, από εκεί είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:53 Η Νάγια Τ. έγραψε: #396 10-02-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Οι διαλέξεις πραγματικά μόνο και μόνο για αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε 2 λεπτά, αξίζουν Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις... Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες... By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές... Στην Πάτρα σχεδόν ό,τι βιβλίο έχω, από εκεί είναι. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:07 Ο Guest 278211: #397 10-02-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Click για ανάπτυξη... Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:09 Η Νάγια Τ. έγραψε: #398 10-02-14 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Click για ανάπτυξη... Φαινεται τα εχουν μοιρασει μωρε... Να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Scalpel Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.Scalpel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:35 Ο Mr.Scalpel: #399 24-02-14 01:35 Εγώ snell είχα διαβάσει και με βοήθησε πάρα πολύ!!! ΑΛΛΑ επειδή και εγώ πέρασα από τα έδρανα των εξετάσεων του ΚΝΣ και ξέρω για ποιον καθηγητή μιλάτε και είμαι πέρα για πέρα που λέμε σίγουρος ότι πάλι στις εξετάσεις θα βάλει όλα τα λάθη του snell τα οποία θα πρέπει εσείς να εντοπίσετε και να βρείτε το σωστό (θα μου πεις αν διαβάζω πρώτη φορά ΚΝΣ, που να ξέρω που χιάζεται το σφηνοειδές για να βρω το λάθος), πρέπει να διαβάσετε και Fitzgerald ή τις διαφάνειες του eclass με το ατέρμονο, απύθμενο, ακαταμάχητο humor... γιατί όπως όλοι ( !! ) ξέρουμε....white matter matters... Να πω και εγώ ένα παράπονο; Όλοι οι φοιτητές ιατρικής είναι χαρούμενοι που πέρασαν στη σχολή αυτή.. Μέχρι να φτάσουν στα λεμφώματα και στις λευχαιμίες. Μετά ακόμη και το καλαμάκι μπορεί να γίνει μέσο αυτοκτονίας. Ζήστε τη ζωή σας όσο μπορείτε. Όταν φτάσετε στο κεφάλαιο αυτό θα εύχεστε να' σασταν μπετατζής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Φεβρουαρίου 2014 Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 02:31 Ο Guest 892943: #400 24-02-14 02:31 κλάψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry thewitcher flytern bboys Andante Than003 MarcoReus Peter Pan13 Nasia2433266 Mammy Nun estrela Appolon thodoris_eng eukleidhs1821 _Aggelos123 vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μια ερώτηση έχω για τα παιδιά που σπουδάζουν ιατρική. Τα νοσοκομεία τα ιατρεία και τα φαρμακεία μυρίζουν σχεδόν το ίδιο. είναι κάποιο απορρυπαντικό που χρησιμοποιούν συγκεκριμένα η κάποιο άρωμα που βάζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2014 στις 22:47 Ο Effort έγραψε: #389 22-01-14 22:47 Αν και οχι φοιτητης ιατρικης,νομιζω(δεν ειμαι απολυτα σιγουρος),οτι η μυρωδια αυτη εχει να κανει με τα αντισηπτικα που χρησιμοποιουνται πριν τα χειρουργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2014 στις 00:04 Η Ερινύς έγραψε: #390 23-01-14 00:04 Κυρίως αντισηπτικό είναι, τώρα αν βρεθείς κοντά στο νεκροτομείο σου μυρίζει και η φορμόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2014 στις 21:55 Ο fmarulezkd: #391 25-01-14 21:55 Ξερω οτι δεν ειναι το ιδανικο μερος, αλλα εχω και εγω μια απορια. Αυτα τα βαμβακια χρησιμοποιουνται για οποιοδηποτε λογο σε νοσοκομεια/ιατρεια; Φαση για καθαρισμο πληγων η κατι τετοιο; Επισης, τι αλλες καλλυντικες εφαρμογες εχουν περα απο την απομακρυνση του μεικ απ (ερωτηση προς τις φοιτητριες!); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:58 Η Νάγια Τ. έγραψε: #392 10-02-14 18:58 Ας εκφρασω εναν προβληματισμο μου και οποιος εχει καποια γνωμη ,θα με βοηθουσε πολυ! Νευροανατομια : Snell ή FitzGerald? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:28 Ο Guest 278211: #393 10-02-14 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ας εκφρασω εναν προβληματισμο μου και οποιος εχει καποια γνωμη ,θα με βοηθουσε πολυ! Νευροανατομια : Snell ή FitzGerald? Click για ανάπτυξη... Νάγια, αγόρασα Snell γιατί ουσιαστικά την ύλη μας τη δίνουν από εκεί, και έχει καλύτερη δομή και ανάλυση στην περιγραφική ανατομική (πχ έλικες και αύλακες τελικού εγκεφάλου, εγκεφαλικό στέλεχος), κάτι στο οποίο ο Fitzgerald υστερεί κατά πολύ και δυστυχώς οι άτλαντες που έχουμε δεν επαρκούν πάντα. Όμως, σε ότι αφορά τα λειτουργικά, ο Fitzgerald είναι πιο κατανοητός, συν ότι κάποιος καθηγητής εντελώς διακριτικά μας τον προτείνει. Τελικά, Fitzgerald παίζει να πάρουμε ή ούτε καν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:38 Η Νάγια Τ. έγραψε: #394 10-02-14 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Νάγια, αγόρασα Snell γιατί ουσιαστικά την ύλη μας τη δίνουν από εκεί, και έχει καλύτερη δομή και ανάλυση στην περιγραφική ανατομική (πχ έλικες και αύλακες τελικού εγκεφάλου, εγκεφαλικό στέλεχος), κάτι στο οποίο ο Fitzgerald υστερεί κατά πολύ και δυστυχώς οι άτλαντες που έχουμε δεν επαρκούν πάντα. Όμως, σε ότι αφορά τα λειτουργικά, ο Fitzgerald είναι πιο κατανοητός, συν ότι κάποιος καθηγητής εντελώς διακριτικά μας τον προτείνει. Τελικά, Fitzgerald παίζει να πάρουμε ή ούτε καν; Click για ανάπτυξη... Εντελως διακριτικα ομως! μονο αναθεμα δεν του εχει ριξει του "you know who"! Ρε συ ,ειλικρινα,δεν ξερω...Δεν βλεπω να εχουν διαθεση να μας δωσουν! Μαλλον,snell θα παρω κι εγω. Τι να κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:46 Ο Guest 278211: #395 10-02-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εντελως διακριτικα ομως! μονο αναθεμα δεν του εχει ριξει του "you know who"! Ρε συ ,ειλικρινα,δεν ξερω...Δεν βλεπω να εχουν διαθεση να μας δωσουν! Μαλλον,snell θα παρω κι εγω. Τι να κανω! Click για ανάπτυξη... Οι διαλέξεις πραγματικά μόνο και μόνο για αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε 2 λεπτά, αξίζουν Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις... Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες... By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές... Στην Πάτρα σχεδόν ό,τι βιβλίο έχω, από εκεί είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:53 Η Νάγια Τ. έγραψε: #396 10-02-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Οι διαλέξεις πραγματικά μόνο και μόνο για αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε 2 λεπτά, αξίζουν Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις... Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες... By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές... Στην Πάτρα σχεδόν ό,τι βιβλίο έχω, από εκεί είναι. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:07 Ο Guest 278211: #397 10-02-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Click για ανάπτυξη... Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:09 Η Νάγια Τ. έγραψε: #398 10-02-14 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Click για ανάπτυξη... Φαινεται τα εχουν μοιρασει μωρε... Να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Scalpel Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.Scalpel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:35 Ο Mr.Scalpel: #399 24-02-14 01:35 Εγώ snell είχα διαβάσει και με βοήθησε πάρα πολύ!!! ΑΛΛΑ επειδή και εγώ πέρασα από τα έδρανα των εξετάσεων του ΚΝΣ και ξέρω για ποιον καθηγητή μιλάτε και είμαι πέρα για πέρα που λέμε σίγουρος ότι πάλι στις εξετάσεις θα βάλει όλα τα λάθη του snell τα οποία θα πρέπει εσείς να εντοπίσετε και να βρείτε το σωστό (θα μου πεις αν διαβάζω πρώτη φορά ΚΝΣ, που να ξέρω που χιάζεται το σφηνοειδές για να βρω το λάθος), πρέπει να διαβάσετε και Fitzgerald ή τις διαφάνειες του eclass με το ατέρμονο, απύθμενο, ακαταμάχητο humor... γιατί όπως όλοι ( !! ) ξέρουμε....white matter matters... Να πω και εγώ ένα παράπονο; Όλοι οι φοιτητές ιατρικής είναι χαρούμενοι που πέρασαν στη σχολή αυτή.. Μέχρι να φτάσουν στα λεμφώματα και στις λευχαιμίες. Μετά ακόμη και το καλαμάκι μπορεί να γίνει μέσο αυτοκτονίας. Ζήστε τη ζωή σας όσο μπορείτε. Όταν φτάσετε στο κεφάλαιο αυτό θα εύχεστε να' σασταν μπετατζής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Φεβρουαρίου 2014 Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 02:31 Ο Guest 892943: #400 24-02-14 02:31 κλάψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry thewitcher flytern bboys Andante Than003 MarcoReus Peter Pan13 Nasia2433266 Mammy Nun estrela Appolon thodoris_eng eukleidhs1821 _Aggelos123 vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν και οχι φοιτητης ιατρικης,νομιζω(δεν ειμαι απολυτα σιγουρος),οτι η μυρωδια αυτη εχει να κανει με τα αντισηπτικα που χρησιμοποιουνται πριν τα χειρουργεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2014 στις 00:04 Η Ερινύς έγραψε: #390 23-01-14 00:04 Κυρίως αντισηπτικό είναι, τώρα αν βρεθείς κοντά στο νεκροτομείο σου μυρίζει και η φορμόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2014 στις 21:55 Ο fmarulezkd: #391 25-01-14 21:55 Ξερω οτι δεν ειναι το ιδανικο μερος, αλλα εχω και εγω μια απορια. Αυτα τα βαμβακια χρησιμοποιουνται για οποιοδηποτε λογο σε νοσοκομεια/ιατρεια; Φαση για καθαρισμο πληγων η κατι τετοιο; Επισης, τι αλλες καλλυντικες εφαρμογες εχουν περα απο την απομακρυνση του μεικ απ (ερωτηση προς τις φοιτητριες!); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:58 Η Νάγια Τ. έγραψε: #392 10-02-14 18:58 Ας εκφρασω εναν προβληματισμο μου και οποιος εχει καποια γνωμη ,θα με βοηθουσε πολυ! Νευροανατομια : Snell ή FitzGerald? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:28 Ο Guest 278211: #393 10-02-14 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ας εκφρασω εναν προβληματισμο μου και οποιος εχει καποια γνωμη ,θα με βοηθουσε πολυ! Νευροανατομια : Snell ή FitzGerald? Click για ανάπτυξη... Νάγια, αγόρασα Snell γιατί ουσιαστικά την ύλη μας τη δίνουν από εκεί, και έχει καλύτερη δομή και ανάλυση στην περιγραφική ανατομική (πχ έλικες και αύλακες τελικού εγκεφάλου, εγκεφαλικό στέλεχος), κάτι στο οποίο ο Fitzgerald υστερεί κατά πολύ και δυστυχώς οι άτλαντες που έχουμε δεν επαρκούν πάντα. Όμως, σε ότι αφορά τα λειτουργικά, ο Fitzgerald είναι πιο κατανοητός, συν ότι κάποιος καθηγητής εντελώς διακριτικά μας τον προτείνει. Τελικά, Fitzgerald παίζει να πάρουμε ή ούτε καν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:38 Η Νάγια Τ. έγραψε: #394 10-02-14 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Νάγια, αγόρασα Snell γιατί ουσιαστικά την ύλη μας τη δίνουν από εκεί, και έχει καλύτερη δομή και ανάλυση στην περιγραφική ανατομική (πχ έλικες και αύλακες τελικού εγκεφάλου, εγκεφαλικό στέλεχος), κάτι στο οποίο ο Fitzgerald υστερεί κατά πολύ και δυστυχώς οι άτλαντες που έχουμε δεν επαρκούν πάντα. Όμως, σε ότι αφορά τα λειτουργικά, ο Fitzgerald είναι πιο κατανοητός, συν ότι κάποιος καθηγητής εντελώς διακριτικά μας τον προτείνει. Τελικά, Fitzgerald παίζει να πάρουμε ή ούτε καν; Click για ανάπτυξη... Εντελως διακριτικα ομως! μονο αναθεμα δεν του εχει ριξει του "you know who"! Ρε συ ,ειλικρινα,δεν ξερω...Δεν βλεπω να εχουν διαθεση να μας δωσουν! Μαλλον,snell θα παρω κι εγω. Τι να κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:46 Ο Guest 278211: #395 10-02-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εντελως διακριτικα ομως! μονο αναθεμα δεν του εχει ριξει του "you know who"! Ρε συ ,ειλικρινα,δεν ξερω...Δεν βλεπω να εχουν διαθεση να μας δωσουν! Μαλλον,snell θα παρω κι εγω. Τι να κανω! Click για ανάπτυξη... Οι διαλέξεις πραγματικά μόνο και μόνο για αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε 2 λεπτά, αξίζουν Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις... Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες... By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές... Στην Πάτρα σχεδόν ό,τι βιβλίο έχω, από εκεί είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:53 Η Νάγια Τ. έγραψε: #396 10-02-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Οι διαλέξεις πραγματικά μόνο και μόνο για αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε 2 λεπτά, αξίζουν Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις... Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες... By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές... Στην Πάτρα σχεδόν ό,τι βιβλίο έχω, από εκεί είναι. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:07 Ο Guest 278211: #397 10-02-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Click για ανάπτυξη... Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:09 Η Νάγια Τ. έγραψε: #398 10-02-14 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Click για ανάπτυξη... Φαινεται τα εχουν μοιρασει μωρε... Να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Scalpel Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.Scalpel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:35 Ο Mr.Scalpel: #399 24-02-14 01:35 Εγώ snell είχα διαβάσει και με βοήθησε πάρα πολύ!!! ΑΛΛΑ επειδή και εγώ πέρασα από τα έδρανα των εξετάσεων του ΚΝΣ και ξέρω για ποιον καθηγητή μιλάτε και είμαι πέρα για πέρα που λέμε σίγουρος ότι πάλι στις εξετάσεις θα βάλει όλα τα λάθη του snell τα οποία θα πρέπει εσείς να εντοπίσετε και να βρείτε το σωστό (θα μου πεις αν διαβάζω πρώτη φορά ΚΝΣ, που να ξέρω που χιάζεται το σφηνοειδές για να βρω το λάθος), πρέπει να διαβάσετε και Fitzgerald ή τις διαφάνειες του eclass με το ατέρμονο, απύθμενο, ακαταμάχητο humor... γιατί όπως όλοι ( !! ) ξέρουμε....white matter matters... Να πω και εγώ ένα παράπονο; Όλοι οι φοιτητές ιατρικής είναι χαρούμενοι που πέρασαν στη σχολή αυτή.. Μέχρι να φτάσουν στα λεμφώματα και στις λευχαιμίες. Μετά ακόμη και το καλαμάκι μπορεί να γίνει μέσο αυτοκτονίας. Ζήστε τη ζωή σας όσο μπορείτε. Όταν φτάσετε στο κεφάλαιο αυτό θα εύχεστε να' σασταν μπετατζής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Φεβρουαρίου 2014 Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 02:31 Ο Guest 892943: #400 24-02-14 02:31 κλάψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry thewitcher flytern bboys Andante Than003 MarcoReus Peter Pan13 Nasia2433266 Mammy Nun estrela Appolon thodoris_eng eukleidhs1821 _Aggelos123 vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κυρίως αντισηπτικό είναι, τώρα αν βρεθείς κοντά στο νεκροτομείο σου μυρίζει και η φορμόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 25 Ιανουαρίου 2014 στις 21:55 Ο fmarulezkd: #391 25-01-14 21:55 Ξερω οτι δεν ειναι το ιδανικο μερος, αλλα εχω και εγω μια απορια. Αυτα τα βαμβακια χρησιμοποιουνται για οποιοδηποτε λογο σε νοσοκομεια/ιατρεια; Φαση για καθαρισμο πληγων η κατι τετοιο; Επισης, τι αλλες καλλυντικες εφαρμογες εχουν περα απο την απομακρυνση του μεικ απ (ερωτηση προς τις φοιτητριες!); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:58 Η Νάγια Τ. έγραψε: #392 10-02-14 18:58 Ας εκφρασω εναν προβληματισμο μου και οποιος εχει καποια γνωμη ,θα με βοηθουσε πολυ! Νευροανατομια : Snell ή FitzGerald? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:28 Ο Guest 278211: #393 10-02-14 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ας εκφρασω εναν προβληματισμο μου και οποιος εχει καποια γνωμη ,θα με βοηθουσε πολυ! Νευροανατομια : Snell ή FitzGerald? Click για ανάπτυξη... Νάγια, αγόρασα Snell γιατί ουσιαστικά την ύλη μας τη δίνουν από εκεί, και έχει καλύτερη δομή και ανάλυση στην περιγραφική ανατομική (πχ έλικες και αύλακες τελικού εγκεφάλου, εγκεφαλικό στέλεχος), κάτι στο οποίο ο Fitzgerald υστερεί κατά πολύ και δυστυχώς οι άτλαντες που έχουμε δεν επαρκούν πάντα. Όμως, σε ότι αφορά τα λειτουργικά, ο Fitzgerald είναι πιο κατανοητός, συν ότι κάποιος καθηγητής εντελώς διακριτικά μας τον προτείνει. Τελικά, Fitzgerald παίζει να πάρουμε ή ούτε καν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:38 Η Νάγια Τ. έγραψε: #394 10-02-14 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Νάγια, αγόρασα Snell γιατί ουσιαστικά την ύλη μας τη δίνουν από εκεί, και έχει καλύτερη δομή και ανάλυση στην περιγραφική ανατομική (πχ έλικες και αύλακες τελικού εγκεφάλου, εγκεφαλικό στέλεχος), κάτι στο οποίο ο Fitzgerald υστερεί κατά πολύ και δυστυχώς οι άτλαντες που έχουμε δεν επαρκούν πάντα. Όμως, σε ότι αφορά τα λειτουργικά, ο Fitzgerald είναι πιο κατανοητός, συν ότι κάποιος καθηγητής εντελώς διακριτικά μας τον προτείνει. Τελικά, Fitzgerald παίζει να πάρουμε ή ούτε καν; Click για ανάπτυξη... Εντελως διακριτικα ομως! μονο αναθεμα δεν του εχει ριξει του "you know who"! Ρε συ ,ειλικρινα,δεν ξερω...Δεν βλεπω να εχουν διαθεση να μας δωσουν! Μαλλον,snell θα παρω κι εγω. Τι να κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:46 Ο Guest 278211: #395 10-02-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εντελως διακριτικα ομως! μονο αναθεμα δεν του εχει ριξει του "you know who"! Ρε συ ,ειλικρινα,δεν ξερω...Δεν βλεπω να εχουν διαθεση να μας δωσουν! Μαλλον,snell θα παρω κι εγω. Τι να κανω! Click για ανάπτυξη... Οι διαλέξεις πραγματικά μόνο και μόνο για αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε 2 λεπτά, αξίζουν Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις... Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες... By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές... Στην Πάτρα σχεδόν ό,τι βιβλίο έχω, από εκεί είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:53 Η Νάγια Τ. έγραψε: #396 10-02-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Οι διαλέξεις πραγματικά μόνο και μόνο για αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε 2 λεπτά, αξίζουν Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις... Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες... By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές... Στην Πάτρα σχεδόν ό,τι βιβλίο έχω, από εκεί είναι. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:07 Ο Guest 278211: #397 10-02-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Click για ανάπτυξη... Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:09 Η Νάγια Τ. έγραψε: #398 10-02-14 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Click για ανάπτυξη... Φαινεται τα εχουν μοιρασει μωρε... Να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Scalpel Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.Scalpel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:35 Ο Mr.Scalpel: #399 24-02-14 01:35 Εγώ snell είχα διαβάσει και με βοήθησε πάρα πολύ!!! ΑΛΛΑ επειδή και εγώ πέρασα από τα έδρανα των εξετάσεων του ΚΝΣ και ξέρω για ποιον καθηγητή μιλάτε και είμαι πέρα για πέρα που λέμε σίγουρος ότι πάλι στις εξετάσεις θα βάλει όλα τα λάθη του snell τα οποία θα πρέπει εσείς να εντοπίσετε και να βρείτε το σωστό (θα μου πεις αν διαβάζω πρώτη φορά ΚΝΣ, που να ξέρω που χιάζεται το σφηνοειδές για να βρω το λάθος), πρέπει να διαβάσετε και Fitzgerald ή τις διαφάνειες του eclass με το ατέρμονο, απύθμενο, ακαταμάχητο humor... γιατί όπως όλοι ( !! ) ξέρουμε....white matter matters... Να πω και εγώ ένα παράπονο; Όλοι οι φοιτητές ιατρικής είναι χαρούμενοι που πέρασαν στη σχολή αυτή.. Μέχρι να φτάσουν στα λεμφώματα και στις λευχαιμίες. Μετά ακόμη και το καλαμάκι μπορεί να γίνει μέσο αυτοκτονίας. Ζήστε τη ζωή σας όσο μπορείτε. Όταν φτάσετε στο κεφάλαιο αυτό θα εύχεστε να' σασταν μπετατζής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Φεβρουαρίου 2014 Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 02:31 Ο Guest 892943: #400 24-02-14 02:31 κλάψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry thewitcher flytern bboys Andante Than003 MarcoReus Peter Pan13 Nasia2433266 Mammy Nun estrela Appolon thodoris_eng eukleidhs1821 _Aggelos123 vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξερω οτι δεν ειναι το ιδανικο μερος, αλλα εχω και εγω μια απορια. Αυτα τα βαμβακια χρησιμοποιουνται για οποιοδηποτε λογο σε νοσοκομεια/ιατρεια; Φαση για καθαρισμο πληγων η κατι τετοιο; Επισης, τι αλλες καλλυντικες εφαρμογες εχουν περα απο την απομακρυνση του μεικ απ (ερωτηση προς τις φοιτητριες!); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:58 Η Νάγια Τ. έγραψε: #392 10-02-14 18:58 Ας εκφρασω εναν προβληματισμο μου και οποιος εχει καποια γνωμη ,θα με βοηθουσε πολυ! Νευροανατομια : Snell ή FitzGerald? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:28 Ο Guest 278211: #393 10-02-14 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ας εκφρασω εναν προβληματισμο μου και οποιος εχει καποια γνωμη ,θα με βοηθουσε πολυ! Νευροανατομια : Snell ή FitzGerald? Click για ανάπτυξη... Νάγια, αγόρασα Snell γιατί ουσιαστικά την ύλη μας τη δίνουν από εκεί, και έχει καλύτερη δομή και ανάλυση στην περιγραφική ανατομική (πχ έλικες και αύλακες τελικού εγκεφάλου, εγκεφαλικό στέλεχος), κάτι στο οποίο ο Fitzgerald υστερεί κατά πολύ και δυστυχώς οι άτλαντες που έχουμε δεν επαρκούν πάντα. Όμως, σε ότι αφορά τα λειτουργικά, ο Fitzgerald είναι πιο κατανοητός, συν ότι κάποιος καθηγητής εντελώς διακριτικά μας τον προτείνει. Τελικά, Fitzgerald παίζει να πάρουμε ή ούτε καν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:38 Η Νάγια Τ. έγραψε: #394 10-02-14 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Νάγια, αγόρασα Snell γιατί ουσιαστικά την ύλη μας τη δίνουν από εκεί, και έχει καλύτερη δομή και ανάλυση στην περιγραφική ανατομική (πχ έλικες και αύλακες τελικού εγκεφάλου, εγκεφαλικό στέλεχος), κάτι στο οποίο ο Fitzgerald υστερεί κατά πολύ και δυστυχώς οι άτλαντες που έχουμε δεν επαρκούν πάντα. Όμως, σε ότι αφορά τα λειτουργικά, ο Fitzgerald είναι πιο κατανοητός, συν ότι κάποιος καθηγητής εντελώς διακριτικά μας τον προτείνει. Τελικά, Fitzgerald παίζει να πάρουμε ή ούτε καν; Click για ανάπτυξη... Εντελως διακριτικα ομως! μονο αναθεμα δεν του εχει ριξει του "you know who"! Ρε συ ,ειλικρινα,δεν ξερω...Δεν βλεπω να εχουν διαθεση να μας δωσουν! Μαλλον,snell θα παρω κι εγω. Τι να κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:46 Ο Guest 278211: #395 10-02-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εντελως διακριτικα ομως! μονο αναθεμα δεν του εχει ριξει του "you know who"! Ρε συ ,ειλικρινα,δεν ξερω...Δεν βλεπω να εχουν διαθεση να μας δωσουν! Μαλλον,snell θα παρω κι εγω. Τι να κανω! Click για ανάπτυξη... Οι διαλέξεις πραγματικά μόνο και μόνο για αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε 2 λεπτά, αξίζουν Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις... Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες... By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές... Στην Πάτρα σχεδόν ό,τι βιβλίο έχω, από εκεί είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:53 Η Νάγια Τ. έγραψε: #396 10-02-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Οι διαλέξεις πραγματικά μόνο και μόνο για αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε 2 λεπτά, αξίζουν Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις... Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες... By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές... Στην Πάτρα σχεδόν ό,τι βιβλίο έχω, από εκεί είναι. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:07 Ο Guest 278211: #397 10-02-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Click για ανάπτυξη... Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:09 Η Νάγια Τ. έγραψε: #398 10-02-14 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Click για ανάπτυξη... Φαινεται τα εχουν μοιρασει μωρε... Να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Scalpel Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.Scalpel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:35 Ο Mr.Scalpel: #399 24-02-14 01:35 Εγώ snell είχα διαβάσει και με βοήθησε πάρα πολύ!!! ΑΛΛΑ επειδή και εγώ πέρασα από τα έδρανα των εξετάσεων του ΚΝΣ και ξέρω για ποιον καθηγητή μιλάτε και είμαι πέρα για πέρα που λέμε σίγουρος ότι πάλι στις εξετάσεις θα βάλει όλα τα λάθη του snell τα οποία θα πρέπει εσείς να εντοπίσετε και να βρείτε το σωστό (θα μου πεις αν διαβάζω πρώτη φορά ΚΝΣ, που να ξέρω που χιάζεται το σφηνοειδές για να βρω το λάθος), πρέπει να διαβάσετε και Fitzgerald ή τις διαφάνειες του eclass με το ατέρμονο, απύθμενο, ακαταμάχητο humor... γιατί όπως όλοι ( !! ) ξέρουμε....white matter matters... Να πω και εγώ ένα παράπονο; Όλοι οι φοιτητές ιατρικής είναι χαρούμενοι που πέρασαν στη σχολή αυτή.. Μέχρι να φτάσουν στα λεμφώματα και στις λευχαιμίες. Μετά ακόμη και το καλαμάκι μπορεί να γίνει μέσο αυτοκτονίας. Ζήστε τη ζωή σας όσο μπορείτε. Όταν φτάσετε στο κεφάλαιο αυτό θα εύχεστε να' σασταν μπετατζής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Φεβρουαρίου 2014 Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 02:31 Ο Guest 892943: #400 24-02-14 02:31 κλάψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry thewitcher flytern bboys Andante Than003 MarcoReus Peter Pan13 Nasia2433266 Mammy Nun estrela Appolon thodoris_eng eukleidhs1821 _Aggelos123 vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ας εκφρασω εναν προβληματισμο μου και οποιος εχει καποια γνωμη ,θα με βοηθουσε πολυ! Νευροανατομια : Snell ή FitzGerald? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:28 Ο Guest 278211: #393 10-02-14 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ας εκφρασω εναν προβληματισμο μου και οποιος εχει καποια γνωμη ,θα με βοηθουσε πολυ! Νευροανατομια : Snell ή FitzGerald? Click για ανάπτυξη... Νάγια, αγόρασα Snell γιατί ουσιαστικά την ύλη μας τη δίνουν από εκεί, και έχει καλύτερη δομή και ανάλυση στην περιγραφική ανατομική (πχ έλικες και αύλακες τελικού εγκεφάλου, εγκεφαλικό στέλεχος), κάτι στο οποίο ο Fitzgerald υστερεί κατά πολύ και δυστυχώς οι άτλαντες που έχουμε δεν επαρκούν πάντα. Όμως, σε ότι αφορά τα λειτουργικά, ο Fitzgerald είναι πιο κατανοητός, συν ότι κάποιος καθηγητής εντελώς διακριτικά μας τον προτείνει. Τελικά, Fitzgerald παίζει να πάρουμε ή ούτε καν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:38 Η Νάγια Τ. έγραψε: #394 10-02-14 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Νάγια, αγόρασα Snell γιατί ουσιαστικά την ύλη μας τη δίνουν από εκεί, και έχει καλύτερη δομή και ανάλυση στην περιγραφική ανατομική (πχ έλικες και αύλακες τελικού εγκεφάλου, εγκεφαλικό στέλεχος), κάτι στο οποίο ο Fitzgerald υστερεί κατά πολύ και δυστυχώς οι άτλαντες που έχουμε δεν επαρκούν πάντα. Όμως, σε ότι αφορά τα λειτουργικά, ο Fitzgerald είναι πιο κατανοητός, συν ότι κάποιος καθηγητής εντελώς διακριτικά μας τον προτείνει. Τελικά, Fitzgerald παίζει να πάρουμε ή ούτε καν; Click για ανάπτυξη... Εντελως διακριτικα ομως! μονο αναθεμα δεν του εχει ριξει του "you know who"! Ρε συ ,ειλικρινα,δεν ξερω...Δεν βλεπω να εχουν διαθεση να μας δωσουν! Μαλλον,snell θα παρω κι εγω. Τι να κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:46 Ο Guest 278211: #395 10-02-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εντελως διακριτικα ομως! μονο αναθεμα δεν του εχει ριξει του "you know who"! Ρε συ ,ειλικρινα,δεν ξερω...Δεν βλεπω να εχουν διαθεση να μας δωσουν! Μαλλον,snell θα παρω κι εγω. Τι να κανω! Click για ανάπτυξη... Οι διαλέξεις πραγματικά μόνο και μόνο για αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε 2 λεπτά, αξίζουν Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις... Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες... By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές... Στην Πάτρα σχεδόν ό,τι βιβλίο έχω, από εκεί είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:53 Η Νάγια Τ. έγραψε: #396 10-02-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Οι διαλέξεις πραγματικά μόνο και μόνο για αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε 2 λεπτά, αξίζουν Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις... Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες... By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές... Στην Πάτρα σχεδόν ό,τι βιβλίο έχω, από εκεί είναι. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:07 Ο Guest 278211: #397 10-02-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Click για ανάπτυξη... Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:09 Η Νάγια Τ. έγραψε: #398 10-02-14 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Click για ανάπτυξη... Φαινεται τα εχουν μοιρασει μωρε... Να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Scalpel Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.Scalpel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:35 Ο Mr.Scalpel: #399 24-02-14 01:35 Εγώ snell είχα διαβάσει και με βοήθησε πάρα πολύ!!! ΑΛΛΑ επειδή και εγώ πέρασα από τα έδρανα των εξετάσεων του ΚΝΣ και ξέρω για ποιον καθηγητή μιλάτε και είμαι πέρα για πέρα που λέμε σίγουρος ότι πάλι στις εξετάσεις θα βάλει όλα τα λάθη του snell τα οποία θα πρέπει εσείς να εντοπίσετε και να βρείτε το σωστό (θα μου πεις αν διαβάζω πρώτη φορά ΚΝΣ, που να ξέρω που χιάζεται το σφηνοειδές για να βρω το λάθος), πρέπει να διαβάσετε και Fitzgerald ή τις διαφάνειες του eclass με το ατέρμονο, απύθμενο, ακαταμάχητο humor... γιατί όπως όλοι ( !! ) ξέρουμε....white matter matters... Να πω και εγώ ένα παράπονο; Όλοι οι φοιτητές ιατρικής είναι χαρούμενοι που πέρασαν στη σχολή αυτή.. Μέχρι να φτάσουν στα λεμφώματα και στις λευχαιμίες. Μετά ακόμη και το καλαμάκι μπορεί να γίνει μέσο αυτοκτονίας. Ζήστε τη ζωή σας όσο μπορείτε. Όταν φτάσετε στο κεφάλαιο αυτό θα εύχεστε να' σασταν μπετατζής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Φεβρουαρίου 2014 Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 02:31 Ο Guest 892943: #400 24-02-14 02:31 κλάψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry thewitcher flytern bboys Andante Than003 MarcoReus Peter Pan13 Nasia2433266 Mammy Nun estrela Appolon thodoris_eng eukleidhs1821 _Aggelos123 vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Ας εκφρασω εναν προβληματισμο μου και οποιος εχει καποια γνωμη ,θα με βοηθουσε πολυ! Νευροανατομια : Snell ή FitzGerald? Click για ανάπτυξη... Νάγια, αγόρασα Snell γιατί ουσιαστικά την ύλη μας τη δίνουν από εκεί, και έχει καλύτερη δομή και ανάλυση στην περιγραφική ανατομική (πχ έλικες και αύλακες τελικού εγκεφάλου, εγκεφαλικό στέλεχος), κάτι στο οποίο ο Fitzgerald υστερεί κατά πολύ και δυστυχώς οι άτλαντες που έχουμε δεν επαρκούν πάντα. Όμως, σε ότι αφορά τα λειτουργικά, ο Fitzgerald είναι πιο κατανοητός, συν ότι κάποιος καθηγητής εντελώς διακριτικά μας τον προτείνει. Τελικά, Fitzgerald παίζει να πάρουμε ή ούτε καν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:38 Η Νάγια Τ. έγραψε: #394 10-02-14 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Νάγια, αγόρασα Snell γιατί ουσιαστικά την ύλη μας τη δίνουν από εκεί, και έχει καλύτερη δομή και ανάλυση στην περιγραφική ανατομική (πχ έλικες και αύλακες τελικού εγκεφάλου, εγκεφαλικό στέλεχος), κάτι στο οποίο ο Fitzgerald υστερεί κατά πολύ και δυστυχώς οι άτλαντες που έχουμε δεν επαρκούν πάντα. Όμως, σε ότι αφορά τα λειτουργικά, ο Fitzgerald είναι πιο κατανοητός, συν ότι κάποιος καθηγητής εντελώς διακριτικά μας τον προτείνει. Τελικά, Fitzgerald παίζει να πάρουμε ή ούτε καν; Click για ανάπτυξη... Εντελως διακριτικα ομως! μονο αναθεμα δεν του εχει ριξει του "you know who"! Ρε συ ,ειλικρινα,δεν ξερω...Δεν βλεπω να εχουν διαθεση να μας δωσουν! Μαλλον,snell θα παρω κι εγω. Τι να κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:46 Ο Guest 278211: #395 10-02-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εντελως διακριτικα ομως! μονο αναθεμα δεν του εχει ριξει του "you know who"! Ρε συ ,ειλικρινα,δεν ξερω...Δεν βλεπω να εχουν διαθεση να μας δωσουν! Μαλλον,snell θα παρω κι εγω. Τι να κανω! Click για ανάπτυξη... Οι διαλέξεις πραγματικά μόνο και μόνο για αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε 2 λεπτά, αξίζουν Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις... Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες... By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές... Στην Πάτρα σχεδόν ό,τι βιβλίο έχω, από εκεί είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:53 Η Νάγια Τ. έγραψε: #396 10-02-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Οι διαλέξεις πραγματικά μόνο και μόνο για αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε 2 λεπτά, αξίζουν Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις... Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες... By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές... Στην Πάτρα σχεδόν ό,τι βιβλίο έχω, από εκεί είναι. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:07 Ο Guest 278211: #397 10-02-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Click για ανάπτυξη... Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:09 Η Νάγια Τ. έγραψε: #398 10-02-14 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Click για ανάπτυξη... Φαινεται τα εχουν μοιρασει μωρε... Να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Scalpel Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.Scalpel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:35 Ο Mr.Scalpel: #399 24-02-14 01:35 Εγώ snell είχα διαβάσει και με βοήθησε πάρα πολύ!!! ΑΛΛΑ επειδή και εγώ πέρασα από τα έδρανα των εξετάσεων του ΚΝΣ και ξέρω για ποιον καθηγητή μιλάτε και είμαι πέρα για πέρα που λέμε σίγουρος ότι πάλι στις εξετάσεις θα βάλει όλα τα λάθη του snell τα οποία θα πρέπει εσείς να εντοπίσετε και να βρείτε το σωστό (θα μου πεις αν διαβάζω πρώτη φορά ΚΝΣ, που να ξέρω που χιάζεται το σφηνοειδές για να βρω το λάθος), πρέπει να διαβάσετε και Fitzgerald ή τις διαφάνειες του eclass με το ατέρμονο, απύθμενο, ακαταμάχητο humor... γιατί όπως όλοι ( !! ) ξέρουμε....white matter matters... Να πω και εγώ ένα παράπονο; Όλοι οι φοιτητές ιατρικής είναι χαρούμενοι που πέρασαν στη σχολή αυτή.. Μέχρι να φτάσουν στα λεμφώματα και στις λευχαιμίες. Μετά ακόμη και το καλαμάκι μπορεί να γίνει μέσο αυτοκτονίας. Ζήστε τη ζωή σας όσο μπορείτε. Όταν φτάσετε στο κεφάλαιο αυτό θα εύχεστε να' σασταν μπετατζής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Φεβρουαρίου 2014 Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 02:31 Ο Guest 892943: #400 24-02-14 02:31 κλάψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry thewitcher flytern bboys Andante Than003 MarcoReus Peter Pan13 Nasia2433266 Mammy Nun estrela Appolon thodoris_eng eukleidhs1821 _Aggelos123 vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Νάγια, αγόρασα Snell γιατί ουσιαστικά την ύλη μας τη δίνουν από εκεί, και έχει καλύτερη δομή και ανάλυση στην περιγραφική ανατομική (πχ έλικες και αύλακες τελικού εγκεφάλου, εγκεφαλικό στέλεχος), κάτι στο οποίο ο Fitzgerald υστερεί κατά πολύ και δυστυχώς οι άτλαντες που έχουμε δεν επαρκούν πάντα. Όμως, σε ότι αφορά τα λειτουργικά, ο Fitzgerald είναι πιο κατανοητός, συν ότι κάποιος καθηγητής εντελώς διακριτικά μας τον προτείνει. Τελικά, Fitzgerald παίζει να πάρουμε ή ούτε καν; Click για ανάπτυξη... Εντελως διακριτικα ομως! μονο αναθεμα δεν του εχει ριξει του "you know who"! Ρε συ ,ειλικρινα,δεν ξερω...Δεν βλεπω να εχουν διαθεση να μας δωσουν! Μαλλον,snell θα παρω κι εγω. Τι να κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:46 Ο Guest 278211: #395 10-02-14 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εντελως διακριτικα ομως! μονο αναθεμα δεν του εχει ριξει του "you know who"! Ρε συ ,ειλικρινα,δεν ξερω...Δεν βλεπω να εχουν διαθεση να μας δωσουν! Μαλλον,snell θα παρω κι εγω. Τι να κανω! Click για ανάπτυξη... Οι διαλέξεις πραγματικά μόνο και μόνο για αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε 2 λεπτά, αξίζουν Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις... Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες... By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές... Στην Πάτρα σχεδόν ό,τι βιβλίο έχω, από εκεί είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:53 Η Νάγια Τ. έγραψε: #396 10-02-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Οι διαλέξεις πραγματικά μόνο και μόνο για αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε 2 λεπτά, αξίζουν Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις... Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες... By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές... Στην Πάτρα σχεδόν ό,τι βιβλίο έχω, από εκεί είναι. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:07 Ο Guest 278211: #397 10-02-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Click για ανάπτυξη... Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:09 Η Νάγια Τ. έγραψε: #398 10-02-14 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Click για ανάπτυξη... Φαινεται τα εχουν μοιρασει μωρε... Να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Scalpel Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.Scalpel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:35 Ο Mr.Scalpel: #399 24-02-14 01:35 Εγώ snell είχα διαβάσει και με βοήθησε πάρα πολύ!!! ΑΛΛΑ επειδή και εγώ πέρασα από τα έδρανα των εξετάσεων του ΚΝΣ και ξέρω για ποιον καθηγητή μιλάτε και είμαι πέρα για πέρα που λέμε σίγουρος ότι πάλι στις εξετάσεις θα βάλει όλα τα λάθη του snell τα οποία θα πρέπει εσείς να εντοπίσετε και να βρείτε το σωστό (θα μου πεις αν διαβάζω πρώτη φορά ΚΝΣ, που να ξέρω που χιάζεται το σφηνοειδές για να βρω το λάθος), πρέπει να διαβάσετε και Fitzgerald ή τις διαφάνειες του eclass με το ατέρμονο, απύθμενο, ακαταμάχητο humor... γιατί όπως όλοι ( !! ) ξέρουμε....white matter matters... Να πω και εγώ ένα παράπονο; Όλοι οι φοιτητές ιατρικής είναι χαρούμενοι που πέρασαν στη σχολή αυτή.. Μέχρι να φτάσουν στα λεμφώματα και στις λευχαιμίες. Μετά ακόμη και το καλαμάκι μπορεί να γίνει μέσο αυτοκτονίας. Ζήστε τη ζωή σας όσο μπορείτε. Όταν φτάσετε στο κεφάλαιο αυτό θα εύχεστε να' σασταν μπετατζής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Φεβρουαρίου 2014 Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 02:31 Ο Guest 892943: #400 24-02-14 02:31 κλάψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry thewitcher flytern bboys Andante Than003 MarcoReus Peter Pan13 Nasia2433266 Mammy Nun estrela Appolon thodoris_eng eukleidhs1821 _Aggelos123 vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Εντελως διακριτικα ομως! μονο αναθεμα δεν του εχει ριξει του "you know who"! Ρε συ ,ειλικρινα,δεν ξερω...Δεν βλεπω να εχουν διαθεση να μας δωσουν! Μαλλον,snell θα παρω κι εγω. Τι να κανω! Click για ανάπτυξη... Οι διαλέξεις πραγματικά μόνο και μόνο για αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε 2 λεπτά, αξίζουν Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις... Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες... By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές... Στην Πάτρα σχεδόν ό,τι βιβλίο έχω, από εκεί είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:53 Η Νάγια Τ. έγραψε: #396 10-02-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Οι διαλέξεις πραγματικά μόνο και μόνο για αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε 2 λεπτά, αξίζουν Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις... Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες... By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές... Στην Πάτρα σχεδόν ό,τι βιβλίο έχω, από εκεί είναι. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:07 Ο Guest 278211: #397 10-02-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Click για ανάπτυξη... Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:09 Η Νάγια Τ. έγραψε: #398 10-02-14 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Click για ανάπτυξη... Φαινεται τα εχουν μοιρασει μωρε... Να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Scalpel Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.Scalpel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:35 Ο Mr.Scalpel: #399 24-02-14 01:35 Εγώ snell είχα διαβάσει και με βοήθησε πάρα πολύ!!! ΑΛΛΑ επειδή και εγώ πέρασα από τα έδρανα των εξετάσεων του ΚΝΣ και ξέρω για ποιον καθηγητή μιλάτε και είμαι πέρα για πέρα που λέμε σίγουρος ότι πάλι στις εξετάσεις θα βάλει όλα τα λάθη του snell τα οποία θα πρέπει εσείς να εντοπίσετε και να βρείτε το σωστό (θα μου πεις αν διαβάζω πρώτη φορά ΚΝΣ, που να ξέρω που χιάζεται το σφηνοειδές για να βρω το λάθος), πρέπει να διαβάσετε και Fitzgerald ή τις διαφάνειες του eclass με το ατέρμονο, απύθμενο, ακαταμάχητο humor... γιατί όπως όλοι ( !! ) ξέρουμε....white matter matters... Να πω και εγώ ένα παράπονο; Όλοι οι φοιτητές ιατρικής είναι χαρούμενοι που πέρασαν στη σχολή αυτή.. Μέχρι να φτάσουν στα λεμφώματα και στις λευχαιμίες. Μετά ακόμη και το καλαμάκι μπορεί να γίνει μέσο αυτοκτονίας. Ζήστε τη ζωή σας όσο μπορείτε. Όταν φτάσετε στο κεφάλαιο αυτό θα εύχεστε να' σασταν μπετατζής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Φεβρουαρίου 2014 Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 02:31 Ο Guest 892943: #400 24-02-14 02:31 κλάψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry thewitcher flytern bboys Andante Than003 MarcoReus Peter Pan13 Nasia2433266 Mammy Nun estrela Appolon thodoris_eng eukleidhs1821 _Aggelos123 vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Οι διαλέξεις πραγματικά μόνο και μόνο για αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε 2 λεπτά, αξίζουν Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις... Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες... By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές... Στην Πάτρα σχεδόν ό,τι βιβλίο έχω, από εκεί είναι. Click για ανάπτυξη... Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:07 Ο Guest 278211: #397 10-02-14 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Click για ανάπτυξη... Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:09 Η Νάγια Τ. έγραψε: #398 10-02-14 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Click για ανάπτυξη... Φαινεται τα εχουν μοιρασει μωρε... Να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Scalpel Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.Scalpel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:35 Ο Mr.Scalpel: #399 24-02-14 01:35 Εγώ snell είχα διαβάσει και με βοήθησε πάρα πολύ!!! ΑΛΛΑ επειδή και εγώ πέρασα από τα έδρανα των εξετάσεων του ΚΝΣ και ξέρω για ποιον καθηγητή μιλάτε και είμαι πέρα για πέρα που λέμε σίγουρος ότι πάλι στις εξετάσεις θα βάλει όλα τα λάθη του snell τα οποία θα πρέπει εσείς να εντοπίσετε και να βρείτε το σωστό (θα μου πεις αν διαβάζω πρώτη φορά ΚΝΣ, που να ξέρω που χιάζεται το σφηνοειδές για να βρω το λάθος), πρέπει να διαβάσετε και Fitzgerald ή τις διαφάνειες του eclass με το ατέρμονο, απύθμενο, ακαταμάχητο humor... γιατί όπως όλοι ( !! ) ξέρουμε....white matter matters... Να πω και εγώ ένα παράπονο; Όλοι οι φοιτητές ιατρικής είναι χαρούμενοι που πέρασαν στη σχολή αυτή.. Μέχρι να φτάσουν στα λεμφώματα και στις λευχαιμίες. Μετά ακόμη και το καλαμάκι μπορεί να γίνει μέσο αυτοκτονίας. Ζήστε τη ζωή σας όσο μπορείτε. Όταν φτάσετε στο κεφάλαιο αυτό θα εύχεστε να' σασταν μπετατζής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Φεβρουαρίου 2014 Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 02:31 Ο Guest 892943: #400 24-02-14 02:31 κλάψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry thewitcher flytern bboys Andante Than003 MarcoReus Peter Pan13 Nasia2433266 Mammy Nun estrela Appolon thodoris_eng eukleidhs1821 _Aggelos123 vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει! Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο. Click για ανάπτυξη... Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:09 Η Νάγια Τ. έγραψε: #398 10-02-14 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Click για ανάπτυξη... Φαινεται τα εχουν μοιρασει μωρε... Να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr.Scalpel Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.Scalpel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:35 Ο Mr.Scalpel: #399 24-02-14 01:35 Εγώ snell είχα διαβάσει και με βοήθησε πάρα πολύ!!! ΑΛΛΑ επειδή και εγώ πέρασα από τα έδρανα των εξετάσεων του ΚΝΣ και ξέρω για ποιον καθηγητή μιλάτε και είμαι πέρα για πέρα που λέμε σίγουρος ότι πάλι στις εξετάσεις θα βάλει όλα τα λάθη του snell τα οποία θα πρέπει εσείς να εντοπίσετε και να βρείτε το σωστό (θα μου πεις αν διαβάζω πρώτη φορά ΚΝΣ, που να ξέρω που χιάζεται το σφηνοειδές για να βρω το λάθος), πρέπει να διαβάσετε και Fitzgerald ή τις διαφάνειες του eclass με το ατέρμονο, απύθμενο, ακαταμάχητο humor... γιατί όπως όλοι ( !! ) ξέρουμε....white matter matters... Να πω και εγώ ένα παράπονο; Όλοι οι φοιτητές ιατρικής είναι χαρούμενοι που πέρασαν στη σχολή αυτή.. Μέχρι να φτάσουν στα λεμφώματα και στις λευχαιμίες. Μετά ακόμη και το καλαμάκι μπορεί να γίνει μέσο αυτοκτονίας. Ζήστε τη ζωή σας όσο μπορείτε. Όταν φτάσετε στο κεφάλαιο αυτό θα εύχεστε να' σασταν μπετατζής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Φεβρουαρίου 2014 Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 02:31 Ο Guest 892943: #400 24-02-14 02:31 κλάψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: iry thewitcher flytern bboys Andante Than003 MarcoReus Peter Pan13 Nasia2433266 Mammy Nun estrela Appolon thodoris_eng eukleidhs1821 _Aggelos123 vasilikiant Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Guest 278211: Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια Δεν το ήξερα... Παράξενο! Click για ανάπτυξη... Φαινεται τα εχουν μοιρασει μωρε... Να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr.Scalpel Νεοφερμένο μέλος Ο Mr.Scalpel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:35 Ο Mr.Scalpel: #399 24-02-14 01:35 Εγώ snell είχα διαβάσει και με βοήθησε πάρα πολύ!!! ΑΛΛΑ επειδή και εγώ πέρασα από τα έδρανα των εξετάσεων του ΚΝΣ και ξέρω για ποιον καθηγητή μιλάτε και είμαι πέρα για πέρα που λέμε σίγουρος ότι πάλι στις εξετάσεις θα βάλει όλα τα λάθη του snell τα οποία θα πρέπει εσείς να εντοπίσετε και να βρείτε το σωστό (θα μου πεις αν διαβάζω πρώτη φορά ΚΝΣ, που να ξέρω που χιάζεται το σφηνοειδές για να βρω το λάθος), πρέπει να διαβάσετε και Fitzgerald ή τις διαφάνειες του eclass με το ατέρμονο, απύθμενο, ακαταμάχητο humor... γιατί όπως όλοι ( !! ) ξέρουμε....white matter matters... Να πω και εγώ ένα παράπονο; Όλοι οι φοιτητές ιατρικής είναι χαρούμενοι που πέρασαν στη σχολή αυτή.. Μέχρι να φτάσουν στα λεμφώματα και στις λευχαιμίες. Μετά ακόμη και το καλαμάκι μπορεί να γίνει μέσο αυτοκτονίας. Ζήστε τη ζωή σας όσο μπορείτε. Όταν φτάσετε στο κεφάλαιο αυτό θα εύχεστε να' σασταν μπετατζής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Φεβρουαρίου 2014 Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 02:31 Ο Guest 892943: #400 24-02-14 02:31 κλάψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ snell είχα διαβάσει και με βοήθησε πάρα πολύ!!! ΑΛΛΑ επειδή και εγώ πέρασα από τα έδρανα των εξετάσεων του ΚΝΣ και ξέρω για ποιον καθηγητή μιλάτε και είμαι πέρα για πέρα που λέμε σίγουρος ότι πάλι στις εξετάσεις θα βάλει όλα τα λάθη του snell τα οποία θα πρέπει εσείς να εντοπίσετε και να βρείτε το σωστό (θα μου πεις αν διαβάζω πρώτη φορά ΚΝΣ, που να ξέρω που χιάζεται το σφηνοειδές για να βρω το λάθος), πρέπει να διαβάσετε και Fitzgerald ή τις διαφάνειες του eclass με το ατέρμονο, απύθμενο, ακαταμάχητο humor... γιατί όπως όλοι ( !! ) ξέρουμε....white matter matters... Να πω και εγώ ένα παράπονο; Όλοι οι φοιτητές ιατρικής είναι χαρούμενοι που πέρασαν στη σχολή αυτή.. Μέχρι να φτάσουν στα λεμφώματα και στις λευχαιμίες. Μετά ακόμη και το καλαμάκι μπορεί να γίνει μέσο αυτοκτονίας. Ζήστε τη ζωή σας όσο μπορείτε. Όταν φτάσετε στο κεφάλαιο αυτό θα εύχεστε να' σασταν μπετατζής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 02:31 Ο Guest 892943: #400 24-02-14 02:31 κλάψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κλάψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.