Fockos δεν νομιζω ρε συ! η ανατομια ειναι ενα εξαιρετικα ενδιαφερον μαθημα...οσο για το μπλα μπλα που λες νομιζω οτι ειναι υποκειμενικο! Αν παρεις ενα βιβλιο ανατομιας και εχεις ως στοχο σου να μαθεις το κειμενο απεξω τοτε ναι εχει μπλα μπλα και το μαθημα γινεται βαρετο και ανουσιο....Αν προσπαθησεις ομως να διαβαζεις και να θυμασαι περισοοτερο εικονες και οχι λογια ειναι πολυ πιο ενδιαφερον και ουσιαστικο το διαβασμα που θα κανεις!!!

εξαρτάται και από το βιβλίο από τους καθηγητές εγώ τους δικούς μας τους βαριέμαι
Προσωπικά δε μου αρέσει να παπαγαλίζω η ανατομία θέλει πολύ μεγάλη παπαγαλία

και ο τρόπος που γίνεται το μάθημα είναι βαρετός παιδιά μάθετε αυτά πρώτα μετά αυτά και ύστερα αυτά και πάει λεγοντας.
Επίσης είναι πολύ βαρετά και τα εργαστήρια μιση ωρα κανουν παράδοση με διαφάνιες , μετά μας βάζουν και παιζουμε με τα πλαστικά και στο τέλος μας βάζουν και παιζουμε με τα προπλάσματα στα οποία δύσκολα διακρίνεις τις δομές και φυσικά δύσκολα μαθαίνεις. (συνεπώς το εργαστήριο ανατμίας τον θεωρώ προσωπικά χαμένο κόπο). Περισσότερο με εκνευριζουν οι καθηγητές που μου φαίνονται πολύ ψώνια
Το μόνο πράγμα που μου αρέσει στην ανατομία είναι τα κλινικά που τα κάνουμε από το βιβλίο του Snell
και είναι ερωτήσεις οπως:
οταν δε μπορούμε να χτεσίνουμε τα μάλλιά μας ή να κουμπώσουμε τα κουμπιά μας ποιος μυς πάσχει, το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, Ποιος μυς πάσχει αν δε μπορουμε να σπρώξουμε ένα αντικειμενο. Αν ψηλαφάμε την ωμοπλάτη πισω ποιος μυς πάσχει; σε τραυματισμό ποιος από τους χιαστους΄πάσχει παραπάνω.
μου αρέσουν κάποια ωραία ονόματα όπως η ανατομική ταμπακοθήκη

(πολύ γλυκούλικο)
άυτό που με εκνευρίζει στην ανατομία αφάνταστα είναι οι πορείες των νεύρων (νευριάζω παρα πολυ)

νια νια νια νια
Άλλο πράγμα που με εκνευρίζει ειναι η σπνδυλική στήλη χαρακτηριστικά κάθε σπονδύλου

ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ
Το πιο εκνευριστιικο ειναι η νευροανατομία

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( δε θα την περάσω ποτε