psaraklas Νεοφερμένο μέλος Ο psaraklas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 00:56 Ο psaraklas: #1 04-01-21 00:56 Καλησπέρα , θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται ενώ σπουδάζω φαρμακευτική σε πόλη διαφορετική της μόνιμης κατοικίας μου να κάνω την πρακτική μου άσκηση κατά το 5ο έτος σε αυτή . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pharmacist01 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 01:16 Ο Pharmacist01: #2 04-01-21 01:16 Νομίζω πως γίνεται αλλά θα έχεις περιορισμένες επιλογές... βέβαια εξαρτάται από τη συνεργασία του πανεπιστημίου σου με τα αντίστοιχα φαρμακεία και νοσοκομεία της πόλης σου. Οι περισσότεροι φορείς πρακτικής άσκησης είναι συνήθως στον τόπο έδρας της σχολής. Αλλά καλύτερα ρώτα τη γραμματεία σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιανουαρίου 2021 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπέρα , θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται ενώ σπουδάζω φαρμακευτική σε πόλη διαφορετική της μόνιμης κατοικίας μου να κάνω την πρακτική μου άσκηση κατά το 5ο έτος σε αυτή . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pharmacist01 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2021 στις 01:16 Ο Pharmacist01: #2 04-01-21 01:16 Νομίζω πως γίνεται αλλά θα έχεις περιορισμένες επιλογές... βέβαια εξαρτάται από τη συνεργασία του πανεπιστημίου σου με τα αντίστοιχα φαρμακεία και νοσοκομεία της πόλης σου. Οι περισσότεροι φορείς πρακτικής άσκησης είναι συνήθως στον τόπο έδρας της σχολής. Αλλά καλύτερα ρώτα τη γραμματεία σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Ιανουαρίου 2021
Νομίζω πως γίνεται αλλά θα έχεις περιορισμένες επιλογές... βέβαια εξαρτάται από τη συνεργασία του πανεπιστημίου σου με τα αντίστοιχα φαρμακεία και νοσοκομεία της πόλης σου. Οι περισσότεροι φορείς πρακτικής άσκησης είναι συνήθως στον τόπο έδρας της σχολής. Αλλά καλύτερα ρώτα τη γραμματεία σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.