Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Κι όμως βρήκα σπίτι...ωραιο!!!Στη Λεωφόρο Στρατού260!Δυάρι!
Καλορίζικο!

Αυτή η περιοχή είναι κοντά στο Πανεπιστήμιο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thetikos
Δραστήριο μέλος

Καλορίζικο!Ορίστε. Υπερβολές ακούγονταν για τα 330 και άνω.
Έχει ειπωθεί αυτό για Θεσσαλονίκη? 200-300 € βρίσκεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tasos28
Νεοφερμένο μέλος

Thetikos
Δραστήριο μέλος

Εγώ βρηκα 40 Εκκλησιες, αρκετα χαμηλα 5' με τα ποδια απο τη σχολη μου. 250 ευρω, πολυκατοικια 3ετιας, studiακι.
Καλορίζικο και σε σένα!!! Πολύ κοντά η περιοχή στη πανεπιστήμιο... Σε ποια σχολή πέρασες?

Tasos28
Νεοφερμένο μέλος

Πολιτικων ΜηχανικωνΚαλορίζικο και σε σένα!!! Πολύ κοντά η περιοχή στη πανεπιστήμιο... Σε ποια σχολή πέρασες?![]()

Thetikos
Δραστήριο μέλος

Πολιτικων Μηχανικων![]()
Από κεκτημένη ταχύτητα είπα πέρασες! Όπως και να χει καλά αποτελέσματα!
Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλώς μας ήρθες συμφοιτητήΠολιτικων Μηχανικων![]()

Makis_Vl
Δραστήριο μέλος

Η πολυκατοικια παλια αλλά μέσα ήταν ανακαινισμένο..μέχρι και οι διακόπτες καινούργιοι!Καλορίζικο!!!! καινούργιο;;
Ευχαριστωωωωωω!Αρκετά κοντά...10λεπτο στη χειρότερη!Καλορίζικο!Ορίστε. Υπερβολές ακούγονταν για τα 330 και άνω.
thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος

hurricane
Διάσημο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Εγώ βρηκα 40 Εκκλησιες, αρκετα χαμηλα 5' με τα ποδια απο τη σχολη μου. 250 ευρω, πολυκατοικια 3ετιας, studiακι.
Καλορίζικα παιδίαΚι όμως βρήκα σπίτι...ωραιο!!!Στη Λεωφόρο Στρατού260!Δυάρι!

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Καλορίζικα παιδίαβλέπω όντως είναι σε καλές τιμές τα ενοίκια!
Φυσικά χρυσό μου, δεν είναι Γιάννενα εδώ.

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

άσε βρε γκρινιάρα μια χαρά μείωση σε έκαναν!Φυσικά χρυσό μου, δεν είναι Γιάννενα εδώ.![]()
Guest 515609
Επισκέπτης

SiMoS43710
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 515609
Επισκέπτης

Προπαγανδα των παιδιων που μενουν στα ανατολικα ειναι,για να εχουν παρεες κοντα τους.Δεν είναι αρκετά μακρυά από το Αριστοτέλειο;
hurricane
Διάσημο μέλος

Προπαγανδα των παιδιων που μενουν στα ανατολικα ειναι,για να εχουν παρεες κοντα τους.
κοίτα όμως αυτοί που μένουν ανατολικά και κοντά στην εγνατία, μπορούν και γυρνάνε ό,τι ώρα θέλουν από την βραδυνή έξοδο. και 2ον, γλιτώνουν το μποτιλιάρισμα του Βαρδάρη. εγώ πιστεύω ότι μόνο ως οικονομική λύση είναι καλή.
Guest 515609
Επισκέπτης

Εγω μιλησα για φοιτητες.Συνηδητοποιημενους και οχι χλεχλεδες και παρτακυδες οποτε αυτα περι βραδυνης εξοδου κομενα.Υπαρχουν και τα ταξι εξαλλουκοίτα όμως αυτοί που μένουν ανατολικά και κοντά στην εγνατία, μπορούν και γυρνάνε ό,τι ώρα θέλουν από την βραδυνή έξοδο. και 2ον, γλιτώνουν το μποτιλιάρισμα του Βαρδάρη. εγώ πιστεύω ότι μόνο ως οικονομική λύση είναι καλή.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Ταξί? Δεν νομίζω να προτιμήσει εύκολα κάποιος ένα τόσο μακρινό μέρος στο οποίο θα αναγκάζεται να πληρώνει τόσα λεφτά για να βγαίνει στο κέντρο!Εγω μιλησα για φοιτητες.Συνηδητοποιημενους και οχι χλεχλεδες και παρτακυδες οποτε αυτα περι βραδυνης εξοδου κομενα.Υπαρχουν και τα ταξι εξαλλου
hurricane
Διάσημο μέλος

Εγω μιλησα για φοιτητες.Συνηδητοποιημενους και οχι χλεχλεδες και παρτακυδες οποτε αυτα περι βραδυνης εξοδου κομενα.Υπαρχουν και τα ταξι εξαλλου
έχεις πάρει ποτέ ταξί μετά τις 12 να σε πάει πολίχνη;;; σου λέει κάτι ο όρος διπλή ταρίφα;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- BiteTheDust
- Helen06
- XRY
- Annts
- chester20080
- marina.marina
- Unboxholics
- eww1qewqeqweqw
- Joji
- Ωχ ωραίο σύστημα
- Claire05
- Eirinakiii8
- AggelikiGr
- xanthippiad
- kasl178
- astroskoni
- phoni
- dmav
- thesecretfemme
- eirinipap
- ειδήμων
- Frozensun
- angel27_
- P.Dam.
- sophiaa
- constansn
- Nic Papalitsas
- aggorf
- ΘανάσοςG4
- Obi-Wan Kenobi
- Than003
- Mewmaw
- AnnaRd
- panaman
- Praxis
- jimis2001
- Ness
- Νικολινα
- Abiogenesis
- Nala
- ilias_21
- Magigi
- charmander
- pannnos1992
- Kostas_Athens
- dim6
- giota.kat
- ggl
- Vickyoustgl
- Nikoleta_Giann
- Cheryl
- heo12345
- maria20
- kiyoshi
- Nefeloula
- neste
- victor 21
- TheodoraNt
- dim92
- kostas1233
- Thoba19
- CuHg
- lnesb
- Panos blg
- Tommy_civil
- Rene2004
- Φινεύς
- Ν.Χ.
- Ggpg
- lenypap
- Marianna35
- Ryuzaki
- Unseen skygge
- tsiobieman
- Slytherin
- iminspain
- Trolling Stones
- stefan
- Viedo
- Elena78
- giannhs2001
- γιω99
- Αλκης Κ.
- J.Cameron
- Κλημεντίνη
- jj!
- azula
- Ψηλέας
- hirasawayui
- Belle26
- Athens2002
- Markaf
- Γιοκα
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.