kaleidoscope
Επιφανές μέλος

εγω μαλλον θα κλεισω ενα στην ανω τουμπα θα παω να το δω αυριο...ειναι καλη περιοχη?και ποιες αλλες περιοχες ειναι καλες και κοντα στο απθ?
Θεωρείται καλή περιοχή, πρέπει να είναι γύρω στα 20' από τα πανεπιστήμια με λεωφορείο.
Γενικά πάντως τα σπίτια στο κέντρο (προς Αγίου Δημητρίου μεριά) είναι επιεικώς άθλια και παααρα πολύ παλιά.
Όντως έτσι είναι.
Εμεις ευτυχως ειχαμε σπιτι στην παπαναστασιου οποτε τωρα με το περας της ανακαινισης μονο να παω μονιμα εκει χρειαζεται.
Οι εγρραφες ειναι 13-30.Ποτε λετε να πατε εσεις?
Στην Παπαναστασίου έψαχνα σπίτι πριν από λίγο καιρό για να είμαι πιο κοντά στο Ιπποκράτειο αλλά τελικά αποφάσισα να κάτσω στην Καμάρα, με βολεύει περισσότερο.
Θα έλεγα να πας γύρω στη μέση, δηλαδή κατά τις 20.
Ενα καινουργιο η πλήρως ανακατασκευασμένο στο κέντρο κοστίζει γύρω στα 400-420, για 35-40τμ.
Και λίγα λες!
Και όσο για τις ιατρικές εξετάσεις που χρειάζονται, από όσο ξέρω όλες οι σχολές απαιτούν ακτινογραφία θώρακος. Πάρτε τηλέφωνο την γραμματεία για να είστε σίγουροι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panos Kalapodi
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατι η αρχή της βολευει οσους ειναι στα ΤΕΙ, αλλά το τέλος της οσους ειναι στο Πανεπιστήμιο :-)
Panos Kalapodi
Νεοφερμένο μέλος

Στην Ολυμπιαδος σε ποιό υψος?
Γιατι η αρχή της βολευει οσους ειναι στα ΤΕΙ, αλλά το τέλος της οσους ειναι στο Πανεπιστήμιο :-)
Περίπου στη μέση, προς τη μεριά των Πανεπιστημίων! Η απόσταση μέχρι τα πανεπιστήμια καλύπτεται σε 15 λεπτά με τα πόδια...
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Edit: Είναι διαθέσιμα 4 διαμερίσματα, 2 των 80 τ.μ. και 2 των 50 τ.μ.
milanezos92
Εκκολαπτόμενο μέλος

azwtoo
Νεοφερμένο μέλος

milanezos92
Εκκολαπτόμενο μέλος

κακος απεριψες τις συκιες.....σε 15 λεπτα εισαι πανεπηστημιο οση κινηση και να εχειΓεια σας παιδες!εγω βρηκα σπιτι στη τριανδρια 30τ.μ.280 ευρω...ειχα βρει ενα και στισ συκιεσ 60τ.μ. ολοκαινουργιο 300 ευρω λογω γνωστου.αλλα δεν λεει ..νομιζω ειναι μακρια...του χρονου σκεφτομαι να συγκατοικησω οποτε και να αλλαξω σπιτι...τι σας λεει η περιοχη τριανδριας?
ZETAXA
Δραστήριο μέλος

εγω μαλλον θα κλεισω ενα στην ανω τουμπα θα παω να το δω αυριο...ειναι καλη περιοχη?και ποιες αλλες περιοχες ειναι καλες και κοντα στο απθ?
Η Τουμπα ειναι καλη περιοχη αλλα ακομη πιο κοντα στο απθ ειναι η τριανδρια και 40 εκκλησιες απλα το ενοικιο ειναι πιο υψηλο!
ZETAXA
Δραστήριο μέλος

Γεια σας παιδες!εγω βρηκα σπιτι στη τριανδρια 30τ.μ.280 ευρω...ειχα βρει ενα και στισ συκιεσ 60τ.μ. ολοκαινουργιο 300 ευρω λογω γνωστου.αλλα δεν λεει ..νομιζω ειναι μακρια...του χρονου σκεφτομαι να συγκατοικησω οποτε και να αλλαξω σπιτι...τι σας λεει η περιοχη τριανδριας?
Η Τριανδρια ειναι ησυχη περιοχη κοντα στο κεντρο και στο πανεπιστημιο!
azwtoo
Νεοφερμένο μέλος

λεσ??κακος απεριψες τις συκιες.....σε 15 λεπτα εισαι πανεπηστημιο οση κινηση και να εχει

Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος

σου επιτρεπουν οι ιδιοκτητες να βαλεις καρφια, βιδες κτλ στους τοιχους η οχι?

Admiral
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλωστε μετά απο κάθε ξενοικιαση, το βάφουν το σπιτι :-)

BatForLashes<3
Νεοφερμένο μέλος

να ρωτησω κι εγω κατι ψιλοακυρο?
σου επιτρεπουν οι ιδιοκτητες να βαλεις καρφια, βιδες κτλ στους τοιχους η οχι?![]()
Tι να σου πω...εγώ πάντως δεν ρώτησα καν

annoula
Εκκολαπτόμενο μέλος

Kelly:)
Νεοφερμένο μέλος

Κατέληξα σε ένα στη Κατω Τουμπα,50τμ 380 ευρω και καινουρια πολυκατοικια

γενικα ειμαι ευχαριστημενη γιατί ειμαι 50μ απο τη στάση του αστικού οποτε δεν θα έχω προβλημα

shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ροδάνθη
Νεοφερμένο μέλος

pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτό το μετρό πότε λέτε να είναι έτοιμο?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- BiteTheDust
- Helen06
- XRY
- Annts
- chester20080
- marina.marina
- Unboxholics
- eww1qewqeqweqw
- Joji
- Ωχ ωραίο σύστημα
- Claire05
- Eirinakiii8
- AggelikiGr
- xanthippiad
- kasl178
- astroskoni
- phoni
- dmav
- thesecretfemme
- eirinipap
- ειδήμων
- Frozensun
- angel27_
- P.Dam.
- sophiaa
- constansn
- Nic Papalitsas
- aggorf
- ΘανάσοςG4
- Obi-Wan Kenobi
- Than003
- Mewmaw
- AnnaRd
- panaman
- Praxis
- jimis2001
- Ness
- Νικολινα
- Abiogenesis
- Nala
- ilias_21
- Magigi
- charmander
- pannnos1992
- Kostas_Athens
- dim6
- giota.kat
- ggl
- Vickyoustgl
- Nikoleta_Giann
- Cheryl
- heo12345
- maria20
- kiyoshi
- Nefeloula
- neste
- victor 21
- TheodoraNt
- dim92
- kostas1233
- Thoba19
- CuHg
- lnesb
- Panos blg
- Tommy_civil
- Rene2004
- Φινεύς
- Ν.Χ.
- Ggpg
- lenypap
- Marianna35
- Ryuzaki
- Unseen skygge
- tsiobieman
- Slytherin
- iminspain
- Trolling Stones
- stefan
- Viedo
- Elena78
- giannhs2001
- γιω99
- Αλκης Κ.
- J.Cameron
- Κλημεντίνη
- jj!
- azula
- Ψηλέας
- hirasawayui
- Belle26
- Athens2002
- Markaf
- Γιοκα
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.