_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ωωωω,ευχαριστώ πάρα πολύ.Ξεκινάει από την περιοχή πάνω από την οδό Αγίου Δημητρίου περίπου.![]()

Η περιοχή γύρω από το Τουρκικό Προξενείο να την κοιτάω ή όχι; Και κάτι τελευταίο που μπορεί να'ναι και οφφ.

Το νερό της βρύσης είναι πόσιμο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Ωωωω,ευχαριστώ πάρα πολύ.
Η περιοχή γύρω από το Τουρκικό Προξενείο να την κοιτάω ή όχι; Και κάτι τελευταίο που μπορεί να'ναι και οφφ.
Το νερό της βρύσης είναι πόσιμο;![]()
Ναι, ασφαλής περιοχή, κοντά σε όλα και κάθε μέρα έχει και μια κλουβα με αστυνομία απ'έξω.
Το νερό ναι πίνετε, οι περισσότεροι φοιτητές yolάρουν και πίνουν απευθείας, τα περισσότερα νοικοκυριά βάζουν ένα φίλτρο, όπως νομίζει ο καθένας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Την είχα παρατηρήσει την κλούβα. Για τις μεταφορές κλπ αν βολεύει ήθελα να ξέρω.Ναι, ασφαλής περιοχή, κοντά σε όλα και κάθε μέρα έχει και μια κλουβα με αστυνομία απ'έξω.
Το νερό ναι πίνετε, οι περισσότεροι φοιτητές yolάρουν και πίνουν απευθείας, τα περισσότερα νοικοκυριά βάζουν ένα φίλτρο, όπως νομίζει ο καθένας.![]()

Ευχαριστώ και πάλι.^^
nasos007
Εκκολαπτόμενο μέλος

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Αν και είναι ανάλογα με την περιοχή.
Αν βλέπεις ότι δεν είναι καλή η ποιότητα, εμφιαλωμένα, ότι καλύτερο!

Όσο για την περιοχή του Τούρκικου προξενίου, εχ μεχ.

Μια χαρά είναι!Παιδια εγω βρηκα σπιτι στην Χαριλαου.Ειναι καλη περιοχη?
panosedessa
Δραστήριο μέλος

Παιδια εγω βρηκα σπιτι στην Χαριλαου.Ειναι καλη περιοχη?
σαν την τουμπα δεν εχει....ασε που ειναι αρειανοι
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδια εγω βρηκα σπιτι στην Χαριλαου.Ειναι καλη περιοχη?
Απο οτι ειδα θα εισαι στου μηχ μηχ για μενα να δεις καλητερα προς κεντρο δηλαδη ολυμπου ολυμπιαδος ,κασσανδρου ,αγιου δημητριου , ιασωνιδου, φιλιππου (γενικα ροτοντα , καμαρα)σβωλου , αγγελακι
Αν δεν θες κεντρο παππαφη περιοχες τριγυρω απο την σσασ ,40 εκκλησιες
Χαριλαου τουμπα και γενικα περιοχες που θες αστικο καλητερα οχι γιατι τα αστικα ει αι θανατος το πρωι και δεν υπαρχουν ολοι την μερα αρα το βραδυ θα εχεις προβλημα
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Την είχα παρατηρήσει την κλούβα. Για τις μεταφορές κλπ αν βολεύει ήθελα να ξέρω.
Ευχαριστώ και πάλι.^^
Για κέντρο και πανεπιστήμια είσαι δίπλα και πας με τα πόδια.
ΚΤΕΛ και Σταθμό λεοφορείο απο Καμάρα, για Αεροδρόμιο πρέπει να κατέβεις Λευκό.
Γενικά είναι εύκολη περιοχή.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Από Χαριλάου σε ένα 20λεπτο είσαι στο πανεπιστήμιο πάντως.
Καλές περιοχές και αυτές. Αν κάποιος θέλει κάτι πολύ κεντρικά δηλαδή.Απο οτι ειδα θα εισαι στου μηχ μηχ για μενα να δεις καλητερα προς κεντρο δηλαδη ολυμπου ολυμπιαδος ,κασσανδρου ,αγιου δημητριου , ιασωνιδου, φιλιππου (γενικα ροτοντα , καμαρα)σβωλου , αγγελακι
nasos007
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φοιτητες καθολου στην χαριλαου εχει?Απο οτι ειδα θα εισαι στου μηχ μηχ για μενα να δεις καλητερα προς κεντρο δηλαδη ολυμπου ολυμπιαδος ,κασσανδρου ,αγιου δημητριου , ιασωνιδου, φιλιππου (γενικα ροτοντα , καμαρα)σβωλου , αγγελακι
Αν δεν θες κεντρο παππαφη περιοχες τριγυρω απο την σσασ ,40 εκκλησιες
Χαριλαου τουμπα και γενικα περιοχες που θες αστικο καλητερα οχι γιατι τα αστικα ει αι θανατος το πρωι και δεν υπαρχουν ολοι την μερα αρα το βραδυ θα εχεις προβλημα
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Έχει και φοιτητές όμως.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος

nasos007
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υπαρχουν φοιτητες και αυτος ειναι ενας λογος που εχουν πολλη κοσμο στα αστικα και ιδιος το πρωι .
Εντάξει,ευχαριστώ!Περισσότερο οικογένειες μένουν Χαριλάου, Οσία Ξένη κλπ.
Έχει και φοιτητές όμως.

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Δε με συμφέρει το εμφιαλωμένο γιατί πίνω ΠΟΛΥ νερό και απλά θα πρέπει να κουβαλάω εξάδες κάθε μέρα στο σπίτι.Το νερό του κέντρου δεν μου αρέσει καθόλου προσωπικά.
Αν και είναι ανάλογα με την περιοχή.
Αν βλέπεις ότι δεν είναι καλή η ποιότητα, εμφιαλωμένα, ότι καλύτερο!![]()

Τέλεια.Για κέντρο και πανεπιστήμια είσαι δίπλα και πας με τα πόδια.
ΚΤΕΛ και Σταθμό λεοφορείο απο Καμάρα, για Αεροδρόμιο πρέπει να κατέβεις Λευκό.
Γενικά είναι εύκολη περιοχή.

Τώρα που είπατε για λεωφορεία το app του ΟΑΣΘ πόσο αξιόπιστο είναι για μπούφους σαν εμένα;

(Ξέρω ότι έχει στύλους στις στάσεις που γράφει τι ώρα έρχεται και ποιο λεωφορείο απλά θέλω και κάτι πιο "προσβάσιμο"

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Τώρα που είπατε για λεωφορεία το app του ΟΑΣΘ πόσο αξιόπιστο είναι για μπούφους σαν εμένα;![]()
(Ξέρω ότι έχει στύλους στις στάσεις που γράφει τι ώρα έρχεται και ποιο λεωφορείο απλά θέλω και κάτι πιο "προσβάσιμο")
Τις ίδιες ακριβώς ώρες με τους στύλους λέει και δουλεύει και σε στάσεις που δεν έχουν στύλους.
Εγώ το χρησιμοποιώ καθημερινά.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ευχαριστώ ειλικρινά γιατί τα'χω βρει λίγο μπαστούνια.Τις ίδιες ακριβώς ώρες με τους στύλους λέει και δουλεύει και σε στάσεις που δεν έχουν στύλους.
Εγώ το χρησιμοποιώ καθημερινά.

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Ευχαριστώ ειλικρινά γιατί τα'χω βρει λίγο μπαστούνια.![]()
Ειλκρινά, δεν χρειάζεται άγχος. Μπορεί να έχουμε μόνο λεωφορεία στην Θεσσαλονίκη, αλλά είναι αρκετά καλά οργανωμένο ώστε αν δεν θες να ρωτάς κάθε 2 στάσεις να μπορείς να βρεις τα πάντα μόνη σου στο site ή την εφαρμογή. Θα εξοικειωθείς πολύ γρήγορα.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Ευχαριστώ ειλικρινά γιατί τα'χω βρει λίγο μπαστούνια.![]()
Ειλκρινά, δεν χρειάζεται άγχος. Μπορεί να έχουμε μόνο λεωφορεία στην Θεσσαλονίκη, αλλά είναι αρκετά καλά οργανωμένο ώστε αν δεν θες να ρωτάς κάθε 2 στάσεις να μπορείς να βρεις τα πάντα μόνη σου στο site ή την εφαρμογή. Θα εξοικειωθείς πολύ γρήγορα.
Μια, άντε δύο βδομάδες είναι μέχρι να εξοικειωθείς.
Katsaridi
Νεοφερμένο μέλος

jim1997
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- BiteTheDust
- Helen06
- XRY
- Annts
- chester20080
- marina.marina
- Unboxholics
- eww1qewqeqweqw
- Joji
- Ωχ ωραίο σύστημα
- Claire05
- Eirinakiii8
- AggelikiGr
- xanthippiad
- kasl178
- astroskoni
- phoni
- dmav
- thesecretfemme
- eirinipap
- ειδήμων
- Frozensun
- angel27_
- P.Dam.
- sophiaa
- constansn
- Nic Papalitsas
- aggorf
- ΘανάσοςG4
- Obi-Wan Kenobi
- Than003
- Mewmaw
- AnnaRd
- panaman
- Praxis
- jimis2001
- Ness
- Νικολινα
- Abiogenesis
- Nala
- ilias_21
- Magigi
- charmander
- pannnos1992
- Kostas_Athens
- dim6
- giota.kat
- ggl
- Vickyoustgl
- Nikoleta_Giann
- Cheryl
- heo12345
- maria20
- kiyoshi
- Nefeloula
- neste
- victor 21
- TheodoraNt
- dim92
- kostas1233
- Thoba19
- CuHg
- lnesb
- Panos blg
- Tommy_civil
- Rene2004
- Φινεύς
- Ν.Χ.
- Ggpg
- lenypap
- Marianna35
- Ryuzaki
- Unseen skygge
- tsiobieman
- Slytherin
- iminspain
- Trolling Stones
- stefan
- Viedo
- Elena78
- giannhs2001
- γιω99
- Αλκης Κ.
- J.Cameron
- Κλημεντίνη
- jj!
- azula
- Ψηλέας
- hirasawayui
- Belle26
- Athens2002
- Markaf
- Γιοκα
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.