Ιουλιανου εμενε παλια η αδερφη μου, καλα ειναι. Ειδαμε ενα σπιτι για μενα και η πολυκατοικια ηταν ΑΠΑΙΣΙΑ.
Μες στη βρωμια, μπαινανε πουλια και ειχε φτερα και απο οτι φανηκε κουτσολουσανε τα πουλια τα σπιτια. Οταν ρωτησα τη μεσιτρια αν υπαρχει καθαριστρια (που προφανως δεν υπηρχε) ειπε πως δεν ειχε εδω κι ενα χρονο και οτι δεν εχει επισης διαχειριστρια και πολλοι δεν πληρωνουν κοινοχρηστα οποτε δεν ειχε ουτε ασανσερ. Σημειωτεον οτι το σπιτι βρισκοταν στον 4ο και υποτιθεται πως το ασανσερ θα ηταν ανενεργο προσωρινα.
Γι'αυτο περαν του σπιτιου κοιτατε την κατασταση της πολυκατοικια, το ασανσερ, αμα υπαρχει διαχειριστρια, ποσα ειναι τα κοινοχρηστα. Εχουν κι αυτα τη σημασια τους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδιά η περιοχή πίσω από το τουρκικό προξενιό πως είναι? Έχει καθόλου φασαρίες λογω του προξενιού?
καλη περιοχη (με βαση δηλωση φιλου που με βοηθησε να βρω σπιτι) αλλα απο ερευνα εκει πολλη παλια σπιτια
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

τουρκικό προξενιό
Μετά την αρμένικη βίζιτα έχουμε και τουρκικό προξενιό?

Προξενείο είναι καλέ, προξενείο!

(καλή περιοχή είναι).
Dimitrisk1993
Νεοφερμένο μέλος

Αρκετά καλή θα έλεγα αν σκεφτείς ότι έχει 24ώρες/το 24ωρο αστυνομία γύρω από το προξενείο.. Φασαρία δεν έχει ιδιαίτερη... Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει πολύ κοντά συγκοινωνία για ΚΤΕΛ, έχει μόνο για το Σιδ. Σταθμό.Παιδιά η περιοχή πίσω από το τουρκικό προξενιό πως είναι? Έχει καθόλου φασαρίες λογω του προξενιού?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Socrates ... 99
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γεια σας! η περιοχη στ σταθμο του οσε πως ειναι;;
Αν είσαι στο ΤΕΙ είναι καλή λύση λόγω του ότι δεν θα χάνεις αρκετό χρόνο για να φτάσεις στον σταθμό. Όσο για τα σπίτια, εκεί αν και δεν έχω πολύ εμπειρία, είναι μέτρια προς το κακό και σε θέμα ησυχίας δεν είναι και η "καλύτερη" περιοχή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Αν μείνεις εκεί λόγω ΤΕΙ,τότε οκ.Γεια σας! η περιοχη στ σταθμο του οσε πως ειναι;;
Αν μείνεις ενώ έχεις περάσει στο Αριστοτέλειο ή το Πα.Μακ.,ούτε καν να το σκέφτεσαι.

Eliminated
Εκκολαπτόμενο μέλος

μαλλον περναω κτηνιατρικη κ κοιτουσα σπιτια απο τ ιντερνετ κ ειχα δει μερικα καινουρια εκει... ποιες περιοχες ειναι κοντα στ πανεπιστημιο;;
40 Εκκλησιές, Ευαγγελίστρια, Αγίου Δημητρίου, Τριανδρία. Εναλλακτικά Τούμπα ή κοντά στη λεωφόρο στρατού
ξέχνα το σταθμό

Gate4
Επιφανές μέλος

Γενικά δεν έχει λεωφορεία μετά τις 12. και σε άλλη περιοχή να μένεις πχ τούμπα αν είσαι κέντρο δεν θα γυρίσεις με λεωφορείο μετά τις 12 έτσι και αλλιώς.δεν βολεύουν τα λεωφορεία ρε!! πως θα γυρνάς μετά τις 12 ?

werip
Εκκολαπτόμενο μέλος

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Για νοίκι σκέφτομαι 200-250. Πιστεύετε θα βρω;
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος

ZETAXA
Δραστήριο μέλος

Εγώ για Ευαγγελίστρια λέω μιας και μένει μια φίλη μου εκεί...Έχω ακούσει καλά λόγια για την περιοχή αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα βρω σπίτι. Αν όχι σε κάποια περιοχή εκεί κοντά.
Για νοίκι σκέφτομαι 200-250. Πιστεύετε θα βρω;
Ειναι καλη περιοχη, ειναι ''ησυχα'' και κοντα στα πανεπιστημια αλλα το κοστος ειναι πιο υψηλο απο αλλες περιοχες. Πολλοι γνωστοι μου πηγαινοερχονται με τα ποδια και δε χρησιμοποιουν καθολου αστικο στις μετακινησεις τους
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Μάλιστα, ευχαριστώΕιναι καλη περιοχη, ειναι ''ησυχα'' και κοντα στα πανεπιστημια αλλα το κοστος ειναι πιο υψηλο απο αλλες περιοχες. Πολλοι γνωστοι μου πηγαινοερχονται με τα ποδια και δε χρησιμοποιουν καθολου αστικο στις μετακινησεις τους

Χθες μου είπαν να κοιτάξω και τις διαδρομές από το αστικό έτσι ώστε η περιοχή που θα πάω να έχει νυχτερινές ώρες. Πραγματικά έχω μπερδευτεί.

Μου είπε μια κοπέλα που μένει ΣΣΑΣ για Γαλλικό Ινστιτούτο κ' Τριανδρία αλλά την πρώτη περιοχή πρώτη φορά μου την προτείνουν. Απογοητεύτηκα κιόλας γιατί η ίδια κοπέλα μου είπε πως δεν πρόκειται να βρω σπίτι της προκοπής.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- BiteTheDust
- Helen06
- XRY
- Annts
- chester20080
- marina.marina
- Unboxholics
- eww1qewqeqweqw
- Joji
- Ωχ ωραίο σύστημα
- Claire05
- Eirinakiii8
- AggelikiGr
- xanthippiad
- kasl178
- astroskoni
- phoni
- dmav
- thesecretfemme
- eirinipap
- ειδήμων
- Frozensun
- angel27_
- P.Dam.
- sophiaa
- constansn
- Nic Papalitsas
- aggorf
- ΘανάσοςG4
- Obi-Wan Kenobi
- Than003
- Mewmaw
- AnnaRd
- panaman
- Praxis
- jimis2001
- Ness
- Νικολινα
- Abiogenesis
- Nala
- ilias_21
- Magigi
- charmander
- pannnos1992
- Kostas_Athens
- dim6
- giota.kat
- ggl
- Vickyoustgl
- Nikoleta_Giann
- Cheryl
- heo12345
- maria20
- kiyoshi
- Nefeloula
- neste
- victor 21
- TheodoraNt
- dim92
- kostas1233
- Thoba19
- CuHg
- lnesb
- Panos blg
- Tommy_civil
- Rene2004
- Φινεύς
- Ν.Χ.
- Ggpg
- lenypap
- Marianna35
- Ryuzaki
- Unseen skygge
- tsiobieman
- Slytherin
- iminspain
- Trolling Stones
- stefan
- Viedo
- Elena78
- giannhs2001
- γιω99
- Αλκης Κ.
- J.Cameron
- Κλημεντίνη
- jj!
- azula
- Ψηλέας
- hirasawayui
- Belle26
- Athens2002
- Markaf
- Γιοκα
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.