Σπίτι στην Καβάλα ως φοιτητής

Nek21

Νεοφερμένο μέλος

Η Nek21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 41 μηνύματα.
Φίλοι μου επειδή μάλλον περνάω Καβάλα θα μου προτείνεται περιοχές εκτός από κέντρο κέντρο ; Ιδανικά θα ήθελα να κατεβαίνω με τα πόδια στο κέντρο και να έχω εύκολη πρόσβαση στο πανεπηστήμιο
Ευχαριστώ

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.070 μηνύματα.
Φίλοι μου επειδή μάλλον περνάω Καβάλα θα μου προτείνεται περιοχές εκτός από κέντρο κέντρο ; Ιδανικά θα ήθελα να κατεβαίνω με τα πόδια στο κέντρο και να έχω εύκολη πρόσβαση στο πανεπηστήμιο
Ευχαριστώ
Δεν υπαρχει κανεις εδω απο Καβαλα καλη μου... τουλαχιστον φανερος.

Τελευταία επεξεργασία:

ak2005

Νεοφερμένο μέλος

Η ak2005 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 32 μηνύματα.
Περιοχές που μπορεις εύκολα να κατέβεις κέντρο με τα πόδια είναι οι εξής: Χωραφα, Άγιος Παύλος(διπλα απ το κεντρο ), Ποταμουδια, δεξαμενή , Άγιος Ιωάννης (που ειναι επίσης, δίπλα στο το κέντρο) και Παναγία που ειναι η παλιά πόλη (αν και δεν κατοικείται ιδιαίτερα απο φοιτητές και τα ενοίκια ειναι λίγοπιο τσιμπημέναφυσικά). Όσον αφορά τα δρομολόγια για το πανεπιστήμιο, μπορεις σίγουρα να δεις τις διαδρομές αναλόγως της περιοχής που θα νοικιάσεις. Άμα εχεις κιόλας εύκολη πρόσβαση στο κέντρο όπου περνάει και απο εκει , μια χαρά. Όπως και να χει, σου εύχομαι καλή επιτυχία και καλό ξεκίνημα στη νέα σου ζωη❤️