Nek21 Νεοφερμένο μέλος Η Nek21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2025 στις 19:03 Η Nek21 έγραψε: #1 20-07-25 19:03 Φίλοι μου επειδή μάλλον περνάω Καβάλα θα μου προτείνεται περιοχές εκτός από κέντρο κέντρο ; Ιδανικά θα ήθελα να κατεβαίνω με τα πόδια στο κέντρο και να έχω εύκολη πρόσβαση στο πανεπηστήμιο Ευχαριστώ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2025 στις 11:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 21-07-25 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Nek21: Φίλοι μου επειδή μάλλον περνάω Καβάλα θα μου προτείνεται περιοχές εκτός από κέντρο κέντρο ; Ιδανικά θα ήθελα να κατεβαίνω με τα πόδια στο κέντρο και να έχω εύκολη πρόσβαση στο πανεπηστήμιο Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει κανεις εδω απο Καβαλα καλη μου... τουλαχιστον φανερος. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουλίου 2025 ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2025 στις 20:52 Η ak2005 έγραψε: #3 21-07-25 20:52 Περιοχές που μπορεις εύκολα να κατέβεις κέντρο με τα πόδια είναι οι εξής: Χωραφα, Άγιος Παύλος(διπλα απ το κεντρο ), Ποταμουδια, δεξαμενή , Άγιος Ιωάννης (που ειναι επίσης, δίπλα στο το κέντρο) και Παναγία που ειναι η παλιά πόλη (αν και δεν κατοικείται ιδιαίτερα απο φοιτητές και τα ενοίκια ειναι λίγοπιο τσιμπημέναφυσικά). Όσον αφορά τα δρομολόγια για το πανεπιστήμιο, μπορεις σίγουρα να δεις τις διαδρομές αναλόγως της περιοχής που θα νοικιάσεις. Άμα εχεις κιόλας εύκολη πρόσβαση στο κέντρο όπου περνάει και απο εκει , μια χαρά. Όπως και να χει, σου εύχομαι καλή επιτυχία και καλό ξεκίνημα στη νέα σου ζωη Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nek21 despoina.m tomftw bobbos188 Velvet andromaxh07 Mistis tis erimou vtsou1 charmander ioanna2007 ydroxoos EFAKIT afraim AggelikiGr Corfu kitty Unboxholics E.Z Scandal Kzaro mpimpika Giorgkalo SlimShady Κλημεντίνη panunniotis Startx0 sophieee maritina07 geneticist ang12_012 FNC_Sophia nick34 panaman thanasarasz Jauahahwiwisjs Xryssa Ersa aris65 ch2006 m.b. abyssiniancat SKG mvas redpointer Them1s rseven Atrlef Sotiris 12 niki1973 Isa sakplat Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φίλοι μου επειδή μάλλον περνάω Καβάλα θα μου προτείνεται περιοχές εκτός από κέντρο κέντρο ; Ιδανικά θα ήθελα να κατεβαίνω με τα πόδια στο κέντρο και να έχω εύκολη πρόσβαση στο πανεπηστήμιο Ευχαριστώ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.458 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2025 στις 11:39 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 21-07-25 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Nek21: Φίλοι μου επειδή μάλλον περνάω Καβάλα θα μου προτείνεται περιοχές εκτός από κέντρο κέντρο ; Ιδανικά θα ήθελα να κατεβαίνω με τα πόδια στο κέντρο και να έχω εύκολη πρόσβαση στο πανεπηστήμιο Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει κανεις εδω απο Καβαλα καλη μου... τουλαχιστον φανερος. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουλίου 2025 ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2025 στις 20:52 Η ak2005 έγραψε: #3 21-07-25 20:52 Περιοχές που μπορεις εύκολα να κατέβεις κέντρο με τα πόδια είναι οι εξής: Χωραφα, Άγιος Παύλος(διπλα απ το κεντρο ), Ποταμουδια, δεξαμενή , Άγιος Ιωάννης (που ειναι επίσης, δίπλα στο το κέντρο) και Παναγία που ειναι η παλιά πόλη (αν και δεν κατοικείται ιδιαίτερα απο φοιτητές και τα ενοίκια ειναι λίγοπιο τσιμπημέναφυσικά). Όσον αφορά τα δρομολόγια για το πανεπιστήμιο, μπορεις σίγουρα να δεις τις διαδρομές αναλόγως της περιοχής που θα νοικιάσεις. Άμα εχεις κιόλας εύκολη πρόσβαση στο κέντρο όπου περνάει και απο εκει , μια χαρά. Όπως και να χει, σου εύχομαι καλή επιτυχία και καλό ξεκίνημα στη νέα σου ζωη Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Nek21: Φίλοι μου επειδή μάλλον περνάω Καβάλα θα μου προτείνεται περιοχές εκτός από κέντρο κέντρο ; Ιδανικά θα ήθελα να κατεβαίνω με τα πόδια στο κέντρο και να έχω εύκολη πρόσβαση στο πανεπηστήμιο Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει κανεις εδω απο Καβαλα καλη μου... τουλαχιστον φανερος.
ak2005 Νεοφερμένο μέλος Η ak2005 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2025 στις 20:52 Η ak2005 έγραψε: #3 21-07-25 20:52 Περιοχές που μπορεις εύκολα να κατέβεις κέντρο με τα πόδια είναι οι εξής: Χωραφα, Άγιος Παύλος(διπλα απ το κεντρο ), Ποταμουδια, δεξαμενή , Άγιος Ιωάννης (που ειναι επίσης, δίπλα στο το κέντρο) και Παναγία που ειναι η παλιά πόλη (αν και δεν κατοικείται ιδιαίτερα απο φοιτητές και τα ενοίκια ειναι λίγοπιο τσιμπημέναφυσικά). Όσον αφορά τα δρομολόγια για το πανεπιστήμιο, μπορεις σίγουρα να δεις τις διαδρομές αναλόγως της περιοχής που θα νοικιάσεις. Άμα εχεις κιόλας εύκολη πρόσβαση στο κέντρο όπου περνάει και απο εκει , μια χαρά. Όπως και να χει, σου εύχομαι καλή επιτυχία και καλό ξεκίνημα στη νέα σου ζωη
Περιοχές που μπορεις εύκολα να κατέβεις κέντρο με τα πόδια είναι οι εξής: Χωραφα, Άγιος Παύλος(διπλα απ το κεντρο ), Ποταμουδια, δεξαμενή , Άγιος Ιωάννης (που ειναι επίσης, δίπλα στο το κέντρο) και Παναγία που ειναι η παλιά πόλη (αν και δεν κατοικείται ιδιαίτερα απο φοιτητές και τα ενοίκια ειναι λίγοπιο τσιμπημέναφυσικά). Όσον αφορά τα δρομολόγια για το πανεπιστήμιο, μπορεις σίγουρα να δεις τις διαδρομές αναλόγως της περιοχής που θα νοικιάσεις. Άμα εχεις κιόλας εύκολη πρόσβαση στο κέντρο όπου περνάει και απο εκει , μια χαρά. Όπως και να χει, σου εύχομαι καλή επιτυχία και καλό ξεκίνημα στη νέα σου ζωη