alex.2001
Νεοφερμένο μέλος
1) Μπορω να το σπασω χωρις να επιβαρυνθουμε τιποτα με τη δικαιολογια τηε μετεγγραφης? Εννοω στη περιπτωση που δεν δεχτει, ο νομος ειναι μαζι μου?
2) Το ιδιο ακριβως με το 1) αλλα με τη δικαιολογια οτι δεν εχουμε να πληρωσουμε τα αλλα ενοικια τσαμπα αφου κλεισαν οι σχολες λογω κορωνοιου.
3)Υπαρχει κατι να μου προτεινετε να του πω για να σπασω το συμβολαιο?
Ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Παιδια περασα Βολο φετος και εχω νοικιασει σπιτι. Πηρα μετεγγραφη ομως για Πατρα και θελω να σπασω τελειως το συμβολαιο (διετες) αλλα δεν νομιζω να δεχεται ο ιδιοκτητης. Οποτε ρωτω:
1) Μπορω να το σπασω χωρις να επιβαρυνθουμε τιποτα με τη δικαιολογια τηε μετεγγραφης? Εννοω στη περιπτωση που δεν δεχτει, ο νομος ειναι μαζι μου?
2) Το ιδιο ακριβως με το 1) αλλα με τη δικαιολογια οτι δεν εχουμε να πληρωσουμε τα αλλα ενοικια τσαμπα αφου κλεισαν οι σχολες λογω κορωνοιου.
Ευχαριστω
Μαλλον θα πρεπει να πληρωσεις την ρητρα διακοπης.
Η επιτυχια σου στην μετεγγραφη δεν αποτελει ''ανυπερβλητη αναγκη'' που να δικαιολογει εκπτωση ρητρας.
Η ενοικιαση σπιτιου αναμενοντας μια καλως διαφαινομενη μετεγγραφη και με κλειστα πανεπιστημια δεν ηταν και πολυ μελετημενη επιλογη, σορρυ.
Πιθανων σε παρεκινησε ο Διγαλακης που ειπε νοικιαστε, Οκ ,αλλα αυτος πληρωνεται καλα.
Αν ο πατερας σου μπηκε σε αναστολη εργασιας λογω ιου μπορεις να το επικαλεστεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αλκης Κ.
Δραστήριο μέλος
Το ποσό το δηλώνει ολόκληρο στο συμβόλαιο?Παιδια περασα Βολο φετος και εχω νοικιασει σπιτι. Πηρα μετεγγραφη ομως για Πατρα και θελω να σπασω τελειως το συμβολαιο (διετες) αλλα δεν νομιζω να δεχεται ο ιδιοκτητης. Οποτε ρωτω:
Ευχαριστω
alex.2001
Νεοφερμένο μέλος
Μου εξηγεις τι ειναι η ρητρα διακοπης?Μαλλον θα πρεπει να πληρωσεις την ρητρα διακοπης.
Η επιτυχια σου στην μετεγγραφη δεν αποτελει ''ανυπερβλητη αναγκη'' που να δικαιολογει εκπτωση ρητρας.
Η ενοικιαση σπιτιου αναμενοντας μια καλως διαφαινομενη μετεγγραφη και με κλειστα πανεπιστημια δεν ηταν και πολυ μελετημενη επιλογη, σορρυ.
Πιθανων σε παρεκινησε ο Διγαλακης που ειπε νοικιαστε, Οκ ,αλλα αυτος πληρωνεται καλα.
Αν ο πατερας σου μπηκε σε αναστολη εργασιας λογω ιου μπορεις να το επΜοοοο
Δεν ειμασταν καθολου σιγουροι για τη μετεγγραφη και σκεψου μπηκα ο τελευταιος στο τσακ δηλαδη.
Ναι και ο Διγαλακης αλλα και η γραμματεια της σχολης που πηρα τηλ κ μ πε οτι καποια θα γινουν σιγουρα δια ζωσης.
[automerge]1607469840[/automerge]
Δηλωνει το μηνιαιο ποσο μονο (και οτι ειναι 2ετες ετσι)Το ποσό το δηλώνει ολόκληρο στο συμβόλαιο?
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Δυο κυριοι οροι ειναι, τι γινεται αν υπαρξει ''ανυπερβλητη αναγκη'' ( πολεμος , φυσικη καταστροφη θανατος, εθνικη δυσπραγια κλπ, δηλαδη κατι περα απο τις δυναμεις σου ) και τι γινεται αν ενα απο τα μελη θελει να απεμπλακει απο αυτο ''ρητρα διακοπης''.
Αν δεν υπαρχουν αυτοι οι οροι, τοτε το συμβολαιο ειναι μη ισχυρο και ισχυει οτι συνομολογηθει ,ή η σχετικη νομολογια οριζει αν υπαρχει και οτι αποφασισει ο δικαστης. Στην περιπτωση σου δεν υπαρχει ( θα το ηξερες) δικαστηριο δεν παιρνει ,οποτε κανε την εξης προταση στον ιδιοκτητη.
Αφου πληρωσεις τα ενοικια μεχρι και 31/12 πες σου αφηνω την 2 μηνη εγγυηση που σας εχω δωσει ως πληρωμη του κενου χρονο μεχρι να βρείτε αλλο ενοικιαστη και επιστρεφω σπιτι μου διοτι τα εσοδα μας λογω της παρουσης οικονομικης δυστυχίας της χωρας εχουν μειωθεί στο ελαχιστο.
Viedo
Διάσημο μέλος
alex.2001
Νεοφερμένο μέλος
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Τα χαρτια ειναι για τα δικαστηρια , πανω απο ολα ειναι η συμφωνία κυριών.Να σημειωσω οτι δεν μας δινει αποδειξη ποτε και το ενα χαρτι συμβολαιου δεν τοχουμε καταθεσει (δηλαδη εμεις εχουμε τα 2 κ αυτος το 1)
akikos
Επιφανές μέλος
Στο taxis φαινεται η ενοικίαση ή είναι παράνομη; Αν είναι παράνομη απλώς φύγε.Να σημειωσω οτι δεν μας δινει αποδειξη ποτε και το ενα χαρτι συμβολαιου δεν τοχουμε καταθεσει (δηλαδη εμεις εχουμε τα 2 κ αυτος το 1)
alex.2001
Νεοφερμένο μέλος
φαινεταιΣτο taxis φαινεται η ενοικίαση ή είναι παράνομη; Αν είναι παράνομη απλώς φύγε.
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Εάν φύγεις, ο ιδιοκτήτης μπορεί να αναζητήσει τα ενοίκια. Η διαδικασία είναι χρονοβόρα και δαπανηρή για τον ίδιο και οι περισσότεροι ιδιοκτήτες δεν το επιχειρούν καν.
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Υ.Γ: Πάντα τις αποδείξεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Nek21
- termiii
- nefeli10
- Nikleo
- F1L1PAS
- PanMoonlight
- 042003
- Rocky
- kostasax1
- alex.2001
- Z1999
- Κλημεντίνη
- Ryuzaki
- tsiobieman
- fmarulezkd
- nucomer
- fay01
- Manolo165
- Xristinaqui
- dim6
- Μαρία Λι
- Stelios725
- eukleidhs1821
- Xristosdimitra
- lnesb
- Ουριήλ
- Αλκης Κ.
- hirasawayui
- Daydreamer
- Kostakis45
- Viedo
- Theo12378
- Lathy
- Γιωργος15773
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki