Guest 178940 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 20:29 Ο Guest 178940: #1 06-10-13 20:29 Έχει περάσει κανένας άλλος σε αυτό το τμήμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 20:44 Η ZETAXA έγραψε: #2 06-10-13 20:44 Ζορικο μου φαινετε παντως το τμημα απο το προγραμμα σπουδων που ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 178940 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 21:02 Ο Guest 178940: #3 06-10-13 21:02 Ναι, συμφωνώ σε αυτό. Είδα το περσινό πρόγραμμα και μερικά μαθήματα γίνονται στο κτίριο στην Ερεσού και τα άλλα στην Πανεπιστημιούπολη, και το βρήκα λίγο περίεργο. Θα πηγαίνουμε στο ένα και μετά στο άλλο; Και είναι και συνεχόμενες οι ώρες των μαθημάτων, αν είχε διάλειμμα να έλεγα εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 22:39 Η ZETAXA έγραψε: #4 06-10-13 22:39 Δεν ξερω απο αυτα γιατι δεν ειμαι στο τμημα! Θα μαθεις και ρωσικα που εχουν και περαση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχει περάσει κανένας άλλος σε αυτό το τμήμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 20:44 Η ZETAXA έγραψε: #2 06-10-13 20:44 Ζορικο μου φαινετε παντως το τμημα απο το προγραμμα σπουδων που ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 178940 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 21:02 Ο Guest 178940: #3 06-10-13 21:02 Ναι, συμφωνώ σε αυτό. Είδα το περσινό πρόγραμμα και μερικά μαθήματα γίνονται στο κτίριο στην Ερεσού και τα άλλα στην Πανεπιστημιούπολη, και το βρήκα λίγο περίεργο. Θα πηγαίνουμε στο ένα και μετά στο άλλο; Και είναι και συνεχόμενες οι ώρες των μαθημάτων, αν είχε διάλειμμα να έλεγα εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 22:39 Η ZETAXA έγραψε: #4 06-10-13 22:39 Δεν ξερω απο αυτα γιατι δεν ειμαι στο τμημα! Θα μαθεις και ρωσικα που εχουν και περαση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ζορικο μου φαινετε παντως το τμημα απο το προγραμμα σπουδων που ειδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 178940 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 21:02 Ο Guest 178940: #3 06-10-13 21:02 Ναι, συμφωνώ σε αυτό. Είδα το περσινό πρόγραμμα και μερικά μαθήματα γίνονται στο κτίριο στην Ερεσού και τα άλλα στην Πανεπιστημιούπολη, και το βρήκα λίγο περίεργο. Θα πηγαίνουμε στο ένα και μετά στο άλλο; Και είναι και συνεχόμενες οι ώρες των μαθημάτων, αν είχε διάλειμμα να έλεγα εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 22:39 Η ZETAXA έγραψε: #4 06-10-13 22:39 Δεν ξερω απο αυτα γιατι δεν ειμαι στο τμημα! Θα μαθεις και ρωσικα που εχουν και περαση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ναι, συμφωνώ σε αυτό. Είδα το περσινό πρόγραμμα και μερικά μαθήματα γίνονται στο κτίριο στην Ερεσού και τα άλλα στην Πανεπιστημιούπολη, και το βρήκα λίγο περίεργο. Θα πηγαίνουμε στο ένα και μετά στο άλλο; Και είναι και συνεχόμενες οι ώρες των μαθημάτων, αν είχε διάλειμμα να έλεγα εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 22:39 Η ZETAXA έγραψε: #4 06-10-13 22:39 Δεν ξερω απο αυτα γιατι δεν ειμαι στο τμημα! Θα μαθεις και ρωσικα που εχουν και περαση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν ξερω απο αυτα γιατι δεν ειμαι στο τμημα! Θα μαθεις και ρωσικα που εχουν και περαση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.