BiteTheDust
Νεοφερμένο μέλος
Ο BiteTheDust αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών, Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων ΔΙ.ΠΑ.Ε. και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα.

18-08-24

20:58
Παιδιά έχω περάσει επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων στην Σίνδο και θέλω να ρωτήσω άμα π.χ ενοικίασω στον Εύοσμο ή 40 Εκκλησίες , λέτε να είναι ασφαλής να πηγαίνω με κανενα ebike ή electric scooter από καμία οδού προς Σίνδο ή η μόνη επιλογή είναι το αστικό;
Hased Babis
Δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 684 μηνύματα.

18-08-24

21:19
Φίλε, δίπλωμα χθές.
Πες μου επίσης όταν μάθεις για τον τρόπο παραγωγής της απομίμησης σοκολάτας.
Πες μου επίσης όταν μάθεις για τον τρόπο παραγωγής της απομίμησης σοκολάτας.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.598 μηνύματα.

18-08-24

21:21
Παιδιά έχω περάσει επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων στην Σίνδο και θέλω να ρωτήσω άμα π.χ ενοικίασω στον Εύοσμο ή 40 Εκκλησίες , λέτε να είναι ασφαλής να πηγαίνω με κανενα ebike ή electric scooter από καμία οδού προς Σίνδο ή η μόνη επιλογή είναι το αστικό;
Μη διανοηθείς και επιχειρήσεις κάτι τέτοιο. Θα βγεις στην ενθική με το πατίνι που πάει με 20 χλμ την ώρα; Μια νταλίκα να περάσει από δίπλα σου, έχεις φύγει. Τον χειμώνα τι θα κάνεις; Ο δρόμος δεν είναι και ο καλύτερος
Hased Babis
Δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 684 μηνύματα.

18-08-24

21:24
Το λέει και ο @cha0s, όλα να τα περιμένεις από άτομα μου νομίζουν ότι είναι ο Schumacher και ο Raikkonen στα καλύτερα τους.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.629 μηνύματα.

18-08-24

21:26

Τροχαίο στα Χανιά: Αποχαιρετούν τον Αλέξανδρο, τον Νίκο και τον Θοδωρή - Αγωνία για την 22χρονη Μαρία
Η κοπέλα νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ - Το μοιραίο τροχαίο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
... Κρίμα αλλά ... κρίμα

BiteTheDust
Νεοφερμένο μέλος
Ο BiteTheDust αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών, Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων ΔΙ.ΠΑ.Ε. και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα.

18-08-24

21:29
Όχι Εθνική φυσικά, υπάρχει αυτή η Οδός Πόντου που βλέπω και από ότι με λέει το chat gtp εκεί το όριο ταχύτητας είναι 50χμΜη διανοηθείς και επιχειρήσεις κάτι τέτοιο. Θα βγεις στην ενθική με το πατίνι που πάει με 20 χλμ την ώρα; Μια νταλίκα να περάσει από δίπλα σου, έχεις φύγει. Τον χειμώνα τι θα κάνεις; Ο δρόμος δεν είναι και ο καλύτερος
Hased Babis
Δραστήριο μέλος

18-08-24

21:30
![]()
Τροχαίο στα Χανιά: Αποχαιρετούν τον Αλέξανδρο, τον Νίκο και τον Θοδωρή - Αγωνία για την 22χρονη Μαρία
Η κοπέλα νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ - Το μοιραίο τροχαίο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίεςwww.protothema.gr
... Κρίμα αλλά ... κρίμα![]()
Μεθοδευμένο σχέδιο εξόντωσης της νεολαίας του έθνους με στόχο την γήρανση του πληθυσμού και του εκλογικού σώματος

cha0s
Περιβόητο μέλος
Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.598 μηνύματα.

18-08-24

21:58
Όχι Εθνική φυσικά, υπάρχει αυτή η Οδός Πόντου που βλέπω και από ότι με λέει το chat gtp εκεί το όριο ταχύτητας είναι 50χμ
Μάλλον δεν είσαι από Θεσσαλονίκη. Επίσης, το chatgpt υποθέτει οτι θα τηρείται ο ΚΟΚ και τα όρια.
Την ξέρω την Πόντου, από τα δυτικά είμαι.
Κι εγώ είχα πατίνι για απόσταση Εύοσμος - Αριστοτέλους αλλά Σίνδο δε θα πήγαινα για κανένα λόγο, ούτε από την Πόντου. Μια λωρίδα πάνε, μια έλα είναι και περνάνε νταλίκες και φορτηγά γιατί εκεί είναι η βιομηχανική περιοχή.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.039 μηνύματα.

19-08-24

01:45
Μην κυκλοφορειτε με πατίνια στον δρομο..ειναι τρομερα επικίνδυνο .
Τα πατίνια σχεδιαστηκαν για παιδακια στην πλατεια και για πατωμα παρκε λογω λιλιπούτειας ροδας...
Καποιος πρεπει να τους σταματήσει αυτους.
Τα πατίνια σχεδιαστηκαν για παιδακια στην πλατεια και για πατωμα παρκε λογω λιλιπούτειας ροδας...
Καποιος πρεπει να τους σταματήσει αυτους.
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.

19-08-24

04:27
Μην το κάνεις!!!!
Αστικό ή αμάξι μόνο
Αστικό ή αμάξι μόνο
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.065 μηνύματα.

19-08-24

05:04
Το πανεπιστήμιο της Σίνδου πρέπει να το πάρουμε με έναν γερανό και να το φέρουμε στο κέντρο πάραυτα.
cha0s
Περιβόητο μέλος

19-08-24

16:11
Το πανεπιστήμιο της Σίνδου πρέπει να το πάρουμε με έναν γερανό και να το φέρουμε στο κέντρο πάραυτα.
Ναι και μετά θα κάνουμε 500 ώρες να βρούμε να παρκάρουμε στο κέντρο.
Ένα μέτρο είπαν να κάνουν και 20 χρόνια μετά δεν είναι έτοιμο. Φαντάσου να αποφάσιζαν τη μεταφορά του Διπαε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Φινεύς
- BiteTheDust
- marina.marina
- BatGuin
- math2arch
- Pierre Bezukhov
- Earthquake 123
- Nala
- chester20080
- Unboxholics
- giannhs2001
- Corfu kitty
- MrDna
- Dr. Gl. Luminous
- sakplat
- despoina13
- Helen06
- Leo komm
- constansn
- kiyoshi
- blissele
- XRY
- Wonderkid
- feni
- woasibe
- sophiaa
- donut_daddy
- Than003
- athena10
- Reader
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.