Guest 004218
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

06-10-21

19:13
Καλησπέρα φορουμ. Σήμερα έμαθα οτι πρεπει να βάλω σιδεράκια στην πανω γναθο, για να φτιάξω ένα στραβό δόντι. Έχω δυο επιλογές, τα κλασσικά σιδερένια και τα διάφανα-κεραμικά που είναι διάφανα στις πλακες και με μεταλλικό σύρμα. Αλλά κάποιοι φίλοι μου που εχουν εμπειρία μου ειπαν να μην διαλεξω τα διαφανα, γιατι οι τροφες κολλανε και φαίνονται υπερβολικά (μου ειπαν οτι αυτο τους ειπε ο δικος τους ορθοδοντικος οταν τα εβαλαν) . Εγω σκέφτηκα να δωσω 300 ευρώ παραπάνω για να εχω καλύτερο αισθησιακό αποτέλεσμα, αλλα αμα ειναι το ίδιο και χειρότερα, τι να το κάνω; Αν μπορείτε όσοι έχετε εμπειρία με σιδερακια, πειτε μου την γνωμη σας.
Citylights
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα.

06-10-21

22:56
Εγω σκέφτηκα να δωσω 300 ευρώ παραπάνω για να εχω καλύτερο αισθησιακό αποτέλεσμα

σορρυ για την αντίδραση

πάνω στο θέμα σου, αυτό που ξέρω είναι οτι με τα σιδεράκια πρέπει να προσέχεις ακόμα περισσότερο
τα δόντια σου, για το λόγο που είπες οτι μπορεί να μένει φαγηγτό, ειδικά αν υπάρχει πλημμελής φροντίδα
μπορεί να χαλάσεις τα δόντια σου με τα σιδεράκια. Τώρα αν με τα 300 ευρώ παραπάνω θα έχεις
καλύτερο αισθητικό (και οχι αισθησιακό)

μπορεί ομως να έχεις και αισθησιακό ποτέ δεν ξέρεις! ορισμένοι γινόμαστε sexy με τα σιδεράκια!
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.023 μηνύματα.

07-10-21

03:04
H δικη μου εμπειρια ειναι απο το δημοτικο οποτε τοτε εμενα δεν με ενδιεφεραν τα μεταλικα στηριγματα και η αισθητικη τους. Τοτε ειχα εστιασει πων δεν θα φορουσα το μασελακι που ειθελε η γιατρος και το ειχα καταφερει.
Η ηλικια σου θελει και την αισθητικη ,διαφορετικα θα αρνείσαι και να μιλησεις μπροστα σε κοσμο αν δεν αισθανεσαι ανετος και θα εχεις αλλα θεματα. Οτι ωραιο ομως ειναι και ευαισθητο. Οποτε βαζεις τα ομορφα και μετα απο καθε γευμα εχεις την βουρτσα στην τσαντα και τα πλενεις. Ο γιατρος θα σε βλεπει καθε μηνα και θα τα παιρνει χοντρα, οποτε αν κανει και αυτος κατι να περιποιείται με τον γατζο του οτι δεν βγαζει η βουρτσα.
Η ηλικια σου θελει και την αισθητικη ,διαφορετικα θα αρνείσαι και να μιλησεις μπροστα σε κοσμο αν δεν αισθανεσαι ανετος και θα εχεις αλλα θεματα. Οτι ωραιο ομως ειναι και ευαισθητο. Οποτε βαζεις τα ομορφα και μετα απο καθε γευμα εχεις την βουρτσα στην τσαντα και τα πλενεις. Ο γιατρος θα σε βλεπει καθε μηνα και θα τα παιρνει χοντρα, οποτε αν κανει και αυτος κατι να περιποιείται με τον γατζο του οτι δεν βγαζει η βουρτσα.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 6.421 μηνύματα.

07-10-21

08:45
Βλακείες σου λένε.Καλησπέρα φορουμ. Σήμερα έμαθα οτι πρεπει να βάλω σιδεράκια στην πανω γναθο, για να φτιάξω ένα στραβό δόντι. Έχω δυο επιλογές, τα κλασσικά σιδερένια και τα διάφανα-κεραμικά που είναι διάφανα στις πλακες και με μεταλλικό σύρμα. Αλλά κάποιοι φίλοι μου που εχουν εμπειρία μου ειπαν να μην διαλεξω τα διαφανα, γιατι οι τροφες κολλανε και φαίνονται υπερβολικά (μου ειπαν οτι αυτο τους ειπε ο δικος τους ορθοδοντικος οταν τα εβαλαν) . Εγω σκέφτηκα να δωσω 300 ευρώ παραπάνω για να εχω καλύτερο αισθησιακό αποτέλεσμα, αλλα αμα ειναι το ίδιο και χειρότερα, τι να το κάνω; Αν μπορείτε όσοι έχετε εμπειρία με σιδερακια, πειτε μου την γνωμη σας.
Φορούσα 5 χρόνια μασελακια για μεγάλο πρόβλημα στην γνάθο και άλλα 3 σιδεράκια. Τα σιδεράκια μου ήταν ακριβώς σαν τα δικά σου.
Ούτε τροφή κολλάει ούτε τπτ. Και ούτε που φαίνεται ότι φοράς σιδεράκια. Τα παλιά μεταλλικά σκίζουν αφάνταστα το χείλος, σε αντίθεση με τα διάφανα. Να φανταστείς άντεξα και τα ελατήρια + λαστιχακια κτλ.
Να πάρεις μεσοδοντια βουρτσακια και μαλακή οδοντόβουρτσα (αυτή που είναι σαν τριχουλες) και δεν θα έχεις κανένα θέμα.
Guest 004218
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

07-10-21

16:02
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- Basiliki.kiki
- Joji
- giannhs2001
- Citylights
- spring day
- globglogabgalab
- T C
- Moblok
- Idontknoww
- tsiobieman
- nucomer