aliki_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η aliki_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 234 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η aliki_s έγραψε: #221 25-10-08 15:54 Εαν γίνει αριθμητικό λάθος ορ ουατέβερ τότε χρεώνεται σαν αριθμητικό και στην υπόλοιπη άσκηση δεν κόβεται τίποτα (ανεξαρήτα απ το βαθμολογητή και την ευκολία των θεμάτων) ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ Η ΑΣΗΚΣΗ. Εαν συμβει αυτό τότε κόβονται όλα τα ερωτήματα που δεν μοιάζουν με τα αρχικά. (πχ εξ αιτίας ενός αριθμητικου σου βγαίνει η επιτάχυνση διάφορη του μηδεν ενώ είναι μηδέν, σε αυτή την περίπτωση αλλάζει η άσκηση γτ ενώ στην κανονική μορφή της το κινητό κάνει μεταβαλλόμενη εσυ εξ αιτάις του αριθμητικου τη βγάζεις ΕΟΚ..ε τότε κόβεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Ο Trolen έγραψε: #222 07-11-08 19:38 Απολυτηριο με νοιαζει κυριως,και εαν τα καταφερω να φερω και περιπου στα 12 000 μορια. (Δινω 2η φορα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 19:42 Ο Wolfie έγραψε: #223 07-11-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Trolen: Απολυτηριο με νοιαζει κυριως,και εαν τα καταφερω να φερω και περιπου στα 12 000 μορια. (Δινω 2η φορα) Click για ανάπτυξη... Την πρώτη φορα δεν πήρες απολυτήριο? Δεύτερη φορα δίνω και γω...16451 για ΣΕΜΦΕ θέλω.Βασικά και με 15000+ βολεύομαι αλλα λέμε τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 02:53 Ο Orlando έγραψε: #224 08-11-08 02:53 Δηλαδη εχεις προβλεψει οτι η βαση του ΣΕΜΦΕ το 2009 θα ειναι 16451? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Ο Trolen έγραψε: #225 08-11-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Wolfie: Την πρώτη φορα δεν πήρες απολυτήριο? Δεύτερη φορα δίνω και γω...16451 για ΣΕΜΦΕ θέλω.Βασικά και με 15000+ βολεύομαι αλλα λέμε τώρα. Click για ανάπτυξη... Ναι,δεν το πηρα.Δεν παω σχολειο τωρα καθομαι σπιτι,θα ξεκινησω σε λιγο το διαβασμα,να το προσπαθησω δηλαδη:xixi: Θελω να γραψω για απολυτηριο γιατι απο σχολη ειμαι καλυμενος,αλλα γιατι να μην προσπαθησω και για Πανελληνιες ξανα,δεν χανω κατι και ισως μου κατσει και τιποτα καλο :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 12:29 Η georgi@_17: #226 08-11-08 12:29 Το απολυτηριο με νοιαζει κ εμενα κυριως γιατι εχω τελειωσει κομμωτικη κ νυχια σε ιδιοτικη σχολη.. Αλλα θα προσπαθησω να βγαλω κοντα στα 13000 για αισθητικη κοσμηματολογια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Ο Wolfie έγραψε: #227 08-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Δηλαδη εχεις προβλεψει οτι η βαση του ΣΕΜΦΕ το 2009 θα ειναι 16451? Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν η περσινή βάση της σχολης.Με 17000 θα είμαι καλυμμένος λογικά. Αρχική Δημοσίευση από Trolen: Ναι,δεν το πηρα.Δεν παω σχολειο τωρα καθομαι σπιτι,θα ξεκινησω σε λιγο το διαβασμα,να το προσπαθησω δηλαδη:xixi: Θελω να γραψω για απολυτηριο γιατι απο σχολη ειμαι καλυμενος,αλλα γιατι να μην προσπαθησω και για Πανελληνιες ξανα,δεν χανω κατι και ισως μου κατσει και τιποτα καλο :xixi: Click για ανάπτυξη... Μακάρι να σου βγει σε καλο το ότι δεν πήρες απολυτήριο πέρσι και φέτος που θα διαβάσεις να περάσεις και σε μια καλή σχολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 14:07 Ο m3Lt3D έγραψε: #228 08-11-08 14:07 δεν πηρες απολυτηριο? λογω βαθμων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 15:50 Ο Orlando έγραψε: #229 08-11-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Wolfie: Αυτή ήταν η περσινή βάση της σχολης.Με 17000 θα είμαι καλυμμένος λογικά. Click για ανάπτυξη... Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Mavro Provato: #230 08-11-08 15:52 Σε ποια σχολή στοχεύετε; ......σε αυτή με την καλύτερη φοιτητική ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Ο m3Lt3D έγραψε: #231 08-11-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Click για ανάπτυξη... οκ μπορει να αλλαξουν, αλλα μην λεμε πως δεν εχουν και καμια σχεση! οι προτιμησεις των μαθητων δεν αλλαζουν ΤΟΣΟ δραματικα καθε χρονο! Ουτε και η δυσκολια των θεματων και η αποδοση των μαθητων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Wolfie έγραψε: #232 08-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία 5 χρονια δεν έχει περάσει τα 16.700 πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Ο Orlando έγραψε: #233 08-11-08 16:03 Και ξαναλεω,η περσινη βαση,και οποιοδηποτε παρομοιο στατιστικο,δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με τη βαση του 2009.Οποιαδηποτε διαφορετικη αποψη ειναι πλανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Ο Trolen έγραψε: #234 09-11-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Trolen: Ναι,δεν το πηρα.Δεν παω σχολειο τωρα καθομαι σπιτι,θα ξεκινησω σε λιγο το διαβασμα,να το προσπαθησω δηλαδη:xixi: Θελω να γραψω για απολυτηριο γιατι απο σχολη ειμαι καλυμενος,αλλα γιατι να μην προσπαθησω και για Πανελληνιες ξανα,δεν χανω κατι και ισως μου κατσει και τιποτα καλο :xixi: Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω.Θα το προσπαθησω οσο μπορω δηλαδη γιατι πολυ απλα θελω να πετυχω κατι !Θελω να καταφερω κατι και ας μην πηρα απολυτηριο να το καταφερω τωρα. Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: δεν πηρες απολυτηριο? λογω βαθμων? Click για ανάπτυξη... Ναι,και μαζι συνεβαλε και οτι δεν εγραψα καλα πανελληνιες,8700 μορια.Οποτε κοπηκα για 0.8 στα ενδοσχολικα χωρις απολυτηριο. Οταν παιρνεις καποια πραγματα επιπολαια αυτα παθενεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Ο Orlando έγραψε: #235 09-11-08 15:58 Σορρι κι ολας,αλλα για να μην πηρες απολυτηριο πρεπει να οπισθοβαραγες πολυ περσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο Trolen έγραψε: #236 10-11-08 16:20 Όχι ακριβώς όταν υπάρχει και παρελθόν με καθηγτές αλλάζουν τα πράγματα.Για 0.8 έμεινα πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Ο Orlando έγραψε: #237 11-11-08 13:42 Κι εγω ειχα παρελθον με τον καθηγητη της φυσικης αλλα ειδε οτι τα παω καλα και μου εβαλε 15 στο 1ο και 20 στο 2ο τετραμηνο.Και να φανταστεις οτι σε προηγουμενες ταξεις μου εβαζε 10,το οποιο ουτε καν αξιζα,απλα μου το εβαζε επειδη δεν ενοχλουσα στο μαθημα(σε αλλους εβαζε 6αρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:34 Ο Trolen έγραψε: #238 12-11-08 12:34 Πιστεψε με η λεξη ενοχλω δεν υπηρχε ποτε σε εμενα παρατηρηση δεν γινοταν.Απλα υπηρχε ενα παρελθον αλιωτικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orlando έγραψε: #239 12-11-08 20:18 Τεσπα εμενα μου φαινεται πως αντικειμενικα καποιος πρεπει να το εχει ριξει ΠΟΛΥ εξω για να μην περασει καποια ταξη του λυκειου.Αυτο βεβαια δεν σημαινει πως δεν μπορει το ιδιο ατομο να αριστεψει σε ενδοσχολικες και πανελληνιες την επομενη χρονια.Απο εκει και περα εσυ ξερεις καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 01:02 Ο Trolen έγραψε: #240 13-11-08 01:02 Συγκεκριμενα στις Γ λυκειου εξετασεις μην νομιζεις μπορει χαλαρα απο στραβη να σε αφησουν μην ξεχναμε Ο βαθμος του απολυτηριου συμψηφιζετε με τον βαθμο τον πανελληνιων. Οσο για το επομενη χρονια μακαρι να τα παω καλα δεν θελω να αριστεψω αλλα μακαρι να τα παω καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Τρελας123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εαν γίνει αριθμητικό λάθος ορ ουατέβερ τότε χρεώνεται σαν αριθμητικό και στην υπόλοιπη άσκηση δεν κόβεται τίποτα (ανεξαρήτα απ το βαθμολογητή και την ευκολία των θεμάτων) ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ Η ΑΣΗΚΣΗ. Εαν συμβει αυτό τότε κόβονται όλα τα ερωτήματα που δεν μοιάζουν με τα αρχικά. (πχ εξ αιτίας ενός αριθμητικου σου βγαίνει η επιτάχυνση διάφορη του μηδεν ενώ είναι μηδέν, σε αυτή την περίπτωση αλλάζει η άσκηση γτ ενώ στην κανονική μορφή της το κινητό κάνει μεταβαλλόμενη εσυ εξ αιτάις του αριθμητικου τη βγάζεις ΕΟΚ..ε τότε κόβεται) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 19:38 Ο Trolen έγραψε: #222 07-11-08 19:38 Απολυτηριο με νοιαζει κυριως,και εαν τα καταφερω να φερω και περιπου στα 12 000 μορια. (Δινω 2η φορα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 19:42 Ο Wolfie έγραψε: #223 07-11-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Trolen: Απολυτηριο με νοιαζει κυριως,και εαν τα καταφερω να φερω και περιπου στα 12 000 μορια. (Δινω 2η φορα) Click για ανάπτυξη... Την πρώτη φορα δεν πήρες απολυτήριο? Δεύτερη φορα δίνω και γω...16451 για ΣΕΜΦΕ θέλω.Βασικά και με 15000+ βολεύομαι αλλα λέμε τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 02:53 Ο Orlando έγραψε: #224 08-11-08 02:53 Δηλαδη εχεις προβλεψει οτι η βαση του ΣΕΜΦΕ το 2009 θα ειναι 16451? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Ο Trolen έγραψε: #225 08-11-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Wolfie: Την πρώτη φορα δεν πήρες απολυτήριο? Δεύτερη φορα δίνω και γω...16451 για ΣΕΜΦΕ θέλω.Βασικά και με 15000+ βολεύομαι αλλα λέμε τώρα. Click για ανάπτυξη... Ναι,δεν το πηρα.Δεν παω σχολειο τωρα καθομαι σπιτι,θα ξεκινησω σε λιγο το διαβασμα,να το προσπαθησω δηλαδη:xixi: Θελω να γραψω για απολυτηριο γιατι απο σχολη ειμαι καλυμενος,αλλα γιατι να μην προσπαθησω και για Πανελληνιες ξανα,δεν χανω κατι και ισως μου κατσει και τιποτα καλο :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 12:29 Η georgi@_17: #226 08-11-08 12:29 Το απολυτηριο με νοιαζει κ εμενα κυριως γιατι εχω τελειωσει κομμωτικη κ νυχια σε ιδιοτικη σχολη.. Αλλα θα προσπαθησω να βγαλω κοντα στα 13000 για αισθητικη κοσμηματολογια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Ο Wolfie έγραψε: #227 08-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Δηλαδη εχεις προβλεψει οτι η βαση του ΣΕΜΦΕ το 2009 θα ειναι 16451? Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν η περσινή βάση της σχολης.Με 17000 θα είμαι καλυμμένος λογικά. Αρχική Δημοσίευση από Trolen: Ναι,δεν το πηρα.Δεν παω σχολειο τωρα καθομαι σπιτι,θα ξεκινησω σε λιγο το διαβασμα,να το προσπαθησω δηλαδη:xixi: Θελω να γραψω για απολυτηριο γιατι απο σχολη ειμαι καλυμενος,αλλα γιατι να μην προσπαθησω και για Πανελληνιες ξανα,δεν χανω κατι και ισως μου κατσει και τιποτα καλο :xixi: Click για ανάπτυξη... Μακάρι να σου βγει σε καλο το ότι δεν πήρες απολυτήριο πέρσι και φέτος που θα διαβάσεις να περάσεις και σε μια καλή σχολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 14:07 Ο m3Lt3D έγραψε: #228 08-11-08 14:07 δεν πηρες απολυτηριο? λογω βαθμων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 15:50 Ο Orlando έγραψε: #229 08-11-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Wolfie: Αυτή ήταν η περσινή βάση της σχολης.Με 17000 θα είμαι καλυμμένος λογικά. Click για ανάπτυξη... Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Mavro Provato: #230 08-11-08 15:52 Σε ποια σχολή στοχεύετε; ......σε αυτή με την καλύτερη φοιτητική ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Ο m3Lt3D έγραψε: #231 08-11-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Click για ανάπτυξη... οκ μπορει να αλλαξουν, αλλα μην λεμε πως δεν εχουν και καμια σχεση! οι προτιμησεις των μαθητων δεν αλλαζουν ΤΟΣΟ δραματικα καθε χρονο! Ουτε και η δυσκολια των θεματων και η αποδοση των μαθητων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Wolfie έγραψε: #232 08-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία 5 χρονια δεν έχει περάσει τα 16.700 πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Ο Orlando έγραψε: #233 08-11-08 16:03 Και ξαναλεω,η περσινη βαση,και οποιοδηποτε παρομοιο στατιστικο,δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με τη βαση του 2009.Οποιαδηποτε διαφορετικη αποψη ειναι πλανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Ο Trolen έγραψε: #234 09-11-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Trolen: Ναι,δεν το πηρα.Δεν παω σχολειο τωρα καθομαι σπιτι,θα ξεκινησω σε λιγο το διαβασμα,να το προσπαθησω δηλαδη:xixi: Θελω να γραψω για απολυτηριο γιατι απο σχολη ειμαι καλυμενος,αλλα γιατι να μην προσπαθησω και για Πανελληνιες ξανα,δεν χανω κατι και ισως μου κατσει και τιποτα καλο :xixi: Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω.Θα το προσπαθησω οσο μπορω δηλαδη γιατι πολυ απλα θελω να πετυχω κατι !Θελω να καταφερω κατι και ας μην πηρα απολυτηριο να το καταφερω τωρα. Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: δεν πηρες απολυτηριο? λογω βαθμων? Click για ανάπτυξη... Ναι,και μαζι συνεβαλε και οτι δεν εγραψα καλα πανελληνιες,8700 μορια.Οποτε κοπηκα για 0.8 στα ενδοσχολικα χωρις απολυτηριο. Οταν παιρνεις καποια πραγματα επιπολαια αυτα παθενεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Ο Orlando έγραψε: #235 09-11-08 15:58 Σορρι κι ολας,αλλα για να μην πηρες απολυτηριο πρεπει να οπισθοβαραγες πολυ περσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο Trolen έγραψε: #236 10-11-08 16:20 Όχι ακριβώς όταν υπάρχει και παρελθόν με καθηγτές αλλάζουν τα πράγματα.Για 0.8 έμεινα πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Ο Orlando έγραψε: #237 11-11-08 13:42 Κι εγω ειχα παρελθον με τον καθηγητη της φυσικης αλλα ειδε οτι τα παω καλα και μου εβαλε 15 στο 1ο και 20 στο 2ο τετραμηνο.Και να φανταστεις οτι σε προηγουμενες ταξεις μου εβαζε 10,το οποιο ουτε καν αξιζα,απλα μου το εβαζε επειδη δεν ενοχλουσα στο μαθημα(σε αλλους εβαζε 6αρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:34 Ο Trolen έγραψε: #238 12-11-08 12:34 Πιστεψε με η λεξη ενοχλω δεν υπηρχε ποτε σε εμενα παρατηρηση δεν γινοταν.Απλα υπηρχε ενα παρελθον αλιωτικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orlando έγραψε: #239 12-11-08 20:18 Τεσπα εμενα μου φαινεται πως αντικειμενικα καποιος πρεπει να το εχει ριξει ΠΟΛΥ εξω για να μην περασει καποια ταξη του λυκειου.Αυτο βεβαια δεν σημαινει πως δεν μπορει το ιδιο ατομο να αριστεψει σε ενδοσχολικες και πανελληνιες την επομενη χρονια.Απο εκει και περα εσυ ξερεις καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 01:02 Ο Trolen έγραψε: #240 13-11-08 01:02 Συγκεκριμενα στις Γ λυκειου εξετασεις μην νομιζεις μπορει χαλαρα απο στραβη να σε αφησουν μην ξεχναμε Ο βαθμος του απολυτηριου συμψηφιζετε με τον βαθμο τον πανελληνιων. Οσο για το επομενη χρονια μακαρι να τα παω καλα δεν θελω να αριστεψω αλλα μακαρι να τα παω καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Τρελας123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απολυτηριο με νοιαζει κυριως,και εαν τα καταφερω να φερω και περιπου στα 12 000 μορια. (Δινω 2η φορα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 19:42 Ο Wolfie έγραψε: #223 07-11-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Trolen: Απολυτηριο με νοιαζει κυριως,και εαν τα καταφερω να φερω και περιπου στα 12 000 μορια. (Δινω 2η φορα) Click για ανάπτυξη... Την πρώτη φορα δεν πήρες απολυτήριο? Δεύτερη φορα δίνω και γω...16451 για ΣΕΜΦΕ θέλω.Βασικά και με 15000+ βολεύομαι αλλα λέμε τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 02:53 Ο Orlando έγραψε: #224 08-11-08 02:53 Δηλαδη εχεις προβλεψει οτι η βαση του ΣΕΜΦΕ το 2009 θα ειναι 16451? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Ο Trolen έγραψε: #225 08-11-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Wolfie: Την πρώτη φορα δεν πήρες απολυτήριο? Δεύτερη φορα δίνω και γω...16451 για ΣΕΜΦΕ θέλω.Βασικά και με 15000+ βολεύομαι αλλα λέμε τώρα. Click για ανάπτυξη... Ναι,δεν το πηρα.Δεν παω σχολειο τωρα καθομαι σπιτι,θα ξεκινησω σε λιγο το διαβασμα,να το προσπαθησω δηλαδη:xixi: Θελω να γραψω για απολυτηριο γιατι απο σχολη ειμαι καλυμενος,αλλα γιατι να μην προσπαθησω και για Πανελληνιες ξανα,δεν χανω κατι και ισως μου κατσει και τιποτα καλο :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 12:29 Η georgi@_17: #226 08-11-08 12:29 Το απολυτηριο με νοιαζει κ εμενα κυριως γιατι εχω τελειωσει κομμωτικη κ νυχια σε ιδιοτικη σχολη.. Αλλα θα προσπαθησω να βγαλω κοντα στα 13000 για αισθητικη κοσμηματολογια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Ο Wolfie έγραψε: #227 08-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Δηλαδη εχεις προβλεψει οτι η βαση του ΣΕΜΦΕ το 2009 θα ειναι 16451? Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν η περσινή βάση της σχολης.Με 17000 θα είμαι καλυμμένος λογικά. Αρχική Δημοσίευση από Trolen: Ναι,δεν το πηρα.Δεν παω σχολειο τωρα καθομαι σπιτι,θα ξεκινησω σε λιγο το διαβασμα,να το προσπαθησω δηλαδη:xixi: Θελω να γραψω για απολυτηριο γιατι απο σχολη ειμαι καλυμενος,αλλα γιατι να μην προσπαθησω και για Πανελληνιες ξανα,δεν χανω κατι και ισως μου κατσει και τιποτα καλο :xixi: Click για ανάπτυξη... Μακάρι να σου βγει σε καλο το ότι δεν πήρες απολυτήριο πέρσι και φέτος που θα διαβάσεις να περάσεις και σε μια καλή σχολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 14:07 Ο m3Lt3D έγραψε: #228 08-11-08 14:07 δεν πηρες απολυτηριο? λογω βαθμων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 15:50 Ο Orlando έγραψε: #229 08-11-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Wolfie: Αυτή ήταν η περσινή βάση της σχολης.Με 17000 θα είμαι καλυμμένος λογικά. Click για ανάπτυξη... Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Mavro Provato: #230 08-11-08 15:52 Σε ποια σχολή στοχεύετε; ......σε αυτή με την καλύτερη φοιτητική ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Ο m3Lt3D έγραψε: #231 08-11-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Click για ανάπτυξη... οκ μπορει να αλλαξουν, αλλα μην λεμε πως δεν εχουν και καμια σχεση! οι προτιμησεις των μαθητων δεν αλλαζουν ΤΟΣΟ δραματικα καθε χρονο! Ουτε και η δυσκολια των θεματων και η αποδοση των μαθητων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Wolfie έγραψε: #232 08-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία 5 χρονια δεν έχει περάσει τα 16.700 πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Ο Orlando έγραψε: #233 08-11-08 16:03 Και ξαναλεω,η περσινη βαση,και οποιοδηποτε παρομοιο στατιστικο,δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με τη βαση του 2009.Οποιαδηποτε διαφορετικη αποψη ειναι πλανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Ο Trolen έγραψε: #234 09-11-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Trolen: Ναι,δεν το πηρα.Δεν παω σχολειο τωρα καθομαι σπιτι,θα ξεκινησω σε λιγο το διαβασμα,να το προσπαθησω δηλαδη:xixi: Θελω να γραψω για απολυτηριο γιατι απο σχολη ειμαι καλυμενος,αλλα γιατι να μην προσπαθησω και για Πανελληνιες ξανα,δεν χανω κατι και ισως μου κατσει και τιποτα καλο :xixi: Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω.Θα το προσπαθησω οσο μπορω δηλαδη γιατι πολυ απλα θελω να πετυχω κατι !Θελω να καταφερω κατι και ας μην πηρα απολυτηριο να το καταφερω τωρα. Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: δεν πηρες απολυτηριο? λογω βαθμων? Click για ανάπτυξη... Ναι,και μαζι συνεβαλε και οτι δεν εγραψα καλα πανελληνιες,8700 μορια.Οποτε κοπηκα για 0.8 στα ενδοσχολικα χωρις απολυτηριο. Οταν παιρνεις καποια πραγματα επιπολαια αυτα παθενεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Ο Orlando έγραψε: #235 09-11-08 15:58 Σορρι κι ολας,αλλα για να μην πηρες απολυτηριο πρεπει να οπισθοβαραγες πολυ περσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο Trolen έγραψε: #236 10-11-08 16:20 Όχι ακριβώς όταν υπάρχει και παρελθόν με καθηγτές αλλάζουν τα πράγματα.Για 0.8 έμεινα πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Ο Orlando έγραψε: #237 11-11-08 13:42 Κι εγω ειχα παρελθον με τον καθηγητη της φυσικης αλλα ειδε οτι τα παω καλα και μου εβαλε 15 στο 1ο και 20 στο 2ο τετραμηνο.Και να φανταστεις οτι σε προηγουμενες ταξεις μου εβαζε 10,το οποιο ουτε καν αξιζα,απλα μου το εβαζε επειδη δεν ενοχλουσα στο μαθημα(σε αλλους εβαζε 6αρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:34 Ο Trolen έγραψε: #238 12-11-08 12:34 Πιστεψε με η λεξη ενοχλω δεν υπηρχε ποτε σε εμενα παρατηρηση δεν γινοταν.Απλα υπηρχε ενα παρελθον αλιωτικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orlando έγραψε: #239 12-11-08 20:18 Τεσπα εμενα μου φαινεται πως αντικειμενικα καποιος πρεπει να το εχει ριξει ΠΟΛΥ εξω για να μην περασει καποια ταξη του λυκειου.Αυτο βεβαια δεν σημαινει πως δεν μπορει το ιδιο ατομο να αριστεψει σε ενδοσχολικες και πανελληνιες την επομενη χρονια.Απο εκει και περα εσυ ξερεις καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 01:02 Ο Trolen έγραψε: #240 13-11-08 01:02 Συγκεκριμενα στις Γ λυκειου εξετασεις μην νομιζεις μπορει χαλαρα απο στραβη να σε αφησουν μην ξεχναμε Ο βαθμος του απολυτηριου συμψηφιζετε με τον βαθμο τον πανελληνιων. Οσο για το επομενη χρονια μακαρι να τα παω καλα δεν θελω να αριστεψω αλλα μακαρι να τα παω καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Τρελας123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Trolen: Απολυτηριο με νοιαζει κυριως,και εαν τα καταφερω να φερω και περιπου στα 12 000 μορια. (Δινω 2η φορα) Click για ανάπτυξη... Την πρώτη φορα δεν πήρες απολυτήριο? Δεύτερη φορα δίνω και γω...16451 για ΣΕΜΦΕ θέλω.Βασικά και με 15000+ βολεύομαι αλλα λέμε τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 02:53 Ο Orlando έγραψε: #224 08-11-08 02:53 Δηλαδη εχεις προβλεψει οτι η βαση του ΣΕΜΦΕ το 2009 θα ειναι 16451? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Ο Trolen έγραψε: #225 08-11-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Wolfie: Την πρώτη φορα δεν πήρες απολυτήριο? Δεύτερη φορα δίνω και γω...16451 για ΣΕΜΦΕ θέλω.Βασικά και με 15000+ βολεύομαι αλλα λέμε τώρα. Click για ανάπτυξη... Ναι,δεν το πηρα.Δεν παω σχολειο τωρα καθομαι σπιτι,θα ξεκινησω σε λιγο το διαβασμα,να το προσπαθησω δηλαδη:xixi: Θελω να γραψω για απολυτηριο γιατι απο σχολη ειμαι καλυμενος,αλλα γιατι να μην προσπαθησω και για Πανελληνιες ξανα,δεν χανω κατι και ισως μου κατσει και τιποτα καλο :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 12:29 Η georgi@_17: #226 08-11-08 12:29 Το απολυτηριο με νοιαζει κ εμενα κυριως γιατι εχω τελειωσει κομμωτικη κ νυχια σε ιδιοτικη σχολη.. Αλλα θα προσπαθησω να βγαλω κοντα στα 13000 για αισθητικη κοσμηματολογια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Ο Wolfie έγραψε: #227 08-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Δηλαδη εχεις προβλεψει οτι η βαση του ΣΕΜΦΕ το 2009 θα ειναι 16451? Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν η περσινή βάση της σχολης.Με 17000 θα είμαι καλυμμένος λογικά. Αρχική Δημοσίευση από Trolen: Ναι,δεν το πηρα.Δεν παω σχολειο τωρα καθομαι σπιτι,θα ξεκινησω σε λιγο το διαβασμα,να το προσπαθησω δηλαδη:xixi: Θελω να γραψω για απολυτηριο γιατι απο σχολη ειμαι καλυμενος,αλλα γιατι να μην προσπαθησω και για Πανελληνιες ξανα,δεν χανω κατι και ισως μου κατσει και τιποτα καλο :xixi: Click για ανάπτυξη... Μακάρι να σου βγει σε καλο το ότι δεν πήρες απολυτήριο πέρσι και φέτος που θα διαβάσεις να περάσεις και σε μια καλή σχολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 14:07 Ο m3Lt3D έγραψε: #228 08-11-08 14:07 δεν πηρες απολυτηριο? λογω βαθμων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 15:50 Ο Orlando έγραψε: #229 08-11-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Wolfie: Αυτή ήταν η περσινή βάση της σχολης.Με 17000 θα είμαι καλυμμένος λογικά. Click για ανάπτυξη... Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Mavro Provato: #230 08-11-08 15:52 Σε ποια σχολή στοχεύετε; ......σε αυτή με την καλύτερη φοιτητική ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Ο m3Lt3D έγραψε: #231 08-11-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Click για ανάπτυξη... οκ μπορει να αλλαξουν, αλλα μην λεμε πως δεν εχουν και καμια σχεση! οι προτιμησεις των μαθητων δεν αλλαζουν ΤΟΣΟ δραματικα καθε χρονο! Ουτε και η δυσκολια των θεματων και η αποδοση των μαθητων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Wolfie έγραψε: #232 08-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία 5 χρονια δεν έχει περάσει τα 16.700 πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Ο Orlando έγραψε: #233 08-11-08 16:03 Και ξαναλεω,η περσινη βαση,και οποιοδηποτε παρομοιο στατιστικο,δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με τη βαση του 2009.Οποιαδηποτε διαφορετικη αποψη ειναι πλανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Ο Trolen έγραψε: #234 09-11-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Trolen: Ναι,δεν το πηρα.Δεν παω σχολειο τωρα καθομαι σπιτι,θα ξεκινησω σε λιγο το διαβασμα,να το προσπαθησω δηλαδη:xixi: Θελω να γραψω για απολυτηριο γιατι απο σχολη ειμαι καλυμενος,αλλα γιατι να μην προσπαθησω και για Πανελληνιες ξανα,δεν χανω κατι και ισως μου κατσει και τιποτα καλο :xixi: Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω.Θα το προσπαθησω οσο μπορω δηλαδη γιατι πολυ απλα θελω να πετυχω κατι !Θελω να καταφερω κατι και ας μην πηρα απολυτηριο να το καταφερω τωρα. Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: δεν πηρες απολυτηριο? λογω βαθμων? Click για ανάπτυξη... Ναι,και μαζι συνεβαλε και οτι δεν εγραψα καλα πανελληνιες,8700 μορια.Οποτε κοπηκα για 0.8 στα ενδοσχολικα χωρις απολυτηριο. Οταν παιρνεις καποια πραγματα επιπολαια αυτα παθενεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Ο Orlando έγραψε: #235 09-11-08 15:58 Σορρι κι ολας,αλλα για να μην πηρες απολυτηριο πρεπει να οπισθοβαραγες πολυ περσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο Trolen έγραψε: #236 10-11-08 16:20 Όχι ακριβώς όταν υπάρχει και παρελθόν με καθηγτές αλλάζουν τα πράγματα.Για 0.8 έμεινα πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Ο Orlando έγραψε: #237 11-11-08 13:42 Κι εγω ειχα παρελθον με τον καθηγητη της φυσικης αλλα ειδε οτι τα παω καλα και μου εβαλε 15 στο 1ο και 20 στο 2ο τετραμηνο.Και να φανταστεις οτι σε προηγουμενες ταξεις μου εβαζε 10,το οποιο ουτε καν αξιζα,απλα μου το εβαζε επειδη δεν ενοχλουσα στο μαθημα(σε αλλους εβαζε 6αρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:34 Ο Trolen έγραψε: #238 12-11-08 12:34 Πιστεψε με η λεξη ενοχλω δεν υπηρχε ποτε σε εμενα παρατηρηση δεν γινοταν.Απλα υπηρχε ενα παρελθον αλιωτικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orlando έγραψε: #239 12-11-08 20:18 Τεσπα εμενα μου φαινεται πως αντικειμενικα καποιος πρεπει να το εχει ριξει ΠΟΛΥ εξω για να μην περασει καποια ταξη του λυκειου.Αυτο βεβαια δεν σημαινει πως δεν μπορει το ιδιο ατομο να αριστεψει σε ενδοσχολικες και πανελληνιες την επομενη χρονια.Απο εκει και περα εσυ ξερεις καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 01:02 Ο Trolen έγραψε: #240 13-11-08 01:02 Συγκεκριμενα στις Γ λυκειου εξετασεις μην νομιζεις μπορει χαλαρα απο στραβη να σε αφησουν μην ξεχναμε Ο βαθμος του απολυτηριου συμψηφιζετε με τον βαθμο τον πανελληνιων. Οσο για το επομενη χρονια μακαρι να τα παω καλα δεν θελω να αριστεψω αλλα μακαρι να τα παω καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Τρελας123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δηλαδη εχεις προβλεψει οτι η βαση του ΣΕΜΦΕ το 2009 θα ειναι 16451? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Ο Trolen έγραψε: #225 08-11-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από Wolfie: Την πρώτη φορα δεν πήρες απολυτήριο? Δεύτερη φορα δίνω και γω...16451 για ΣΕΜΦΕ θέλω.Βασικά και με 15000+ βολεύομαι αλλα λέμε τώρα. Click για ανάπτυξη... Ναι,δεν το πηρα.Δεν παω σχολειο τωρα καθομαι σπιτι,θα ξεκινησω σε λιγο το διαβασμα,να το προσπαθησω δηλαδη:xixi: Θελω να γραψω για απολυτηριο γιατι απο σχολη ειμαι καλυμενος,αλλα γιατι να μην προσπαθησω και για Πανελληνιες ξανα,δεν χανω κατι και ισως μου κατσει και τιποτα καλο :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 12:29 Η georgi@_17: #226 08-11-08 12:29 Το απολυτηριο με νοιαζει κ εμενα κυριως γιατι εχω τελειωσει κομμωτικη κ νυχια σε ιδιοτικη σχολη.. Αλλα θα προσπαθησω να βγαλω κοντα στα 13000 για αισθητικη κοσμηματολογια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Ο Wolfie έγραψε: #227 08-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Δηλαδη εχεις προβλεψει οτι η βαση του ΣΕΜΦΕ το 2009 θα ειναι 16451? Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν η περσινή βάση της σχολης.Με 17000 θα είμαι καλυμμένος λογικά. Αρχική Δημοσίευση από Trolen: Ναι,δεν το πηρα.Δεν παω σχολειο τωρα καθομαι σπιτι,θα ξεκινησω σε λιγο το διαβασμα,να το προσπαθησω δηλαδη:xixi: Θελω να γραψω για απολυτηριο γιατι απο σχολη ειμαι καλυμενος,αλλα γιατι να μην προσπαθησω και για Πανελληνιες ξανα,δεν χανω κατι και ισως μου κατσει και τιποτα καλο :xixi: Click για ανάπτυξη... Μακάρι να σου βγει σε καλο το ότι δεν πήρες απολυτήριο πέρσι και φέτος που θα διαβάσεις να περάσεις και σε μια καλή σχολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 14:07 Ο m3Lt3D έγραψε: #228 08-11-08 14:07 δεν πηρες απολυτηριο? λογω βαθμων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 15:50 Ο Orlando έγραψε: #229 08-11-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Wolfie: Αυτή ήταν η περσινή βάση της σχολης.Με 17000 θα είμαι καλυμμένος λογικά. Click για ανάπτυξη... Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Mavro Provato: #230 08-11-08 15:52 Σε ποια σχολή στοχεύετε; ......σε αυτή με την καλύτερη φοιτητική ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Ο m3Lt3D έγραψε: #231 08-11-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Click για ανάπτυξη... οκ μπορει να αλλαξουν, αλλα μην λεμε πως δεν εχουν και καμια σχεση! οι προτιμησεις των μαθητων δεν αλλαζουν ΤΟΣΟ δραματικα καθε χρονο! Ουτε και η δυσκολια των θεματων και η αποδοση των μαθητων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Wolfie έγραψε: #232 08-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία 5 χρονια δεν έχει περάσει τα 16.700 πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Ο Orlando έγραψε: #233 08-11-08 16:03 Και ξαναλεω,η περσινη βαση,και οποιοδηποτε παρομοιο στατιστικο,δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με τη βαση του 2009.Οποιαδηποτε διαφορετικη αποψη ειναι πλανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Ο Trolen έγραψε: #234 09-11-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Trolen: Ναι,δεν το πηρα.Δεν παω σχολειο τωρα καθομαι σπιτι,θα ξεκινησω σε λιγο το διαβασμα,να το προσπαθησω δηλαδη:xixi: Θελω να γραψω για απολυτηριο γιατι απο σχολη ειμαι καλυμενος,αλλα γιατι να μην προσπαθησω και για Πανελληνιες ξανα,δεν χανω κατι και ισως μου κατσει και τιποτα καλο :xixi: Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω.Θα το προσπαθησω οσο μπορω δηλαδη γιατι πολυ απλα θελω να πετυχω κατι !Θελω να καταφερω κατι και ας μην πηρα απολυτηριο να το καταφερω τωρα. Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: δεν πηρες απολυτηριο? λογω βαθμων? Click για ανάπτυξη... Ναι,και μαζι συνεβαλε και οτι δεν εγραψα καλα πανελληνιες,8700 μορια.Οποτε κοπηκα για 0.8 στα ενδοσχολικα χωρις απολυτηριο. Οταν παιρνεις καποια πραγματα επιπολαια αυτα παθενεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Ο Orlando έγραψε: #235 09-11-08 15:58 Σορρι κι ολας,αλλα για να μην πηρες απολυτηριο πρεπει να οπισθοβαραγες πολυ περσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο Trolen έγραψε: #236 10-11-08 16:20 Όχι ακριβώς όταν υπάρχει και παρελθόν με καθηγτές αλλάζουν τα πράγματα.Για 0.8 έμεινα πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Ο Orlando έγραψε: #237 11-11-08 13:42 Κι εγω ειχα παρελθον με τον καθηγητη της φυσικης αλλα ειδε οτι τα παω καλα και μου εβαλε 15 στο 1ο και 20 στο 2ο τετραμηνο.Και να φανταστεις οτι σε προηγουμενες ταξεις μου εβαζε 10,το οποιο ουτε καν αξιζα,απλα μου το εβαζε επειδη δεν ενοχλουσα στο μαθημα(σε αλλους εβαζε 6αρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:34 Ο Trolen έγραψε: #238 12-11-08 12:34 Πιστεψε με η λεξη ενοχλω δεν υπηρχε ποτε σε εμενα παρατηρηση δεν γινοταν.Απλα υπηρχε ενα παρελθον αλιωτικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orlando έγραψε: #239 12-11-08 20:18 Τεσπα εμενα μου φαινεται πως αντικειμενικα καποιος πρεπει να το εχει ριξει ΠΟΛΥ εξω για να μην περασει καποια ταξη του λυκειου.Αυτο βεβαια δεν σημαινει πως δεν μπορει το ιδιο ατομο να αριστεψει σε ενδοσχολικες και πανελληνιες την επομενη χρονια.Απο εκει και περα εσυ ξερεις καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 01:02 Ο Trolen έγραψε: #240 13-11-08 01:02 Συγκεκριμενα στις Γ λυκειου εξετασεις μην νομιζεις μπορει χαλαρα απο στραβη να σε αφησουν μην ξεχναμε Ο βαθμος του απολυτηριου συμψηφιζετε με τον βαθμο τον πανελληνιων. Οσο για το επομενη χρονια μακαρι να τα παω καλα δεν θελω να αριστεψω αλλα μακαρι να τα παω καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Τρελας123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Wolfie: Την πρώτη φορα δεν πήρες απολυτήριο? Δεύτερη φορα δίνω και γω...16451 για ΣΕΜΦΕ θέλω.Βασικά και με 15000+ βολεύομαι αλλα λέμε τώρα. Click για ανάπτυξη... Ναι,δεν το πηρα.Δεν παω σχολειο τωρα καθομαι σπιτι,θα ξεκινησω σε λιγο το διαβασμα,να το προσπαθησω δηλαδη:xixi: Θελω να γραψω για απολυτηριο γιατι απο σχολη ειμαι καλυμενος,αλλα γιατι να μην προσπαθησω και για Πανελληνιες ξανα,δεν χανω κατι και ισως μου κατσει και τιποτα καλο :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgi@_17 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 12:29 Η georgi@_17: #226 08-11-08 12:29 Το απολυτηριο με νοιαζει κ εμενα κυριως γιατι εχω τελειωσει κομμωτικη κ νυχια σε ιδιοτικη σχολη.. Αλλα θα προσπαθησω να βγαλω κοντα στα 13000 για αισθητικη κοσμηματολογια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Ο Wolfie έγραψε: #227 08-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Δηλαδη εχεις προβλεψει οτι η βαση του ΣΕΜΦΕ το 2009 θα ειναι 16451? Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν η περσινή βάση της σχολης.Με 17000 θα είμαι καλυμμένος λογικά. Αρχική Δημοσίευση από Trolen: Ναι,δεν το πηρα.Δεν παω σχολειο τωρα καθομαι σπιτι,θα ξεκινησω σε λιγο το διαβασμα,να το προσπαθησω δηλαδη:xixi: Θελω να γραψω για απολυτηριο γιατι απο σχολη ειμαι καλυμενος,αλλα γιατι να μην προσπαθησω και για Πανελληνιες ξανα,δεν χανω κατι και ισως μου κατσει και τιποτα καλο :xixi: Click για ανάπτυξη... Μακάρι να σου βγει σε καλο το ότι δεν πήρες απολυτήριο πέρσι και φέτος που θα διαβάσεις να περάσεις και σε μια καλή σχολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 14:07 Ο m3Lt3D έγραψε: #228 08-11-08 14:07 δεν πηρες απολυτηριο? λογω βαθμων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 15:50 Ο Orlando έγραψε: #229 08-11-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Wolfie: Αυτή ήταν η περσινή βάση της σχολης.Με 17000 θα είμαι καλυμμένος λογικά. Click για ανάπτυξη... Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Mavro Provato: #230 08-11-08 15:52 Σε ποια σχολή στοχεύετε; ......σε αυτή με την καλύτερη φοιτητική ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Ο m3Lt3D έγραψε: #231 08-11-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Click για ανάπτυξη... οκ μπορει να αλλαξουν, αλλα μην λεμε πως δεν εχουν και καμια σχεση! οι προτιμησεις των μαθητων δεν αλλαζουν ΤΟΣΟ δραματικα καθε χρονο! Ουτε και η δυσκολια των θεματων και η αποδοση των μαθητων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Wolfie έγραψε: #232 08-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία 5 χρονια δεν έχει περάσει τα 16.700 πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Ο Orlando έγραψε: #233 08-11-08 16:03 Και ξαναλεω,η περσινη βαση,και οποιοδηποτε παρομοιο στατιστικο,δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με τη βαση του 2009.Οποιαδηποτε διαφορετικη αποψη ειναι πλανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Ο Trolen έγραψε: #234 09-11-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Trolen: Ναι,δεν το πηρα.Δεν παω σχολειο τωρα καθομαι σπιτι,θα ξεκινησω σε λιγο το διαβασμα,να το προσπαθησω δηλαδη:xixi: Θελω να γραψω για απολυτηριο γιατι απο σχολη ειμαι καλυμενος,αλλα γιατι να μην προσπαθησω και για Πανελληνιες ξανα,δεν χανω κατι και ισως μου κατσει και τιποτα καλο :xixi: Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω.Θα το προσπαθησω οσο μπορω δηλαδη γιατι πολυ απλα θελω να πετυχω κατι !Θελω να καταφερω κατι και ας μην πηρα απολυτηριο να το καταφερω τωρα. Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: δεν πηρες απολυτηριο? λογω βαθμων? Click για ανάπτυξη... Ναι,και μαζι συνεβαλε και οτι δεν εγραψα καλα πανελληνιες,8700 μορια.Οποτε κοπηκα για 0.8 στα ενδοσχολικα χωρις απολυτηριο. Οταν παιρνεις καποια πραγματα επιπολαια αυτα παθενεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Ο Orlando έγραψε: #235 09-11-08 15:58 Σορρι κι ολας,αλλα για να μην πηρες απολυτηριο πρεπει να οπισθοβαραγες πολυ περσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο Trolen έγραψε: #236 10-11-08 16:20 Όχι ακριβώς όταν υπάρχει και παρελθόν με καθηγτές αλλάζουν τα πράγματα.Για 0.8 έμεινα πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Ο Orlando έγραψε: #237 11-11-08 13:42 Κι εγω ειχα παρελθον με τον καθηγητη της φυσικης αλλα ειδε οτι τα παω καλα και μου εβαλε 15 στο 1ο και 20 στο 2ο τετραμηνο.Και να φανταστεις οτι σε προηγουμενες ταξεις μου εβαζε 10,το οποιο ουτε καν αξιζα,απλα μου το εβαζε επειδη δεν ενοχλουσα στο μαθημα(σε αλλους εβαζε 6αρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:34 Ο Trolen έγραψε: #238 12-11-08 12:34 Πιστεψε με η λεξη ενοχλω δεν υπηρχε ποτε σε εμενα παρατηρηση δεν γινοταν.Απλα υπηρχε ενα παρελθον αλιωτικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orlando έγραψε: #239 12-11-08 20:18 Τεσπα εμενα μου φαινεται πως αντικειμενικα καποιος πρεπει να το εχει ριξει ΠΟΛΥ εξω για να μην περασει καποια ταξη του λυκειου.Αυτο βεβαια δεν σημαινει πως δεν μπορει το ιδιο ατομο να αριστεψει σε ενδοσχολικες και πανελληνιες την επομενη χρονια.Απο εκει και περα εσυ ξερεις καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 01:02 Ο Trolen έγραψε: #240 13-11-08 01:02 Συγκεκριμενα στις Γ λυκειου εξετασεις μην νομιζεις μπορει χαλαρα απο στραβη να σε αφησουν μην ξεχναμε Ο βαθμος του απολυτηριου συμψηφιζετε με τον βαθμο τον πανελληνιων. Οσο για το επομενη χρονια μακαρι να τα παω καλα δεν θελω να αριστεψω αλλα μακαρι να τα παω καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Τρελας123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το απολυτηριο με νοιαζει κ εμενα κυριως γιατι εχω τελειωσει κομμωτικη κ νυχια σε ιδιοτικη σχολη.. Αλλα θα προσπαθησω να βγαλω κοντα στα 13000 για αισθητικη κοσμηματολογια..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 13:21 Ο Wolfie έγραψε: #227 08-11-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Δηλαδη εχεις προβλεψει οτι η βαση του ΣΕΜΦΕ το 2009 θα ειναι 16451? Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν η περσινή βάση της σχολης.Με 17000 θα είμαι καλυμμένος λογικά. Αρχική Δημοσίευση από Trolen: Ναι,δεν το πηρα.Δεν παω σχολειο τωρα καθομαι σπιτι,θα ξεκινησω σε λιγο το διαβασμα,να το προσπαθησω δηλαδη:xixi: Θελω να γραψω για απολυτηριο γιατι απο σχολη ειμαι καλυμενος,αλλα γιατι να μην προσπαθησω και για Πανελληνιες ξανα,δεν χανω κατι και ισως μου κατσει και τιποτα καλο :xixi: Click για ανάπτυξη... Μακάρι να σου βγει σε καλο το ότι δεν πήρες απολυτήριο πέρσι και φέτος που θα διαβάσεις να περάσεις και σε μια καλή σχολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 14:07 Ο m3Lt3D έγραψε: #228 08-11-08 14:07 δεν πηρες απολυτηριο? λογω βαθμων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 15:50 Ο Orlando έγραψε: #229 08-11-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Wolfie: Αυτή ήταν η περσινή βάση της σχολης.Με 17000 θα είμαι καλυμμένος λογικά. Click για ανάπτυξη... Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Mavro Provato: #230 08-11-08 15:52 Σε ποια σχολή στοχεύετε; ......σε αυτή με την καλύτερη φοιτητική ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Ο m3Lt3D έγραψε: #231 08-11-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Click για ανάπτυξη... οκ μπορει να αλλαξουν, αλλα μην λεμε πως δεν εχουν και καμια σχεση! οι προτιμησεις των μαθητων δεν αλλαζουν ΤΟΣΟ δραματικα καθε χρονο! Ουτε και η δυσκολια των θεματων και η αποδοση των μαθητων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Wolfie έγραψε: #232 08-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία 5 χρονια δεν έχει περάσει τα 16.700 πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Ο Orlando έγραψε: #233 08-11-08 16:03 Και ξαναλεω,η περσινη βαση,και οποιοδηποτε παρομοιο στατιστικο,δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με τη βαση του 2009.Οποιαδηποτε διαφορετικη αποψη ειναι πλανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Ο Trolen έγραψε: #234 09-11-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Trolen: Ναι,δεν το πηρα.Δεν παω σχολειο τωρα καθομαι σπιτι,θα ξεκινησω σε λιγο το διαβασμα,να το προσπαθησω δηλαδη:xixi: Θελω να γραψω για απολυτηριο γιατι απο σχολη ειμαι καλυμενος,αλλα γιατι να μην προσπαθησω και για Πανελληνιες ξανα,δεν χανω κατι και ισως μου κατσει και τιποτα καλο :xixi: Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω.Θα το προσπαθησω οσο μπορω δηλαδη γιατι πολυ απλα θελω να πετυχω κατι !Θελω να καταφερω κατι και ας μην πηρα απολυτηριο να το καταφερω τωρα. Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: δεν πηρες απολυτηριο? λογω βαθμων? Click για ανάπτυξη... Ναι,και μαζι συνεβαλε και οτι δεν εγραψα καλα πανελληνιες,8700 μορια.Οποτε κοπηκα για 0.8 στα ενδοσχολικα χωρις απολυτηριο. Οταν παιρνεις καποια πραγματα επιπολαια αυτα παθενεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Ο Orlando έγραψε: #235 09-11-08 15:58 Σορρι κι ολας,αλλα για να μην πηρες απολυτηριο πρεπει να οπισθοβαραγες πολυ περσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο Trolen έγραψε: #236 10-11-08 16:20 Όχι ακριβώς όταν υπάρχει και παρελθόν με καθηγτές αλλάζουν τα πράγματα.Για 0.8 έμεινα πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Ο Orlando έγραψε: #237 11-11-08 13:42 Κι εγω ειχα παρελθον με τον καθηγητη της φυσικης αλλα ειδε οτι τα παω καλα και μου εβαλε 15 στο 1ο και 20 στο 2ο τετραμηνο.Και να φανταστεις οτι σε προηγουμενες ταξεις μου εβαζε 10,το οποιο ουτε καν αξιζα,απλα μου το εβαζε επειδη δεν ενοχλουσα στο μαθημα(σε αλλους εβαζε 6αρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:34 Ο Trolen έγραψε: #238 12-11-08 12:34 Πιστεψε με η λεξη ενοχλω δεν υπηρχε ποτε σε εμενα παρατηρηση δεν γινοταν.Απλα υπηρχε ενα παρελθον αλιωτικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orlando έγραψε: #239 12-11-08 20:18 Τεσπα εμενα μου φαινεται πως αντικειμενικα καποιος πρεπει να το εχει ριξει ΠΟΛΥ εξω για να μην περασει καποια ταξη του λυκειου.Αυτο βεβαια δεν σημαινει πως δεν μπορει το ιδιο ατομο να αριστεψει σε ενδοσχολικες και πανελληνιες την επομενη χρονια.Απο εκει και περα εσυ ξερεις καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 01:02 Ο Trolen έγραψε: #240 13-11-08 01:02 Συγκεκριμενα στις Γ λυκειου εξετασεις μην νομιζεις μπορει χαλαρα απο στραβη να σε αφησουν μην ξεχναμε Ο βαθμος του απολυτηριου συμψηφιζετε με τον βαθμο τον πανελληνιων. Οσο για το επομενη χρονια μακαρι να τα παω καλα δεν θελω να αριστεψω αλλα μακαρι να τα παω καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Τρελας123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Δηλαδη εχεις προβλεψει οτι η βαση του ΣΕΜΦΕ το 2009 θα ειναι 16451? Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν η περσινή βάση της σχολης.Με 17000 θα είμαι καλυμμένος λογικά. Αρχική Δημοσίευση από Trolen: Ναι,δεν το πηρα.Δεν παω σχολειο τωρα καθομαι σπιτι,θα ξεκινησω σε λιγο το διαβασμα,να το προσπαθησω δηλαδη:xixi: Θελω να γραψω για απολυτηριο γιατι απο σχολη ειμαι καλυμενος,αλλα γιατι να μην προσπαθησω και για Πανελληνιες ξανα,δεν χανω κατι και ισως μου κατσει και τιποτα καλο :xixi: Click για ανάπτυξη... Μακάρι να σου βγει σε καλο το ότι δεν πήρες απολυτήριο πέρσι και φέτος που θα διαβάσεις να περάσεις και σε μια καλή σχολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 14:07 Ο m3Lt3D έγραψε: #228 08-11-08 14:07 δεν πηρες απολυτηριο? λογω βαθμων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 15:50 Ο Orlando έγραψε: #229 08-11-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Wolfie: Αυτή ήταν η περσινή βάση της σχολης.Με 17000 θα είμαι καλυμμένος λογικά. Click για ανάπτυξη... Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Mavro Provato: #230 08-11-08 15:52 Σε ποια σχολή στοχεύετε; ......σε αυτή με την καλύτερη φοιτητική ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Ο m3Lt3D έγραψε: #231 08-11-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Click για ανάπτυξη... οκ μπορει να αλλαξουν, αλλα μην λεμε πως δεν εχουν και καμια σχεση! οι προτιμησεις των μαθητων δεν αλλαζουν ΤΟΣΟ δραματικα καθε χρονο! Ουτε και η δυσκολια των θεματων και η αποδοση των μαθητων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Wolfie έγραψε: #232 08-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία 5 χρονια δεν έχει περάσει τα 16.700 πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Ο Orlando έγραψε: #233 08-11-08 16:03 Και ξαναλεω,η περσινη βαση,και οποιοδηποτε παρομοιο στατιστικο,δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με τη βαση του 2009.Οποιαδηποτε διαφορετικη αποψη ειναι πλανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Ο Trolen έγραψε: #234 09-11-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Trolen: Ναι,δεν το πηρα.Δεν παω σχολειο τωρα καθομαι σπιτι,θα ξεκινησω σε λιγο το διαβασμα,να το προσπαθησω δηλαδη:xixi: Θελω να γραψω για απολυτηριο γιατι απο σχολη ειμαι καλυμενος,αλλα γιατι να μην προσπαθησω και για Πανελληνιες ξανα,δεν χανω κατι και ισως μου κατσει και τιποτα καλο :xixi: Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω.Θα το προσπαθησω οσο μπορω δηλαδη γιατι πολυ απλα θελω να πετυχω κατι !Θελω να καταφερω κατι και ας μην πηρα απολυτηριο να το καταφερω τωρα. Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: δεν πηρες απολυτηριο? λογω βαθμων? Click για ανάπτυξη... Ναι,και μαζι συνεβαλε και οτι δεν εγραψα καλα πανελληνιες,8700 μορια.Οποτε κοπηκα για 0.8 στα ενδοσχολικα χωρις απολυτηριο. Οταν παιρνεις καποια πραγματα επιπολαια αυτα παθενεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Ο Orlando έγραψε: #235 09-11-08 15:58 Σορρι κι ολας,αλλα για να μην πηρες απολυτηριο πρεπει να οπισθοβαραγες πολυ περσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο Trolen έγραψε: #236 10-11-08 16:20 Όχι ακριβώς όταν υπάρχει και παρελθόν με καθηγτές αλλάζουν τα πράγματα.Για 0.8 έμεινα πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Ο Orlando έγραψε: #237 11-11-08 13:42 Κι εγω ειχα παρελθον με τον καθηγητη της φυσικης αλλα ειδε οτι τα παω καλα και μου εβαλε 15 στο 1ο και 20 στο 2ο τετραμηνο.Και να φανταστεις οτι σε προηγουμενες ταξεις μου εβαζε 10,το οποιο ουτε καν αξιζα,απλα μου το εβαζε επειδη δεν ενοχλουσα στο μαθημα(σε αλλους εβαζε 6αρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:34 Ο Trolen έγραψε: #238 12-11-08 12:34 Πιστεψε με η λεξη ενοχλω δεν υπηρχε ποτε σε εμενα παρατηρηση δεν γινοταν.Απλα υπηρχε ενα παρελθον αλιωτικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orlando έγραψε: #239 12-11-08 20:18 Τεσπα εμενα μου φαινεται πως αντικειμενικα καποιος πρεπει να το εχει ριξει ΠΟΛΥ εξω για να μην περασει καποια ταξη του λυκειου.Αυτο βεβαια δεν σημαινει πως δεν μπορει το ιδιο ατομο να αριστεψει σε ενδοσχολικες και πανελληνιες την επομενη χρονια.Απο εκει και περα εσυ ξερεις καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 01:02 Ο Trolen έγραψε: #240 13-11-08 01:02 Συγκεκριμενα στις Γ λυκειου εξετασεις μην νομιζεις μπορει χαλαρα απο στραβη να σε αφησουν μην ξεχναμε Ο βαθμος του απολυτηριου συμψηφιζετε με τον βαθμο τον πανελληνιων. Οσο για το επομενη χρονια μακαρι να τα παω καλα δεν θελω να αριστεψω αλλα μακαρι να τα παω καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Τρελας123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν πηρες απολυτηριο? λογω βαθμων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 15:50 Ο Orlando έγραψε: #229 08-11-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Wolfie: Αυτή ήταν η περσινή βάση της σχολης.Με 17000 θα είμαι καλυμμένος λογικά. Click για ανάπτυξη... Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Mavro Provato: #230 08-11-08 15:52 Σε ποια σχολή στοχεύετε; ......σε αυτή με την καλύτερη φοιτητική ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Ο m3Lt3D έγραψε: #231 08-11-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Click για ανάπτυξη... οκ μπορει να αλλαξουν, αλλα μην λεμε πως δεν εχουν και καμια σχεση! οι προτιμησεις των μαθητων δεν αλλαζουν ΤΟΣΟ δραματικα καθε χρονο! Ουτε και η δυσκολια των θεματων και η αποδοση των μαθητων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Wolfie έγραψε: #232 08-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία 5 χρονια δεν έχει περάσει τα 16.700 πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Ο Orlando έγραψε: #233 08-11-08 16:03 Και ξαναλεω,η περσινη βαση,και οποιοδηποτε παρομοιο στατιστικο,δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με τη βαση του 2009.Οποιαδηποτε διαφορετικη αποψη ειναι πλανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Ο Trolen έγραψε: #234 09-11-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Trolen: Ναι,δεν το πηρα.Δεν παω σχολειο τωρα καθομαι σπιτι,θα ξεκινησω σε λιγο το διαβασμα,να το προσπαθησω δηλαδη:xixi: Θελω να γραψω για απολυτηριο γιατι απο σχολη ειμαι καλυμενος,αλλα γιατι να μην προσπαθησω και για Πανελληνιες ξανα,δεν χανω κατι και ισως μου κατσει και τιποτα καλο :xixi: Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω.Θα το προσπαθησω οσο μπορω δηλαδη γιατι πολυ απλα θελω να πετυχω κατι !Θελω να καταφερω κατι και ας μην πηρα απολυτηριο να το καταφερω τωρα. Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: δεν πηρες απολυτηριο? λογω βαθμων? Click για ανάπτυξη... Ναι,και μαζι συνεβαλε και οτι δεν εγραψα καλα πανελληνιες,8700 μορια.Οποτε κοπηκα για 0.8 στα ενδοσχολικα χωρις απολυτηριο. Οταν παιρνεις καποια πραγματα επιπολαια αυτα παθενεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Ο Orlando έγραψε: #235 09-11-08 15:58 Σορρι κι ολας,αλλα για να μην πηρες απολυτηριο πρεπει να οπισθοβαραγες πολυ περσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο Trolen έγραψε: #236 10-11-08 16:20 Όχι ακριβώς όταν υπάρχει και παρελθόν με καθηγτές αλλάζουν τα πράγματα.Για 0.8 έμεινα πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Ο Orlando έγραψε: #237 11-11-08 13:42 Κι εγω ειχα παρελθον με τον καθηγητη της φυσικης αλλα ειδε οτι τα παω καλα και μου εβαλε 15 στο 1ο και 20 στο 2ο τετραμηνο.Και να φανταστεις οτι σε προηγουμενες ταξεις μου εβαζε 10,το οποιο ουτε καν αξιζα,απλα μου το εβαζε επειδη δεν ενοχλουσα στο μαθημα(σε αλλους εβαζε 6αρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:34 Ο Trolen έγραψε: #238 12-11-08 12:34 Πιστεψε με η λεξη ενοχλω δεν υπηρχε ποτε σε εμενα παρατηρηση δεν γινοταν.Απλα υπηρχε ενα παρελθον αλιωτικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orlando έγραψε: #239 12-11-08 20:18 Τεσπα εμενα μου φαινεται πως αντικειμενικα καποιος πρεπει να το εχει ριξει ΠΟΛΥ εξω για να μην περασει καποια ταξη του λυκειου.Αυτο βεβαια δεν σημαινει πως δεν μπορει το ιδιο ατομο να αριστεψει σε ενδοσχολικες και πανελληνιες την επομενη χρονια.Απο εκει και περα εσυ ξερεις καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 01:02 Ο Trolen έγραψε: #240 13-11-08 01:02 Συγκεκριμενα στις Γ λυκειου εξετασεις μην νομιζεις μπορει χαλαρα απο στραβη να σε αφησουν μην ξεχναμε Ο βαθμος του απολυτηριου συμψηφιζετε με τον βαθμο τον πανελληνιων. Οσο για το επομενη χρονια μακαρι να τα παω καλα δεν θελω να αριστεψω αλλα μακαρι να τα παω καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Τρελας123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Wolfie: Αυτή ήταν η περσινή βάση της σχολης.Με 17000 θα είμαι καλυμμένος λογικά. Click για ανάπτυξη... Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mavro Provato Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mavro Provato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 343 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Η Mavro Provato: #230 08-11-08 15:52 Σε ποια σχολή στοχεύετε; ......σε αυτή με την καλύτερη φοιτητική ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Ο m3Lt3D έγραψε: #231 08-11-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Click για ανάπτυξη... οκ μπορει να αλλαξουν, αλλα μην λεμε πως δεν εχουν και καμια σχεση! οι προτιμησεις των μαθητων δεν αλλαζουν ΤΟΣΟ δραματικα καθε χρονο! Ουτε και η δυσκολια των θεματων και η αποδοση των μαθητων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Wolfie έγραψε: #232 08-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία 5 χρονια δεν έχει περάσει τα 16.700 πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Ο Orlando έγραψε: #233 08-11-08 16:03 Και ξαναλεω,η περσινη βαση,και οποιοδηποτε παρομοιο στατιστικο,δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με τη βαση του 2009.Οποιαδηποτε διαφορετικη αποψη ειναι πλανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Ο Trolen έγραψε: #234 09-11-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Trolen: Ναι,δεν το πηρα.Δεν παω σχολειο τωρα καθομαι σπιτι,θα ξεκινησω σε λιγο το διαβασμα,να το προσπαθησω δηλαδη:xixi: Θελω να γραψω για απολυτηριο γιατι απο σχολη ειμαι καλυμενος,αλλα γιατι να μην προσπαθησω και για Πανελληνιες ξανα,δεν χανω κατι και ισως μου κατσει και τιποτα καλο :xixi: Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω.Θα το προσπαθησω οσο μπορω δηλαδη γιατι πολυ απλα θελω να πετυχω κατι !Θελω να καταφερω κατι και ας μην πηρα απολυτηριο να το καταφερω τωρα. Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: δεν πηρες απολυτηριο? λογω βαθμων? Click για ανάπτυξη... Ναι,και μαζι συνεβαλε και οτι δεν εγραψα καλα πανελληνιες,8700 μορια.Οποτε κοπηκα για 0.8 στα ενδοσχολικα χωρις απολυτηριο. Οταν παιρνεις καποια πραγματα επιπολαια αυτα παθενεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Ο Orlando έγραψε: #235 09-11-08 15:58 Σορρι κι ολας,αλλα για να μην πηρες απολυτηριο πρεπει να οπισθοβαραγες πολυ περσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο Trolen έγραψε: #236 10-11-08 16:20 Όχι ακριβώς όταν υπάρχει και παρελθόν με καθηγτές αλλάζουν τα πράγματα.Για 0.8 έμεινα πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Ο Orlando έγραψε: #237 11-11-08 13:42 Κι εγω ειχα παρελθον με τον καθηγητη της φυσικης αλλα ειδε οτι τα παω καλα και μου εβαλε 15 στο 1ο και 20 στο 2ο τετραμηνο.Και να φανταστεις οτι σε προηγουμενες ταξεις μου εβαζε 10,το οποιο ουτε καν αξιζα,απλα μου το εβαζε επειδη δεν ενοχλουσα στο μαθημα(σε αλλους εβαζε 6αρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:34 Ο Trolen έγραψε: #238 12-11-08 12:34 Πιστεψε με η λεξη ενοχλω δεν υπηρχε ποτε σε εμενα παρατηρηση δεν γινοταν.Απλα υπηρχε ενα παρελθον αλιωτικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orlando έγραψε: #239 12-11-08 20:18 Τεσπα εμενα μου φαινεται πως αντικειμενικα καποιος πρεπει να το εχει ριξει ΠΟΛΥ εξω για να μην περασει καποια ταξη του λυκειου.Αυτο βεβαια δεν σημαινει πως δεν μπορει το ιδιο ατομο να αριστεψει σε ενδοσχολικες και πανελληνιες την επομενη χρονια.Απο εκει και περα εσυ ξερεις καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 01:02 Ο Trolen έγραψε: #240 13-11-08 01:02 Συγκεκριμενα στις Γ λυκειου εξετασεις μην νομιζεις μπορει χαλαρα απο στραβη να σε αφησουν μην ξεχναμε Ο βαθμος του απολυτηριου συμψηφιζετε με τον βαθμο τον πανελληνιων. Οσο για το επομενη χρονια μακαρι να τα παω καλα δεν θελω να αριστεψω αλλα μακαρι να τα παω καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Τρελας123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε ποια σχολή στοχεύετε; ......σε αυτή με την καλύτερη φοιτητική ζωή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m3Lt3D Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 983 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 15:59 Ο m3Lt3D έγραψε: #231 08-11-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Click για ανάπτυξη... οκ μπορει να αλλαξουν, αλλα μην λεμε πως δεν εχουν και καμια σχεση! οι προτιμησεις των μαθητων δεν αλλαζουν ΤΟΣΟ δραματικα καθε χρονο! Ουτε και η δυσκολια των θεματων και η αποδοση των μαθητων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Wolfie έγραψε: #232 08-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία 5 χρονια δεν έχει περάσει τα 16.700 πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Ο Orlando έγραψε: #233 08-11-08 16:03 Και ξαναλεω,η περσινη βαση,και οποιοδηποτε παρομοιο στατιστικο,δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με τη βαση του 2009.Οποιαδηποτε διαφορετικη αποψη ειναι πλανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Ο Trolen έγραψε: #234 09-11-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Trolen: Ναι,δεν το πηρα.Δεν παω σχολειο τωρα καθομαι σπιτι,θα ξεκινησω σε λιγο το διαβασμα,να το προσπαθησω δηλαδη:xixi: Θελω να γραψω για απολυτηριο γιατι απο σχολη ειμαι καλυμενος,αλλα γιατι να μην προσπαθησω και για Πανελληνιες ξανα,δεν χανω κατι και ισως μου κατσει και τιποτα καλο :xixi: Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω.Θα το προσπαθησω οσο μπορω δηλαδη γιατι πολυ απλα θελω να πετυχω κατι !Θελω να καταφερω κατι και ας μην πηρα απολυτηριο να το καταφερω τωρα. Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: δεν πηρες απολυτηριο? λογω βαθμων? Click για ανάπτυξη... Ναι,και μαζι συνεβαλε και οτι δεν εγραψα καλα πανελληνιες,8700 μορια.Οποτε κοπηκα για 0.8 στα ενδοσχολικα χωρις απολυτηριο. Οταν παιρνεις καποια πραγματα επιπολαια αυτα παθενεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Ο Orlando έγραψε: #235 09-11-08 15:58 Σορρι κι ολας,αλλα για να μην πηρες απολυτηριο πρεπει να οπισθοβαραγες πολυ περσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο Trolen έγραψε: #236 10-11-08 16:20 Όχι ακριβώς όταν υπάρχει και παρελθόν με καθηγτές αλλάζουν τα πράγματα.Για 0.8 έμεινα πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Ο Orlando έγραψε: #237 11-11-08 13:42 Κι εγω ειχα παρελθον με τον καθηγητη της φυσικης αλλα ειδε οτι τα παω καλα και μου εβαλε 15 στο 1ο και 20 στο 2ο τετραμηνο.Και να φανταστεις οτι σε προηγουμενες ταξεις μου εβαζε 10,το οποιο ουτε καν αξιζα,απλα μου το εβαζε επειδη δεν ενοχλουσα στο μαθημα(σε αλλους εβαζε 6αρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:34 Ο Trolen έγραψε: #238 12-11-08 12:34 Πιστεψε με η λεξη ενοχλω δεν υπηρχε ποτε σε εμενα παρατηρηση δεν γινοταν.Απλα υπηρχε ενα παρελθον αλιωτικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orlando έγραψε: #239 12-11-08 20:18 Τεσπα εμενα μου φαινεται πως αντικειμενικα καποιος πρεπει να το εχει ριξει ΠΟΛΥ εξω για να μην περασει καποια ταξη του λυκειου.Αυτο βεβαια δεν σημαινει πως δεν μπορει το ιδιο ατομο να αριστεψει σε ενδοσχολικες και πανελληνιες την επομενη χρονια.Απο εκει και περα εσυ ξερεις καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 01:02 Ο Trolen έγραψε: #240 13-11-08 01:02 Συγκεκριμενα στις Γ λυκειου εξετασεις μην νομιζεις μπορει χαλαρα απο στραβη να σε αφησουν μην ξεχναμε Ο βαθμος του απολυτηριου συμψηφιζετε με τον βαθμο τον πανελληνιων. Οσο για το επομενη χρονια μακαρι να τα παω καλα δεν θελω να αριστεψω αλλα μακαρι να τα παω καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Τρελας123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Click για ανάπτυξη... οκ μπορει να αλλαξουν, αλλα μην λεμε πως δεν εχουν και καμια σχεση! οι προτιμησεις των μαθητων δεν αλλαζουν ΤΟΣΟ δραματικα καθε χρονο! Ουτε και η δυσκολια των θεματων και η αποδοση των μαθητων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:01 Ο Wolfie έγραψε: #232 08-11-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία 5 χρονια δεν έχει περάσει τα 16.700 πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Ο Orlando έγραψε: #233 08-11-08 16:03 Και ξαναλεω,η περσινη βαση,και οποιοδηποτε παρομοιο στατιστικο,δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με τη βαση του 2009.Οποιαδηποτε διαφορετικη αποψη ειναι πλανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Ο Trolen έγραψε: #234 09-11-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Trolen: Ναι,δεν το πηρα.Δεν παω σχολειο τωρα καθομαι σπιτι,θα ξεκινησω σε λιγο το διαβασμα,να το προσπαθησω δηλαδη:xixi: Θελω να γραψω για απολυτηριο γιατι απο σχολη ειμαι καλυμενος,αλλα γιατι να μην προσπαθησω και για Πανελληνιες ξανα,δεν χανω κατι και ισως μου κατσει και τιποτα καλο :xixi: Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω.Θα το προσπαθησω οσο μπορω δηλαδη γιατι πολυ απλα θελω να πετυχω κατι !Θελω να καταφερω κατι και ας μην πηρα απολυτηριο να το καταφερω τωρα. Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: δεν πηρες απολυτηριο? λογω βαθμων? Click για ανάπτυξη... Ναι,και μαζι συνεβαλε και οτι δεν εγραψα καλα πανελληνιες,8700 μορια.Οποτε κοπηκα για 0.8 στα ενδοσχολικα χωρις απολυτηριο. Οταν παιρνεις καποια πραγματα επιπολαια αυτα παθενεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Ο Orlando έγραψε: #235 09-11-08 15:58 Σορρι κι ολας,αλλα για να μην πηρες απολυτηριο πρεπει να οπισθοβαραγες πολυ περσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο Trolen έγραψε: #236 10-11-08 16:20 Όχι ακριβώς όταν υπάρχει και παρελθόν με καθηγτές αλλάζουν τα πράγματα.Για 0.8 έμεινα πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Ο Orlando έγραψε: #237 11-11-08 13:42 Κι εγω ειχα παρελθον με τον καθηγητη της φυσικης αλλα ειδε οτι τα παω καλα και μου εβαλε 15 στο 1ο και 20 στο 2ο τετραμηνο.Και να φανταστεις οτι σε προηγουμενες ταξεις μου εβαζε 10,το οποιο ουτε καν αξιζα,απλα μου το εβαζε επειδη δεν ενοχλουσα στο μαθημα(σε αλλους εβαζε 6αρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:34 Ο Trolen έγραψε: #238 12-11-08 12:34 Πιστεψε με η λεξη ενοχλω δεν υπηρχε ποτε σε εμενα παρατηρηση δεν γινοταν.Απλα υπηρχε ενα παρελθον αλιωτικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orlando έγραψε: #239 12-11-08 20:18 Τεσπα εμενα μου φαινεται πως αντικειμενικα καποιος πρεπει να το εχει ριξει ΠΟΛΥ εξω για να μην περασει καποια ταξη του λυκειου.Αυτο βεβαια δεν σημαινει πως δεν μπορει το ιδιο ατομο να αριστεψει σε ενδοσχολικες και πανελληνιες την επομενη χρονια.Απο εκει και περα εσυ ξερεις καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 01:02 Ο Trolen έγραψε: #240 13-11-08 01:02 Συγκεκριμενα στις Γ λυκειου εξετασεις μην νομιζεις μπορει χαλαρα απο στραβη να σε αφησουν μην ξεχναμε Ο βαθμος του απολυτηριου συμψηφιζετε με τον βαθμο τον πανελληνιων. Οσο για το επομενη χρονια μακαρι να τα παω καλα δεν θελω να αριστεψω αλλα μακαρι να τα παω καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Τρελας123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Orlando: Πιστεψε με,η περσινη βαση δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση. Click για ανάπτυξη... Τα τελευταία 5 χρονια δεν έχει περάσει τα 16.700 πάντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2008 στις 16:03 Ο Orlando έγραψε: #233 08-11-08 16:03 Και ξαναλεω,η περσινη βαση,και οποιοδηποτε παρομοιο στατιστικο,δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με τη βαση του 2009.Οποιαδηποτε διαφορετικη αποψη ειναι πλανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Ο Trolen έγραψε: #234 09-11-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Trolen: Ναι,δεν το πηρα.Δεν παω σχολειο τωρα καθομαι σπιτι,θα ξεκινησω σε λιγο το διαβασμα,να το προσπαθησω δηλαδη:xixi: Θελω να γραψω για απολυτηριο γιατι απο σχολη ειμαι καλυμενος,αλλα γιατι να μην προσπαθησω και για Πανελληνιες ξανα,δεν χανω κατι και ισως μου κατσει και τιποτα καλο :xixi: Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω.Θα το προσπαθησω οσο μπορω δηλαδη γιατι πολυ απλα θελω να πετυχω κατι !Θελω να καταφερω κατι και ας μην πηρα απολυτηριο να το καταφερω τωρα. Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: δεν πηρες απολυτηριο? λογω βαθμων? Click για ανάπτυξη... Ναι,και μαζι συνεβαλε και οτι δεν εγραψα καλα πανελληνιες,8700 μορια.Οποτε κοπηκα για 0.8 στα ενδοσχολικα χωρις απολυτηριο. Οταν παιρνεις καποια πραγματα επιπολαια αυτα παθενεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Ο Orlando έγραψε: #235 09-11-08 15:58 Σορρι κι ολας,αλλα για να μην πηρες απολυτηριο πρεπει να οπισθοβαραγες πολυ περσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο Trolen έγραψε: #236 10-11-08 16:20 Όχι ακριβώς όταν υπάρχει και παρελθόν με καθηγτές αλλάζουν τα πράγματα.Για 0.8 έμεινα πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Ο Orlando έγραψε: #237 11-11-08 13:42 Κι εγω ειχα παρελθον με τον καθηγητη της φυσικης αλλα ειδε οτι τα παω καλα και μου εβαλε 15 στο 1ο και 20 στο 2ο τετραμηνο.Και να φανταστεις οτι σε προηγουμενες ταξεις μου εβαζε 10,το οποιο ουτε καν αξιζα,απλα μου το εβαζε επειδη δεν ενοχλουσα στο μαθημα(σε αλλους εβαζε 6αρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:34 Ο Trolen έγραψε: #238 12-11-08 12:34 Πιστεψε με η λεξη ενοχλω δεν υπηρχε ποτε σε εμενα παρατηρηση δεν γινοταν.Απλα υπηρχε ενα παρελθον αλιωτικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orlando έγραψε: #239 12-11-08 20:18 Τεσπα εμενα μου φαινεται πως αντικειμενικα καποιος πρεπει να το εχει ριξει ΠΟΛΥ εξω για να μην περασει καποια ταξη του λυκειου.Αυτο βεβαια δεν σημαινει πως δεν μπορει το ιδιο ατομο να αριστεψει σε ενδοσχολικες και πανελληνιες την επομενη χρονια.Απο εκει και περα εσυ ξερεις καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 01:02 Ο Trolen έγραψε: #240 13-11-08 01:02 Συγκεκριμενα στις Γ λυκειου εξετασεις μην νομιζεις μπορει χαλαρα απο στραβη να σε αφησουν μην ξεχναμε Ο βαθμος του απολυτηριου συμψηφιζετε με τον βαθμο τον πανελληνιων. Οσο για το επομενη χρονια μακαρι να τα παω καλα δεν θελω να αριστεψω αλλα μακαρι να τα παω καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Τρελας123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και ξαναλεω,η περσινη βαση,και οποιοδηποτε παρομοιο στατιστικο,δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με τη βαση του 2009.Οποιαδηποτε διαφορετικη αποψη ειναι πλανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 15:52 Ο Trolen έγραψε: #234 09-11-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Trolen: Ναι,δεν το πηρα.Δεν παω σχολειο τωρα καθομαι σπιτι,θα ξεκινησω σε λιγο το διαβασμα,να το προσπαθησω δηλαδη:xixi: Θελω να γραψω για απολυτηριο γιατι απο σχολη ειμαι καλυμενος,αλλα γιατι να μην προσπαθησω και για Πανελληνιες ξανα,δεν χανω κατι και ισως μου κατσει και τιποτα καλο :xixi: Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω.Θα το προσπαθησω οσο μπορω δηλαδη γιατι πολυ απλα θελω να πετυχω κατι !Θελω να καταφερω κατι και ας μην πηρα απολυτηριο να το καταφερω τωρα. Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: δεν πηρες απολυτηριο? λογω βαθμων? Click για ανάπτυξη... Ναι,και μαζι συνεβαλε και οτι δεν εγραψα καλα πανελληνιες,8700 μορια.Οποτε κοπηκα για 0.8 στα ενδοσχολικα χωρις απολυτηριο. Οταν παιρνεις καποια πραγματα επιπολαια αυτα παθενεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Ο Orlando έγραψε: #235 09-11-08 15:58 Σορρι κι ολας,αλλα για να μην πηρες απολυτηριο πρεπει να οπισθοβαραγες πολυ περσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο Trolen έγραψε: #236 10-11-08 16:20 Όχι ακριβώς όταν υπάρχει και παρελθόν με καθηγτές αλλάζουν τα πράγματα.Για 0.8 έμεινα πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Ο Orlando έγραψε: #237 11-11-08 13:42 Κι εγω ειχα παρελθον με τον καθηγητη της φυσικης αλλα ειδε οτι τα παω καλα και μου εβαλε 15 στο 1ο και 20 στο 2ο τετραμηνο.Και να φανταστεις οτι σε προηγουμενες ταξεις μου εβαζε 10,το οποιο ουτε καν αξιζα,απλα μου το εβαζε επειδη δεν ενοχλουσα στο μαθημα(σε αλλους εβαζε 6αρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:34 Ο Trolen έγραψε: #238 12-11-08 12:34 Πιστεψε με η λεξη ενοχλω δεν υπηρχε ποτε σε εμενα παρατηρηση δεν γινοταν.Απλα υπηρχε ενα παρελθον αλιωτικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orlando έγραψε: #239 12-11-08 20:18 Τεσπα εμενα μου φαινεται πως αντικειμενικα καποιος πρεπει να το εχει ριξει ΠΟΛΥ εξω για να μην περασει καποια ταξη του λυκειου.Αυτο βεβαια δεν σημαινει πως δεν μπορει το ιδιο ατομο να αριστεψει σε ενδοσχολικες και πανελληνιες την επομενη χρονια.Απο εκει και περα εσυ ξερεις καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 01:02 Ο Trolen έγραψε: #240 13-11-08 01:02 Συγκεκριμενα στις Γ λυκειου εξετασεις μην νομιζεις μπορει χαλαρα απο στραβη να σε αφησουν μην ξεχναμε Ο βαθμος του απολυτηριου συμψηφιζετε με τον βαθμο τον πανελληνιων. Οσο για το επομενη χρονια μακαρι να τα παω καλα δεν θελω να αριστεψω αλλα μακαρι να τα παω καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Τρελας123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Trolen: Ναι,δεν το πηρα.Δεν παω σχολειο τωρα καθομαι σπιτι,θα ξεκινησω σε λιγο το διαβασμα,να το προσπαθησω δηλαδη:xixi: Θελω να γραψω για απολυτηριο γιατι απο σχολη ειμαι καλυμενος,αλλα γιατι να μην προσπαθησω και για Πανελληνιες ξανα,δεν χανω κατι και ισως μου κατσει και τιποτα καλο :xixi: Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω.Θα το προσπαθησω οσο μπορω δηλαδη γιατι πολυ απλα θελω να πετυχω κατι !Θελω να καταφερω κατι και ας μην πηρα απολυτηριο να το καταφερω τωρα. Αρχική Δημοσίευση από m3Lt3D: δεν πηρες απολυτηριο? λογω βαθμων? Click για ανάπτυξη... Ναι,και μαζι συνεβαλε και οτι δεν εγραψα καλα πανελληνιες,8700 μορια.Οποτε κοπηκα για 0.8 στα ενδοσχολικα χωρις απολυτηριο. Οταν παιρνεις καποια πραγματα επιπολαια αυτα παθενεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2008 στις 15:58 Ο Orlando έγραψε: #235 09-11-08 15:58 Σορρι κι ολας,αλλα για να μην πηρες απολυτηριο πρεπει να οπισθοβαραγες πολυ περσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο Trolen έγραψε: #236 10-11-08 16:20 Όχι ακριβώς όταν υπάρχει και παρελθόν με καθηγτές αλλάζουν τα πράγματα.Για 0.8 έμεινα πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Ο Orlando έγραψε: #237 11-11-08 13:42 Κι εγω ειχα παρελθον με τον καθηγητη της φυσικης αλλα ειδε οτι τα παω καλα και μου εβαλε 15 στο 1ο και 20 στο 2ο τετραμηνο.Και να φανταστεις οτι σε προηγουμενες ταξεις μου εβαζε 10,το οποιο ουτε καν αξιζα,απλα μου το εβαζε επειδη δεν ενοχλουσα στο μαθημα(σε αλλους εβαζε 6αρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:34 Ο Trolen έγραψε: #238 12-11-08 12:34 Πιστεψε με η λεξη ενοχλω δεν υπηρχε ποτε σε εμενα παρατηρηση δεν γινοταν.Απλα υπηρχε ενα παρελθον αλιωτικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orlando έγραψε: #239 12-11-08 20:18 Τεσπα εμενα μου φαινεται πως αντικειμενικα καποιος πρεπει να το εχει ριξει ΠΟΛΥ εξω για να μην περασει καποια ταξη του λυκειου.Αυτο βεβαια δεν σημαινει πως δεν μπορει το ιδιο ατομο να αριστεψει σε ενδοσχολικες και πανελληνιες την επομενη χρονια.Απο εκει και περα εσυ ξερεις καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 01:02 Ο Trolen έγραψε: #240 13-11-08 01:02 Συγκεκριμενα στις Γ λυκειου εξετασεις μην νομιζεις μπορει χαλαρα απο στραβη να σε αφησουν μην ξεχναμε Ο βαθμος του απολυτηριου συμψηφιζετε με τον βαθμο τον πανελληνιων. Οσο για το επομενη χρονια μακαρι να τα παω καλα δεν θελω να αριστεψω αλλα μακαρι να τα παω καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Τρελας123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σορρι κι ολας,αλλα για να μην πηρες απολυτηριο πρεπει να οπισθοβαραγες πολυ περσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Ο Trolen έγραψε: #236 10-11-08 16:20 Όχι ακριβώς όταν υπάρχει και παρελθόν με καθηγτές αλλάζουν τα πράγματα.Για 0.8 έμεινα πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Ο Orlando έγραψε: #237 11-11-08 13:42 Κι εγω ειχα παρελθον με τον καθηγητη της φυσικης αλλα ειδε οτι τα παω καλα και μου εβαλε 15 στο 1ο και 20 στο 2ο τετραμηνο.Και να φανταστεις οτι σε προηγουμενες ταξεις μου εβαζε 10,το οποιο ουτε καν αξιζα,απλα μου το εβαζε επειδη δεν ενοχλουσα στο μαθημα(σε αλλους εβαζε 6αρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:34 Ο Trolen έγραψε: #238 12-11-08 12:34 Πιστεψε με η λεξη ενοχλω δεν υπηρχε ποτε σε εμενα παρατηρηση δεν γινοταν.Απλα υπηρχε ενα παρελθον αλιωτικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orlando έγραψε: #239 12-11-08 20:18 Τεσπα εμενα μου φαινεται πως αντικειμενικα καποιος πρεπει να το εχει ριξει ΠΟΛΥ εξω για να μην περασει καποια ταξη του λυκειου.Αυτο βεβαια δεν σημαινει πως δεν μπορει το ιδιο ατομο να αριστεψει σε ενδοσχολικες και πανελληνιες την επομενη χρονια.Απο εκει και περα εσυ ξερεις καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 01:02 Ο Trolen έγραψε: #240 13-11-08 01:02 Συγκεκριμενα στις Γ λυκειου εξετασεις μην νομιζεις μπορει χαλαρα απο στραβη να σε αφησουν μην ξεχναμε Ο βαθμος του απολυτηριου συμψηφιζετε με τον βαθμο τον πανελληνιων. Οσο για το επομενη χρονια μακαρι να τα παω καλα δεν θελω να αριστεψω αλλα μακαρι να τα παω καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Τρελας123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όχι ακριβώς όταν υπάρχει και παρελθόν με καθηγτές αλλάζουν τα πράγματα.Για 0.8 έμεινα πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2008 στις 13:42 Ο Orlando έγραψε: #237 11-11-08 13:42 Κι εγω ειχα παρελθον με τον καθηγητη της φυσικης αλλα ειδε οτι τα παω καλα και μου εβαλε 15 στο 1ο και 20 στο 2ο τετραμηνο.Και να φανταστεις οτι σε προηγουμενες ταξεις μου εβαζε 10,το οποιο ουτε καν αξιζα,απλα μου το εβαζε επειδη δεν ενοχλουσα στο μαθημα(σε αλλους εβαζε 6αρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:34 Ο Trolen έγραψε: #238 12-11-08 12:34 Πιστεψε με η λεξη ενοχλω δεν υπηρχε ποτε σε εμενα παρατηρηση δεν γινοταν.Απλα υπηρχε ενα παρελθον αλιωτικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orlando έγραψε: #239 12-11-08 20:18 Τεσπα εμενα μου φαινεται πως αντικειμενικα καποιος πρεπει να το εχει ριξει ΠΟΛΥ εξω για να μην περασει καποια ταξη του λυκειου.Αυτο βεβαια δεν σημαινει πως δεν μπορει το ιδιο ατομο να αριστεψει σε ενδοσχολικες και πανελληνιες την επομενη χρονια.Απο εκει και περα εσυ ξερεις καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 01:02 Ο Trolen έγραψε: #240 13-11-08 01:02 Συγκεκριμενα στις Γ λυκειου εξετασεις μην νομιζεις μπορει χαλαρα απο στραβη να σε αφησουν μην ξεχναμε Ο βαθμος του απολυτηριου συμψηφιζετε με τον βαθμο τον πανελληνιων. Οσο για το επομενη χρονια μακαρι να τα παω καλα δεν θελω να αριστεψω αλλα μακαρι να τα παω καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Τρελας123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγω ειχα παρελθον με τον καθηγητη της φυσικης αλλα ειδε οτι τα παω καλα και μου εβαλε 15 στο 1ο και 20 στο 2ο τετραμηνο.Και να φανταστεις οτι σε προηγουμενες ταξεις μου εβαζε 10,το οποιο ουτε καν αξιζα,απλα μου το εβαζε επειδη δεν ενοχλουσα στο μαθημα(σε αλλους εβαζε 6αρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 12:34 Ο Trolen έγραψε: #238 12-11-08 12:34 Πιστεψε με η λεξη ενοχλω δεν υπηρχε ποτε σε εμενα παρατηρηση δεν γινοταν.Απλα υπηρχε ενα παρελθον αλιωτικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orlando έγραψε: #239 12-11-08 20:18 Τεσπα εμενα μου φαινεται πως αντικειμενικα καποιος πρεπει να το εχει ριξει ΠΟΛΥ εξω για να μην περασει καποια ταξη του λυκειου.Αυτο βεβαια δεν σημαινει πως δεν μπορει το ιδιο ατομο να αριστεψει σε ενδοσχολικες και πανελληνιες την επομενη χρονια.Απο εκει και περα εσυ ξερεις καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 01:02 Ο Trolen έγραψε: #240 13-11-08 01:02 Συγκεκριμενα στις Γ λυκειου εξετασεις μην νομιζεις μπορει χαλαρα απο στραβη να σε αφησουν μην ξεχναμε Ο βαθμος του απολυτηριου συμψηφιζετε με τον βαθμο τον πανελληνιων. Οσο για το επομενη χρονια μακαρι να τα παω καλα δεν θελω να αριστεψω αλλα μακαρι να τα παω καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Startx0 Τρελας123 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πιστεψε με η λεξη ενοχλω δεν υπηρχε ποτε σε εμενα παρατηρηση δεν γινοταν.Απλα υπηρχε ενα παρελθον αλιωτικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orlando Δραστήριο μέλος Ο Αποστολης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 612 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2008 στις 20:18 Ο Orlando έγραψε: #239 12-11-08 20:18 Τεσπα εμενα μου φαινεται πως αντικειμενικα καποιος πρεπει να το εχει ριξει ΠΟΛΥ εξω για να μην περασει καποια ταξη του λυκειου.Αυτο βεβαια δεν σημαινει πως δεν μπορει το ιδιο ατομο να αριστεψει σε ενδοσχολικες και πανελληνιες την επομενη χρονια.Απο εκει και περα εσυ ξερεις καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 01:02 Ο Trolen έγραψε: #240 13-11-08 01:02 Συγκεκριμενα στις Γ λυκειου εξετασεις μην νομιζεις μπορει χαλαρα απο στραβη να σε αφησουν μην ξεχναμε Ο βαθμος του απολυτηριου συμψηφιζετε με τον βαθμο τον πανελληνιων. Οσο για το επομενη χρονια μακαρι να τα παω καλα δεν θελω να αριστεψω αλλα μακαρι να τα παω καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τεσπα εμενα μου φαινεται πως αντικειμενικα καποιος πρεπει να το εχει ριξει ΠΟΛΥ εξω για να μην περασει καποια ταξη του λυκειου.Αυτο βεβαια δεν σημαινει πως δεν μπορει το ιδιο ατομο να αριστεψει σε ενδοσχολικες και πανελληνιες την επομενη χρονια.Απο εκει και περα εσυ ξερεις καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolen Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πετρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τριανδρία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 01:02 Ο Trolen έγραψε: #240 13-11-08 01:02 Συγκεκριμενα στις Γ λυκειου εξετασεις μην νομιζεις μπορει χαλαρα απο στραβη να σε αφησουν μην ξεχναμε Ο βαθμος του απολυτηριου συμψηφιζετε με τον βαθμο τον πανελληνιων. Οσο για το επομενη χρονια μακαρι να τα παω καλα δεν θελω να αριστεψω αλλα μακαρι να τα παω καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συγκεκριμενα στις Γ λυκειου εξετασεις μην νομιζεις μπορει χαλαρα απο στραβη να σε αφησουν μην ξεχναμε Ο βαθμος του απολυτηριου συμψηφιζετε με τον βαθμο τον πανελληνιων. Οσο για το επομενη χρονια μακαρι να τα παω καλα δεν θελω να αριστεψω αλλα μακαρι να τα παω καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.