Σε ποια πόλη να πάω ΗΜΜΥ;

dkwstas

Νεοφερμένος

Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλίας και μας γράφει απο Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Καλησπέρα στην παρέα, είμαι τελείως καινούργιος σε αυτό το φόρουμ, ωστόσο είμαι μέλος σε ξένα φόρουμ και ξέρω πάνω κάτω πως λειτουργούνε. Να πω επίσης συγχαρητήρια σε όλους εμάς που δώσαμε πανελλήνιες ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.

Τώρα για να μπω και στο κυρίως θέμα, εγώ ήθελα εξ' αρχής να μπω στο τμήμα των ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών του ΑΠΘ. Όμως με βάση τα μόρια που έγραψα λογικά θα περάσω στην 2η επιλογή μου η οποία θα περιέχει πάλι την ΗΜΜΥ αλλά σε διαφορετική πόλη (δηλαδή Βόλο, Κοζάνη, Ξάνθη, Χανιά, Πάτρα).

Να αναφέρω στο σημείο αυτό ότι εγώ είμαι από Δράμα άρα έχουμε και λέμε:
  • Χανιά, χλωμό το βλέπω πολύ μακριά - αν και όχι αδύνατο.
  • Βόλος, Πάτρα, οκ δεν είναι κακές επιλογές - αν και έχω ακούσει ότι ο Βόλος έχει δύσκολο τμήμα ΗΜΜΥ αλλά δεν με πειράζει
  • Κοζάνη, δεν έχω ακούσει τίποτα - καλή επιλογή φαίνεται
  • Ξάνθη, πολύ κοντά στη Δράμα και έχω ακούσει καλά λόγια - ίσως να περάσω και από κοντά να μιλήσω με άτομα από εκεί
Κάτι άλλο που έχω στο μυαλό μου και με κάνει να θέλω να περάσω Κοζάνη (αντί για παράδειγμα Ξάνθη) είναι ότι οι περισσότεροι φίλοι μου θα περάσουν σε σχολές στη Δυτική Μακεδονία/Ήπειρο και η Κοζάνη είναι η κοντινότερη πόλη στις περιοχές εκείνες.

Όποιος ξέρει οτιδήποτε σχετικά με τα τμήματα ΗΜΜΥ στις πόλεις αυτές (+ Θεσσαλονίκη) να μου πει, δεκτές συμβουλές/προτάσεις/ιδέες/εμπειρίες κλπ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top