Alan
Δραστήριο μέλος

Είναι σαν τις καταλήψεις περίπου: Αν κάτσεις με σταυρωμένα (pun intended) τα χέρια σίγουρα θα χάσεις.
Αν αντιδράσεις με κάποιον τρόπο υπάρχει η πιθανότητα να νικήσεις.
(Παλιότερα την ίδια άποψη είχα αλλά κατάλαβα οτι ήταν λάθος το σκεπτικό μου)
Τι φάση, άλλαξες ; :p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Μάλλον ποτέ.Πως να ψηφιστεί κάτι τέτοιο σε'μας..με τι φόντα;Οι Ιρλανδοί είδατε τι ψήφισαν πριν από μια βδομάδα. Εμείς πότε θα ξεκολλήσουμε το μυαλό μας;
Που πάμε μεις οι βλάχοι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eyb0ss
Δραστήριο μέλος

Κωλοτούμπας :pΤι φάση, άλλαξες ; :p
Μακριά από τον παλαιό, συντηρητικό και φιλελεύθερο εαυτό μου.
Obito
Εκκολαπτόμενο μέλος

Alan
Δραστήριο μέλος

Δεν επιμένω μπορεί να είναι έτσι..αλλά όλοι ξέρουμε την νοοτροπία του Έλληνα που όταν έχει σχηματίσει μία άποψη για κάτι δεν την αλλάζει με τίποτα.....
Και που την ξέρουμε, μας αρέσει;Κάτι πρέπει να αλλάξει, δε συμφωνείς;
Amen, που θα έλεγε κι ο Άνθιμος.Κωλοτούμπας :p
Μακριά από τον παλαιό, συντηρητικό και φιλελεύθερο εαυτό μου.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Δεν επιμένω μπορεί να είναι έτσι..αλλά όλοι ξέρουμε την νοοτροπία του Έλληνα που όταν έχει σχηματίσει μία άποψη για κάτι δεν την αλλάζει με τίποτα.....
Εσύ; την αλλάζεις;
Dr.K
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και που την ξέρουμε, μας αρέσει;Κάτι πρέπει να αλλάξει, δε συμφωνείς;
Amen, που θα έλεγε κι ο Άνθιμος.
Κάτι πρέπει να αλλάξει αλλά το θεωρώ πολύ δύσκολο να βρεθεί λύση.
Δηλαδή τι θα μπορούσε να γίνει??? Δεν ξέρω.........

Εσύ; την αλλάζεις;
Γενικά μιλάς???και αλήθεια δεν καταλαβαίνω το ύφος σου....
nikmil
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Ο καθένας έχει δικαιώμα στο κρεβάτι του να κάνει ότι θέλει σωστά αλλά για κάποιον λώγο οι παπάδεςτο θεωρούν αμαρτία επειδή το γράφει η βίβλος και βγαίνουν και κάνουν εκδηλώσεις εναντίων των ομοφυλοφίλων
Επίσης (έχω ακούσει και διαβάσει) ότι είναι αμαρτία να τρως γαρίδες χταπόδι χοιρινό (όπως berger λουκάνικο).
Φανταστείτε να έβγαινε για αυτά να έκανε διαδηλώσεις αφού οι περισσότεροι τρόνε γαρίδες.
Με άλλα λόγια οι ομοφυλόφιλοι τον πειράζουνε αυτόν εφόσον δεν τον έχουν κάνει κάτι αυτος γιατί τους κρίνεις.
Κάτι τέτοια κάνουν οι παπάδες (την εκκλησία την βγάζω εκτός) και δε θέλουν να τους λέμε φασιστες.
(Συγνώμη εμένα αυτό πάει στην ακρό δεξια)
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Το γράφει όντως?οι παπάδεςτο θεωρούν αμαρτία επειδή το γράφει η βίβλος
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

το αναφέρει 2 φορές και το να μην τρως χοιρινό, χταπόδι,γαρίδες 8 φορέςΤο γράφει όντως?
Kozi
Νεοφερμένο μέλος

Libertus
Συντονιστής

οι παπάδεςτο θεωρούν αμαρτία επειδή το γράφει η βίβλος
Η Βίβλος θεωρεί τη γυναίκα κατώτερη του άντρα. Εάν βασιζόμαστε σε αυτή, σωθήκαμε.Το γράφει όντως?

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Ανθιμος Θεσσαλονικης και Χριστοδουλος,επι Χουντας...μιλανε για ηθικη οι παπαδες,αυτοι που τρωνε με χρυσα κουταλια,εχουν ΤΟΣΟ πλουτο,αρνουνται να φορολογηθουν και εχουν κατηγορηθει για τοσα σκανδαλα..
ε λίγο δύσκολο αυτά τα άτομα να μιλάνε για δόξα
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Δεν ζω στη Θεσσαλονικη αλλα θα ψηφιζα Μπουταρη μονο και μονο γιατι σπαει τα νευρα του Ανθιμου. Καποτε του ειχε πει οτι οσο ειναι αυτος Μητροπολιτης, Δημαρχος δεν θα βγει. Κι ομως ξεχασε οτι ψηφιζει ολος ο λαος κι οχι μονο οι χριστιανοταλιμπαν φιλοι του
Οργανωνει ο Μπουταρης gay pride και μετα παει επισκεψη στο Αγιο Ορος και εχει κατακτησεις...
konstantinab199
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Έχεις δίκιο. Το μίσος που τρέφουν κάποιοι Άνθιμοι, Σεραφείμ, Αμβρόσιοι, Χριστόδουλοι κλπ για τους άλλους ανθρώπους αποτελεί κλινική περίπτωση.πόσο μίσος κάποιοι ανθρωποι θεε μου !
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Σοβαρά?? Κατά τα αλλά εμένα μου έχουν πει ότι η θρησκεία μας πιστεύει στην ισότηταΗ Βίβλος θεωρεί τη γυναίκα κατώτερη του άντρα. Εάν βασιζόμαστε σε αυτή, σωθήκαμε.![]()
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος

Sommerfeld
Δραστήριο μέλος

Και μπορεί να μην ξέρω(και ποσώς με ενδιαφέρει ούτε εμένα ούτε κανέναν)τι καπνό φουμάρει ο κ.Άνθιμος και αν δικαιολογείται αυτή η έχθρα με τους ομοφυλόφιλους, αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε....Πόσα και πόσα δεν είχε στολίσει ο Χριστόδουλος για τους ομοφυλόφιλους που σχεδόν τους αφόριζε(είχε γράψει σε επιστολή που την έστειλε σε Ιερά Σύνοδο το 2005 <<πόρνοι και αρσενόκοιται βασιλείαν Θεού ου κληρονομήσουσι>> και ότι η ομοφυλοφιλία πρόκειται για <<θανάσιμο αμάρτημα>>)?? Γνωστό όμως σε όλους μας το λεγόμενο <<κουσούρι>> που είχε ο λεγάμενος....Πόσες και πόσες φορές δεν ακούσαμε απο το ιερατείο ότι η ομοφυλοφιλία είναι προσβολή προς το Θείο γιατί ο Θεός, λένε, έπλασε τον Αδάμ και την Εύα και όχι τον Αδάμ...και τον Μπάμπη??....Και πόσες φορές δεν ακούσαμε για σκάνδαλα με ομοφυλόφιλους παπάδες(να μην πιάσω τους παιδεραστές)που μπροστά στις κάμερες και στους πιστούς έπιαναν τους ομοφυλόφιλους από το αυτί για να τους επιπλήξουν και μέσα στις εκκλησίες έπιαναν με τα χέρια τους....τα ακατανόμαστα?? Εγώ κρατάω απλά αυτό που δήλωσε ο πατηρ Αβέρκιος στο περιοδικό 10%, σύμφωνα με τον οποίον το συντρηπτικά μεγαλύτερο ποσοστό των άγαμων ιερέων είναι ομοφυλόφιλοι και ότι όλοι μαζί θα προσπαθούσαν να επιλύσουν αυτην την ασυμφωνία λόγων και έργων της εκκλησίας(δημόσια όλοι κατακρίνουν και καταδικάζουν την ομοφυλοφιλια αλλά στην πράξη...) αν οι κοινωνικές συνθηκες της χωρας μας το επέτρεπαν κάτι τέτοιο...Αν οι ομοφυλοφιλοι αποχτούσαν πραγματική αναγνώριση στην χωρα μας η εκκλησια(στο μεγαλύτερο ποσοστό)θα επαυε μονομιάς τα καυστικά σχόλια και τον κιτρινισμό εναντίον τους αφήνοντας απλά τις εν λόγω διατάξεις της βίβλου να ατονίσουν και να λησμονηθούν όπως άλλωστε έχει κάνει πολλάκις και με άλλα ζητήματα(η ίδια η ΠΔ αφήνεται στο περιθώριο, στην λήθη επειδή απλά δεν συμβαδίζει με την εποχή μας, είναι αρχαιοτάτη, το ίδιο ισχύει και για την ομοφυλοφιλια...)...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.