Κυρίες μου, μια μια, παραθέστε μας όλα τα ρούχα της γκαρνταρόμπας σας σε συνολάκια και με τι παπούτσι θα το συνοδεύατε το παλικάρι αναρωτιέται τι φοράμε όταν περπατάμε στο δρόμο και κάποιος άγνωστος νιώθει την ελευθερία να εξυμνήσει την κ*λάρα μας
Ρυζόγαλο όσο έχεις κουραστεί εσύ, άλλο τόσο έχουμε και εμείς να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Δεν είναι τυχαίο ότι σε όσα έχουν γραφτεί η συντριπτική πλειοψηφία που είναι κατά του βιασμού είναι γυναίκες (και δεν μιλάω για το "είμαι κατά του βιασμού/ ο βιασμός είναι κακός, αλλά να βάζετε άλλα ρούχα")
'Ντάξει πες όσα ανέκδοτα και αστεία για το βιασμό θες, βαρέθηκα να προσπαθώ να σε πείσω γτ ανεξάρτητα από το πόσα πολλά ρούχα φοράω αν περπατάω μόνη μου τη νύχτα και ακούσω κάποιον να με πλησιάζει χτυπάει η καρδιά μου και σκέφτομαι τα χειρότερα. Ή γτ όταν βλέπω βιασμούς στις ταινίες μου έρχεται εμετός και ζαλίζομαι (και είμαι το ίδιο άτομο που πριν μέρες έκανε πλάκα σε ένα άλλο θέμα για το bdsm -αφού υπάρχει συναίνεση-)
Με το μόνο που συμφωνώ είναι το "ίσως στο μέλλον".
Ίσως στο μέλλον λοιπόν, αν ποτέ γίνω μάνα και βρεθώ κάπου έξω ενώ το παιδί πεινάει, θα θηλάσω δημόσια το πιτσιρίκι μου ώστε να δυναμώσει και μεγαλώνοντας να δίνει ξύλο σε φασίστες, σεξιστές και ρατσιστές ενώ ταυτόχρονα φοράει ότι ρούχα θέλει.
Κούκλα μου( ποιος ξέρει βασικά...) όταν λέω αποδείξεις εννοώ επιστημονικές αποδείξεις.
Επειδή μάλλον είτε δεν έχετε τις κατάλληλες νοητικές ικανότητες να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες, είτε δε σκέφτεστε καθαρά επειδή όπως είχα πει το θέμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο για εσάς, ορίστε:
Ένα απλό παράδειγμα: Δεν είναι από τα καλύτερα, αλλά η λογική θα φανεί.
Κοιμάστε στο σπίτι σας με ανοιχτές τις πόρτες. Δεν είναι τέρμα ανοιχτές, αλλά αν έρθει κάποιος λίγο κοντά το βλέπει, από μακριά όμως όχι δεν το καταλαβαίνει. Μετά από κάποιο καιρό σας κλέβουν. Το συζητάτε με φίλους και γνωστούς και όλοι σας λένε " μα και εσύ κλείσε την πόρτα, τα θελες και τα παθες"
Εσύ αγανακτείς. Λες " μα είναι δυνατόν να κατηγορείτε εμένα που για τον χ,y λόγο άφησα ανοιχτές τις πόρτες, έχοντας προφανώς το δικαίωμα να το κάνω και όχι τον ίδιο ληστη? Αντί να αυξήσετε την αστυνομία, αντί να θρέψετε τους ανθρώπους, ώστε να μη φτάσουν σε αυτό το επίπεδο εσείς κατηγορείτε εμένα, είστε σοβαροί?"
"Έχετε δίκιο δεσποινίς, δεν είστε εσείς η πηγή του κακού, αλλά η κοινωνία... Όμως να ξέρετε, αν και αναγνωρίζουμε το ότι εσείς δεν κάνατε κάτι κακό που αφήσατε ανοιχτή την πόρτα, αν την είχατε κλειστή, τότε είναι πιθανό να μην έμπαινε μέσα ο κλέφτης. Μπορεί και να την παραβίαζε και να έμπαινε. Μπορεί να την έβλεπε κλειστή και να έφευγε. Αν υπήρχε τρόπος δεσποινίς να ξέραμε με απόλυτη σιγουριά 100%, ότι η λίγο ανοιχτή πόρτα δε συμβάλλει στη ληστεία, τότε δε θα τα λέγαμε αυτά..."
Το πρόβλημα είναι αλλού ναι, το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί ναι, αλλά αν δεν ξέρουμε με απόλυτη σιγουριά ότι η ενδυμασία δεν παίζει καθόλου ρόλο, τότε το να φωνάζετε και να λέτε " δικαίωμα μου να κοιμάμαι με ανοιχτές τις πόρτες, δεν αλλάζω επειδή δε φταίω εγώ, αλλά η κοινωνία" σας κάνει να φαίνεστε ανεγκέφαλες. Βαριά λόγια, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Και δίχως αλαζονεία, δε λέω τίποτα που να μην είναι λογικό και αληθές. Δεν έχουν όλα τα πράγματα 2 όψεις. Το ότι ο βιασμός είναι κακός δεν είναι πχ προς συζήτηση, είναι γεγονός.
Αφήστε στην άκρη ό,τι δηλητηριάζει τη λογική σας, συνεχίστε να εναντιώνεστε σε αυτούς και αυτές που μόνο εσάς κατηγορούν, αλλά όταν έρχεται κάποιος σαν και εμένα και σας λέει κάποια πράγματα, μην αντιδράτε χωρίς λόγο. Να ακούμε και λίγο έτσι...