Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

2 χρόνια όμως έκανα διακοπές εκεί για αρκετές μέρες.
Είναι πανέμορφα. Μέναμε στη Σκάλα Ποταμιάς,αλλά είχαμε γυρίσει αρκετές περιοχές.
Μου άρεσαν τα Λιμενάρια αρκετά (αν και θυμάμαι ότι είχε πάρα πολύ κόσμο)
Είχαμε πάει στον Θεολόγο,στην Παναγία και σε μερικές περιοχές ακόμα.
Θάλασσες πολύ καθαρές όλες,λένε τα καλύτερα για τον Παράδεισο συγκεκριμένα.
Γενικά αν και έχω πολλά χρόνια να πάω,μου είχε αρέσει πολύ.
Συνδυάζει και πράσινο και όμορφες θάλασσες.
Υποθέτω όμως πως και η Σαμοθράκη θα είναι εξίσου όμορφη.
Γενικότερα να ξέρεις,σημασία δεν έχει το που θα πάς,αλλά η παρέα.
Με καλή παρέα παντού περνάς καλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος

sakaros
Νεοφερμένο μέλος

Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος

Για τη σαμοθρακη που ηθελα να παω και εγω εχω ακουση καλα πραγματα
τωρα η επιλογη δικη σου απο ποια περιοχη εισαι ;
παντως αν εχεις καλη παρεα δεν θα περασης ακημα

namaste
Νεοφερμένο μέλος

Σαμοθράκη τελευταία φορά πηγα πριν απο 2 χρονια... απιστευτα τοπία, θαλασσες με κρυα και καθαρά νερα, αρχαιολογικοι χωροι...δεν εχει την κίνηση που έχει η Θάσος... ενα απο τα αρνητικά της ήταν η κακη ακτοπλοικη σύνδεση 3 ωρες περιπου (και τώρα τοσο νομιζω οτι ειναι....) Αρκετές συμμαθήτριες μου περνουν εβδομαδες-μηνες στη Σαμοθράκη και είναι πολυ ευχαριστημένες... (εγω με το ζορι αντεξα 5 μερες αλλα δεν ειχα παρεα... γουστα ειναι αυτα!). φέτος ειναι μεσα στα σχέδια της παρέας...

ελπιζω να βοηθησα λίγο..

elenaki92
Δραστήριο μέλος

https://www.samothrace.gr/index.cfm?AreaId=1
πάρε μια ιδέα και να επισημάνω ότι αν πάτε τελικά Σαμοθράκη να δοκιμάσετε όπως και δήποτε το κατσικάκι της!!! είναι θαύμαααααααα!!!! και αν κάνετε βουτιά στις βάθρες να είστε προετοιμασμένες για κρύυυυυυα νερά!!! αααα οι παραλίες είναι όλες με πέτρα εκτός από την παχιά άμμο που είναι με άμμο όπως ακριβώς λέει...

Johnny15
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος

Κανεις που να έχει πάει πρόσφατα;
Η Σαμοθρακη ειναι απιστευτη θα περασεις τελεια ομως να ξερεις πρεπει να περπατησεις πολυ για να πας σε <<ωραια>> μερη,χωρις την βοηθεια αυτοκινητου.Τα τοπια ειναι μαγευτικα ειδικα πανω αν πας στις βαρθες του φονια (εχει και καταρρακτη).
Η Σαμοθρακη ειναι το 2ο καλυτερο νησι που εχω παει στην Ελλαδα και εχω παει σε αρκετα
Νταξει η Θασος ενα απλο νησακι δεν ξετρελαθηκα.Αυτο που ξεχωριζει ειναι η Γκιολα γνωστη και ως <<φυσικη>> πισινα .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Η Σαμοθρακη ειναι απιστευτη θα περασεις τελεια ομως να ξερεις πρεπει να περπατησεις πολυ για να πας σε <<ωραια>> μερη,χωρις την βοηθεια αυτοκινητου.Τα τοπια ειναι μαγευτικα ειδικα πανω αν πας στις βαρθες του φονια (εχει και καταρρακτη).
Η Σαμοθρακη ειναι το 2ο καλυτερο νησι που εχω παει στην Ελλαδα και εχω παει σε αρκετα
Νταξει η Θασος ενα απλο νησακι δεν ξετρελαθηκα.Αυτο που ξεχωριζει ειναι η Γκιολα γνωστη και ως <<φυσικη>> πισινα .
Το ψήνω για Σαμοθράκη φέτος. Απλά δεν έχω κάνει κάμπινγκ στο παρελθόν και το σκέφτομαι. Όλη η Ξάνθη εκεί πηγαίνει μετά την εξεταστική. Πότε πήγες και με ποιον; Γιατί δεν νομίζω να είναι οικογενειακό μέρος.
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος

Το ψήνω για Σαμοθράκη φέτος. Απλά δεν έχω κάνει κάμπινγκ στο παρελθόν και το σκέφτομαι. Όλη η Ξάνθη εκεί πηγαίνει μετά την εξεταστική. Πότε πήγες και με ποιον; Γιατί δεν νομίζω να είναι οικογενειακό μέρος.
Χαχα δεν γνωριζεις την οικογενεια μου γιαυτο

Πριν 2 χρονια περιπου Σαμοθρακη,πριν 1 χρονο Θασο
Αν εχεις φιλους θα περασεις τελεια.Αλλα και να μην εχεις θα γνωρισεις εκει εγω ειχα γνωρισει εναν φοιτητη απο θεσσαλονικη και εναν ακυρο απο φινλανδια και ειχαμε ανεβει μαζι στον φονια
Johnny15
Επιφανές μέλος

Χαχα δεν γνωριζεις την οικογενεια μου γιαυτοΕγω με τον πατερα μου ειδικα <<γουσταρουμε>> πολυ την εξερευνηση οποτε δεν αφηνουμε σημειο για σημειο.
Πριν 2 χρονια περιπου Σαμοθρακη,πριν 1 χρονο Θασο
Αν εχεις φιλους θα περασεις τελεια.Αλλα και να μην εχεις θα γνωρισεις εκει εγω ειχα γνωρισει εναν φοιτητη απο θεσσαλονικη και εναν ακυρο απο φινλανδια και ειχαμε ανεβει μαζι στον φονια
Για πόσες μέρες είναι ιδανικά; Με καθαριότητα τι παίζει;
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος

Τωρα μερες δεν ξερω να σου πω αληθεια(ειναι στον ανθρωπο).Απ'την στιγμη που θα πας να κανεις καμπινγκ ξεχνα την καθαριοτητα

American Economist
Επιφανές μέλος

Στη Σαμοθράκη όσες μέρες περισσότερες τόσο το καλύτερο.
Επειδή εγώ έκανα ελεύθερο κάμπινγκ δεν έχω προσωπική άποψη για τις εγκαταστάσεις του (ημι)οργανωμένου, αν και δεν μου έχουν μεταφερθεί πότέ αρνητικά σχόλια από τους φίλους μου. Στην τελική, βουτάς στις βάθρες και είσαι κομπλε.

billie perrakis
Νεοφερμένο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Στη Σαμοθράκη όσες μέρες περισσότερες τόσο το καλύτερο.
Επειδή εγώ έκανα ελεύθερο κάμπινγκ δεν έχω προσωπική άποψη για τις εγκαταστάσεις του (ημι)οργανωμένου, αν και δεν μου έχουν μεταφερθεί πότέ αρνητικά σχόλια από τους φίλους μου. Στην τελική, βουτάς στις βάθρες και είσαι κομπλε.![]()
Σε ελεύθερο θα πάω και εγώ, αν πάω. Απλά πηγαίνουν πολλοί γνωστοί μου από Ξάνθη και λέω να ακολουθήσω.
harry akritas
Διάσημο μέλος

Αν πας για ελεύθερο κάμπινγκ, Σαμοθράκη με τα χίλια. Το νησί είναι φτιαγμένο για κάμπινγκ και λάτρεις της φύσης. Οι παραλίες είναι αρκετά βραχώδεις, όχι αρκετά ωραίες κατά την άποψη μου, αλλά είναι αυτό που λέμε wild nature beauty.Σε ελεύθερο θα πάω και εγώ, αν πάω. Απλά πηγαίνουν πολλοί γνωστοί μου από Ξάνθη και λέω να ακολουθήσω.
Η Θάσος από την άλλη είναι για πιο οικογενειακή κατάσταση, ήσυχο νησί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.