giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.257 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2020 στις 00:39 Ο giannhs2001: #41 23-08-20 00:39 Αρχική Δημοσίευση από eri548: Εγώ δεν έδωσα φέτος του χρόνου δίνω,γι αυτό έκανα και αρκετές ερωτήσεις για να μάθω σχετικά με τη σχολή Click για ανάπτυξη... Αν το θες πολύ θα το καταφέρεις. Ελπίζω να πατάς βέβαια το 1,70 ύψος γιατί ακόμα και 1,69 σε κόβουν. Καλό διάβασμα και εξάσκηση για τα αθλήματα, είναι λίγο απαιτητικά ( το χιλιάρι και άλμα εις μήκος ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eri548 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eri548 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2020 στις 00:40 Η eri548 έγραψε: #42 23-08-20 00:40 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν το θες πολύ θα το καταφέρεις. Ελπίζω να πατάς βέβαια το 1,70 ύψος γιατί ακόμα και 1,69 σε κόβουν. Καλό διάβασμα και εξάσκηση για τα αθλήματα, είναι λίγο απαιτητικά ( το χιλιάρι και άλμα εις μήκος ). Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ... Είμαι 1.71 και ελπίζω να πάρω και κανέναν ακόμη μέχρι του χρόνου.. όσο για τα αθλήματα θα ξεκινήσω από Οκτώβρη , εγώ το άλμα εις ύψος φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.257 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2020 στις 00:41 Ο giannhs2001: #43 23-08-20 00:41 Αρχική Δημοσίευση από eri548: Σε ευχαριστώ πάρα πολύ... Είμαι 1.71 και ελπίζω να πάρω και κανέναν ακόμη μέχρι του χρόνου.. όσο για τα αθλήματα θα ξεκινήσω από Οκτώβρη Click για ανάπτυξη... Έξοχα. Παίζει ρόλο και ο Δείκτης μάζας ( συμψηφισμός βάρους και ύψους ). Πιστεύω λογικά είσαι αδύνατη άρα δεν έχεις θέμα. Καλά κάνεις και ξεκινάς από Οκτώβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariapanagiotou Vagelis30 Eleni123- Maria235 tomftw 5070 mathitisglykeiou JC_APC Kostas568 Jim.ser thema Libertus Jimmy20 Giii Marioskops Xristinaki123 angies Nickmmz Galina Nick0007 Κλημεντίνη Orphalesian eri548 Ragnar10 Danaoula2020 NickT luisnazariodelima kiyoshi tymvorixos fearless Thanos_D MarcoReus Arianara S3 giannhs2001 Ggpg Viedo tsiobieman Rene2004 SlimShady stefan Slytherin Nina42 valantis21 Ryuzaki cel123 Θανασης Α. lnesb Belle26 hirasawayui GeoCommand Lathy Kostakis45 Stelios725 Ν.Χ. Ανδρεας 1970 Johanna Mark Ermioni89 ΘανάσοςG4 Dunedain10 B747 iminspain Tommy_civil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από eri548: Εγώ δεν έδωσα φέτος του χρόνου δίνω,γι αυτό έκανα και αρκετές ερωτήσεις για να μάθω σχετικά με τη σχολή Click για ανάπτυξη... Αν το θες πολύ θα το καταφέρεις. Ελπίζω να πατάς βέβαια το 1,70 ύψος γιατί ακόμα και 1,69 σε κόβουν. Καλό διάβασμα και εξάσκηση για τα αθλήματα, είναι λίγο απαιτητικά ( το χιλιάρι και άλμα εις μήκος ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eri548 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eri548 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 161 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2020 στις 00:40 Η eri548 έγραψε: #42 23-08-20 00:40 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν το θες πολύ θα το καταφέρεις. Ελπίζω να πατάς βέβαια το 1,70 ύψος γιατί ακόμα και 1,69 σε κόβουν. Καλό διάβασμα και εξάσκηση για τα αθλήματα, είναι λίγο απαιτητικά ( το χιλιάρι και άλμα εις μήκος ). Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ... Είμαι 1.71 και ελπίζω να πάρω και κανέναν ακόμη μέχρι του χρόνου.. όσο για τα αθλήματα θα ξεκινήσω από Οκτώβρη , εγώ το άλμα εις ύψος φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.257 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2020 στις 00:41 Ο giannhs2001: #43 23-08-20 00:41 Αρχική Δημοσίευση από eri548: Σε ευχαριστώ πάρα πολύ... Είμαι 1.71 και ελπίζω να πάρω και κανέναν ακόμη μέχρι του χρόνου.. όσο για τα αθλήματα θα ξεκινήσω από Οκτώβρη Click για ανάπτυξη... Έξοχα. Παίζει ρόλο και ο Δείκτης μάζας ( συμψηφισμός βάρους και ύψους ). Πιστεύω λογικά είσαι αδύνατη άρα δεν έχεις θέμα. Καλά κάνεις και ξεκινάς από Οκτώβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν το θες πολύ θα το καταφέρεις. Ελπίζω να πατάς βέβαια το 1,70 ύψος γιατί ακόμα και 1,69 σε κόβουν. Καλό διάβασμα και εξάσκηση για τα αθλήματα, είναι λίγο απαιτητικά ( το χιλιάρι και άλμα εις μήκος ). Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ... Είμαι 1.71 και ελπίζω να πάρω και κανέναν ακόμη μέχρι του χρόνου.. όσο για τα αθλήματα θα ξεκινήσω από Οκτώβρη , εγώ το άλμα εις ύψος φοβάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.257 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2020 στις 00:41 Ο giannhs2001: #43 23-08-20 00:41 Αρχική Δημοσίευση από eri548: Σε ευχαριστώ πάρα πολύ... Είμαι 1.71 και ελπίζω να πάρω και κανέναν ακόμη μέχρι του χρόνου.. όσο για τα αθλήματα θα ξεκινήσω από Οκτώβρη Click για ανάπτυξη... Έξοχα. Παίζει ρόλο και ο Δείκτης μάζας ( συμψηφισμός βάρους και ύψους ). Πιστεύω λογικά είσαι αδύνατη άρα δεν έχεις θέμα. Καλά κάνεις και ξεκινάς από Οκτώβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από eri548: Σε ευχαριστώ πάρα πολύ... Είμαι 1.71 και ελπίζω να πάρω και κανέναν ακόμη μέχρι του χρόνου.. όσο για τα αθλήματα θα ξεκινήσω από Οκτώβρη Click για ανάπτυξη... Έξοχα. Παίζει ρόλο και ο Δείκτης μάζας ( συμψηφισμός βάρους και ύψους ). Πιστεύω λογικά είσαι αδύνατη άρα δεν έχεις θέμα. Καλά κάνεις και ξεκινάς από Οκτώβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.