Anthropaki Νεοφερμένο μέλος Η Anthropaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 02:16 Η Anthropaki: #1 25-05-22 02:16 Γνώμη για σεμφε? Υπάρχει αποκατάσταση και με το οικονομικό κομμάτι τι γίνεται? nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 432 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 08:57 Η nimbus έγραψε: #2 25-05-22 08:57 Εγώ που ξέρω άτομα που σπουδάζουν εκει, είναι μεν οι σπουδές δύσκολες αλλά εύκολα θα βρεις δουλειά... Ως καθηγητής... Μάλλον. Δεν βλέπω κάποια άλλη προοπτική αλλά ούτε και εκείνα τα άτομα. Εκτός αν πας εξωτερικό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.576 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 25-05-22 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Anthropaki: Γνώμη για σεμφε? Υπάρχει αποκατάσταση και με το οικονομικό κομμάτι τι γίνεται? Click για ανάπτυξη... Ναι υπαρχει... οι πτυχιουχοι της κατεύθυνσης φυσικης και μηχανικης αναμενουν να εχουν δικαιωματα ΤΕΕ Ηλεκτρολογου μηχανικου (ημμυ). Η σεμφε ειναι η πιο δυσκολη σχολη που εχουμε στα θετικα. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2022 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mimis testusernameyes PhysicsEnjoyer Ilias__ aris65 Maynard Aggel0sss marspth baked.oats ismember Steliosgkougkou olakalathapane Steve9393 Phys39 indecisive MariosG GeorgePap2003 Nala alexgiann ggl Anthropaki Eri0611 Kostakis45 kiyoshi KingOfPop Scandal nimbus Marple tsiobieman Kitana Specon DieM Alexecon1991 χημεια4λαιφ Meow oups Georgekk Mammy Nun Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 432 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 08:57 Η nimbus έγραψε: #2 25-05-22 08:57 Εγώ που ξέρω άτομα που σπουδάζουν εκει, είναι μεν οι σπουδές δύσκολες αλλά εύκολα θα βρεις δουλειά... Ως καθηγητής... Μάλλον. Δεν βλέπω κάποια άλλη προοπτική αλλά ούτε και εκείνα τα άτομα. Εκτός αν πας εξωτερικό. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.576 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 25-05-22 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Anthropaki: Γνώμη για σεμφε? Υπάρχει αποκατάσταση και με το οικονομικό κομμάτι τι γίνεται? Click για ανάπτυξη... Ναι υπαρχει... οι πτυχιουχοι της κατεύθυνσης φυσικης και μηχανικης αναμενουν να εχουν δικαιωματα ΤΕΕ Ηλεκτρολογου μηχανικου (ημμυ). Η σεμφε ειναι η πιο δυσκολη σχολη που εχουμε στα θετικα. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2022 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ που ξέρω άτομα που σπουδάζουν εκει, είναι μεν οι σπουδές δύσκολες αλλά εύκολα θα βρεις δουλειά... Ως καθηγητής... Μάλλον. Δεν βλέπω κάποια άλλη προοπτική αλλά ούτε και εκείνα τα άτομα. Εκτός αν πας εξωτερικό.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.576 μηνύματα. 25 Μαΐου 2022 στις 09:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 25-05-22 09:41 Αρχική Δημοσίευση από Anthropaki: Γνώμη για σεμφε? Υπάρχει αποκατάσταση και με το οικονομικό κομμάτι τι γίνεται? Click για ανάπτυξη... Ναι υπαρχει... οι πτυχιουχοι της κατεύθυνσης φυσικης και μηχανικης αναμενουν να εχουν δικαιωματα ΤΕΕ Ηλεκτρολογου μηχανικου (ημμυ). Η σεμφε ειναι η πιο δυσκολη σχολη που εχουμε στα θετικα. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαΐου 2022
Αρχική Δημοσίευση από Anthropaki: Γνώμη για σεμφε? Υπάρχει αποκατάσταση και με το οικονομικό κομμάτι τι γίνεται? Click για ανάπτυξη... Ναι υπαρχει... οι πτυχιουχοι της κατεύθυνσης φυσικης και μηχανικης αναμενουν να εχουν δικαιωματα ΤΕΕ Ηλεκτρολογου μηχανικου (ημμυ). Η σεμφε ειναι η πιο δυσκολη σχολη που εχουμε στα θετικα.