Από όσο ξέρω προσωπικά οι απόφοιτοι γράφονται στο ΤΕΕ αλλά δεν έχουν τα δικαιώματα καμίας ειδικότητας μηχανικών. Δεν ξέρω τι παιχνίδι μπορεί να έχουν κάνει αλλά ακόμα και εάν δίνονται αυτά τα δικαιώματα, το πρόγραμμα σπουδών δεν παρέχει αρκετή εκπαίδευση για να βγαίνεις οποιαδήποτε ειδικότητα μηχανικού πάρα μόνο μαθηματικός ή φυσικός.
Κατά τα άλλα τώρα δεν παίζει ρόλο τι θα φανεί στο βιογραφικό σου. Ούτως η άλλως ξεκινώντας ένα πτυχίο βλέπουν. Σημασία έχει να τα έχεις επιλέξει όμως και να έχεις μάθει πράγματα από αυτά. Δεν σου λέω ότι είναι μονόδρομος, αλλά έχοντας πάρει τις βάσεις από την σχολή έχεις ήδη ένα σοβαρό πλεονέκτημα έναντι όλων των άλλων υποψηφίων για μια θέση που θα χρειαστούν εκπαίδευση σε βασικά πράγματα.
Τωρα αντικειμενικά όσον αφορά στην αποκατάσταση, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στην Ελλάδα. Ιδιαίτερα για τους μαθηματικούς. Να μην τα πολυλογω εάν καταφέρεις να ασχοληθείς με κάτι, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι software engineering, data science και άντε με το πολύ ζόρι ίσως υπολογιστικά μαθηματικά. Τα υπόλοιπα πάνω κάτω ξέχνα τα.