GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.064 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:04 Ο GeorgePap2003: #101 13-12-24 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: ειναι κοινωνικα αναπηρα και για λυπηση. Click για ανάπτυξη... Ναι ακριβως αυτο Έχω συμφοιτητή που έχει πάρει σε όλα 10 σχεδον και είμαι ο μόνος που κάπως του μιλάω.Το παιδί αυτό είναι κοινωνικά ανάπηρο και αν δεν του μιλούσα εγώ (δλδ από το 2ο έτος που ξεκίνησα να του μιλάω) δεν θα του έδινε σημασία κανείς μα κανείς. Το παιδί αυτό δεν έχει κανένα άλλο ενδιαφέρον πέρα από τη σχολή-δεν πάει καν για καφέ (όσες φορές του έχω πει το αποφεύγει). Εδώ να σκεφτείτε η σχολή μου έχει βάλει ως υποχρεωτική την απόκτηση C2 στα αγγλικά για την απόκτηση πτυχίου ειδαλλως πρεπει να παρακολουθησεις μαθηματα αγγλικών στη σχολή και ο τυπας για να παρει ενα ψωρο 10 στην αναλυτικη βαθμολογία δεν πηγαινει να δωσει για Γ2 (εδω και 4 χρονια) και προτιμα να ερχεται σχολη για να κανει αγγλικά μονο κ μόνο για τον βαθμό... Ας μην μιλήσω για το γεγονός ότι ο τύπος παίζει να παρακολουθεί 24/7 το e class για ανακοινώσεις κλπ . Γενικά ο τύπος είναι εντελώς κολλημένος στο στενο πλαισιο της σχολής μέχρι αηδίας-επαγγελματικά είναι στο 0 αφού δεν έχει δει καν με τι περιπου θέλει να ασχοληθεί (απλα παπαγαλίζει τα μαθήματα-τα περνάει και τέλος) Είπαμε να είσαι καλός και με καλούς βαθμούς αλλά να είσαι και λίγο κοινωνικός... nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:07 Ο nPb έγραψε: #102 13-12-24 12:07 Έχει πάει με γυναίκα; (έτσι ρωτάνε στην επαρχία) Να ξελαμπικάρει λίγο. Να δει τη φάση αλλιώς. GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.064 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:12 Ο GeorgePap2003: #103 13-12-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Έχει πάει με γυναίκα; Click για ανάπτυξη... Αυτό ούτε για ανέκδοτο Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.894 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:54 Ο Paragontas7000: #104 13-12-24 12:54 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Ναι ακριβως αυτο Έχω συμφοιτητή που έχει πάρει σε όλα 10 σχεδον και είμαι ο μόνος που κάπως του μιλάω.Το παιδί αυτό είναι κοινωνικά ανάπηρο και αν δεν του μιλούσα εγώ (δλδ από το 2ο έτος που ξεκίνησα να του μιλάω) δεν θα του έδινε σημασία κανείς μα κανείς. Το παιδί αυτό δεν έχει κανένα άλλο ενδιαφέρον πέρα από τη σχολή-δεν πάει καν για καφέ (όσες φορές του έχω πει το αποφεύγει). Εδώ να σκεφτείτε η σχολή μου έχει βάλει ως υποχρεωτική την απόκτηση C2 στα αγγλικά για την απόκτηση πτυχίου ειδαλλως πρεπει να παρακολουθησεις μαθηματα αγγλικών στη σχολή και ο τυπας για να παρει ενα ψωρο 10 στην αναλυτικη βαθμολογία δεν πηγαινει να δωσει για Γ2 (εδω και 4 χρονια) και προτιμα να ερχεται σχολη για να κανει αγγλικά μονο κ μόνο για τον βαθμό... Ας μην μιλήσω για το γεγονός ότι ο τύπος παίζει να παρακολουθεί 24/7 το e class για ανακοινώσεις κλπ . Γενικά ο τύπος είναι εντελώς κολλημένος στο στενο πλαισιο της σχολής μέχρι αηδίας-επαγγελματικά είναι στο 0 αφού δεν έχει δει καν με τι περιπου θέλει να ασχοληθεί (απλα παπαγαλίζει τα μαθήματα-τα περνάει και τέλος) Είπαμε να είσαι καλός και με καλούς βαθμούς αλλά να είσαι και λίγο κοινωνικός... Click για ανάπτυξη... Πολλα κομπλεξ και ψυχολογικα εχει το παλικαρι. Δεν νμζ να ειναι μονο για τον βαθμο ολο αυτο που κανει... GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.064 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:57 Ο GeorgePap2003: #105 13-12-24 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Πολλα κομπλεξ και ψυχολογικα εχει το παλικαρι. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα πραγματικά δεν ασχολείται με τιποτε αλλο...και οταν λεμε με ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ το εννοώ Τι για μπασκετ εχω προσπαθησει να πιασω συζητηση,τι για πολιτικη τιποτα...εκει τι ασκηση μας εβαλε ο ταδε ή ταδε... Μέχρι και σε κάποια συνεδρια που εχουν προτείνει οι καθηγητές ο τύπος με ρώτησε αν άκουσα αν θα υπάρχει μπόνους στον βαθμό τον τελικό αν παρεβρεθούμε στο συνέδριο... Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 874 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:22 Ο Cade έγραψε: #106 13-12-24 21:22 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Αυτό ούτε για ανέκδοτο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: τα ελαχιστα ατομα που χρωστανε 0 μαθηματα στο ετος μου( 2γνωριζω εγω) ειναι κοινωνικα αναπηρα και για λυπηση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Το παιδί αυτό είναι κοινωνικά ανάπηρο και αν δεν του μιλούσα εγώ δεν θα του έδινε σημασία κανείς μα κανείς. Click για ανάπτυξη... Αν τα άτομα αυτά είναι για λύπηση εσείς που κάθεστε πίσω από ένα πληκτρολόγιο και σχολιάζετε με τέτοια μικροπρέπεια τις ζωές τρίτων για τι είστε; υ.γ. δεν χρειάζομαι απάντηση στο ερώτημα, είναι αυτονόητη Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.894 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 13:36 Ο Paragontas7000: #107 14-12-24 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Αν τα άτομα αυτά είναι για λύπηση εσείς που κάθεστε πίσω από ένα πληκτρολόγιο και σχολιάζετε με τέτοια μικροπρέπεια τις ζωές τρίτων για τι είστε; υ.γ. δεν χρειάζομαι απάντηση στο ερώτημα, είναι αυτονόητη Click για ανάπτυξη... Βρεθηκε και ο κομπλεξ νο λαιφερ φοιτητης .Ξυδακι. Αναθεμα και αν καταλαβες, οτι αναφερομαστε σε περιπτωσεις παιδιων με ψυχολογικα τραυματα που ξεσπανε στα μαθηματα σε βαθμο παρανοιας. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 13:44 Ο allall1 έγραψε: #108 14-12-24 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Βρεθηκε και ο κομπλεξ νο λαιφερ φοιτητης .Ξυδακι. Αναθεμα και αν καταλαβες, οτι αναφερομαστε σε περιπτωσεις παιδιων με ψυχολογικα τραυματα που ξεσπανε στα μαθηματα σε βαθμο παρανοιας. Click για ανάπτυξη... σπάνια πρόκειται περί ψυχικού τραύματος.Συνηθως ειναι συμπεριφορές που καλλιεργούνται μεσα στην οικογένεια...πχ υπερπροστατευτικοι γονεις που λενε διαρκως στο παιδι του οτι αμα δε διαβασει θα γινει σκουπιδιαρης ξερω γω, και κατσε σπιτι κ διαβασε, τι θα πας να κανεις εξω(ετσι μεγαλωσαν αυτοι αρα έτσι θα μεγαλωσει κ αυτος). Είναι ενας φαύλος κύκλος αυτη η κατασταση κ συνήθως δε μπορεις να κανεις κ τίποτα οσο κ να βοηθήσεις αφου θα πρεπει στα ματια του να εισαι ανωτερο απο τους γονεις του (για δεχτεί τις συμβουλές σ) κ κατι τετοιο δε παιζει ... .εχω γνωρίσει τετοια παιδια ....very sad Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.894 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 13:47 Ο Paragontas7000: #109 14-12-24 13:47 Αρχική Δημοσίευση από allall1: .Συνηθως ειναι συμπεριφορές που καλλιεργούνται μεσα στην οικογένεια...πχ υπερπροστατευτικοι γονεις που λενε διαρκως στο παιδι του οτι αμα δε διαβασει θα γινει σκουπιδιαρης ξερω γω, και κατσε σπιτι κ διαβασε, τι θα πας να κανεις εξω(ετσι μεγαλωσαν αυτοι αρα έτσι θα μεγαλωσει κ αυτος). Click για ανάπτυξη... Ακριβως σε τετοιες περιπτωσεις αναφερομαι. Οταν απο πολυ μικρο, του κανουν πλυση εγκεφαλου να ειναι σε ολα τελειος γιατι αλλιως θα αποτυχει, ε τοτε το παιδακι αποκτα κομπλεξ και ψυχολογικα.Και το αστειο ειναι οτι οι καλοι βαθμοι δεν σου εγγυωνται σε καμια περιπτωση καλη καριερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από allall1: οσο κ να βοηθήσεις αφου θα πρεπει στα ματια του να εισαι ανωτερο απο τους γονεις του (για δεχτεί τις συμβουλές σ) κ κατι τετοιο δε παιζει ... Click για ανάπτυξη... Να μην δεχονται τη βοηθεια σου το δεχομαι, αλλα εχω γνωρισει και παιδια που βγαζουν ανωτεροτητα-ελιτισμο και κακια σε συναδελφους τους με χαμηλοτερους βαθμους. Για λυπηση... Τελευταία επεξεργασία: 14 Δεκεμβρίου 2024 redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 609 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:04 Ο redpointer: #110 14-12-24 14:04 Εχοντας διαβαζει λιγο και τις προηγουμενες σελιδες του φορουμ εχω να πω: 1. Αν μιλαμε για δικηγορος πλεον ειναι ενα τελειως κορεσμενο επαγγελμα μα τελειως. Οποτε ακομα και ενα αριστος αποφοιτος παιρνει το πολυ 1000 ευρω καθαρα για απειρες ωρες εργασιας. Ναι ξερουμε 5-10 γνωστους δικηγορους που εχουν απειρα λεφτα αλλα αυτοι εχουν γραφειο για πανω απο 30 χρονια. Επισης και τα λεφτα να εχει καποιος για γραφειο ειναι πολυ δυσκολο να βρει πελατεια. 2. Ιατρικη δεν περναει καποιος για τα λεφτα αλλα γιατι του αρεσει. Οποιος το κανει για τα λεφτα δεν θα γινει και καλος γιατρος. 3. Υπαρχουν ατομα που ειναι φοιτητες και ειναι "καμμενοι" πχ να εχεις τελιωσει πληροφορικη με 9.8 κλπ. Κανεις δεν τους αναγκασε, οι ιδιοι το ηθελαν και μπραβο τους. Αυτοι ειναι που γινονται κορυφαιοι επιστημονες και φτιαχνουν πχ εμβολια και φαρμακα που κανενας δεν μπορει να φανταστει. Ο καθενας κανει στην ζωη του οτι θελει. 4. Θα ελεγα οτι η παιδεια ειναι πιο σημαντικη απο την μορφωση και οι ελληνες ειμαστε ενας λαος που ειμαστε πολυ μορφωμενοι αλλα με λιγη παιδεια (δες πχ ο λυτρας). Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 324 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: la_luna_llena Volo99 Giannismsn Sophianna michaela888 forsker Ryuzaki Penny1903 future.nurse.29 gaidouri thecrazycretan eupalinaros GeorgePap2003 Dr.Katalyst hello1234 user110908 gianikit panosalex7 Dion G. mariel79 tomftw leftkox giorgos5002 Lydiaaaaaaa Geraldsaga Wonderkid serkak shuuu Isa Georgiaaa_ georgetherrr user37 Vok Totreno iminspain Dr. Gl. Luminous Than003 Mammy Nun Unboxholics Angelikaaa Giorgosvr redpointer Paragontas7000 charmander BatGuin jYanniss Corfu kitty tsiobieman allall1 Nala Μήτσος10 jellojina fockos Pharmacist112 Hmmytheos Entropy24 iew bboys Scandal FNC_Sophia bibliofagos sotirislk07 krispi gegeorgiou90 ένας τυχαίος BlueMaffin elevag towic ch2006 Κλημεντίνη txam nefoumpios Viktoriaki STRATOSZAX sophiaa Steliosgkougkou GV221 Argyrisar A350 Αντωνία Praxis math2arch Εριφύλη physicscrazy SlimShady katia.m theodle Christr22 suaimhneas marina.marina Antomar3 Γατέχων Msp1 Maynard BiteTheDust donut_daddy SevenSouls_ sakplat Antonios1 Farmakopoios blissele Specon Kate1914 kiyoshi ivannag persi estrela Natsuko Nickelhead MarySa12 ioanna2007 kost28 mourinho776 jimis2001 rosemarii mirara mitsss Bleach_enjoyer marry.pp Hecticism Frozensun phoni Φινεύς Lathy EFAKIT monika20 Lefkadios95 panosT436 marikakitsou16 Libertus Alexecon1991 george777 eltqt iiTzArismaltor_ Vera MrDragonboy nucomer giannhs2001 nicole1982 Efi444 Earthquake 123 VIVA panagiotis23 Mitsaras23 MrDna Τρελας123 Viedo chjan Panatha mono Helen06 kate45 woasibe Ελεν Debugging_Daemon Leo komm fgk Arvacon Χρήστος2006 Kathyyyy! Kanastasia_5883 ilias chatz Marianna.diamanti dmav Maria33 mermaid89 Tommy_civil bikt56 Claire05 Lolipop7 Βασιλης1234 dimitris_eee MarcoReus Nem0 Pharmacist01 Nemesiis Nasia2433266 mvas Giannis_19 Jojo K kasl178 xanthippiad antonis97 Βουλα angies tfghp QWERTY23 Νικολινα jim2015 P.Dam. Kostas_Athens Magigi suuuuiiii aggorf constansn evelyyyn Ιωάννα2005 pannnos1992 ggl Αναστασία197 Peter Pan13 roud Oikonomologistis thenutritionist ειδήμων Giii ΘανάσοςG4 Lifelong Learner eukleidhs1821 Ness ypopsifios23 jorgpa arko synthnightingale stam23 Kzaro btarn spring day johnsala Mewmaw flaura eirinipap Arianara S3 stee alexa-24 PanMoonlight thesecretfemme AnnaRd orestis3 augustine anakiriak@yahoo Γιώργος μεγ Dimitris9 Maria_Xagorari Χάρις Mernilopa Giota_pel KALA1 emzou panagiotis12 SoyN bill09876 American Economist ilias_21 panaman Startx0 Vanillatack Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: ειναι κοινωνικα αναπηρα και για λυπηση. Click για ανάπτυξη... Ναι ακριβως αυτο Έχω συμφοιτητή που έχει πάρει σε όλα 10 σχεδον και είμαι ο μόνος που κάπως του μιλάω.Το παιδί αυτό είναι κοινωνικά ανάπηρο και αν δεν του μιλούσα εγώ (δλδ από το 2ο έτος που ξεκίνησα να του μιλάω) δεν θα του έδινε σημασία κανείς μα κανείς. Το παιδί αυτό δεν έχει κανένα άλλο ενδιαφέρον πέρα από τη σχολή-δεν πάει καν για καφέ (όσες φορές του έχω πει το αποφεύγει). Εδώ να σκεφτείτε η σχολή μου έχει βάλει ως υποχρεωτική την απόκτηση C2 στα αγγλικά για την απόκτηση πτυχίου ειδαλλως πρεπει να παρακολουθησεις μαθηματα αγγλικών στη σχολή και ο τυπας για να παρει ενα ψωρο 10 στην αναλυτικη βαθμολογία δεν πηγαινει να δωσει για Γ2 (εδω και 4 χρονια) και προτιμα να ερχεται σχολη για να κανει αγγλικά μονο κ μόνο για τον βαθμό... Ας μην μιλήσω για το γεγονός ότι ο τύπος παίζει να παρακολουθεί 24/7 το e class για ανακοινώσεις κλπ . Γενικά ο τύπος είναι εντελώς κολλημένος στο στενο πλαισιο της σχολής μέχρι αηδίας-επαγγελματικά είναι στο 0 αφού δεν έχει δει καν με τι περιπου θέλει να ασχοληθεί (απλα παπαγαλίζει τα μαθήματα-τα περνάει και τέλος) Είπαμε να είσαι καλός και με καλούς βαθμούς αλλά να είσαι και λίγο κοινωνικός...
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:07 Ο nPb έγραψε: #102 13-12-24 12:07 Έχει πάει με γυναίκα; (έτσι ρωτάνε στην επαρχία) Να ξελαμπικάρει λίγο. Να δει τη φάση αλλιώς. GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.064 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:12 Ο GeorgePap2003: #103 13-12-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Έχει πάει με γυναίκα; Click για ανάπτυξη... Αυτό ούτε για ανέκδοτο Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.894 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:54 Ο Paragontas7000: #104 13-12-24 12:54 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Ναι ακριβως αυτο Έχω συμφοιτητή που έχει πάρει σε όλα 10 σχεδον και είμαι ο μόνος που κάπως του μιλάω.Το παιδί αυτό είναι κοινωνικά ανάπηρο και αν δεν του μιλούσα εγώ (δλδ από το 2ο έτος που ξεκίνησα να του μιλάω) δεν θα του έδινε σημασία κανείς μα κανείς. Το παιδί αυτό δεν έχει κανένα άλλο ενδιαφέρον πέρα από τη σχολή-δεν πάει καν για καφέ (όσες φορές του έχω πει το αποφεύγει). Εδώ να σκεφτείτε η σχολή μου έχει βάλει ως υποχρεωτική την απόκτηση C2 στα αγγλικά για την απόκτηση πτυχίου ειδαλλως πρεπει να παρακολουθησεις μαθηματα αγγλικών στη σχολή και ο τυπας για να παρει ενα ψωρο 10 στην αναλυτικη βαθμολογία δεν πηγαινει να δωσει για Γ2 (εδω και 4 χρονια) και προτιμα να ερχεται σχολη για να κανει αγγλικά μονο κ μόνο για τον βαθμό... Ας μην μιλήσω για το γεγονός ότι ο τύπος παίζει να παρακολουθεί 24/7 το e class για ανακοινώσεις κλπ . Γενικά ο τύπος είναι εντελώς κολλημένος στο στενο πλαισιο της σχολής μέχρι αηδίας-επαγγελματικά είναι στο 0 αφού δεν έχει δει καν με τι περιπου θέλει να ασχοληθεί (απλα παπαγαλίζει τα μαθήματα-τα περνάει και τέλος) Είπαμε να είσαι καλός και με καλούς βαθμούς αλλά να είσαι και λίγο κοινωνικός... Click για ανάπτυξη... Πολλα κομπλεξ και ψυχολογικα εχει το παλικαρι. Δεν νμζ να ειναι μονο για τον βαθμο ολο αυτο που κανει... GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.064 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:57 Ο GeorgePap2003: #105 13-12-24 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Πολλα κομπλεξ και ψυχολογικα εχει το παλικαρι. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα πραγματικά δεν ασχολείται με τιποτε αλλο...και οταν λεμε με ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ το εννοώ Τι για μπασκετ εχω προσπαθησει να πιασω συζητηση,τι για πολιτικη τιποτα...εκει τι ασκηση μας εβαλε ο ταδε ή ταδε... Μέχρι και σε κάποια συνεδρια που εχουν προτείνει οι καθηγητές ο τύπος με ρώτησε αν άκουσα αν θα υπάρχει μπόνους στον βαθμό τον τελικό αν παρεβρεθούμε στο συνέδριο... Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 874 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:22 Ο Cade έγραψε: #106 13-12-24 21:22 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Αυτό ούτε για ανέκδοτο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: τα ελαχιστα ατομα που χρωστανε 0 μαθηματα στο ετος μου( 2γνωριζω εγω) ειναι κοινωνικα αναπηρα και για λυπηση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Το παιδί αυτό είναι κοινωνικά ανάπηρο και αν δεν του μιλούσα εγώ δεν θα του έδινε σημασία κανείς μα κανείς. Click για ανάπτυξη... Αν τα άτομα αυτά είναι για λύπηση εσείς που κάθεστε πίσω από ένα πληκτρολόγιο και σχολιάζετε με τέτοια μικροπρέπεια τις ζωές τρίτων για τι είστε; υ.γ. δεν χρειάζομαι απάντηση στο ερώτημα, είναι αυτονόητη Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.894 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 13:36 Ο Paragontas7000: #107 14-12-24 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Αν τα άτομα αυτά είναι για λύπηση εσείς που κάθεστε πίσω από ένα πληκτρολόγιο και σχολιάζετε με τέτοια μικροπρέπεια τις ζωές τρίτων για τι είστε; υ.γ. δεν χρειάζομαι απάντηση στο ερώτημα, είναι αυτονόητη Click για ανάπτυξη... Βρεθηκε και ο κομπλεξ νο λαιφερ φοιτητης .Ξυδακι. Αναθεμα και αν καταλαβες, οτι αναφερομαστε σε περιπτωσεις παιδιων με ψυχολογικα τραυματα που ξεσπανε στα μαθηματα σε βαθμο παρανοιας. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 13:44 Ο allall1 έγραψε: #108 14-12-24 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Βρεθηκε και ο κομπλεξ νο λαιφερ φοιτητης .Ξυδακι. Αναθεμα και αν καταλαβες, οτι αναφερομαστε σε περιπτωσεις παιδιων με ψυχολογικα τραυματα που ξεσπανε στα μαθηματα σε βαθμο παρανοιας. Click για ανάπτυξη... σπάνια πρόκειται περί ψυχικού τραύματος.Συνηθως ειναι συμπεριφορές που καλλιεργούνται μεσα στην οικογένεια...πχ υπερπροστατευτικοι γονεις που λενε διαρκως στο παιδι του οτι αμα δε διαβασει θα γινει σκουπιδιαρης ξερω γω, και κατσε σπιτι κ διαβασε, τι θα πας να κανεις εξω(ετσι μεγαλωσαν αυτοι αρα έτσι θα μεγαλωσει κ αυτος). Είναι ενας φαύλος κύκλος αυτη η κατασταση κ συνήθως δε μπορεις να κανεις κ τίποτα οσο κ να βοηθήσεις αφου θα πρεπει στα ματια του να εισαι ανωτερο απο τους γονεις του (για δεχτεί τις συμβουλές σ) κ κατι τετοιο δε παιζει ... .εχω γνωρίσει τετοια παιδια ....very sad Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.894 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 13:47 Ο Paragontas7000: #109 14-12-24 13:47 Αρχική Δημοσίευση από allall1: .Συνηθως ειναι συμπεριφορές που καλλιεργούνται μεσα στην οικογένεια...πχ υπερπροστατευτικοι γονεις που λενε διαρκως στο παιδι του οτι αμα δε διαβασει θα γινει σκουπιδιαρης ξερω γω, και κατσε σπιτι κ διαβασε, τι θα πας να κανεις εξω(ετσι μεγαλωσαν αυτοι αρα έτσι θα μεγαλωσει κ αυτος). Click για ανάπτυξη... Ακριβως σε τετοιες περιπτωσεις αναφερομαι. Οταν απο πολυ μικρο, του κανουν πλυση εγκεφαλου να ειναι σε ολα τελειος γιατι αλλιως θα αποτυχει, ε τοτε το παιδακι αποκτα κομπλεξ και ψυχολογικα.Και το αστειο ειναι οτι οι καλοι βαθμοι δεν σου εγγυωνται σε καμια περιπτωση καλη καριερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από allall1: οσο κ να βοηθήσεις αφου θα πρεπει στα ματια του να εισαι ανωτερο απο τους γονεις του (για δεχτεί τις συμβουλές σ) κ κατι τετοιο δε παιζει ... Click για ανάπτυξη... Να μην δεχονται τη βοηθεια σου το δεχομαι, αλλα εχω γνωρισει και παιδια που βγαζουν ανωτεροτητα-ελιτισμο και κακια σε συναδελφους τους με χαμηλοτερους βαθμους. Για λυπηση... Τελευταία επεξεργασία: 14 Δεκεμβρίου 2024 redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 609 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:04 Ο redpointer: #110 14-12-24 14:04 Εχοντας διαβαζει λιγο και τις προηγουμενες σελιδες του φορουμ εχω να πω: 1. Αν μιλαμε για δικηγορος πλεον ειναι ενα τελειως κορεσμενο επαγγελμα μα τελειως. Οποτε ακομα και ενα αριστος αποφοιτος παιρνει το πολυ 1000 ευρω καθαρα για απειρες ωρες εργασιας. Ναι ξερουμε 5-10 γνωστους δικηγορους που εχουν απειρα λεφτα αλλα αυτοι εχουν γραφειο για πανω απο 30 χρονια. Επισης και τα λεφτα να εχει καποιος για γραφειο ειναι πολυ δυσκολο να βρει πελατεια. 2. Ιατρικη δεν περναει καποιος για τα λεφτα αλλα γιατι του αρεσει. Οποιος το κανει για τα λεφτα δεν θα γινει και καλος γιατρος. 3. Υπαρχουν ατομα που ειναι φοιτητες και ειναι "καμμενοι" πχ να εχεις τελιωσει πληροφορικη με 9.8 κλπ. Κανεις δεν τους αναγκασε, οι ιδιοι το ηθελαν και μπραβο τους. Αυτοι ειναι που γινονται κορυφαιοι επιστημονες και φτιαχνουν πχ εμβολια και φαρμακα που κανενας δεν μπορει να φανταστει. Ο καθενας κανει στην ζωη του οτι θελει. 4. Θα ελεγα οτι η παιδεια ειναι πιο σημαντικη απο την μορφωση και οι ελληνες ειμαστε ενας λαος που ειμαστε πολυ μορφωμενοι αλλα με λιγη παιδεια (δες πχ ο λυτρας). Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 324 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: la_luna_llena Volo99 Giannismsn Sophianna michaela888 forsker Ryuzaki Penny1903 future.nurse.29 gaidouri thecrazycretan eupalinaros GeorgePap2003 Dr.Katalyst hello1234 user110908 gianikit panosalex7 Dion G. mariel79 tomftw leftkox giorgos5002 Lydiaaaaaaa Geraldsaga Wonderkid serkak shuuu Isa Georgiaaa_ georgetherrr user37 Vok Totreno iminspain Dr. Gl. Luminous Than003 Mammy Nun Unboxholics Angelikaaa Giorgosvr redpointer Paragontas7000 charmander BatGuin jYanniss Corfu kitty tsiobieman allall1 Nala Μήτσος10 jellojina fockos Pharmacist112 Hmmytheos Entropy24 iew bboys Scandal FNC_Sophia bibliofagos sotirislk07 krispi gegeorgiou90 ένας τυχαίος BlueMaffin elevag towic ch2006 Κλημεντίνη txam nefoumpios Viktoriaki STRATOSZAX sophiaa Steliosgkougkou GV221 Argyrisar A350 Αντωνία Praxis math2arch Εριφύλη physicscrazy SlimShady katia.m theodle Christr22 suaimhneas marina.marina Antomar3 Γατέχων Msp1 Maynard BiteTheDust donut_daddy SevenSouls_ sakplat Antonios1 Farmakopoios blissele Specon Kate1914 kiyoshi ivannag persi estrela Natsuko Nickelhead MarySa12 ioanna2007 kost28 mourinho776 jimis2001 rosemarii mirara mitsss Bleach_enjoyer marry.pp Hecticism Frozensun phoni Φινεύς Lathy EFAKIT monika20 Lefkadios95 panosT436 marikakitsou16 Libertus Alexecon1991 george777 eltqt iiTzArismaltor_ Vera MrDragonboy nucomer giannhs2001 nicole1982 Efi444 Earthquake 123 VIVA panagiotis23 Mitsaras23 MrDna Τρελας123 Viedo chjan Panatha mono Helen06 kate45 woasibe Ελεν Debugging_Daemon Leo komm fgk Arvacon Χρήστος2006 Kathyyyy! Kanastasia_5883 ilias chatz Marianna.diamanti dmav Maria33 mermaid89 Tommy_civil bikt56 Claire05 Lolipop7 Βασιλης1234 dimitris_eee MarcoReus Nem0 Pharmacist01 Nemesiis Nasia2433266 mvas Giannis_19 Jojo K kasl178 xanthippiad antonis97 Βουλα angies tfghp QWERTY23 Νικολινα jim2015 P.Dam. Kostas_Athens Magigi suuuuiiii aggorf constansn evelyyyn Ιωάννα2005 pannnos1992 ggl Αναστασία197 Peter Pan13 roud Oikonomologistis thenutritionist ειδήμων Giii ΘανάσοςG4 Lifelong Learner eukleidhs1821 Ness ypopsifios23 jorgpa arko synthnightingale stam23 Kzaro btarn spring day johnsala Mewmaw flaura eirinipap Arianara S3 stee alexa-24 PanMoonlight thesecretfemme AnnaRd orestis3 augustine anakiriak@yahoo Γιώργος μεγ Dimitris9 Maria_Xagorari Χάρις Mernilopa Giota_pel KALA1 emzou panagiotis12 SoyN bill09876 American Economist ilias_21 panaman Startx0 Vanillatack Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.064 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:12 Ο GeorgePap2003: #103 13-12-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Έχει πάει με γυναίκα; Click για ανάπτυξη... Αυτό ούτε για ανέκδοτο Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.894 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:54 Ο Paragontas7000: #104 13-12-24 12:54 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Ναι ακριβως αυτο Έχω συμφοιτητή που έχει πάρει σε όλα 10 σχεδον και είμαι ο μόνος που κάπως του μιλάω.Το παιδί αυτό είναι κοινωνικά ανάπηρο και αν δεν του μιλούσα εγώ (δλδ από το 2ο έτος που ξεκίνησα να του μιλάω) δεν θα του έδινε σημασία κανείς μα κανείς. Το παιδί αυτό δεν έχει κανένα άλλο ενδιαφέρον πέρα από τη σχολή-δεν πάει καν για καφέ (όσες φορές του έχω πει το αποφεύγει). Εδώ να σκεφτείτε η σχολή μου έχει βάλει ως υποχρεωτική την απόκτηση C2 στα αγγλικά για την απόκτηση πτυχίου ειδαλλως πρεπει να παρακολουθησεις μαθηματα αγγλικών στη σχολή και ο τυπας για να παρει ενα ψωρο 10 στην αναλυτικη βαθμολογία δεν πηγαινει να δωσει για Γ2 (εδω και 4 χρονια) και προτιμα να ερχεται σχολη για να κανει αγγλικά μονο κ μόνο για τον βαθμό... Ας μην μιλήσω για το γεγονός ότι ο τύπος παίζει να παρακολουθεί 24/7 το e class για ανακοινώσεις κλπ . Γενικά ο τύπος είναι εντελώς κολλημένος στο στενο πλαισιο της σχολής μέχρι αηδίας-επαγγελματικά είναι στο 0 αφού δεν έχει δει καν με τι περιπου θέλει να ασχοληθεί (απλα παπαγαλίζει τα μαθήματα-τα περνάει και τέλος) Είπαμε να είσαι καλός και με καλούς βαθμούς αλλά να είσαι και λίγο κοινωνικός... Click για ανάπτυξη... Πολλα κομπλεξ και ψυχολογικα εχει το παλικαρι. Δεν νμζ να ειναι μονο για τον βαθμο ολο αυτο που κανει... GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.064 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:57 Ο GeorgePap2003: #105 13-12-24 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Πολλα κομπλεξ και ψυχολογικα εχει το παλικαρι. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα πραγματικά δεν ασχολείται με τιποτε αλλο...και οταν λεμε με ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ το εννοώ Τι για μπασκετ εχω προσπαθησει να πιασω συζητηση,τι για πολιτικη τιποτα...εκει τι ασκηση μας εβαλε ο ταδε ή ταδε... Μέχρι και σε κάποια συνεδρια που εχουν προτείνει οι καθηγητές ο τύπος με ρώτησε αν άκουσα αν θα υπάρχει μπόνους στον βαθμό τον τελικό αν παρεβρεθούμε στο συνέδριο... Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 874 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:22 Ο Cade έγραψε: #106 13-12-24 21:22 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Αυτό ούτε για ανέκδοτο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: τα ελαχιστα ατομα που χρωστανε 0 μαθηματα στο ετος μου( 2γνωριζω εγω) ειναι κοινωνικα αναπηρα και για λυπηση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Το παιδί αυτό είναι κοινωνικά ανάπηρο και αν δεν του μιλούσα εγώ δεν θα του έδινε σημασία κανείς μα κανείς. Click για ανάπτυξη... Αν τα άτομα αυτά είναι για λύπηση εσείς που κάθεστε πίσω από ένα πληκτρολόγιο και σχολιάζετε με τέτοια μικροπρέπεια τις ζωές τρίτων για τι είστε; υ.γ. δεν χρειάζομαι απάντηση στο ερώτημα, είναι αυτονόητη Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.894 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 13:36 Ο Paragontas7000: #107 14-12-24 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Αν τα άτομα αυτά είναι για λύπηση εσείς που κάθεστε πίσω από ένα πληκτρολόγιο και σχολιάζετε με τέτοια μικροπρέπεια τις ζωές τρίτων για τι είστε; υ.γ. δεν χρειάζομαι απάντηση στο ερώτημα, είναι αυτονόητη Click για ανάπτυξη... Βρεθηκε και ο κομπλεξ νο λαιφερ φοιτητης .Ξυδακι. Αναθεμα και αν καταλαβες, οτι αναφερομαστε σε περιπτωσεις παιδιων με ψυχολογικα τραυματα που ξεσπανε στα μαθηματα σε βαθμο παρανοιας. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 13:44 Ο allall1 έγραψε: #108 14-12-24 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Βρεθηκε και ο κομπλεξ νο λαιφερ φοιτητης .Ξυδακι. Αναθεμα και αν καταλαβες, οτι αναφερομαστε σε περιπτωσεις παιδιων με ψυχολογικα τραυματα που ξεσπανε στα μαθηματα σε βαθμο παρανοιας. Click για ανάπτυξη... σπάνια πρόκειται περί ψυχικού τραύματος.Συνηθως ειναι συμπεριφορές που καλλιεργούνται μεσα στην οικογένεια...πχ υπερπροστατευτικοι γονεις που λενε διαρκως στο παιδι του οτι αμα δε διαβασει θα γινει σκουπιδιαρης ξερω γω, και κατσε σπιτι κ διαβασε, τι θα πας να κανεις εξω(ετσι μεγαλωσαν αυτοι αρα έτσι θα μεγαλωσει κ αυτος). Είναι ενας φαύλος κύκλος αυτη η κατασταση κ συνήθως δε μπορεις να κανεις κ τίποτα οσο κ να βοηθήσεις αφου θα πρεπει στα ματια του να εισαι ανωτερο απο τους γονεις του (για δεχτεί τις συμβουλές σ) κ κατι τετοιο δε παιζει ... .εχω γνωρίσει τετοια παιδια ....very sad Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.894 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 13:47 Ο Paragontas7000: #109 14-12-24 13:47 Αρχική Δημοσίευση από allall1: .Συνηθως ειναι συμπεριφορές που καλλιεργούνται μεσα στην οικογένεια...πχ υπερπροστατευτικοι γονεις που λενε διαρκως στο παιδι του οτι αμα δε διαβασει θα γινει σκουπιδιαρης ξερω γω, και κατσε σπιτι κ διαβασε, τι θα πας να κανεις εξω(ετσι μεγαλωσαν αυτοι αρα έτσι θα μεγαλωσει κ αυτος). Click για ανάπτυξη... Ακριβως σε τετοιες περιπτωσεις αναφερομαι. Οταν απο πολυ μικρο, του κανουν πλυση εγκεφαλου να ειναι σε ολα τελειος γιατι αλλιως θα αποτυχει, ε τοτε το παιδακι αποκτα κομπλεξ και ψυχολογικα.Και το αστειο ειναι οτι οι καλοι βαθμοι δεν σου εγγυωνται σε καμια περιπτωση καλη καριερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από allall1: οσο κ να βοηθήσεις αφου θα πρεπει στα ματια του να εισαι ανωτερο απο τους γονεις του (για δεχτεί τις συμβουλές σ) κ κατι τετοιο δε παιζει ... Click για ανάπτυξη... Να μην δεχονται τη βοηθεια σου το δεχομαι, αλλα εχω γνωρισει και παιδια που βγαζουν ανωτεροτητα-ελιτισμο και κακια σε συναδελφους τους με χαμηλοτερους βαθμους. Για λυπηση... Τελευταία επεξεργασία: 14 Δεκεμβρίου 2024 redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 609 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:04 Ο redpointer: #110 14-12-24 14:04 Εχοντας διαβαζει λιγο και τις προηγουμενες σελιδες του φορουμ εχω να πω: 1. Αν μιλαμε για δικηγορος πλεον ειναι ενα τελειως κορεσμενο επαγγελμα μα τελειως. Οποτε ακομα και ενα αριστος αποφοιτος παιρνει το πολυ 1000 ευρω καθαρα για απειρες ωρες εργασιας. Ναι ξερουμε 5-10 γνωστους δικηγορους που εχουν απειρα λεφτα αλλα αυτοι εχουν γραφειο για πανω απο 30 χρονια. Επισης και τα λεφτα να εχει καποιος για γραφειο ειναι πολυ δυσκολο να βρει πελατεια. 2. Ιατρικη δεν περναει καποιος για τα λεφτα αλλα γιατι του αρεσει. Οποιος το κανει για τα λεφτα δεν θα γινει και καλος γιατρος. 3. Υπαρχουν ατομα που ειναι φοιτητες και ειναι "καμμενοι" πχ να εχεις τελιωσει πληροφορικη με 9.8 κλπ. Κανεις δεν τους αναγκασε, οι ιδιοι το ηθελαν και μπραβο τους. Αυτοι ειναι που γινονται κορυφαιοι επιστημονες και φτιαχνουν πχ εμβολια και φαρμακα που κανενας δεν μπορει να φανταστει. Ο καθενας κανει στην ζωη του οτι θελει. 4. Θα ελεγα οτι η παιδεια ειναι πιο σημαντικη απο την μορφωση και οι ελληνες ειμαστε ενας λαος που ειμαστε πολυ μορφωμενοι αλλα με λιγη παιδεια (δες πχ ο λυτρας). Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 324 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: la_luna_llena Volo99 Giannismsn Sophianna michaela888 forsker Ryuzaki Penny1903 future.nurse.29 gaidouri thecrazycretan eupalinaros GeorgePap2003 Dr.Katalyst hello1234 user110908 gianikit panosalex7 Dion G. mariel79 tomftw leftkox giorgos5002 Lydiaaaaaaa Geraldsaga Wonderkid serkak shuuu Isa Georgiaaa_ georgetherrr user37 Vok Totreno iminspain Dr. Gl. Luminous Than003 Mammy Nun Unboxholics Angelikaaa Giorgosvr redpointer Paragontas7000 charmander BatGuin jYanniss Corfu kitty tsiobieman allall1 Nala Μήτσος10 jellojina fockos Pharmacist112 Hmmytheos Entropy24 iew bboys Scandal FNC_Sophia bibliofagos sotirislk07 krispi gegeorgiou90 ένας τυχαίος BlueMaffin elevag towic ch2006 Κλημεντίνη txam nefoumpios Viktoriaki STRATOSZAX sophiaa Steliosgkougkou GV221 Argyrisar A350 Αντωνία Praxis math2arch Εριφύλη physicscrazy SlimShady katia.m theodle Christr22 suaimhneas marina.marina Antomar3 Γατέχων Msp1 Maynard BiteTheDust donut_daddy SevenSouls_ sakplat Antonios1 Farmakopoios blissele Specon Kate1914 kiyoshi ivannag persi estrela Natsuko Nickelhead MarySa12 ioanna2007 kost28 mourinho776 jimis2001 rosemarii mirara mitsss Bleach_enjoyer marry.pp Hecticism Frozensun phoni Φινεύς Lathy EFAKIT monika20 Lefkadios95 panosT436 marikakitsou16 Libertus Alexecon1991 george777 eltqt iiTzArismaltor_ Vera MrDragonboy nucomer giannhs2001 nicole1982 Efi444 Earthquake 123 VIVA panagiotis23 Mitsaras23 MrDna Τρελας123 Viedo chjan Panatha mono Helen06 kate45 woasibe Ελεν Debugging_Daemon Leo komm fgk Arvacon Χρήστος2006 Kathyyyy! Kanastasia_5883 ilias chatz Marianna.diamanti dmav Maria33 mermaid89 Tommy_civil bikt56 Claire05 Lolipop7 Βασιλης1234 dimitris_eee MarcoReus Nem0 Pharmacist01 Nemesiis Nasia2433266 mvas Giannis_19 Jojo K kasl178 xanthippiad antonis97 Βουλα angies tfghp QWERTY23 Νικολινα jim2015 P.Dam. Kostas_Athens Magigi suuuuiiii aggorf constansn evelyyyn Ιωάννα2005 pannnos1992 ggl Αναστασία197 Peter Pan13 roud Oikonomologistis thenutritionist ειδήμων Giii ΘανάσοςG4 Lifelong Learner eukleidhs1821 Ness ypopsifios23 jorgpa arko synthnightingale stam23 Kzaro btarn spring day johnsala Mewmaw flaura eirinipap Arianara S3 stee alexa-24 PanMoonlight thesecretfemme AnnaRd orestis3 augustine anakiriak@yahoo Γιώργος μεγ Dimitris9 Maria_Xagorari Χάρις Mernilopa Giota_pel KALA1 emzou panagiotis12 SoyN bill09876 American Economist ilias_21 panaman Startx0 Vanillatack Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.894 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:54 Ο Paragontas7000: #104 13-12-24 12:54 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Ναι ακριβως αυτο Έχω συμφοιτητή που έχει πάρει σε όλα 10 σχεδον και είμαι ο μόνος που κάπως του μιλάω.Το παιδί αυτό είναι κοινωνικά ανάπηρο και αν δεν του μιλούσα εγώ (δλδ από το 2ο έτος που ξεκίνησα να του μιλάω) δεν θα του έδινε σημασία κανείς μα κανείς. Το παιδί αυτό δεν έχει κανένα άλλο ενδιαφέρον πέρα από τη σχολή-δεν πάει καν για καφέ (όσες φορές του έχω πει το αποφεύγει). Εδώ να σκεφτείτε η σχολή μου έχει βάλει ως υποχρεωτική την απόκτηση C2 στα αγγλικά για την απόκτηση πτυχίου ειδαλλως πρεπει να παρακολουθησεις μαθηματα αγγλικών στη σχολή και ο τυπας για να παρει ενα ψωρο 10 στην αναλυτικη βαθμολογία δεν πηγαινει να δωσει για Γ2 (εδω και 4 χρονια) και προτιμα να ερχεται σχολη για να κανει αγγλικά μονο κ μόνο για τον βαθμό... Ας μην μιλήσω για το γεγονός ότι ο τύπος παίζει να παρακολουθεί 24/7 το e class για ανακοινώσεις κλπ . Γενικά ο τύπος είναι εντελώς κολλημένος στο στενο πλαισιο της σχολής μέχρι αηδίας-επαγγελματικά είναι στο 0 αφού δεν έχει δει καν με τι περιπου θέλει να ασχοληθεί (απλα παπαγαλίζει τα μαθήματα-τα περνάει και τέλος) Είπαμε να είσαι καλός και με καλούς βαθμούς αλλά να είσαι και λίγο κοινωνικός... Click για ανάπτυξη... Πολλα κομπλεξ και ψυχολογικα εχει το παλικαρι. Δεν νμζ να ειναι μονο για τον βαθμο ολο αυτο που κανει... GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.064 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:57 Ο GeorgePap2003: #105 13-12-24 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Πολλα κομπλεξ και ψυχολογικα εχει το παλικαρι. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα πραγματικά δεν ασχολείται με τιποτε αλλο...και οταν λεμε με ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ το εννοώ Τι για μπασκετ εχω προσπαθησει να πιασω συζητηση,τι για πολιτικη τιποτα...εκει τι ασκηση μας εβαλε ο ταδε ή ταδε... Μέχρι και σε κάποια συνεδρια που εχουν προτείνει οι καθηγητές ο τύπος με ρώτησε αν άκουσα αν θα υπάρχει μπόνους στον βαθμό τον τελικό αν παρεβρεθούμε στο συνέδριο... Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 874 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:22 Ο Cade έγραψε: #106 13-12-24 21:22 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Αυτό ούτε για ανέκδοτο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: τα ελαχιστα ατομα που χρωστανε 0 μαθηματα στο ετος μου( 2γνωριζω εγω) ειναι κοινωνικα αναπηρα και για λυπηση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Το παιδί αυτό είναι κοινωνικά ανάπηρο και αν δεν του μιλούσα εγώ δεν θα του έδινε σημασία κανείς μα κανείς. Click για ανάπτυξη... Αν τα άτομα αυτά είναι για λύπηση εσείς που κάθεστε πίσω από ένα πληκτρολόγιο και σχολιάζετε με τέτοια μικροπρέπεια τις ζωές τρίτων για τι είστε; υ.γ. δεν χρειάζομαι απάντηση στο ερώτημα, είναι αυτονόητη Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.894 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 13:36 Ο Paragontas7000: #107 14-12-24 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Αν τα άτομα αυτά είναι για λύπηση εσείς που κάθεστε πίσω από ένα πληκτρολόγιο και σχολιάζετε με τέτοια μικροπρέπεια τις ζωές τρίτων για τι είστε; υ.γ. δεν χρειάζομαι απάντηση στο ερώτημα, είναι αυτονόητη Click για ανάπτυξη... Βρεθηκε και ο κομπλεξ νο λαιφερ φοιτητης .Ξυδακι. Αναθεμα και αν καταλαβες, οτι αναφερομαστε σε περιπτωσεις παιδιων με ψυχολογικα τραυματα που ξεσπανε στα μαθηματα σε βαθμο παρανοιας. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 13:44 Ο allall1 έγραψε: #108 14-12-24 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Βρεθηκε και ο κομπλεξ νο λαιφερ φοιτητης .Ξυδακι. Αναθεμα και αν καταλαβες, οτι αναφερομαστε σε περιπτωσεις παιδιων με ψυχολογικα τραυματα που ξεσπανε στα μαθηματα σε βαθμο παρανοιας. Click για ανάπτυξη... σπάνια πρόκειται περί ψυχικού τραύματος.Συνηθως ειναι συμπεριφορές που καλλιεργούνται μεσα στην οικογένεια...πχ υπερπροστατευτικοι γονεις που λενε διαρκως στο παιδι του οτι αμα δε διαβασει θα γινει σκουπιδιαρης ξερω γω, και κατσε σπιτι κ διαβασε, τι θα πας να κανεις εξω(ετσι μεγαλωσαν αυτοι αρα έτσι θα μεγαλωσει κ αυτος). Είναι ενας φαύλος κύκλος αυτη η κατασταση κ συνήθως δε μπορεις να κανεις κ τίποτα οσο κ να βοηθήσεις αφου θα πρεπει στα ματια του να εισαι ανωτερο απο τους γονεις του (για δεχτεί τις συμβουλές σ) κ κατι τετοιο δε παιζει ... .εχω γνωρίσει τετοια παιδια ....very sad Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.894 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 13:47 Ο Paragontas7000: #109 14-12-24 13:47 Αρχική Δημοσίευση από allall1: .Συνηθως ειναι συμπεριφορές που καλλιεργούνται μεσα στην οικογένεια...πχ υπερπροστατευτικοι γονεις που λενε διαρκως στο παιδι του οτι αμα δε διαβασει θα γινει σκουπιδιαρης ξερω γω, και κατσε σπιτι κ διαβασε, τι θα πας να κανεις εξω(ετσι μεγαλωσαν αυτοι αρα έτσι θα μεγαλωσει κ αυτος). Click για ανάπτυξη... Ακριβως σε τετοιες περιπτωσεις αναφερομαι. Οταν απο πολυ μικρο, του κανουν πλυση εγκεφαλου να ειναι σε ολα τελειος γιατι αλλιως θα αποτυχει, ε τοτε το παιδακι αποκτα κομπλεξ και ψυχολογικα.Και το αστειο ειναι οτι οι καλοι βαθμοι δεν σου εγγυωνται σε καμια περιπτωση καλη καριερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από allall1: οσο κ να βοηθήσεις αφου θα πρεπει στα ματια του να εισαι ανωτερο απο τους γονεις του (για δεχτεί τις συμβουλές σ) κ κατι τετοιο δε παιζει ... Click για ανάπτυξη... Να μην δεχονται τη βοηθεια σου το δεχομαι, αλλα εχω γνωρισει και παιδια που βγαζουν ανωτεροτητα-ελιτισμο και κακια σε συναδελφους τους με χαμηλοτερους βαθμους. Για λυπηση... Τελευταία επεξεργασία: 14 Δεκεμβρίου 2024 redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 609 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:04 Ο redpointer: #110 14-12-24 14:04 Εχοντας διαβαζει λιγο και τις προηγουμενες σελιδες του φορουμ εχω να πω: 1. Αν μιλαμε για δικηγορος πλεον ειναι ενα τελειως κορεσμενο επαγγελμα μα τελειως. Οποτε ακομα και ενα αριστος αποφοιτος παιρνει το πολυ 1000 ευρω καθαρα για απειρες ωρες εργασιας. Ναι ξερουμε 5-10 γνωστους δικηγορους που εχουν απειρα λεφτα αλλα αυτοι εχουν γραφειο για πανω απο 30 χρονια. Επισης και τα λεφτα να εχει καποιος για γραφειο ειναι πολυ δυσκολο να βρει πελατεια. 2. Ιατρικη δεν περναει καποιος για τα λεφτα αλλα γιατι του αρεσει. Οποιος το κανει για τα λεφτα δεν θα γινει και καλος γιατρος. 3. Υπαρχουν ατομα που ειναι φοιτητες και ειναι "καμμενοι" πχ να εχεις τελιωσει πληροφορικη με 9.8 κλπ. Κανεις δεν τους αναγκασε, οι ιδιοι το ηθελαν και μπραβο τους. Αυτοι ειναι που γινονται κορυφαιοι επιστημονες και φτιαχνουν πχ εμβολια και φαρμακα που κανενας δεν μπορει να φανταστει. Ο καθενας κανει στην ζωη του οτι θελει. 4. Θα ελεγα οτι η παιδεια ειναι πιο σημαντικη απο την μορφωση και οι ελληνες ειμαστε ενας λαος που ειμαστε πολυ μορφωμενοι αλλα με λιγη παιδεια (δες πχ ο λυτρας). Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 324 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: la_luna_llena Volo99 Giannismsn Sophianna michaela888 forsker Ryuzaki Penny1903 future.nurse.29 gaidouri thecrazycretan eupalinaros GeorgePap2003 Dr.Katalyst hello1234 user110908 gianikit panosalex7 Dion G. mariel79 tomftw leftkox giorgos5002 Lydiaaaaaaa Geraldsaga Wonderkid serkak shuuu Isa Georgiaaa_ georgetherrr user37 Vok Totreno iminspain Dr. Gl. Luminous Than003 Mammy Nun Unboxholics Angelikaaa Giorgosvr redpointer Paragontas7000 charmander BatGuin jYanniss Corfu kitty tsiobieman allall1 Nala Μήτσος10 jellojina fockos Pharmacist112 Hmmytheos Entropy24 iew bboys Scandal FNC_Sophia bibliofagos sotirislk07 krispi gegeorgiou90 ένας τυχαίος BlueMaffin elevag towic ch2006 Κλημεντίνη txam nefoumpios Viktoriaki STRATOSZAX sophiaa Steliosgkougkou GV221 Argyrisar A350 Αντωνία Praxis math2arch Εριφύλη physicscrazy SlimShady katia.m theodle Christr22 suaimhneas marina.marina Antomar3 Γατέχων Msp1 Maynard BiteTheDust donut_daddy SevenSouls_ sakplat Antonios1 Farmakopoios blissele Specon Kate1914 kiyoshi ivannag persi estrela Natsuko Nickelhead MarySa12 ioanna2007 kost28 mourinho776 jimis2001 rosemarii mirara mitsss Bleach_enjoyer marry.pp Hecticism Frozensun phoni Φινεύς Lathy EFAKIT monika20 Lefkadios95 panosT436 marikakitsou16 Libertus Alexecon1991 george777 eltqt iiTzArismaltor_ Vera MrDragonboy nucomer giannhs2001 nicole1982 Efi444 Earthquake 123 VIVA panagiotis23 Mitsaras23 MrDna Τρελας123 Viedo chjan Panatha mono Helen06 kate45 woasibe Ελεν Debugging_Daemon Leo komm fgk Arvacon Χρήστος2006 Kathyyyy! Kanastasia_5883 ilias chatz Marianna.diamanti dmav Maria33 mermaid89 Tommy_civil bikt56 Claire05 Lolipop7 Βασιλης1234 dimitris_eee MarcoReus Nem0 Pharmacist01 Nemesiis Nasia2433266 mvas Giannis_19 Jojo K kasl178 xanthippiad antonis97 Βουλα angies tfghp QWERTY23 Νικολινα jim2015 P.Dam. Kostas_Athens Magigi suuuuiiii aggorf constansn evelyyyn Ιωάννα2005 pannnos1992 ggl Αναστασία197 Peter Pan13 roud Oikonomologistis thenutritionist ειδήμων Giii ΘανάσοςG4 Lifelong Learner eukleidhs1821 Ness ypopsifios23 jorgpa arko synthnightingale stam23 Kzaro btarn spring day johnsala Mewmaw flaura eirinipap Arianara S3 stee alexa-24 PanMoonlight thesecretfemme AnnaRd orestis3 augustine anakiriak@yahoo Γιώργος μεγ Dimitris9 Maria_Xagorari Χάρις Mernilopa Giota_pel KALA1 emzou panagiotis12 SoyN bill09876 American Economist ilias_21 panaman Startx0 Vanillatack Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Ναι ακριβως αυτο Έχω συμφοιτητή που έχει πάρει σε όλα 10 σχεδον και είμαι ο μόνος που κάπως του μιλάω.Το παιδί αυτό είναι κοινωνικά ανάπηρο και αν δεν του μιλούσα εγώ (δλδ από το 2ο έτος που ξεκίνησα να του μιλάω) δεν θα του έδινε σημασία κανείς μα κανείς. Το παιδί αυτό δεν έχει κανένα άλλο ενδιαφέρον πέρα από τη σχολή-δεν πάει καν για καφέ (όσες φορές του έχω πει το αποφεύγει). Εδώ να σκεφτείτε η σχολή μου έχει βάλει ως υποχρεωτική την απόκτηση C2 στα αγγλικά για την απόκτηση πτυχίου ειδαλλως πρεπει να παρακολουθησεις μαθηματα αγγλικών στη σχολή και ο τυπας για να παρει ενα ψωρο 10 στην αναλυτικη βαθμολογία δεν πηγαινει να δωσει για Γ2 (εδω και 4 χρονια) και προτιμα να ερχεται σχολη για να κανει αγγλικά μονο κ μόνο για τον βαθμό... Ας μην μιλήσω για το γεγονός ότι ο τύπος παίζει να παρακολουθεί 24/7 το e class για ανακοινώσεις κλπ . Γενικά ο τύπος είναι εντελώς κολλημένος στο στενο πλαισιο της σχολής μέχρι αηδίας-επαγγελματικά είναι στο 0 αφού δεν έχει δει καν με τι περιπου θέλει να ασχοληθεί (απλα παπαγαλίζει τα μαθήματα-τα περνάει και τέλος) Είπαμε να είσαι καλός και με καλούς βαθμούς αλλά να είσαι και λίγο κοινωνικός... Click για ανάπτυξη... Πολλα κομπλεξ και ψυχολογικα εχει το παλικαρι. Δεν νμζ να ειναι μονο για τον βαθμο ολο αυτο που κανει...
GeorgePap2003 Περιβόητο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.064 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:57 Ο GeorgePap2003: #105 13-12-24 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Πολλα κομπλεξ και ψυχολογικα εχει το παλικαρι. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα πραγματικά δεν ασχολείται με τιποτε αλλο...και οταν λεμε με ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ το εννοώ Τι για μπασκετ εχω προσπαθησει να πιασω συζητηση,τι για πολιτικη τιποτα...εκει τι ασκηση μας εβαλε ο ταδε ή ταδε... Μέχρι και σε κάποια συνεδρια που εχουν προτείνει οι καθηγητές ο τύπος με ρώτησε αν άκουσα αν θα υπάρχει μπόνους στον βαθμό τον τελικό αν παρεβρεθούμε στο συνέδριο... Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 874 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:22 Ο Cade έγραψε: #106 13-12-24 21:22 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Αυτό ούτε για ανέκδοτο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: τα ελαχιστα ατομα που χρωστανε 0 μαθηματα στο ετος μου( 2γνωριζω εγω) ειναι κοινωνικα αναπηρα και για λυπηση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Το παιδί αυτό είναι κοινωνικά ανάπηρο και αν δεν του μιλούσα εγώ δεν θα του έδινε σημασία κανείς μα κανείς. Click για ανάπτυξη... Αν τα άτομα αυτά είναι για λύπηση εσείς που κάθεστε πίσω από ένα πληκτρολόγιο και σχολιάζετε με τέτοια μικροπρέπεια τις ζωές τρίτων για τι είστε; υ.γ. δεν χρειάζομαι απάντηση στο ερώτημα, είναι αυτονόητη Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.894 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 13:36 Ο Paragontas7000: #107 14-12-24 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Αν τα άτομα αυτά είναι για λύπηση εσείς που κάθεστε πίσω από ένα πληκτρολόγιο και σχολιάζετε με τέτοια μικροπρέπεια τις ζωές τρίτων για τι είστε; υ.γ. δεν χρειάζομαι απάντηση στο ερώτημα, είναι αυτονόητη Click για ανάπτυξη... Βρεθηκε και ο κομπλεξ νο λαιφερ φοιτητης .Ξυδακι. Αναθεμα και αν καταλαβες, οτι αναφερομαστε σε περιπτωσεις παιδιων με ψυχολογικα τραυματα που ξεσπανε στα μαθηματα σε βαθμο παρανοιας. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 13:44 Ο allall1 έγραψε: #108 14-12-24 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Βρεθηκε και ο κομπλεξ νο λαιφερ φοιτητης .Ξυδακι. Αναθεμα και αν καταλαβες, οτι αναφερομαστε σε περιπτωσεις παιδιων με ψυχολογικα τραυματα που ξεσπανε στα μαθηματα σε βαθμο παρανοιας. Click για ανάπτυξη... σπάνια πρόκειται περί ψυχικού τραύματος.Συνηθως ειναι συμπεριφορές που καλλιεργούνται μεσα στην οικογένεια...πχ υπερπροστατευτικοι γονεις που λενε διαρκως στο παιδι του οτι αμα δε διαβασει θα γινει σκουπιδιαρης ξερω γω, και κατσε σπιτι κ διαβασε, τι θα πας να κανεις εξω(ετσι μεγαλωσαν αυτοι αρα έτσι θα μεγαλωσει κ αυτος). Είναι ενας φαύλος κύκλος αυτη η κατασταση κ συνήθως δε μπορεις να κανεις κ τίποτα οσο κ να βοηθήσεις αφου θα πρεπει στα ματια του να εισαι ανωτερο απο τους γονεις του (για δεχτεί τις συμβουλές σ) κ κατι τετοιο δε παιζει ... .εχω γνωρίσει τετοια παιδια ....very sad Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.894 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 13:47 Ο Paragontas7000: #109 14-12-24 13:47 Αρχική Δημοσίευση από allall1: .Συνηθως ειναι συμπεριφορές που καλλιεργούνται μεσα στην οικογένεια...πχ υπερπροστατευτικοι γονεις που λενε διαρκως στο παιδι του οτι αμα δε διαβασει θα γινει σκουπιδιαρης ξερω γω, και κατσε σπιτι κ διαβασε, τι θα πας να κανεις εξω(ετσι μεγαλωσαν αυτοι αρα έτσι θα μεγαλωσει κ αυτος). Click για ανάπτυξη... Ακριβως σε τετοιες περιπτωσεις αναφερομαι. Οταν απο πολυ μικρο, του κανουν πλυση εγκεφαλου να ειναι σε ολα τελειος γιατι αλλιως θα αποτυχει, ε τοτε το παιδακι αποκτα κομπλεξ και ψυχολογικα.Και το αστειο ειναι οτι οι καλοι βαθμοι δεν σου εγγυωνται σε καμια περιπτωση καλη καριερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από allall1: οσο κ να βοηθήσεις αφου θα πρεπει στα ματια του να εισαι ανωτερο απο τους γονεις του (για δεχτεί τις συμβουλές σ) κ κατι τετοιο δε παιζει ... Click για ανάπτυξη... Να μην δεχονται τη βοηθεια σου το δεχομαι, αλλα εχω γνωρισει και παιδια που βγαζουν ανωτεροτητα-ελιτισμο και κακια σε συναδελφους τους με χαμηλοτερους βαθμους. Για λυπηση... Τελευταία επεξεργασία: 14 Δεκεμβρίου 2024 redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 609 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:04 Ο redpointer: #110 14-12-24 14:04 Εχοντας διαβαζει λιγο και τις προηγουμενες σελιδες του φορουμ εχω να πω: 1. Αν μιλαμε για δικηγορος πλεον ειναι ενα τελειως κορεσμενο επαγγελμα μα τελειως. Οποτε ακομα και ενα αριστος αποφοιτος παιρνει το πολυ 1000 ευρω καθαρα για απειρες ωρες εργασιας. Ναι ξερουμε 5-10 γνωστους δικηγορους που εχουν απειρα λεφτα αλλα αυτοι εχουν γραφειο για πανω απο 30 χρονια. Επισης και τα λεφτα να εχει καποιος για γραφειο ειναι πολυ δυσκολο να βρει πελατεια. 2. Ιατρικη δεν περναει καποιος για τα λεφτα αλλα γιατι του αρεσει. Οποιος το κανει για τα λεφτα δεν θα γινει και καλος γιατρος. 3. Υπαρχουν ατομα που ειναι φοιτητες και ειναι "καμμενοι" πχ να εχεις τελιωσει πληροφορικη με 9.8 κλπ. Κανεις δεν τους αναγκασε, οι ιδιοι το ηθελαν και μπραβο τους. Αυτοι ειναι που γινονται κορυφαιοι επιστημονες και φτιαχνουν πχ εμβολια και φαρμακα που κανενας δεν μπορει να φανταστει. Ο καθενας κανει στην ζωη του οτι θελει. 4. Θα ελεγα οτι η παιδεια ειναι πιο σημαντικη απο την μορφωση και οι ελληνες ειμαστε ενας λαος που ειμαστε πολυ μορφωμενοι αλλα με λιγη παιδεια (δες πχ ο λυτρας). Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 324 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: la_luna_llena Volo99 Giannismsn Sophianna michaela888 forsker Ryuzaki Penny1903 future.nurse.29 gaidouri thecrazycretan eupalinaros GeorgePap2003 Dr.Katalyst hello1234 user110908 gianikit panosalex7 Dion G. mariel79 tomftw leftkox giorgos5002 Lydiaaaaaaa Geraldsaga Wonderkid serkak shuuu Isa Georgiaaa_ georgetherrr user37 Vok Totreno iminspain Dr. Gl. Luminous Than003 Mammy Nun Unboxholics Angelikaaa Giorgosvr redpointer Paragontas7000 charmander BatGuin jYanniss Corfu kitty tsiobieman allall1 Nala Μήτσος10 jellojina fockos Pharmacist112 Hmmytheos Entropy24 iew bboys Scandal FNC_Sophia bibliofagos sotirislk07 krispi gegeorgiou90 ένας τυχαίος BlueMaffin elevag towic ch2006 Κλημεντίνη txam nefoumpios Viktoriaki STRATOSZAX sophiaa Steliosgkougkou GV221 Argyrisar A350 Αντωνία Praxis math2arch Εριφύλη physicscrazy SlimShady katia.m theodle Christr22 suaimhneas marina.marina Antomar3 Γατέχων Msp1 Maynard BiteTheDust donut_daddy SevenSouls_ sakplat Antonios1 Farmakopoios blissele Specon Kate1914 kiyoshi ivannag persi estrela Natsuko Nickelhead MarySa12 ioanna2007 kost28 mourinho776 jimis2001 rosemarii mirara mitsss Bleach_enjoyer marry.pp Hecticism Frozensun phoni Φινεύς Lathy EFAKIT monika20 Lefkadios95 panosT436 marikakitsou16 Libertus Alexecon1991 george777 eltqt iiTzArismaltor_ Vera MrDragonboy nucomer giannhs2001 nicole1982 Efi444 Earthquake 123 VIVA panagiotis23 Mitsaras23 MrDna Τρελας123 Viedo chjan Panatha mono Helen06 kate45 woasibe Ελεν Debugging_Daemon Leo komm fgk Arvacon Χρήστος2006 Kathyyyy! Kanastasia_5883 ilias chatz Marianna.diamanti dmav Maria33 mermaid89 Tommy_civil bikt56 Claire05 Lolipop7 Βασιλης1234 dimitris_eee MarcoReus Nem0 Pharmacist01 Nemesiis Nasia2433266 mvas Giannis_19 Jojo K kasl178 xanthippiad antonis97 Βουλα angies tfghp QWERTY23 Νικολινα jim2015 P.Dam. Kostas_Athens Magigi suuuuiiii aggorf constansn evelyyyn Ιωάννα2005 pannnos1992 ggl Αναστασία197 Peter Pan13 roud Oikonomologistis thenutritionist ειδήμων Giii ΘανάσοςG4 Lifelong Learner eukleidhs1821 Ness ypopsifios23 jorgpa arko synthnightingale stam23 Kzaro btarn spring day johnsala Mewmaw flaura eirinipap Arianara S3 stee alexa-24 PanMoonlight thesecretfemme AnnaRd orestis3 augustine anakiriak@yahoo Γιώργος μεγ Dimitris9 Maria_Xagorari Χάρις Mernilopa Giota_pel KALA1 emzou panagiotis12 SoyN bill09876 American Economist ilias_21 panaman Startx0 Vanillatack Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Πολλα κομπλεξ και ψυχολογικα εχει το παλικαρι. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω ιδέα πραγματικά δεν ασχολείται με τιποτε αλλο...και οταν λεμε με ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ το εννοώ Τι για μπασκετ εχω προσπαθησει να πιασω συζητηση,τι για πολιτικη τιποτα...εκει τι ασκηση μας εβαλε ο ταδε ή ταδε... Μέχρι και σε κάποια συνεδρια που εχουν προτείνει οι καθηγητές ο τύπος με ρώτησε αν άκουσα αν θα υπάρχει μπόνους στον βαθμό τον τελικό αν παρεβρεθούμε στο συνέδριο...
Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 874 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:22 Ο Cade έγραψε: #106 13-12-24 21:22 Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Αυτό ούτε για ανέκδοτο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: τα ελαχιστα ατομα που χρωστανε 0 μαθηματα στο ετος μου( 2γνωριζω εγω) ειναι κοινωνικα αναπηρα και για λυπηση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Το παιδί αυτό είναι κοινωνικά ανάπηρο και αν δεν του μιλούσα εγώ δεν θα του έδινε σημασία κανείς μα κανείς. Click για ανάπτυξη... Αν τα άτομα αυτά είναι για λύπηση εσείς που κάθεστε πίσω από ένα πληκτρολόγιο και σχολιάζετε με τέτοια μικροπρέπεια τις ζωές τρίτων για τι είστε; υ.γ. δεν χρειάζομαι απάντηση στο ερώτημα, είναι αυτονόητη Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.894 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 13:36 Ο Paragontas7000: #107 14-12-24 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Αν τα άτομα αυτά είναι για λύπηση εσείς που κάθεστε πίσω από ένα πληκτρολόγιο και σχολιάζετε με τέτοια μικροπρέπεια τις ζωές τρίτων για τι είστε; υ.γ. δεν χρειάζομαι απάντηση στο ερώτημα, είναι αυτονόητη Click για ανάπτυξη... Βρεθηκε και ο κομπλεξ νο λαιφερ φοιτητης .Ξυδακι. Αναθεμα και αν καταλαβες, οτι αναφερομαστε σε περιπτωσεις παιδιων με ψυχολογικα τραυματα που ξεσπανε στα μαθηματα σε βαθμο παρανοιας. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 13:44 Ο allall1 έγραψε: #108 14-12-24 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Βρεθηκε και ο κομπλεξ νο λαιφερ φοιτητης .Ξυδακι. Αναθεμα και αν καταλαβες, οτι αναφερομαστε σε περιπτωσεις παιδιων με ψυχολογικα τραυματα που ξεσπανε στα μαθηματα σε βαθμο παρανοιας. Click για ανάπτυξη... σπάνια πρόκειται περί ψυχικού τραύματος.Συνηθως ειναι συμπεριφορές που καλλιεργούνται μεσα στην οικογένεια...πχ υπερπροστατευτικοι γονεις που λενε διαρκως στο παιδι του οτι αμα δε διαβασει θα γινει σκουπιδιαρης ξερω γω, και κατσε σπιτι κ διαβασε, τι θα πας να κανεις εξω(ετσι μεγαλωσαν αυτοι αρα έτσι θα μεγαλωσει κ αυτος). Είναι ενας φαύλος κύκλος αυτη η κατασταση κ συνήθως δε μπορεις να κανεις κ τίποτα οσο κ να βοηθήσεις αφου θα πρεπει στα ματια του να εισαι ανωτερο απο τους γονεις του (για δεχτεί τις συμβουλές σ) κ κατι τετοιο δε παιζει ... .εχω γνωρίσει τετοια παιδια ....very sad Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.894 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 13:47 Ο Paragontas7000: #109 14-12-24 13:47 Αρχική Δημοσίευση από allall1: .Συνηθως ειναι συμπεριφορές που καλλιεργούνται μεσα στην οικογένεια...πχ υπερπροστατευτικοι γονεις που λενε διαρκως στο παιδι του οτι αμα δε διαβασει θα γινει σκουπιδιαρης ξερω γω, και κατσε σπιτι κ διαβασε, τι θα πας να κανεις εξω(ετσι μεγαλωσαν αυτοι αρα έτσι θα μεγαλωσει κ αυτος). Click για ανάπτυξη... Ακριβως σε τετοιες περιπτωσεις αναφερομαι. Οταν απο πολυ μικρο, του κανουν πλυση εγκεφαλου να ειναι σε ολα τελειος γιατι αλλιως θα αποτυχει, ε τοτε το παιδακι αποκτα κομπλεξ και ψυχολογικα.Και το αστειο ειναι οτι οι καλοι βαθμοι δεν σου εγγυωνται σε καμια περιπτωση καλη καριερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από allall1: οσο κ να βοηθήσεις αφου θα πρεπει στα ματια του να εισαι ανωτερο απο τους γονεις του (για δεχτεί τις συμβουλές σ) κ κατι τετοιο δε παιζει ... Click για ανάπτυξη... Να μην δεχονται τη βοηθεια σου το δεχομαι, αλλα εχω γνωρισει και παιδια που βγαζουν ανωτεροτητα-ελιτισμο και κακια σε συναδελφους τους με χαμηλοτερους βαθμους. Για λυπηση... Τελευταία επεξεργασία: 14 Δεκεμβρίου 2024 redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 609 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:04 Ο redpointer: #110 14-12-24 14:04 Εχοντας διαβαζει λιγο και τις προηγουμενες σελιδες του φορουμ εχω να πω: 1. Αν μιλαμε για δικηγορος πλεον ειναι ενα τελειως κορεσμενο επαγγελμα μα τελειως. Οποτε ακομα και ενα αριστος αποφοιτος παιρνει το πολυ 1000 ευρω καθαρα για απειρες ωρες εργασιας. Ναι ξερουμε 5-10 γνωστους δικηγορους που εχουν απειρα λεφτα αλλα αυτοι εχουν γραφειο για πανω απο 30 χρονια. Επισης και τα λεφτα να εχει καποιος για γραφειο ειναι πολυ δυσκολο να βρει πελατεια. 2. Ιατρικη δεν περναει καποιος για τα λεφτα αλλα γιατι του αρεσει. Οποιος το κανει για τα λεφτα δεν θα γινει και καλος γιατρος. 3. Υπαρχουν ατομα που ειναι φοιτητες και ειναι "καμμενοι" πχ να εχεις τελιωσει πληροφορικη με 9.8 κλπ. Κανεις δεν τους αναγκασε, οι ιδιοι το ηθελαν και μπραβο τους. Αυτοι ειναι που γινονται κορυφαιοι επιστημονες και φτιαχνουν πχ εμβολια και φαρμακα που κανενας δεν μπορει να φανταστει. Ο καθενας κανει στην ζωη του οτι θελει. 4. Θα ελεγα οτι η παιδεια ειναι πιο σημαντικη απο την μορφωση και οι ελληνες ειμαστε ενας λαος που ειμαστε πολυ μορφωμενοι αλλα με λιγη παιδεια (δες πχ ο λυτρας). Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 324 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: la_luna_llena Volo99 Giannismsn Sophianna michaela888 forsker Ryuzaki Penny1903 future.nurse.29 gaidouri thecrazycretan eupalinaros GeorgePap2003 Dr.Katalyst hello1234 user110908 gianikit panosalex7 Dion G. mariel79 tomftw leftkox giorgos5002 Lydiaaaaaaa Geraldsaga Wonderkid serkak shuuu Isa Georgiaaa_ georgetherrr user37 Vok Totreno iminspain Dr. Gl. Luminous Than003 Mammy Nun Unboxholics Angelikaaa Giorgosvr redpointer Paragontas7000 charmander BatGuin jYanniss Corfu kitty tsiobieman allall1 Nala Μήτσος10 jellojina fockos Pharmacist112 Hmmytheos Entropy24 iew bboys Scandal FNC_Sophia bibliofagos sotirislk07 krispi gegeorgiou90 ένας τυχαίος BlueMaffin elevag towic ch2006 Κλημεντίνη txam nefoumpios Viktoriaki STRATOSZAX sophiaa Steliosgkougkou GV221 Argyrisar A350 Αντωνία Praxis math2arch Εριφύλη physicscrazy SlimShady katia.m theodle Christr22 suaimhneas marina.marina Antomar3 Γατέχων Msp1 Maynard BiteTheDust donut_daddy SevenSouls_ sakplat Antonios1 Farmakopoios blissele Specon Kate1914 kiyoshi ivannag persi estrela Natsuko Nickelhead MarySa12 ioanna2007 kost28 mourinho776 jimis2001 rosemarii mirara mitsss Bleach_enjoyer marry.pp Hecticism Frozensun phoni Φινεύς Lathy EFAKIT monika20 Lefkadios95 panosT436 marikakitsou16 Libertus Alexecon1991 george777 eltqt iiTzArismaltor_ Vera MrDragonboy nucomer giannhs2001 nicole1982 Efi444 Earthquake 123 VIVA panagiotis23 Mitsaras23 MrDna Τρελας123 Viedo chjan Panatha mono Helen06 kate45 woasibe Ελεν Debugging_Daemon Leo komm fgk Arvacon Χρήστος2006 Kathyyyy! Kanastasia_5883 ilias chatz Marianna.diamanti dmav Maria33 mermaid89 Tommy_civil bikt56 Claire05 Lolipop7 Βασιλης1234 dimitris_eee MarcoReus Nem0 Pharmacist01 Nemesiis Nasia2433266 mvas Giannis_19 Jojo K kasl178 xanthippiad antonis97 Βουλα angies tfghp QWERTY23 Νικολινα jim2015 P.Dam. Kostas_Athens Magigi suuuuiiii aggorf constansn evelyyyn Ιωάννα2005 pannnos1992 ggl Αναστασία197 Peter Pan13 roud Oikonomologistis thenutritionist ειδήμων Giii ΘανάσοςG4 Lifelong Learner eukleidhs1821 Ness ypopsifios23 jorgpa arko synthnightingale stam23 Kzaro btarn spring day johnsala Mewmaw flaura eirinipap Arianara S3 stee alexa-24 PanMoonlight thesecretfemme AnnaRd orestis3 augustine anakiriak@yahoo Γιώργος μεγ Dimitris9 Maria_Xagorari Χάρις Mernilopa Giota_pel KALA1 emzou panagiotis12 SoyN bill09876 American Economist ilias_21 panaman Startx0 Vanillatack Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Αυτό ούτε για ανέκδοτο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: τα ελαχιστα ατομα που χρωστανε 0 μαθηματα στο ετος μου( 2γνωριζω εγω) ειναι κοινωνικα αναπηρα και για λυπηση. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από GeorgePap2003: Το παιδί αυτό είναι κοινωνικά ανάπηρο και αν δεν του μιλούσα εγώ δεν θα του έδινε σημασία κανείς μα κανείς. Click για ανάπτυξη... Αν τα άτομα αυτά είναι για λύπηση εσείς που κάθεστε πίσω από ένα πληκτρολόγιο και σχολιάζετε με τέτοια μικροπρέπεια τις ζωές τρίτων για τι είστε; υ.γ. δεν χρειάζομαι απάντηση στο ερώτημα, είναι αυτονόητη
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.894 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 13:36 Ο Paragontas7000: #107 14-12-24 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Αν τα άτομα αυτά είναι για λύπηση εσείς που κάθεστε πίσω από ένα πληκτρολόγιο και σχολιάζετε με τέτοια μικροπρέπεια τις ζωές τρίτων για τι είστε; υ.γ. δεν χρειάζομαι απάντηση στο ερώτημα, είναι αυτονόητη Click για ανάπτυξη... Βρεθηκε και ο κομπλεξ νο λαιφερ φοιτητης .Ξυδακι. Αναθεμα και αν καταλαβες, οτι αναφερομαστε σε περιπτωσεις παιδιων με ψυχολογικα τραυματα που ξεσπανε στα μαθηματα σε βαθμο παρανοιας. allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 13:44 Ο allall1 έγραψε: #108 14-12-24 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Βρεθηκε και ο κομπλεξ νο λαιφερ φοιτητης .Ξυδακι. Αναθεμα και αν καταλαβες, οτι αναφερομαστε σε περιπτωσεις παιδιων με ψυχολογικα τραυματα που ξεσπανε στα μαθηματα σε βαθμο παρανοιας. Click για ανάπτυξη... σπάνια πρόκειται περί ψυχικού τραύματος.Συνηθως ειναι συμπεριφορές που καλλιεργούνται μεσα στην οικογένεια...πχ υπερπροστατευτικοι γονεις που λενε διαρκως στο παιδι του οτι αμα δε διαβασει θα γινει σκουπιδιαρης ξερω γω, και κατσε σπιτι κ διαβασε, τι θα πας να κανεις εξω(ετσι μεγαλωσαν αυτοι αρα έτσι θα μεγαλωσει κ αυτος). Είναι ενας φαύλος κύκλος αυτη η κατασταση κ συνήθως δε μπορεις να κανεις κ τίποτα οσο κ να βοηθήσεις αφου θα πρεπει στα ματια του να εισαι ανωτερο απο τους γονεις του (για δεχτεί τις συμβουλές σ) κ κατι τετοιο δε παιζει ... .εχω γνωρίσει τετοια παιδια ....very sad Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.894 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 13:47 Ο Paragontas7000: #109 14-12-24 13:47 Αρχική Δημοσίευση από allall1: .Συνηθως ειναι συμπεριφορές που καλλιεργούνται μεσα στην οικογένεια...πχ υπερπροστατευτικοι γονεις που λενε διαρκως στο παιδι του οτι αμα δε διαβασει θα γινει σκουπιδιαρης ξερω γω, και κατσε σπιτι κ διαβασε, τι θα πας να κανεις εξω(ετσι μεγαλωσαν αυτοι αρα έτσι θα μεγαλωσει κ αυτος). Click για ανάπτυξη... Ακριβως σε τετοιες περιπτωσεις αναφερομαι. Οταν απο πολυ μικρο, του κανουν πλυση εγκεφαλου να ειναι σε ολα τελειος γιατι αλλιως θα αποτυχει, ε τοτε το παιδακι αποκτα κομπλεξ και ψυχολογικα.Και το αστειο ειναι οτι οι καλοι βαθμοι δεν σου εγγυωνται σε καμια περιπτωση καλη καριερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από allall1: οσο κ να βοηθήσεις αφου θα πρεπει στα ματια του να εισαι ανωτερο απο τους γονεις του (για δεχτεί τις συμβουλές σ) κ κατι τετοιο δε παιζει ... Click για ανάπτυξη... Να μην δεχονται τη βοηθεια σου το δεχομαι, αλλα εχω γνωρισει και παιδια που βγαζουν ανωτεροτητα-ελιτισμο και κακια σε συναδελφους τους με χαμηλοτερους βαθμους. Για λυπηση... Τελευταία επεξεργασία: 14 Δεκεμβρίου 2024 redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 609 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:04 Ο redpointer: #110 14-12-24 14:04 Εχοντας διαβαζει λιγο και τις προηγουμενες σελιδες του φορουμ εχω να πω: 1. Αν μιλαμε για δικηγορος πλεον ειναι ενα τελειως κορεσμενο επαγγελμα μα τελειως. Οποτε ακομα και ενα αριστος αποφοιτος παιρνει το πολυ 1000 ευρω καθαρα για απειρες ωρες εργασιας. Ναι ξερουμε 5-10 γνωστους δικηγορους που εχουν απειρα λεφτα αλλα αυτοι εχουν γραφειο για πανω απο 30 χρονια. Επισης και τα λεφτα να εχει καποιος για γραφειο ειναι πολυ δυσκολο να βρει πελατεια. 2. Ιατρικη δεν περναει καποιος για τα λεφτα αλλα γιατι του αρεσει. Οποιος το κανει για τα λεφτα δεν θα γινει και καλος γιατρος. 3. Υπαρχουν ατομα που ειναι φοιτητες και ειναι "καμμενοι" πχ να εχεις τελιωσει πληροφορικη με 9.8 κλπ. Κανεις δεν τους αναγκασε, οι ιδιοι το ηθελαν και μπραβο τους. Αυτοι ειναι που γινονται κορυφαιοι επιστημονες και φτιαχνουν πχ εμβολια και φαρμακα που κανενας δεν μπορει να φανταστει. Ο καθενας κανει στην ζωη του οτι θελει. 4. Θα ελεγα οτι η παιδεια ειναι πιο σημαντικη απο την μορφωση και οι ελληνες ειμαστε ενας λαος που ειμαστε πολυ μορφωμενοι αλλα με λιγη παιδεια (δες πχ ο λυτρας). Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 324 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: la_luna_llena Volo99 Giannismsn Sophianna michaela888 forsker Ryuzaki Penny1903 future.nurse.29 gaidouri thecrazycretan eupalinaros GeorgePap2003 Dr.Katalyst hello1234 user110908 gianikit panosalex7 Dion G. mariel79 tomftw leftkox giorgos5002 Lydiaaaaaaa Geraldsaga Wonderkid serkak shuuu Isa Georgiaaa_ georgetherrr user37 Vok Totreno iminspain Dr. Gl. Luminous Than003 Mammy Nun Unboxholics Angelikaaa Giorgosvr redpointer Paragontas7000 charmander BatGuin jYanniss Corfu kitty tsiobieman allall1 Nala Μήτσος10 jellojina fockos Pharmacist112 Hmmytheos Entropy24 iew bboys Scandal FNC_Sophia bibliofagos sotirislk07 krispi gegeorgiou90 ένας τυχαίος BlueMaffin elevag towic ch2006 Κλημεντίνη txam nefoumpios Viktoriaki STRATOSZAX sophiaa Steliosgkougkou GV221 Argyrisar A350 Αντωνία Praxis math2arch Εριφύλη physicscrazy SlimShady katia.m theodle Christr22 suaimhneas marina.marina Antomar3 Γατέχων Msp1 Maynard BiteTheDust donut_daddy SevenSouls_ sakplat Antonios1 Farmakopoios blissele Specon Kate1914 kiyoshi ivannag persi estrela Natsuko Nickelhead MarySa12 ioanna2007 kost28 mourinho776 jimis2001 rosemarii mirara mitsss Bleach_enjoyer marry.pp Hecticism Frozensun phoni Φινεύς Lathy EFAKIT monika20 Lefkadios95 panosT436 marikakitsou16 Libertus Alexecon1991 george777 eltqt iiTzArismaltor_ Vera MrDragonboy nucomer giannhs2001 nicole1982 Efi444 Earthquake 123 VIVA panagiotis23 Mitsaras23 MrDna Τρελας123 Viedo chjan Panatha mono Helen06 kate45 woasibe Ελεν Debugging_Daemon Leo komm fgk Arvacon Χρήστος2006 Kathyyyy! Kanastasia_5883 ilias chatz Marianna.diamanti dmav Maria33 mermaid89 Tommy_civil bikt56 Claire05 Lolipop7 Βασιλης1234 dimitris_eee MarcoReus Nem0 Pharmacist01 Nemesiis Nasia2433266 mvas Giannis_19 Jojo K kasl178 xanthippiad antonis97 Βουλα angies tfghp QWERTY23 Νικολινα jim2015 P.Dam. Kostas_Athens Magigi suuuuiiii aggorf constansn evelyyyn Ιωάννα2005 pannnos1992 ggl Αναστασία197 Peter Pan13 roud Oikonomologistis thenutritionist ειδήμων Giii ΘανάσοςG4 Lifelong Learner eukleidhs1821 Ness ypopsifios23 jorgpa arko synthnightingale stam23 Kzaro btarn spring day johnsala Mewmaw flaura eirinipap Arianara S3 stee alexa-24 PanMoonlight thesecretfemme AnnaRd orestis3 augustine anakiriak@yahoo Γιώργος μεγ Dimitris9 Maria_Xagorari Χάρις Mernilopa Giota_pel KALA1 emzou panagiotis12 SoyN bill09876 American Economist ilias_21 panaman Startx0 Vanillatack Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Cade: Αν τα άτομα αυτά είναι για λύπηση εσείς που κάθεστε πίσω από ένα πληκτρολόγιο και σχολιάζετε με τέτοια μικροπρέπεια τις ζωές τρίτων για τι είστε; υ.γ. δεν χρειάζομαι απάντηση στο ερώτημα, είναι αυτονόητη Click για ανάπτυξη... Βρεθηκε και ο κομπλεξ νο λαιφερ φοιτητης .Ξυδακι. Αναθεμα και αν καταλαβες, οτι αναφερομαστε σε περιπτωσεις παιδιων με ψυχολογικα τραυματα που ξεσπανε στα μαθηματα σε βαθμο παρανοιας.
allall1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 830 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 13:44 Ο allall1 έγραψε: #108 14-12-24 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Βρεθηκε και ο κομπλεξ νο λαιφερ φοιτητης .Ξυδακι. Αναθεμα και αν καταλαβες, οτι αναφερομαστε σε περιπτωσεις παιδιων με ψυχολογικα τραυματα που ξεσπανε στα μαθηματα σε βαθμο παρανοιας. Click για ανάπτυξη... σπάνια πρόκειται περί ψυχικού τραύματος.Συνηθως ειναι συμπεριφορές που καλλιεργούνται μεσα στην οικογένεια...πχ υπερπροστατευτικοι γονεις που λενε διαρκως στο παιδι του οτι αμα δε διαβασει θα γινει σκουπιδιαρης ξερω γω, και κατσε σπιτι κ διαβασε, τι θα πας να κανεις εξω(ετσι μεγαλωσαν αυτοι αρα έτσι θα μεγαλωσει κ αυτος). Είναι ενας φαύλος κύκλος αυτη η κατασταση κ συνήθως δε μπορεις να κανεις κ τίποτα οσο κ να βοηθήσεις αφου θα πρεπει στα ματια του να εισαι ανωτερο απο τους γονεις του (για δεχτεί τις συμβουλές σ) κ κατι τετοιο δε παιζει ... .εχω γνωρίσει τετοια παιδια ....very sad Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.894 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 13:47 Ο Paragontas7000: #109 14-12-24 13:47 Αρχική Δημοσίευση από allall1: .Συνηθως ειναι συμπεριφορές που καλλιεργούνται μεσα στην οικογένεια...πχ υπερπροστατευτικοι γονεις που λενε διαρκως στο παιδι του οτι αμα δε διαβασει θα γινει σκουπιδιαρης ξερω γω, και κατσε σπιτι κ διαβασε, τι θα πας να κανεις εξω(ετσι μεγαλωσαν αυτοι αρα έτσι θα μεγαλωσει κ αυτος). Click για ανάπτυξη... Ακριβως σε τετοιες περιπτωσεις αναφερομαι. Οταν απο πολυ μικρο, του κανουν πλυση εγκεφαλου να ειναι σε ολα τελειος γιατι αλλιως θα αποτυχει, ε τοτε το παιδακι αποκτα κομπλεξ και ψυχολογικα.Και το αστειο ειναι οτι οι καλοι βαθμοι δεν σου εγγυωνται σε καμια περιπτωση καλη καριερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από allall1: οσο κ να βοηθήσεις αφου θα πρεπει στα ματια του να εισαι ανωτερο απο τους γονεις του (για δεχτεί τις συμβουλές σ) κ κατι τετοιο δε παιζει ... Click για ανάπτυξη... Να μην δεχονται τη βοηθεια σου το δεχομαι, αλλα εχω γνωρισει και παιδια που βγαζουν ανωτεροτητα-ελιτισμο και κακια σε συναδελφους τους με χαμηλοτερους βαθμους. Για λυπηση... Τελευταία επεξεργασία: 14 Δεκεμβρίου 2024 redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 609 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:04 Ο redpointer: #110 14-12-24 14:04 Εχοντας διαβαζει λιγο και τις προηγουμενες σελιδες του φορουμ εχω να πω: 1. Αν μιλαμε για δικηγορος πλεον ειναι ενα τελειως κορεσμενο επαγγελμα μα τελειως. Οποτε ακομα και ενα αριστος αποφοιτος παιρνει το πολυ 1000 ευρω καθαρα για απειρες ωρες εργασιας. Ναι ξερουμε 5-10 γνωστους δικηγορους που εχουν απειρα λεφτα αλλα αυτοι εχουν γραφειο για πανω απο 30 χρονια. Επισης και τα λεφτα να εχει καποιος για γραφειο ειναι πολυ δυσκολο να βρει πελατεια. 2. Ιατρικη δεν περναει καποιος για τα λεφτα αλλα γιατι του αρεσει. Οποιος το κανει για τα λεφτα δεν θα γινει και καλος γιατρος. 3. Υπαρχουν ατομα που ειναι φοιτητες και ειναι "καμμενοι" πχ να εχεις τελιωσει πληροφορικη με 9.8 κλπ. Κανεις δεν τους αναγκασε, οι ιδιοι το ηθελαν και μπραβο τους. Αυτοι ειναι που γινονται κορυφαιοι επιστημονες και φτιαχνουν πχ εμβολια και φαρμακα που κανενας δεν μπορει να φανταστει. Ο καθενας κανει στην ζωη του οτι θελει. 4. Θα ελεγα οτι η παιδεια ειναι πιο σημαντικη απο την μορφωση και οι ελληνες ειμαστε ενας λαος που ειμαστε πολυ μορφωμενοι αλλα με λιγη παιδεια (δες πχ ο λυτρας). Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 324 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: la_luna_llena Volo99 Giannismsn Sophianna michaela888 forsker Ryuzaki Penny1903 future.nurse.29 gaidouri thecrazycretan eupalinaros GeorgePap2003 Dr.Katalyst hello1234 user110908 gianikit panosalex7 Dion G. mariel79 tomftw leftkox giorgos5002 Lydiaaaaaaa Geraldsaga Wonderkid serkak shuuu Isa Georgiaaa_ georgetherrr user37 Vok Totreno iminspain Dr. Gl. Luminous Than003 Mammy Nun Unboxholics Angelikaaa Giorgosvr redpointer Paragontas7000 charmander BatGuin jYanniss Corfu kitty tsiobieman allall1 Nala Μήτσος10 jellojina fockos Pharmacist112 Hmmytheos Entropy24 iew bboys Scandal FNC_Sophia bibliofagos sotirislk07 krispi gegeorgiou90 ένας τυχαίος BlueMaffin elevag towic ch2006 Κλημεντίνη txam nefoumpios Viktoriaki STRATOSZAX sophiaa Steliosgkougkou GV221 Argyrisar A350 Αντωνία Praxis math2arch Εριφύλη physicscrazy SlimShady katia.m theodle Christr22 suaimhneas marina.marina Antomar3 Γατέχων Msp1 Maynard BiteTheDust donut_daddy SevenSouls_ sakplat Antonios1 Farmakopoios blissele Specon Kate1914 kiyoshi ivannag persi estrela Natsuko Nickelhead MarySa12 ioanna2007 kost28 mourinho776 jimis2001 rosemarii mirara mitsss Bleach_enjoyer marry.pp Hecticism Frozensun phoni Φινεύς Lathy EFAKIT monika20 Lefkadios95 panosT436 marikakitsou16 Libertus Alexecon1991 george777 eltqt iiTzArismaltor_ Vera MrDragonboy nucomer giannhs2001 nicole1982 Efi444 Earthquake 123 VIVA panagiotis23 Mitsaras23 MrDna Τρελας123 Viedo chjan Panatha mono Helen06 kate45 woasibe Ελεν Debugging_Daemon Leo komm fgk Arvacon Χρήστος2006 Kathyyyy! Kanastasia_5883 ilias chatz Marianna.diamanti dmav Maria33 mermaid89 Tommy_civil bikt56 Claire05 Lolipop7 Βασιλης1234 dimitris_eee MarcoReus Nem0 Pharmacist01 Nemesiis Nasia2433266 mvas Giannis_19 Jojo K kasl178 xanthippiad antonis97 Βουλα angies tfghp QWERTY23 Νικολινα jim2015 P.Dam. Kostas_Athens Magigi suuuuiiii aggorf constansn evelyyyn Ιωάννα2005 pannnos1992 ggl Αναστασία197 Peter Pan13 roud Oikonomologistis thenutritionist ειδήμων Giii ΘανάσοςG4 Lifelong Learner eukleidhs1821 Ness ypopsifios23 jorgpa arko synthnightingale stam23 Kzaro btarn spring day johnsala Mewmaw flaura eirinipap Arianara S3 stee alexa-24 PanMoonlight thesecretfemme AnnaRd orestis3 augustine anakiriak@yahoo Γιώργος μεγ Dimitris9 Maria_Xagorari Χάρις Mernilopa Giota_pel KALA1 emzou panagiotis12 SoyN bill09876 American Economist ilias_21 panaman Startx0 Vanillatack Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Βρεθηκε και ο κομπλεξ νο λαιφερ φοιτητης .Ξυδακι. Αναθεμα και αν καταλαβες, οτι αναφερομαστε σε περιπτωσεις παιδιων με ψυχολογικα τραυματα που ξεσπανε στα μαθηματα σε βαθμο παρανοιας. Click για ανάπτυξη... σπάνια πρόκειται περί ψυχικού τραύματος.Συνηθως ειναι συμπεριφορές που καλλιεργούνται μεσα στην οικογένεια...πχ υπερπροστατευτικοι γονεις που λενε διαρκως στο παιδι του οτι αμα δε διαβασει θα γινει σκουπιδιαρης ξερω γω, και κατσε σπιτι κ διαβασε, τι θα πας να κανεις εξω(ετσι μεγαλωσαν αυτοι αρα έτσι θα μεγαλωσει κ αυτος). Είναι ενας φαύλος κύκλος αυτη η κατασταση κ συνήθως δε μπορεις να κανεις κ τίποτα οσο κ να βοηθήσεις αφου θα πρεπει στα ματια του να εισαι ανωτερο απο τους γονεις του (για δεχτεί τις συμβουλές σ) κ κατι τετοιο δε παιζει ... .εχω γνωρίσει τετοια παιδια ....very sad
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.894 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 13:47 Ο Paragontas7000: #109 14-12-24 13:47 Αρχική Δημοσίευση από allall1: .Συνηθως ειναι συμπεριφορές που καλλιεργούνται μεσα στην οικογένεια...πχ υπερπροστατευτικοι γονεις που λενε διαρκως στο παιδι του οτι αμα δε διαβασει θα γινει σκουπιδιαρης ξερω γω, και κατσε σπιτι κ διαβασε, τι θα πας να κανεις εξω(ετσι μεγαλωσαν αυτοι αρα έτσι θα μεγαλωσει κ αυτος). Click για ανάπτυξη... Ακριβως σε τετοιες περιπτωσεις αναφερομαι. Οταν απο πολυ μικρο, του κανουν πλυση εγκεφαλου να ειναι σε ολα τελειος γιατι αλλιως θα αποτυχει, ε τοτε το παιδακι αποκτα κομπλεξ και ψυχολογικα.Και το αστειο ειναι οτι οι καλοι βαθμοι δεν σου εγγυωνται σε καμια περιπτωση καλη καριερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από allall1: οσο κ να βοηθήσεις αφου θα πρεπει στα ματια του να εισαι ανωτερο απο τους γονεις του (για δεχτεί τις συμβουλές σ) κ κατι τετοιο δε παιζει ... Click για ανάπτυξη... Να μην δεχονται τη βοηθεια σου το δεχομαι, αλλα εχω γνωρισει και παιδια που βγαζουν ανωτεροτητα-ελιτισμο και κακια σε συναδελφους τους με χαμηλοτερους βαθμους. Για λυπηση... Τελευταία επεξεργασία: 14 Δεκεμβρίου 2024 redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 609 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:04 Ο redpointer: #110 14-12-24 14:04 Εχοντας διαβαζει λιγο και τις προηγουμενες σελιδες του φορουμ εχω να πω: 1. Αν μιλαμε για δικηγορος πλεον ειναι ενα τελειως κορεσμενο επαγγελμα μα τελειως. Οποτε ακομα και ενα αριστος αποφοιτος παιρνει το πολυ 1000 ευρω καθαρα για απειρες ωρες εργασιας. Ναι ξερουμε 5-10 γνωστους δικηγορους που εχουν απειρα λεφτα αλλα αυτοι εχουν γραφειο για πανω απο 30 χρονια. Επισης και τα λεφτα να εχει καποιος για γραφειο ειναι πολυ δυσκολο να βρει πελατεια. 2. Ιατρικη δεν περναει καποιος για τα λεφτα αλλα γιατι του αρεσει. Οποιος το κανει για τα λεφτα δεν θα γινει και καλος γιατρος. 3. Υπαρχουν ατομα που ειναι φοιτητες και ειναι "καμμενοι" πχ να εχεις τελιωσει πληροφορικη με 9.8 κλπ. Κανεις δεν τους αναγκασε, οι ιδιοι το ηθελαν και μπραβο τους. Αυτοι ειναι που γινονται κορυφαιοι επιστημονες και φτιαχνουν πχ εμβολια και φαρμακα που κανενας δεν μπορει να φανταστει. Ο καθενας κανει στην ζωη του οτι θελει. 4. Θα ελεγα οτι η παιδεια ειναι πιο σημαντικη απο την μορφωση και οι ελληνες ειμαστε ενας λαος που ειμαστε πολυ μορφωμενοι αλλα με λιγη παιδεια (δες πχ ο λυτρας). Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από allall1: .Συνηθως ειναι συμπεριφορές που καλλιεργούνται μεσα στην οικογένεια...πχ υπερπροστατευτικοι γονεις που λενε διαρκως στο παιδι του οτι αμα δε διαβασει θα γινει σκουπιδιαρης ξερω γω, και κατσε σπιτι κ διαβασε, τι θα πας να κανεις εξω(ετσι μεγαλωσαν αυτοι αρα έτσι θα μεγαλωσει κ αυτος). Click για ανάπτυξη... Ακριβως σε τετοιες περιπτωσεις αναφερομαι. Οταν απο πολυ μικρο, του κανουν πλυση εγκεφαλου να ειναι σε ολα τελειος γιατι αλλιως θα αποτυχει, ε τοτε το παιδακι αποκτα κομπλεξ και ψυχολογικα.Και το αστειο ειναι οτι οι καλοι βαθμοι δεν σου εγγυωνται σε καμια περιπτωση καλη καριερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από allall1: οσο κ να βοηθήσεις αφου θα πρεπει στα ματια του να εισαι ανωτερο απο τους γονεις του (για δεχτεί τις συμβουλές σ) κ κατι τετοιο δε παιζει ... Click για ανάπτυξη... Να μην δεχονται τη βοηθεια σου το δεχομαι, αλλα εχω γνωρισει και παιδια που βγαζουν ανωτεροτητα-ελιτισμο και κακια σε συναδελφους τους με χαμηλοτερους βαθμους. Για λυπηση...
redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 609 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:04 Ο redpointer: #110 14-12-24 14:04 Εχοντας διαβαζει λιγο και τις προηγουμενες σελιδες του φορουμ εχω να πω: 1. Αν μιλαμε για δικηγορος πλεον ειναι ενα τελειως κορεσμενο επαγγελμα μα τελειως. Οποτε ακομα και ενα αριστος αποφοιτος παιρνει το πολυ 1000 ευρω καθαρα για απειρες ωρες εργασιας. Ναι ξερουμε 5-10 γνωστους δικηγορους που εχουν απειρα λεφτα αλλα αυτοι εχουν γραφειο για πανω απο 30 χρονια. Επισης και τα λεφτα να εχει καποιος για γραφειο ειναι πολυ δυσκολο να βρει πελατεια. 2. Ιατρικη δεν περναει καποιος για τα λεφτα αλλα γιατι του αρεσει. Οποιος το κανει για τα λεφτα δεν θα γινει και καλος γιατρος. 3. Υπαρχουν ατομα που ειναι φοιτητες και ειναι "καμμενοι" πχ να εχεις τελιωσει πληροφορικη με 9.8 κλπ. Κανεις δεν τους αναγκασε, οι ιδιοι το ηθελαν και μπραβο τους. Αυτοι ειναι που γινονται κορυφαιοι επιστημονες και φτιαχνουν πχ εμβολια και φαρμακα που κανενας δεν μπορει να φανταστει. Ο καθενας κανει στην ζωη του οτι θελει. 4. Θα ελεγα οτι η παιδεια ειναι πιο σημαντικη απο την μορφωση και οι ελληνες ειμαστε ενας λαος που ειμαστε πολυ μορφωμενοι αλλα με λιγη παιδεια (δες πχ ο λυτρας).
Εχοντας διαβαζει λιγο και τις προηγουμενες σελιδες του φορουμ εχω να πω: 1. Αν μιλαμε για δικηγορος πλεον ειναι ενα τελειως κορεσμενο επαγγελμα μα τελειως. Οποτε ακομα και ενα αριστος αποφοιτος παιρνει το πολυ 1000 ευρω καθαρα για απειρες ωρες εργασιας. Ναι ξερουμε 5-10 γνωστους δικηγορους που εχουν απειρα λεφτα αλλα αυτοι εχουν γραφειο για πανω απο 30 χρονια. Επισης και τα λεφτα να εχει καποιος για γραφειο ειναι πολυ δυσκολο να βρει πελατεια. 2. Ιατρικη δεν περναει καποιος για τα λεφτα αλλα γιατι του αρεσει. Οποιος το κανει για τα λεφτα δεν θα γινει και καλος γιατρος. 3. Υπαρχουν ατομα που ειναι φοιτητες και ειναι "καμμενοι" πχ να εχεις τελιωσει πληροφορικη με 9.8 κλπ. Κανεις δεν τους αναγκασε, οι ιδιοι το ηθελαν και μπραβο τους. Αυτοι ειναι που γινονται κορυφαιοι επιστημονες και φτιαχνουν πχ εμβολια και φαρμακα που κανενας δεν μπορει να φανταστει. Ο καθενας κανει στην ζωη του οτι θελει. 4. Θα ελεγα οτι η παιδεια ειναι πιο σημαντικη απο την μορφωση και οι ελληνες ειμαστε ενας λαος που ειμαστε πολυ μορφωμενοι αλλα με λιγη παιδεια (δες πχ ο λυτρας).