Ρε παιδιά ένας μέσος γιατρός βγάζει όντως τόσα λεφτά;

pannnos1992

Νεοφερμένος

Ο pannnos1992 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 32 μηνύματα.
Η παθολογία έχει πάνω από 3 χρόνια αναμονή.
Εξαίρεση αποτελεί η περίοδος κοβιντ όπου έψαχναν απελπισμένα προσωπικό οπότε στα νοσοκομεία Αττικής παθολογία πνευμονολογία είχαν μηδενική αναμονη.

Συμφωνώ για τις χειρουργικές ειδικότητες, την παιδιατρική και ειδικά την δερματολογία
Δεν εχει 3 χρονια παντου,οπως επισης κι αλλες ειδικοτητες δεν εχουν αναμονη και δε μιλαω μονο την εποχη κοβιντ
 

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4,010 μηνύματα.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,400 μηνύματα.

Primary Care

Νεοφερμένος

Ο Primary Care αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 86 μηνύματα.
Οι αναμονες για ειδικοτητα εχουν μειωθει δραματικα πλεον και μπορεις να βρεις να κανεις ειδικοτητα με μικρη εως και καθολου αναμονη.

Ενας ειδικευομενος με τις εφημεριες παιρνει γυρω στα 1500€.Δε τα λες σε καμια περιπτωση εξευτελιστικα.
 

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,097 μηνύματα.
καλό είναι να κάνεις ειδικότητα αν κάνεις Ελλάδα σε ένα καλό νοσοκομείο γιατί είναι εκπαίδευση ας έχει αναμονή. Οι χειρουργικές ειδικότητες πλέον έχουν πολύ μικρή αναμονή.

Επίσης διαφέρει ειδικότητα με ειδικότητα.... υπάρχουν ειδικότητες που φτύνεις αίμα... και υπάρχουν και ειδικότητες που γλεντάς την ζωή. (το αστείο είναι ότι πληρώνοτναι το ίδιο).
επίσης για ορισμένες ειδικότητες πρέπει να έχεις κότσια να την κάνεις δεν είναι τόσο απλό.
άλλες ειδικότητες είναι τόσο απλές (στην πράξη) που για να την ασκήσεις μπορεί και καποιος από σας (που δεν έχει σπουδάσει ιατρική) να κάνει με λίγο πρακτική εκπαιδευση...
 
Τελευταία επεξεργασία:

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,400 μηνύματα.
Η ψυχιατρικη ειναι η δυσκολοτερη ειδικοτερα ολων...καλο κουραγιο

Οχι δεν το καταλαβα ..γενικως ειπα..η θεραπεια του ηθικου του αρωστου ειναι μπουστερ σε καθε σωματικη θεραπεια. καποτε θα μετρηθει
Μου θύμισες τώρα κάτι που έλεγε ένας φίλος γιατρός : "Δεν έχω ασθενείς , όσους βλέπω είναι δυνατοί . Ασθενής είναι αυτός που δεν μπορέι να ζητήσει βοήθεια" .
 

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,121 μηνύματα.
Παιδιά αν πας κάπου για τα λεφτά και δεν σου αρέσει...δεν θα βγάλεις λεφτά...και αυτό ισχυεί για όλα τα επαγγέλματα είτε γιατρός είτε δικηγόρος είτε λογιστής είτε data analyst κλπ
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,935 μηνύματα.
Παιδιά λεφτά βγάζουν οι νυχούδες!!
Τσακ και αφορολογητα
Οι γιατροί εκτός μεγάλων και χειρουργικών ειδικοτήτων, είναι σε μεσαία τάξη
Οι δε του ΕΣΥ εκτός χειρουργικών (φακελάκια) είναι ήρωες με γεμάτη εφορία και άδεια τσέπη
Η μητέρα μου διευθυντής εσύ βιοπαθολογος (μικροβιολόγος) με 30 έτη εργασίας μισθός 2200κ επειδή κάνουν πολλές εφημερίες καθότι προσλήψεις γιοκ, εφορία έξτρα της παρακράτησης 6000 ευρώ, δηλαδή από τά 900 των εφημεριών πίσω στην εφορία τα 500
Μακάρι να ήταν πιο νέα να έφευγε έξω, όλο αυτό λέει
Με 2200k καθαρό μισθό παίρνει επιστροφή από την εφορία 500 ευρώ; Στον ιδιωτικό τομέα (οι νυχούδες) θα πλήρωνε 3000 ευρώ φόρο εισοδήματος με 0 εισόδημα (με 1 αυτοκίνητο και 1 σπίτι στο όνομα της) και δεν βάζω καθόλου εισφορές και ΦΠΑ.
 

Mammy Nun

Δραστήριο μέλος

Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 760 μηνύματα.
Λοιπον θα μου πεις σε πιο νοσοκομειο θα εισαι και εγω θα ερχομαι μονο σε σενα..τελεια...και θα σου φερνω και σοκολατακια Λεωνιδας
Κι εγώ θέλω να μάθω που θα είναι να πηγαίνω, εγω θα της φέρνω σιροπιαστα 🤣🤣
 

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 9,725 μηνύματα.

Nala

Δραστήριο μέλος

Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 759 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top