Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeanjean
Εκκολαπτόμενο μέλος

persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Ακούρευτος και αξύριστος, μέχρι εκεί φτάνει η φαντασία μου.
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

Και μετά ίσως σε κάνα νοσοκομείο να τριγυρνάω με τα γαλάζια του χειρουργείου και να φωνάζω "Θέλω ασθενή με πρόβλημα καρδιάς, φέρτε μου έναν τώρα"

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Ψηλη,με καμπυλες,κοκκινομαλα,με labret ή τρυπα στη μυτη,αυτι σουρωτηρι,τατου στο χερι.
(απο εξωτερικη εμφανιση)
επαγγελματικα με φανταζομαι δικηγορο,ηθοποιο,συγγραφέα ή ενδυματολογο/στυλιστρια.
Αααα και να μην εχω παιδια,μεχρι τα 23 μου τουλαχιστον.
Loreley
Περιβόητο μέλος
άντζυ
Δραστήριο μέλος

Vasilikouli
Νεοφερμένο μέλος

εύχομαι ψηλότερη και με ίσια μαλλιά κάτι που δεν πρόκειται να γίνει

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

2.Να εχω δουλεψει ενα καλοκαιρι εθελοντικα στον Αρκτουρο.
3.Να γραφω αρθρα σε εφημεριδα...Οχι καθημερα. 2αρθρα το μηνα λογου χαρη.
Μα πανω απ ολα σε 10 χρονια θα ηθελα να ειμαι με το χαμογελο και την αισιδοξια που εχω τωρα.Με ελπιδα και ονειρα.(αλλα και προγραμμα για να υλοποιηθουν..)Σε 10 χρονια θελω να εχω την υγεια μου,την οικογενεια μου και την αγαπη που τρεφω για τη καθε μερα(οπως τωρα)
nPb
Επιφανές μέλος

Μη παρεξηγηθείς. Δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά. Απλά όταν ακούω για εθελοντικές δράσεις και ΜΚΟ κάτι τέτοιοι άνθρωποι μου έρχονται στο μυαλό: της διεφθαρμένης Ελλάδας του χτες με αριστερή ιδεολογία και δεξιά τσέπη. Μακάρι κάποτε να ρίξουμε τις μάσκες και να κοιταχτούμε στα μάτια όλοι άδολα. Μπούχτισα τον κρατικοδίαιτο εθελοντισμό της καρέκλας.
Υ.Γ. Αυθόρμητα μου βγήκε.
------------------------------------------
Για να απαντήσω στο θέμα:
Θα ήθελα να έχω την υγεία μου. Αν έχω μόνο αυτό, τότε θα μπορώ να σκέφτομαι. Τα υπόλοιπα θα έρθουν στην ώρα τους. Αφήνω την ζωή να μου ζωγραφίσει ωραίες στιγμές.
Guest 010239
Επισκέπτης

4. Nα ψηφίζεις ΔΗΜΑΡ ή ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ Κατσέλης ή Οικολόγους Πράσινους..όπως κάνουν κάτι "φραγκοδίαιτοι" τύποι των ΜΚΟ που τρώνε λεφτά του προϋπολογισμού της χώρας μας, με στόχο την «προστασία» κάποιων ζώων (ανθρώπων και μη).
Μη παρεξηγηθείς. Δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά. Απλά όταν ακούω για εθελοντικές δράσεις και ΜΚΟ κάτι τέτοιοι άνθρωποι μου έρχονται στο μυαλό: της διεφθαρμένης Ελλάδας του χτες με αριστερή ιδεολογία και δεξιά τσέπη. Μακάρι κάποτε να ρίξουμε τις μάσκες και να κοιταχτούμε στα μάτια όλοι άδολα. Μπούχτισα τον κρατικοδίαιτο εθελοντισμό της καρέκλας.
Υ.Γ. Αυθόρμητα μου βγήκε.
------------------------------------------
Για να απαντήσω στο θέμα:
Θα ήθελα να έχω την υγεία μου. Αν έχω μόνο αυτό, τότε θα μπορώ να σκέφτομαι. Τα υπόλοιπα θα έρθουν στην ώρα τους. Αφήνω την ζωή να μου ζωγραφίσει ωραίες στιγμές.
Αμαν βρε nPb ασε το κοσμο να χαρεί τι είπε ποια το παιδί; Παντου βλέπεις πολιτικοοικονομικές κατστάσεις.Απαπαπαπαπα,τι θα γίνει πια με σένα;

Ον τόπικ: Σίγουρα θαθελα ναμαι υγιης και ευτυχισμένη

fockos
Επιφανές μέλος

και να είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

αυτη ειναι η τελεια ζωη,....... συμφωνω απολυτα μαζι σου!Σε 10 χρόνια θα ήθελα να είμαι Ελλάδανα έχω δικό μου σπίτι, δικιά μου δουλειά χωρίς να είμαι υπάλληλος κανενός, να γράφω στο ischool
κάνοντας το παιδάκι (
)
και να είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος

Chris Black
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μου φαίνεται πως αυτός ο τύπος με όσα θα βγάζει θα μένει σε ένα άθλιο διαμερισματάκι, και ο νοικάρης του θα τον κυνηγάει κάθε μήνα για το νοίκι. Αυτός ο άνθρωπος όμως είναι τόσο ψωροπερήφανος που δεν καταδέχεται να πάει να μείνει στους γονείς του και να παραδεχτεί πως του βγαίνει η γλώσσα στο να τα βγάζει πέρα μόνος του...ταυτόχρονα είναι περήφανος με το εαυτό του γιατί τα κατάφερε στο να μη προδώσει τα ιδανικά του με το να γίνει μπάτσος, ή στρατιωτικός ή οποιοσδήποτε άλλος κουστουμαρισμένος φλωροκικιρίμπας απλά για να έχει μια σίγουρη και σταθερή ζωή γεμάτη ανέσεις.
Αλλά αυτός ο άνθρωπος είναι επίσης τόσο κορόιδο και ονειροπόλος που ακόμα πιστεύει πως κάποια στιγμή θα τα καταφέρει να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα και θα μπορέσει να δουλέψει ως ερευνητής - αρχαιολόγος σε μεγάλες αρχαιολογικές ανασκαφές σε όλη την Ελλάδα...(χα χα εδώ γελάμε)
Κάπως έτσι, με όλη την τεράστια αισιοδοξία που με διακρίνει, φαντάζομαι το εαυτό μου σε 10 χρόνια.

Guest 292010
Επισκέπτης

Για ειδικότητα.Στο εξωτερικό. Ελπίζω. :p
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.