PolySol Δραστήριο μέλος Η PolySol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 493 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 14:03 Η PolySol έγραψε: #21 12-04-13 14:03 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Γιατί θέλει τόση ανάλυση; Κι ένας φίλος μου έστειλε τις προάλλες email σε έναν καθηγητή για να ρωτήσει κάτι Καλημέρα κύριε έγραψε στην αρχή και στο τέλος «Ευχαριστώ πολύ» Μην λέτε αυτά τα χαζά «αξιότιμε», «με εκτίμηση». Αυτές οι χαζοτυπικότητες κουράζουν τους καθηγητές. Και ενα ευχαριστώ να πεις, μια χαρά ευγενικός θα είσαι. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα...εγώ πάντως αν ήμουν καθηγήτρια και που έγραφαν "αξιότιμη" και "με εκτίμηση" θα γέλαγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 14:07 Ο cha0s έγραψε: #22 12-04-13 14:07 Αρχική Δημοσίευση από PolySol: Χαχαχα...εγώ πάντως αν ήμουν καθηγήτρια και που έγραφαν "αξιότιμη" και "με εκτίμηση" θα γέλαγα! Click για ανάπτυξη... Και οι καθηγητές αυτό κάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 14:08 Ο Itach1 έγραψε: #23 12-04-13 14:08 Εγώ τώρα τελευταία πρήζω τα @@ ενός καθηγητή όπου απ'τα πολλά μηνύματα πλέον τον αποκαλώ με το μικρό. Καλό είναι να σέβεσαι κάποιον αλλα οι τυπικούρες είναι γελοίες. Ένα καλησπέρα/καλημέρα φτάνει τίποτα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 14:37 Ο venividivici43946: #24 12-04-13 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: The awkward moment Στέλνω mail στον καθηγητή να ρωτήσω κάτι για τα εργαστήρια, γράφω κύριε τάδε κλείνω "με εκτίμηση" και τα συναφή. Μου απαντάει σε greeklish : "ksekiname 4 apriliou" Click για ανάπτυξη... Απλά τραγικός.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 15:25 Η Alma Libre: #25 12-04-13 15:25 Εγώ πάλι και απο κοντά δεν λέω ολόκληρο κατεβατό. Κύριε Γιάννη, Κυρία Σίση, κύριε/α χψω. δε θα κάτσω να λέω "αξιότιμε κε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PolySol Δραστήριο μέλος Η PolySol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 493 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 16:56 Η PolySol έγραψε: #26 12-04-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ πάλι και απο κοντά δεν λέω ολόκληρο κατεβατό. Κύριε Γιάννη, Κυρία Σίση, κύριε/α χψω. δε θα κάτσω να λέω "αξιότιμε κε'' Click για ανάπτυξη... Κοίτα αγένεια!Άκου εκεί "κύριε Γιάννη"...η σωστή έκφραση είναι "αξιότιμε,αξιέπαινε,πολυφίλητε και εξαίρετε κύριε Ιωάννη",συνεχίζεις με ένα "θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να με ενημερώσετε/πληροφορήσετε/απαντήσετε"...και μετά λες με ευπρέπεια το αίτημά σου προσθέτοντας οπωσδήποτε το απαραίτητο ερωτηματικό στο τέλος της φράσης σου(για καλύτερα αποτελέσματα να συμβουλευτείς το τελευταίο τόμο του Μπαμπινιώτη)...να φροντίσεις να πιάνει τουλάχιστον 10 σελίδες word...και κλείνεις φυσικά με ένα "σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέσατε για να μελετήσετε το ασήμαντο μπροστά στο μεγαλειώδες έργο σας,πρόβλημά μου...με μια πελώρια και τιτανοτεράστια εκτίμηση"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 17:10 Ο venividivici43946: #27 12-04-13 17:10 Αρχική Δημοσίευση από PolySol: Κοίτα αγένεια!Άκου εκεί "κύριε Γιάννη"...η σωστή έκφραση είναι "αξιότιμε,αξιέπαινε,πολυφίλητε και εξαίρετε κύριε Ιωάννη",συνεχίζεις με ένα "θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να με ενημερώσετε/πληροφορήσετε/απαντήσετε"...και μετά λες με ευπρέπεια το αίτημά σου προσθέτοντας οπωσδήποτε το απαραίτητο ερωτηματικό στο τέλος της φράσης σου(για καλύτερα αποτελέσματα να συμβουλευτείς το τελευταίο τόμο του Μπαμπινιώτη)...να φροντίσεις να πιάνει τουλάχιστον 10 σελίδες word...και κλείνεις φυσικά με ένα "σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέσατε για να μελετήσετε το ασήμαντο μπροστά στο μεγαλειώδες έργο σας,πρόβλημά μου...με μια πελώρια και τιτανοτεράστια εκτίμηση"! Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλαμβάνομαι προς τι η ειρωνεία. Μήπως να αποτελειώσουμε και τα λίγα σωστά που έχουν μείνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PolySol Δραστήριο μέλος Η PolySol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 493 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 17:17 Η PolySol έγραψε: #28 12-04-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Δεν αντιλαμβάνομαι προς τι η ειρωνεία. Μήπως να αποτελειώσουμε και τα λίγα σωστά που έχουν μείνει; Click για ανάπτυξη... Όχι ρε...εννοείται ότι γράφουμε και μιλάμε ευγενικά στους καθηγητές,αλλά πάντα σε φυσιολογικά πλαίσια...απλώς κάποιοι υπερβάλλουν καμιά φορά...άσε και που ο καθηγητής το καταλαβαίνει ότι είναι λίγο δήθεν ή γλείψιμο όλο αυτό και τα πράγματα γίνονται χειρότερα(δε λέω ότι το παιδί το κάνει επίτηδες,αλλά έτσι φαίνεται παραέξω)...ε,και απλώς είπα να κάνω μια πλάκα πάνω σ' αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Απριλίου 2013 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 17:45 Η Alma Libre: #29 12-04-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από PolySol: Κοίτα αγένεια!Άκου εκεί "κύριε Γιάννη"...η σωστή έκφραση είναι "αξιότιμε,αξιέπαινε,πολυφίλητε και εξαίρετε κύριε Ιωάννη",συνεχίζεις με ένα "θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να με ενημερώσετε/πληροφορήσετε/απαντήσετε"...και μετά λες με ευπρέπεια το αίτημά σου προσθέτοντας οπωσδήποτε το απαραίτητο ερωτηματικό στο τέλος της φράσης σου(για καλύτερα αποτελέσματα να συμβουλευτείς το τελευταίο τόμο του Μπαμπινιώτη)...να φροντίσεις να πιάνει τουλάχιστον 10 σελίδες word...και κλείνεις φυσικά με ένα "σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέσατε για να μελετήσετε το ασήμαντο μπροστά στο μεγαλειώδες έργο σας,πρόβλημά μου...με μια πελώρια και τιτανοτεράστια εκτίμηση"! Click για ανάπτυξη... Ε είμαι αναιδής! Τιτανοτεράστια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 15 Απριλίου 2013 στις 17:12 Η BLUE SEA έγραψε: #30 15-04-13 17:12 Πάντως μερικοί/ες καθηγητές/τριες, αν και δίνουν το μαιλ τους, όταν τους στέλνεις μήνυμα, αποφεύγουν να απαντήσουν ή απαντούν μετά από 3 μέρες. Επίσης, ορισμένοι/ες έχουν έτοιμη την απάντηση - καραμέλα: "Κυρία Φέμιν (το επώνυμό μου) ό,τι λέει το ερώτημα, η διατύπωση είναι σαφέστατη". Υπάρχουν -όμως- και ευσυνείδητοι/ες καθηγητές/τριες. Ως παλαίμαχη φοιτήτρια έχω δει περιτώσεις και περιπτώσεις. Στην σχολή που φοιτώ πάντως αυτή την περίοδο οι καθηγήτριές μας είναι πέραν του δέοντος ευσυνείδητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 16:46 Η JustLikeMaria: #31 18-06-13 16:46 Εγω τους καθηγητες μου τους μιλαω στον ενικο και χωρις κυριε κτλ.... για φροντιστηριο μιλαω!!δεν θα μιλουσα στον ενικο και τους καθηγητες στο σχολειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 23:10 Η BLUE SEA έγραψε: #32 18-06-13 23:10 Βρε συντρόφια, ακούστε φάση να γελάσετε.... Έστειλα μια φορά μήνυμα στην καθηγήτριά μου, γιατί είχα μια απορία και είχα ξεχάσει να βάλω το "σοβαρό αβατάρ" πού είμαι με λευκό πουκάμισο, καρφίτσα κορόνα στο γιακά, μαύρο σακάκι και ισιωμένο ολόμαυρο μαλλί. Είχα βάλει αυτό το αβατάρ που έχω εδω. Παρ' όλα αυτά η καθηγήτρια δεν το σχολίασε -ή δεν το πρόσεξε ή αδιαφόρησε. Εγώ πάντως το κατάλαβα 12 ώρες μετά που ξανακοίταξα τα μαιλ μου και είχα ήδη λάβει το μήνυμα της καθηγήτριάς μου. Περιττό να σας πω ότι ήθελα να με καταπιεί η γη εκείνη τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 23:58 Ο cha0s έγραψε: #33 18-06-13 23:58 Βρε συντρόφια, ακούστε φάση να γελάσετε... Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω οτι είναι κάτι περίεργο. Δικαίωμά σου να βάλεις όποιο αβαταρ θέλεις. Η καθηγήτρια την απορία θα σχολιάσει, όχι το άβατάρ σου. Μπορεί και να γέλασε απλά (δε το αποκλείω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 00:07 Η BLUE SEA έγραψε: #34 19-06-13 00:07 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μπορεί και να γέλασε απλά (δε το αποκλείω) Click για ανάπτυξη... Πολύ το φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 13:50 Η x_xChristine: #35 11-03-15 13:50 Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:09 Ο Kozi έγραψε: #36 11-03-15 14:09 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:11 Η x_xChristine: #37 11-03-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Μπαρουφακης: οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Click για ανάπτυξη... ok ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:13 Η Anonyme έγραψε: #38 11-03-15 14:13 Αν κάνω κάποια ερώτηση προσωπικά χρησιμοποιώ "Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων" με το σκεπτικό πως όταν μου απαντήσουν, δεν υπάρχει λόγος να στείλω και δεύτερη φορά για να πω "Ευχαριστώ" και να γεμίζω τα εισερχόμενα του άλλου άχρηστα mail. Αν τώρα στέλνω εργασία δεν ευχαριστώ καν, κλείνω με "Καλή σας ημέρα" (συνήθως "Καλό σας βράδυ" γιατί τις στέλνω και αργά ). Πάντως αν είναι για καθηγητή πανεπιστημίου, καλό θα 'ναι να βάλεις και τον αριθμό μητρώου σου σε παρένθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 23:04 Η BLUE SEA έγραψε: #39 11-03-15 23:04 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό. Εγώ γράφω, Με εκτίμηση, Κοντέσα Ηλιού. Της ίδιας σχολής είμαστε. Μπορεί να φαίνεται κοινότυπο, αλλά καλώς ή κακώς, έτσι το θέλουν και οι καθηγητές/τριες. Τι άλλο να πούμε, δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεν σε λέω Νεοφερμένο μέλος Ο Δεν σε λέω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:44 Ο Δεν σε λέω: #40 29-07-16 22:44 Σας εχουν δωσει emails?????? :O :O :O αυτο ειναι πολυ καλο!!! Μπορεις να τους στειλεις καποιο RATακι και να τους παρακολουθεις και να βλεπεις τα θεματα που βαζουνε :3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: blissele Ilikntas BiteTheDust Βιολετ nicole1982 louminis notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Γιατί θέλει τόση ανάλυση; Κι ένας φίλος μου έστειλε τις προάλλες email σε έναν καθηγητή για να ρωτήσει κάτι Καλημέρα κύριε έγραψε στην αρχή και στο τέλος «Ευχαριστώ πολύ» Μην λέτε αυτά τα χαζά «αξιότιμε», «με εκτίμηση». Αυτές οι χαζοτυπικότητες κουράζουν τους καθηγητές. Και ενα ευχαριστώ να πεις, μια χαρά ευγενικός θα είσαι. Click για ανάπτυξη... Χαχαχα...εγώ πάντως αν ήμουν καθηγήτρια και που έγραφαν "αξιότιμη" και "με εκτίμηση" θα γέλαγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 14:07 Ο cha0s έγραψε: #22 12-04-13 14:07 Αρχική Δημοσίευση από PolySol: Χαχαχα...εγώ πάντως αν ήμουν καθηγήτρια και που έγραφαν "αξιότιμη" και "με εκτίμηση" θα γέλαγα! Click για ανάπτυξη... Και οι καθηγητές αυτό κάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 14:08 Ο Itach1 έγραψε: #23 12-04-13 14:08 Εγώ τώρα τελευταία πρήζω τα @@ ενός καθηγητή όπου απ'τα πολλά μηνύματα πλέον τον αποκαλώ με το μικρό. Καλό είναι να σέβεσαι κάποιον αλλα οι τυπικούρες είναι γελοίες. Ένα καλησπέρα/καλημέρα φτάνει τίποτα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 14:37 Ο venividivici43946: #24 12-04-13 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: The awkward moment Στέλνω mail στον καθηγητή να ρωτήσω κάτι για τα εργαστήρια, γράφω κύριε τάδε κλείνω "με εκτίμηση" και τα συναφή. Μου απαντάει σε greeklish : "ksekiname 4 apriliou" Click για ανάπτυξη... Απλά τραγικός.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 15:25 Η Alma Libre: #25 12-04-13 15:25 Εγώ πάλι και απο κοντά δεν λέω ολόκληρο κατεβατό. Κύριε Γιάννη, Κυρία Σίση, κύριε/α χψω. δε θα κάτσω να λέω "αξιότιμε κε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PolySol Δραστήριο μέλος Η PolySol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 493 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 16:56 Η PolySol έγραψε: #26 12-04-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ πάλι και απο κοντά δεν λέω ολόκληρο κατεβατό. Κύριε Γιάννη, Κυρία Σίση, κύριε/α χψω. δε θα κάτσω να λέω "αξιότιμε κε'' Click για ανάπτυξη... Κοίτα αγένεια!Άκου εκεί "κύριε Γιάννη"...η σωστή έκφραση είναι "αξιότιμε,αξιέπαινε,πολυφίλητε και εξαίρετε κύριε Ιωάννη",συνεχίζεις με ένα "θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να με ενημερώσετε/πληροφορήσετε/απαντήσετε"...και μετά λες με ευπρέπεια το αίτημά σου προσθέτοντας οπωσδήποτε το απαραίτητο ερωτηματικό στο τέλος της φράσης σου(για καλύτερα αποτελέσματα να συμβουλευτείς το τελευταίο τόμο του Μπαμπινιώτη)...να φροντίσεις να πιάνει τουλάχιστον 10 σελίδες word...και κλείνεις φυσικά με ένα "σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέσατε για να μελετήσετε το ασήμαντο μπροστά στο μεγαλειώδες έργο σας,πρόβλημά μου...με μια πελώρια και τιτανοτεράστια εκτίμηση"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 17:10 Ο venividivici43946: #27 12-04-13 17:10 Αρχική Δημοσίευση από PolySol: Κοίτα αγένεια!Άκου εκεί "κύριε Γιάννη"...η σωστή έκφραση είναι "αξιότιμε,αξιέπαινε,πολυφίλητε και εξαίρετε κύριε Ιωάννη",συνεχίζεις με ένα "θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να με ενημερώσετε/πληροφορήσετε/απαντήσετε"...και μετά λες με ευπρέπεια το αίτημά σου προσθέτοντας οπωσδήποτε το απαραίτητο ερωτηματικό στο τέλος της φράσης σου(για καλύτερα αποτελέσματα να συμβουλευτείς το τελευταίο τόμο του Μπαμπινιώτη)...να φροντίσεις να πιάνει τουλάχιστον 10 σελίδες word...και κλείνεις φυσικά με ένα "σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέσατε για να μελετήσετε το ασήμαντο μπροστά στο μεγαλειώδες έργο σας,πρόβλημά μου...με μια πελώρια και τιτανοτεράστια εκτίμηση"! Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλαμβάνομαι προς τι η ειρωνεία. Μήπως να αποτελειώσουμε και τα λίγα σωστά που έχουν μείνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PolySol Δραστήριο μέλος Η PolySol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 493 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 17:17 Η PolySol έγραψε: #28 12-04-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Δεν αντιλαμβάνομαι προς τι η ειρωνεία. Μήπως να αποτελειώσουμε και τα λίγα σωστά που έχουν μείνει; Click για ανάπτυξη... Όχι ρε...εννοείται ότι γράφουμε και μιλάμε ευγενικά στους καθηγητές,αλλά πάντα σε φυσιολογικά πλαίσια...απλώς κάποιοι υπερβάλλουν καμιά φορά...άσε και που ο καθηγητής το καταλαβαίνει ότι είναι λίγο δήθεν ή γλείψιμο όλο αυτό και τα πράγματα γίνονται χειρότερα(δε λέω ότι το παιδί το κάνει επίτηδες,αλλά έτσι φαίνεται παραέξω)...ε,και απλώς είπα να κάνω μια πλάκα πάνω σ' αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Απριλίου 2013 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 17:45 Η Alma Libre: #29 12-04-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από PolySol: Κοίτα αγένεια!Άκου εκεί "κύριε Γιάννη"...η σωστή έκφραση είναι "αξιότιμε,αξιέπαινε,πολυφίλητε και εξαίρετε κύριε Ιωάννη",συνεχίζεις με ένα "θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να με ενημερώσετε/πληροφορήσετε/απαντήσετε"...και μετά λες με ευπρέπεια το αίτημά σου προσθέτοντας οπωσδήποτε το απαραίτητο ερωτηματικό στο τέλος της φράσης σου(για καλύτερα αποτελέσματα να συμβουλευτείς το τελευταίο τόμο του Μπαμπινιώτη)...να φροντίσεις να πιάνει τουλάχιστον 10 σελίδες word...και κλείνεις φυσικά με ένα "σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέσατε για να μελετήσετε το ασήμαντο μπροστά στο μεγαλειώδες έργο σας,πρόβλημά μου...με μια πελώρια και τιτανοτεράστια εκτίμηση"! Click για ανάπτυξη... Ε είμαι αναιδής! Τιτανοτεράστια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 15 Απριλίου 2013 στις 17:12 Η BLUE SEA έγραψε: #30 15-04-13 17:12 Πάντως μερικοί/ες καθηγητές/τριες, αν και δίνουν το μαιλ τους, όταν τους στέλνεις μήνυμα, αποφεύγουν να απαντήσουν ή απαντούν μετά από 3 μέρες. Επίσης, ορισμένοι/ες έχουν έτοιμη την απάντηση - καραμέλα: "Κυρία Φέμιν (το επώνυμό μου) ό,τι λέει το ερώτημα, η διατύπωση είναι σαφέστατη". Υπάρχουν -όμως- και ευσυνείδητοι/ες καθηγητές/τριες. Ως παλαίμαχη φοιτήτρια έχω δει περιτώσεις και περιπτώσεις. Στην σχολή που φοιτώ πάντως αυτή την περίοδο οι καθηγήτριές μας είναι πέραν του δέοντος ευσυνείδητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 16:46 Η JustLikeMaria: #31 18-06-13 16:46 Εγω τους καθηγητες μου τους μιλαω στον ενικο και χωρις κυριε κτλ.... για φροντιστηριο μιλαω!!δεν θα μιλουσα στον ενικο και τους καθηγητες στο σχολειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 23:10 Η BLUE SEA έγραψε: #32 18-06-13 23:10 Βρε συντρόφια, ακούστε φάση να γελάσετε.... Έστειλα μια φορά μήνυμα στην καθηγήτριά μου, γιατί είχα μια απορία και είχα ξεχάσει να βάλω το "σοβαρό αβατάρ" πού είμαι με λευκό πουκάμισο, καρφίτσα κορόνα στο γιακά, μαύρο σακάκι και ισιωμένο ολόμαυρο μαλλί. Είχα βάλει αυτό το αβατάρ που έχω εδω. Παρ' όλα αυτά η καθηγήτρια δεν το σχολίασε -ή δεν το πρόσεξε ή αδιαφόρησε. Εγώ πάντως το κατάλαβα 12 ώρες μετά που ξανακοίταξα τα μαιλ μου και είχα ήδη λάβει το μήνυμα της καθηγήτριάς μου. Περιττό να σας πω ότι ήθελα να με καταπιεί η γη εκείνη τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 23:58 Ο cha0s έγραψε: #33 18-06-13 23:58 Βρε συντρόφια, ακούστε φάση να γελάσετε... Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω οτι είναι κάτι περίεργο. Δικαίωμά σου να βάλεις όποιο αβαταρ θέλεις. Η καθηγήτρια την απορία θα σχολιάσει, όχι το άβατάρ σου. Μπορεί και να γέλασε απλά (δε το αποκλείω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 00:07 Η BLUE SEA έγραψε: #34 19-06-13 00:07 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μπορεί και να γέλασε απλά (δε το αποκλείω) Click για ανάπτυξη... Πολύ το φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 13:50 Η x_xChristine: #35 11-03-15 13:50 Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:09 Ο Kozi έγραψε: #36 11-03-15 14:09 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:11 Η x_xChristine: #37 11-03-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Μπαρουφακης: οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Click για ανάπτυξη... ok ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:13 Η Anonyme έγραψε: #38 11-03-15 14:13 Αν κάνω κάποια ερώτηση προσωπικά χρησιμοποιώ "Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων" με το σκεπτικό πως όταν μου απαντήσουν, δεν υπάρχει λόγος να στείλω και δεύτερη φορά για να πω "Ευχαριστώ" και να γεμίζω τα εισερχόμενα του άλλου άχρηστα mail. Αν τώρα στέλνω εργασία δεν ευχαριστώ καν, κλείνω με "Καλή σας ημέρα" (συνήθως "Καλό σας βράδυ" γιατί τις στέλνω και αργά ). Πάντως αν είναι για καθηγητή πανεπιστημίου, καλό θα 'ναι να βάλεις και τον αριθμό μητρώου σου σε παρένθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 23:04 Η BLUE SEA έγραψε: #39 11-03-15 23:04 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό. Εγώ γράφω, Με εκτίμηση, Κοντέσα Ηλιού. Της ίδιας σχολής είμαστε. Μπορεί να φαίνεται κοινότυπο, αλλά καλώς ή κακώς, έτσι το θέλουν και οι καθηγητές/τριες. Τι άλλο να πούμε, δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεν σε λέω Νεοφερμένο μέλος Ο Δεν σε λέω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:44 Ο Δεν σε λέω: #40 29-07-16 22:44 Σας εχουν δωσει emails?????? :O :O :O αυτο ειναι πολυ καλο!!! Μπορεις να τους στειλεις καποιο RATακι και να τους παρακολουθεις και να βλεπεις τα θεματα που βαζουνε :3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: blissele Ilikntas BiteTheDust Βιολετ nicole1982 louminis notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PolySol: Χαχαχα...εγώ πάντως αν ήμουν καθηγήτρια και που έγραφαν "αξιότιμη" και "με εκτίμηση" θα γέλαγα! Click για ανάπτυξη... Και οι καθηγητές αυτό κάνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 14:08 Ο Itach1 έγραψε: #23 12-04-13 14:08 Εγώ τώρα τελευταία πρήζω τα @@ ενός καθηγητή όπου απ'τα πολλά μηνύματα πλέον τον αποκαλώ με το μικρό. Καλό είναι να σέβεσαι κάποιον αλλα οι τυπικούρες είναι γελοίες. Ένα καλησπέρα/καλημέρα φτάνει τίποτα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 14:37 Ο venividivici43946: #24 12-04-13 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: The awkward moment Στέλνω mail στον καθηγητή να ρωτήσω κάτι για τα εργαστήρια, γράφω κύριε τάδε κλείνω "με εκτίμηση" και τα συναφή. Μου απαντάει σε greeklish : "ksekiname 4 apriliou" Click για ανάπτυξη... Απλά τραγικός.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 15:25 Η Alma Libre: #25 12-04-13 15:25 Εγώ πάλι και απο κοντά δεν λέω ολόκληρο κατεβατό. Κύριε Γιάννη, Κυρία Σίση, κύριε/α χψω. δε θα κάτσω να λέω "αξιότιμε κε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PolySol Δραστήριο μέλος Η PolySol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 493 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 16:56 Η PolySol έγραψε: #26 12-04-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ πάλι και απο κοντά δεν λέω ολόκληρο κατεβατό. Κύριε Γιάννη, Κυρία Σίση, κύριε/α χψω. δε θα κάτσω να λέω "αξιότιμε κε'' Click για ανάπτυξη... Κοίτα αγένεια!Άκου εκεί "κύριε Γιάννη"...η σωστή έκφραση είναι "αξιότιμε,αξιέπαινε,πολυφίλητε και εξαίρετε κύριε Ιωάννη",συνεχίζεις με ένα "θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να με ενημερώσετε/πληροφορήσετε/απαντήσετε"...και μετά λες με ευπρέπεια το αίτημά σου προσθέτοντας οπωσδήποτε το απαραίτητο ερωτηματικό στο τέλος της φράσης σου(για καλύτερα αποτελέσματα να συμβουλευτείς το τελευταίο τόμο του Μπαμπινιώτη)...να φροντίσεις να πιάνει τουλάχιστον 10 σελίδες word...και κλείνεις φυσικά με ένα "σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέσατε για να μελετήσετε το ασήμαντο μπροστά στο μεγαλειώδες έργο σας,πρόβλημά μου...με μια πελώρια και τιτανοτεράστια εκτίμηση"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 17:10 Ο venividivici43946: #27 12-04-13 17:10 Αρχική Δημοσίευση από PolySol: Κοίτα αγένεια!Άκου εκεί "κύριε Γιάννη"...η σωστή έκφραση είναι "αξιότιμε,αξιέπαινε,πολυφίλητε και εξαίρετε κύριε Ιωάννη",συνεχίζεις με ένα "θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να με ενημερώσετε/πληροφορήσετε/απαντήσετε"...και μετά λες με ευπρέπεια το αίτημά σου προσθέτοντας οπωσδήποτε το απαραίτητο ερωτηματικό στο τέλος της φράσης σου(για καλύτερα αποτελέσματα να συμβουλευτείς το τελευταίο τόμο του Μπαμπινιώτη)...να φροντίσεις να πιάνει τουλάχιστον 10 σελίδες word...και κλείνεις φυσικά με ένα "σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέσατε για να μελετήσετε το ασήμαντο μπροστά στο μεγαλειώδες έργο σας,πρόβλημά μου...με μια πελώρια και τιτανοτεράστια εκτίμηση"! Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλαμβάνομαι προς τι η ειρωνεία. Μήπως να αποτελειώσουμε και τα λίγα σωστά που έχουν μείνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PolySol Δραστήριο μέλος Η PolySol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 493 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 17:17 Η PolySol έγραψε: #28 12-04-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Δεν αντιλαμβάνομαι προς τι η ειρωνεία. Μήπως να αποτελειώσουμε και τα λίγα σωστά που έχουν μείνει; Click για ανάπτυξη... Όχι ρε...εννοείται ότι γράφουμε και μιλάμε ευγενικά στους καθηγητές,αλλά πάντα σε φυσιολογικά πλαίσια...απλώς κάποιοι υπερβάλλουν καμιά φορά...άσε και που ο καθηγητής το καταλαβαίνει ότι είναι λίγο δήθεν ή γλείψιμο όλο αυτό και τα πράγματα γίνονται χειρότερα(δε λέω ότι το παιδί το κάνει επίτηδες,αλλά έτσι φαίνεται παραέξω)...ε,και απλώς είπα να κάνω μια πλάκα πάνω σ' αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Απριλίου 2013 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 17:45 Η Alma Libre: #29 12-04-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από PolySol: Κοίτα αγένεια!Άκου εκεί "κύριε Γιάννη"...η σωστή έκφραση είναι "αξιότιμε,αξιέπαινε,πολυφίλητε και εξαίρετε κύριε Ιωάννη",συνεχίζεις με ένα "θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να με ενημερώσετε/πληροφορήσετε/απαντήσετε"...και μετά λες με ευπρέπεια το αίτημά σου προσθέτοντας οπωσδήποτε το απαραίτητο ερωτηματικό στο τέλος της φράσης σου(για καλύτερα αποτελέσματα να συμβουλευτείς το τελευταίο τόμο του Μπαμπινιώτη)...να φροντίσεις να πιάνει τουλάχιστον 10 σελίδες word...και κλείνεις φυσικά με ένα "σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέσατε για να μελετήσετε το ασήμαντο μπροστά στο μεγαλειώδες έργο σας,πρόβλημά μου...με μια πελώρια και τιτανοτεράστια εκτίμηση"! Click για ανάπτυξη... Ε είμαι αναιδής! Τιτανοτεράστια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 15 Απριλίου 2013 στις 17:12 Η BLUE SEA έγραψε: #30 15-04-13 17:12 Πάντως μερικοί/ες καθηγητές/τριες, αν και δίνουν το μαιλ τους, όταν τους στέλνεις μήνυμα, αποφεύγουν να απαντήσουν ή απαντούν μετά από 3 μέρες. Επίσης, ορισμένοι/ες έχουν έτοιμη την απάντηση - καραμέλα: "Κυρία Φέμιν (το επώνυμό μου) ό,τι λέει το ερώτημα, η διατύπωση είναι σαφέστατη". Υπάρχουν -όμως- και ευσυνείδητοι/ες καθηγητές/τριες. Ως παλαίμαχη φοιτήτρια έχω δει περιτώσεις και περιπτώσεις. Στην σχολή που φοιτώ πάντως αυτή την περίοδο οι καθηγήτριές μας είναι πέραν του δέοντος ευσυνείδητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 16:46 Η JustLikeMaria: #31 18-06-13 16:46 Εγω τους καθηγητες μου τους μιλαω στον ενικο και χωρις κυριε κτλ.... για φροντιστηριο μιλαω!!δεν θα μιλουσα στον ενικο και τους καθηγητες στο σχολειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 23:10 Η BLUE SEA έγραψε: #32 18-06-13 23:10 Βρε συντρόφια, ακούστε φάση να γελάσετε.... Έστειλα μια φορά μήνυμα στην καθηγήτριά μου, γιατί είχα μια απορία και είχα ξεχάσει να βάλω το "σοβαρό αβατάρ" πού είμαι με λευκό πουκάμισο, καρφίτσα κορόνα στο γιακά, μαύρο σακάκι και ισιωμένο ολόμαυρο μαλλί. Είχα βάλει αυτό το αβατάρ που έχω εδω. Παρ' όλα αυτά η καθηγήτρια δεν το σχολίασε -ή δεν το πρόσεξε ή αδιαφόρησε. Εγώ πάντως το κατάλαβα 12 ώρες μετά που ξανακοίταξα τα μαιλ μου και είχα ήδη λάβει το μήνυμα της καθηγήτριάς μου. Περιττό να σας πω ότι ήθελα να με καταπιεί η γη εκείνη τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 23:58 Ο cha0s έγραψε: #33 18-06-13 23:58 Βρε συντρόφια, ακούστε φάση να γελάσετε... Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω οτι είναι κάτι περίεργο. Δικαίωμά σου να βάλεις όποιο αβαταρ θέλεις. Η καθηγήτρια την απορία θα σχολιάσει, όχι το άβατάρ σου. Μπορεί και να γέλασε απλά (δε το αποκλείω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 00:07 Η BLUE SEA έγραψε: #34 19-06-13 00:07 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μπορεί και να γέλασε απλά (δε το αποκλείω) Click για ανάπτυξη... Πολύ το φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 13:50 Η x_xChristine: #35 11-03-15 13:50 Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:09 Ο Kozi έγραψε: #36 11-03-15 14:09 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:11 Η x_xChristine: #37 11-03-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Μπαρουφακης: οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Click για ανάπτυξη... ok ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:13 Η Anonyme έγραψε: #38 11-03-15 14:13 Αν κάνω κάποια ερώτηση προσωπικά χρησιμοποιώ "Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων" με το σκεπτικό πως όταν μου απαντήσουν, δεν υπάρχει λόγος να στείλω και δεύτερη φορά για να πω "Ευχαριστώ" και να γεμίζω τα εισερχόμενα του άλλου άχρηστα mail. Αν τώρα στέλνω εργασία δεν ευχαριστώ καν, κλείνω με "Καλή σας ημέρα" (συνήθως "Καλό σας βράδυ" γιατί τις στέλνω και αργά ). Πάντως αν είναι για καθηγητή πανεπιστημίου, καλό θα 'ναι να βάλεις και τον αριθμό μητρώου σου σε παρένθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 23:04 Η BLUE SEA έγραψε: #39 11-03-15 23:04 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό. Εγώ γράφω, Με εκτίμηση, Κοντέσα Ηλιού. Της ίδιας σχολής είμαστε. Μπορεί να φαίνεται κοινότυπο, αλλά καλώς ή κακώς, έτσι το θέλουν και οι καθηγητές/τριες. Τι άλλο να πούμε, δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεν σε λέω Νεοφερμένο μέλος Ο Δεν σε λέω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:44 Ο Δεν σε λέω: #40 29-07-16 22:44 Σας εχουν δωσει emails?????? :O :O :O αυτο ειναι πολυ καλο!!! Μπορεις να τους στειλεις καποιο RATακι και να τους παρακολουθεις και να βλεπεις τα θεματα που βαζουνε :3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: blissele Ilikntas BiteTheDust Βιολετ nicole1982 louminis notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ τώρα τελευταία πρήζω τα @@ ενός καθηγητή όπου απ'τα πολλά μηνύματα πλέον τον αποκαλώ με το μικρό. Καλό είναι να σέβεσαι κάποιον αλλα οι τυπικούρες είναι γελοίες. Ένα καλησπέρα/καλημέρα φτάνει τίποτα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 14:37 Ο venividivici43946: #24 12-04-13 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: The awkward moment Στέλνω mail στον καθηγητή να ρωτήσω κάτι για τα εργαστήρια, γράφω κύριε τάδε κλείνω "με εκτίμηση" και τα συναφή. Μου απαντάει σε greeklish : "ksekiname 4 apriliou" Click για ανάπτυξη... Απλά τραγικός.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 15:25 Η Alma Libre: #25 12-04-13 15:25 Εγώ πάλι και απο κοντά δεν λέω ολόκληρο κατεβατό. Κύριε Γιάννη, Κυρία Σίση, κύριε/α χψω. δε θα κάτσω να λέω "αξιότιμε κε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PolySol Δραστήριο μέλος Η PolySol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 493 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 16:56 Η PolySol έγραψε: #26 12-04-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ πάλι και απο κοντά δεν λέω ολόκληρο κατεβατό. Κύριε Γιάννη, Κυρία Σίση, κύριε/α χψω. δε θα κάτσω να λέω "αξιότιμε κε'' Click για ανάπτυξη... Κοίτα αγένεια!Άκου εκεί "κύριε Γιάννη"...η σωστή έκφραση είναι "αξιότιμε,αξιέπαινε,πολυφίλητε και εξαίρετε κύριε Ιωάννη",συνεχίζεις με ένα "θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να με ενημερώσετε/πληροφορήσετε/απαντήσετε"...και μετά λες με ευπρέπεια το αίτημά σου προσθέτοντας οπωσδήποτε το απαραίτητο ερωτηματικό στο τέλος της φράσης σου(για καλύτερα αποτελέσματα να συμβουλευτείς το τελευταίο τόμο του Μπαμπινιώτη)...να φροντίσεις να πιάνει τουλάχιστον 10 σελίδες word...και κλείνεις φυσικά με ένα "σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέσατε για να μελετήσετε το ασήμαντο μπροστά στο μεγαλειώδες έργο σας,πρόβλημά μου...με μια πελώρια και τιτανοτεράστια εκτίμηση"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 17:10 Ο venividivici43946: #27 12-04-13 17:10 Αρχική Δημοσίευση από PolySol: Κοίτα αγένεια!Άκου εκεί "κύριε Γιάννη"...η σωστή έκφραση είναι "αξιότιμε,αξιέπαινε,πολυφίλητε και εξαίρετε κύριε Ιωάννη",συνεχίζεις με ένα "θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να με ενημερώσετε/πληροφορήσετε/απαντήσετε"...και μετά λες με ευπρέπεια το αίτημά σου προσθέτοντας οπωσδήποτε το απαραίτητο ερωτηματικό στο τέλος της φράσης σου(για καλύτερα αποτελέσματα να συμβουλευτείς το τελευταίο τόμο του Μπαμπινιώτη)...να φροντίσεις να πιάνει τουλάχιστον 10 σελίδες word...και κλείνεις φυσικά με ένα "σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέσατε για να μελετήσετε το ασήμαντο μπροστά στο μεγαλειώδες έργο σας,πρόβλημά μου...με μια πελώρια και τιτανοτεράστια εκτίμηση"! Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλαμβάνομαι προς τι η ειρωνεία. Μήπως να αποτελειώσουμε και τα λίγα σωστά που έχουν μείνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PolySol Δραστήριο μέλος Η PolySol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 493 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 17:17 Η PolySol έγραψε: #28 12-04-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Δεν αντιλαμβάνομαι προς τι η ειρωνεία. Μήπως να αποτελειώσουμε και τα λίγα σωστά που έχουν μείνει; Click για ανάπτυξη... Όχι ρε...εννοείται ότι γράφουμε και μιλάμε ευγενικά στους καθηγητές,αλλά πάντα σε φυσιολογικά πλαίσια...απλώς κάποιοι υπερβάλλουν καμιά φορά...άσε και που ο καθηγητής το καταλαβαίνει ότι είναι λίγο δήθεν ή γλείψιμο όλο αυτό και τα πράγματα γίνονται χειρότερα(δε λέω ότι το παιδί το κάνει επίτηδες,αλλά έτσι φαίνεται παραέξω)...ε,και απλώς είπα να κάνω μια πλάκα πάνω σ' αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Απριλίου 2013 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 17:45 Η Alma Libre: #29 12-04-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από PolySol: Κοίτα αγένεια!Άκου εκεί "κύριε Γιάννη"...η σωστή έκφραση είναι "αξιότιμε,αξιέπαινε,πολυφίλητε και εξαίρετε κύριε Ιωάννη",συνεχίζεις με ένα "θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να με ενημερώσετε/πληροφορήσετε/απαντήσετε"...και μετά λες με ευπρέπεια το αίτημά σου προσθέτοντας οπωσδήποτε το απαραίτητο ερωτηματικό στο τέλος της φράσης σου(για καλύτερα αποτελέσματα να συμβουλευτείς το τελευταίο τόμο του Μπαμπινιώτη)...να φροντίσεις να πιάνει τουλάχιστον 10 σελίδες word...και κλείνεις φυσικά με ένα "σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέσατε για να μελετήσετε το ασήμαντο μπροστά στο μεγαλειώδες έργο σας,πρόβλημά μου...με μια πελώρια και τιτανοτεράστια εκτίμηση"! Click για ανάπτυξη... Ε είμαι αναιδής! Τιτανοτεράστια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 15 Απριλίου 2013 στις 17:12 Η BLUE SEA έγραψε: #30 15-04-13 17:12 Πάντως μερικοί/ες καθηγητές/τριες, αν και δίνουν το μαιλ τους, όταν τους στέλνεις μήνυμα, αποφεύγουν να απαντήσουν ή απαντούν μετά από 3 μέρες. Επίσης, ορισμένοι/ες έχουν έτοιμη την απάντηση - καραμέλα: "Κυρία Φέμιν (το επώνυμό μου) ό,τι λέει το ερώτημα, η διατύπωση είναι σαφέστατη". Υπάρχουν -όμως- και ευσυνείδητοι/ες καθηγητές/τριες. Ως παλαίμαχη φοιτήτρια έχω δει περιτώσεις και περιπτώσεις. Στην σχολή που φοιτώ πάντως αυτή την περίοδο οι καθηγήτριές μας είναι πέραν του δέοντος ευσυνείδητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 16:46 Η JustLikeMaria: #31 18-06-13 16:46 Εγω τους καθηγητες μου τους μιλαω στον ενικο και χωρις κυριε κτλ.... για φροντιστηριο μιλαω!!δεν θα μιλουσα στον ενικο και τους καθηγητες στο σχολειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 23:10 Η BLUE SEA έγραψε: #32 18-06-13 23:10 Βρε συντρόφια, ακούστε φάση να γελάσετε.... Έστειλα μια φορά μήνυμα στην καθηγήτριά μου, γιατί είχα μια απορία και είχα ξεχάσει να βάλω το "σοβαρό αβατάρ" πού είμαι με λευκό πουκάμισο, καρφίτσα κορόνα στο γιακά, μαύρο σακάκι και ισιωμένο ολόμαυρο μαλλί. Είχα βάλει αυτό το αβατάρ που έχω εδω. Παρ' όλα αυτά η καθηγήτρια δεν το σχολίασε -ή δεν το πρόσεξε ή αδιαφόρησε. Εγώ πάντως το κατάλαβα 12 ώρες μετά που ξανακοίταξα τα μαιλ μου και είχα ήδη λάβει το μήνυμα της καθηγήτριάς μου. Περιττό να σας πω ότι ήθελα να με καταπιεί η γη εκείνη τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 23:58 Ο cha0s έγραψε: #33 18-06-13 23:58 Βρε συντρόφια, ακούστε φάση να γελάσετε... Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω οτι είναι κάτι περίεργο. Δικαίωμά σου να βάλεις όποιο αβαταρ θέλεις. Η καθηγήτρια την απορία θα σχολιάσει, όχι το άβατάρ σου. Μπορεί και να γέλασε απλά (δε το αποκλείω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 00:07 Η BLUE SEA έγραψε: #34 19-06-13 00:07 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μπορεί και να γέλασε απλά (δε το αποκλείω) Click για ανάπτυξη... Πολύ το φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 13:50 Η x_xChristine: #35 11-03-15 13:50 Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:09 Ο Kozi έγραψε: #36 11-03-15 14:09 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:11 Η x_xChristine: #37 11-03-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Μπαρουφακης: οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Click για ανάπτυξη... ok ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:13 Η Anonyme έγραψε: #38 11-03-15 14:13 Αν κάνω κάποια ερώτηση προσωπικά χρησιμοποιώ "Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων" με το σκεπτικό πως όταν μου απαντήσουν, δεν υπάρχει λόγος να στείλω και δεύτερη φορά για να πω "Ευχαριστώ" και να γεμίζω τα εισερχόμενα του άλλου άχρηστα mail. Αν τώρα στέλνω εργασία δεν ευχαριστώ καν, κλείνω με "Καλή σας ημέρα" (συνήθως "Καλό σας βράδυ" γιατί τις στέλνω και αργά ). Πάντως αν είναι για καθηγητή πανεπιστημίου, καλό θα 'ναι να βάλεις και τον αριθμό μητρώου σου σε παρένθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 23:04 Η BLUE SEA έγραψε: #39 11-03-15 23:04 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό. Εγώ γράφω, Με εκτίμηση, Κοντέσα Ηλιού. Της ίδιας σχολής είμαστε. Μπορεί να φαίνεται κοινότυπο, αλλά καλώς ή κακώς, έτσι το θέλουν και οι καθηγητές/τριες. Τι άλλο να πούμε, δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεν σε λέω Νεοφερμένο μέλος Ο Δεν σε λέω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:44 Ο Δεν σε λέω: #40 29-07-16 22:44 Σας εχουν δωσει emails?????? :O :O :O αυτο ειναι πολυ καλο!!! Μπορεις να τους στειλεις καποιο RATακι και να τους παρακολουθεις και να βλεπεις τα θεματα που βαζουνε :3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: blissele Ilikntas BiteTheDust Βιολετ nicole1982 louminis notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: The awkward moment Στέλνω mail στον καθηγητή να ρωτήσω κάτι για τα εργαστήρια, γράφω κύριε τάδε κλείνω "με εκτίμηση" και τα συναφή. Μου απαντάει σε greeklish : "ksekiname 4 apriliou" Click για ανάπτυξη... Απλά τραγικός.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 15:25 Η Alma Libre: #25 12-04-13 15:25 Εγώ πάλι και απο κοντά δεν λέω ολόκληρο κατεβατό. Κύριε Γιάννη, Κυρία Σίση, κύριε/α χψω. δε θα κάτσω να λέω "αξιότιμε κε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PolySol Δραστήριο μέλος Η PolySol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 493 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 16:56 Η PolySol έγραψε: #26 12-04-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ πάλι και απο κοντά δεν λέω ολόκληρο κατεβατό. Κύριε Γιάννη, Κυρία Σίση, κύριε/α χψω. δε θα κάτσω να λέω "αξιότιμε κε'' Click για ανάπτυξη... Κοίτα αγένεια!Άκου εκεί "κύριε Γιάννη"...η σωστή έκφραση είναι "αξιότιμε,αξιέπαινε,πολυφίλητε και εξαίρετε κύριε Ιωάννη",συνεχίζεις με ένα "θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να με ενημερώσετε/πληροφορήσετε/απαντήσετε"...και μετά λες με ευπρέπεια το αίτημά σου προσθέτοντας οπωσδήποτε το απαραίτητο ερωτηματικό στο τέλος της φράσης σου(για καλύτερα αποτελέσματα να συμβουλευτείς το τελευταίο τόμο του Μπαμπινιώτη)...να φροντίσεις να πιάνει τουλάχιστον 10 σελίδες word...και κλείνεις φυσικά με ένα "σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέσατε για να μελετήσετε το ασήμαντο μπροστά στο μεγαλειώδες έργο σας,πρόβλημά μου...με μια πελώρια και τιτανοτεράστια εκτίμηση"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 17:10 Ο venividivici43946: #27 12-04-13 17:10 Αρχική Δημοσίευση από PolySol: Κοίτα αγένεια!Άκου εκεί "κύριε Γιάννη"...η σωστή έκφραση είναι "αξιότιμε,αξιέπαινε,πολυφίλητε και εξαίρετε κύριε Ιωάννη",συνεχίζεις με ένα "θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να με ενημερώσετε/πληροφορήσετε/απαντήσετε"...και μετά λες με ευπρέπεια το αίτημά σου προσθέτοντας οπωσδήποτε το απαραίτητο ερωτηματικό στο τέλος της φράσης σου(για καλύτερα αποτελέσματα να συμβουλευτείς το τελευταίο τόμο του Μπαμπινιώτη)...να φροντίσεις να πιάνει τουλάχιστον 10 σελίδες word...και κλείνεις φυσικά με ένα "σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέσατε για να μελετήσετε το ασήμαντο μπροστά στο μεγαλειώδες έργο σας,πρόβλημά μου...με μια πελώρια και τιτανοτεράστια εκτίμηση"! Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλαμβάνομαι προς τι η ειρωνεία. Μήπως να αποτελειώσουμε και τα λίγα σωστά που έχουν μείνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PolySol Δραστήριο μέλος Η PolySol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 493 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 17:17 Η PolySol έγραψε: #28 12-04-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Δεν αντιλαμβάνομαι προς τι η ειρωνεία. Μήπως να αποτελειώσουμε και τα λίγα σωστά που έχουν μείνει; Click για ανάπτυξη... Όχι ρε...εννοείται ότι γράφουμε και μιλάμε ευγενικά στους καθηγητές,αλλά πάντα σε φυσιολογικά πλαίσια...απλώς κάποιοι υπερβάλλουν καμιά φορά...άσε και που ο καθηγητής το καταλαβαίνει ότι είναι λίγο δήθεν ή γλείψιμο όλο αυτό και τα πράγματα γίνονται χειρότερα(δε λέω ότι το παιδί το κάνει επίτηδες,αλλά έτσι φαίνεται παραέξω)...ε,και απλώς είπα να κάνω μια πλάκα πάνω σ' αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Απριλίου 2013 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 17:45 Η Alma Libre: #29 12-04-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από PolySol: Κοίτα αγένεια!Άκου εκεί "κύριε Γιάννη"...η σωστή έκφραση είναι "αξιότιμε,αξιέπαινε,πολυφίλητε και εξαίρετε κύριε Ιωάννη",συνεχίζεις με ένα "θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να με ενημερώσετε/πληροφορήσετε/απαντήσετε"...και μετά λες με ευπρέπεια το αίτημά σου προσθέτοντας οπωσδήποτε το απαραίτητο ερωτηματικό στο τέλος της φράσης σου(για καλύτερα αποτελέσματα να συμβουλευτείς το τελευταίο τόμο του Μπαμπινιώτη)...να φροντίσεις να πιάνει τουλάχιστον 10 σελίδες word...και κλείνεις φυσικά με ένα "σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέσατε για να μελετήσετε το ασήμαντο μπροστά στο μεγαλειώδες έργο σας,πρόβλημά μου...με μια πελώρια και τιτανοτεράστια εκτίμηση"! Click για ανάπτυξη... Ε είμαι αναιδής! Τιτανοτεράστια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 15 Απριλίου 2013 στις 17:12 Η BLUE SEA έγραψε: #30 15-04-13 17:12 Πάντως μερικοί/ες καθηγητές/τριες, αν και δίνουν το μαιλ τους, όταν τους στέλνεις μήνυμα, αποφεύγουν να απαντήσουν ή απαντούν μετά από 3 μέρες. Επίσης, ορισμένοι/ες έχουν έτοιμη την απάντηση - καραμέλα: "Κυρία Φέμιν (το επώνυμό μου) ό,τι λέει το ερώτημα, η διατύπωση είναι σαφέστατη". Υπάρχουν -όμως- και ευσυνείδητοι/ες καθηγητές/τριες. Ως παλαίμαχη φοιτήτρια έχω δει περιτώσεις και περιπτώσεις. Στην σχολή που φοιτώ πάντως αυτή την περίοδο οι καθηγήτριές μας είναι πέραν του δέοντος ευσυνείδητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 16:46 Η JustLikeMaria: #31 18-06-13 16:46 Εγω τους καθηγητες μου τους μιλαω στον ενικο και χωρις κυριε κτλ.... για φροντιστηριο μιλαω!!δεν θα μιλουσα στον ενικο και τους καθηγητες στο σχολειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 23:10 Η BLUE SEA έγραψε: #32 18-06-13 23:10 Βρε συντρόφια, ακούστε φάση να γελάσετε.... Έστειλα μια φορά μήνυμα στην καθηγήτριά μου, γιατί είχα μια απορία και είχα ξεχάσει να βάλω το "σοβαρό αβατάρ" πού είμαι με λευκό πουκάμισο, καρφίτσα κορόνα στο γιακά, μαύρο σακάκι και ισιωμένο ολόμαυρο μαλλί. Είχα βάλει αυτό το αβατάρ που έχω εδω. Παρ' όλα αυτά η καθηγήτρια δεν το σχολίασε -ή δεν το πρόσεξε ή αδιαφόρησε. Εγώ πάντως το κατάλαβα 12 ώρες μετά που ξανακοίταξα τα μαιλ μου και είχα ήδη λάβει το μήνυμα της καθηγήτριάς μου. Περιττό να σας πω ότι ήθελα να με καταπιεί η γη εκείνη τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 23:58 Ο cha0s έγραψε: #33 18-06-13 23:58 Βρε συντρόφια, ακούστε φάση να γελάσετε... Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω οτι είναι κάτι περίεργο. Δικαίωμά σου να βάλεις όποιο αβαταρ θέλεις. Η καθηγήτρια την απορία θα σχολιάσει, όχι το άβατάρ σου. Μπορεί και να γέλασε απλά (δε το αποκλείω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 00:07 Η BLUE SEA έγραψε: #34 19-06-13 00:07 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μπορεί και να γέλασε απλά (δε το αποκλείω) Click για ανάπτυξη... Πολύ το φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 13:50 Η x_xChristine: #35 11-03-15 13:50 Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:09 Ο Kozi έγραψε: #36 11-03-15 14:09 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:11 Η x_xChristine: #37 11-03-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Μπαρουφακης: οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Click για ανάπτυξη... ok ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:13 Η Anonyme έγραψε: #38 11-03-15 14:13 Αν κάνω κάποια ερώτηση προσωπικά χρησιμοποιώ "Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων" με το σκεπτικό πως όταν μου απαντήσουν, δεν υπάρχει λόγος να στείλω και δεύτερη φορά για να πω "Ευχαριστώ" και να γεμίζω τα εισερχόμενα του άλλου άχρηστα mail. Αν τώρα στέλνω εργασία δεν ευχαριστώ καν, κλείνω με "Καλή σας ημέρα" (συνήθως "Καλό σας βράδυ" γιατί τις στέλνω και αργά ). Πάντως αν είναι για καθηγητή πανεπιστημίου, καλό θα 'ναι να βάλεις και τον αριθμό μητρώου σου σε παρένθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 23:04 Η BLUE SEA έγραψε: #39 11-03-15 23:04 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό. Εγώ γράφω, Με εκτίμηση, Κοντέσα Ηλιού. Της ίδιας σχολής είμαστε. Μπορεί να φαίνεται κοινότυπο, αλλά καλώς ή κακώς, έτσι το θέλουν και οι καθηγητές/τριες. Τι άλλο να πούμε, δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεν σε λέω Νεοφερμένο μέλος Ο Δεν σε λέω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:44 Ο Δεν σε λέω: #40 29-07-16 22:44 Σας εχουν δωσει emails?????? :O :O :O αυτο ειναι πολυ καλο!!! Μπορεις να τους στειλεις καποιο RATακι και να τους παρακολουθεις και να βλεπεις τα θεματα που βαζουνε :3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: blissele Ilikntas BiteTheDust Βιολετ nicole1982 louminis notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάλι και απο κοντά δεν λέω ολόκληρο κατεβατό. Κύριε Γιάννη, Κυρία Σίση, κύριε/α χψω. δε θα κάτσω να λέω "αξιότιμε κε'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PolySol Δραστήριο μέλος Η PolySol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 493 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 16:56 Η PolySol έγραψε: #26 12-04-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ πάλι και απο κοντά δεν λέω ολόκληρο κατεβατό. Κύριε Γιάννη, Κυρία Σίση, κύριε/α χψω. δε θα κάτσω να λέω "αξιότιμε κε'' Click για ανάπτυξη... Κοίτα αγένεια!Άκου εκεί "κύριε Γιάννη"...η σωστή έκφραση είναι "αξιότιμε,αξιέπαινε,πολυφίλητε και εξαίρετε κύριε Ιωάννη",συνεχίζεις με ένα "θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να με ενημερώσετε/πληροφορήσετε/απαντήσετε"...και μετά λες με ευπρέπεια το αίτημά σου προσθέτοντας οπωσδήποτε το απαραίτητο ερωτηματικό στο τέλος της φράσης σου(για καλύτερα αποτελέσματα να συμβουλευτείς το τελευταίο τόμο του Μπαμπινιώτη)...να φροντίσεις να πιάνει τουλάχιστον 10 σελίδες word...και κλείνεις φυσικά με ένα "σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέσατε για να μελετήσετε το ασήμαντο μπροστά στο μεγαλειώδες έργο σας,πρόβλημά μου...με μια πελώρια και τιτανοτεράστια εκτίμηση"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 17:10 Ο venividivici43946: #27 12-04-13 17:10 Αρχική Δημοσίευση από PolySol: Κοίτα αγένεια!Άκου εκεί "κύριε Γιάννη"...η σωστή έκφραση είναι "αξιότιμε,αξιέπαινε,πολυφίλητε και εξαίρετε κύριε Ιωάννη",συνεχίζεις με ένα "θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να με ενημερώσετε/πληροφορήσετε/απαντήσετε"...και μετά λες με ευπρέπεια το αίτημά σου προσθέτοντας οπωσδήποτε το απαραίτητο ερωτηματικό στο τέλος της φράσης σου(για καλύτερα αποτελέσματα να συμβουλευτείς το τελευταίο τόμο του Μπαμπινιώτη)...να φροντίσεις να πιάνει τουλάχιστον 10 σελίδες word...και κλείνεις φυσικά με ένα "σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέσατε για να μελετήσετε το ασήμαντο μπροστά στο μεγαλειώδες έργο σας,πρόβλημά μου...με μια πελώρια και τιτανοτεράστια εκτίμηση"! Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλαμβάνομαι προς τι η ειρωνεία. Μήπως να αποτελειώσουμε και τα λίγα σωστά που έχουν μείνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PolySol Δραστήριο μέλος Η PolySol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 493 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 17:17 Η PolySol έγραψε: #28 12-04-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Δεν αντιλαμβάνομαι προς τι η ειρωνεία. Μήπως να αποτελειώσουμε και τα λίγα σωστά που έχουν μείνει; Click για ανάπτυξη... Όχι ρε...εννοείται ότι γράφουμε και μιλάμε ευγενικά στους καθηγητές,αλλά πάντα σε φυσιολογικά πλαίσια...απλώς κάποιοι υπερβάλλουν καμιά φορά...άσε και που ο καθηγητής το καταλαβαίνει ότι είναι λίγο δήθεν ή γλείψιμο όλο αυτό και τα πράγματα γίνονται χειρότερα(δε λέω ότι το παιδί το κάνει επίτηδες,αλλά έτσι φαίνεται παραέξω)...ε,και απλώς είπα να κάνω μια πλάκα πάνω σ' αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Απριλίου 2013 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 17:45 Η Alma Libre: #29 12-04-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από PolySol: Κοίτα αγένεια!Άκου εκεί "κύριε Γιάννη"...η σωστή έκφραση είναι "αξιότιμε,αξιέπαινε,πολυφίλητε και εξαίρετε κύριε Ιωάννη",συνεχίζεις με ένα "θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να με ενημερώσετε/πληροφορήσετε/απαντήσετε"...και μετά λες με ευπρέπεια το αίτημά σου προσθέτοντας οπωσδήποτε το απαραίτητο ερωτηματικό στο τέλος της φράσης σου(για καλύτερα αποτελέσματα να συμβουλευτείς το τελευταίο τόμο του Μπαμπινιώτη)...να φροντίσεις να πιάνει τουλάχιστον 10 σελίδες word...και κλείνεις φυσικά με ένα "σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέσατε για να μελετήσετε το ασήμαντο μπροστά στο μεγαλειώδες έργο σας,πρόβλημά μου...με μια πελώρια και τιτανοτεράστια εκτίμηση"! Click για ανάπτυξη... Ε είμαι αναιδής! Τιτανοτεράστια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 15 Απριλίου 2013 στις 17:12 Η BLUE SEA έγραψε: #30 15-04-13 17:12 Πάντως μερικοί/ες καθηγητές/τριες, αν και δίνουν το μαιλ τους, όταν τους στέλνεις μήνυμα, αποφεύγουν να απαντήσουν ή απαντούν μετά από 3 μέρες. Επίσης, ορισμένοι/ες έχουν έτοιμη την απάντηση - καραμέλα: "Κυρία Φέμιν (το επώνυμό μου) ό,τι λέει το ερώτημα, η διατύπωση είναι σαφέστατη". Υπάρχουν -όμως- και ευσυνείδητοι/ες καθηγητές/τριες. Ως παλαίμαχη φοιτήτρια έχω δει περιτώσεις και περιπτώσεις. Στην σχολή που φοιτώ πάντως αυτή την περίοδο οι καθηγήτριές μας είναι πέραν του δέοντος ευσυνείδητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 16:46 Η JustLikeMaria: #31 18-06-13 16:46 Εγω τους καθηγητες μου τους μιλαω στον ενικο και χωρις κυριε κτλ.... για φροντιστηριο μιλαω!!δεν θα μιλουσα στον ενικο και τους καθηγητες στο σχολειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 23:10 Η BLUE SEA έγραψε: #32 18-06-13 23:10 Βρε συντρόφια, ακούστε φάση να γελάσετε.... Έστειλα μια φορά μήνυμα στην καθηγήτριά μου, γιατί είχα μια απορία και είχα ξεχάσει να βάλω το "σοβαρό αβατάρ" πού είμαι με λευκό πουκάμισο, καρφίτσα κορόνα στο γιακά, μαύρο σακάκι και ισιωμένο ολόμαυρο μαλλί. Είχα βάλει αυτό το αβατάρ που έχω εδω. Παρ' όλα αυτά η καθηγήτρια δεν το σχολίασε -ή δεν το πρόσεξε ή αδιαφόρησε. Εγώ πάντως το κατάλαβα 12 ώρες μετά που ξανακοίταξα τα μαιλ μου και είχα ήδη λάβει το μήνυμα της καθηγήτριάς μου. Περιττό να σας πω ότι ήθελα να με καταπιεί η γη εκείνη τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 23:58 Ο cha0s έγραψε: #33 18-06-13 23:58 Βρε συντρόφια, ακούστε φάση να γελάσετε... Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω οτι είναι κάτι περίεργο. Δικαίωμά σου να βάλεις όποιο αβαταρ θέλεις. Η καθηγήτρια την απορία θα σχολιάσει, όχι το άβατάρ σου. Μπορεί και να γέλασε απλά (δε το αποκλείω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 00:07 Η BLUE SEA έγραψε: #34 19-06-13 00:07 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μπορεί και να γέλασε απλά (δε το αποκλείω) Click για ανάπτυξη... Πολύ το φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 13:50 Η x_xChristine: #35 11-03-15 13:50 Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:09 Ο Kozi έγραψε: #36 11-03-15 14:09 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:11 Η x_xChristine: #37 11-03-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Μπαρουφακης: οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Click για ανάπτυξη... ok ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:13 Η Anonyme έγραψε: #38 11-03-15 14:13 Αν κάνω κάποια ερώτηση προσωπικά χρησιμοποιώ "Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων" με το σκεπτικό πως όταν μου απαντήσουν, δεν υπάρχει λόγος να στείλω και δεύτερη φορά για να πω "Ευχαριστώ" και να γεμίζω τα εισερχόμενα του άλλου άχρηστα mail. Αν τώρα στέλνω εργασία δεν ευχαριστώ καν, κλείνω με "Καλή σας ημέρα" (συνήθως "Καλό σας βράδυ" γιατί τις στέλνω και αργά ). Πάντως αν είναι για καθηγητή πανεπιστημίου, καλό θα 'ναι να βάλεις και τον αριθμό μητρώου σου σε παρένθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 23:04 Η BLUE SEA έγραψε: #39 11-03-15 23:04 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό. Εγώ γράφω, Με εκτίμηση, Κοντέσα Ηλιού. Της ίδιας σχολής είμαστε. Μπορεί να φαίνεται κοινότυπο, αλλά καλώς ή κακώς, έτσι το θέλουν και οι καθηγητές/τριες. Τι άλλο να πούμε, δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεν σε λέω Νεοφερμένο μέλος Ο Δεν σε λέω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:44 Ο Δεν σε λέω: #40 29-07-16 22:44 Σας εχουν δωσει emails?????? :O :O :O αυτο ειναι πολυ καλο!!! Μπορεις να τους στειλεις καποιο RATακι και να τους παρακολουθεις και να βλεπεις τα θεματα που βαζουνε :3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: blissele Ilikntas BiteTheDust Βιολετ nicole1982 louminis notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Εγώ πάλι και απο κοντά δεν λέω ολόκληρο κατεβατό. Κύριε Γιάννη, Κυρία Σίση, κύριε/α χψω. δε θα κάτσω να λέω "αξιότιμε κε'' Click για ανάπτυξη... Κοίτα αγένεια!Άκου εκεί "κύριε Γιάννη"...η σωστή έκφραση είναι "αξιότιμε,αξιέπαινε,πολυφίλητε και εξαίρετε κύριε Ιωάννη",συνεχίζεις με ένα "θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να με ενημερώσετε/πληροφορήσετε/απαντήσετε"...και μετά λες με ευπρέπεια το αίτημά σου προσθέτοντας οπωσδήποτε το απαραίτητο ερωτηματικό στο τέλος της φράσης σου(για καλύτερα αποτελέσματα να συμβουλευτείς το τελευταίο τόμο του Μπαμπινιώτη)...να φροντίσεις να πιάνει τουλάχιστον 10 σελίδες word...και κλείνεις φυσικά με ένα "σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέσατε για να μελετήσετε το ασήμαντο μπροστά στο μεγαλειώδες έργο σας,πρόβλημά μου...με μια πελώρια και τιτανοτεράστια εκτίμηση"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 17:10 Ο venividivici43946: #27 12-04-13 17:10 Αρχική Δημοσίευση από PolySol: Κοίτα αγένεια!Άκου εκεί "κύριε Γιάννη"...η σωστή έκφραση είναι "αξιότιμε,αξιέπαινε,πολυφίλητε και εξαίρετε κύριε Ιωάννη",συνεχίζεις με ένα "θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να με ενημερώσετε/πληροφορήσετε/απαντήσετε"...και μετά λες με ευπρέπεια το αίτημά σου προσθέτοντας οπωσδήποτε το απαραίτητο ερωτηματικό στο τέλος της φράσης σου(για καλύτερα αποτελέσματα να συμβουλευτείς το τελευταίο τόμο του Μπαμπινιώτη)...να φροντίσεις να πιάνει τουλάχιστον 10 σελίδες word...και κλείνεις φυσικά με ένα "σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέσατε για να μελετήσετε το ασήμαντο μπροστά στο μεγαλειώδες έργο σας,πρόβλημά μου...με μια πελώρια και τιτανοτεράστια εκτίμηση"! Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλαμβάνομαι προς τι η ειρωνεία. Μήπως να αποτελειώσουμε και τα λίγα σωστά που έχουν μείνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PolySol Δραστήριο μέλος Η PolySol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 493 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 17:17 Η PolySol έγραψε: #28 12-04-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Δεν αντιλαμβάνομαι προς τι η ειρωνεία. Μήπως να αποτελειώσουμε και τα λίγα σωστά που έχουν μείνει; Click για ανάπτυξη... Όχι ρε...εννοείται ότι γράφουμε και μιλάμε ευγενικά στους καθηγητές,αλλά πάντα σε φυσιολογικά πλαίσια...απλώς κάποιοι υπερβάλλουν καμιά φορά...άσε και που ο καθηγητής το καταλαβαίνει ότι είναι λίγο δήθεν ή γλείψιμο όλο αυτό και τα πράγματα γίνονται χειρότερα(δε λέω ότι το παιδί το κάνει επίτηδες,αλλά έτσι φαίνεται παραέξω)...ε,και απλώς είπα να κάνω μια πλάκα πάνω σ' αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Απριλίου 2013 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 17:45 Η Alma Libre: #29 12-04-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από PolySol: Κοίτα αγένεια!Άκου εκεί "κύριε Γιάννη"...η σωστή έκφραση είναι "αξιότιμε,αξιέπαινε,πολυφίλητε και εξαίρετε κύριε Ιωάννη",συνεχίζεις με ένα "θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να με ενημερώσετε/πληροφορήσετε/απαντήσετε"...και μετά λες με ευπρέπεια το αίτημά σου προσθέτοντας οπωσδήποτε το απαραίτητο ερωτηματικό στο τέλος της φράσης σου(για καλύτερα αποτελέσματα να συμβουλευτείς το τελευταίο τόμο του Μπαμπινιώτη)...να φροντίσεις να πιάνει τουλάχιστον 10 σελίδες word...και κλείνεις φυσικά με ένα "σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέσατε για να μελετήσετε το ασήμαντο μπροστά στο μεγαλειώδες έργο σας,πρόβλημά μου...με μια πελώρια και τιτανοτεράστια εκτίμηση"! Click για ανάπτυξη... Ε είμαι αναιδής! Τιτανοτεράστια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 15 Απριλίου 2013 στις 17:12 Η BLUE SEA έγραψε: #30 15-04-13 17:12 Πάντως μερικοί/ες καθηγητές/τριες, αν και δίνουν το μαιλ τους, όταν τους στέλνεις μήνυμα, αποφεύγουν να απαντήσουν ή απαντούν μετά από 3 μέρες. Επίσης, ορισμένοι/ες έχουν έτοιμη την απάντηση - καραμέλα: "Κυρία Φέμιν (το επώνυμό μου) ό,τι λέει το ερώτημα, η διατύπωση είναι σαφέστατη". Υπάρχουν -όμως- και ευσυνείδητοι/ες καθηγητές/τριες. Ως παλαίμαχη φοιτήτρια έχω δει περιτώσεις και περιπτώσεις. Στην σχολή που φοιτώ πάντως αυτή την περίοδο οι καθηγήτριές μας είναι πέραν του δέοντος ευσυνείδητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 16:46 Η JustLikeMaria: #31 18-06-13 16:46 Εγω τους καθηγητες μου τους μιλαω στον ενικο και χωρις κυριε κτλ.... για φροντιστηριο μιλαω!!δεν θα μιλουσα στον ενικο και τους καθηγητες στο σχολειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 23:10 Η BLUE SEA έγραψε: #32 18-06-13 23:10 Βρε συντρόφια, ακούστε φάση να γελάσετε.... Έστειλα μια φορά μήνυμα στην καθηγήτριά μου, γιατί είχα μια απορία και είχα ξεχάσει να βάλω το "σοβαρό αβατάρ" πού είμαι με λευκό πουκάμισο, καρφίτσα κορόνα στο γιακά, μαύρο σακάκι και ισιωμένο ολόμαυρο μαλλί. Είχα βάλει αυτό το αβατάρ που έχω εδω. Παρ' όλα αυτά η καθηγήτρια δεν το σχολίασε -ή δεν το πρόσεξε ή αδιαφόρησε. Εγώ πάντως το κατάλαβα 12 ώρες μετά που ξανακοίταξα τα μαιλ μου και είχα ήδη λάβει το μήνυμα της καθηγήτριάς μου. Περιττό να σας πω ότι ήθελα να με καταπιεί η γη εκείνη τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 23:58 Ο cha0s έγραψε: #33 18-06-13 23:58 Βρε συντρόφια, ακούστε φάση να γελάσετε... Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω οτι είναι κάτι περίεργο. Δικαίωμά σου να βάλεις όποιο αβαταρ θέλεις. Η καθηγήτρια την απορία θα σχολιάσει, όχι το άβατάρ σου. Μπορεί και να γέλασε απλά (δε το αποκλείω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 00:07 Η BLUE SEA έγραψε: #34 19-06-13 00:07 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μπορεί και να γέλασε απλά (δε το αποκλείω) Click για ανάπτυξη... Πολύ το φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 13:50 Η x_xChristine: #35 11-03-15 13:50 Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:09 Ο Kozi έγραψε: #36 11-03-15 14:09 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:11 Η x_xChristine: #37 11-03-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Μπαρουφακης: οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Click για ανάπτυξη... ok ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:13 Η Anonyme έγραψε: #38 11-03-15 14:13 Αν κάνω κάποια ερώτηση προσωπικά χρησιμοποιώ "Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων" με το σκεπτικό πως όταν μου απαντήσουν, δεν υπάρχει λόγος να στείλω και δεύτερη φορά για να πω "Ευχαριστώ" και να γεμίζω τα εισερχόμενα του άλλου άχρηστα mail. Αν τώρα στέλνω εργασία δεν ευχαριστώ καν, κλείνω με "Καλή σας ημέρα" (συνήθως "Καλό σας βράδυ" γιατί τις στέλνω και αργά ). Πάντως αν είναι για καθηγητή πανεπιστημίου, καλό θα 'ναι να βάλεις και τον αριθμό μητρώου σου σε παρένθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 23:04 Η BLUE SEA έγραψε: #39 11-03-15 23:04 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό. Εγώ γράφω, Με εκτίμηση, Κοντέσα Ηλιού. Της ίδιας σχολής είμαστε. Μπορεί να φαίνεται κοινότυπο, αλλά καλώς ή κακώς, έτσι το θέλουν και οι καθηγητές/τριες. Τι άλλο να πούμε, δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεν σε λέω Νεοφερμένο μέλος Ο Δεν σε λέω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:44 Ο Δεν σε λέω: #40 29-07-16 22:44 Σας εχουν δωσει emails?????? :O :O :O αυτο ειναι πολυ καλο!!! Μπορεις να τους στειλεις καποιο RATακι και να τους παρακολουθεις και να βλεπεις τα θεματα που βαζουνε :3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: blissele Ilikntas BiteTheDust Βιολετ nicole1982 louminis notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PolySol: Κοίτα αγένεια!Άκου εκεί "κύριε Γιάννη"...η σωστή έκφραση είναι "αξιότιμε,αξιέπαινε,πολυφίλητε και εξαίρετε κύριε Ιωάννη",συνεχίζεις με ένα "θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να με ενημερώσετε/πληροφορήσετε/απαντήσετε"...και μετά λες με ευπρέπεια το αίτημά σου προσθέτοντας οπωσδήποτε το απαραίτητο ερωτηματικό στο τέλος της φράσης σου(για καλύτερα αποτελέσματα να συμβουλευτείς το τελευταίο τόμο του Μπαμπινιώτη)...να φροντίσεις να πιάνει τουλάχιστον 10 σελίδες word...και κλείνεις φυσικά με ένα "σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέσατε για να μελετήσετε το ασήμαντο μπροστά στο μεγαλειώδες έργο σας,πρόβλημά μου...με μια πελώρια και τιτανοτεράστια εκτίμηση"! Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλαμβάνομαι προς τι η ειρωνεία. Μήπως να αποτελειώσουμε και τα λίγα σωστά που έχουν μείνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PolySol Δραστήριο μέλος Η PolySol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 493 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 17:17 Η PolySol έγραψε: #28 12-04-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Δεν αντιλαμβάνομαι προς τι η ειρωνεία. Μήπως να αποτελειώσουμε και τα λίγα σωστά που έχουν μείνει; Click για ανάπτυξη... Όχι ρε...εννοείται ότι γράφουμε και μιλάμε ευγενικά στους καθηγητές,αλλά πάντα σε φυσιολογικά πλαίσια...απλώς κάποιοι υπερβάλλουν καμιά φορά...άσε και που ο καθηγητής το καταλαβαίνει ότι είναι λίγο δήθεν ή γλείψιμο όλο αυτό και τα πράγματα γίνονται χειρότερα(δε λέω ότι το παιδί το κάνει επίτηδες,αλλά έτσι φαίνεται παραέξω)...ε,και απλώς είπα να κάνω μια πλάκα πάνω σ' αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Απριλίου 2013 Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 17:45 Η Alma Libre: #29 12-04-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από PolySol: Κοίτα αγένεια!Άκου εκεί "κύριε Γιάννη"...η σωστή έκφραση είναι "αξιότιμε,αξιέπαινε,πολυφίλητε και εξαίρετε κύριε Ιωάννη",συνεχίζεις με ένα "θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να με ενημερώσετε/πληροφορήσετε/απαντήσετε"...και μετά λες με ευπρέπεια το αίτημά σου προσθέτοντας οπωσδήποτε το απαραίτητο ερωτηματικό στο τέλος της φράσης σου(για καλύτερα αποτελέσματα να συμβουλευτείς το τελευταίο τόμο του Μπαμπινιώτη)...να φροντίσεις να πιάνει τουλάχιστον 10 σελίδες word...και κλείνεις φυσικά με ένα "σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέσατε για να μελετήσετε το ασήμαντο μπροστά στο μεγαλειώδες έργο σας,πρόβλημά μου...με μια πελώρια και τιτανοτεράστια εκτίμηση"! Click για ανάπτυξη... Ε είμαι αναιδής! Τιτανοτεράστια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 15 Απριλίου 2013 στις 17:12 Η BLUE SEA έγραψε: #30 15-04-13 17:12 Πάντως μερικοί/ες καθηγητές/τριες, αν και δίνουν το μαιλ τους, όταν τους στέλνεις μήνυμα, αποφεύγουν να απαντήσουν ή απαντούν μετά από 3 μέρες. Επίσης, ορισμένοι/ες έχουν έτοιμη την απάντηση - καραμέλα: "Κυρία Φέμιν (το επώνυμό μου) ό,τι λέει το ερώτημα, η διατύπωση είναι σαφέστατη". Υπάρχουν -όμως- και ευσυνείδητοι/ες καθηγητές/τριες. Ως παλαίμαχη φοιτήτρια έχω δει περιτώσεις και περιπτώσεις. Στην σχολή που φοιτώ πάντως αυτή την περίοδο οι καθηγήτριές μας είναι πέραν του δέοντος ευσυνείδητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 16:46 Η JustLikeMaria: #31 18-06-13 16:46 Εγω τους καθηγητες μου τους μιλαω στον ενικο και χωρις κυριε κτλ.... για φροντιστηριο μιλαω!!δεν θα μιλουσα στον ενικο και τους καθηγητες στο σχολειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 23:10 Η BLUE SEA έγραψε: #32 18-06-13 23:10 Βρε συντρόφια, ακούστε φάση να γελάσετε.... Έστειλα μια φορά μήνυμα στην καθηγήτριά μου, γιατί είχα μια απορία και είχα ξεχάσει να βάλω το "σοβαρό αβατάρ" πού είμαι με λευκό πουκάμισο, καρφίτσα κορόνα στο γιακά, μαύρο σακάκι και ισιωμένο ολόμαυρο μαλλί. Είχα βάλει αυτό το αβατάρ που έχω εδω. Παρ' όλα αυτά η καθηγήτρια δεν το σχολίασε -ή δεν το πρόσεξε ή αδιαφόρησε. Εγώ πάντως το κατάλαβα 12 ώρες μετά που ξανακοίταξα τα μαιλ μου και είχα ήδη λάβει το μήνυμα της καθηγήτριάς μου. Περιττό να σας πω ότι ήθελα να με καταπιεί η γη εκείνη τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 23:58 Ο cha0s έγραψε: #33 18-06-13 23:58 Βρε συντρόφια, ακούστε φάση να γελάσετε... Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω οτι είναι κάτι περίεργο. Δικαίωμά σου να βάλεις όποιο αβαταρ θέλεις. Η καθηγήτρια την απορία θα σχολιάσει, όχι το άβατάρ σου. Μπορεί και να γέλασε απλά (δε το αποκλείω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 00:07 Η BLUE SEA έγραψε: #34 19-06-13 00:07 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μπορεί και να γέλασε απλά (δε το αποκλείω) Click για ανάπτυξη... Πολύ το φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 13:50 Η x_xChristine: #35 11-03-15 13:50 Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:09 Ο Kozi έγραψε: #36 11-03-15 14:09 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:11 Η x_xChristine: #37 11-03-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Μπαρουφακης: οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Click για ανάπτυξη... ok ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:13 Η Anonyme έγραψε: #38 11-03-15 14:13 Αν κάνω κάποια ερώτηση προσωπικά χρησιμοποιώ "Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων" με το σκεπτικό πως όταν μου απαντήσουν, δεν υπάρχει λόγος να στείλω και δεύτερη φορά για να πω "Ευχαριστώ" και να γεμίζω τα εισερχόμενα του άλλου άχρηστα mail. Αν τώρα στέλνω εργασία δεν ευχαριστώ καν, κλείνω με "Καλή σας ημέρα" (συνήθως "Καλό σας βράδυ" γιατί τις στέλνω και αργά ). Πάντως αν είναι για καθηγητή πανεπιστημίου, καλό θα 'ναι να βάλεις και τον αριθμό μητρώου σου σε παρένθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 23:04 Η BLUE SEA έγραψε: #39 11-03-15 23:04 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό. Εγώ γράφω, Με εκτίμηση, Κοντέσα Ηλιού. Της ίδιας σχολής είμαστε. Μπορεί να φαίνεται κοινότυπο, αλλά καλώς ή κακώς, έτσι το θέλουν και οι καθηγητές/τριες. Τι άλλο να πούμε, δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεν σε λέω Νεοφερμένο μέλος Ο Δεν σε λέω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:44 Ο Δεν σε λέω: #40 29-07-16 22:44 Σας εχουν δωσει emails?????? :O :O :O αυτο ειναι πολυ καλο!!! Μπορεις να τους στειλεις καποιο RATακι και να τους παρακολουθεις και να βλεπεις τα θεματα που βαζουνε :3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: blissele Ilikntas BiteTheDust Βιολετ nicole1982 louminis notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Δεν αντιλαμβάνομαι προς τι η ειρωνεία. Μήπως να αποτελειώσουμε και τα λίγα σωστά που έχουν μείνει; Click για ανάπτυξη... Όχι ρε...εννοείται ότι γράφουμε και μιλάμε ευγενικά στους καθηγητές,αλλά πάντα σε φυσιολογικά πλαίσια...απλώς κάποιοι υπερβάλλουν καμιά φορά...άσε και που ο καθηγητής το καταλαβαίνει ότι είναι λίγο δήθεν ή γλείψιμο όλο αυτό και τα πράγματα γίνονται χειρότερα(δε λέω ότι το παιδί το κάνει επίτηδες,αλλά έτσι φαίνεται παραέξω)...ε,και απλώς είπα να κάνω μια πλάκα πάνω σ' αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 12 Απριλίου 2013 στις 17:45 Η Alma Libre: #29 12-04-13 17:45 Αρχική Δημοσίευση από PolySol: Κοίτα αγένεια!Άκου εκεί "κύριε Γιάννη"...η σωστή έκφραση είναι "αξιότιμε,αξιέπαινε,πολυφίλητε και εξαίρετε κύριε Ιωάννη",συνεχίζεις με ένα "θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να με ενημερώσετε/πληροφορήσετε/απαντήσετε"...και μετά λες με ευπρέπεια το αίτημά σου προσθέτοντας οπωσδήποτε το απαραίτητο ερωτηματικό στο τέλος της φράσης σου(για καλύτερα αποτελέσματα να συμβουλευτείς το τελευταίο τόμο του Μπαμπινιώτη)...να φροντίσεις να πιάνει τουλάχιστον 10 σελίδες word...και κλείνεις φυσικά με ένα "σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέσατε για να μελετήσετε το ασήμαντο μπροστά στο μεγαλειώδες έργο σας,πρόβλημά μου...με μια πελώρια και τιτανοτεράστια εκτίμηση"! Click για ανάπτυξη... Ε είμαι αναιδής! Τιτανοτεράστια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 15 Απριλίου 2013 στις 17:12 Η BLUE SEA έγραψε: #30 15-04-13 17:12 Πάντως μερικοί/ες καθηγητές/τριες, αν και δίνουν το μαιλ τους, όταν τους στέλνεις μήνυμα, αποφεύγουν να απαντήσουν ή απαντούν μετά από 3 μέρες. Επίσης, ορισμένοι/ες έχουν έτοιμη την απάντηση - καραμέλα: "Κυρία Φέμιν (το επώνυμό μου) ό,τι λέει το ερώτημα, η διατύπωση είναι σαφέστατη". Υπάρχουν -όμως- και ευσυνείδητοι/ες καθηγητές/τριες. Ως παλαίμαχη φοιτήτρια έχω δει περιτώσεις και περιπτώσεις. Στην σχολή που φοιτώ πάντως αυτή την περίοδο οι καθηγήτριές μας είναι πέραν του δέοντος ευσυνείδητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 16:46 Η JustLikeMaria: #31 18-06-13 16:46 Εγω τους καθηγητες μου τους μιλαω στον ενικο και χωρις κυριε κτλ.... για φροντιστηριο μιλαω!!δεν θα μιλουσα στον ενικο και τους καθηγητες στο σχολειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 23:10 Η BLUE SEA έγραψε: #32 18-06-13 23:10 Βρε συντρόφια, ακούστε φάση να γελάσετε.... Έστειλα μια φορά μήνυμα στην καθηγήτριά μου, γιατί είχα μια απορία και είχα ξεχάσει να βάλω το "σοβαρό αβατάρ" πού είμαι με λευκό πουκάμισο, καρφίτσα κορόνα στο γιακά, μαύρο σακάκι και ισιωμένο ολόμαυρο μαλλί. Είχα βάλει αυτό το αβατάρ που έχω εδω. Παρ' όλα αυτά η καθηγήτρια δεν το σχολίασε -ή δεν το πρόσεξε ή αδιαφόρησε. Εγώ πάντως το κατάλαβα 12 ώρες μετά που ξανακοίταξα τα μαιλ μου και είχα ήδη λάβει το μήνυμα της καθηγήτριάς μου. Περιττό να σας πω ότι ήθελα να με καταπιεί η γη εκείνη τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 23:58 Ο cha0s έγραψε: #33 18-06-13 23:58 Βρε συντρόφια, ακούστε φάση να γελάσετε... Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω οτι είναι κάτι περίεργο. Δικαίωμά σου να βάλεις όποιο αβαταρ θέλεις. Η καθηγήτρια την απορία θα σχολιάσει, όχι το άβατάρ σου. Μπορεί και να γέλασε απλά (δε το αποκλείω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 00:07 Η BLUE SEA έγραψε: #34 19-06-13 00:07 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μπορεί και να γέλασε απλά (δε το αποκλείω) Click για ανάπτυξη... Πολύ το φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 13:50 Η x_xChristine: #35 11-03-15 13:50 Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:09 Ο Kozi έγραψε: #36 11-03-15 14:09 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:11 Η x_xChristine: #37 11-03-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Μπαρουφακης: οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Click για ανάπτυξη... ok ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:13 Η Anonyme έγραψε: #38 11-03-15 14:13 Αν κάνω κάποια ερώτηση προσωπικά χρησιμοποιώ "Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων" με το σκεπτικό πως όταν μου απαντήσουν, δεν υπάρχει λόγος να στείλω και δεύτερη φορά για να πω "Ευχαριστώ" και να γεμίζω τα εισερχόμενα του άλλου άχρηστα mail. Αν τώρα στέλνω εργασία δεν ευχαριστώ καν, κλείνω με "Καλή σας ημέρα" (συνήθως "Καλό σας βράδυ" γιατί τις στέλνω και αργά ). Πάντως αν είναι για καθηγητή πανεπιστημίου, καλό θα 'ναι να βάλεις και τον αριθμό μητρώου σου σε παρένθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 23:04 Η BLUE SEA έγραψε: #39 11-03-15 23:04 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό. Εγώ γράφω, Με εκτίμηση, Κοντέσα Ηλιού. Της ίδιας σχολής είμαστε. Μπορεί να φαίνεται κοινότυπο, αλλά καλώς ή κακώς, έτσι το θέλουν και οι καθηγητές/τριες. Τι άλλο να πούμε, δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεν σε λέω Νεοφερμένο μέλος Ο Δεν σε λέω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:44 Ο Δεν σε λέω: #40 29-07-16 22:44 Σας εχουν δωσει emails?????? :O :O :O αυτο ειναι πολυ καλο!!! Μπορεις να τους στειλεις καποιο RATακι και να τους παρακολουθεις και να βλεπεις τα θεματα που βαζουνε :3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: blissele Ilikntas BiteTheDust Βιολετ nicole1982 louminis notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PolySol: Κοίτα αγένεια!Άκου εκεί "κύριε Γιάννη"...η σωστή έκφραση είναι "αξιότιμε,αξιέπαινε,πολυφίλητε και εξαίρετε κύριε Ιωάννη",συνεχίζεις με ένα "θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να με ενημερώσετε/πληροφορήσετε/απαντήσετε"...και μετά λες με ευπρέπεια το αίτημά σου προσθέτοντας οπωσδήποτε το απαραίτητο ερωτηματικό στο τέλος της φράσης σου(για καλύτερα αποτελέσματα να συμβουλευτείς το τελευταίο τόμο του Μπαμπινιώτη)...να φροντίσεις να πιάνει τουλάχιστον 10 σελίδες word...και κλείνεις φυσικά με ένα "σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο που διαθέσατε για να μελετήσετε το ασήμαντο μπροστά στο μεγαλειώδες έργο σας,πρόβλημά μου...με μια πελώρια και τιτανοτεράστια εκτίμηση"! Click για ανάπτυξη... Ε είμαι αναιδής! Τιτανοτεράστια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 15 Απριλίου 2013 στις 17:12 Η BLUE SEA έγραψε: #30 15-04-13 17:12 Πάντως μερικοί/ες καθηγητές/τριες, αν και δίνουν το μαιλ τους, όταν τους στέλνεις μήνυμα, αποφεύγουν να απαντήσουν ή απαντούν μετά από 3 μέρες. Επίσης, ορισμένοι/ες έχουν έτοιμη την απάντηση - καραμέλα: "Κυρία Φέμιν (το επώνυμό μου) ό,τι λέει το ερώτημα, η διατύπωση είναι σαφέστατη". Υπάρχουν -όμως- και ευσυνείδητοι/ες καθηγητές/τριες. Ως παλαίμαχη φοιτήτρια έχω δει περιτώσεις και περιπτώσεις. Στην σχολή που φοιτώ πάντως αυτή την περίοδο οι καθηγήτριές μας είναι πέραν του δέοντος ευσυνείδητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 16:46 Η JustLikeMaria: #31 18-06-13 16:46 Εγω τους καθηγητες μου τους μιλαω στον ενικο και χωρις κυριε κτλ.... για φροντιστηριο μιλαω!!δεν θα μιλουσα στον ενικο και τους καθηγητες στο σχολειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 23:10 Η BLUE SEA έγραψε: #32 18-06-13 23:10 Βρε συντρόφια, ακούστε φάση να γελάσετε.... Έστειλα μια φορά μήνυμα στην καθηγήτριά μου, γιατί είχα μια απορία και είχα ξεχάσει να βάλω το "σοβαρό αβατάρ" πού είμαι με λευκό πουκάμισο, καρφίτσα κορόνα στο γιακά, μαύρο σακάκι και ισιωμένο ολόμαυρο μαλλί. Είχα βάλει αυτό το αβατάρ που έχω εδω. Παρ' όλα αυτά η καθηγήτρια δεν το σχολίασε -ή δεν το πρόσεξε ή αδιαφόρησε. Εγώ πάντως το κατάλαβα 12 ώρες μετά που ξανακοίταξα τα μαιλ μου και είχα ήδη λάβει το μήνυμα της καθηγήτριάς μου. Περιττό να σας πω ότι ήθελα να με καταπιεί η γη εκείνη τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 23:58 Ο cha0s έγραψε: #33 18-06-13 23:58 Βρε συντρόφια, ακούστε φάση να γελάσετε... Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω οτι είναι κάτι περίεργο. Δικαίωμά σου να βάλεις όποιο αβαταρ θέλεις. Η καθηγήτρια την απορία θα σχολιάσει, όχι το άβατάρ σου. Μπορεί και να γέλασε απλά (δε το αποκλείω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 00:07 Η BLUE SEA έγραψε: #34 19-06-13 00:07 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μπορεί και να γέλασε απλά (δε το αποκλείω) Click για ανάπτυξη... Πολύ το φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 13:50 Η x_xChristine: #35 11-03-15 13:50 Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:09 Ο Kozi έγραψε: #36 11-03-15 14:09 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:11 Η x_xChristine: #37 11-03-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Μπαρουφακης: οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Click για ανάπτυξη... ok ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:13 Η Anonyme έγραψε: #38 11-03-15 14:13 Αν κάνω κάποια ερώτηση προσωπικά χρησιμοποιώ "Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων" με το σκεπτικό πως όταν μου απαντήσουν, δεν υπάρχει λόγος να στείλω και δεύτερη φορά για να πω "Ευχαριστώ" και να γεμίζω τα εισερχόμενα του άλλου άχρηστα mail. Αν τώρα στέλνω εργασία δεν ευχαριστώ καν, κλείνω με "Καλή σας ημέρα" (συνήθως "Καλό σας βράδυ" γιατί τις στέλνω και αργά ). Πάντως αν είναι για καθηγητή πανεπιστημίου, καλό θα 'ναι να βάλεις και τον αριθμό μητρώου σου σε παρένθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 23:04 Η BLUE SEA έγραψε: #39 11-03-15 23:04 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό. Εγώ γράφω, Με εκτίμηση, Κοντέσα Ηλιού. Της ίδιας σχολής είμαστε. Μπορεί να φαίνεται κοινότυπο, αλλά καλώς ή κακώς, έτσι το θέλουν και οι καθηγητές/τριες. Τι άλλο να πούμε, δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεν σε λέω Νεοφερμένο μέλος Ο Δεν σε λέω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:44 Ο Δεν σε λέω: #40 29-07-16 22:44 Σας εχουν δωσει emails?????? :O :O :O αυτο ειναι πολυ καλο!!! Μπορεις να τους στειλεις καποιο RATακι και να τους παρακολουθεις και να βλεπεις τα θεματα που βαζουνε :3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: blissele Ilikntas BiteTheDust Βιολετ nicole1982 louminis notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως μερικοί/ες καθηγητές/τριες, αν και δίνουν το μαιλ τους, όταν τους στέλνεις μήνυμα, αποφεύγουν να απαντήσουν ή απαντούν μετά από 3 μέρες. Επίσης, ορισμένοι/ες έχουν έτοιμη την απάντηση - καραμέλα: "Κυρία Φέμιν (το επώνυμό μου) ό,τι λέει το ερώτημα, η διατύπωση είναι σαφέστατη". Υπάρχουν -όμως- και ευσυνείδητοι/ες καθηγητές/τριες. Ως παλαίμαχη φοιτήτρια έχω δει περιτώσεις και περιπτώσεις. Στην σχολή που φοιτώ πάντως αυτή την περίοδο οι καθηγήτριές μας είναι πέραν του δέοντος ευσυνείδητες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 16:46 Η JustLikeMaria: #31 18-06-13 16:46 Εγω τους καθηγητες μου τους μιλαω στον ενικο και χωρις κυριε κτλ.... για φροντιστηριο μιλαω!!δεν θα μιλουσα στον ενικο και τους καθηγητες στο σχολειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 23:10 Η BLUE SEA έγραψε: #32 18-06-13 23:10 Βρε συντρόφια, ακούστε φάση να γελάσετε.... Έστειλα μια φορά μήνυμα στην καθηγήτριά μου, γιατί είχα μια απορία και είχα ξεχάσει να βάλω το "σοβαρό αβατάρ" πού είμαι με λευκό πουκάμισο, καρφίτσα κορόνα στο γιακά, μαύρο σακάκι και ισιωμένο ολόμαυρο μαλλί. Είχα βάλει αυτό το αβατάρ που έχω εδω. Παρ' όλα αυτά η καθηγήτρια δεν το σχολίασε -ή δεν το πρόσεξε ή αδιαφόρησε. Εγώ πάντως το κατάλαβα 12 ώρες μετά που ξανακοίταξα τα μαιλ μου και είχα ήδη λάβει το μήνυμα της καθηγήτριάς μου. Περιττό να σας πω ότι ήθελα να με καταπιεί η γη εκείνη τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 23:58 Ο cha0s έγραψε: #33 18-06-13 23:58 Βρε συντρόφια, ακούστε φάση να γελάσετε... Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω οτι είναι κάτι περίεργο. Δικαίωμά σου να βάλεις όποιο αβαταρ θέλεις. Η καθηγήτρια την απορία θα σχολιάσει, όχι το άβατάρ σου. Μπορεί και να γέλασε απλά (δε το αποκλείω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 00:07 Η BLUE SEA έγραψε: #34 19-06-13 00:07 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μπορεί και να γέλασε απλά (δε το αποκλείω) Click για ανάπτυξη... Πολύ το φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 13:50 Η x_xChristine: #35 11-03-15 13:50 Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:09 Ο Kozi έγραψε: #36 11-03-15 14:09 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:11 Η x_xChristine: #37 11-03-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Μπαρουφακης: οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Click για ανάπτυξη... ok ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:13 Η Anonyme έγραψε: #38 11-03-15 14:13 Αν κάνω κάποια ερώτηση προσωπικά χρησιμοποιώ "Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων" με το σκεπτικό πως όταν μου απαντήσουν, δεν υπάρχει λόγος να στείλω και δεύτερη φορά για να πω "Ευχαριστώ" και να γεμίζω τα εισερχόμενα του άλλου άχρηστα mail. Αν τώρα στέλνω εργασία δεν ευχαριστώ καν, κλείνω με "Καλή σας ημέρα" (συνήθως "Καλό σας βράδυ" γιατί τις στέλνω και αργά ). Πάντως αν είναι για καθηγητή πανεπιστημίου, καλό θα 'ναι να βάλεις και τον αριθμό μητρώου σου σε παρένθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 23:04 Η BLUE SEA έγραψε: #39 11-03-15 23:04 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό. Εγώ γράφω, Με εκτίμηση, Κοντέσα Ηλιού. Της ίδιας σχολής είμαστε. Μπορεί να φαίνεται κοινότυπο, αλλά καλώς ή κακώς, έτσι το θέλουν και οι καθηγητές/τριες. Τι άλλο να πούμε, δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεν σε λέω Νεοφερμένο μέλος Ο Δεν σε λέω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:44 Ο Δεν σε λέω: #40 29-07-16 22:44 Σας εχουν δωσει emails?????? :O :O :O αυτο ειναι πολυ καλο!!! Μπορεις να τους στειλεις καποιο RATακι και να τους παρακολουθεις και να βλεπεις τα θεματα που βαζουνε :3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: blissele Ilikntas BiteTheDust Βιολετ nicole1982 louminis notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω τους καθηγητες μου τους μιλαω στον ενικο και χωρις κυριε κτλ.... για φροντιστηριο μιλαω!!δεν θα μιλουσα στον ενικο και τους καθηγητες στο σχολειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 23:10 Η BLUE SEA έγραψε: #32 18-06-13 23:10 Βρε συντρόφια, ακούστε φάση να γελάσετε.... Έστειλα μια φορά μήνυμα στην καθηγήτριά μου, γιατί είχα μια απορία και είχα ξεχάσει να βάλω το "σοβαρό αβατάρ" πού είμαι με λευκό πουκάμισο, καρφίτσα κορόνα στο γιακά, μαύρο σακάκι και ισιωμένο ολόμαυρο μαλλί. Είχα βάλει αυτό το αβατάρ που έχω εδω. Παρ' όλα αυτά η καθηγήτρια δεν το σχολίασε -ή δεν το πρόσεξε ή αδιαφόρησε. Εγώ πάντως το κατάλαβα 12 ώρες μετά που ξανακοίταξα τα μαιλ μου και είχα ήδη λάβει το μήνυμα της καθηγήτριάς μου. Περιττό να σας πω ότι ήθελα να με καταπιεί η γη εκείνη τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 23:58 Ο cha0s έγραψε: #33 18-06-13 23:58 Βρε συντρόφια, ακούστε φάση να γελάσετε... Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω οτι είναι κάτι περίεργο. Δικαίωμά σου να βάλεις όποιο αβαταρ θέλεις. Η καθηγήτρια την απορία θα σχολιάσει, όχι το άβατάρ σου. Μπορεί και να γέλασε απλά (δε το αποκλείω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 00:07 Η BLUE SEA έγραψε: #34 19-06-13 00:07 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μπορεί και να γέλασε απλά (δε το αποκλείω) Click για ανάπτυξη... Πολύ το φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 13:50 Η x_xChristine: #35 11-03-15 13:50 Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:09 Ο Kozi έγραψε: #36 11-03-15 14:09 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:11 Η x_xChristine: #37 11-03-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Μπαρουφακης: οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Click για ανάπτυξη... ok ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:13 Η Anonyme έγραψε: #38 11-03-15 14:13 Αν κάνω κάποια ερώτηση προσωπικά χρησιμοποιώ "Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων" με το σκεπτικό πως όταν μου απαντήσουν, δεν υπάρχει λόγος να στείλω και δεύτερη φορά για να πω "Ευχαριστώ" και να γεμίζω τα εισερχόμενα του άλλου άχρηστα mail. Αν τώρα στέλνω εργασία δεν ευχαριστώ καν, κλείνω με "Καλή σας ημέρα" (συνήθως "Καλό σας βράδυ" γιατί τις στέλνω και αργά ). Πάντως αν είναι για καθηγητή πανεπιστημίου, καλό θα 'ναι να βάλεις και τον αριθμό μητρώου σου σε παρένθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 23:04 Η BLUE SEA έγραψε: #39 11-03-15 23:04 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό. Εγώ γράφω, Με εκτίμηση, Κοντέσα Ηλιού. Της ίδιας σχολής είμαστε. Μπορεί να φαίνεται κοινότυπο, αλλά καλώς ή κακώς, έτσι το θέλουν και οι καθηγητές/τριες. Τι άλλο να πούμε, δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεν σε λέω Νεοφερμένο μέλος Ο Δεν σε λέω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:44 Ο Δεν σε λέω: #40 29-07-16 22:44 Σας εχουν δωσει emails?????? :O :O :O αυτο ειναι πολυ καλο!!! Μπορεις να τους στειλεις καποιο RATακι και να τους παρακολουθεις και να βλεπεις τα θεματα που βαζουνε :3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: blissele Ilikntas BiteTheDust Βιολετ nicole1982 louminis notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε συντρόφια, ακούστε φάση να γελάσετε.... Έστειλα μια φορά μήνυμα στην καθηγήτριά μου, γιατί είχα μια απορία και είχα ξεχάσει να βάλω το "σοβαρό αβατάρ" πού είμαι με λευκό πουκάμισο, καρφίτσα κορόνα στο γιακά, μαύρο σακάκι και ισιωμένο ολόμαυρο μαλλί. Είχα βάλει αυτό το αβατάρ που έχω εδω. Παρ' όλα αυτά η καθηγήτρια δεν το σχολίασε -ή δεν το πρόσεξε ή αδιαφόρησε. Εγώ πάντως το κατάλαβα 12 ώρες μετά που ξανακοίταξα τα μαιλ μου και είχα ήδη λάβει το μήνυμα της καθηγήτριάς μου. Περιττό να σας πω ότι ήθελα να με καταπιεί η γη εκείνη τη στιγμή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 23:58 Ο cha0s έγραψε: #33 18-06-13 23:58 Βρε συντρόφια, ακούστε φάση να γελάσετε... Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω οτι είναι κάτι περίεργο. Δικαίωμά σου να βάλεις όποιο αβαταρ θέλεις. Η καθηγήτρια την απορία θα σχολιάσει, όχι το άβατάρ σου. Μπορεί και να γέλασε απλά (δε το αποκλείω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 00:07 Η BLUE SEA έγραψε: #34 19-06-13 00:07 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μπορεί και να γέλασε απλά (δε το αποκλείω) Click για ανάπτυξη... Πολύ το φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 13:50 Η x_xChristine: #35 11-03-15 13:50 Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:09 Ο Kozi έγραψε: #36 11-03-15 14:09 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:11 Η x_xChristine: #37 11-03-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Μπαρουφακης: οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Click για ανάπτυξη... ok ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:13 Η Anonyme έγραψε: #38 11-03-15 14:13 Αν κάνω κάποια ερώτηση προσωπικά χρησιμοποιώ "Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων" με το σκεπτικό πως όταν μου απαντήσουν, δεν υπάρχει λόγος να στείλω και δεύτερη φορά για να πω "Ευχαριστώ" και να γεμίζω τα εισερχόμενα του άλλου άχρηστα mail. Αν τώρα στέλνω εργασία δεν ευχαριστώ καν, κλείνω με "Καλή σας ημέρα" (συνήθως "Καλό σας βράδυ" γιατί τις στέλνω και αργά ). Πάντως αν είναι για καθηγητή πανεπιστημίου, καλό θα 'ναι να βάλεις και τον αριθμό μητρώου σου σε παρένθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 23:04 Η BLUE SEA έγραψε: #39 11-03-15 23:04 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό. Εγώ γράφω, Με εκτίμηση, Κοντέσα Ηλιού. Της ίδιας σχολής είμαστε. Μπορεί να φαίνεται κοινότυπο, αλλά καλώς ή κακώς, έτσι το θέλουν και οι καθηγητές/τριες. Τι άλλο να πούμε, δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεν σε λέω Νεοφερμένο μέλος Ο Δεν σε λέω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:44 Ο Δεν σε λέω: #40 29-07-16 22:44 Σας εχουν δωσει emails?????? :O :O :O αυτο ειναι πολυ καλο!!! Μπορεις να τους στειλεις καποιο RATακι και να τους παρακολουθεις και να βλεπεις τα θεματα που βαζουνε :3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: blissele Ilikntas BiteTheDust Βιολετ nicole1982 louminis notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βρε συντρόφια, ακούστε φάση να γελάσετε... Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω οτι είναι κάτι περίεργο. Δικαίωμά σου να βάλεις όποιο αβαταρ θέλεις. Η καθηγήτρια την απορία θα σχολιάσει, όχι το άβατάρ σου. Μπορεί και να γέλασε απλά (δε το αποκλείω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 00:07 Η BLUE SEA έγραψε: #34 19-06-13 00:07 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μπορεί και να γέλασε απλά (δε το αποκλείω) Click για ανάπτυξη... Πολύ το φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 13:50 Η x_xChristine: #35 11-03-15 13:50 Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:09 Ο Kozi έγραψε: #36 11-03-15 14:09 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:11 Η x_xChristine: #37 11-03-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Μπαρουφακης: οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Click για ανάπτυξη... ok ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:13 Η Anonyme έγραψε: #38 11-03-15 14:13 Αν κάνω κάποια ερώτηση προσωπικά χρησιμοποιώ "Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων" με το σκεπτικό πως όταν μου απαντήσουν, δεν υπάρχει λόγος να στείλω και δεύτερη φορά για να πω "Ευχαριστώ" και να γεμίζω τα εισερχόμενα του άλλου άχρηστα mail. Αν τώρα στέλνω εργασία δεν ευχαριστώ καν, κλείνω με "Καλή σας ημέρα" (συνήθως "Καλό σας βράδυ" γιατί τις στέλνω και αργά ). Πάντως αν είναι για καθηγητή πανεπιστημίου, καλό θα 'ναι να βάλεις και τον αριθμό μητρώου σου σε παρένθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 23:04 Η BLUE SEA έγραψε: #39 11-03-15 23:04 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό. Εγώ γράφω, Με εκτίμηση, Κοντέσα Ηλιού. Της ίδιας σχολής είμαστε. Μπορεί να φαίνεται κοινότυπο, αλλά καλώς ή κακώς, έτσι το θέλουν και οι καθηγητές/τριες. Τι άλλο να πούμε, δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεν σε λέω Νεοφερμένο μέλος Ο Δεν σε λέω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:44 Ο Δεν σε λέω: #40 29-07-16 22:44 Σας εχουν δωσει emails?????? :O :O :O αυτο ειναι πολυ καλο!!! Μπορεις να τους στειλεις καποιο RATακι και να τους παρακολουθεις και να βλεπεις τα θεματα που βαζουνε :3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: blissele Ilikntas BiteTheDust Βιολετ nicole1982 louminis notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Μπορεί και να γέλασε απλά (δε το αποκλείω) Click για ανάπτυξη... Πολύ το φοβάμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 13:50 Η x_xChristine: #35 11-03-15 13:50 Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:09 Ο Kozi έγραψε: #36 11-03-15 14:09 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:11 Η x_xChristine: #37 11-03-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Μπαρουφακης: οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Click για ανάπτυξη... ok ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:13 Η Anonyme έγραψε: #38 11-03-15 14:13 Αν κάνω κάποια ερώτηση προσωπικά χρησιμοποιώ "Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων" με το σκεπτικό πως όταν μου απαντήσουν, δεν υπάρχει λόγος να στείλω και δεύτερη φορά για να πω "Ευχαριστώ" και να γεμίζω τα εισερχόμενα του άλλου άχρηστα mail. Αν τώρα στέλνω εργασία δεν ευχαριστώ καν, κλείνω με "Καλή σας ημέρα" (συνήθως "Καλό σας βράδυ" γιατί τις στέλνω και αργά ). Πάντως αν είναι για καθηγητή πανεπιστημίου, καλό θα 'ναι να βάλεις και τον αριθμό μητρώου σου σε παρένθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 23:04 Η BLUE SEA έγραψε: #39 11-03-15 23:04 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό. Εγώ γράφω, Με εκτίμηση, Κοντέσα Ηλιού. Της ίδιας σχολής είμαστε. Μπορεί να φαίνεται κοινότυπο, αλλά καλώς ή κακώς, έτσι το θέλουν και οι καθηγητές/τριες. Τι άλλο να πούμε, δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεν σε λέω Νεοφερμένο μέλος Ο Δεν σε λέω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:44 Ο Δεν σε λέω: #40 29-07-16 22:44 Σας εχουν δωσει emails?????? :O :O :O αυτο ειναι πολυ καλο!!! Μπορεις να τους στειλεις καποιο RATακι και να τους παρακολουθεις και να βλεπεις τα θεματα που βαζουνε :3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: blissele Ilikntas BiteTheDust Βιολετ nicole1982 louminis notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kozi Νεοφερμένο μέλος Ο Kozi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:09 Ο Kozi έγραψε: #36 11-03-15 14:09 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:11 Η x_xChristine: #37 11-03-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Μπαρουφακης: οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Click για ανάπτυξη... ok ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:13 Η Anonyme έγραψε: #38 11-03-15 14:13 Αν κάνω κάποια ερώτηση προσωπικά χρησιμοποιώ "Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων" με το σκεπτικό πως όταν μου απαντήσουν, δεν υπάρχει λόγος να στείλω και δεύτερη φορά για να πω "Ευχαριστώ" και να γεμίζω τα εισερχόμενα του άλλου άχρηστα mail. Αν τώρα στέλνω εργασία δεν ευχαριστώ καν, κλείνω με "Καλή σας ημέρα" (συνήθως "Καλό σας βράδυ" γιατί τις στέλνω και αργά ). Πάντως αν είναι για καθηγητή πανεπιστημίου, καλό θα 'ναι να βάλεις και τον αριθμό μητρώου σου σε παρένθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 23:04 Η BLUE SEA έγραψε: #39 11-03-15 23:04 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό. Εγώ γράφω, Με εκτίμηση, Κοντέσα Ηλιού. Της ίδιας σχολής είμαστε. Μπορεί να φαίνεται κοινότυπο, αλλά καλώς ή κακώς, έτσι το θέλουν και οι καθηγητές/τριες. Τι άλλο να πούμε, δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεν σε λέω Νεοφερμένο μέλος Ο Δεν σε λέω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:44 Ο Δεν σε λέω: #40 29-07-16 22:44 Σας εχουν δωσει emails?????? :O :O :O αυτο ειναι πολυ καλο!!! Μπορεις να τους στειλεις καποιο RATακι και να τους παρακολουθεις και να βλεπεις τα θεματα που βαζουνε :3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: blissele Ilikntas BiteTheDust Βιολετ nicole1982 louminis notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
x_xChristine Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 191 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:11 Η x_xChristine: #37 11-03-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Μπαρουφακης: οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Click για ανάπτυξη... ok ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:13 Η Anonyme έγραψε: #38 11-03-15 14:13 Αν κάνω κάποια ερώτηση προσωπικά χρησιμοποιώ "Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων" με το σκεπτικό πως όταν μου απαντήσουν, δεν υπάρχει λόγος να στείλω και δεύτερη φορά για να πω "Ευχαριστώ" και να γεμίζω τα εισερχόμενα του άλλου άχρηστα mail. Αν τώρα στέλνω εργασία δεν ευχαριστώ καν, κλείνω με "Καλή σας ημέρα" (συνήθως "Καλό σας βράδυ" γιατί τις στέλνω και αργά ). Πάντως αν είναι για καθηγητή πανεπιστημίου, καλό θα 'ναι να βάλεις και τον αριθμό μητρώου σου σε παρένθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 23:04 Η BLUE SEA έγραψε: #39 11-03-15 23:04 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό. Εγώ γράφω, Με εκτίμηση, Κοντέσα Ηλιού. Της ίδιας σχολής είμαστε. Μπορεί να φαίνεται κοινότυπο, αλλά καλώς ή κακώς, έτσι το θέλουν και οι καθηγητές/τριες. Τι άλλο να πούμε, δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεν σε λέω Νεοφερμένο μέλος Ο Δεν σε λέω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:44 Ο Δεν σε λέω: #40 29-07-16 22:44 Σας εχουν δωσει emails?????? :O :O :O αυτο ειναι πολυ καλο!!! Μπορεις να τους στειλεις καποιο RATακι και να τους παρακολουθεις και να βλεπεις τα θεματα που βαζουνε :3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: blissele Ilikntas BiteTheDust Βιολετ nicole1982 louminis notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μπαρουφακης: οχι φυσικα,φυσιολογικοτατο ειναι Click για ανάπτυξη... ok ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anonyme Δραστήριο μέλος Η Anonyme αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 14:13 Η Anonyme έγραψε: #38 11-03-15 14:13 Αν κάνω κάποια ερώτηση προσωπικά χρησιμοποιώ "Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων" με το σκεπτικό πως όταν μου απαντήσουν, δεν υπάρχει λόγος να στείλω και δεύτερη φορά για να πω "Ευχαριστώ" και να γεμίζω τα εισερχόμενα του άλλου άχρηστα mail. Αν τώρα στέλνω εργασία δεν ευχαριστώ καν, κλείνω με "Καλή σας ημέρα" (συνήθως "Καλό σας βράδυ" γιατί τις στέλνω και αργά ). Πάντως αν είναι για καθηγητή πανεπιστημίου, καλό θα 'ναι να βάλεις και τον αριθμό μητρώου σου σε παρένθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 23:04 Η BLUE SEA έγραψε: #39 11-03-15 23:04 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό. Εγώ γράφω, Με εκτίμηση, Κοντέσα Ηλιού. Της ίδιας σχολής είμαστε. Μπορεί να φαίνεται κοινότυπο, αλλά καλώς ή κακώς, έτσι το θέλουν και οι καθηγητές/τριες. Τι άλλο να πούμε, δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεν σε λέω Νεοφερμένο μέλος Ο Δεν σε λέω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:44 Ο Δεν σε λέω: #40 29-07-16 22:44 Σας εχουν δωσει emails?????? :O :O :O αυτο ειναι πολυ καλο!!! Μπορεις να τους στειλεις καποιο RATακι και να τους παρακολουθεις και να βλεπεις τα θεματα που βαζουνε :3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: blissele Ilikntas BiteTheDust Βιολετ nicole1982 louminis notis_19 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν κάνω κάποια ερώτηση προσωπικά χρησιμοποιώ "Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων" με το σκεπτικό πως όταν μου απαντήσουν, δεν υπάρχει λόγος να στείλω και δεύτερη φορά για να πω "Ευχαριστώ" και να γεμίζω τα εισερχόμενα του άλλου άχρηστα mail. Αν τώρα στέλνω εργασία δεν ευχαριστώ καν, κλείνω με "Καλή σας ημέρα" (συνήθως "Καλό σας βράδυ" γιατί τις στέλνω και αργά ). Πάντως αν είναι για καθηγητή πανεπιστημίου, καλό θα 'ναι να βάλεις και τον αριθμό μητρώου σου σε παρένθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2015 στις 23:04 Η BLUE SEA έγραψε: #39 11-03-15 23:04 Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό. Εγώ γράφω, Με εκτίμηση, Κοντέσα Ηλιού. Της ίδιας σχολής είμαστε. Μπορεί να φαίνεται κοινότυπο, αλλά καλώς ή κακώς, έτσι το θέλουν και οι καθηγητές/τριες. Τι άλλο να πούμε, δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δεν σε λέω Νεοφερμένο μέλος Ο Δεν σε λέω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:44 Ο Δεν σε λέω: #40 29-07-16 22:44 Σας εχουν δωσει emails?????? :O :O :O αυτο ειναι πολυ καλο!!! Μπορεις να τους στειλεις καποιο RATακι και να τους παρακολουθεις και να βλεπεις τα θεματα που βαζουνε :3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από x_xChristine: Ερώτηση είναι βλακεία να τελειώνω το email με Ευχαριστώ, Χριστίνα (επιθετο μου) ; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι κακό. Εγώ γράφω, Με εκτίμηση, Κοντέσα Ηλιού. Της ίδιας σχολής είμαστε. Μπορεί να φαίνεται κοινότυπο, αλλά καλώς ή κακώς, έτσι το θέλουν και οι καθηγητές/τριες. Τι άλλο να πούμε, δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν σε λέω Νεοφερμένο μέλος Ο Δεν σε λέω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2016 στις 22:44 Ο Δεν σε λέω: #40 29-07-16 22:44 Σας εχουν δωσει emails?????? :O :O :O αυτο ειναι πολυ καλο!!! Μπορεις να τους στειλεις καποιο RATακι και να τους παρακολουθεις και να βλεπεις τα θεματα που βαζουνε :3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σας εχουν δωσει emails?????? :O :O :O αυτο ειναι πολυ καλο!!! Μπορεις να τους στειλεις καποιο RATακι και να τους παρακολουθεις και να βλεπεις τα θεματα που βαζουνε :3 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.