Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Οντως! Εμενα προσωπικα κιολας μαρεσε πολυ η 3η λυκειουΔηλαδη οποιος δεν κανει φροντιστηρια απο την 1η λυκειου ταλαιπωρηθηκε 100000% στην 3η?
Αυτος σας εχουν κανει να πιστευετε,για να πηγαινουν κατι κοροιδα σε λιγο απο το γυμνασιο φροντιστηριο.![]()
Και σιγα την ταλαιπωρια,λες και μας ειπαν να εκτελεσουμε στρατιωτικη αποστολη στο Ιρακ,ελεος δηλαδη με αυτη την προπαγανδα των φροντιστηριων.

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

ναι αυτο το εχω ξαναδιαβασει.. θα μας χρειαστει στη γ ή κανω λαθος;Βασικά το λύκειο είναι πολύ καλύτερο από το γυμνάσιο, να το ξέρετε αυτό.
Επίσης, μην κάνετε τη μαλακία να μη διαβάσετε φέτος φυσική.Τραγικό λάθος.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Ας πούμε πως η ύλη της γ είναι συνέχεια της α. Μεγάλη προσοχή στις κινήσεις και στα ΑΔΜΕ και ΘΜΚΕ.ναι αυτο το εχω ξαναδιαβασει.. θα μας χρειαστει στη γ ή κανω λαθος;
Θα καταλάβεις αργότερα τι είναι αυτά!

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ωχχ για κανε μια μικρη εισαγωγη να αρχισω να καταστροφολογωΑς πούμε πως η ύλη της γ είναι συνέχεια της α. Μεγάλη προσοχή στις κινήσεις και στα ΑΔΜΕ και ΘΜΚΕ.
Θα καταλάβεις αργότερα τι είναι αυτά!![]()

aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

θα καταλαβωΑς πούμε πως η ύλη της γ είναι συνέχεια της α. Μεγάλη προσοχή στις κινήσεις και στα ΑΔΜΕ και ΘΜΚΕ.

γιατι ως κακο;;;Μα ρε παιδια εγω που θα μπω τωρα α' λυκειου δε θεωρω οτι το Λυκειο ειναι το wow ! Και κατι που πρεπει να νιωθω ιδιαιτερα συναισθηματα για αυτο εγω το λυκειο το εχω παρει ως αμοιβαιο κακο ...

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Ευκολα είναι! Από την πιο κατανοητή φυσική που έχω κάνει ποτέ μου!Ωχχ για κανε μια μικρη εισαγωγη να αρχισω να καταστροφολογω![]()

Ο δικός μου ήταν αστέρι! Φέτος βέβαια πήγε το χαμένο κορμί και άλλαξε σχολείο αλλά ντάξει...

Θα μάθετε για επιταχυνόμενες, επιβραδυνόμενες κινήσεις (ναι δεν υπάρχει μόνο η ΕΟΚ

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Οχι αλλα επειδη ολα τα ψωνια κυριως σε κοπελες τις συναντας εκει νομιζω και επειδη θα πρεπει να ξαναχτισω τη φημη μουθα καταλαβω
γιατι ως κακο;;;![]()

Δε μ'αρεσει να μου την μπαινουν και στο Γυμνασιο ειχα την φημη εκεινης που βριζει συνεχεια

aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

sydney96
Δραστήριο μέλος

Ας πούμε πως η ύλη της γ είναι συνέχεια της α. Μεγάλη προσοχή στις κινήσεις και στα ΑΔΜΕ και ΘΜΚΕ.

Από την ύλη της 2ας να προσέξουμε κάτι ιδιαίτερα;Είναι κάτι σημαντικό όπως αυτά;
Dei Gratia
Εκκολαπτόμενο μέλος

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Μπα όχι και τόσο. Είναι λίγο πιο άσχετη αλλά δεν ειναι και πανευκολη. Εμενα οι φυσικες με δυσκολεψαν παρα πολύ φέτος ισως λογω κακων καθηγητων σε σχολείο και φροντιστήριο αλλα και παλι τις μισουσα!ΑΔΜΕ
ΘΜΚΕ
Από την ύλη της 2ας να προσέξουμε κάτι ιδιαίτερα;Είναι κάτι σημαντικό όπως αυτά;
Από ότι μου έχει πει ο φυσικός μου χρειάζεται πιο πολύ η φυσική γενικής από την κατευθυνσης. Στην κατευθυνση να προσεξετε την αυτεπαγωγη αν προλαβετε να την κανετε...
Στη γενικη τα δυο τελευταια κεφαλαια ειναι οι ταλαντωσεις και τα κυματα. Αν προλαβετε να τα κανετε προσεξτε τα.

Απο την υπόλοιπη ύλη της γενικης νομιζω χρειαζονται λιγο πολύ όλα για τις ηλεκτρικες ταλαντωσεις. Λεπτομερειες δεν ξερω θα μπω ηλεκτρικες απο βδομαδα και θα δω!

sydney96
Δραστήριο μέλος

Μπα όχι και τόσο. Είναι λίγο πιο άσχετη αλλά δεν ειναι και πανευκολη. Εμενα οι φυσικες με δυσκολεψαν παρα πολύ φέτος ισως λογω κακων καθηγητων σε σχολείο και φροντιστήριο αλλα και παλι τις μισουσα!
Από ότι μου έχει πει ο φυσικός μου χρειάζεται πιο πολύ η φυσική γενικής από την κατευθυνσης. Στην κατευθυνση να προσεξετε την αυτεπαγωγη αν προλαβετε να την κανετε...
Στη γενικη τα δυο τελευταια κεφαλαια ειναι οι ταλαντωσεις και τα κυματα. Αν προλαβετε να τα κανετε προσεξτε τα.
Απο την υπόλοιπη ύλη της γενικης νομιζω χρειαζονται λιγο πολύ όλα για τις ηλεκτρικες ταλαντωσεις. Λεπτομερειες δεν ξερω θα μπω ηλεκτρικες απο βδομαδα και θα δω!![]()
Μάλιστα.Κάτσε να τα σημειώσω κάπου γιατί θα τα ξεχάσω

Ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως!

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Μην αγχώνεσαι. Σε εμάς όλοι οι καθηγητές καλοί και κακοί μας επεσήμαναν τι πρέπει να μάθουμε καλά γιατί χρειάζεται και του χρόνου οπότε προσέχαμε και πιο πολύ!Μάλιστα.Κάτσε να τα σημειώσω κάπου γιατί θα τα ξεχάσω!Θα ρωτήσω βέβαια ξανά όταν θα κοντεύουμε και για τα υπόλοιπα θετικά μαθήματα.Να είμαι λίγο υποψιασμένη γιατί πολλές φορές με πιάνουν κρίσεις τεμπελιάς
!
Ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως!!

Τίποτα!

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ας βγω λιγο εξω απο το θεμα και πειτε μου ποιοι απο τα ΗΔΗ λυκειοπαιδα ξεκινησαν απο την Α' λυκειου φροντηστηρια και γενικα τι προτεινετε με την ηδη υπαρχουσα πειρα σας. Γενικα δεν εχω σκοπο να ξεκινησω απο τωρα φροντηστηρια εκτος απο 1 ωρα την εβδομαδα φυσικη (αν χρειαστει) και αλλη 1 μαθηματικα
διοτι μολις δω εγω αλλαμπουρνεζικα οσο αφορα τη Φυσικη αλλα και τα Μαθηματικα (πειτε με χαζη) αλλα ανεβαζω πυρετο ! Αν και εχω χαρακτηριστει και φυτο
antwwwnis
Διάσημο μέλος

Ας βγω λιγο εξω απο το θεμα και πειτε μου ποιοι απο τα ΗΔΗ λυκειοπαιδα ξεκινησαν απο την Α' λυκειου φροντηστηρια και γενικα τι προτεινετε με την ηδη υπαρχουσα πειρα σας.
Εγώ σαν απόφοιτος δεν έκανα φροντιστήρια στην Α λυκείου.
Στην Β έκανα μαθηματικά.
Προτείνω να μην κάνετε καθόλου εξτρα μαθήματα στην Α, εκτός αν έχετε μεγάλο πρόβλημα σε κάποιο μάθημα όπως η έκθεση ή η φυσική. Έτσι θα κερδίσετε αρκετή πείρα πάνω στο προσωπικό διάβασμα, που είναι και η πιο σημαντική συνιστώσα επιτυχίας στις πανελλήνιες.
Paracelsus
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και για πειτε μου καλα μου παιδιααυτα τα ΑΔΜΕ και κατι αλλο που εγραψε η sydney96 τι ειναι ?
Ας βγω λιγο εξω απο το θεμα και πειτε μου ποιοι απο τα ΗΔΗ λυκειοπαιδα ξεκινησαν απο την Α' λυκειου φροντηστηρια και γενικα τι προτεινετε με την ηδη υπαρχουσα πειρα σας. Γενικα δεν εχω σκοπο να ξεκινησω απο τωρα φροντηστηρια εκτος απο 1 ωρα την εβδομαδα φυσικη (αν χρειαστει) και αλλη 1 μαθηματικα
διοτι μολις δω εγω αλλαμπουρνεζικα οσο αφορα τη Φυσικη αλλα και τα Μαθηματικα (πειτε με χαζη) αλλα ανεβαζω πυρετο ! Αν και εχω χαρακτηριστει και φυτο
Στη Φυσική φέτος θα μάθεις τόσο το Θεώρημα Μεταβολής της Κινητικής Ενέργειας όσο και την Αρχή Διατήρησης της Μηχανικής Ενέργειας ... Θα τα μάθεις φέτος και είναι όντως χρήσιμα για τη Φυσική στην Α' ...
Εγώ φέτος έκανα Φυσική (1 ώρα), Χημεία (1ώρα) και Μαθηματικά (Άλγεβρα & Γεωμετρία) (2 ώρες) για συντήρηση περισσότερο του βαθμού ...
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Υπάρχουν καθηγητές που πετάνε και γίνεται φανταστικό μάθημα, ενώ άλλοι που βαριούνται τη ζωή τους. Εμείς τύχαμε σε φοβερό καθηγητή στην Α και στη φυσική και στα μαθηματικά, ενώ πχ στην β ο φυσικός έκανε σε 1 ώρα 1 άσκηση !
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.