Yannis92
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Irodis
Δραστήριο μέλος

Ποποπο πολυ τρεξιμο εριξα ρε γαμοτο αλλα και σουπερ διατροφη με φρουτα πολλα..!
εχω ακομα αλλα 2 μεχρι την Παρασκευη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος

κάνεις κακό στον εαυτό σου όταν τον υποβάλλεις σε τέτοιες διαδικασίες.Να τα έχανες τότε που έπρεπε..
Irodis
Δραστήριο μέλος

τωρα πρεπει αν και εχτες μπορω να πω ξεφυγα λιγο και εφαγα μια μικρη λακτα! εχω μερικες μερες ακομη
τα μονο που τρωω ειναι λιγα μακαρονια μαυρα βεβαια για ενεργεια ακομη τονους και φρουτα πολλα για να δουμε!
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

Πίνω σίγουρα 10 ποτήρια νερό την ημέρα,πηγαίνω μία φορά την εβδομάδα χορό, και γενικά όποτε έχω χρόνο πηγαίνω για περπάτημα...αλλά δεν χάνω..

_Ηρώ_
Δραστήριο μέλος

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

_Ηρώ_
Δραστήριο μέλος

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Αρχικά, είναι πρόοδος που αναγνωρίζεις τον <<κάλλο>>!ασχετο..αλλα ποσα γευματα πρεπει να τρωμε την ημερα?εγω πασχω απο καλλο στον εγκεφαλο..αν και δεν ειμαι καθολου παχουλη και ο δεικτης μαζας σωματος μου ειναι στα φυσιολογικα ορια θελω να λεπτυνω,να λεπτυνω και να λεπτυνω...δηλαδη επειδη θα με θεωρω παχουλη μπορει να φαω και 3 γευματα την ημερα...ενα γαλα,το μεσημεριανο και δημητριακα διαιτης για βραδυ..αυτος ο καλλος πως αντιμετωπιζεται?
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Δε μπορώ να σου πω κάτι που δεν εφαρμόζω κι εγώ. Γιατί...έχω κι εγώ πολλούς <<κάλλους>>.χαχαχαεννοειτε!αλλα κατι πιο χειροπιαστο?
![]()

fockos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

λοιπον εχουμε και λεμε δινω φετος πανελληνιες ...ειμαι 1.72 ..στην αρχη της χρονιας ημουν 88 και τωρα πριν λιγο ζυγιστηκα και ειμαι ...98...εχω απελπιστει ειλικρινα θελω απο την καινουρια χρονια να μαζευτω λιγακι...βασικα πολυυυ γτ δεν τα βλεπω καλα τα πραματα το κακο ειναι οτι εχουμε κανονισει με τη κολλητη μου να παμε διακοπες εδω και κει το καλοκαιρι και πως 8α βγω ετσι στην παραλια???αφηστε που δεν εχω καθολου χρονο για γυμναστικη...ωχ παναγια μμ...τι να κανω ρ παιδιαα???![]()
88 κιλά είναι όντως πολλά και τα 98 ακόμα περισσότερα για το ύψος σου

προσπάθησε τώρα να μην τσιμπολογάς τώρα μέχρι τις πανελλήνιες, οι 3 μήνες του καλοκαιριού είναι αρκετοί για να χάσεις βάρος και εγώ τότε έχασα πολλά κιλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

λοιπον εχουμε και λεμε δινω φετος πανελληνιες ...ειμαι 1.72 ..στην αρχη της χρονιας ημουν 88 και τωρα πριν λιγο ζυγιστηκα και ειμαι ...98...εχω απελπιστει ειλικρινα θελω απο την καινουρια χρονια να μαζευτω λιγακι...βασικα πολυυυ γτ δεν τα βλεπω καλα τα πραματα το κακο ειναι οτι εχουμε κανονισει με τη κολλητη μου να παμε διακοπες εδω και κει το καλοκαιρι και πως 8α βγω ετσι στην παραλια???αφηστε που δεν εχω καθολου χρονο για γυμναστικη...ωχ παναγια μμ...τι να κανω ρ παιδιαα???![]()
Σε διατροφολογο,η μονη λυση.Οποια διαιτα και να χρησιμοποιησεις θα σε εξαντλησει,πραγμα που θα ζημιωσει και τα μαθηματα σου.Δυσκολα.παντως θα καταφερεις να χασεις κιλα.Κοιτα να μην παρεις αλλα.Γιατι κακα τα ψεμματα προς τον απριλη θα καθεσαι ολη μερα να διαβαζεις.
Υγ πρεπει να χασεις αρκετα κιλα για φτασεις στο φυσιολογικο.Δεν το λεω απο αποψη εικονας/κομπλεξισμου,αλλα απο αποψη για μια υγειη κατασταση βαρους σωματος.
Itach1
Διάσημο μέλος

88 κιλά είναι όντως πολλά και τα 98 ακόμα περισσότερα για το ύψος σου
προσπάθησε τώρα να μην τσιμπολογάς τώρα μέχρι τις πανελλήνιες, οι 3 μήνες του καλοκαιριού είναι αρκετοί για να χάσεις βάρος και εγώ τότε έχασα πολλά κιλά.![]()
+ οτι ειναι και κοπελα....
Ειναι παρα πολλα τα κιλα που πρεπει να χασεις,πανε σε καποιον διαιτολογο και ξεκινα το τρεξιμο.
fockos
Επιφανές μέλος

Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

Μονο ο διαιτολογος ειναι η λυση σε αυτες τις περιπτωσεις.Επισης,αντενδυκνειται η τοσο αυστηρη διαιτα (38 κιλα!!) σε συνδυασμο με αυξημενες υποχρεωσεις και φορτωμενο προγραμμα οσον αφορα στο σχολειο/φροντ/εξετασεις/διαβασμα.
Υγ αμα το χεις αποφασισει,οπως γραφεις παραπανω,τι γραφεις στο θεμα,ζητωντας συμβουλες;Την ευλογια μας ζητας;
Solmyr
Δραστήριο μέλος

μην ακους αυτους που σου λενε να πας σε διατροφολογο.αυτα βλακειες ειναι
αυτο που πρεπει να κανεις ειναι παρα πολυ απλο.κοβεις τη μασα.τρωγε πρωι και μεσημερι χωρις ψωμι.σκοπος ειναι να πεινασεις.αν δεν αντεχεις τρωγε και το βραδυ κατι ελαφρυ πχ γιαουρτι ή φρουτο.
επισης δικαιολογιες του στυλ δεν εχω καθολου χρονο για γυμναστικη δεν τις δεχομαι.χρονος υπαρχει...μπορεις να βρεις καλλιστα μιση ωρα για να τρεξεις 2-3 φορες την εβδομαδα.
η λυση ειναι μια...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ...ο διαιτολογος θα σου πει 4-5 γευματα την ημερα και τα υπολοιπα γνωστα...
αυτα στα λεω απο προσωπικη εμπειρια.ειδα ανθρωπους να χανουν παρα πολλα κιλα με το να μην τρωνε το βραδυ...οπως επισης το μεγαλυτερο ποσοστο αυτων που απευθύνθηκαν σε διαιτολογο δεν καταφεραν τιποτα...
υπαρχουν btw και οι χημικες διαιτες τις οποιες ομως δε σου συνιστω αν εισαι σε κρισιμη χρονια οπως πχ γ λυκειου
Τελος η πρωτη εβδομαδα ειναι δυσκολη.μετα το στομαχι κλεινει και συνηθιζεις στο λιγο φαγητο.
fockos
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.