Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Χαχαχαχ!! Εεε δεν είναι ακριβώς έτσι!! Έχει πλάκα... Δε λέω να δουλεύεις και να δίνεις ελπίδες σε κάποιον που δεν θες!! Όοοχι!!Εγώ για την άλλη περίπτωση λέω!!
Πίστεψέ με,δεν έχει καθόλου πλάκα να ξαγρυπνάς τις νύχτες κοιτώντας τον τοίχο.

Και στην τελική -μεταξύ μας τώρα- περισσότερο αυτό το κάνουν οι άντρες παρά οι γυναίκες!! Δεν θα γίνει κάτι αν σας δουλεύουμε κι εμείς λιγάκι. Σιγά!!
Ιδέα δεν έχω,αλλά εμένα με νοιάζει να διαφυλάξω τα συμφέροντα του φύλου μου,χέστηκα για εσάς

Χαχαχα και μου άρεσε πολύ ο διαχωρισμός που έκανες "γυναίκες" - "αγόρια"
Τα καημένα τα αγοράκια εεε;![]()
Νομίζω τυχαία το βαλα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος

απλα θελει γενικα πολυ προσοχη το ζητημα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για εσένα!! Για την άλλη όμως;Πίστεψέ με,δεν έχει καθόλου πλάκα να ξαγρυπνάς τις νύχτες κοιτώντας τον τοίχο.![]()
Και αυτό είναι το ωραίο!! Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να τσατιστεί ο άλλος και να πει "αι σιχτιρ" στο τέλος αλλά δεν πειράζει. Το θέμα είναι να το πας ως εκεί που σε παίρνει!!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αβίαστα μπορεί τελείως στην τύχη όμως όχι!! Όλο αυτό αντικατοπτρίζει την γενικότερη θεωρία σου πάνω στο θέμα. Από την μία πλευρά οι "γυναίκες" και από την άλλη τα "αγόρια" ή καλύτερα τα "αγοράκια"Νομίζω τυχαία το βαλα
Πρέπει να το ψάξεις!!
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

Ρε Άλεξ, είναι 14 χρονών η κοπέλα...χαλάρωσε...δεν είναι και τόσο σοβαρά τα πράγματα!![]()
![]()
οταν εγραψε το μνμ δεν το ξερα τωρα το μαθαινω

@shadow μας ελειψες

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Για εσένα!! Για την άλλη όμως;
Και αυτό είναι το ωραίο!! Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να τσατιστεί ο άλλος και να πει "αι σιχτιρ" στο τέλος αλλά δεν πειράζει. Το θέμα είναι να το πας ως εκεί που σε παίρνει!!![]()
Χίλια συγγνώμη που δεν γουστάρω κοπέλες που τους αρέσει να με βασανίζουν.

Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

Χίλια συγγνώμη που δεν γουστάρω κοπέλες που τους αρέσει να με βασανίζουν.![]()
Πάνε διάβασε φυσική γιατί αυτό που πες θα το μετανιώσεις αν κάποια στιγμή γουστάρεις καμιά χαμηλοβλεπούσα που θα κάνει το πουλί να ντρέπεται μόνο και μόνο που είναι πουλί.
Κανόνισε ε.
Πάντα μας αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Στο τέλος μου ζήτησε αυτός να βγούμε, που στην ουσία εγώ είχα κάνει το 1ο βήμα.

Οπότε, ναι, αρχίζεις από μικρά καρφάκια/υπονοούμενα και προφανώς του δείχνεις το ενδιαφέρον σου πλαγίως -όχι αδιαφορία-, κι αν δεις ότι έχει ανταπόκριση σιγά σιγά κάντο όλο και πιο έντονο σε σημείο που θα καταλάβεις κι εσύ ότι του αρέσεις, αν δεις ότι δεν νιώθει και δε πιάνει τα μηνύματα ή ότι σε αποφεύγει, άστον και ξέχνα τον.
Υπάρχουν κι άλλοι.
hellen_love
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Κάποιες φορές είναι απαραίτητο να βάζουμε τόνους...Να ρωτησω κατι εγω τωρα σε ενα αγορι πως μπορουμε να του πουμε μαλακα οτι μας αρεσει?![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Μ... ! Μου αρέσεις!

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

~Dida~
Δραστήριο μέλος

Μαρία νομίζω οτι ισχύουν τα ίδια με την Ελένη.. Αν και δεν μας είπες τι παίζει μεταξύ σας.
Εξήγα μας..

Μαρία νομίζω οτι ισχύουν τα ίδια με την Ελένη.. Αν και δεν μας είπες τι παίζει μεταξύ σας.
Εξήγα μας..
Τον γνωριζω 5 χρονια περιπου και ειναι 2 χρονια μεγαλυτερος μου και ειμαστε φιλοι σχετικα καλοι.Περσι για ενα εξαμηνο ειχε δειξει οτι ενδιαφερεται αλλα μετα ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.