Πώς να πλησιάσω μια κοπέλα;

SonnY

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο SonnY αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 273 μηνύματα.
Ξεκινα γυμναστηριο, παρε iPhone, ασε μουσάκι.
Και προ πάντων να έχεις βλέμμα που να δειχνει πως εισαι προβληματισμένος/απελπισμένος.
Πήγαινε σε μπαράκια που συχνάζουν μικρότερες. ;)
Συγχαρητηρια! Μολις αποκτησες κοπελα!
Σε δύο μήνες περιμένουμε να δούμε νέο θρεντ με τίτλο :"Θέλω να χωρίσω, αλλά δε ξέρω πως"
..................................
Η απλά μπορείς να περιμένεις και αν ισχύουν όσα μας λες στην περιγραφή του χαρακτήρα σου, θα βρεθεί κάποια που θα σε εκτιμήσει γι αυτο που είσαι και θα θελει να στε μαζι.

ΥΓ: Κανένα κορίτσι δεν πρόκειται να σε πλησιασει. Πρεπει εσυ να κανεις την κινηση. Και αν σου αρνηθει, ξαναπροσπαθησε. Τα κορίτσια θέλουν επιμονή για να τις ρίξεις και μετά υπομονή για να μην τις χωρίσεις :P :P :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,817 μηνύματα.
Ά ρε SoonY έχεις γίνει master chef στις...ερωτικές σχέσεις. :P
Eσύ και η Μενεγάκη ένα πράμα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Andante

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Andante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 222 μηνύματα.
ΔΕΝ είσαι καθόλου άτυχος φίλε. Δύο αποτυχίες στη σειρά είναι απόλυτα φυσιολογικό. Αν ρωτήσεις τον μέσο "κάγκουρα" (αυτόν που ζηλεύεις) πόσα χρήματα, χρόνο και προσπάθεια έχει επενδύσει και πόσες αποτυχίες έχει φάει μέχρι να τελειοποιήσει το καμάκι του θα σοκαριστείς. Κάποιοι μπορεί και να σου πούν οτι είχαν και μία 1 επιτυχία στις 30 προσπάθειες. Για να βρείς κοπέλα φοιτήτρια στην ηλικία που ψάχνεις πρέπει να παίζεις μπάλα με δεκάδες γυναίκες ταυτόχρονα, να αποκτήσεις "στέκι", να βγαίνεις σχεδόν κάθε μέρα για καφέ-κλάμπ, να μεγαλώσεις τον κοινωνικό σου κύκλο κάνοντας παρέα και με ανθρώπους που μπορεί και να μην σε εκφράζουν και να επενδύσεις πολλά χρήματα σε εμφάνιση, ντύσιμο, αυτοκίνητο/μηχανή να ασχολείσαι και πολύ ώρα με facebook...(όσο και να ακούγεται ελεεινό είναι αληθινό) και να ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ακόμα και αν η άλλη σου δίνει άκυρο (το τελευταίο εφαρμόζεται σχεδόν αποκλειστικά στην Ελλάδα..)

Δυστυχώς αυτή είναι σήμερα η μόνη μαθηματικά βέβαιη συνταγή επιτυχίας τουλάχιστον στην Ελλάδα.

Και φυσικά αυτός ο τρόπος ζωής έχει και τις ανάλογες συνέπειες, για παράδειγμα τη σχολή ξέχνα την όσο κάνεις αυτή τη δουλειά και ακόμα και αν κάποια στιγμή αποφασίσεις να την τελειώσεις πολύ πιθανόν να έχεις προβλήματα συγκέντρωσης, όρεξης να διαβάσεις κτλπ. Επίσης να περιμένεις και πολλές αποτυχίες και ερωτικές απογοητεύσεις στην πορεία.

Κάποιοι που βρήκαν την γυναίκα των ονείρων τους χωρίς προσπάθεια απλώς στάθηκαν ή υπερβολικά τυχεροί ή είχαν πολύ γεμάτο πορτοφόλι και γερό πόστο.

Για τον λόγο αυτό σου προτείνω να ασχοληθείς με πιο παραγωγικά πράγματα και να δώσεις βάση εκεί (στις σπουδές σου, σε κάποιο χόμπι) και να ξεχάσεις για λίγο τις γυναίκες. Προσπάθησε να αντλήσεις χαρά και ικανοποίηση από αυτά και θα δείς οτι σε μερικά χρόνια όταν θα αποκατασταθείς και επαγγελματικά ο τροχός θα γυρίσει. Μέχρι τότε έχε τα μάτια σου ανοικτά γιατί μπορεί να σου έρθει και απο εκεί που δεν το περιμένεις αν είσαι τυχερός.

Προσπάθησα ως μεγαλύτερος να σου περιγράψω όσο πιο ρεαλιστικά και "ωμά" την κατάσταση ώστε να πάρεις την σωστή απόφαση και να ξεφύγεις από την μίζερη ιδέα του "δεν βρίσκω κοπέλα"
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,817 μηνύματα.
ΔΕΝ είσαι καθόλου άτυχος φίλε. Δύο αποτυχίες στη σειρά είναι απόλυτα φυσιολογικό. Αν ρωτήσεις τον μέσο "κάγκουρα" (αυτόν που ζηλεύεις) πόσα χρήματα, χρόνο και προσπάθεια έχει επενδύσει και πόσες αποτυχίες έχει φάει μέχρι να τελειοποιήσει το καμάκι του θα σοκαριστείς. Κάποιοι μπορεί και να σου πούν οτι είχαν και μία 1 επιτυχία στις 30 προσπάθειες. Για να βρείς κοπέλα φοιτήτρια στην ηλικία που ψάχνεις πρέπει να παίζεις μπάλα με δεκάδες γυναίκες ταυτόχρονα, να αποκτήσεις "στέκι", να βγαίνεις σχεδόν κάθε μέρα για καφέ-κλάμπ, να μεγαλώσεις τον κοινωνικό σου κύκλο κάνοντας παρέα και με ανθρώπους που μπορεί και να μην σε εκφράζουν και να επενδύσεις πολλά χρήματα σε εμφάνιση, ντύσιμο, αυτοκίνητο/μηχανή και να ασχολείσαι και πολύ ώρα με facebook...(όσο και να ακούγεται ελεεινό είναι αληθινό)

Όσο και αν είναι άκρως αληθινό, είναι συνάμα, ελεεινό. :hmm: Πόσο χαμηλά έχουμε πέσει φίλτατε; Το αυτονόητο να θέλει σπατάλη χρόνου και εσωτερικής ηρεμίας με συνέπειες μακροπρόθεσμες π.χ. αποσυντονισμένες σπουδές.


Θα έρθουν τώρα οι κοπέλες του φόρουμ να δώσουν συμβουλές συμπεριφοράς και τρόπου επικοινωνίας, που οι ίδιες απορρίπτουν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

laurentides

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα.
Πάντως για να ερωτευτεί κανείς θέλει αρκετή δουλειά με την έννοια ότι δεν ερωτεύεται με το που θα δει κάποιον (με το καλημέρα σας δηλαδή) αλλά με τον καιρό μέσα από τις συζητήσεις ,τις κουβέντες κ.ο.κ
Το να βρεθεί γκόμενος/γκόμενα ας πούμε πως έχει μια σχετική ευκολία αλλά το να ερωτευτεί κάποιος είναι αρκετά σπάνιο (συντρέχουν χιλιάδες λόγοι από ένα απλό αα τι ωραίος/ωραία που είναι αυτός/αυτή)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

goth

Νεοφερμένος

Η Kατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Αν είναι δυνατόν!! Το τι βλέπω εδώ μέσα, δε λέγεται :P

Σε αυτές που θέλουν μεγαλύτερους (το έχω ξαναπεί):

_______________________
Δεν έχει λογική αυτό το πράγμα!
Ακόμη και ένας μικρότερός σας ηλικιακά μπορεί να έχει κάτι που δεν έχουν οι υπόλοιποι και να σας αγαπάει πραγματικά. Όχι να σας παίρνει και να σας πετάει σαν στημένες λεμονόκουπες. Πού είναι ο ρομαντισμός, όταν απαραίτητη προϋπόθεση είναι η μεγαλύτερη ηλικία του "αγοριού" σας;

Η καραμέλα του "τα κορίτσια ωριμάζουν πιο γρήγορα" πρέπει να σταματήσει. Και το παιδί που είναι στο προτελευταίο θρανίο είναι ώριμο, αλλά δεν βλέπω να το προσεγγίζετε. Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι η ωριμότητα δεν είναι το αυτοκίνητο ή το μηχανάκι, ούτε η μεγαλύτερη ηλικία. Έχετε αναρωτηθεί, οι κοπέλες, γιατί σας πλησιάζουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και ζητούν σχέση από εσάς; Είστε η εύκολη λεία, καθότι μικρές και άμαθες. Ο "μεγαλύτερος" και "πιο ώριμος" τις περισσότερες φορές σας εκμεταλλεύεται, για να πουλήσει μούρη στους φίλους τους και να δείξει ότι "έβγαλε γκόμενα", την στιγμή που οι φίλοι του είναι μπακούρια. Και ναι, αυτό συμβαίνει στις "ώριμες" ηλικίες των 18-24 (για να μην πω 30:P).

Ενώ μπορείτε να ζήσετε τον έρωτα με κάποιον (συνομήλικο κατά κύριο λόγο), ο οποίος σας αγαπάει και σας νοιάζεται, εν τούτοις τον φτύνετε γιατί θέλετε να είστε μαζί με τον πιο "ώριμο" 18χρονο που θα σας θέλει για ένα τετράμηνο.
____________
Τώρα αν δεν ψάχνετε κάποιον να ερωτευθείτε, μπορείτε κάλλιστα να πάτε με κάποιον συνομήλικο και να περάσετε καλύτερα απ' ό,τι με έναν μεγαλύτερο (λαϊκιστί ξεπέτα:P). Άλλωστε, πού ξέρετε, μπορεί ο συνομήλικός σας να έχει "μεγαλύτερα προσόντα" απ' ότι οι 18-24:P (τουλάχιστον όσον αφορά τους μαθητές λυκείου).

Και αυτή είναι η σκληρή αλήθεια. Όποιος/α δεν τη δέχεται, κακό του κεφαλιού του.

Αυτή η καραμέλα ότι τα κορίτσια είναι πιο ώριμα είναι η αλήθεια.Το αν τα κορίτσια έχουν γίνει επιφανειακά πλέον και το μόνο που τους νοιάζει είναι να έχουν έναν γκόμενο με μηχανάκι είναι άλλο...Η αλήθεια είναι ότι τα κορίτσια ωριμάζουν πιο γρήγορα κι αυτό μπορείς να το δεις κι από βιολογική πλευρά.1ον επειδή γεννάνε(και όχι δεν είναι απλό πράγμα) 2ον επειδή ξεκινάνε την μείωση(ωογένεση)από την εμβρυακή ζωή κι 3ον γι'αυτό ακριβώς σταματάνε να τεκνοποιούν μετά τα 50.Αν το δεις από κοινωνιολογική πλευρά οι γυναίκες είναι πιο <<γήινες>> δηλαδή χρησιμοποιούν πιο πολύ την λογική απ'ότι οι άντρες κι αυτό ακριβώς δημιουργεί το χάσμα μεταξύ των δύο φύλων.Στα μάτια των αντρών οι γυναίκες γίνονται κυνικές ενώ στην πραγματικότητα είναι απλά ρεαλίστριες κι οι άντρες <<ονειροπόλοι>>-χαλαροί.Έτσι,ναι οι γυναίκες ωριμάζουν πιο γρήγορα από τους άντρες κι όπως προανέφερα άλλο αν στην σημερινή τα έχουμε αναιρέσει όλα κι έχουμε γίνει υπερφίαλοι <<αγνωστικιστές>> που αμφισβητούν ακόμα και την πραγματικότητα.
Όσο αναφορά ότι μπορούμε να ζήσουμε έναν εξίσου ωραίο έρωτα με έναν συνομήλικό μας ή μικρότερο,δεν είπε κανείς ότι δεν ισχύει,απλά σπανίζει.Και χρησιμοποιώ την φράση σου και λέω ας σταματήσει πια αυτή η καραμέλα ότι οι μεγάλοι θέλουν να σε εκμεταλλευτούν!Θα το κάνουν αν τους ΑΦΉΣΕΙΣ να σε εκμεταλλευτούν δηλαδή κάτι κοπέλες που θέλουν τον άντρα μεγαλύτερο μόνο επειδή είναι μεγαλύτερος και κάνουν φιγούρα στις φίλες τους,οπότε το ζητάει ο οργανισμός τους,κι ας μην το διευρύνουμε κι άλλο...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 892943

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Τέτοια μηνύματα πραγματικά μου προκαλούν ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία μου τη δίνει να βλέπω αγοράκια να κλαίγονται επειδή δεν έχουν κορίτσι απ' την άλλη με στεναχωρεί όταν όντως είναι τόσο καλά παιδιά κι έχουν τους κόσμου τις καλές προθέσεις. Ξέρεις φαντάζομαι ότι υπάρχουν και χειρότερες περιπτώσεις από σένα, σωστά; Λοιπόν, μιας και ξέρεις να μιλάς και να κυκλοφορείς στον κόσμο, τότε έχεις όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να καταφέρεις αυτό που θέλεις. Απ' τον τρόπο που γράφεις σε κόβω για καλό κι ευγενικό παιδί με καλούς τρόπους. Δε χρειάζεσαι κάτι άλλο. Μ' όλα αυτά, μπορείς να κάνεις τι προσπάθειές σου.

Αλήθεια δυο κοπέλες σου άρεσαν τόσο πολύ μόνο όλ' αυτά τα χρόνια; Δεν σ' άρεσε ποτέ καμμιά κοπέλα τόσο πολύ ώστε να πας να της πεις πώς νιώθεις; Δεν είναι κακό και το ξέρεις. Είναι ανθρώπινο να εξωτερικεύεις αυτό που νιώθεις, άσχετο το τι θα ακολουθήσει. Δε πιστεύω να φοβάσαι, να ντρέπεσαι ή κάτι τέτοιο; Γιατί αυτά είναι γελοιότητες. Αυτά τα ξεπερνάς, θες δε θες.

Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι συνέχεια, να μην γίνει προέκταση του εγώ σου αυτό το πράγμα, να μη σε τυραννά καθημερινά. Είναι που 'ναι ζόρι, αν το τραγικοποιείς κι εσύ ο ίδιος τότε όντως είναι άσχημο συναίσθημα. Μην γίνεσαι drama queen: κανείς δεν τους/τις συμπαθεί.

Να μην ξεχάσω να σου πω ότι η κατάστασή σου δεν είναι... πώς να το πω... σοβαρή! Δεν είναι κάτι πρωτάκουστο αυτό το πράγμα. Μην ανηχυχείς ότι είσαι συ και κανένας άλλος με τέτοια προβλήματα. Να σου θυμήσω ότι είναι από τα θέματα στα οποία βρίσκεις λύση; Γιατί υπάρχουν και άλυτα κι αυτό δεν είναι μέσα σ΄αυτά...

Απάντα μου λίγο σ' αυτό αν μπορείς: αυτόν τον καιρό σ' αρέσει κάποια κοπέλα από τη σχολή σου ή και γενικά;

"Stand up and walk. Keep moving forward. You' ve got two good legs. So get up and use them. You' re strong enough to make your own path" Edward Elric, Fullmetal Alchemist
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,817 μηνύματα.
Κάπου είχα διαβάσει ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο ανθεκτικές στον σωματικό πόνο από τους άντρες. Είχαν υποβάλλει πειραματικά, έναν άνδρα σε πόνο ισάξιο του τοκετού, και λύγισε. Αυτό νομίζω παίζει βασικό ρόλο στην φυσιολογία των 2 φύλων. Αν το δούμε και στις Αρχαίες εποχές, η γυναίκα είχε σημαντική θέση στην κοινωνία αφού ήταν ο αρχηγός του σπιτιού π.χ. Θεά Εστία, κόρη της Θεάς Ήρας. Οι άνδρες είχαν "λόγο" έξω από το σπίτι. Αυτό σημαίνει ότι μια γυναίκα ρύθμιζε την ζωή και την οικο-νομία στο σπίτι π.χ. την ανατροφή των παιδιών, την μαγειρική,...κλπ. Δηλαδή, είχαν πολύ διευρυμένους και πολυεπίπεδους ρόλους που απαιτούν ωριμότητα και υπευθυνότητα χωρίς να θέλω να μειώσω το φύλο μου. Οι άνδρες είχαν άλλου είδους αρμοδιότητες που συμπλήρωναν την γυναικεία αδυναμία. Η έλλειψη των υλικών ανέσεων συνεπαγόταν μια ζωή πιο σκληρή. Αυτό είχε άμεση επίπτωση στην χρήση μυϊκής δύναμης και πνευματικής ευελιξίας. Το ένα φύλο συμπλήρωνε το άλλο. Στη σημερινή εποχή, τα πράγματα λειτουργούν σε διαφορετικό "ρελαντί". Ο άνδρας έχει χάσει μεγάλο μέρος του πεδίου δράσης του αφού η τεχνολογία έχει υποκαταστήσει πολλές διαδικασίες. Έρμαιο αυτών είναι και η γυναίκα. Η σημερινή εποχή είναι ένα μεγάλο πείραμα: τα πειραματόζωα, δηλαδή, οι άνθρωποι προσπαθούν να επιβιώσουν με άχρηστα "δεκανίκια" τα οποία καλύπτουν τη διαφορετικότητα των δυο φύλων. Έτσι βλέπουμε τις γυναίκες πιο "διεκδικητικές" από τους άνδρες. Οι άνδρες είναι σε μια κατάσταση αμηχανίας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δημοσιοκαφρος-γραφος

Διακεκριμένο μέλος

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6,852 μηνύματα.
1 πραγματα μ τα σπαει εμενα.η απαντηση π εχω παρει τις περισσοτερες φορες.
Σε βλεπω μονο φιλικα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

danilo_1995

Νεοφερμένος

Ο danilo_1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
φιλε μου εδω και 4 μηνες μου αρεσε μια κοπελα απο αλλη σχολη που ηταν κοντα στη δικια μου και οταν της ειπα τι νιωθω μου απαντησε οτι εχει 5 χρονια σχεση...ολο αυτο το σκηνικο εγινε πριν ενα μηνα απο τοτε δε μου αρεσε αλλη οχι.επισης δε ζω στον κοσμο μου -το ξερω παρα πολυ καλα οτι υπαρχουν σαφως σοβαροτερα προβληματα αλλα εγω το εχω παρει τοσο κατακαρδα που βρισκομαι σε απελπιστικη κατασταση.ευτυχως την ψυχολογια αυτην δεν τη βγαζω προς τα εξω αλλα μονο οταν ειμαι μονος κυριως.Ειναι η 1η φορα που εφτασα σε σημειο να γραφω το προβλημα μου αυτο σε site κατι θα σημαινει αυτο...και για να τελειωνω κατι φιλοι μου ειπαν παραπανω οτι ψαχνω κατι μονιμο αηδιες.Δεν ειπα ποτε οτι εγω θελω να βρω μια στη ζωη μου να κανουμε 20 χρονια σχεση και να παντρευτουμε.Απλα θελω να κανω την αρχη και δυσκολευομαι αφανταστα μετα ειμαι σιγουρος οτι θα βρω τον δρομο μου.Απλα η αρχη δεν ερχεται οσο περναει ο καιρος γι αυτο νιωθω ολο και χειροτερα αυτα ειχα να πω...:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Kurosaki

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα.
Οι περίφημοι "κάγκουρες" που ανέφερες έχουν σχέσεις της ποσότητας και όχι της ποιότητας. Μόνο δήθεν ντίβες και μπουρναζογκόμενες με IQ μπρόκολου τους κάθονται και όλα βασίζονται στο πάθος και στο σεξ. Αφού δεν έχεις μπλέξει ακόμα τυχερός είσαι, μην κάνεις όμως τη μαλακία και αλλάξεις το χαρακτήρα σου... δεν αξίζει. Κάνε υπομονή, συγκεντρώσου στις σπουδές σου και είμαι σίγουρος πως αργά ή γρήγορα θα βρεις μια πραγματικά όμορφη (ψυχή τε και σώματι) κοπέλα που θα σε εκτιμήσει γι' αυτό που είσαι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δημοσιοκαφρος-γραφος

Διακεκριμένο μέλος

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6,852 μηνύματα.
Καλα οντως και αυτο με τους καγκουρες ξεφτιλα. Κανουν μερικα 13χρονα οτι ξερουν τα παντα για το σεξ αλλα δεν πιστευω να ξερουν και πολλα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,817 μηνύματα.
1 πραγματα μ τα σπαει εμενα.η απαντηση π εχω παρει τις περισσοτερες φορες.
Σε βλεπω μονο φιλικα

Ναι, έχει γίνει φίλος σου ενώ δεν σε ξέρει πάνω από 4-5 χρόνια, και έχετε κάνει μαζί στρατό. :P
Για τέτοιου είδους φιλία μιλάμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

methexys

Τιμώμενο Μέλος

Η methexys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 9,090 μηνύματα.
1 πραγματα μ τα σπαει εμενα.η απαντηση π εχω παρει τις περισσοτερες φορες.
Σε βλεπω μονο φιλικα
Δηλαδή αν σας λέμε μια και έξω ότι απλά δεν σας γουστάρουμε θα σας αρέσει περισσότερο; για να ξέρουμε :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,817 μηνύματα.
kurosaki και μια μπουρναζογκόμενα με IQ μπρόκολου δεν παύει να είναι κοπέλα! Σε παρακαλώ, θα ξεσηκωθεί για διαμαρτυρίες ο σύλλογος τους και ο σύλλογος των (βαμμένων) ξανθιών. :P :hehe: Αυτές συντηρούν το marketing. Περιοδικά, κολόνιες, καφετέριες, ποτάδικα, σκυλάδικα, μπομπάδικα, συνεργεία αυτοκινήτων, σουτιενάδικα, ...ζουν από αυτές. Επίσης ανεβάζουν και νούμερα τηλεθέασης στην Αννίτα.

Νομίζω, Βάσια η εξ' αρχής ειλικρίνεια βάζει κάποια πράγματα στη θέση τους. Καλύτερα η απόρριψη μια και έξω παρά η γνωστή ατάκα ή το παιχνίδι χωρίς ελπίδες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δημοσιοκαφρος-γραφος

Διακεκριμένο μέλος

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6,852 μηνύματα.
Ναι, έχει γίνει φίλος σου ενώ δεν σε ξέρει πάνω από 4-5 χρόνια, και έχετε κάνει μαζί στρατό. :P
Για τέτοιου είδους φιλία μιλάμε.
Μιλάω για τις συμαθητριες μου που τις ξερω απο μικρος
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DarthFederer

Διάσημο μέλος

Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,281 μηνύματα.
Δηλαδή αν σας λέμε μια και έξω ότι απλά δεν σας γουστάρουμε θα σας αρέσει περισσότερο; για να ξέρουμε :P

Oh yes γιατι μερικοι που δν την εχουν παθει πιστευουν οτι οντως τους βλεπει μια κοπελα φιλικα και μετα προσπαθουν να την κανουν να τους ερωτευτει. Οποτε ναι, απο το να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας πειτε μια φορα την αληθεια...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 875331

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Δηλαδή αν σας λέμε μια και έξω ότι απλά δεν σας γουστάρουμε θα σας αρέσει περισσότερο; για να ξέρουμε :P
ΝΑΙ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δημοσιοκαφρος-γραφος

Διακεκριμένο μέλος

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6,852 μηνύματα.
Δηλαδή αν σας λέμε μια και έξω ότι απλά δεν σας γουστάρουμε θα σας αρέσει περισσότερο; για να ξέρουμε :P
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι το προτιμαω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 892943

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
φιλε μου εδω και 4 μηνες μου αρεσε μια κοπελα απο αλλη σχολη που ηταν κοντα στη δικια μου και οταν της ειπα τι νιωθω μου απαντησε οτι εχει 5 χρονια σχεση...ολο αυτο το σκηνικο εγινε πριν ενα μηνα απο τοτε δε μου αρεσε αλλη οχι.επισης δε ζω στον κοσμο μου -το ξερω παρα πολυ καλα οτι υπαρχουν σαφως σοβαροτερα προβληματα αλλα εγω το εχω παρει τοσο κατακαρδα που βρισκομαι σε απελπιστικη κατασταση.ευτυχως την ψυχολογια αυτην δεν τη βγαζω προς τα εξω αλλα μονο οταν ειμαι μονος κυριως.Ειναι η 1η φορα που εφτασα σε σημειο να γραφω το προβλημα μου αυτο σε site κατι θα σημαινει αυτο...και για να τελειωνω κατι φιλοι μου ειπαν παραπανω οτι ψαχνω κατι μονιμο αηδιες.Δεν ειπα ποτε οτι εγω θελω να βρω μια στη ζωη μου να κανουμε 20 χρονια σχεση και να παντρευτουμε.Απλα θελω να κανω την αρχη και δυσκολευομαι αφανταστα μετα ειμαι σιγουρος οτι θα βρω τον δρομο μου.Απλα η αρχη δεν ερχεται οσο περναει ο καιρος γι αυτο νιωθω ολο και χειροτερα αυτα ειχα να πω...:P

Εγώ να πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει ακριβώς που είναι το πρόβλημα... Το σίγουρο είναι ότι δεν έχεις κοπέλα. Αλλά πού να εστιάσουμε δεν έχω καταλάβει. Απ' ότι μου λες έχεις κάνει κίνηση σε έναν ορισμένο αριθμό από κοπέλες αλλά δεν σου έδωσαν την αναμενόμενη απάντηση, οι πιο πολλές από τις οποίες μάλιστα σου είπαν ότι είναι σε σχέση κάτι που δεν εξαρτάται από σένα. Άρα σ' αυτό, όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον, δεν κάνεις κάπου λάθος(σύμφωνα μ΄αυτά που είπες). Οπότε, αν είναι μόνο αυτό το "πρόβλημα"... δεν υπάρχει πρόβλημα! Τουλάχιστον εγώ εκεί καταλήγω μ' αυτά που λες. Τι άλλο δεν πάει καλά που εγώ δεν καταλαβαίνω απ' αυτά που γράφεις; Το να καταρακώνεσαι επειδή όλες όσες σου άρεσαν δεν ήταν διαθέσιμες δεν είναι λογικό. Πες μου κι άλλες πληροφορίες για να σε βοηθήσω κι εγώ. [απ' ότι διαβάζω, κάνεις κίνηση μόνο σε κοπέλες για τις οποίες είσαι σίγουρος ότι είσαι ερωτευμένος μαζί τους, σωστά; Ή όχι; Έχεις κάνει κίνηση και σε άλλες κοπέλες ενώ ησουν σε φάση: "δε βαριέσαι, όμορφη είναι, θα τα βρούμε στην πορεία"; Δεν σε κόβω να το έκανες(δε θα το κατέκριννα). Ρωτάω για να καταλήξω στο εξής: αν εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου μόνο σε κοπέλες με τις οποίες είσαι φουλ ερωτευμένος(δεν το θεωρώ κακό, μην παρεξηγηθώ) τότε και με τις πιθανότητες να το δεις το θέμα, είνα που είναι λίγες, το να έχουν κι αγόρι δεν είναι κι απίθανο οπότε δεν είναι περίεργο το ότι δεν είναι "διαθέσιμες" οι λίγες κοπέλες στις οποίες εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου, αν όντως είναι λίγες αν κατάλαβα καλά.] Αν δεν κατάλαβα κάτι καλά απ' όσα είπες, διόρθωσέ με σε παρακαλώ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top