giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Μετά είναι όλα θέμα γούστου...

giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Με χαμόγελο, χωρίς άγχος αλλά χωρίς και υπερβολική αυτοπεποίθηση. Να την κοιτάς στα μάτια και να είσαι ειλικρινής...
Μετά είναι όλα θέμα γούστου...![]()
Και τι λες?
prinCess.
Επιφανές μέλος

Να της φαίρεσαι όπως φαίρεσαι και σε φίλες σου.
Να είσαι άνετος ακα όχι στημένος.
Επίσης, δεν μας λες πολλά για το θέμα.
Τη ξέρεις τη κοπέλα; Κάνετε παρέα; Μιλάτε; Πώς τη βλέπεις γενικά;

Brynja
Νεοφερμένο μέλος

επισης να εισαι χαλαρος και σιγουρος διχως υπερβολες οπως ειπε και η z0itCa

lovesome
Εκκολαπτόμενο μέλος

giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Να είσαι ο εαυτό σου.
Να της φαίρεσαι όπως φαίρεσαι και σε φίλες σου.
Να είσαι άνετος ακα όχι στημένος.
Επίσης, δεν μας λες πολλά για το θέμα.
Τη ξέρεις τη κοπέλα; Κάνετε παρέα; Μιλάτε; Πώς τη βλέπεις γενικά;![]()
Δεν εχω φίλες. Δεν με ενδιαφέρει τώρα κάποια κοπέλα, γενικά μιλάω.
lovesome
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν εχω φίλες
γιατί καλέ?δεν σου αρέσει η γυναικεία παρέα?
Δεν με ενδιαφέρει τώρα κάποια κοπέλα, γενικά μιλάω
ετσι πες μας καλέ! Γενικές γνώσεις

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Χμ... Καλό θα ήταν να ξεκινήσεις με ένα κοπλιμέντο - κάτι που όντως να σου αρέσει πάνω της-... Μετά μπορείς να την ρωτήσεις κάποια γενικά πράγματα ειδικά να είστε έξω σε μαγαζί. Πχ αν έρχεται συχνά εκεί, αν της αρέσει η μουσική που βάζει.. Α! Αν θες πες της και το όνομα σου..

Αν είναι με κοριτσοπαρέα με προσπαθήσεις να την πάρεις μονότερμα, γιατί θέλουμε να κάνουμε καλή εντύπωση και στις φίλες (εμείς τα κορίτσια λαμβάνουμε πολύ σοβαρά την γνώμη των φίλων μας!!) αλλά να είναι αρκετά ξεκάθαρο για ποια ενδιαφέρεσαι (μην πας εκεί δηλαδή και τις κοιτάς όλες!!)

αν πιάσετε συζήτηση, προσπάθησε να μην είσαι πολύ απόλυτος και ισχυρογνώμων σε αυτά που λες ακόμη και αν είσαι 1000% για την άποψή σου. Πολύ σημαντικό ρόλο επίσης θα παίξει και ο τόνος της φωνής σου όταν της μιλάς...
Αυτά μέχρι τώρα, αν σκεφτώ και κάτι άλλο, θα το ποστάρω!

nPb
Επιφανές μέλος

Πώς πλησιάζεις μια κοπέλα? Για σχέση εννοώ. Δεν το έχω κάνει ποτέ και είμαι περίεργος.
επειδή και μια κοπέλα άνθρωπος είναι...
...μην διστάζεις
μίλα της όπως θα μιλούσες φυσιολογικά και πρόσχαρα σε έναν άνθρωπο
...δεν δαγκώνει
συνήθως τέτοια πράγματα βγαίνουν αυθόρμητα στα πλαίσια κοινωνικοποίησης...

..ούτε απαραίτητα θα πρέπει να βρεις "ειδικό" θέμα εκκίνησης συζήτησης μαζί της...
από κάτι τυχαίο, μπορείς να ξεκινήσεις διάλογο φιλικής προσέγγισης σε καθαρά τυπικά πλαίσια...
...Η ιδιαίτερη προσέγγιση που θέλεις, θα έρθει με τον καιρό της ενδεχόμενης γνωριμίας (τίποτα δεν είναι εξασφαλισμένο από την πρώτη γνωριμία)..σε πρώτο στάδιο, φέρσου όπως θα φερόσουν λογικά και αξιοπρεπώς σε έναν συμμαθητή σου ή σε μια συμμαθήτριά σου. Είναι τόσο απλό το όλο θέμα, που κάτι απόψεις που ειπώθηκαν πιο πάνω από άλλους του στυλ να είσαι ο εαυτός σου, να μην έχεις άγχος...κτλ το καθιστούν τόσο πολύπλοκο ενώ δεν είναι. Η ζωή είναι τόσο απλή...
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Απλά δεν έτυχε ποτέ να έχω γυναίκα φίλη. Και να ρωτήσω κάτι τα κορίτσια του φόρουμ. Τον πρώτο μήνα που πήγα στο λύκειο (να σημειώσω ότι κάποιοι συμμαθητές μου από το δημοτικό πήγαν στο ίδιο με μένα) ήρθε 2 φορές και μου μίλησε μια παλιά μου συμμαθήτρια την ώρα του διαλείμματος, αλλά δεν μου φάνηκε να υποννοεί κάτι. Σήμαινε κάτι αυτό? Εννοώ ότι μπορεί να μου μίλησε γιατί περίμενε να κάνω κάτι επειδή της αρέσω?γιατί καλέ?δεν σου αρέσει η γυναικεία παρέα?
Iliaso
Περιβόητο μέλος

giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Xωρίς να θέλω να γίνω κακός ότι μας μιλάει μια κοπέλα μια-δυο φορές δε σημαίνει ότι μας γουστάρει κιόλας.Συμβαίνει και αυτό αλλά δεν είναι o κανόνας.![]()
Το ξέρω αλλά μου φάνηκε περίεργο γιατί στο δημοτικό δεν μιλούσαμε καθόλου, την περίοδο του γυμνασίου ουτε που την είχα δει και στο λύκειο την πρώτη μέρα την χαιρέτησα μόνο. Γι' αυτό μου φάνηκε περίεργο.
Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος

Έστω βλέπεις μια κοπέλα στο λεωφορείο,σε μια καφετέρια κτλ. και σ'αρέσει εμφανισιακά και θα θελες να την γνωρίσεις.
Πάντα παραπονιέστε πως δεν κανουμε την πρώτη κίνηση.Σας ρωτώ τωρα,θα σας φαινόταν περίεργο ,εαν σας πλησίαζε κάποιος χωρίς καν να σας ξέρει;Θα τον θεωρούσατε τρελό,πέφτουλα ή απροσδόκητα θαρραλέο;Θα ηταν κολακευτικό ή περίεργο;
Ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να την πλησιάσεις;
fockos
Επιφανές μέλος

Τώρα μπορείς να την κάνεις ότι θέλεις είναι δική σου.
ΠΡΟΣΟΧΗ στο the sims αν θέλεις να ξερφορτωθείς μια σχέση (π.χ. μια κοπέλα) την κλείνεις σε τέσσερεις τοίχους και καθαρίζεις αν το κάνεις αυτό στην πραγματική ζωή θα έχεις κυρώσεις.

Civilara
Περιβόητο μέλος

giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Γιατί όχι με το facebook?Πώς πλησιάζεις μια κοπέλα? Για σχέση εννοώ. Δεν το έχω κάνει ποτέ και είμαι περίεργος.
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Να ρωτήσω εγω κάτι:
Έστω βλέπεις μια κοπέλα στο λεωφορείο,σε μια καφετέρια κτλ. και σ'αρέσει εμφανισιακά και θα θελες να την γνωρίσεις.
Πάντα παραπονιέστε πως δεν κανουμε την πρώτη κίνηση.Σας ρωτώ τωρα,θα σας φαινόταν περίεργο ,εαν σας πλησίαζε κάποιος χωρίς καν να σας ξέρει;Θα τον θεωρούσατε τρελό,πέφτουλα ή απροσδόκητα θαρραλέο;Θα ηταν κολακευτικό ή περίεργο;
Ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να την πλησιάσεις;
Πολλοί λένε ότι πιάνουν οι πρωτότυπες ατάκες. Βέβαια καλυτερα να σου απαντήσει γυναίκα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.