Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 19:57 Η Emilouko έγραψε: #441 28-04-14 19:57 Αν σας αρέσει μια κοπέλα να της το δείχνετε. Όχι βέβαια να πάτε να της την πέσετε κατευθείαν.Σιγά σιγά αλλά να ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι σας αρέσει. Και μην κάνετε το μοιραίο λάθος να παρουσιαστείται σαν φίλοι.Αν σας θεωρήσει φίλο και μετά της κάνετε ερωτική εξομολόγηση θα της έρθει πολύ ξαφνικό. Τι να πει τότε ; Πάει και η φιλία κι όλα. Και μετά αν συνειδητοποιήσει ότι της αρέσατε δεν μπορεί να σας το πει γιατί σας έριξε χυλόπιτα.Δεν είναι άδικο για την καημένη την κοπέλα; Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω εσάς τους άνδρες.Και μετά λέτε ότι οι γυναίκες είναι περίπλοκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:06 Ο thomas l.: #442 28-04-14 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Αν σας αρέσει μια κοπέλα να της το δείχνετε. Όχι βέβαια να πάτε να της την πέσετε κατευθείαν.Σιγά σιγά αλλά να ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι σας αρέσει. Και μην κάνετε το μοιραίο λάθος να παρουσιαστείται σαν φίλοι.Αν σας θεωρήσει φίλο και μετά της κάνετε ερωτική εξομολόγηση θα της έρθει πολύ ξαφνικό. Τι να πει τότε ; Πάει και η φιλία κι όλα. Και μετά αν συνειδητοποιήσει ότι της αρέσατε δεν μπορεί να σας το πει γιατί σας έριξε χυλόπιτα.Δεν είναι άδικο για την καημένη την κοπέλα; Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω εσάς τους άνδρες.Και μετά λέτε ότι οι γυναίκες είναι περίπλοκες. Click για ανάπτυξη... ελα πες το μας δουλεύεις ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:09 Η Emilouko έγραψε: #443 28-04-14 20:09 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: ελα πες το μας δουλεύεις ε; Click για ανάπτυξη... Όχι. Μιλάω από εμπειρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STRATOSZAX Νεοφερμένο μέλος Ο STRATOSZAX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:11 Ο STRATOSZAX: #444 28-04-14 20:11 Και πως ακριβως να το δειχνουμε για να μη μας δει σαν φιλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:16 Η Emilouko έγραψε: #445 28-04-14 20:16 Αρχική Δημοσίευση από STRATOSZAX: Και πως ακριβως να το δειχνουμε για να μη μας δει σαν φιλο? Click για ανάπτυξη... Να τη φλερτάρετε,να της κάνετε κοπλιμέντα που και που και γενικά μικροπράγματα που ΔΕΝ θα έκανε ένας φίλος.Να φανεί από την αρχή οτι σας αρέσει.Δηλαδή αν έρχεται ο οποιοσδήποτε και μου μιλάει ΦΙΛΙΚΆ και κάνουμε παρέα όπως κάνω με τις φίλες μου και την παρέα μου εγώ πρέπει να φανταστώ ότι του αρέσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:23 Ο thomas l.: #446 28-04-14 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Να τη φλερτάρετε,να της κάνετε κοπλιμέντα που και που και γενικά μικροπράγματα που ΔΕΝ θα έκανε ένας φίλος.Να φανεί από την αρχή οτι σας αρέσει.Δηλαδή αν έρχεται ο οποιοσδήποτε και μου μιλάει ΦΙΛΙΚΆ και κάνουμε παρέα όπως κάνω με τις φίλες μου και την παρέα μου εγώ πρέπει να φανταστώ ότι του αρέσω; Click για ανάπτυξη... καλύτερα να το λέμε να τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:25 Η Emilouko έγραψε: #447 28-04-14 20:25 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: καλύτερα να λέμε να τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα Click για ανάπτυξη... Δε λέω αυτό. Αλλά δεν είναι λίγο κάπως να μην έχει η άλλη ιδέα ότι σ' αρέσει και να της το λες στο άκυρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:43 Ο thomas l.: #448 28-04-14 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δε λέω αυτό. Αλλά δεν είναι λίγο κάπως να μην έχει η άλλη ιδέα ότι σ' αρέσει και να της το λες στο άκυρο; Click για ανάπτυξη... γιατί να είναι κάπως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:46 Η Emilouko έγραψε: #449 28-04-14 20:46 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: γιατί να είναι κάπως; Click για ανάπτυξη... Γιατί σε είχε στο μυαλό της σαν φίλο.Όπως το σκέφτομαι εγώ δίκιο έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:01 Ο thomas l.: #450 28-04-14 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Γιατί σε είχε στο μυαλό της σαν φίλο.Όπως το σκέφτομαι εγώ δίκιο έχω Click για ανάπτυξη... και γιατί να τον έχει σαν φιλο στο μυαλό της πότε πρόλαβε να τον κάνει φιλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:06 Ο Kurosaki έγραψε: #451 28-04-14 21:06 Ρε γαμώτο, ισχύει πως οι γυναίκες γενικά δε γουστάρουν νταραβέρια με μικρότερους ή πρόκειται για μύθο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:12 Ο thomas l.: #452 28-04-14 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Ρε γαμώτο, ισχύει πως οι γυναίκες γενικά δε γουστάρουν νταραβέρια με μικρότερους ή πρόκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... υπάρχουν κάτι 40αρες που ορμανε σε μικρότερους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:17 Η Emilouko έγραψε: #453 28-04-14 21:17 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: και γιατί να τον έχει σαν φιλο στο μυαλό της πότε πρόλαβε να τον κάνει φιλο Click για ανάπτυξη... Εννοώ να μην ξέρει ότι την βλέπει σαν κάτι παραπάνω.Σαν να κάνεις εσύ με μια κοπέλα παρέα μήνες να μην σου έχει δείξει κάτι τέτοιο και ξαφνικά να στο λέει;Δε θα νιώσεις άβολα;Μετά απομακρύνεστε και αν καταλάβεις ότι σ 'αρεσε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι σαν να έχεις πάει να φας να παραγγέλνεις σουβλάκι και να σου φέρνουν κρέπα.Στην αρχή λες "ε σουβλάκι παρήγγειλα.Γιατί μου φέρατε κρέπα;"και παραπονιέσαι και μετά αν συνειδητοποιήσεις ότι θες κρέπα είναι αργά να την ζητήσεις γιατί θα γίνεις ρεζίλι. Ντάξει,μαλακία παράδειγμα. :p Απλά δεν ξέρω.Εγώ προσωπικά όταν βρέθηκα σε τέτοια κατάσταση μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:22 Ο thomas l.: #454 28-04-14 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εννοώ να μην ξέρει ότι την βλέπει σαν κάτι παραπάνω.Σαν να κάνεις εσύ με μια κοπέλα παρέα μήνες να μην σου έχει δείξει κάτι τέτοιο και ξαφνικά να στο λέει;Δε θα νιώσεις άβολα;Μετά απομακρύνεστε και αν καταλάβεις ότι σ 'αρεσε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι σαν να έχεις πάει να φας να παραγγέλνεις σουβλάκι και να σου φέρνουν κρέπα.Στην αρχή λες "ε σουβλάκι παρήγγειλα.Γιατί μου φέρατε κρέπα;"και παραπονιέσαι και μετά αν συνειδητοποιήσεις ότι θες κρέπα είναι αργά να την ζητήσεις γιατί θα γίνεις ρεζίλι. Ντάξει,μαλακία παράδειγμα. :p Απλά δεν ξέρω.Εγώ προσωπικά όταν βρέθηκα σε τέτοια κατάσταση μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Click για ανάπτυξη... άλλο αυτό εγώ έλεγα για την περίπτωση που δεν είναι φίλοι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το λες γιατί μερικές δε παίρνουν χαμπαρι από κινήσεις και μετά καταλήγουμε σε αυτό που λες και για πες τι έκανες μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:40 Η Emilouko έγραψε: #455 28-04-14 21:40 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: άλλο αυτό εγώ έλεγα για την περίπτωση που δεν είναι φίλοι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το λες γιατί μερικές δε παίρνουν χαμπαρι από κινήσεις και μετά καταλήγουμε σε αυτό που λες και για πες τι έκανες μετά; Click για ανάπτυξη... Σηκώθηκα και έφυγα.Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Πολύ αποτελεσματικό.Anyway. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:53 Ο thomas l.: #456 28-04-14 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Σηκώθηκα και έφυγα.Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Πολύ αποτελεσματικό.Anyway. Click για ανάπτυξη... τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:56 Η Emilouko έγραψε: #457 28-04-14 21:56 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:11 Ο thomas l.: #458 28-04-14 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:24 Η Emilouko έγραψε: #459 28-04-14 22:24 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:34 Ο thomas l.: #460 28-04-14 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Click για ανάπτυξη... καημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 redpointer Wonderkid Andante giogWgiog Nick0007 Than003 tonyler _Aggelos123 damn luisnazariodelima Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν σας αρέσει μια κοπέλα να της το δείχνετε. Όχι βέβαια να πάτε να της την πέσετε κατευθείαν.Σιγά σιγά αλλά να ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι σας αρέσει. Και μην κάνετε το μοιραίο λάθος να παρουσιαστείται σαν φίλοι.Αν σας θεωρήσει φίλο και μετά της κάνετε ερωτική εξομολόγηση θα της έρθει πολύ ξαφνικό. Τι να πει τότε ; Πάει και η φιλία κι όλα. Και μετά αν συνειδητοποιήσει ότι της αρέσατε δεν μπορεί να σας το πει γιατί σας έριξε χυλόπιτα.Δεν είναι άδικο για την καημένη την κοπέλα; Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω εσάς τους άνδρες.Και μετά λέτε ότι οι γυναίκες είναι περίπλοκες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:06 Ο thomas l.: #442 28-04-14 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Αν σας αρέσει μια κοπέλα να της το δείχνετε. Όχι βέβαια να πάτε να της την πέσετε κατευθείαν.Σιγά σιγά αλλά να ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι σας αρέσει. Και μην κάνετε το μοιραίο λάθος να παρουσιαστείται σαν φίλοι.Αν σας θεωρήσει φίλο και μετά της κάνετε ερωτική εξομολόγηση θα της έρθει πολύ ξαφνικό. Τι να πει τότε ; Πάει και η φιλία κι όλα. Και μετά αν συνειδητοποιήσει ότι της αρέσατε δεν μπορεί να σας το πει γιατί σας έριξε χυλόπιτα.Δεν είναι άδικο για την καημένη την κοπέλα; Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω εσάς τους άνδρες.Και μετά λέτε ότι οι γυναίκες είναι περίπλοκες. Click για ανάπτυξη... ελα πες το μας δουλεύεις ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:09 Η Emilouko έγραψε: #443 28-04-14 20:09 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: ελα πες το μας δουλεύεις ε; Click για ανάπτυξη... Όχι. Μιλάω από εμπειρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STRATOSZAX Νεοφερμένο μέλος Ο STRATOSZAX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:11 Ο STRATOSZAX: #444 28-04-14 20:11 Και πως ακριβως να το δειχνουμε για να μη μας δει σαν φιλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:16 Η Emilouko έγραψε: #445 28-04-14 20:16 Αρχική Δημοσίευση από STRATOSZAX: Και πως ακριβως να το δειχνουμε για να μη μας δει σαν φιλο? Click για ανάπτυξη... Να τη φλερτάρετε,να της κάνετε κοπλιμέντα που και που και γενικά μικροπράγματα που ΔΕΝ θα έκανε ένας φίλος.Να φανεί από την αρχή οτι σας αρέσει.Δηλαδή αν έρχεται ο οποιοσδήποτε και μου μιλάει ΦΙΛΙΚΆ και κάνουμε παρέα όπως κάνω με τις φίλες μου και την παρέα μου εγώ πρέπει να φανταστώ ότι του αρέσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:23 Ο thomas l.: #446 28-04-14 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Να τη φλερτάρετε,να της κάνετε κοπλιμέντα που και που και γενικά μικροπράγματα που ΔΕΝ θα έκανε ένας φίλος.Να φανεί από την αρχή οτι σας αρέσει.Δηλαδή αν έρχεται ο οποιοσδήποτε και μου μιλάει ΦΙΛΙΚΆ και κάνουμε παρέα όπως κάνω με τις φίλες μου και την παρέα μου εγώ πρέπει να φανταστώ ότι του αρέσω; Click για ανάπτυξη... καλύτερα να το λέμε να τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:25 Η Emilouko έγραψε: #447 28-04-14 20:25 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: καλύτερα να λέμε να τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα Click για ανάπτυξη... Δε λέω αυτό. Αλλά δεν είναι λίγο κάπως να μην έχει η άλλη ιδέα ότι σ' αρέσει και να της το λες στο άκυρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:43 Ο thomas l.: #448 28-04-14 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δε λέω αυτό. Αλλά δεν είναι λίγο κάπως να μην έχει η άλλη ιδέα ότι σ' αρέσει και να της το λες στο άκυρο; Click για ανάπτυξη... γιατί να είναι κάπως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:46 Η Emilouko έγραψε: #449 28-04-14 20:46 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: γιατί να είναι κάπως; Click για ανάπτυξη... Γιατί σε είχε στο μυαλό της σαν φίλο.Όπως το σκέφτομαι εγώ δίκιο έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:01 Ο thomas l.: #450 28-04-14 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Γιατί σε είχε στο μυαλό της σαν φίλο.Όπως το σκέφτομαι εγώ δίκιο έχω Click για ανάπτυξη... και γιατί να τον έχει σαν φιλο στο μυαλό της πότε πρόλαβε να τον κάνει φιλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:06 Ο Kurosaki έγραψε: #451 28-04-14 21:06 Ρε γαμώτο, ισχύει πως οι γυναίκες γενικά δε γουστάρουν νταραβέρια με μικρότερους ή πρόκειται για μύθο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:12 Ο thomas l.: #452 28-04-14 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Ρε γαμώτο, ισχύει πως οι γυναίκες γενικά δε γουστάρουν νταραβέρια με μικρότερους ή πρόκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... υπάρχουν κάτι 40αρες που ορμανε σε μικρότερους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:17 Η Emilouko έγραψε: #453 28-04-14 21:17 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: και γιατί να τον έχει σαν φιλο στο μυαλό της πότε πρόλαβε να τον κάνει φιλο Click για ανάπτυξη... Εννοώ να μην ξέρει ότι την βλέπει σαν κάτι παραπάνω.Σαν να κάνεις εσύ με μια κοπέλα παρέα μήνες να μην σου έχει δείξει κάτι τέτοιο και ξαφνικά να στο λέει;Δε θα νιώσεις άβολα;Μετά απομακρύνεστε και αν καταλάβεις ότι σ 'αρεσε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι σαν να έχεις πάει να φας να παραγγέλνεις σουβλάκι και να σου φέρνουν κρέπα.Στην αρχή λες "ε σουβλάκι παρήγγειλα.Γιατί μου φέρατε κρέπα;"και παραπονιέσαι και μετά αν συνειδητοποιήσεις ότι θες κρέπα είναι αργά να την ζητήσεις γιατί θα γίνεις ρεζίλι. Ντάξει,μαλακία παράδειγμα. :p Απλά δεν ξέρω.Εγώ προσωπικά όταν βρέθηκα σε τέτοια κατάσταση μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:22 Ο thomas l.: #454 28-04-14 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εννοώ να μην ξέρει ότι την βλέπει σαν κάτι παραπάνω.Σαν να κάνεις εσύ με μια κοπέλα παρέα μήνες να μην σου έχει δείξει κάτι τέτοιο και ξαφνικά να στο λέει;Δε θα νιώσεις άβολα;Μετά απομακρύνεστε και αν καταλάβεις ότι σ 'αρεσε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι σαν να έχεις πάει να φας να παραγγέλνεις σουβλάκι και να σου φέρνουν κρέπα.Στην αρχή λες "ε σουβλάκι παρήγγειλα.Γιατί μου φέρατε κρέπα;"και παραπονιέσαι και μετά αν συνειδητοποιήσεις ότι θες κρέπα είναι αργά να την ζητήσεις γιατί θα γίνεις ρεζίλι. Ντάξει,μαλακία παράδειγμα. :p Απλά δεν ξέρω.Εγώ προσωπικά όταν βρέθηκα σε τέτοια κατάσταση μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Click για ανάπτυξη... άλλο αυτό εγώ έλεγα για την περίπτωση που δεν είναι φίλοι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το λες γιατί μερικές δε παίρνουν χαμπαρι από κινήσεις και μετά καταλήγουμε σε αυτό που λες και για πες τι έκανες μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:40 Η Emilouko έγραψε: #455 28-04-14 21:40 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: άλλο αυτό εγώ έλεγα για την περίπτωση που δεν είναι φίλοι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το λες γιατί μερικές δε παίρνουν χαμπαρι από κινήσεις και μετά καταλήγουμε σε αυτό που λες και για πες τι έκανες μετά; Click για ανάπτυξη... Σηκώθηκα και έφυγα.Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Πολύ αποτελεσματικό.Anyway. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:53 Ο thomas l.: #456 28-04-14 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Σηκώθηκα και έφυγα.Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Πολύ αποτελεσματικό.Anyway. Click για ανάπτυξη... τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:56 Η Emilouko έγραψε: #457 28-04-14 21:56 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:11 Ο thomas l.: #458 28-04-14 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:24 Η Emilouko έγραψε: #459 28-04-14 22:24 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:34 Ο thomas l.: #460 28-04-14 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Click για ανάπτυξη... καημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 redpointer Wonderkid Andante giogWgiog Nick0007 Than003 tonyler _Aggelos123 damn luisnazariodelima Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Αν σας αρέσει μια κοπέλα να της το δείχνετε. Όχι βέβαια να πάτε να της την πέσετε κατευθείαν.Σιγά σιγά αλλά να ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι σας αρέσει. Και μην κάνετε το μοιραίο λάθος να παρουσιαστείται σαν φίλοι.Αν σας θεωρήσει φίλο και μετά της κάνετε ερωτική εξομολόγηση θα της έρθει πολύ ξαφνικό. Τι να πει τότε ; Πάει και η φιλία κι όλα. Και μετά αν συνειδητοποιήσει ότι της αρέσατε δεν μπορεί να σας το πει γιατί σας έριξε χυλόπιτα.Δεν είναι άδικο για την καημένη την κοπέλα; Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω εσάς τους άνδρες.Και μετά λέτε ότι οι γυναίκες είναι περίπλοκες. Click για ανάπτυξη... ελα πες το μας δουλεύεις ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:09 Η Emilouko έγραψε: #443 28-04-14 20:09 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: ελα πες το μας δουλεύεις ε; Click για ανάπτυξη... Όχι. Μιλάω από εμπειρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STRATOSZAX Νεοφερμένο μέλος Ο STRATOSZAX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:11 Ο STRATOSZAX: #444 28-04-14 20:11 Και πως ακριβως να το δειχνουμε για να μη μας δει σαν φιλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:16 Η Emilouko έγραψε: #445 28-04-14 20:16 Αρχική Δημοσίευση από STRATOSZAX: Και πως ακριβως να το δειχνουμε για να μη μας δει σαν φιλο? Click για ανάπτυξη... Να τη φλερτάρετε,να της κάνετε κοπλιμέντα που και που και γενικά μικροπράγματα που ΔΕΝ θα έκανε ένας φίλος.Να φανεί από την αρχή οτι σας αρέσει.Δηλαδή αν έρχεται ο οποιοσδήποτε και μου μιλάει ΦΙΛΙΚΆ και κάνουμε παρέα όπως κάνω με τις φίλες μου και την παρέα μου εγώ πρέπει να φανταστώ ότι του αρέσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:23 Ο thomas l.: #446 28-04-14 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Να τη φλερτάρετε,να της κάνετε κοπλιμέντα που και που και γενικά μικροπράγματα που ΔΕΝ θα έκανε ένας φίλος.Να φανεί από την αρχή οτι σας αρέσει.Δηλαδή αν έρχεται ο οποιοσδήποτε και μου μιλάει ΦΙΛΙΚΆ και κάνουμε παρέα όπως κάνω με τις φίλες μου και την παρέα μου εγώ πρέπει να φανταστώ ότι του αρέσω; Click για ανάπτυξη... καλύτερα να το λέμε να τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:25 Η Emilouko έγραψε: #447 28-04-14 20:25 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: καλύτερα να λέμε να τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα Click για ανάπτυξη... Δε λέω αυτό. Αλλά δεν είναι λίγο κάπως να μην έχει η άλλη ιδέα ότι σ' αρέσει και να της το λες στο άκυρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:43 Ο thomas l.: #448 28-04-14 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δε λέω αυτό. Αλλά δεν είναι λίγο κάπως να μην έχει η άλλη ιδέα ότι σ' αρέσει και να της το λες στο άκυρο; Click για ανάπτυξη... γιατί να είναι κάπως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:46 Η Emilouko έγραψε: #449 28-04-14 20:46 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: γιατί να είναι κάπως; Click για ανάπτυξη... Γιατί σε είχε στο μυαλό της σαν φίλο.Όπως το σκέφτομαι εγώ δίκιο έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:01 Ο thomas l.: #450 28-04-14 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Γιατί σε είχε στο μυαλό της σαν φίλο.Όπως το σκέφτομαι εγώ δίκιο έχω Click για ανάπτυξη... και γιατί να τον έχει σαν φιλο στο μυαλό της πότε πρόλαβε να τον κάνει φιλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:06 Ο Kurosaki έγραψε: #451 28-04-14 21:06 Ρε γαμώτο, ισχύει πως οι γυναίκες γενικά δε γουστάρουν νταραβέρια με μικρότερους ή πρόκειται για μύθο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:12 Ο thomas l.: #452 28-04-14 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Ρε γαμώτο, ισχύει πως οι γυναίκες γενικά δε γουστάρουν νταραβέρια με μικρότερους ή πρόκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... υπάρχουν κάτι 40αρες που ορμανε σε μικρότερους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:17 Η Emilouko έγραψε: #453 28-04-14 21:17 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: και γιατί να τον έχει σαν φιλο στο μυαλό της πότε πρόλαβε να τον κάνει φιλο Click για ανάπτυξη... Εννοώ να μην ξέρει ότι την βλέπει σαν κάτι παραπάνω.Σαν να κάνεις εσύ με μια κοπέλα παρέα μήνες να μην σου έχει δείξει κάτι τέτοιο και ξαφνικά να στο λέει;Δε θα νιώσεις άβολα;Μετά απομακρύνεστε και αν καταλάβεις ότι σ 'αρεσε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι σαν να έχεις πάει να φας να παραγγέλνεις σουβλάκι και να σου φέρνουν κρέπα.Στην αρχή λες "ε σουβλάκι παρήγγειλα.Γιατί μου φέρατε κρέπα;"και παραπονιέσαι και μετά αν συνειδητοποιήσεις ότι θες κρέπα είναι αργά να την ζητήσεις γιατί θα γίνεις ρεζίλι. Ντάξει,μαλακία παράδειγμα. :p Απλά δεν ξέρω.Εγώ προσωπικά όταν βρέθηκα σε τέτοια κατάσταση μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:22 Ο thomas l.: #454 28-04-14 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εννοώ να μην ξέρει ότι την βλέπει σαν κάτι παραπάνω.Σαν να κάνεις εσύ με μια κοπέλα παρέα μήνες να μην σου έχει δείξει κάτι τέτοιο και ξαφνικά να στο λέει;Δε θα νιώσεις άβολα;Μετά απομακρύνεστε και αν καταλάβεις ότι σ 'αρεσε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι σαν να έχεις πάει να φας να παραγγέλνεις σουβλάκι και να σου φέρνουν κρέπα.Στην αρχή λες "ε σουβλάκι παρήγγειλα.Γιατί μου φέρατε κρέπα;"και παραπονιέσαι και μετά αν συνειδητοποιήσεις ότι θες κρέπα είναι αργά να την ζητήσεις γιατί θα γίνεις ρεζίλι. Ντάξει,μαλακία παράδειγμα. :p Απλά δεν ξέρω.Εγώ προσωπικά όταν βρέθηκα σε τέτοια κατάσταση μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Click για ανάπτυξη... άλλο αυτό εγώ έλεγα για την περίπτωση που δεν είναι φίλοι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το λες γιατί μερικές δε παίρνουν χαμπαρι από κινήσεις και μετά καταλήγουμε σε αυτό που λες και για πες τι έκανες μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:40 Η Emilouko έγραψε: #455 28-04-14 21:40 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: άλλο αυτό εγώ έλεγα για την περίπτωση που δεν είναι φίλοι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το λες γιατί μερικές δε παίρνουν χαμπαρι από κινήσεις και μετά καταλήγουμε σε αυτό που λες και για πες τι έκανες μετά; Click για ανάπτυξη... Σηκώθηκα και έφυγα.Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Πολύ αποτελεσματικό.Anyway. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:53 Ο thomas l.: #456 28-04-14 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Σηκώθηκα και έφυγα.Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Πολύ αποτελεσματικό.Anyway. Click για ανάπτυξη... τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:56 Η Emilouko έγραψε: #457 28-04-14 21:56 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:11 Ο thomas l.: #458 28-04-14 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:24 Η Emilouko έγραψε: #459 28-04-14 22:24 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:34 Ο thomas l.: #460 28-04-14 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Click για ανάπτυξη... καημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 redpointer Wonderkid Andante giogWgiog Nick0007 Than003 tonyler _Aggelos123 damn luisnazariodelima Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: ελα πες το μας δουλεύεις ε; Click για ανάπτυξη... Όχι. Μιλάω από εμπειρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STRATOSZAX Νεοφερμένο μέλος Ο STRATOSZAX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 59 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:11 Ο STRATOSZAX: #444 28-04-14 20:11 Και πως ακριβως να το δειχνουμε για να μη μας δει σαν φιλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:16 Η Emilouko έγραψε: #445 28-04-14 20:16 Αρχική Δημοσίευση από STRATOSZAX: Και πως ακριβως να το δειχνουμε για να μη μας δει σαν φιλο? Click για ανάπτυξη... Να τη φλερτάρετε,να της κάνετε κοπλιμέντα που και που και γενικά μικροπράγματα που ΔΕΝ θα έκανε ένας φίλος.Να φανεί από την αρχή οτι σας αρέσει.Δηλαδή αν έρχεται ο οποιοσδήποτε και μου μιλάει ΦΙΛΙΚΆ και κάνουμε παρέα όπως κάνω με τις φίλες μου και την παρέα μου εγώ πρέπει να φανταστώ ότι του αρέσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:23 Ο thomas l.: #446 28-04-14 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Να τη φλερτάρετε,να της κάνετε κοπλιμέντα που και που και γενικά μικροπράγματα που ΔΕΝ θα έκανε ένας φίλος.Να φανεί από την αρχή οτι σας αρέσει.Δηλαδή αν έρχεται ο οποιοσδήποτε και μου μιλάει ΦΙΛΙΚΆ και κάνουμε παρέα όπως κάνω με τις φίλες μου και την παρέα μου εγώ πρέπει να φανταστώ ότι του αρέσω; Click για ανάπτυξη... καλύτερα να το λέμε να τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:25 Η Emilouko έγραψε: #447 28-04-14 20:25 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: καλύτερα να λέμε να τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα Click για ανάπτυξη... Δε λέω αυτό. Αλλά δεν είναι λίγο κάπως να μην έχει η άλλη ιδέα ότι σ' αρέσει και να της το λες στο άκυρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:43 Ο thomas l.: #448 28-04-14 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δε λέω αυτό. Αλλά δεν είναι λίγο κάπως να μην έχει η άλλη ιδέα ότι σ' αρέσει και να της το λες στο άκυρο; Click για ανάπτυξη... γιατί να είναι κάπως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:46 Η Emilouko έγραψε: #449 28-04-14 20:46 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: γιατί να είναι κάπως; Click για ανάπτυξη... Γιατί σε είχε στο μυαλό της σαν φίλο.Όπως το σκέφτομαι εγώ δίκιο έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:01 Ο thomas l.: #450 28-04-14 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Γιατί σε είχε στο μυαλό της σαν φίλο.Όπως το σκέφτομαι εγώ δίκιο έχω Click για ανάπτυξη... και γιατί να τον έχει σαν φιλο στο μυαλό της πότε πρόλαβε να τον κάνει φιλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:06 Ο Kurosaki έγραψε: #451 28-04-14 21:06 Ρε γαμώτο, ισχύει πως οι γυναίκες γενικά δε γουστάρουν νταραβέρια με μικρότερους ή πρόκειται για μύθο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:12 Ο thomas l.: #452 28-04-14 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Ρε γαμώτο, ισχύει πως οι γυναίκες γενικά δε γουστάρουν νταραβέρια με μικρότερους ή πρόκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... υπάρχουν κάτι 40αρες που ορμανε σε μικρότερους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:17 Η Emilouko έγραψε: #453 28-04-14 21:17 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: και γιατί να τον έχει σαν φιλο στο μυαλό της πότε πρόλαβε να τον κάνει φιλο Click για ανάπτυξη... Εννοώ να μην ξέρει ότι την βλέπει σαν κάτι παραπάνω.Σαν να κάνεις εσύ με μια κοπέλα παρέα μήνες να μην σου έχει δείξει κάτι τέτοιο και ξαφνικά να στο λέει;Δε θα νιώσεις άβολα;Μετά απομακρύνεστε και αν καταλάβεις ότι σ 'αρεσε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι σαν να έχεις πάει να φας να παραγγέλνεις σουβλάκι και να σου φέρνουν κρέπα.Στην αρχή λες "ε σουβλάκι παρήγγειλα.Γιατί μου φέρατε κρέπα;"και παραπονιέσαι και μετά αν συνειδητοποιήσεις ότι θες κρέπα είναι αργά να την ζητήσεις γιατί θα γίνεις ρεζίλι. Ντάξει,μαλακία παράδειγμα. :p Απλά δεν ξέρω.Εγώ προσωπικά όταν βρέθηκα σε τέτοια κατάσταση μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:22 Ο thomas l.: #454 28-04-14 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εννοώ να μην ξέρει ότι την βλέπει σαν κάτι παραπάνω.Σαν να κάνεις εσύ με μια κοπέλα παρέα μήνες να μην σου έχει δείξει κάτι τέτοιο και ξαφνικά να στο λέει;Δε θα νιώσεις άβολα;Μετά απομακρύνεστε και αν καταλάβεις ότι σ 'αρεσε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι σαν να έχεις πάει να φας να παραγγέλνεις σουβλάκι και να σου φέρνουν κρέπα.Στην αρχή λες "ε σουβλάκι παρήγγειλα.Γιατί μου φέρατε κρέπα;"και παραπονιέσαι και μετά αν συνειδητοποιήσεις ότι θες κρέπα είναι αργά να την ζητήσεις γιατί θα γίνεις ρεζίλι. Ντάξει,μαλακία παράδειγμα. :p Απλά δεν ξέρω.Εγώ προσωπικά όταν βρέθηκα σε τέτοια κατάσταση μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Click για ανάπτυξη... άλλο αυτό εγώ έλεγα για την περίπτωση που δεν είναι φίλοι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το λες γιατί μερικές δε παίρνουν χαμπαρι από κινήσεις και μετά καταλήγουμε σε αυτό που λες και για πες τι έκανες μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:40 Η Emilouko έγραψε: #455 28-04-14 21:40 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: άλλο αυτό εγώ έλεγα για την περίπτωση που δεν είναι φίλοι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το λες γιατί μερικές δε παίρνουν χαμπαρι από κινήσεις και μετά καταλήγουμε σε αυτό που λες και για πες τι έκανες μετά; Click για ανάπτυξη... Σηκώθηκα και έφυγα.Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Πολύ αποτελεσματικό.Anyway. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:53 Ο thomas l.: #456 28-04-14 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Σηκώθηκα και έφυγα.Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Πολύ αποτελεσματικό.Anyway. Click για ανάπτυξη... τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:56 Η Emilouko έγραψε: #457 28-04-14 21:56 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:11 Ο thomas l.: #458 28-04-14 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:24 Η Emilouko έγραψε: #459 28-04-14 22:24 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:34 Ο thomas l.: #460 28-04-14 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Click για ανάπτυξη... καημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 redpointer Wonderkid Andante giogWgiog Nick0007 Than003 tonyler _Aggelos123 damn luisnazariodelima Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και πως ακριβως να το δειχνουμε για να μη μας δει σαν φιλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:16 Η Emilouko έγραψε: #445 28-04-14 20:16 Αρχική Δημοσίευση από STRATOSZAX: Και πως ακριβως να το δειχνουμε για να μη μας δει σαν φιλο? Click για ανάπτυξη... Να τη φλερτάρετε,να της κάνετε κοπλιμέντα που και που και γενικά μικροπράγματα που ΔΕΝ θα έκανε ένας φίλος.Να φανεί από την αρχή οτι σας αρέσει.Δηλαδή αν έρχεται ο οποιοσδήποτε και μου μιλάει ΦΙΛΙΚΆ και κάνουμε παρέα όπως κάνω με τις φίλες μου και την παρέα μου εγώ πρέπει να φανταστώ ότι του αρέσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:23 Ο thomas l.: #446 28-04-14 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Να τη φλερτάρετε,να της κάνετε κοπλιμέντα που και που και γενικά μικροπράγματα που ΔΕΝ θα έκανε ένας φίλος.Να φανεί από την αρχή οτι σας αρέσει.Δηλαδή αν έρχεται ο οποιοσδήποτε και μου μιλάει ΦΙΛΙΚΆ και κάνουμε παρέα όπως κάνω με τις φίλες μου και την παρέα μου εγώ πρέπει να φανταστώ ότι του αρέσω; Click για ανάπτυξη... καλύτερα να το λέμε να τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:25 Η Emilouko έγραψε: #447 28-04-14 20:25 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: καλύτερα να λέμε να τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα Click για ανάπτυξη... Δε λέω αυτό. Αλλά δεν είναι λίγο κάπως να μην έχει η άλλη ιδέα ότι σ' αρέσει και να της το λες στο άκυρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:43 Ο thomas l.: #448 28-04-14 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δε λέω αυτό. Αλλά δεν είναι λίγο κάπως να μην έχει η άλλη ιδέα ότι σ' αρέσει και να της το λες στο άκυρο; Click για ανάπτυξη... γιατί να είναι κάπως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:46 Η Emilouko έγραψε: #449 28-04-14 20:46 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: γιατί να είναι κάπως; Click για ανάπτυξη... Γιατί σε είχε στο μυαλό της σαν φίλο.Όπως το σκέφτομαι εγώ δίκιο έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:01 Ο thomas l.: #450 28-04-14 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Γιατί σε είχε στο μυαλό της σαν φίλο.Όπως το σκέφτομαι εγώ δίκιο έχω Click για ανάπτυξη... και γιατί να τον έχει σαν φιλο στο μυαλό της πότε πρόλαβε να τον κάνει φιλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:06 Ο Kurosaki έγραψε: #451 28-04-14 21:06 Ρε γαμώτο, ισχύει πως οι γυναίκες γενικά δε γουστάρουν νταραβέρια με μικρότερους ή πρόκειται για μύθο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:12 Ο thomas l.: #452 28-04-14 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Ρε γαμώτο, ισχύει πως οι γυναίκες γενικά δε γουστάρουν νταραβέρια με μικρότερους ή πρόκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... υπάρχουν κάτι 40αρες που ορμανε σε μικρότερους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:17 Η Emilouko έγραψε: #453 28-04-14 21:17 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: και γιατί να τον έχει σαν φιλο στο μυαλό της πότε πρόλαβε να τον κάνει φιλο Click για ανάπτυξη... Εννοώ να μην ξέρει ότι την βλέπει σαν κάτι παραπάνω.Σαν να κάνεις εσύ με μια κοπέλα παρέα μήνες να μην σου έχει δείξει κάτι τέτοιο και ξαφνικά να στο λέει;Δε θα νιώσεις άβολα;Μετά απομακρύνεστε και αν καταλάβεις ότι σ 'αρεσε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι σαν να έχεις πάει να φας να παραγγέλνεις σουβλάκι και να σου φέρνουν κρέπα.Στην αρχή λες "ε σουβλάκι παρήγγειλα.Γιατί μου φέρατε κρέπα;"και παραπονιέσαι και μετά αν συνειδητοποιήσεις ότι θες κρέπα είναι αργά να την ζητήσεις γιατί θα γίνεις ρεζίλι. Ντάξει,μαλακία παράδειγμα. :p Απλά δεν ξέρω.Εγώ προσωπικά όταν βρέθηκα σε τέτοια κατάσταση μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:22 Ο thomas l.: #454 28-04-14 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εννοώ να μην ξέρει ότι την βλέπει σαν κάτι παραπάνω.Σαν να κάνεις εσύ με μια κοπέλα παρέα μήνες να μην σου έχει δείξει κάτι τέτοιο και ξαφνικά να στο λέει;Δε θα νιώσεις άβολα;Μετά απομακρύνεστε και αν καταλάβεις ότι σ 'αρεσε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι σαν να έχεις πάει να φας να παραγγέλνεις σουβλάκι και να σου φέρνουν κρέπα.Στην αρχή λες "ε σουβλάκι παρήγγειλα.Γιατί μου φέρατε κρέπα;"και παραπονιέσαι και μετά αν συνειδητοποιήσεις ότι θες κρέπα είναι αργά να την ζητήσεις γιατί θα γίνεις ρεζίλι. Ντάξει,μαλακία παράδειγμα. :p Απλά δεν ξέρω.Εγώ προσωπικά όταν βρέθηκα σε τέτοια κατάσταση μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Click για ανάπτυξη... άλλο αυτό εγώ έλεγα για την περίπτωση που δεν είναι φίλοι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το λες γιατί μερικές δε παίρνουν χαμπαρι από κινήσεις και μετά καταλήγουμε σε αυτό που λες και για πες τι έκανες μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:40 Η Emilouko έγραψε: #455 28-04-14 21:40 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: άλλο αυτό εγώ έλεγα για την περίπτωση που δεν είναι φίλοι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το λες γιατί μερικές δε παίρνουν χαμπαρι από κινήσεις και μετά καταλήγουμε σε αυτό που λες και για πες τι έκανες μετά; Click για ανάπτυξη... Σηκώθηκα και έφυγα.Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Πολύ αποτελεσματικό.Anyway. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:53 Ο thomas l.: #456 28-04-14 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Σηκώθηκα και έφυγα.Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Πολύ αποτελεσματικό.Anyway. Click για ανάπτυξη... τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:56 Η Emilouko έγραψε: #457 28-04-14 21:56 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:11 Ο thomas l.: #458 28-04-14 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:24 Η Emilouko έγραψε: #459 28-04-14 22:24 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:34 Ο thomas l.: #460 28-04-14 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Click για ανάπτυξη... καημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 redpointer Wonderkid Andante giogWgiog Nick0007 Than003 tonyler _Aggelos123 damn luisnazariodelima Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από STRATOSZAX: Και πως ακριβως να το δειχνουμε για να μη μας δει σαν φιλο? Click για ανάπτυξη... Να τη φλερτάρετε,να της κάνετε κοπλιμέντα που και που και γενικά μικροπράγματα που ΔΕΝ θα έκανε ένας φίλος.Να φανεί από την αρχή οτι σας αρέσει.Δηλαδή αν έρχεται ο οποιοσδήποτε και μου μιλάει ΦΙΛΙΚΆ και κάνουμε παρέα όπως κάνω με τις φίλες μου και την παρέα μου εγώ πρέπει να φανταστώ ότι του αρέσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:23 Ο thomas l.: #446 28-04-14 20:23 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Να τη φλερτάρετε,να της κάνετε κοπλιμέντα που και που και γενικά μικροπράγματα που ΔΕΝ θα έκανε ένας φίλος.Να φανεί από την αρχή οτι σας αρέσει.Δηλαδή αν έρχεται ο οποιοσδήποτε και μου μιλάει ΦΙΛΙΚΆ και κάνουμε παρέα όπως κάνω με τις φίλες μου και την παρέα μου εγώ πρέπει να φανταστώ ότι του αρέσω; Click για ανάπτυξη... καλύτερα να το λέμε να τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:25 Η Emilouko έγραψε: #447 28-04-14 20:25 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: καλύτερα να λέμε να τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα Click για ανάπτυξη... Δε λέω αυτό. Αλλά δεν είναι λίγο κάπως να μην έχει η άλλη ιδέα ότι σ' αρέσει και να της το λες στο άκυρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:43 Ο thomas l.: #448 28-04-14 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δε λέω αυτό. Αλλά δεν είναι λίγο κάπως να μην έχει η άλλη ιδέα ότι σ' αρέσει και να της το λες στο άκυρο; Click για ανάπτυξη... γιατί να είναι κάπως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:46 Η Emilouko έγραψε: #449 28-04-14 20:46 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: γιατί να είναι κάπως; Click για ανάπτυξη... Γιατί σε είχε στο μυαλό της σαν φίλο.Όπως το σκέφτομαι εγώ δίκιο έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:01 Ο thomas l.: #450 28-04-14 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Γιατί σε είχε στο μυαλό της σαν φίλο.Όπως το σκέφτομαι εγώ δίκιο έχω Click για ανάπτυξη... και γιατί να τον έχει σαν φιλο στο μυαλό της πότε πρόλαβε να τον κάνει φιλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:06 Ο Kurosaki έγραψε: #451 28-04-14 21:06 Ρε γαμώτο, ισχύει πως οι γυναίκες γενικά δε γουστάρουν νταραβέρια με μικρότερους ή πρόκειται για μύθο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:12 Ο thomas l.: #452 28-04-14 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Ρε γαμώτο, ισχύει πως οι γυναίκες γενικά δε γουστάρουν νταραβέρια με μικρότερους ή πρόκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... υπάρχουν κάτι 40αρες που ορμανε σε μικρότερους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:17 Η Emilouko έγραψε: #453 28-04-14 21:17 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: και γιατί να τον έχει σαν φιλο στο μυαλό της πότε πρόλαβε να τον κάνει φιλο Click για ανάπτυξη... Εννοώ να μην ξέρει ότι την βλέπει σαν κάτι παραπάνω.Σαν να κάνεις εσύ με μια κοπέλα παρέα μήνες να μην σου έχει δείξει κάτι τέτοιο και ξαφνικά να στο λέει;Δε θα νιώσεις άβολα;Μετά απομακρύνεστε και αν καταλάβεις ότι σ 'αρεσε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι σαν να έχεις πάει να φας να παραγγέλνεις σουβλάκι και να σου φέρνουν κρέπα.Στην αρχή λες "ε σουβλάκι παρήγγειλα.Γιατί μου φέρατε κρέπα;"και παραπονιέσαι και μετά αν συνειδητοποιήσεις ότι θες κρέπα είναι αργά να την ζητήσεις γιατί θα γίνεις ρεζίλι. Ντάξει,μαλακία παράδειγμα. :p Απλά δεν ξέρω.Εγώ προσωπικά όταν βρέθηκα σε τέτοια κατάσταση μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:22 Ο thomas l.: #454 28-04-14 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εννοώ να μην ξέρει ότι την βλέπει σαν κάτι παραπάνω.Σαν να κάνεις εσύ με μια κοπέλα παρέα μήνες να μην σου έχει δείξει κάτι τέτοιο και ξαφνικά να στο λέει;Δε θα νιώσεις άβολα;Μετά απομακρύνεστε και αν καταλάβεις ότι σ 'αρεσε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι σαν να έχεις πάει να φας να παραγγέλνεις σουβλάκι και να σου φέρνουν κρέπα.Στην αρχή λες "ε σουβλάκι παρήγγειλα.Γιατί μου φέρατε κρέπα;"και παραπονιέσαι και μετά αν συνειδητοποιήσεις ότι θες κρέπα είναι αργά να την ζητήσεις γιατί θα γίνεις ρεζίλι. Ντάξει,μαλακία παράδειγμα. :p Απλά δεν ξέρω.Εγώ προσωπικά όταν βρέθηκα σε τέτοια κατάσταση μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Click για ανάπτυξη... άλλο αυτό εγώ έλεγα για την περίπτωση που δεν είναι φίλοι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το λες γιατί μερικές δε παίρνουν χαμπαρι από κινήσεις και μετά καταλήγουμε σε αυτό που λες και για πες τι έκανες μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:40 Η Emilouko έγραψε: #455 28-04-14 21:40 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: άλλο αυτό εγώ έλεγα για την περίπτωση που δεν είναι φίλοι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το λες γιατί μερικές δε παίρνουν χαμπαρι από κινήσεις και μετά καταλήγουμε σε αυτό που λες και για πες τι έκανες μετά; Click για ανάπτυξη... Σηκώθηκα και έφυγα.Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Πολύ αποτελεσματικό.Anyway. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:53 Ο thomas l.: #456 28-04-14 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Σηκώθηκα και έφυγα.Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Πολύ αποτελεσματικό.Anyway. Click για ανάπτυξη... τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:56 Η Emilouko έγραψε: #457 28-04-14 21:56 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:11 Ο thomas l.: #458 28-04-14 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:24 Η Emilouko έγραψε: #459 28-04-14 22:24 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:34 Ο thomas l.: #460 28-04-14 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Click για ανάπτυξη... καημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 redpointer Wonderkid Andante giogWgiog Nick0007 Than003 tonyler _Aggelos123 damn luisnazariodelima Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Να τη φλερτάρετε,να της κάνετε κοπλιμέντα που και που και γενικά μικροπράγματα που ΔΕΝ θα έκανε ένας φίλος.Να φανεί από την αρχή οτι σας αρέσει.Δηλαδή αν έρχεται ο οποιοσδήποτε και μου μιλάει ΦΙΛΙΚΆ και κάνουμε παρέα όπως κάνω με τις φίλες μου και την παρέα μου εγώ πρέπει να φανταστώ ότι του αρέσω; Click για ανάπτυξη... καλύτερα να το λέμε να τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:25 Η Emilouko έγραψε: #447 28-04-14 20:25 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: καλύτερα να λέμε να τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα Click για ανάπτυξη... Δε λέω αυτό. Αλλά δεν είναι λίγο κάπως να μην έχει η άλλη ιδέα ότι σ' αρέσει και να της το λες στο άκυρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:43 Ο thomas l.: #448 28-04-14 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δε λέω αυτό. Αλλά δεν είναι λίγο κάπως να μην έχει η άλλη ιδέα ότι σ' αρέσει και να της το λες στο άκυρο; Click για ανάπτυξη... γιατί να είναι κάπως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:46 Η Emilouko έγραψε: #449 28-04-14 20:46 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: γιατί να είναι κάπως; Click για ανάπτυξη... Γιατί σε είχε στο μυαλό της σαν φίλο.Όπως το σκέφτομαι εγώ δίκιο έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:01 Ο thomas l.: #450 28-04-14 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Γιατί σε είχε στο μυαλό της σαν φίλο.Όπως το σκέφτομαι εγώ δίκιο έχω Click για ανάπτυξη... και γιατί να τον έχει σαν φιλο στο μυαλό της πότε πρόλαβε να τον κάνει φιλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:06 Ο Kurosaki έγραψε: #451 28-04-14 21:06 Ρε γαμώτο, ισχύει πως οι γυναίκες γενικά δε γουστάρουν νταραβέρια με μικρότερους ή πρόκειται για μύθο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:12 Ο thomas l.: #452 28-04-14 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Ρε γαμώτο, ισχύει πως οι γυναίκες γενικά δε γουστάρουν νταραβέρια με μικρότερους ή πρόκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... υπάρχουν κάτι 40αρες που ορμανε σε μικρότερους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:17 Η Emilouko έγραψε: #453 28-04-14 21:17 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: και γιατί να τον έχει σαν φιλο στο μυαλό της πότε πρόλαβε να τον κάνει φιλο Click για ανάπτυξη... Εννοώ να μην ξέρει ότι την βλέπει σαν κάτι παραπάνω.Σαν να κάνεις εσύ με μια κοπέλα παρέα μήνες να μην σου έχει δείξει κάτι τέτοιο και ξαφνικά να στο λέει;Δε θα νιώσεις άβολα;Μετά απομακρύνεστε και αν καταλάβεις ότι σ 'αρεσε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι σαν να έχεις πάει να φας να παραγγέλνεις σουβλάκι και να σου φέρνουν κρέπα.Στην αρχή λες "ε σουβλάκι παρήγγειλα.Γιατί μου φέρατε κρέπα;"και παραπονιέσαι και μετά αν συνειδητοποιήσεις ότι θες κρέπα είναι αργά να την ζητήσεις γιατί θα γίνεις ρεζίλι. Ντάξει,μαλακία παράδειγμα. :p Απλά δεν ξέρω.Εγώ προσωπικά όταν βρέθηκα σε τέτοια κατάσταση μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:22 Ο thomas l.: #454 28-04-14 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εννοώ να μην ξέρει ότι την βλέπει σαν κάτι παραπάνω.Σαν να κάνεις εσύ με μια κοπέλα παρέα μήνες να μην σου έχει δείξει κάτι τέτοιο και ξαφνικά να στο λέει;Δε θα νιώσεις άβολα;Μετά απομακρύνεστε και αν καταλάβεις ότι σ 'αρεσε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι σαν να έχεις πάει να φας να παραγγέλνεις σουβλάκι και να σου φέρνουν κρέπα.Στην αρχή λες "ε σουβλάκι παρήγγειλα.Γιατί μου φέρατε κρέπα;"και παραπονιέσαι και μετά αν συνειδητοποιήσεις ότι θες κρέπα είναι αργά να την ζητήσεις γιατί θα γίνεις ρεζίλι. Ντάξει,μαλακία παράδειγμα. :p Απλά δεν ξέρω.Εγώ προσωπικά όταν βρέθηκα σε τέτοια κατάσταση μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Click για ανάπτυξη... άλλο αυτό εγώ έλεγα για την περίπτωση που δεν είναι φίλοι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το λες γιατί μερικές δε παίρνουν χαμπαρι από κινήσεις και μετά καταλήγουμε σε αυτό που λες και για πες τι έκανες μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:40 Η Emilouko έγραψε: #455 28-04-14 21:40 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: άλλο αυτό εγώ έλεγα για την περίπτωση που δεν είναι φίλοι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το λες γιατί μερικές δε παίρνουν χαμπαρι από κινήσεις και μετά καταλήγουμε σε αυτό που λες και για πες τι έκανες μετά; Click για ανάπτυξη... Σηκώθηκα και έφυγα.Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Πολύ αποτελεσματικό.Anyway. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:53 Ο thomas l.: #456 28-04-14 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Σηκώθηκα και έφυγα.Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Πολύ αποτελεσματικό.Anyway. Click για ανάπτυξη... τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:56 Η Emilouko έγραψε: #457 28-04-14 21:56 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:11 Ο thomas l.: #458 28-04-14 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:24 Η Emilouko έγραψε: #459 28-04-14 22:24 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:34 Ο thomas l.: #460 28-04-14 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Click για ανάπτυξη... καημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 redpointer Wonderkid Andante giogWgiog Nick0007 Than003 tonyler _Aggelos123 damn luisnazariodelima Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: καλύτερα να λέμε να τελειώνουμε μια ώρα αρχίτερα Click για ανάπτυξη... Δε λέω αυτό. Αλλά δεν είναι λίγο κάπως να μην έχει η άλλη ιδέα ότι σ' αρέσει και να της το λες στο άκυρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:43 Ο thomas l.: #448 28-04-14 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δε λέω αυτό. Αλλά δεν είναι λίγο κάπως να μην έχει η άλλη ιδέα ότι σ' αρέσει και να της το λες στο άκυρο; Click για ανάπτυξη... γιατί να είναι κάπως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:46 Η Emilouko έγραψε: #449 28-04-14 20:46 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: γιατί να είναι κάπως; Click για ανάπτυξη... Γιατί σε είχε στο μυαλό της σαν φίλο.Όπως το σκέφτομαι εγώ δίκιο έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:01 Ο thomas l.: #450 28-04-14 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Γιατί σε είχε στο μυαλό της σαν φίλο.Όπως το σκέφτομαι εγώ δίκιο έχω Click για ανάπτυξη... και γιατί να τον έχει σαν φιλο στο μυαλό της πότε πρόλαβε να τον κάνει φιλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:06 Ο Kurosaki έγραψε: #451 28-04-14 21:06 Ρε γαμώτο, ισχύει πως οι γυναίκες γενικά δε γουστάρουν νταραβέρια με μικρότερους ή πρόκειται για μύθο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:12 Ο thomas l.: #452 28-04-14 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Ρε γαμώτο, ισχύει πως οι γυναίκες γενικά δε γουστάρουν νταραβέρια με μικρότερους ή πρόκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... υπάρχουν κάτι 40αρες που ορμανε σε μικρότερους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:17 Η Emilouko έγραψε: #453 28-04-14 21:17 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: και γιατί να τον έχει σαν φιλο στο μυαλό της πότε πρόλαβε να τον κάνει φιλο Click για ανάπτυξη... Εννοώ να μην ξέρει ότι την βλέπει σαν κάτι παραπάνω.Σαν να κάνεις εσύ με μια κοπέλα παρέα μήνες να μην σου έχει δείξει κάτι τέτοιο και ξαφνικά να στο λέει;Δε θα νιώσεις άβολα;Μετά απομακρύνεστε και αν καταλάβεις ότι σ 'αρεσε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι σαν να έχεις πάει να φας να παραγγέλνεις σουβλάκι και να σου φέρνουν κρέπα.Στην αρχή λες "ε σουβλάκι παρήγγειλα.Γιατί μου φέρατε κρέπα;"και παραπονιέσαι και μετά αν συνειδητοποιήσεις ότι θες κρέπα είναι αργά να την ζητήσεις γιατί θα γίνεις ρεζίλι. Ντάξει,μαλακία παράδειγμα. :p Απλά δεν ξέρω.Εγώ προσωπικά όταν βρέθηκα σε τέτοια κατάσταση μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:22 Ο thomas l.: #454 28-04-14 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εννοώ να μην ξέρει ότι την βλέπει σαν κάτι παραπάνω.Σαν να κάνεις εσύ με μια κοπέλα παρέα μήνες να μην σου έχει δείξει κάτι τέτοιο και ξαφνικά να στο λέει;Δε θα νιώσεις άβολα;Μετά απομακρύνεστε και αν καταλάβεις ότι σ 'αρεσε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι σαν να έχεις πάει να φας να παραγγέλνεις σουβλάκι και να σου φέρνουν κρέπα.Στην αρχή λες "ε σουβλάκι παρήγγειλα.Γιατί μου φέρατε κρέπα;"και παραπονιέσαι και μετά αν συνειδητοποιήσεις ότι θες κρέπα είναι αργά να την ζητήσεις γιατί θα γίνεις ρεζίλι. Ντάξει,μαλακία παράδειγμα. :p Απλά δεν ξέρω.Εγώ προσωπικά όταν βρέθηκα σε τέτοια κατάσταση μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Click για ανάπτυξη... άλλο αυτό εγώ έλεγα για την περίπτωση που δεν είναι φίλοι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το λες γιατί μερικές δε παίρνουν χαμπαρι από κινήσεις και μετά καταλήγουμε σε αυτό που λες και για πες τι έκανες μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:40 Η Emilouko έγραψε: #455 28-04-14 21:40 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: άλλο αυτό εγώ έλεγα για την περίπτωση που δεν είναι φίλοι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το λες γιατί μερικές δε παίρνουν χαμπαρι από κινήσεις και μετά καταλήγουμε σε αυτό που λες και για πες τι έκανες μετά; Click για ανάπτυξη... Σηκώθηκα και έφυγα.Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Πολύ αποτελεσματικό.Anyway. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:53 Ο thomas l.: #456 28-04-14 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Σηκώθηκα και έφυγα.Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Πολύ αποτελεσματικό.Anyway. Click για ανάπτυξη... τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:56 Η Emilouko έγραψε: #457 28-04-14 21:56 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:11 Ο thomas l.: #458 28-04-14 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:24 Η Emilouko έγραψε: #459 28-04-14 22:24 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:34 Ο thomas l.: #460 28-04-14 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Click για ανάπτυξη... καημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 redpointer Wonderkid Andante giogWgiog Nick0007 Than003 tonyler _Aggelos123 damn luisnazariodelima Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δε λέω αυτό. Αλλά δεν είναι λίγο κάπως να μην έχει η άλλη ιδέα ότι σ' αρέσει και να της το λες στο άκυρο; Click για ανάπτυξη... γιατί να είναι κάπως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 20:46 Η Emilouko έγραψε: #449 28-04-14 20:46 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: γιατί να είναι κάπως; Click για ανάπτυξη... Γιατί σε είχε στο μυαλό της σαν φίλο.Όπως το σκέφτομαι εγώ δίκιο έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:01 Ο thomas l.: #450 28-04-14 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Γιατί σε είχε στο μυαλό της σαν φίλο.Όπως το σκέφτομαι εγώ δίκιο έχω Click για ανάπτυξη... και γιατί να τον έχει σαν φιλο στο μυαλό της πότε πρόλαβε να τον κάνει φιλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:06 Ο Kurosaki έγραψε: #451 28-04-14 21:06 Ρε γαμώτο, ισχύει πως οι γυναίκες γενικά δε γουστάρουν νταραβέρια με μικρότερους ή πρόκειται για μύθο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:12 Ο thomas l.: #452 28-04-14 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Ρε γαμώτο, ισχύει πως οι γυναίκες γενικά δε γουστάρουν νταραβέρια με μικρότερους ή πρόκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... υπάρχουν κάτι 40αρες που ορμανε σε μικρότερους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:17 Η Emilouko έγραψε: #453 28-04-14 21:17 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: και γιατί να τον έχει σαν φιλο στο μυαλό της πότε πρόλαβε να τον κάνει φιλο Click για ανάπτυξη... Εννοώ να μην ξέρει ότι την βλέπει σαν κάτι παραπάνω.Σαν να κάνεις εσύ με μια κοπέλα παρέα μήνες να μην σου έχει δείξει κάτι τέτοιο και ξαφνικά να στο λέει;Δε θα νιώσεις άβολα;Μετά απομακρύνεστε και αν καταλάβεις ότι σ 'αρεσε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι σαν να έχεις πάει να φας να παραγγέλνεις σουβλάκι και να σου φέρνουν κρέπα.Στην αρχή λες "ε σουβλάκι παρήγγειλα.Γιατί μου φέρατε κρέπα;"και παραπονιέσαι και μετά αν συνειδητοποιήσεις ότι θες κρέπα είναι αργά να την ζητήσεις γιατί θα γίνεις ρεζίλι. Ντάξει,μαλακία παράδειγμα. :p Απλά δεν ξέρω.Εγώ προσωπικά όταν βρέθηκα σε τέτοια κατάσταση μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:22 Ο thomas l.: #454 28-04-14 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εννοώ να μην ξέρει ότι την βλέπει σαν κάτι παραπάνω.Σαν να κάνεις εσύ με μια κοπέλα παρέα μήνες να μην σου έχει δείξει κάτι τέτοιο και ξαφνικά να στο λέει;Δε θα νιώσεις άβολα;Μετά απομακρύνεστε και αν καταλάβεις ότι σ 'αρεσε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι σαν να έχεις πάει να φας να παραγγέλνεις σουβλάκι και να σου φέρνουν κρέπα.Στην αρχή λες "ε σουβλάκι παρήγγειλα.Γιατί μου φέρατε κρέπα;"και παραπονιέσαι και μετά αν συνειδητοποιήσεις ότι θες κρέπα είναι αργά να την ζητήσεις γιατί θα γίνεις ρεζίλι. Ντάξει,μαλακία παράδειγμα. :p Απλά δεν ξέρω.Εγώ προσωπικά όταν βρέθηκα σε τέτοια κατάσταση μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Click για ανάπτυξη... άλλο αυτό εγώ έλεγα για την περίπτωση που δεν είναι φίλοι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το λες γιατί μερικές δε παίρνουν χαμπαρι από κινήσεις και μετά καταλήγουμε σε αυτό που λες και για πες τι έκανες μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:40 Η Emilouko έγραψε: #455 28-04-14 21:40 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: άλλο αυτό εγώ έλεγα για την περίπτωση που δεν είναι φίλοι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το λες γιατί μερικές δε παίρνουν χαμπαρι από κινήσεις και μετά καταλήγουμε σε αυτό που λες και για πες τι έκανες μετά; Click για ανάπτυξη... Σηκώθηκα και έφυγα.Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Πολύ αποτελεσματικό.Anyway. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:53 Ο thomas l.: #456 28-04-14 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Σηκώθηκα και έφυγα.Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Πολύ αποτελεσματικό.Anyway. Click για ανάπτυξη... τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:56 Η Emilouko έγραψε: #457 28-04-14 21:56 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:11 Ο thomas l.: #458 28-04-14 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:24 Η Emilouko έγραψε: #459 28-04-14 22:24 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:34 Ο thomas l.: #460 28-04-14 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Click για ανάπτυξη... καημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 redpointer Wonderkid Andante giogWgiog Nick0007 Than003 tonyler _Aggelos123 damn luisnazariodelima Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: γιατί να είναι κάπως; Click για ανάπτυξη... Γιατί σε είχε στο μυαλό της σαν φίλο.Όπως το σκέφτομαι εγώ δίκιο έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:01 Ο thomas l.: #450 28-04-14 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Γιατί σε είχε στο μυαλό της σαν φίλο.Όπως το σκέφτομαι εγώ δίκιο έχω Click για ανάπτυξη... και γιατί να τον έχει σαν φιλο στο μυαλό της πότε πρόλαβε να τον κάνει φιλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:06 Ο Kurosaki έγραψε: #451 28-04-14 21:06 Ρε γαμώτο, ισχύει πως οι γυναίκες γενικά δε γουστάρουν νταραβέρια με μικρότερους ή πρόκειται για μύθο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:12 Ο thomas l.: #452 28-04-14 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Ρε γαμώτο, ισχύει πως οι γυναίκες γενικά δε γουστάρουν νταραβέρια με μικρότερους ή πρόκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... υπάρχουν κάτι 40αρες που ορμανε σε μικρότερους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:17 Η Emilouko έγραψε: #453 28-04-14 21:17 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: και γιατί να τον έχει σαν φιλο στο μυαλό της πότε πρόλαβε να τον κάνει φιλο Click για ανάπτυξη... Εννοώ να μην ξέρει ότι την βλέπει σαν κάτι παραπάνω.Σαν να κάνεις εσύ με μια κοπέλα παρέα μήνες να μην σου έχει δείξει κάτι τέτοιο και ξαφνικά να στο λέει;Δε θα νιώσεις άβολα;Μετά απομακρύνεστε και αν καταλάβεις ότι σ 'αρεσε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι σαν να έχεις πάει να φας να παραγγέλνεις σουβλάκι και να σου φέρνουν κρέπα.Στην αρχή λες "ε σουβλάκι παρήγγειλα.Γιατί μου φέρατε κρέπα;"και παραπονιέσαι και μετά αν συνειδητοποιήσεις ότι θες κρέπα είναι αργά να την ζητήσεις γιατί θα γίνεις ρεζίλι. Ντάξει,μαλακία παράδειγμα. :p Απλά δεν ξέρω.Εγώ προσωπικά όταν βρέθηκα σε τέτοια κατάσταση μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:22 Ο thomas l.: #454 28-04-14 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εννοώ να μην ξέρει ότι την βλέπει σαν κάτι παραπάνω.Σαν να κάνεις εσύ με μια κοπέλα παρέα μήνες να μην σου έχει δείξει κάτι τέτοιο και ξαφνικά να στο λέει;Δε θα νιώσεις άβολα;Μετά απομακρύνεστε και αν καταλάβεις ότι σ 'αρεσε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι σαν να έχεις πάει να φας να παραγγέλνεις σουβλάκι και να σου φέρνουν κρέπα.Στην αρχή λες "ε σουβλάκι παρήγγειλα.Γιατί μου φέρατε κρέπα;"και παραπονιέσαι και μετά αν συνειδητοποιήσεις ότι θες κρέπα είναι αργά να την ζητήσεις γιατί θα γίνεις ρεζίλι. Ντάξει,μαλακία παράδειγμα. :p Απλά δεν ξέρω.Εγώ προσωπικά όταν βρέθηκα σε τέτοια κατάσταση μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Click για ανάπτυξη... άλλο αυτό εγώ έλεγα για την περίπτωση που δεν είναι φίλοι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το λες γιατί μερικές δε παίρνουν χαμπαρι από κινήσεις και μετά καταλήγουμε σε αυτό που λες και για πες τι έκανες μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:40 Η Emilouko έγραψε: #455 28-04-14 21:40 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: άλλο αυτό εγώ έλεγα για την περίπτωση που δεν είναι φίλοι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το λες γιατί μερικές δε παίρνουν χαμπαρι από κινήσεις και μετά καταλήγουμε σε αυτό που λες και για πες τι έκανες μετά; Click για ανάπτυξη... Σηκώθηκα και έφυγα.Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Πολύ αποτελεσματικό.Anyway. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:53 Ο thomas l.: #456 28-04-14 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Σηκώθηκα και έφυγα.Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Πολύ αποτελεσματικό.Anyway. Click για ανάπτυξη... τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:56 Η Emilouko έγραψε: #457 28-04-14 21:56 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:11 Ο thomas l.: #458 28-04-14 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:24 Η Emilouko έγραψε: #459 28-04-14 22:24 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:34 Ο thomas l.: #460 28-04-14 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Click για ανάπτυξη... καημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 redpointer Wonderkid Andante giogWgiog Nick0007 Than003 tonyler _Aggelos123 damn luisnazariodelima Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Γιατί σε είχε στο μυαλό της σαν φίλο.Όπως το σκέφτομαι εγώ δίκιο έχω Click για ανάπτυξη... και γιατί να τον έχει σαν φιλο στο μυαλό της πότε πρόλαβε να τον κάνει φιλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:06 Ο Kurosaki έγραψε: #451 28-04-14 21:06 Ρε γαμώτο, ισχύει πως οι γυναίκες γενικά δε γουστάρουν νταραβέρια με μικρότερους ή πρόκειται για μύθο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:12 Ο thomas l.: #452 28-04-14 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Ρε γαμώτο, ισχύει πως οι γυναίκες γενικά δε γουστάρουν νταραβέρια με μικρότερους ή πρόκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... υπάρχουν κάτι 40αρες που ορμανε σε μικρότερους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:17 Η Emilouko έγραψε: #453 28-04-14 21:17 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: και γιατί να τον έχει σαν φιλο στο μυαλό της πότε πρόλαβε να τον κάνει φιλο Click για ανάπτυξη... Εννοώ να μην ξέρει ότι την βλέπει σαν κάτι παραπάνω.Σαν να κάνεις εσύ με μια κοπέλα παρέα μήνες να μην σου έχει δείξει κάτι τέτοιο και ξαφνικά να στο λέει;Δε θα νιώσεις άβολα;Μετά απομακρύνεστε και αν καταλάβεις ότι σ 'αρεσε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι σαν να έχεις πάει να φας να παραγγέλνεις σουβλάκι και να σου φέρνουν κρέπα.Στην αρχή λες "ε σουβλάκι παρήγγειλα.Γιατί μου φέρατε κρέπα;"και παραπονιέσαι και μετά αν συνειδητοποιήσεις ότι θες κρέπα είναι αργά να την ζητήσεις γιατί θα γίνεις ρεζίλι. Ντάξει,μαλακία παράδειγμα. :p Απλά δεν ξέρω.Εγώ προσωπικά όταν βρέθηκα σε τέτοια κατάσταση μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:22 Ο thomas l.: #454 28-04-14 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εννοώ να μην ξέρει ότι την βλέπει σαν κάτι παραπάνω.Σαν να κάνεις εσύ με μια κοπέλα παρέα μήνες να μην σου έχει δείξει κάτι τέτοιο και ξαφνικά να στο λέει;Δε θα νιώσεις άβολα;Μετά απομακρύνεστε και αν καταλάβεις ότι σ 'αρεσε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι σαν να έχεις πάει να φας να παραγγέλνεις σουβλάκι και να σου φέρνουν κρέπα.Στην αρχή λες "ε σουβλάκι παρήγγειλα.Γιατί μου φέρατε κρέπα;"και παραπονιέσαι και μετά αν συνειδητοποιήσεις ότι θες κρέπα είναι αργά να την ζητήσεις γιατί θα γίνεις ρεζίλι. Ντάξει,μαλακία παράδειγμα. :p Απλά δεν ξέρω.Εγώ προσωπικά όταν βρέθηκα σε τέτοια κατάσταση μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Click για ανάπτυξη... άλλο αυτό εγώ έλεγα για την περίπτωση που δεν είναι φίλοι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το λες γιατί μερικές δε παίρνουν χαμπαρι από κινήσεις και μετά καταλήγουμε σε αυτό που λες και για πες τι έκανες μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:40 Η Emilouko έγραψε: #455 28-04-14 21:40 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: άλλο αυτό εγώ έλεγα για την περίπτωση που δεν είναι φίλοι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το λες γιατί μερικές δε παίρνουν χαμπαρι από κινήσεις και μετά καταλήγουμε σε αυτό που λες και για πες τι έκανες μετά; Click για ανάπτυξη... Σηκώθηκα και έφυγα.Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Πολύ αποτελεσματικό.Anyway. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:53 Ο thomas l.: #456 28-04-14 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Σηκώθηκα και έφυγα.Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Πολύ αποτελεσματικό.Anyway. Click για ανάπτυξη... τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:56 Η Emilouko έγραψε: #457 28-04-14 21:56 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:11 Ο thomas l.: #458 28-04-14 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:24 Η Emilouko έγραψε: #459 28-04-14 22:24 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:34 Ο thomas l.: #460 28-04-14 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Click για ανάπτυξη... καημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 redpointer Wonderkid Andante giogWgiog Nick0007 Than003 tonyler _Aggelos123 damn luisnazariodelima Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε γαμώτο, ισχύει πως οι γυναίκες γενικά δε γουστάρουν νταραβέρια με μικρότερους ή πρόκειται για μύθο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:12 Ο thomas l.: #452 28-04-14 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Ρε γαμώτο, ισχύει πως οι γυναίκες γενικά δε γουστάρουν νταραβέρια με μικρότερους ή πρόκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... υπάρχουν κάτι 40αρες που ορμανε σε μικρότερους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:17 Η Emilouko έγραψε: #453 28-04-14 21:17 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: και γιατί να τον έχει σαν φιλο στο μυαλό της πότε πρόλαβε να τον κάνει φιλο Click για ανάπτυξη... Εννοώ να μην ξέρει ότι την βλέπει σαν κάτι παραπάνω.Σαν να κάνεις εσύ με μια κοπέλα παρέα μήνες να μην σου έχει δείξει κάτι τέτοιο και ξαφνικά να στο λέει;Δε θα νιώσεις άβολα;Μετά απομακρύνεστε και αν καταλάβεις ότι σ 'αρεσε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι σαν να έχεις πάει να φας να παραγγέλνεις σουβλάκι και να σου φέρνουν κρέπα.Στην αρχή λες "ε σουβλάκι παρήγγειλα.Γιατί μου φέρατε κρέπα;"και παραπονιέσαι και μετά αν συνειδητοποιήσεις ότι θες κρέπα είναι αργά να την ζητήσεις γιατί θα γίνεις ρεζίλι. Ντάξει,μαλακία παράδειγμα. :p Απλά δεν ξέρω.Εγώ προσωπικά όταν βρέθηκα σε τέτοια κατάσταση μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:22 Ο thomas l.: #454 28-04-14 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εννοώ να μην ξέρει ότι την βλέπει σαν κάτι παραπάνω.Σαν να κάνεις εσύ με μια κοπέλα παρέα μήνες να μην σου έχει δείξει κάτι τέτοιο και ξαφνικά να στο λέει;Δε θα νιώσεις άβολα;Μετά απομακρύνεστε και αν καταλάβεις ότι σ 'αρεσε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι σαν να έχεις πάει να φας να παραγγέλνεις σουβλάκι και να σου φέρνουν κρέπα.Στην αρχή λες "ε σουβλάκι παρήγγειλα.Γιατί μου φέρατε κρέπα;"και παραπονιέσαι και μετά αν συνειδητοποιήσεις ότι θες κρέπα είναι αργά να την ζητήσεις γιατί θα γίνεις ρεζίλι. Ντάξει,μαλακία παράδειγμα. :p Απλά δεν ξέρω.Εγώ προσωπικά όταν βρέθηκα σε τέτοια κατάσταση μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Click για ανάπτυξη... άλλο αυτό εγώ έλεγα για την περίπτωση που δεν είναι φίλοι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το λες γιατί μερικές δε παίρνουν χαμπαρι από κινήσεις και μετά καταλήγουμε σε αυτό που λες και για πες τι έκανες μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:40 Η Emilouko έγραψε: #455 28-04-14 21:40 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: άλλο αυτό εγώ έλεγα για την περίπτωση που δεν είναι φίλοι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το λες γιατί μερικές δε παίρνουν χαμπαρι από κινήσεις και μετά καταλήγουμε σε αυτό που λες και για πες τι έκανες μετά; Click για ανάπτυξη... Σηκώθηκα και έφυγα.Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Πολύ αποτελεσματικό.Anyway. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:53 Ο thomas l.: #456 28-04-14 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Σηκώθηκα και έφυγα.Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Πολύ αποτελεσματικό.Anyway. Click για ανάπτυξη... τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:56 Η Emilouko έγραψε: #457 28-04-14 21:56 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:11 Ο thomas l.: #458 28-04-14 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:24 Η Emilouko έγραψε: #459 28-04-14 22:24 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:34 Ο thomas l.: #460 28-04-14 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Click για ανάπτυξη... καημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 redpointer Wonderkid Andante giogWgiog Nick0007 Than003 tonyler _Aggelos123 damn luisnazariodelima Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Ρε γαμώτο, ισχύει πως οι γυναίκες γενικά δε γουστάρουν νταραβέρια με μικρότερους ή πρόκειται για μύθο; Click για ανάπτυξη... υπάρχουν κάτι 40αρες που ορμανε σε μικρότερους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:17 Η Emilouko έγραψε: #453 28-04-14 21:17 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: και γιατί να τον έχει σαν φιλο στο μυαλό της πότε πρόλαβε να τον κάνει φιλο Click για ανάπτυξη... Εννοώ να μην ξέρει ότι την βλέπει σαν κάτι παραπάνω.Σαν να κάνεις εσύ με μια κοπέλα παρέα μήνες να μην σου έχει δείξει κάτι τέτοιο και ξαφνικά να στο λέει;Δε θα νιώσεις άβολα;Μετά απομακρύνεστε και αν καταλάβεις ότι σ 'αρεσε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι σαν να έχεις πάει να φας να παραγγέλνεις σουβλάκι και να σου φέρνουν κρέπα.Στην αρχή λες "ε σουβλάκι παρήγγειλα.Γιατί μου φέρατε κρέπα;"και παραπονιέσαι και μετά αν συνειδητοποιήσεις ότι θες κρέπα είναι αργά να την ζητήσεις γιατί θα γίνεις ρεζίλι. Ντάξει,μαλακία παράδειγμα. :p Απλά δεν ξέρω.Εγώ προσωπικά όταν βρέθηκα σε τέτοια κατάσταση μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:22 Ο thomas l.: #454 28-04-14 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εννοώ να μην ξέρει ότι την βλέπει σαν κάτι παραπάνω.Σαν να κάνεις εσύ με μια κοπέλα παρέα μήνες να μην σου έχει δείξει κάτι τέτοιο και ξαφνικά να στο λέει;Δε θα νιώσεις άβολα;Μετά απομακρύνεστε και αν καταλάβεις ότι σ 'αρεσε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι σαν να έχεις πάει να φας να παραγγέλνεις σουβλάκι και να σου φέρνουν κρέπα.Στην αρχή λες "ε σουβλάκι παρήγγειλα.Γιατί μου φέρατε κρέπα;"και παραπονιέσαι και μετά αν συνειδητοποιήσεις ότι θες κρέπα είναι αργά να την ζητήσεις γιατί θα γίνεις ρεζίλι. Ντάξει,μαλακία παράδειγμα. :p Απλά δεν ξέρω.Εγώ προσωπικά όταν βρέθηκα σε τέτοια κατάσταση μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Click για ανάπτυξη... άλλο αυτό εγώ έλεγα για την περίπτωση που δεν είναι φίλοι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το λες γιατί μερικές δε παίρνουν χαμπαρι από κινήσεις και μετά καταλήγουμε σε αυτό που λες και για πες τι έκανες μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:40 Η Emilouko έγραψε: #455 28-04-14 21:40 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: άλλο αυτό εγώ έλεγα για την περίπτωση που δεν είναι φίλοι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το λες γιατί μερικές δε παίρνουν χαμπαρι από κινήσεις και μετά καταλήγουμε σε αυτό που λες και για πες τι έκανες μετά; Click για ανάπτυξη... Σηκώθηκα και έφυγα.Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Πολύ αποτελεσματικό.Anyway. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:53 Ο thomas l.: #456 28-04-14 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Σηκώθηκα και έφυγα.Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Πολύ αποτελεσματικό.Anyway. Click για ανάπτυξη... τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:56 Η Emilouko έγραψε: #457 28-04-14 21:56 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:11 Ο thomas l.: #458 28-04-14 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:24 Η Emilouko έγραψε: #459 28-04-14 22:24 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:34 Ο thomas l.: #460 28-04-14 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Click για ανάπτυξη... καημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 redpointer Wonderkid Andante giogWgiog Nick0007 Than003 tonyler _Aggelos123 damn luisnazariodelima Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: και γιατί να τον έχει σαν φιλο στο μυαλό της πότε πρόλαβε να τον κάνει φιλο Click για ανάπτυξη... Εννοώ να μην ξέρει ότι την βλέπει σαν κάτι παραπάνω.Σαν να κάνεις εσύ με μια κοπέλα παρέα μήνες να μην σου έχει δείξει κάτι τέτοιο και ξαφνικά να στο λέει;Δε θα νιώσεις άβολα;Μετά απομακρύνεστε και αν καταλάβεις ότι σ 'αρεσε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι σαν να έχεις πάει να φας να παραγγέλνεις σουβλάκι και να σου φέρνουν κρέπα.Στην αρχή λες "ε σουβλάκι παρήγγειλα.Γιατί μου φέρατε κρέπα;"και παραπονιέσαι και μετά αν συνειδητοποιήσεις ότι θες κρέπα είναι αργά να την ζητήσεις γιατί θα γίνεις ρεζίλι. Ντάξει,μαλακία παράδειγμα. :p Απλά δεν ξέρω.Εγώ προσωπικά όταν βρέθηκα σε τέτοια κατάσταση μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:22 Ο thomas l.: #454 28-04-14 21:22 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εννοώ να μην ξέρει ότι την βλέπει σαν κάτι παραπάνω.Σαν να κάνεις εσύ με μια κοπέλα παρέα μήνες να μην σου έχει δείξει κάτι τέτοιο και ξαφνικά να στο λέει;Δε θα νιώσεις άβολα;Μετά απομακρύνεστε και αν καταλάβεις ότι σ 'αρεσε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι σαν να έχεις πάει να φας να παραγγέλνεις σουβλάκι και να σου φέρνουν κρέπα.Στην αρχή λες "ε σουβλάκι παρήγγειλα.Γιατί μου φέρατε κρέπα;"και παραπονιέσαι και μετά αν συνειδητοποιήσεις ότι θες κρέπα είναι αργά να την ζητήσεις γιατί θα γίνεις ρεζίλι. Ντάξει,μαλακία παράδειγμα. :p Απλά δεν ξέρω.Εγώ προσωπικά όταν βρέθηκα σε τέτοια κατάσταση μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Click για ανάπτυξη... άλλο αυτό εγώ έλεγα για την περίπτωση που δεν είναι φίλοι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το λες γιατί μερικές δε παίρνουν χαμπαρι από κινήσεις και μετά καταλήγουμε σε αυτό που λες και για πες τι έκανες μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:40 Η Emilouko έγραψε: #455 28-04-14 21:40 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: άλλο αυτό εγώ έλεγα για την περίπτωση που δεν είναι φίλοι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το λες γιατί μερικές δε παίρνουν χαμπαρι από κινήσεις και μετά καταλήγουμε σε αυτό που λες και για πες τι έκανες μετά; Click για ανάπτυξη... Σηκώθηκα και έφυγα.Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Πολύ αποτελεσματικό.Anyway. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:53 Ο thomas l.: #456 28-04-14 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Σηκώθηκα και έφυγα.Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Πολύ αποτελεσματικό.Anyway. Click για ανάπτυξη... τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:56 Η Emilouko έγραψε: #457 28-04-14 21:56 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:11 Ο thomas l.: #458 28-04-14 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:24 Η Emilouko έγραψε: #459 28-04-14 22:24 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:34 Ο thomas l.: #460 28-04-14 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Click για ανάπτυξη... καημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 redpointer Wonderkid Andante giogWgiog Nick0007 Than003 tonyler _Aggelos123 damn luisnazariodelima Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εννοώ να μην ξέρει ότι την βλέπει σαν κάτι παραπάνω.Σαν να κάνεις εσύ με μια κοπέλα παρέα μήνες να μην σου έχει δείξει κάτι τέτοιο και ξαφνικά να στο λέει;Δε θα νιώσεις άβολα;Μετά απομακρύνεστε και αν καταλάβεις ότι σ 'αρεσε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Είναι σαν να έχεις πάει να φας να παραγγέλνεις σουβλάκι και να σου φέρνουν κρέπα.Στην αρχή λες "ε σουβλάκι παρήγγειλα.Γιατί μου φέρατε κρέπα;"και παραπονιέσαι και μετά αν συνειδητοποιήσεις ότι θες κρέπα είναι αργά να την ζητήσεις γιατί θα γίνεις ρεζίλι. Ντάξει,μαλακία παράδειγμα. :p Απλά δεν ξέρω.Εγώ προσωπικά όταν βρέθηκα σε τέτοια κατάσταση μου ήρθε ο ουρανός σφοντύλι. Click για ανάπτυξη... άλλο αυτό εγώ έλεγα για την περίπτωση που δεν είναι φίλοι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το λες γιατί μερικές δε παίρνουν χαμπαρι από κινήσεις και μετά καταλήγουμε σε αυτό που λες και για πες τι έκανες μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:40 Η Emilouko έγραψε: #455 28-04-14 21:40 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: άλλο αυτό εγώ έλεγα για την περίπτωση που δεν είναι φίλοι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το λες γιατί μερικές δε παίρνουν χαμπαρι από κινήσεις και μετά καταλήγουμε σε αυτό που λες και για πες τι έκανες μετά; Click για ανάπτυξη... Σηκώθηκα και έφυγα.Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Πολύ αποτελεσματικό.Anyway. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:53 Ο thomas l.: #456 28-04-14 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Σηκώθηκα και έφυγα.Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Πολύ αποτελεσματικό.Anyway. Click για ανάπτυξη... τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:56 Η Emilouko έγραψε: #457 28-04-14 21:56 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:11 Ο thomas l.: #458 28-04-14 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:24 Η Emilouko έγραψε: #459 28-04-14 22:24 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:34 Ο thomas l.: #460 28-04-14 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Click για ανάπτυξη... καημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 redpointer Wonderkid Andante giogWgiog Nick0007 Than003 tonyler _Aggelos123 damn luisnazariodelima Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: άλλο αυτό εγώ έλεγα για την περίπτωση που δεν είναι φίλοι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το λες γιατί μερικές δε παίρνουν χαμπαρι από κινήσεις και μετά καταλήγουμε σε αυτό που λες και για πες τι έκανες μετά; Click για ανάπτυξη... Σηκώθηκα και έφυγα.Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Πολύ αποτελεσματικό.Anyway. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:53 Ο thomas l.: #456 28-04-14 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Σηκώθηκα και έφυγα.Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Πολύ αποτελεσματικό.Anyway. Click για ανάπτυξη... τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:56 Η Emilouko έγραψε: #457 28-04-14 21:56 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:11 Ο thomas l.: #458 28-04-14 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:24 Η Emilouko έγραψε: #459 28-04-14 22:24 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:34 Ο thomas l.: #460 28-04-14 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Click για ανάπτυξη... καημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 redpointer Wonderkid Andante giogWgiog Nick0007 Than003 tonyler _Aggelos123 damn luisnazariodelima Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Σηκώθηκα και έφυγα.Έκανα πως δεν καταλάβαινα. Πολύ αποτελεσματικό.Anyway. Click για ανάπτυξη... τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 21:56 Η Emilouko έγραψε: #457 28-04-14 21:56 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:11 Ο thomas l.: #458 28-04-14 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:24 Η Emilouko έγραψε: #459 28-04-14 22:24 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:34 Ο thomas l.: #460 28-04-14 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Click για ανάπτυξη... καημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 redpointer Wonderkid Andante giogWgiog Nick0007 Than003 tonyler _Aggelos123 damn luisnazariodelima Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: τι ρώτησα και γω πάντα έτσι κάνετε Click για ανάπτυξη... Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:11 Ο thomas l.: #458 28-04-14 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:24 Η Emilouko έγραψε: #459 28-04-14 22:24 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:34 Ο thomas l.: #460 28-04-14 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Click για ανάπτυξη... καημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 redpointer Wonderkid Andante giogWgiog Nick0007 Than003 tonyler _Aggelos123 damn luisnazariodelima Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να σκεφτώ καλύτερο. Τώρα καταλαβαίνω Ότι εκανα βλακεία. Τέλος πάντων. Click για ανάπτυξη... να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:24 Η Emilouko έγραψε: #459 28-04-14 22:24 Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:34 Ο thomas l.: #460 28-04-14 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Click για ανάπτυξη... καημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από thomas l.: να φανταστώ ο άλλος θα κοιτούσε σαν σαστησμενος Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l. Τιμώμενο Μέλος Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.539 μηνύματα. 28 Απριλίου 2014 στις 22:34 Ο thomas l.: #460 28-04-14 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Click για ανάπτυξη... καημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Εγω ήμουν σαστισμένη. Αυτός έλεγε "Δε καταλαβαίνεις δηλαδή;" Κουνησα αρνητικά το κεφάλι μου. Βρήκα ευκαιρία που ήμασταν σε πάρτυ κ έφυγα. Τέλος πάντων περσινά ξινά σταφύλια. Πλέον έχω φιλικες σχέσεις με το παιδί.Παρασποιλαραμε. Click για ανάπτυξη... καημένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.