Εύα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος

Τι τους έβρισε, τι τους αγνόησε, τι τους πάτησε κλοτσιές, τι μίλησε πλαγίως στους καθηγητές αυτά τίποτα. Συνέχιζαν κανονικότατα, με περισσότερη διάθεση και ενέργεια...
Αυτό που θέλω να πω είναι πως ότι και να κάνεις, δυστυχώς δε νομίζω να σταματήσουν. Νομίζω πως αυτά τα παιδιά είτε είναι ιδιαίτερα ανασφαλή, έχουν προβλήματα στο σπίτι, μπορεί με τον τρόπο τους να νομίζουν ότι θα ενταχθούν και θα αρέσουν στους άλλους (να περάσουν μια High εικόνα) είτε είναι ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΒΛΑΜΕΝΑ που δε καταλαβαίνουν χριστό!!!! είναι με ένα IQ χαμηλότερο και από ένα χρυσόψαρο!
Η μοναδική "δόξα" που θα νιώσουν στην ζωή τους αυτά τα άτομα θα είναι αυτή που νομίζουν ότι βιώνουν μέσα στους τοίχους του σχολείου τους. Θα δούμε τι θα κάνει η queen bee και τα μελισσάκια της όταν βγουν στην κοινωνία...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211
Επισκέπτης

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

στην τελικη ξεμαλιασσε τες τις μπατζολες!!!!!

Εύα
Εκκολαπτόμενο μέλος

RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος

Παιδιά η δική μου περίπτωση δεν μοιάζει ακριβώς με τις δικές σας, δηλαδή η κοπέλα που ανέφερα δεν έφτανε σε τόσο ακραίες συμπεριφορές όπως αυτές που περιγράφει η theRunawayDreamer. Από τη μία πλευρά είναι καλή κοπέλα αλλά από την άλλη ορισμένες φορές δεν μπορώ να ερμηνεύσω τη συμπεριφορά της,αν απλά κάνει χιούμορ ή αν όντως σε κοροϊδεύει στα ίσια..Elpi-da σου συμβαίνει κάτι παρόμοιο??
αν η περίπτωση σου είναι πολύ πιο ήπια από αυτή της φίλης μου, τότε μπορείς κάλλιστα να της μιλήσεις και να την ρωτήσεις τι συμβαίνει.
Πάρτην στην άκρη μια μέρα, και χωρίς επιθετικότητες μίλησε της και πες της "αυτό και αυτό, δε μου αρέσει η συμπεριφορά σου" και γενικά δωσ' της να καταλάβει ότι αυτό που κάνει, ότι και αν είναι, σε ενοχλεί..
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

θα πρεπει να μαθεις λιγο να αποστασιοποιεισαι συναισθηματικα.. εισαι ευαισθητο πλασμα οπως φαινεται και τετοιες παραμοιες περιπτωσεις θα συναντησεις πολλες στην ζωη σου, οχι μονο απο 15χρονα αλλα και απο 25 χρονια, 35χρονια κ.ο.κ
Οταν ενας ανθρωπος δεν σε ενδιαφερει πραγματικα μαθε να τον αγνοεις, ομως να το νιωθεις μεσα σου...
Οταν παλι καποιος που σε ενδιαφερει σε κοροιδευει κατσε και μιλησε μαζι του... μιλησε μαζι του οχι απαραιτητα για να τα βρειτε, αλλα για να δωσεις την ευκαιρια στον εαυτο σου να ξεπερασει την συγκεκριμενη συναισθηματικη κατασταση...
Εχω βρεθει στην θεση σου στο μακρυνο παρελθον... και σου τα λεω ολα αυτα απο την εμπειρια μου
Εύα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το θέμα είναι ότι αυτό έπρεπε να το κάνω πριν δύο χρόνια που κάναμε αρκετή παρέα..τώρα πλέον μπορεί να έχουμε κοινές παρέες αλλά δεν έιναι όπως τότε και θα είναι λίγο άκυρο να της πω στα ξαφνικά με ενοχλεί αυτό που κάνεις ή αυτό που έκανες παλιά και για αυτό απομακρύνθηκα..είναι λίγο περίεργη η περίπτωση μου!αν η περίπτωση σου είναι πολύ πιο ήπια από αυτή της φίλης μου, τότε μπορείς κάλλιστα να της μιλήσεις και να την ρωτήσεις τι συμβαίνει.
Πάρτην στην άκρη μια μέρα, και χωρίς επιθετικότητες μίλησε της και πες της "αυτό και αυτό, δε μου αρέσει η συμπεριφορά σου" και γενικά δωσ' της να καταλάβει ότι αυτό που κάνει, ότι και αν είναι, σε ενοχλεί..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.