ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 20:28 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #21 12-01-10 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Δύσκολο? :!::!: Click για ανάπτυξη... Και εμένα μου κάνει εντύπωση....:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 16:16 Η Ntontini έγραψε: #22 14-01-10 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Και εμένα μου κάνει εντύπωση....:!: Click για ανάπτυξη... Me too..βέβαια αν δε διαβάζει κανείς ή ακόμα χειρότερα δεν έχει άθει να ''στρώνεται'' από μικρός,δύσκολο θα του φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellacooker Νεοφερμένο μέλος Η stellacooker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 18:14 Η stellacooker: #23 15-05-11 18:14 καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω αν ενασ μαθητησ της 1 λυκειου εχει γ.μ.ο. ατετραμηνου 11.8 και γ.μ.ο.βτετραμηνου 12.8 και εχει σε δυο μαθηματα κατω απο την βαση μενει μεταξεταστεος η οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: olympea ragnar Χρυσάνθη Lia 2006 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alexl1996: Δύσκολο? :!::!: Click για ανάπτυξη... Και εμένα μου κάνει εντύπωση....:!: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2010 στις 16:16 Η Ntontini έγραψε: #22 14-01-10 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Και εμένα μου κάνει εντύπωση....:!: Click για ανάπτυξη... Me too..βέβαια αν δε διαβάζει κανείς ή ακόμα χειρότερα δεν έχει άθει να ''στρώνεται'' από μικρός,δύσκολο θα του φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellacooker Νεοφερμένο μέλος Η stellacooker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 18:14 Η stellacooker: #23 15-05-11 18:14 καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω αν ενασ μαθητησ της 1 λυκειου εχει γ.μ.ο. ατετραμηνου 11.8 και γ.μ.ο.βτετραμηνου 12.8 και εχει σε δυο μαθηματα κατω απο την βαση μενει μεταξεταστεος η οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Elevestar: Και εμένα μου κάνει εντύπωση....:!: Click για ανάπτυξη... Me too..βέβαια αν δε διαβάζει κανείς ή ακόμα χειρότερα δεν έχει άθει να ''στρώνεται'' από μικρός,δύσκολο θα του φαίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellacooker Νεοφερμένο μέλος Η stellacooker αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 15 Μαΐου 2011 στις 18:14 Η stellacooker: #23 15-05-11 18:14 καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω αν ενασ μαθητησ της 1 λυκειου εχει γ.μ.ο. ατετραμηνου 11.8 και γ.μ.ο.βτετραμηνου 12.8 και εχει σε δυο μαθηματα κατω απο την βαση μενει μεταξεταστεος η οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω αν ενασ μαθητησ της 1 λυκειου εχει γ.μ.ο. ατετραμηνου 11.8 και γ.μ.ο.βτετραμηνου 12.8 και εχει σε δυο μαθηματα κατω απο την βαση μενει μεταξεταστεος η οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.